Regrann Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@asodepa

#SOSLuna SE OFRECE RECOMPENSA !!! Agradecemos cada llamada o cada fotografía que envían! Agradecemos por encima de todo sus oraciones porque es posible que a Luna no la hayan sacado aún a la calle. LUNA POR TI LUCHAREMOS Y TOCAREMOS CADA PUERTA QUE HAYA QUE TOCAR Y CADA CAMINO QUE HAYA QUE RECORRER! TEAM ASODEPA MODO ON!!!!! Cualquier información por favor llamar a los teléfonos 041-467-72245 / 0414-6237638 / 04121224579 #teamAsodepa #refugioAsodepa #sosluna #todosporLuna #NoalMaltratoAnimal - #regrann

0
@kota_sampit

@drone_mavidpro - Masjid Raya Sampit... sekarang @doorioo lagi pulang kampung nih.. nyempatin ngambil beberapa gambar dari Udara kota Sampit. #drone #dji #djiphantom #photography #videography #mosque #sampit #kalimantantengah #centralborneo #borneo #indonesia - #regrann at Central Kalimantan

0
@engin_akyurekcl

0
@celebrity_babies_kiddies

@Regrann from @protechestates - WALTON GATE ESTATE, SANGOTEDO WALTON GATE, SANGOTEDO: Walton Gate is Located at the coveted Sangotedo, Ajah axis few metres away from Lagos Business School and not far from Abraham Adesanya Estate. It is rightly positioned between the old, the new and the becoming incredible economic spectacles of the new Lagos frontier (Lagos Island). It is situated in a highly advanced luxury living neighborhood with the People of Class and Finese. Inspired by lifestyle and dreams, the immaculate Walton gate is set to carve a niche of its own among estates located at Sangotedo with sophisticated and luxurious retreat that reflects that magical merging of inspiration and architecture and is poised to be one of a kind! ESTATE FEATURES INCLUDE: Street Lights Electricity Perimeter fencing Potable water Drainage Road Layout Recreational Why Choose Walton Gate? 150% increment on Investment in 6 months Guaranteed! Excellent facilities Good title Free from All forms of encumbrances TITLE: Gazette. SIZE: 600sqm PRICE: N18Million (Eighteen Million Naira) with upto 6 months Installment payment plan. (10% discount on outright payment). Call BOSUN today for Free Inspection - I can come pick you up wherever you are in Lagos and take you back to your Destination. 08024273381, info@protechestates.com NO AGENCY FEE - Buy any of the Plots above and win a Fantastic Gift (Samsung S7) from Me. For all your Local and International Internship Search and Placement visit Jobyina.com (@jobyina). Events, Media, Lifestyle, PR and Promotions for Artists (signed and unsigned), Comedians, Actors, Live stream, Contents Promotions, Record Label and Endorsements visit Gbajumo.com (@gbajumodotcom). - #regrann

0
@meriem.taim.army

0
@harmonize_jr

from @teknoofficial - My brother has another one out! #fire #fire #fire cc @diamondplatnumz - #regrann

0
@delonastorebdg

@Regrann from @inaazizah_new - suka bangeeeet @delonastorebdg - #regrann . . -thank you -

0
@theoctagonroom

Regram from @newmediaconference - @mrphisha speaking at the New Media Conference School Debate in Lagos. Theme - Social media and the classroom: Does Social Media enrich education? Follow us for live updates. #Newmediaconference #SchoolDebate #CISLagos #DowenCollege #Nmclagos2017 @dowencollegelagos @cislagos03 @theoctagonroom @olorisupergal @lifeofalagosgirl @sphinx2908 - #regrann

0
@natonga_damironga

@Regrann from @frsdireito - #regrann

0
@trio_kadall

@Regrann from @wardahistiqomah - Fokus sama tulisan di topinya aja 😄 "A R" 😍💖 @ammarzoni @rantymaria - #regrann

0
@thementalistthebestserie

@Regrann from @echriqui - Pic as promised with monsier le directeur Simon Baker..great day!! - #regrann

0
@voltageburger

- Credit to @voltageburger : ميلك شيك 😎 🍨😍 ☇فولتج برجر ☇ - #regrann

0
@raf_tunisie

@Regrann from @ramyayachofficial - See you Tuesday June 27 at the Veer Hotel & Beach Club in Kaslik to celebrate #EidAlFitr on a whole other level 😎🎉 - #regrann

0
@babapsmusicstudio

@Regrann from @iso64k - THY ART IS MURDER (@thyartinstagram) - Shadow Of Eternal Sin (VOCAL COVER) Full video on Youtube bruh✌🏿Cc: (@cj_bigpapa) 📽: (@mushromx) 🏠: (@babapsmusicstudio) #babapsmusikstudio #babapmusicrecording #bms #recording #cover #vocal #musisi #jakarta #thyartismurder #hate #holywar #nuclearblastrecords #deathcore - #regrann

0
@1wgang

@Regrann from @w7_korea - W7 론칭 기념 리그램 이벤트5🎁🎉 . W7 컬러미버프 아이섀도우 팔레트 . ✔️ 여름에도 문제 없는 라이트한 브라운&카키 베이스 ✔️ 팔레트 하나로 베이스, 음영, 애교살, 아이라이너까지 한번에! . ✔️ 매트한 컬러와 쉬머한 컬러의 다양한 조합 (특히 사르르 녹는 쉬머펄은 정말 예술이죠😘) . . 👉 참여방법 1. w7_korea를 팔로우 합니다. 2. 해당 게시물 좋아요 클릭! 3. W7 브랜드 응원의 한마디와 함께 해당 게시물 리그램! . 👉응모기간 2017.06.21 - 2017.06.27 . 👉당첨자발표 2017. 06. 28 (수) . 👉제품 발송 2017. 06. 29 (목) . 추첨을 통해 총 5분을 선정합니다! 많은 참여 부탁 드립니다🙋🙋‍♂️ . ❤️ #비타몰 에서 구매 가능합니다! ❤️ . . . #w7 #w7_korea #더블유세븐 #리그램 #리그램이벤트 #컬럼버프 #colourmebuff #아이섀도 #아이섀도팔레트 #데일리메이크업 #화장품 #화장품스타그램 #코덕 #코덕스타그램 #이벤트 #화장품이벤트 - #regrann

0
@beutiifulee

@Regrann from @uandnature - Follow @labeccacosmetics for your safe and effective skincare product ... Order for ur whitening nd lightening kit to give u that flawless,smooth,fair,nd even skin tone u av always wanted. A flawless skin is achievable with us. We have whitening creams, lightening creams,whitening scrubs,whitening shower gel, stretch marks/scar removal, knuckle/dark spots treatment, even customized cream for your skin type and so much more. Do- it- yourself also on our BBM channel, we teach you how to make your skincare products by YOURSELVES and also give u skincare tips. Buy now nd thank us later!! "NO ONE DOES IT BETTER ". Hurry now to place your order BB pin: 55978056 WhatsApp: 08033662688 BB channel: C0047DABE #skincare #skinguru #cosmetics #organics #bodyorganics #flawless #melaninpopping #diys #beauty #beautiful #skin #lightening #scrubs #treatment #whitening #stretchmarkremoval - #regrann

0
@diamondplatnumzfamily

from @ricardomomo - Ukiliona Nyani Zee Linatamba Mtini Ujue Mdizi Haupo Mbali Na Pori..!!🔥🔥 #firedt - #regrann

0
@mw_acesofficial

KAABANG ABANG!!! @Regrann from @thisiskorinasanchezroxas - We had such a fun interview, tawanan! These kids are too cute. But have substance! Imagine many of their fans are angry at each other and fighting over who is tops? These four stars called KissMark and MayWard answer the issues! #kissmark #mayward - #regrann

0
@sahabatkh

#Repost @_Aku_Lelah Hay sahabatKH follow and like yuk: @sahabatkh @sahabatkh @sahabatkh •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Background: ? Remake: @ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Jangan lupa guys pantau terus Instagram kami karna masih banyak lagi captions menarik yang akan kami posting •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Buat kalian yang punya captions menarik dan ingin di repost diberanda kami silakan gunakan; Hashtag #sahabatKH Hashtag #sahabatKH •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #Anakhitsbanget #SALAMKEKINIAN #anakhitsindo #anakikutikutan #dagelan #kekinian #anaksoksibuk #anakkekinianhitss #indonesiakekinianhits #lovestorysma #anakcantikkekinianhits #anak2kekinian #indoschool #anakmilenialhits #kekiniangaul #masasma #anakhitsnew #ngakakkocak #regramhits #selebgramindo_official #regrann #remajahitsmasakini #like4like #CapturePeople #memecomicindonesia

0
@olgakarpach

0
@nitadeanny

Ada yang lihat sinar matahari dengan jelas kah tadi dari pagi sampai sore? ☀ Wallahu'alam @Regrann from @rumayshocom - Ada beberapa tanda malam Lailatul Qadar, diantaranya: Pertama, udara dan angin sekitar terasa tenang. Sebagaimana dari Ibnu Abbas, Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, لَيْلَةُ القَدَرِ لَيْلَةٌ سَمْحَةٌ طَلَقَةٌ لَا حَارَةً وَلَا بَارِدَةً تُصْبِحُ الشَمْسُ صَبِيْحَتُهَا ضَعِيْفَةٌ حَمْرَاء “Lailatul qadar adalah malam yang penuh kemudahan dan kebaikan, tidak begitu panas, juga tidak begitu dingin, pada pagi hari matahari bersinar tidak begitu cerah dan nampak kemerah-merahan.” (HR. Ath Thoyalisi dan Al Baihaqi dalam Syu’abul Iman, lihat Jaami’ul Ahadits 18/361. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits ini shahih. Lihat Shahihul Jaami’ no. 5475) - Kedua, malaikat turun dengan membawa ketenangan sehingga manusia merasakan ketenangan tersebut dan merasakan kelezatan dalam beribadah yang tidak didapatkan pada hari-hari yang lain. - Ketiga, manusia dapat melihat malam ini dalam mimpinya sebagaimana terjadi pada sebagian sahabat. - Keempat, matahari akan terbit pada pagi harinya dalam keadaan jernih, tidak ada sinar. Dari Ubay bin Ka’ab, ia berkata, هِىَ اللَّيْلَةُ الَّتِى أَمَرَنَا بِهَا رَسُولُ اللَّهِ -صلى الله عليه وسلم- بِقِيَامِهَا هِىَ لَيْلَةُ صَبِيحَةِ سَبْعٍ وَعِشْرِينَ وَأَمَارَتُهَا أَنْ تَطْلُعَ الشَّمْسُ فِى صَبِيحَةِ يَوْمِهَا بَيْضَاءَ لاَ شُعَاعَ لَهَا. “Malam itu adalah malam yang cerah yaitu malam ke dua puluh tujuh (dari bulan Ramadlan). Dan tanda-tandanya ialah, pada pagi harinya matahari terbit berwarna putih tanpa sinar yang menyorot. (HR. Muslim no. 762)”. (Lihat Shahih Fiqh Sunnah, 2/149-150). - #regrann

0
@mremboafrica

Tie die scarfs @Regrann from @songadesigns - We are ready for summer! Our versatile Unity Sarong is so soft and can be worn in countless different ways! Each sarong comes with a cow horn buckle and a sisal buckle. Collab with @mremboafrica 🙌🏽 - #regrann

0
@chun._.k

@Regrann from @kirinoki_japan - 키리노키 우드 발도장 리그램 체험단 모집🎊 우리 아이가 남긴 세상의 첫 발자취👣 고급 자작나무에 레이저로 한 땀 한 땀 정성껏 새겨 드려요💖 출산, 백일, 돌 선물로 의미있는 선물🎁 http://m.swindow.naver.com/kids/store/1000020127/home?f=shortcut 이벤트 기간 : 6월 19일~25일 체험단 인원 : 10명 당첨자 발표 : 6월 26일~ 당첨자 공지 및 DM으로 개별 통보 체험단 상품 : 자작나무 우드 발도장 응모방법 1. @kirinoki_japan 또는 @whitetigerko 팔로우 and 좋아요 2. 본인 sns에 해당 게시물 리그램 또는 캡처해서 올려주세요 3. #키리노키 #우드발도장 #발도장 해시태그 해주세요 4. 본 게시물에 이벤트 참여완료 댓글 남기면 참여 끝! 당첨 되신 분은 소지하고 계신 아기 발도장 사진을 보내 주시면 됩니다😄 자세한 사항은 당첨자 발표 후 안내 드리겠습니다~^^ #키리노키 #우드발도장 #우드포토 #발도장 #출산선물 #백일 #돌 #돌잔치 #돌잔치선물 - #regrann

0
@asweetescapeng

The simplicity and elegance of this cake by @sweetcrumbscakes though!!! 😍😍😍 #cakeinspiration @Regrann from @sweetcrumbscakes - When your girlfriend gives you butterflies in ur belle... 💜💜💜💜 ...early morning crush on this beauty here. #sweettooth #yummybaby #yummytreats #ibadancakes #cakesinibadan #regrann

0
@cnbyonghwa_ina

#HappyBirthdayJYH @Regrann from @too.0121 - @cnblue_official CNBLUEアリーナツアー「CNBLUE SPRING LIVE 2017 ~ Shake! Shake! ~」にて、今回SHAKEダンサーズとして出演、コーディネートさせて頂きました🙏✨✨ お客さんと一体になって、どの会場も最高に盛り上がりました🙌🙌🕺🏻💃🏻✨✨ メンバーの皆さん、スタッフの皆さん、関係者の皆さん、BOICEの皆さん、そして、快く出演してくれたダンサーの皆さん、本当にありがとうございました✨✨✨ またどこかで、お会い出来る日を楽しみにしております😁🙏✨ 皆さん本当にお疲れ様でしたー!!!💙 #cnblue #shakeshake #dancer #boice #fnc - #regrann

0
@kianpi_pil_original

Ginseng Kianpi (import) Sudah dikenal SEJAK PULUHAN TAHUN yang lalu sebagai suplemen bagi tubuh, membangkitkan dan menambah nafsu makan. Obat gemuk Ginseng Kianpi Pil ini juga dikenal sebagai pil PENGGEMUK BADAN, karena dengan minum pil ini, nafsu makan akan bertambah sehingga berat badan pun akan bertambah pula.. Minum satu capsule Ginseng Kianpi Pil  sebelum tidur, paginya nafsu makan Anda akan bertambah dan dalam beberapa hari Anda akan merasakan hasilnya. GINSENG KIANPI PIL efektif untuk menambah berat badan,, yang telah terbukti untuk menambah berat badan dengan efektif tanpa menimbulkan efek samping yang merugikan. KIANPI PIL berkhasiat untuk : * memperlancar peredaran darah * menambah nafsu makan * menaikan tenaga dan stamina * membentuk badan lebih berisi dan ideal. Menambah berat badan dengan normal 2-5kg dalam 1-2 minggu. ATURAN PAKAI :: Minum 1-2 kapsul sebelum tidur malam,,kalau nafsu makan sudah timbul penggunaan bias dikurangi dikit demi dikit. PERHATIAN :: Hanya digunakan pada usia di atas 12 tahun ke atas. Tidak di gunakan untuk ibu hamil. SELAIN BUAT NAFSU MAKAN KIANPI BISA MENAMBAH STAMINA.. BIAR KITA TIDAK LOYO.. OBAT NAFSU MAKAN INI TIDAK MEMPUNYAI EFEK SAMKAN.. OBAT-OBAT INI DARI BAHAN-BAHAN TUMBUH-TUMBUHAN (ALAMI) Isi 60 Kapsul, untuk 1-2 bulan.  Kontak Order  Line ryan_salwa  Wa 08985056559 Pin bbm 2BCF3898 #regrann #ramadhan2017 #berkahramadhan #hariraya #idhulfutri #idulfitri2017 #fff #dayat #indonesia #Payakumbuh #ratu #baturaden #malang #aksesorisreligi

0
@beautifullyinspired16_

@Regrann from @architectanddesign - Wonderful Aerial Shot of #MarinaBaySands - #Singapore 💚 📸: @m1schler #architectanddesign - #regrann

0
@rhanhansomantri

@Regrann from @dakwahmadani - Lau kanaa khairan lasabaquuna ilaihi - Ustadz Abdul Hakim Hafidzahullahuta'ala 2 - #regrann

0
@bosunonline

@Regrann from @protechestates - Hectares of land are currently on sales promo. A plot at OrangeVille Estate located at Abraham Adesanya is going down at ₦7.5m with a 5% discount on outright purchases! A plot at Arium Estate located at Abijo G.R.A, Ibeju-Lekki is going down at ₦7m *Promo Offer with a 6 MONTHS PAYMENT PLAN. A plot at WestWood Park Estate II located at Monastary road, behind Novare Mall (Shoprite) is going down at ₦12m with a 6 MONTHS PAYMENT PLAN. Wow! We need buyers who are ready to move to site immediately after paying fully for the Land. For inspection call us now on 08024273381 #JustListed #WestWoodParkEstate #OrangevilleEstate #AriumEstate #Dreamhome #MillionNairaListing #LandedProperty #Investment #HomeSweetHome ------------ For all your Local and International Internship Search and Placement visit Jobyina.com (@jobyina). For all Properties and Estates sale and buy, visit protechestates.com (@protechestates) Events, Media, Lifestyle, PR and Promotions for Artists (signed and unsigned), Comedians, Actors, Live stream, Contents Promotions, Record Label and Endorsements visit Gbajumo.com (@gbajumodotcom). - #regrann

0
@king_sauce_kruger_dagreat

@Regrann from @5thwardjp20 - I've been playing around lately with my career but its finally starting to kick in that I am somebody and I can make something happen I can be real successful in life if I just stay focused stay out of the way and grind It Can Happen For Me 💯💪🏾💦💦💦💦♿️ #🅿️🅿️ 🎨🎨 By @digitaliink - #regrann

0
@kkangma2354

고집 부리고 싫으면 성질낸다니... ㅎㅎ 예전 똥고집쟁이 울집 꼴통 생각나네. 😆 그런 승질머리가 너무나 사랑스럽네요. @Regrann from @soomin_schnauzer - 📣📣📣📣📣📣 #도로시군 #왜 #오리주딩이를 하고있을까요?? #왜그럴ㄲㅏ요? #저기요 #개망나니 #슈슈씨 #거기서 뭐하다 찍히셨나요?? 🐶 나 도로시개!! 이모들 나 못살겄개!! 언능 울엄마 찾아주개!! 이집 못살겄개!! 🌿🌿입양공고 내가 올린다개!!🌿🌿 👉 나 고추달렸개👉몸무게 산책 두시간하고 올라가니 6.2 👉 나이 네살이개!! 내몸 상태로는 내가 계속 이팔청춘이라고 말하는데 이 아줌씨가 네살이라우기개 👉나 칭구들좋아하개!! 세번참고 나면 안참고 그땐 승질낸다개👉 폭신하고 깨끗한패드에만 싼다개 👉마킹...음...자꾸다리가올라갈라카는데 승질드러븐 저이모가 소리질러 가슴철렁 ㅡ다리가내려간다개!! 저아줌씨 몰래 하긴한다개!! ㆍ #슈나우져 #슈나 #도로씨 #슈나가족 #입양하세요 #반려견 #강아지간식 #강아지 #애견의류 #애견 - #regrann

0
@margaritashibzukhova

at ТЦ "дея"

0
@useong.yun

@Regrann from @lifulminimalgarments - #miLIFUL GAZELLE event 아디다스와 라이풀이 함께하는 2017 #miadidas 프로젝트의 두 번째 이벤트가 진행됩니다. - 01. 댓글을 통해 원하는 사이즈를 남겨주세요. (230, 240, 250, 260, 270, 280) 02. 해시태그 #miLIFUL #miadidas 과 함께 본 포스팅을 공유 해주세요. - 21분께 #마이아디다스 #라이풀 두 번째 제품을 선물로 드립니다. 이벤트 기간 : 2017.06.15 ~ 2017.06.22 당첨자 발표 : 2017.06.23 금요일 마이크로사이트를 통해 발표됩니다. www.miLIFUL.co.kr - #regrann

0
@argya_arsih

Ini juga ga kalah gokilnya kita happy"aja shay...😊😁😁 . . @Regrann from @idamuiz_ - ☝ #regrann

0
@hey_senah

Kenyang syaiton nirojim ni malam ni. Hahahaha. Padan mukaaa! . . . . @Regrann from @_.inai38cari._ - Kan dah kena penampar 2kali Cik Mawar ni...jahat lagi...hihi.... @Regrann from @astrogempak - #GempakDrama : Cik Mawar kena tampar??? . . . #HeroSeorangCinderella #FattZura @fattahaminz @missfazura @uqashasenrose2 @fikryibrahim @aedyxashraf @jasmine_suraya @iswanismail88 #KosongKosong #DariHati - #regrann - #regrann

0
@wanessa.mamede

@Regrann from @grupopovoselinguas - [Notícia] De janeiro a junho chegaram na Europa mais de 72 mil migrantes, quase todos encontram-se bloqueados na Grécia. Cerca de 20 mil são crianças. Atualmente as crianças de 32 campos foram integradas em 93 escolas na Grécia continental, graças a ajuda humanitária da União Europeia. Todas as tarde mais de 70 ônibus levam as crianças até as escolas. Essas crianças têm aulas de Grego, Inglês, Matemática, Informática, Educação Física, entre outros. Um processo de integração que ainda tem muito caminho para percorrer. [Tradução Livre - EuroNews] 📷Foto by: Alessandro Bergamini #porumbrasilmissionario #povoselinguas #refugiados - #regrann

0
@maiteluzon

@Regrann from @groupmelao - Buenos dias✍️ Con quien compartiras tu cafe en el dia de hoy? Siempre enriquece empezar una buena mañana y mas si se disfruta de un cafe con excelente compañia 👓 Por otro lado, a ti que prefieres esas mañanas con cafe a solas meditando, te damos algunos tips para que prepares un dia super productivo🤝 - Haz una "To do list" , funciona mucho para dar seguimiento a tus tareas del dia y que asi no se te escape nada -Se disciplinado con tu listado de tareas, y divierte al realizarla como puedas, la organizacion te ayudara a estar mas relajado -Lee nuevamente el segundo tip 🤣 -Celebra la vida y agradece que estas vivo 👌 #goodmorning #melaogroup #marketing #marketingdigital #communitymanager #dominicanrepublic #restaurantes #foodtrucks #foodandwine #lifestyle #goodlife #gratitude - #regrann

0
@olde_world_barbershoppe

@Regrann from @brant_cranford 💈Hair art will always be a fad. Call 478-287-6802 or visit oldeworldbarbershoppe.com to reserve your spot with Brant. 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪 #MAGshears #barber #warnerrobins #localbarber #wahl #fades #designs #believerbarber #shears #traditional #bearded #tattoos - #regrann at Olde World Barber Shoppe

0
@a_ra_84

@Regrann from @a_bebe__ - 🎉오픈이벤트🎉 . . 안녕하세요.아베베예요😊 오픈 이벤트로 총 3분께 판매진행 예정인 유아신발을 추첨을 통해 선물로 드리려고 해요^^ 이벤트 참여해주신 모든 분들께도 전상품 10% 할인‼️ . . . 🎁리그램 이벤트 참여방법🎁 1.a_bebe__을 팔로우💕 2.본 게시물을 좋아요😊 3.리그램 또는 캡쳐해주시고 3.참여완료 댓글과 친구소환&팔로워 환영!😍 4.해시태그 #아베베 #아베베이벤트 #아기옷이벤트 #리그램이벤트 . . . 🎁이벤트 선물🎁 판매 진행 예정인 유아신발 🎁이벤트 기간🎁 2017.6.15〰2017.6.22 🎁이벤트 당첨자 발표🎁 2017.6.23(금) . . . . 많은 참여 및 관심 부탁드려요🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️❤️ . . . #아베베 #좋아요 #팔로우 #리그램이벤트 #이벤트 #아기옷 #예쁜아기옷 #등원룩 #문센룩 #일상 #소통 #공유 #육아소통 #아기스타그램 #육아스타그램 #인스타그램 #친스타그램 - #regrann

0
@msamypromoqueenfoster

@Regrann from @rukus100 - @buckshotz this got the club on tilt rite now Loc!!! 🔥🔥🔥🔥 Clicc on link in bio to download Gas Rapp 3👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽 SALUTE TO THE STREETS🍾💯💯💯💯 #CVR #PPP #BFOD #HONCHO🔥🔥🔥🔥 #DROPPING1MONTH 🏴 - #regrann

0
@luzuanon.appromances

Bom dia! ------>@Regrann from @editorasextante #jogodafelicidade - #regrann

0
@beautifullyinspired16_

@Regrann from @architectanddesign - Les Espaces d'Abraxas Apartment by Ricardo Bofill. (1983) 📍 #NoisyLeGrand #France 📸: @instabruijn #architectanddesign - #regrann

0
@mamochki.obyavlenie

@Regrann from @aktobe_lux - В наличии👍👍👍 цена 4 500 тг - #regrann

0
@milhams97

@Regrann from @1tuhan - Masya Allah #regrann

0
@saiful99mamir

🙏 #Kraton👑life @kratonjogja_: Lebaran sebentar lagi! Terdapat tradisi sungkeman yang dilakukan oleh masyarakat Jawa pada umumnya, atau yang di keraton dinamakan dengan Ngabekten. Simak ulasan terkait Ngabekten dan Garebeg Sawal yang menandai perayaan Idul Fitri di Keraton Yogyakarta melalui akun media sosial resmi kami sebagai berikut: Facebook Fanpage Kraton Jogja Instagram (at) kratonjogja_ dan Twitter (at) kratonjogja ... Holiday is coming! There is a tradition named “sungkeman” performed by most Javanese society that in the palace of Yogyakarta, keraton known as “Ngabekten”. Stay updated with the coverage of Ngabekten and Garebeg Sawal to mark the celebration of Eid Al Fitr in Keraton Yogyakarta through our official social media accounts as follow: Facebook Fanpage Kraton Jogja Instagram (at) kratonjogja_ dan Twitter (at) kratonjogja __________ Photo: Tepas Tandha Yekti #karaton #kratonjogja #infokraton #jogja #Yogyakarta #WisataBudaya #wisatajogjakarta #Kraton #Ngayogyakarta #mataram #budayajogja #jogja #jogjakarta #yogyakarta #wisatajogja #wisatajogjakarta #jogjaku #budaya #budayaindonesia #sultan #khoul #eventjogja #regrann

0
@rainbowmiraclemodelcarsyn

@Regrann from @shabbiegirlbowtique - Great news!!! We have extended our holiday order deadline till this Thursday 6/22 + we are adding a special deal for 15% off ALL #4thofjuly apparel ❤💙 Use code: july4th to save 🇺🇸 - #regrann

0
@voltageburger

0
@oryx6

0
@alessandraperasperaadastra

Ci sono anime che hanno stelle azzurre, mattini secchi tra le foglie del tempo e angoli casti che conservano un vecchio rumore di nostalgia e di sogni. Altre anime hanno dolenti spettri di passioni. Frutta con vermi. Echi di una voce bruciata che viene da lontano come una corrente d'ombre. Ricordi vuoti di pianto e briciole di baci. La mia anima è matura da molto tempo e si sgretola piena di mistero. Pietre giovanili rose dal sogno cadono sull'acqua dei miei pensieri. Ogni pietra dice: «Dio è molto lontano!» #garcialorca #poetry #poetryoftheday @Regrann from @igpaintings - Photos by: @rictrimio Gustav Dorè's illustrations for Dante's Paradiso 1861 #igpdore - #regrann

0
@thementalistthebestserie

@Regrann from @echriqui - Just another day at the beach.. #TheMentalist... - #regrann

0
@fathuranam

Nak, pulanglah. Sesibuk apapun dirimu, pulanglah! . Bapak dan Ibu menantimu di rumah 😭😭😭 . Follow @indonesiabertauhid . #IslamRahmatanLilAlamin #IndonesiaBertauhid - #regrann

0
@majlis_berkat_guru

@m.bisri139 - Di antara beberapa pesan Abah/Kai Guru Sekumpul yaitu: . PERTAMA jangan jadi bakhil/pemalar/pelit. Pintu surga haram bagi orang yg bakhil. . KEDUA jangan tertipu dengan keramat. Istiqomah itu lebih baik daripada 1000 keramat. . KETIGA kaji dan gawi, maksudnya tuntut ilmu (kaji) lalu amalkan (gawi). . Minta rela pun, minta rela. - #regrann

0
@okolosport_.media

Repost from @danjakamennij @TopRankRepost #TopRankRepost Готов завтра сходить есть желающие ?👋 @Regrann from @beardserk - ☝️Никогда не надоедаю вам постами с просьбами о помощи, нытьем и сборами денег на кого-либо. 99% обращающихся - это фейк, а искать среди бесконечных "плачей Ярославны" людей, кому действительно нужна помощь - нет времени и сил. Поэтому проще помогать только тем, кого знаешь лично, либо через друзей. 🙌Но сейчас я хотел вам рассказать о совершенно другом случае и познакомить вас с девушкой Ольгой, которая борется с лимфомой и при этом остаётся веселым и жизнерадостным человеком. Денег никто не просит! Все куда проще, нужны доноры! Я знаю, что среди моих подписчиков очень много добрых и отзывчивых людей. Так давайте поможем этой красивой девушке вместе? Всю более подробную информацию вы можете узнать у неё на странице. #Repost @olya_gruzda ・・・ Оказалось найти доноров сложнее, чем казалось. ... мало, кто подходит. С 19-го июня ! В течение ТРЁХ НЕДЕЛЬ. Система такая: процедура 2 дня(КАК ОКАЗАЛОСЬ, не подряд )🔼 с 8:30-10:30 (взятие крови, анкета) день готовятся анализ- вечером этого дня звоним/звонят( если кровь без вирусов, инфекций) из Центра и приглашают на след день для сдачи. Адрес ✅Каширское шоссе 23 ст2. ✅Берём паспорт:/В пункте сдачи / Говорим :для ‼️Грузда Ольги отделение ТКМ на ТРОМБОЦИТЫ‼️(очень важно сказать это слово и фамилию). Группа ЛЮБАЯ! Так как мне только нужны ТРОМБОЦИТЫ. Дают справку на работу на *2 дня*, чтобы ОТСУТСВИЕ оплатили на работе ,👉🏻Заодно проверят бесплатно Вашу кровь на исключение серьёзных заболеваний и определят группу/резус (многие хотят узнать) 👈🏻Плиз, не звоните мне и не обещаю, что будет возможность ответить на смс каждому.я в больнице ПОСТОЯННО. Лежу. капельницы по 24 часа в сутки. И днём и ночью . обессиливают. 😏так что можете помахать мне ручкой ) я где-то рядом) только в другом отделении )) Все правила сдачи на сайте в шапке. А доп информацию можно узнать непосредственно в Центре +7(499)3246237. ❤️Только Москва !! - #regrann

0
@tattymctats

@Regrann from @austin_ruel_tattoo - First session done on this bad boy. Looking forward to tightening things up and adding the background in. #bigmouthbass #fishing #bass #fishtattoo #colorrealism #tattoosformen #tattoolife #tag #tattoo #northpark #northparktattooer #art #artistlife @fusion_ink #downtownsd #socaltattooer #love #father - #regrann at Tatty McTats

0
@shantyd56

@Regrann from @robbypurba - Seminggu tanpa Rokok, gimana, makin emezzzz unch unch gak abangnya... #rptanparokok #youngerbetterstronger - #regrann neng lihat abangnya makin ganteng kan sesudah tidak meroko...semangat terus yah tulang..💪💪💪maju terus pantang menyerah....👍😉

0
@mayhira.contreras

@Regrann from @psicocoaching - Así como dicen que la Disciplina es mas importante que la Inteligencia, pues igual comparación pude caber para afirmar que la Constancia es mejor que la Fuerza. Las cosas se logran de pequeñas victorias no de grandes triunfos. #pnl #coaching #grupomastertrainer #salvadorcarrion #practitionerenpnl #aforismos #transformacion #crecimientopersonal #logros #pnlworld #liderazgo #instacoach #thebestpict #metas #logros #objetivos #certificacion #calidaddevida #cambio #Formacion #lecheria #puertolacruz #barcelona #guanta - #regrann

0
@smesco

@Regrann from @munziraja - Bukber Telemarketing BNI Life @smesco.. #lifewithbnilife - #regrann

0
@diet.do.it

@Regrann from @okii6546 - 👩🏻‍🌾옥키 리그램 이벤트 . 6월 2차 리그램 이벤트 !😘 . . 🎁이벤트 상품🎁 보리싹주스 4팩 + 비건 모닝빵 1 • 랜덤 2명 추첨 • 옥키가 선정한 1명 . . 📣참여기간 6.22~6.25 . . 📣참여방법 1. @okii6546 팔로우! 2. 본문리그램+@okii6546 태그 3. 본문에 번호& 응원의 메시지 친구소환😎 . . 🎉당첨자발표🎉 6.26일 아침9시 . #밀싹주스 #양배추보리싹주스 #디톡스주스 #보리싹주스 #디톡스 #클렌즈주스 #repost #리그램이벤트 #인스타이벤트 #리그램 #옥키주스 #스토어팜 #okii #okii6546 #다이어트 #비건베이킹 #옥키모닝빵 #옥키비건빵 - #regrann

0
@diokyung_nr

@Regrann from @serasiuniqe - SERASI BAGI-BAGI THR!! Nah buat kalian yang udah nungguin dan pengen tau thr yang bakalan serasi Kasih apa aja nihh sekarang kita Kasih tau ya😙 Serasi bakalan bagi bagi Dress (Gamis), Outer, Skirt (Rok), dan juga Khimar total Jutaan Rupiah untuk 5 orang pemenang yang beruntung! Mau tau gimana caranya? Gampang banget kok kalian tinggal ikutin cara dibawah ini: 1. Follow instagram @serasiuniqe 2. Repost/Upload ulang foto ini lalu tag @serasiuniqe 3. Berikan cerita menarik tentang persiapan lebaran kalian dan juga beri saran untuk @serasiuniqe 4. Tag dan mention ajak minimal 5 teman kalian untuk ikut dapetin THR dari Serasi 5. Berikan hastag #LebaranBarengSerasi #THRSerasi 6. Jangan kunci akun instagram kalian selama mengikuti giveaway ini, agar foto yang sudah kalian upload bisa kami lihat 7. Pengumuman pemenang tanggal 23 Juni 2017. Gimana? Mudah bangetkan? Jadi jangan sampe ga ikutan ya.. Semoga beruntung!! 😘😘 . . . #giveaway #giveawayindo #lebaransebentarlagi # lebaran #bajulebaran #hijab #hijabinspiration #hijabchic #kerudung #khimar #dresscantik #dress #gamis #gamisset #gamisbusuifriendly #hijabootd #hijabootdindo - #regrann

0
@mundodosdentinhos

💕 Pessoal, olha que legal essa postagem! Muitas dúvidas dos pacientes. E aproveito para indicar esse IG, sempre com muitas informações legais! 😊 . @Regrann from @blog.dadentista - 👉 Quando dentistas que não são Odontopediatras vêem o dente escurecido como nas duas primeiras fotos, pensam logo em necrose pulpar e endodontia (tratamento de canal). Já recebi muitos pacientes que passaram no dentista da mãe após o trauma e vieram com esse diagnóstico e muito apreensivas. Como em muitas outras situações, o diagnóstico e conduta são diferentes no dente permanente e no decíduo (de leite). O que pode acontecer logo após o trauma é um extravasamento de sangue da polpa para os túbulos destinários, acarretando esta coloração. Como a dentina é um tecido vivo, o dente pode voltar a coloração normal ou bem próxima à normal, após um período. Diagnóstico de necrose pulpar em crianças é mais complexo do que em adultos, e mesmo que tudo pareça bem, um acompanhamento clínico e radiográfico regulares faz-se necessário, para verificar a integridade deste dente e do permanente e possíveis sequelas pós trauma. Procure sempre um especialista. #trauma #necrosis #odontopediatria #denteescurecido Via Instagram @drapaulaceliberti - #regrann

0
@miasandoval2016

@Regrann from @insomniaph - "I'M DRUNK, I LOVE YOU": BEER, BAGNET AND BEAUTIFUL MISERIES by: @raymonddimayuga Many times, cool movies tend to portray insincere and one-dimensional characters. Even worse are the pa-cool. Including its cardboard characters. Often, the uncool and the gritty are what translate into cinematic triumph. But the film I'm Drunk, I Love You. is an exemption. It is cool but sincere. Just like John Mayer songs -- relaxed, honest and heartfelt. Maja, finally, with a role right for her. She's a good actress but Star Cinema keeps giving her sosyal role that isn't for her. She's a natural jologs [in a good way]. Here, she's funny, pained and charming. For a non-fan of Paulo Avelino, he is a revelation. I almost always equate big eyes with expressive and effortless acting -- John Lloyd, Joel Torre, Angel Aquino, etc. I also have this almost hasty generalization that fair-skinned male actors are not textured enough to have a nuanced portrayal of any kind. But this movie proves me wrong. Fair-skinned and a chinito, he is an extraordinary talent. Effortless awesomeness! Dominic Roco, as I expected, is wonderful. He attacks his role not as a shallow slapstick gay character as we usually see in mainstream movies. He has depth and thoughtful presence. The story is not forcing anything. Almost an organic journey. If there's even a term. LOL! Many times, the feel of a free flow story can somehow bore the audience. But not the case with this film. Sharp and amusing dialogues keep this movie interesting despite the talkies. And with lovable characters whom you are already emotionally invested, I'M DRUNK I LOVE YOU is a painful beautiful ride that reminds us that beer is a good companion, for better or worse days. That eating bagnet and other supposedly unhealthy foods is perfectly fine. And it's okay to embrace sadness. And cry. Because living. #insomniaph #insomniacs #horizon #movie #review #IDILY #FilipinoFilm #MajaSalvador #PauloAvelino #DominicRoco #JPHabac #beer #bagnet #love #bestfriends #cinema #JasmineCurtisSmith - #regrann

0
@cenning_jkt

@Regrann from @dhinifarhani - Foto dulu sebelum abis muehehe.. Karna gag puasa langsung cuss nyobain, ternyata greentea'a ennaakk deket rumah pula aseggh ;) Yg mau beli sila langsung ke @cenning_jkt yaaa - #regrann . . Terima kasih Mba @dhinifarhani telah berbagi cerita mengenai varian rasa Green Tea yang enak..Alhamdulillah senang bgt dengernya..semoga menyegarkan hari2nya dan menjadi ketagihan yah Mba..ditunggu kabar baik repeat ordernya..😘😍 . . contact person : IG : cenning_jkt LINE : @bocitbocit WA : 081212225713 Tokopedia : Cenni0ng . . #cenning #cenningjakarta #cenningbekasi #thaitea #greentea #taro #tiramisu #redvelvet #whitechocolate #lemongrass #minumansegar #kulinerjakarta #tokopedia #promo #bukapuasa #ramadhan #puasa #sahur #marhabanyaramadhan #ibadah #promosi #manis #berbuka #kuliner #culinary #testi #testimonial #customer #minuman

0
@wemasepetu_habari_ya_mjini

@Regrann from @director_upendounique - Seven days Green tea available... At Upendo Unique Kahama/Mwanza. Pia yanapatikana Nuru Fashion mlango mmoja opposite na Aspen hotel...@nurufashion_on_air2014 Nyote mnakaribishwa👭 0752000012/0752263984. - #regrann

0
@grazie_jg

Thanks for sharing~♡ @Regrann from @yunlee3 - 🌝 coming soon.....in July #현준 #criminalminds #이준기 #leejoongi #sonhyunjoo - #regrann

0
@fernandezpya

at La Urbina

0