Nuggets Photos on Instagram

Report inappropriate content

@nuggetmamatatik

Thankyou udah order ❤️ Kroket ayam mozzarella 100% ayam no campuran kentang 😍 yg suka kejuuu moza merapaaat Fresh!! Dibuat sesuai pemesanan Nugget home made 🤘🏼ga pake MSG 🤘🏼ga pake Pengawet 🤘🏼 ga pake tepung"an pure AYAAAAMMM 🐣 Yg lain boleh murah.. rasa mgga bisa bohong ya ~ Makanan sehat buat anak bunda di rumah ❤️ buat anak jangan coba coba 😝 250gr 500gr pm aja Harga belum termasuk ongkir yah, SEMARANG only #nuggets #nuggetsehat #nuggetsayur #nuggetsemarang #nuggetayam #frozenfood #frozenfoodsemarang #nuggetenak #nuggetmurah #nuggethomemade #nuggethomemadesehat #nuggethomemadesemarang #nuggetenak #nuggetmurah #kejumozarella #kejusemarang #kejumozarellamurah #kejumurah #kejumozarellasemarang #mozarellacheese #mozarellasemarang

0
@nuggetmamatatik

Terimakasih testimoninya ce 😍 Thankyou udah order ❤️ Kroket ayam mozzarella 100% ayam no campuran kentang 😍 yg suka kejuuu moza merapaaat Fresh!! Dibuat sesuai pemesanan Nugget home made 🤘🏼ga pake MSG 🤘🏼ga pake Pengawet 🤘🏼 ga pake tepung"an pure AYAAAAMMM 🐣 Yg lain boleh murah.. rasa mgga bisa bohong ya ~ Makanan sehat buat anak bunda di rumah ❤️ buat anak jangan coba coba 😝 250gr 500gr pm aja Harga belum termasuk ongkir yah, SEMARANG only #nuggets #nuggetsehat #nuggetsayur #nuggetsemarang #nuggetayam #frozenfood #frozenfoodsemarang #nuggetenak #nuggetmurah #nuggethomemade #nuggethomemadesehat #nuggethomemadesemarang #nuggetenak #nuggetmurah #kejumozarella #kejusemarang #kejumozarellamurah #kejumurah #kejumozarellasemarang #mozarellacheese #mozarellasemarang

0
@nuggetmamatatik

Thankyou udah order ❤️ Kroket ayam mozzarella 100% ayam no campuran kentang 😍 yg suka kejuuu moza merapaaat Fresh!! Dibuat sesuai pemesanan Nugget home made 🤘🏼ga pake MSG 🤘🏼ga pake Pengawet 🤘🏼 ga pake tepung"an pure AYAAAAMMM 🐣 Yg lain boleh murah.. rasa mgga bisa bohong ya ~ Makanan sehat buat anak bunda di rumah ❤️ buat anak jangan coba coba 😝 250gr 500gr pm aja Harga belum termasuk ongkir yah, SEMARANG only #nuggets #nuggetsehat #nuggetsayur #nuggetsemarang #nuggetayam #frozenfood #frozenfoodsemarang #nuggetenak #nuggetmurah #nuggethomemade #nuggethomemadesehat #nuggethomemadesemarang #nuggetenak #nuggetmurah #kejumozarella #kejusemarang #kejumozarellamurah #kejumurah #kejumozarellasemarang #mozarellacheese #mozarellasemarang

0
@puntobasket

The wind was howlin' but that didn't stop @orlandog34 from draining this shot at @pepsicenter! 💨💨💨🏀 #TrickShot #Basketball #Windy #Denver #Nuggets #MileHigh #Buckets #MakeItRain #GlobiesTour #harlemglobetrotters

0
@nuggetmamatatik

Thankyou udah order ❤️ Fresh!! Dibuat sesuai pemesanan Nugget home made 🤘🏼ga pake MSG 🤘🏼ga pake Pengawet 🤘🏼 ga pake tepung"an pure AYAAAAMMM 🐣 Yg lain boleh murah.. rasa mgga bisa bohong ya ~ Makanan sehat buat anak bunda di rumah ❤️ buat anak jangan coba coba 😝 250gr 500gr pm aja Harga belum termasuk ongkir yah, SEMARANG only #nuggets #nuggetsehat #nuggetsayur #nuggetsemarang #nuggetayam #frozenfood #frozenfoodsemarang #nuggetenak #nuggetmurah #nuggethomemade #nuggethomemadesehat #nuggethomemadesemarang #nuggetenak #nuggetmurah

0
@nuggetmamatatik

Thankyou udah order ❤️ Fresh!! Dibuat sesuai pemesanan Nugget home made 🤘🏼ga pake MSG 🤘🏼ga pake Pengawet 🤘🏼 ga pake tepung"an pure AYAAAAMMM 🐣 Yg lain boleh murah.. rasa mgga bisa bohong ya ~ Makanan sehat buat anak bunda di rumah ❤️ buat anak jangan coba coba 😝 250gr 500gr pm aja Harga belum termasuk ongkir yah, SEMARANG only #nuggets #nuggetsehat #nuggetsayur #nuggetsemarang #nuggetayam #frozenfood #frozenfoodsemarang #nuggetenak #nuggetmurah #nuggethomemade #nuggethomemadesehat #nuggethomemadesemarang #nuggetenak #nuggetmurah

0
@heysteffi

Ich fass es nicht! #bestpresentever #chicken #nuggets

0
@thealeamado

Los nuggets de pollo que no vas a poder creer @ninas_realfood #nuggets

0
@jenn_elena_acosta

🌟Brilliance from someone at top of their game🏀💪🏽 #wisdom #curry #basketball #life #nuggets #mastery #gratitude #leadership #excellence #workhard #levelup #driven #inspire #playbig #mykidslovehim #PASSION 🔥

1
@cozinhagourmetdavivi

5
@chefstephencoe

First round of chickens have arrived! #locallysourced #localeggs #nuggets #startthemyoung #meatbirds Dad, where do chicken nuggets come from!

0
@vvitasnella

super happy: 11 da 9 #chicken #mc #nuggets #healthyfood #vegan 🍗🐥🐓

0
@tnewph

😂😂😂 #missthem #nuggets

0
@healthylifewithfamily

6
@veganvideos

Tofu Nuggets from @wearesovegan "Whether it’s sweet or savoury, tofu is a very versatile ingredient when you think outside the box and have fun with your recipes. These nuggets are so simple and will make a great snack or main course on your dinner table! Makes roughly 18 nuggets. ——Ingredients—— 400g pack of tofu (including water) 1 tsp salt 1 tsp pepper 1 tsp paprika 1 tsp garlic powder 1/4 cup plain flour 1/4 cup soya milk 1 tbsp sweet chilli sauce 3 cups vegan cornflakes ———Method——— 1. Preheat oven to 180°C. 2. Drain and dry the tofu then cut into 3rds length ways and then into 1.5cm slices width ways. 3. Combine the salt, pepper, garlic powder, paprika and flour on a small plate. On another small plate combine the soya milk with sweet chilli sauce. 4. Break down the cornflakes into crumbs by placing in a food processor or in a zip-lock bag and hitting with a rolling pin. Then transfer the cornflake crumbs to a big plate. 5. Coat the tofu pieces first with the flour mix, then the milk and finally in the cornflakes, 6. Place the tofu nuggets on the baking tray and bake for 20 minutes, turning over half after ten minutes." #veganvideos #veganfastfood #nuggets

19
@carolrecetascaseras

#nuggets

0
@frigorificodeparis

Buenos Días! Desde temprano ofreciéndote productos de calidad! Huevos grandes y seleccionados 🥚🍳ofreciendo lo mejor siempre a nuestros clientes! Que esperas ? visítanos en la Av José Antonio Páez Edif. Marilan Local 5 Detrás del Restaurant El Torreon 📍 o comunícate con nosotros a través de los números 📞 0212-4511750 o whatsapp 📲 0414-1788839 #carne #pollo #cordonbleu #milanesa #cochino #charcuteria #frigorificodeparis #lomejor #calidad #servicio #excelencia #nuggets #huevos #foodporn #cocina #carniceria #costillas #muslo #pechuga #food #caracas #venezuela #paraiso #lagarto #detalles #delivery #delicias #pedidos #desayuno

0
@laetitia__k

Comment ne pas fondre! # poussins #poules #noire #blanche #Nuggets #Chicken

0
@lamiafamigliaglutine

0
@frigorificodeparis

Feliz y próspero jueves a todos nuestros seguidores, ya abrimos nuestras puertas y se acerca el fin de semana y que les parece un asado negro? Con un muchacho redondo de la mejor calidad como el que te brindamos! Acércate o comunícate con nosotros y disfruta de la mejor atención. #carne #pollo #cordonbleu #milanesa #cochino #charcuteria #frigorificodeparis #lomejor #calidad #servicio #excelencia #nuggets #hamburguesa #foodporn #cocina #carniceria #costillas #muslo #pechuga #food #caracas #venezuela #paraiso #lagarto #detalles #delivery #delicias #pedidos

0
@baguettehouse

BBQ svinjetina 🍖 ili Chicken nuggets 🍗 ili omlet 🍳🥚 u bagetu 🥖! Vas izbor i vasi prilozi! Napravite svoju omiljenu kombinaciju! Dostava za Novi Beograd 📲☎️011/ 2601176 i 063/1904771! . . . . . . . . . . . #baguettehouse #baguette #sandwich #mondaylunch #monday #beograd #belgrade #serbia #srbija #foodporn #food #sendvici #rucak #ponedeljak #novibeograd #tastymonday #diet #healthy #bacon #bbq #pork #salad #chickennuggets #chicken #nuggets

0
@lauri_bennett

NUGGETS DE POLLO VEGANOS CRUJIENTES SIN ACEITE 😱😱😱😱😱 creo que me he enamorado 😍😍😍😍 He hecho estos nuggets de tofu marinado rebozados con cereales tipo corn flakes y al horno. #FOODPORN del bueno!!! No solo nos nuggets libre de exploración animal, también son sanos y bajos en grasa. 💚

4
@tomoko_ohama

Repost 😊💕 This morning in Paris with my friends @the_parisian_shiba @agnesbouille ☀️🥐☕️✌️😘💋 #柴犬 #日本犬 #shibainu #nihonken #nuggets

2
@shivsdiary

Everyone always says 'oh my days your so healthy are you on a diet?' Hell no! I eat chocolate when I want and I also eat my sons nuggets! It's called a balanced diet people!! lol man Today I can't be asked at all!! So here it is LUNCH! Lol #dontjudgemejudgeyourself #imhungry #isitdinnertimeyet #toddlerfood #nuggets #mumlife #ivebeenlazysincemonday

2
@joshua_t7

First off what are Nugs?? Second why are they so expensive?? Saw this while stuck in traffic!! #nuggets #expensive #amicrazy # burgerking #atlanta #crazy

0
@les_frites17

JUMBO COMBO ....find it at Binus Job Expo 1-2 April 2017 #lesfrites #combo #potato #snack #fries #nuggets #jobexpo #binusjobexpo #binusuniversity #binus #binuscareer #binusalumni

0
@do_3_ko

nuggetsキッズスクール🤘 あざましたっ🏂 #nuggets #sapporo #skate #skateboard #スケボー #一日中遊んだ

0
@heftonwah

Congratulations to the Premiership winners 2017 !! A special moment between Mum the coach and our daughter Jasmine. So proud of you @tiffanynielsen79 #margaretriverbasketball #proud #loud #nuggets

0
@nbamemes__24

Id say Jokic. Comment below⬇ ➡Like and follow for more memes!⬅ Tags: #milwaukee #bucks #boston #celtics #denver #nuggets #washington #wizards #nba #basketball #memes #like #follow #comment

4
@royalsonlyjewelry

all rights reserved. 2017. (march 21). 💠💙💠💙💠💙💠💙💠 #sterlingsilver #925 #jade #blue #turquoise jade #goldnuggets #gold #nuggets #stars #rainbow #tigereye #bone #carve #ball #beads #realdeal #forsalenow #smallbusiness #smallshop #handmade #forsaleonline #forsalejewelry #forsalebyowner #jewelry 💙💠💙💠💙💠💙💠💙 @hermajestyjenny @arc_company

2
@vegannuggettx

#nuggets #hops

0
@q_nyuz

Jangan bilang gak bisa masak.....orang bodoh sekalipun pasti bisa kok. Liat mbah google😂😂😂😆😆😆😜😜😜 . . . . #nuggets #nuggetikantuna #kreasiemak #janganlupabersyukur #janganlupacantik #salamsuksesberjamaah #

0
@amazingstore_tko

🐸 AIR MAX 95カラー久々の入荷です。こういったカラー最近は中々見かけません... #DENVERNUGGETS #NUGGETS #LOSANGELESCLIPPERS #CLIPPERS #PHILADELPHIA76ERS #76ERS #NBA #NEWERA #59FIFTY #FITTEDCAP #NIKE #AIRMAX95 #Amazingstore #アメイジングストア #Hat #Cap #2017SS #SPRING #SUMMER

2
@tema_temnyi

1
@saltylawyer

Daughter knows best. She wanted a treat after studying her lessons so she requested organic strawberry coconut ice cream with gluten-free nuggets. Done! #daughters #knowbest #daddysgirl #organic #food #dairyfree #icecream #glutenfree #nuggets #paleo

0
@nuggets_tokyo

[Exclusive items] KANAZAWA CITY LANGS ・flight jacket B)purple #LANGS_KANAZAWA #NuGgETS_tokyo #NuGgETS #ナゲッツ

0
@restaurantelaruta

¡Seguimos de antojiTos! Pa chuparse los dedos 👌🏼 ... ven a probar nuestros entrantes 🔝 #Restaurante #LaRuta #SanPedro #Marbella #RestauranteMarbella #Comida #Food #Nuggets

0
@nuggets_tokyo

[Exclusive items] KANAZAWA CITY LANGS ・flight jacket A)pink #LANGS_KANAZAWA #NuGgETS_tokyo #NuGgETS #ナゲッツ

0