Shahalam Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@custeestudio

ORENSPORT 65% POLYESTER, 35% COTTON FOR STUDENT SMK DESA PERDANA . METHOD : EMBROIDERY LOGO . . . . Korang juga boleh buat design tshirt untuk : o T-shirt rekaan korang sendiri nak pakai o T-shirt Kelas o T-shirt Trip Backpackers o T-shirt Bersukan o Tshirt Family Day oT-shirt Rewang. . . Material : 100% Cotton Roundneck T-shirt colour : You choose Design : You choose (1 colour print only or graphic colour) Cutting t-shirt : Unisex Size : XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL So apa lagi? Whatsapp sekarang ke 011.528.45.972 Jom like fb kami custeestudio printing 😊😊 . #custeestudio #custeestudioprinting #tshirtprinting #heatpress #silkscreen #buttonbadge #merchandise #creative #graphic #design #item #tshirt #custom #gildan #orensport #rians #cotton #sapotlokal #malaysia #custommade #shahalam #subang #terengganu #malaysia

0
@shahrilhanif

Malu malu pulak myanmar ni 🀣 #kitajuara #shahalam #acsu34 #studentlife #seagames2017 at Shah Alam Stadium

0
@psychedelicstore

TO PURCHASE , JUST SCREENSHOT & WATSAPP. Easy way to watsapp? Go to our ig bio page @psychedelicstore & click link πŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/601137300654 Item details : RM49 (without postage cost) Free size Kindly add Postage : W/M'sia Rm7 (1-3 items) E/M'sia Rm11 (1-3 items) Watsapp us : 011 3730 0654 (Malaysia no) For further details on the items, kindly watsapp us for fast reply. Pleases be informed that we only entertain SERIOUS BUYER.No reservation at all. First come first serve basis. Outlet : βœ…The Curve βœ…Seksyen 7 Shah Alam βœ…SS15 Subang βœ…Jalan Dhoby , Johor Bahru #instashop #onlineshopping #readystock #newarrivals #visitmyig #sayajual #onlineboutiquekl #sayajualbaju #instafashion #psychedelicstore #singaporeonlineshop #bruneishop #malaysiaonlineshopping #seksyen7 #jalandhoby #curvedamansara #ss15subangjaya #shahalam #subang #fashionvalet #zaloramy

0
@school_of_skateboarding

We are expanding our lessons to new locations ; Shah Alam MBSA Skatepark, Shah Alam and MBPJ Skatepark, PJ. Conduct by experienced professional local skateboarder/national skateboard team, Fuad Saifullah. Please dm us or whatsapp 0123156900 for bookings and details. #myskateboardlesson #skateboardclass #skateboardschoolmalaysia #skatemalaysia #schoolofskateboarding #skateboardingisfun #skateboardlessons #skateboardschool #skateboardlesson #skateeverything #shahalam #petalingjaya

0
@baju_lelaki

RM45 SEMENANJUNG RM52 SABAH SARAWAK HARGA TERMASUK POSTAGE! . PRE ORDER (SHIP OUT WITHIN 8-14 WORKING DAYS) . CODE : #HM7552 SHORT SLEEVE SHIRT . NOTES : OUR PRODUCT WITH ASIAN SIZE, NOT US/EURO SIZE. FOR US/EURO WE SUGGEST YOU TO CHOOSE 1-2 BIGGER SIZE WHEN PLACING ORDER . 🌸 M size is similar to US XS 🌸 L size is similar to US S 🌸 XL size is similar to US M 🌸 XXL size is similar to US L 🌸 XXXL size is similar to US XL . COLOR : LIGHT GREEN . SIZE : M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL FABRIC : COTTON SIZING CHART DM OR WHATSAPP . ZOOM FOR CLEAR IMAGE . ANY ENQUIRIES AND ORDER DM INBOX WHATSAPP 018-9083 082 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualbaju #sayajualbajulelaki #kemejalelaki #bajulelaki #visitmyig #ootdmalaysia #ikutcarakita #bajuslimfit #kemejamurah #pakaianlelaki #kemejalelakimurah #bajulelakimalaysia #wakdoyok #visitigmalaysia #kedaionlinemurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #terengganu #kelantan #pahang #kedah #selangor #shahalam #bajulelakimurah #kemejalelakimalaysia #kualaterengganu

0
@baju_lelaki

RM45 SEMENANJUNG RM52 SABAH SARAWAK HARGA TERMASUK POSTAGE! . PRE ORDER (SHIP OUT WITHIN 8-14 WORKING DAYS) . CODE : #HM7552 SHORT SLEEVE SHIRT . NOTES : OUR PRODUCT WITH ASIAN SIZE, NOT US/EURO SIZE. FOR US/EURO WE SUGGEST YOU TO CHOOSE 1-2 BIGGER SIZE WHEN PLACING ORDER . 🌸 M size is similar to US XS 🌸 L size is similar to US S 🌸 XL size is similar to US M 🌸 XXL size is similar to US L 🌸 XXXL size is similar to US XL . COLOR : NAVY BLUE . SIZE : M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL FABRIC : COTTON SIZING CHART DM OR WHATSAPP . ZOOM FOR CLEAR IMAGE . ANY ENQUIRIES AND ORDER DM INBOX WHATSAPP 018-9083 082 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualbaju #sayajualbajulelaki #kemejalelaki #bajulelaki #visitmyig #ootdmalaysia #ikutcarakita #bajuslimfit #kemejamurah #pakaianlelaki #kemejalelakimurah #bajulelakimalaysia #wakdoyok #visitigmalaysia #kedaionlinemurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #terengganu #kelantan #pahang #kedah #selangor #shahalam #bajulelakimurah #kemejalelakimalaysia #kualaterengganu

0
@baju_lelaki

RM45 SEMENANJUNG RM52 SABAH SARAWAK HARGA TERMASUK POSTAGE! . PRE ORDER (SHIP OUT WITHIN 8-14 WORKING DAYS) . CODE : #HM7552 SHORT SLEEVE SHIRT . NOTES : OUR PRODUCT WITH ASIAN SIZE, NOT US/EURO SIZE. FOR US/EURO WE SUGGEST YOU TO CHOOSE 1-2 BIGGER SIZE WHEN PLACING ORDER . 🌸 M size is similar to US XS 🌸 L size is similar to US S 🌸 XL size is similar to US M 🌸 XXL size is similar to US L 🌸 XXXL size is similar to US XL . COLOR : RED WINE . SIZE : M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL FABRIC : COTTON SIZING CHART DM OR WHATSAPP . ZOOM FOR CLEAR IMAGE . ANY ENQUIRIES AND ORDER DM INBOX WHATSAPP 018-9083 082 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualbaju #sayajualbajulelaki #kemejalelaki #bajulelaki #visitmyig #ootdmalaysia #ikutcarakita #bajuslimfit #kemejamurah #pakaianlelaki #kemejalelakimurah #bajulelakimalaysia #wakdoyok #visitigmalaysia #kedaionlinemurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #terengganu #kelantan #pahang #kedah #selangor #shahalam #bajulelakimurah #kemejalelakimalaysia #kualaterengganu

0
@nmz_bakery

brownies with chocolate belgium sauce and strawberry πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ tq awak πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜˜ πŸ‘― jom menari πŸ€—πŸ€—πŸ€— whatapp 0129871756 untuk tempahan πŸ’•β˜ΊοΈ #cake #kekkawin #wedingcake #keksedap #kekbirthday #cakedrip #suprisedelivery #suprisedeliverymurah #suprisedeliverykl #suprisedeliverykl #weddingcake #kekkawin #cookies #kekhantaran #kekbirthday #bouquetchocolate #keksedap #suprisedeliverymurah #cakedecoration #cake #dripcake #candybuffetmurah #candybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetselangor #desserttable #candybuffetkl #corporategifts #desserttable #bazarpaknil #puncakalam #klang #kualalumpur #shahalam #kekkawin

0
@the.moments.photography

Time photoshoot sempat lagi kau selfie yer.. Sambil shoot sambil ajar farah macam mana nak jadi model. Good luck zaa and farah dalam bidang modelling ni. #selfie #candid #candidshot #photographylovers #photography #canon #malayphotographer #themomentsphotography #themoments #photoshoot #snapseed #iphonephotography #potrait #photooftheday #shahalam #moments at seksyen 13, Shah Alam

0
@beboonga.scarf

SERIUS CANTIK, KEMAS, LABUH ADJUSTABLE, CEPAT, MUDAH DAN CANTIK SANGAT, ADA BUNGA2 LAGI. 😍 . >Material best, heavy chiffon. > Cepat, mudah dan memuaskan. > Labuh adjustable, depan belakang boleh cover. > Ada 6 warna pilihan. . βœ… Grey βœ… Rose βœ… Baby blue βœ… Spring green βœ… Golden brown βœ… Light coral ❌ Eggplant . Type : Semi instant . Size : 1.8 x 0.8 m . Material : Heavy chiffon . Adornment : Sequin flower &Β  clear diamond(High quality &Β  anti rust) . 1pc = RM 59 2pc = RM 100 . . Postage : RM 8 sm | RM 12 ss . Whatsapp 0166897996 , kalau nak senang, klik je kat profile πŸ‘† #eyelashshawl #shawleyelash #eyelashhemming #satinshawl #chiffonshawl #eyelashsatin #shawlmurah #tudungmurah #heavychiffonshawl #beadshawlmalaysia #beadedshawl #shawlbunga3d #heavychiffonshawl #beadsmalaysia #shawlmurahmalaysia #shawlmanik #terapiinstagram #ajimaura #ipoh #shahalam #seremban #melaka #terengganu #johor #kualalumpur #melaka #uitm #uthm #tudung

0
@auntraraskitchen

Untuk order boleh hubungi kami Whatsapp 0132663544 / 0126294635 πŸ”πŸ”πŸ„πŸ„πŸ„πŸ„πŸ„πŸ„πŸˆπŸˆπŸžπŸžπŸͺπŸͺ🍍🍍🍴🍴🍴 #auntraraskitchen #qisafi #qisafifood #shahalam #shahalamresidentbusiness #shahalamresident #shahalambusiness #selangor #selangorku #ipoh #ipohcityawesome #tronoh #seriiskandar #batugajah #parit #perak #tourismperak #foodcourt #bazaar #baazarpaknil #kasturi #lasagnadaging #samosadaging #popiacendawan #sosnanasmasammanis at Aunt Rara's Kitchen by Qisafi Food

0
@nrlshareena.co

HEIDI PANTS βœ” Pocket βœ” Bootcut 1pcs RM40 Postage RM8sm/RM12ss . 3pcs RM115 Free Postage sm/RM7ss Material: Cotton Sretchable Size : Fit to L Colour : Dusty Pink, Dark Blue, Olive Green Measurement Waist 28 - 32" Length 39" Hip 32 - 36" Wide 14" To order DM/WS 0133872697 😘 #heidipants #nuunaheidipants #nuunaagent #palazzobootcut #palazzomalaysia #palazzoruffle #kualalumpur #shahalam #putrajaya #bangi #kajang #ukm #upm #utm #uitm #kpm #kptm #gmi #unikl #iukl

0
@ika.aticake

Nantikan kemunculan baru topping brownies kedut dari saya.. untuk topping sedia ada masih dikekalkan, untuk topping lain akan di upload kemudian. . Nak request letak chocolate, fruits, atau mix pun boleh. Jangan risau harga masih mampu milik untuk didapati dan dimakan 😘 . Penghantaran akan dikenakan caj RM10, dan boleh self pickup di setia alam. Nak request potong berapa pieces pun boleh πŸ™‚πŸ™‚ #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #klang #meru #browniescake #sayajual #kekmalaysia #brownies #chocolate #happybirthday #birthdaycake #paidreviewmalaysia #sayajualmurah

0
@sirsazly

Didim....2 game menang 4-0, hati senang .... #shahalam #selangor #malaysia #manchesterunited

1
@sweetdara_shahalam

. HALOOOO EVERYBODY πŸ€—πŸ€— Saya dh Restock Semua Produk Kak KM Liana Rosli uolllsss. Jom order ramai-ramai kasi pikat suami, kasi cantik luar dan dalam, kasi bau wangi badan, kasi ketat mencengkam, dan byk lagi kebaikan2 produk2 ini . Senarai produk KM BEAUTY πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹πŸ¦‹ . Jamu Utk Wanita πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ RM40 Jamu Sweetdara RM56 Jus Sweetdara plus(250ml) . Jamu Utk lelaki 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 RM40 Jamu Jebat RM56 jus Jebat Maxx (250ml) . πŸ’Produk utk Slimming RM49 Km dreambody 10 sachet kawal selera mkn Rasa buah strawberi yg lazattt πŸ˜‹πŸ˜‹ . πŸ„Penjagaan Muka n body soap RM35 Sweetheart whitening face soap (Promo RM30) RM35 Sweetheart black face soap (jerawat, resdung)(Promo RM30) RM45 Sweetheart body putih melepak (badan) (Promo RM40) . 🐝SET KOMBO JAMU SWEET DARA & JUS SWEET DARA ( RM100 inc postage) SET KOMBO JAMU JEBAT & JEBAT MAXX ( RM100 inc postage ) . Hubungi Shikin utk keterangan lanjut WhatsApp πŸ“±012-9131297 . #jamusweetdara #jussweetdarapluscollagen #jebat #jebatmaxx #sweetheartbodyputihmelepak #sweetheartwhiteningsoap #sweetheartblacksoap #lakusangat #kmdreambody #keputihan #periodtakteratur #inginhamil #janganpernahtinggal #shahalam #alamavenue #msu #setiaalam #bukitraja #uitm #unisel

0
@adhamufciqbal

IPhone 6 for sale πŸ“± Harga bukak RM1800 Condition hp 9/10 Berminat boleh contact owner @rozimanmurad 0193599654 direct. Terima kasseeeeeh!! #sayajual #bazarpaknil #mudahdotmy #mudah #mudahmy #iphone #shahalam #SubangJaya #USJ at Court 8, USJ 14

0
@my.sneaker.den

This deep navy blue colorway is somethjng really. If you're an 8 UK, consider this in your collection. Worth it ! πŸ”₯ #vapormax #nikevapormax #nikevapormaxnavy #trendy #style #blacksoles #flyknit #klkixforsale #klkixmarketplace #mysneakerden #mysneakers #klsneakers #kualalumpur #shahalam #sneaker #sneakers

0
@rahasia.hamil1

Semoga tahun ini yg belum punyak anak dikaruniakan anak secepatnya.. aminn.. dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, aminn.. Semoga yg ketik amin, terus berlimpah rezekinya amin... . . . Follow & like... 🌺🍁🌹 🌠 Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi . . Yuk follow @rahasia.hamil1 untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)

1
@adamiahnpinkishdelight

Bila bff kita @norishcakes send gambar yang kek kami buat bersama semalam. Hati saya berbunga-bunga 🌸🌷🌸🌷🌸. Cantiknyaaa dan sedapnyaa. Hasil bedah siasat selps semalaman dalam peti. Chocolate Brulee Cake. #sayajual #chocolatebruleecake #shahalam #bukitjelutong #menaratm #bazaarpaknil

2
@karliza_mohd_yusof

Mana nak cari photographer bawah RM 900 ? Semua Ribu2 ke atas kann !!! Ni pakej photographer #PalingMurah ada ni hanya RM450 sahaja guyss . Tak Percaya Boleh Ws je okeyyy . Tanya dulu baru fikir masak2 hahaha #Pakej #Photographer ni cover area #NegeriSembilan #Semenyih #shahalam #kualalumpur #seremban #nilain9 #hululangat #jelebu #lengging #brogahills #ecoworldmajesticsemenyih #malaysia dan hanya kawasan2 tertentu sahaja 😘 Siapa cepat dia dapat tauu 😊

@ahmadleo_perodua

at Selangor

1
@menschenskincare

Terima kasih @inspirasi_sanubari purchase Glo Up Set Ekslusif 4 dalam 1 kami dan percayakan Produk serta Kualiti @menschenskincare πŸ™πŸ»β˜ΊοΈThanks for coming! . . Hubungi kami untuk pertanyaan/pembelian: 0162279629 . . #menschen #menschenskincare #malaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkmuka #produkkecantikanlelaki #lelakimalaysia #segak #yakin #lokalah #lokalmy #penampilan #kacak #tampan #sihat #gloup #lelaki #lelakimelayu #shahalam #selangor #kualalumpur

0
@sya.beauty_

Akak22 diluar sana pasti ramai yg hbiskan duit bratus2 ringgit UNTUK supplements kecantikkan kan ?? Yg cantik dlm masa singkat tpi membahayakan diri !! Ish ish !! Kalau bleh elakkan dri membazir!! Xprlu cri yg mahal kalau nak cntik !! Nak cantik dalam masa yg sama kena jugak berjimat !! Haaaa !! Maganda Glow Extra collagent dan whitening hnya beli ketika memerlukan sahaja! Tidak perlu repeat setiap bulan !! Krana kami dah extrakan collagen untuk anda !! Harga xsmpai bratus2 , dapat extra collagen plk tu !! Haa jimat !!tiap2 bulan xyah nk pening nak repeat !! UNTUK ORDER : Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 #magandaglow #magandalotion #kemamlupaperroger #indonesia #singapore #melbourne #shahalam #jertih #terengganu #pasirmas #kelantan #australia #brunei #produkkesihatan #cikraihan #thailand #jakarta #perlis #kedah #selangor #pulaupinang #perak #negerisembilan #melaka #johor #pahang #sabah #sarawak #lofattahπŸ’•πŸ’•πŸ’•

0
@sya.beauty_

Akak22 diluar sana pasti ramai yg hbiskan duit bratus2 ringgit UNTUK supplements kecantikkan kan ?? Yg cantik dlm masa singkat tpi membahayakan diri !! Ish ish !! Kalau bleh elakkan dri membazir!! Xprlu cri yg mahal kalau nak cntik !! Nak cantik dalam masa yg sama kena jugak berjimat !! Haaaa !! Maganda Glow Extra collagent dan whitening hnya beli ketika memerlukan sahaja! Tidak perlu repeat setiap bulan !! Krana kami dah extrakan collagen untuk anda !! Harga xsmpai bratus2 , dapat extra collagen plk tu !! Haa jimat !!tiap2 bulan xyah nk pening nak repeat !! UNTUK ORDER : Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 #magandaglow #magandalotion #kemamlupaperroger #indonesia #singapore #melbourne #shahalam #jertih #terengganu #pasirmas #kelantan #australia #brunei #produkkesihatan #cikraihan #thailand #jakarta #perlis #kedah #selangor #pulaupinang #perak #negerisembilan #melaka #johor #pahang #sabah #sarawak #lofattahπŸ’•πŸ’•πŸ’•

0
@sya.beauty_

Akak22 diluar sana pasti ramai yg hbiskan duit bratus2 ringgit UNTUK supplements kecantikkan kan ?? Yg cantik dlm masa singkat tpi membahayakan diri !! Ish ish !! Kalau bleh elakkan dri membazir!! Xprlu cri yg mahal kalau nak cntik !! Nak cantik dalam masa yg sama kena jugak berjimat !! Haaaa !! Maganda Glow Extra collagent dan whitening hnya beli ketika memerlukan sahaja! Tidak perlu repeat setiap bulan !! Krana kami dah extrakan collagen untuk anda !! Harga xsmpai bratus2 , dapat extra collagen plk tu !! Haa jimat !!tiap2 bulan xyah nk pening nak repeat !! UNTUK ORDER : Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 #magandaglow #magandalotion #kemamlupaperroger #indonesia #singapore #melbourne #shahalam #jertih #terengganu #pasirmas #kelantan #australia #brunei #produkkesihatan #cikraihan #thailand #jakarta #perlis #kedah #selangor #pulaupinang #perak #negerisembilan #melaka #johor #pahang #sabah #sarawak #lofattahπŸ’•πŸ’•πŸ’•

1
@maryam_salon

CLOSE FOR HOLIDAY! Dear beloved customer,it's time for us to take off from work for a while.please be informed that Maryam Salon will be close on the 21th - 23th Aug 2017.we will be opened as usual on the 24th Aug 2017. SORRY FOR THE INCONVENIENCE. 1) we have muslimah room utk wanita berhijab hanya staff wanita sahaja yg boleh bekerja di dalam muslimah room.(sila call utk booking Muslimah/private room) 2) we have vip room 3) we have facial room 4) we have make up room 5) we provide 10 cutting chair 6) waiting area with cozy inviromen 7) we have smoking area 8) ample car park indoor/outdoor 9) next to well known PUBLIC BANK 10) ground floor OKU access railing 11) elevator to indoor car park MaryAm salon ( Unisex ) + Barbershop Satu Bangunan Dengan Public Bank kg Melayu Subang. U6 SHAH ALAM. Google Map/waze : maryam salon. Operations hour :11am to 8pm Open 7 days a week Call and Whatsapp :- 010-4363735 010-4363735 010-4363735 010-4363735 -Cik Syarifah Follow my ig : maryam_salon Follow my ig : maryam_salon Follow my ig : maryam_salon www.maryamsalon.weebly.com www.maryamsalon.weebly.com www.maryamsalon.weebly.com www.Instagram.com/maryam_salon www.facebook.com/maryamsalon #maryamsalon #barbermalaysia #selangor #subangbestari #subangperdana #subangpermai #pekansubang #kampungmelayusubang #kualalumpur #lembahklang #selangor #shahalam #bukitsubang #bukitjelutong #denaialam #sunwaykayangan #cahayaspk #puncakalam #puncakperdana #sungaibuloh #kotadamansara #petalingjaya #subangjaya #subangairport #skyparkterminal #ttdijaya #aradamansara #putrajaya #cyberjaya #rambut #pomademalaysia at Century Langkasuka Resort Langkawi

0
@shahalamusedcamera

As Salam & Hi. Item Name : . ORIGINAL / GENUINE NIKON DSLR SLING BAG. Item Condition : USED @ TERPAKAI @ 100% WORKING CONDITION @ 9/10. Age Of Item : UNKNOWN. Price : RM50.00 Nett. Shop Tel : 03.5548.6219. HP @ Whats App : 017.617.6617. Please no PM & DM Here, Interested? Terus Call @ What App. TRADE IN ACCEPTED. NAK JUAL SAJE PUN BOLEH. Shop Address : Camera Shop @ by Shah Alam Camera. No. 25A, 1st Floor, Jalan Nelayan 19/A, Section 19, 40000 Shah Alam, Selangor D.E. Biz Hours : Monday - Saturday : 12PM - 10PM. Sunday : 12PM - 7PM. Public Holiday : Monday - Saturday : 12PM - 10PM. Sunday : 12PM - 7PM. Website : www.shahalamcamera.com . IG Owned by Shah Alam Camera : . @shahalamcamera. @shahalamusedcamera. @kedaikamerashahalam. @shahalamstudio. FACE BOOK : kedai camera shah alam. FB Page : kedai camera shah alam. #nikon #iamnikon #nikonbag #camerabag #dslrbag #nikonmalaysia #nikonclub #canon #iamcanon #canonmalaysia #canonclub #sony #sonymalaysia #sigma #tamron #tokina #malaywedding #malaysiaphotography #photographer #useddslr #usedcamera #usedlens #shahalam #selangor #akuyangpakaikoyangpanas #takpanaske #dslrshop at Kedai Camera Shah Alam

0
@sya.beauty_

Akak22 diluar sana pasti ramai yg hbiskan duit bratus2 ringgit UNTUK supplements kecantikkan kan ?? Yg cantik dlm masa singkat tpi membahayakan diri !! Ish ish !! Kalau bleh elakkan dri membazir!! Xprlu cri yg mahal kalau nak cntik !! Nak cantik dalam masa yg sama kena jugak berjimat !! Haaaa !! Maganda Glow Extra collagent dan whitening hnya beli ketika memerlukan sahaja! Tidak perlu repeat setiap bulan !! Krana kami dah extrakan collagen untuk anda !! Harga xsmpai bratus2 , dapat extra collagen plk tu !! Haa jimat !!tiap2 bulan xyah nk pening nak repeat !! UNTUK ORDER : Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 #magandaglow #magandalotion #kemamlupaperroger #indonesia #singapore #melbourne #shahalam #jertih #terengganu #pasirmas #kelantan #australia #brunei #produkkesihatan #cikraihan #thailand #jakarta #perlis #kedah #selangor #pulaupinang #perak #negerisembilan #melaka #johor #pahang #sabah #sarawak #lofattahπŸ’•πŸ’•πŸ’•

0
@collection.so

Tubular shadow pink πŸ‘Ÿ SIZE : 36-40 RM95 SM / RM100 SS ws +60172643598 #sneakers #pink #shahalam #bazaarpaknil #merdeka60

1
@sya.beauty_

Akak22 diluar sana pasti ramai yg hbiskan duit bratus2 ringgit UNTUK supplements kecantikkan kan ?? Yg cantik dlm masa singkat tpi membahayakan diri !! Ish ish !! Kalau bleh elakkan dri membazir!! Xprlu cri yg mahal kalau nak cntik !! Nak cantik dalam masa yg sama kena jugak berjimat !! Haaaa !! Maganda Glow Extra collagent dan whitening hnya beli ketika memerlukan sahaja! Tidak perlu repeat setiap bulan !! Krana kami dah extrakan collagen untuk anda !! Harga xsmpai bratus2 , dapat extra collagen plk tu !! Haa jimat !!tiap2 bulan xyah nk pening nak repeat !! UNTUK ORDER : Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 #magandaglow #magandalotion #kemamlupaperroger #indonesia #singapore #melbourne #shahalam #jertih #terengganu #pasirmas #kelantan #australia #brunei #produkkesihatan #cikraihan #thailand #jakarta #perlis #kedah #selangor #pulaupinang #perak #negerisembilan #melaka #johor #pahang #sabah #sarawak #lofattahπŸ’•πŸ’•πŸ’•

0
@sya.beauty_

Akak22 diluar sana pasti ramai yg hbiskan duit bratus2 ringgit UNTUK supplements kecantikkan kan ?? Yg cantik dlm masa singkat tpi membahayakan diri !! Ish ish !! Kalau bleh elakkan dri membazir!! Xprlu cri yg mahal kalau nak cntik !! Nak cantik dalam masa yg sama kena jugak berjimat !! Haaaa !! Maganda Glow Extra collagent dan whitening hnya beli ketika memerlukan sahaja! Tidak perlu repeat setiap bulan !! Krana kami dah extrakan collagen untuk anda !! Harga xsmpai bratus2 , dapat extra collagen plk tu !! Haa jimat !!tiap2 bulan xyah nk pening nak repeat !! UNTUK ORDER : Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 Pm : 01126837718 #magandaglow #magandalotion #kemamlupaperroger #indonesia #singapore #melbourne #shahalam #jertih #terengganu #pasirmas #kelantan #australia #brunei #produkkesihatan #cikraihan #thailand #jakarta #perlis #kedah #selangor #pulaupinang #perak #negerisembilan #melaka #johor #pahang #sabah #sarawak #lofattahπŸ’•πŸ’•πŸ’•

0
@yukikoyuki11

#throwback cake & cookies @chefsirneyzam belanje as mini birthday celebration...coz tahun ni x celebrate 😒😒😒 . Miss u thank uuuu~ @chefsirneyzam . Blik cpt2 plz 😩😩😩 . #cakejalantiung #shahalam #food #foodie #foodporn #foodhunting #birthday #cookies #hotchocolate at Cake Jalan Tiung

0
@ktchn.kraft

Birthday Cake fit for a princess πŸ‘Έ | We do custom cakes for all occasions. Drop us a line and let's discuss. at Kitchen Kraft

1
@blinksouk.bazaar

Telekung Travel by @purrfectionpaws now available at bazaar! . RM80 only ladies 😍 . Drop by @blinksouk.bazaar today . Waze : BLINKSOUK BAZAAR . #blinksoukbazaar #telekungtravel #purrfectionpaws #shahalam

0
@blinksouk.bazaar

Radiant and Matte Maekup Spray by Alha Alfa Cosmetics is now ready stock ladies! . Drop by today @blinksouk.bazaar @blinksouk.bazaar @blinksouk.bazaar . #alhaalfa #glowandglitter #alhaalfacosmetics #sayajual #shahalam #blinksoukbazaar

0
@ifix_ios_studio

sold!! sold!! iphone 5 64gb... tq ye boss.. kami jual ye... kami ade menjual pelbagai jenis iphone baru dan terpakai.. semuanya adalah stock tersedia dan paling penting mempunyai jaminan tersendri... ------------------------------------- _____ IFIX IOS STUDIO ______ πŸ“7-3-1, JLN SETIA PRIMA M U13/M, SETIA ALAM, SEKSYEN U13, 40170, SHAH ALAM SELANGOR πŸ“ŒLandmark 🏠: Berhampiran Setia Alam Club, Atas Lightroom Gallery WHATSAPP/CALL πŸ“² 011 1111 8266 / 03 3359 5604 PM ----> πŸ“© http://m.me/ifixiosnetwork WAZE : πŸ“https://waze.to/lr/hw281skjcy PAGE : https://www.facebook.com/ifixiosnetwork/ INSTAGRAM : IFIX_IOS_STUDIO #ifixiosstudio #kamipakar #tiadasangsi #murahkaw2 #original #repair #promosi #iphone #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #ipad #ipadair #macbook #macbookpro #allapple #gadgets #readystok #setiaalam #klang #shahalam #selangor

0
@shahalamusedcamera

As Salam & Hi. Item Name : . CANON EOS 700D DSLR CAMERA + CANON EF-S 18-55MM F/3.5-5.6 IS LENS. Item Condition : USED @ TERPAKAI @ 100% WORKING CONDITION @ 9/10. Age Of Item : UNKNOWN. Shop Tel : 03.5548.6219. HP @ Whats App : 017.617.6617. Please no PM & DM Here, Interested? Terus Call @ What App. TRADE IN ACCEPTED. NAK JUAL SAJE PUN BOLEH. Shop Address : Camera Shop @ by Shah Alam Camera. No. 25A, 1st Floor, Jalan Nelayan 19/A, Section 19, 40000 Shah Alam, Selangor D.E. Biz Hours : Monday - Saturday : 12PM - 10PM. Sunday : 12PM - 7PM. Public Holiday : Monday - Saturday : 12PM - 10PM. Sunday : 12PM - 7PM. Website : www.shahalamcamera.com . IG Owned by Shah Alam Camera : . @shahalamcamera. @shahalamusedcamera. @kedaikamerashahalam. @shahalamstudio. FACE BOOK : kedai camera shah alam. FB Page : kedai camera shah alam. #nikon #iamnikon #700d #canoneos700d #dslrcamera #nikonmalaysia #nikonclub #canon #iamcanon #canonmalaysia #canonclub #sony #sonymalaysia #sigma #tamron #tokina #malaywedding #malaysiaphotography #photographer #useddslr #usedcamera #usedlens #shahalam #selangor #akuyangpakaikoyangpanas #takpanaske #dslrshop at Kedai Camera Shah Alam

0
@zeddshop1

Readystock,ready untuk post! Ajak member beli okπŸ‘ŒJimat! . . 😱Promo Raya haji RM170shj! Harga termasuk pos tau! . . πŸ”₯ COPY ORI GAZELLE πŸ“ Size 40euro - 44euro sahaja!! πŸ™‹Promo πŸ‘‰ RM170 sepasang ! (Normal RM200.Beli sekarang Jimat Rm30 !) Free gift : FREE KEYCHAIN AND SPINNER πŸ’• . . πŸ€—Anda Berminat,sila contact di whatsapp : πŸ“²0142683946 πŸ“²0142683946 πŸ“²0142683946 Postage free ke seluruh malaysia Free keychain and spinner #kasutmurahlelakiwanita #kasutberkualitimampumilik #syukurselalu #uitm #kitagunani #kasutlelaki #kasutcantik #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #inikamijim #kasutsukan #kasutmurahmalaysia #kasutreadystock #upm #shahalam #putrajaya #sayajualonline #bazaaronline #sayajual #raya2017 #ramadhan2017 #jualanmurah #jualmurah #neelofa #fattahaminz #murah #utm #sukan #terapiinstagram

0
@skalicious

KEK COKLAT CHEESE RUGGED . . Apa tunggu lagi?! Jadikan SKALICIOUS sebagai jenama pemanis mulut pilihan anda 😘 Tempah DESSERT KEGEMARAN anda sekarang! Whatsapp kami di nombor: 017-314 3218 (Salmi) #Skalicious #Dessert #PemanisMulut #Putrajaya #Bangi #Kajang #Cheras #ShahAlam #Pavlova #Brownies #ChocMoist #ApamPolkaDot #KekMarble #KekCoklatCheeseRugged #CreamPuff #CheeseTart #MiniBanoffeePie #Macaroni #DoorGift #Majlis #Nikah #Kahwin #Tunang #Baker #Sedap #Berkualiti #Murah

0
@liacaramella

Minions Chocolate Cake 😍 Happy Birthday Aryan!!! Thank you kak Liza for your support πŸ˜™ @neilss79 #sayajual #minions #birthdaycake #birthdays #celebration #damansara #shahalambakers #shahalam #bangsar #klangvalley #subangjaya #klang #puchong #madewithlove #homemade #liabakes #maltesers #liacaramella

1
@pit9h

Ayuh! Ayuh! Ayuh Malaysiaku! Hari ini kita mesti menang!!! πŸ‡²πŸ‡Ύ . ⚽ Malaysia B-22 vs Myanmar B-22 🌏 Stadium Shah Alam, Selangor, Malaysia ⌚ 8.45 malam #StadiumNasionalBukitJalil #StadiumShahAlam #KualaLumpur #KL #Malaysia #Myanmar #Asia #AFC #FIFA #MalaysiaTrulyAsia #HeroMalaya #SeaGames2017 #KL2017 #KitaJuara #BangkitBersama #HeroMalaya #UltrasMalaya #UltrasMalaysia #TanahTumpahnyaDarahku #AyuhMalaysia #MalaysiaBoleh #DemiMalaysia #ShahAlam #Selayang #Selangor #FAMalaysia #HarimauMalaya #TeamMalaysia #respect

1
@skalicious

KEK COKLAT CHEESE RUGGED . . Apa tunggu lagi?! Jadikan SKALICIOUS sebagai jenama pemanis mulut pilihan anda 😘 Tempah DESSERT KEGEMARAN anda sekarang! Whatsapp kami di nombor: 017-314 3218 (Salmi) #Skalicious #Dessert #PemanisMulut #Putrajaya #Bangi #Kajang #Cheras #ShahAlam #Pavlova #Brownies #ChocMoist #ApamPolkaDot #KekMarble #KekCoklatCheeseRugged #CreamPuff #CheeseTart #MiniBanoffeePie #Macaroni #DoorGift #Majlis #Nikah #Kahwin #Tunang #Baker #Sedap #Berkualiti #Murah

0
@wannor_azita

Dalam hidup ni ada benda yang kita nak capai tapi tak dapat. Itu biasa, tapi itu bukan lah pengakhiran. Mungkin belum sampai rezeki lagi. Kalau kita usaha dan terus usaha pasti, satu hari nanti kita mampu capai apa yang kita idamkan. Sentiasa doa untuk dapat apa yang kita impikan, usahalah siang dan malam walaupun sesukar mana pun ia. Istiqamah dalam waktu kita mengerjakan untuk nya dan tawakal , serah lah pada Yang Esa untuk tahu keputusaannya. In Syaa Allah . . . Business purposes πŸ“²wannorazita-01126066882 #verveinstituteofentrepreneurship #zitalifestyle #utm #uitm #upm #ukm #uitmpuncakalam #2017 #melaka #shahalam #bangi #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #sarawak #sabah #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok

0
@halwa_as

Nutella meleleh2, chocolate ganache pun melelehhhh. Brownies pulak extra moist, rich with dark choc, less sweet, umphhhh, stuck in traffic for hours pun tak kisah kalau dapat mengadap ni sambil2 kan. Ada crunchy2 walnut pulak tuu. Nak ke? Whatsapp Cik As ye, esok lusa confirm dapat ❀❀ . #walnutbrownies + mix topping chocolate ganache & Nutella (8 inch - 32pcs) RM 40 . OPEN FOR ORDER πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . COD Batu Pahat, Parit Raja, Rengit Whatsapp +60139895911 COD Shah Alam Whatsapp +60199163693 #igers #vsco #vscocam #shahalam #nutellagunungberapishahalam #seksyen7 #alamavenue2 #nutellagunungberapi #congobarsshahalam #uitmshahalam #kektunang #unisel #msu #ptpl #bukitjelutong #seksyen14 #seksyen9 #doorgift #padangjawashahalam #kekbirthday #icityshahalam #browniesshahalam #nutella #browniesparitraja #browniesbatupahat #browniessenggarang #browniessenai #brownieskulai

0
@borong_sabun_scrub_timbang

πŸ’‹β€οΈπŸ’‹β€οΈ . SERUM BOTOX PEARL . 10 ml . BAHAN-BAHAN: Vit c Apple extract Aloevera extract Collagen Pearl Rose white Arbutine Hyaluronic acid Inssenrial oil Phenoserve . KHASIAT: 🌸 Membentuk muka menjadi v shape. 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh. 🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸 Merawat jerawat serta jeragat 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. 🌸Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi kesan akan di rasai serta merta. . #borongserumbotoxpearl . #terengganu #kualaterengganu #selangor #shahalam #klang #perak #ipoh #kualakangsar #pahang #kuantan #pekan #pulaupinang #georgetown #negerisembilan #seremban #melaka #bandarayamelaka #johor #johorbahru #muar #kotakinabalu #kuching #kelantan #kotabahru #labuan #putrajaya #kedah #alorsetar

0
@borong_sabun_scrub_timbang

πŸ’‹β€οΈπŸ’‹β€οΈ . SERUM BOTOX PEARL . 10 ml . BAHAN-BAHAN: Vit c Apple extract Aloevera extract Collagen Pearl Rose white Arbutine Hyaluronic acid Inssenrial oil Phenoserve . KHASIAT: 🌸 Membentuk muka menjadi v shape. 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh. 🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸 Merawat jerawat serta jeragat 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. 🌸Membentuk bibir anda supaya kelihatan penuh dan seksi kesan akan di rasai serta merta. . #borongserumbotoxpearl . #terengganu #kualaterengganu #selangor #shahalam #klang #perak #ipoh #kualakangsar #pahang #kuantan #pekan #pulaupinang #georgetown #negerisembilan #seremban #melaka #bandarayamelaka #johor #johorbahru #muar #kotakinabalu #kuching #kelantan #kotabahru #labuan #putrajaya #kedah #alorsetar

1
@thevenueshahalam

SYED X AIMIE RECEPTION CEREMONY (12 August 2017) at @thevenueshahalam Full Wedding Package by THE VENUE SHAH ALAM Contact us for more details : 019 - 8585 825 / 019 - 8585 375 #thevenueshahalam #syedxaimie #SAgethithed #reception #malaywedding #weddingpackage #dewanshahalam #majlisperkahwinan #majliskahwin #shahalam #selangor #jomkahwin #kawen #bercintaselepasnikah at The Venue Shah Alam

0
@zeddshop1

Readystock,ready untuk post! Ajak member beli okπŸ‘ŒJimat! . . 😱Promo Raya haji RM200 shj! Harga termasuk pos tau! . . πŸ”₯ COPY ORI GAZELLE πŸ“ Size 40euro - 44euro sahaja!! πŸ™‹Promo πŸ‘‰ RM200 sepasang ! (Normal RM250.Beli sekarang Jimat Rm50 !) Free gift : FREE KEYCHAIN AND SPINNER πŸ’• . . πŸ€—Anda Berminat,sila contact di whatsapp : πŸ“²0142683946 πŸ“²0142683946 πŸ“²0142683946 Postage free ke seluruh malaysia Free keychain and spinner #kasutmurahlelakiwanita #kasutberkualitimampumilik #syukurselalu #uitm #kitagunani #kasutlelaki #kasutcantik #kasutperempuan #kasutmalaysia #kasutonline #inikamijim #kasutsukan #kasutmurahmalaysia #kasutreadystock #upm #shahalam #putrajaya #sayajualonline #bazaaronline #sayajual #raya2017 #ramadhan2017 #jualanmurah #jualmurah #neelofa #fattahaminz #murah #utm #sukan #terapiinstagram

0
@_12kay_

Opening soon! Rakyat jelata shah alam bolehlah lpk potong rambut kat sini nnt ye. @vvipbarbershop . . #vvipbarbershop #malaysianbarber #shahalam #barbershopconnect #barbergang #barber #barberlife #skinfade #pompadour #classic #asianbarber #hustle #lifestyle at Shah Alam, Malaysia

2
@hipstern__store

Nak letak gambar pape pun boleh...korang nyer case korang nyer design😊😊 . MERDEKA SALE RM40 FREE POSTAGEβœ”βœ” . Tunggu apa lagi??cepat2 WhatsappπŸ“²πŸ“² 017-3754075 untuk order...πŸ˜‰πŸ˜‰ . #casemurahmeriah #casing #casingiphonemurah #casingiphone6plus #casinglenovo #casingiphone7 #casinghp #casingmurah #casingmalaysia #casingleagoo #casingsamsung #casingmurahmalaysia #casingsamsungmurah #casingunik #casinglucu #shahalam #kedah #terapiinstagram #cases4 #cases5 #cases6 #casingchanel #casinggrand #casecustommurah #casecustom #casesony #cases3 #cases7 #casingcustommade #casingcustommalaysia

0
@jamususukdarabyrara

πŸ’‹πŸ˜FULL SET PENJAGAAN WANITA BERKAHWIN LAKU KERASπŸ˜πŸ’‹ . Rm210 Inc. pos . Set nh limited stok ok?☺ . Cek miss v korang Selesa or merimaskan? Untuk ibu2, sy rekomen guna jpd/skd Untuk anak dara, memadai guna fw mv 4 barang nh kire full set. . Full Set lagi best.kesan terbaik debom2πŸ˜˜πŸ’• . Jika miss v tak selesa, ia blh mempengaruhi keseluruhan hari korang. . Setuju x? Ecer cek ☺ . Whsap rara k.😘 0138114483 Stokist Sah JSD #SusukKekalDara #jamupengantindarajsd #maskervagina #FeminineWash #pembersihwanita #keputihan #kl #sarawak #kualalumpur #shahalam #pengantin

0
@norelinaelin

Gaya uolls akan nampak Lebih Hebat jika memakai MAGNETIC BROOCH Brooch IMPORT DARI TURKI INI SATU-SATUNYA BROOCH YANG MENGGUNAKAN MAGNET SEBAGAI PENGGANTI JARUM/PIN BIASA ... Ia MEMPUNYAI 4 PILIHAN SAIZ BERBEZA yang sesuai dipakai pada BAWAH DAGU, BAHU & TEMPAT LAIN mengikut kesesuaian ... Apa tunggu lagi? Dapatkan brooch Cantik ini sekarang juga !! #ttcseller #ttcmembers #magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochturki #magnetbrooch #broochmagnet #broochmagnetturki #broochmalaysia #tudungturkimalaysia #borongbroochmagnet #suppliermagnetbrooch #borongmagnetbrooch #produkturki #duckscarves #arianilovers #wanitaterindah #shahalam #seksyen7 #seksyen9 #bandarbarubangi #brunei #singapore #cyberjaya

0
@norelinaelin

Gaya uolls akan nampak Lebih Hebat jika memakai MAGNETIC BROOCH Brooch IMPORT DARI TURKI INI SATU-SATUNYA BROOCH YANG MENGGUNAKAN MAGNET SEBAGAI PENGGANTI JARUM/PIN BIASA ... Ia MEMPUNYAI 4 PILIHAN SAIZ BERBEZA yang sesuai dipakai pada BAWAH DAGU, BAHU & TEMPAT LAIN mengikut kesesuaian ... Apa tunggu lagi? Dapatkan brooch Cantik ini sekarang juga !! #ttcseller #ttcmembers #magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochturki #magnetbrooch #broochmagnet #broochmagnetturki #broochmalaysia #tudungturkimalaysia #borongbroochmagnet #suppliermagnetbrooch #borongmagnetbrooch #produkturki #duckscarves #arianilovers #wanitaterindah #shahalam #seksyen7 #seksyen9 #bandarbarubangi #brunei #singapore #cyberjaya

0
@medina_online

Siapa yang belum ada koleksi Scarf hamidah?? Order laju2 kami sedang mengadakan sale merdeka shingga hujung bulan nie... Cepat2 grab koleksi scarf hamidah yang cantik2 nie...koleksi ini sangat terhad hanya terdapat di butik dan stokis2 kami yang berdaftar sahaja. Mengapa SCARF HAMIDAH ? -FABRIK yang berkualiti tinggi -Sukar untuk kedut dan tidak perlu gosok. -Senang untuk dibawa semasa travel. -Senang terbentuk pada bahagian muka -Praktikal untuk pelbagai situasi 4 helai hanya RM100 😲😲😲 Harga asal RM 55.00 boleh whatasapp kami 0105160789 Atau online kami www.medina.com.my #saleshawl #3helai100 #4helai100 #scarfhamidah #shahalam #seksyen9shahalam #butikmedina #saccmall #sale #merdekasale at SACC Mall

0
@lovebeautyshoppe

siapa cakap LIQUID MATTE OBSESS only for the lips? Boleh guna as BLUSHER JUGA TAU! . here's short tutorial using CODE ICE CREAM AS BLUSHER by @intannyusof 😍. . . RM40 EACH EXC POSTAGE WHATSAPP ; 0125222254 COD : SHAH ALAM / SUBANG JAYA / BANDAR SUNWAY/ PUCHONG & KELANA JAYA . . # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam

0
@suerirampastries

Choose the desired toppings for your pavlova and we'll do it for you! Options available include berries, fruits, and chocolates! Whatsapp us at 0172468800 #suerirampastries #setiaalam #shahalam #pavlova #cakes at Setia Alam

1
@kudapkudapbyhajjar

Assalamualaikum dan selamat soree!! hai korang πŸ˜πŸ˜πŸ˜‹ kami menjual #popianeslick dan #popiachillicheese !!korang korang kena cuba, dah makan nanti pasti rinduu πŸ˜‹ popia neslick balang RM 18 popia chilli cheese RM 15 Jom order dengan kami sekarang, Lain-lain kawasan, kita boleh bincang sampai jadi πŸ“² whatsapp kami 013-7378200 / 013-3928200 #kudapkudapbyhajjar #kudapkudapviral #kerepekviral2017 #riangriaraya2017 #projekraya2017 #popianeslick #popiachillicheese #kudapkudap #popia #kualalumpur #ampang #klsentral #ttdi #shahalam #bazaaronline #youcanduit #erezeki #rezekihanna at Kuala Lumpur, Malaysia

0
@kilang_jahit_official

Ready stock cotton Swiss Available 45 colours Nak tempah baju untuk koleksi fashion anda Jom tanya kami Terima upah jahit 🌺Tudung bawal🌺 ⭐Shawl ⭐Instant shawl⭐Blouse ⭐Bawal⭐Dress⭐Kurung⭐Abaya⭐Jubah⭐Kurta⭐Palazzo⭐Skirt ⭐T-shirt ⭐jenamasendiri⭐label ⭐kanak2⭐printscarv⭐printshawl Jahit piku Jahit baby seams Jahit eyelash hemming Jahit Laser cutt print scarvs Printshawl Print plastik jenama sendiri Print label jenama. Sendiri Label acrylic jenama sendiri Label tag jenama sendiri Oia dear nak minat tempah pada kilang kami?? Jom tanya kami di talian Contact person (RIFFA&YATI) (WA). +6287879688167 (SMS). +6287879788167 (CALL) +6287879688167 Salam sejahtera Goodluck my costumer #printtudung #bawalpucci #pemborongkain #printbawal #kainpasang #dullsatim #bridesmaid #mimpikita #minazlovers #leeyabarahman #bellamara #calaqueens #aldijuma #shawlkeknis #arianilovers #naelofarhijab #printedscarf #printedshawl #instanshawl #kilangjahitpukal #lofattah #jahitpukal #shahalam #kualalumpur #singapore #bajukurungcantik #brunei #bajukurungmodemalaysia #jahitpukalmurah #bellamara #vendormalaysiaonlineshop

0