BONEVET Gjakova

1 year ago

BONEVET është njëra prej organizatave të vetme joqeveritare pjesëmarrëse në Festivalin e Gjelbërt të organizuar nga platforma Green Business në bashkëpunim me USAID, Ambasadën Suedeze dhe ProCredit Bank.

Duke filluar nga sot e deri me 21 shtator do të ekspozohet puna e bërë nga krijuesit e BONEVET që fokusohet në energjinë e ripërtërijshme, efiçiencën e energjisë dhe fusha të përafërta.

Makina elektrike, 3D printerët bio-friendly, simulimet e përdorimit të energjisë solare janë vetëm disa nga punimet e BONEVET që mund t'i shihni në Pallatin e Rinisë në Prishtinë këto ditë.

#BONEVET #makerspace #GreenFestival #KosovoGoesGreen #innovation #electriccar #3dprinting #recycling #Gjakove #Prishtine

BONEVET është njëra prej organizatave të vetme joqeveritare pjesëmarrëse në Festivalin e Gjelbërt të organizuar nga platforma Green Business në bashkëpunim me USAID, Ambasadën Suedeze dhe ProCredit Bank. Duke filluar nga sot e deri me 21 shtator do të ekspozohet puna e bërë nga krijuesit e BONEVET që fokusohet në energjinë e ripërtërijshme, efiçiencën e energjisë dhe fusha të përafërta. Makina elektrike, 3D printerët bio-friendly, simulimet e përdorimit të energjisë solare janë vetëm disa nga punimet e BONEVET që mund t'i shihni në Pallatin e Rinisë në Prishtinë këto ditë. #BONEVET #makerspace #GreenFestival #KosovoGoesGreen #innovation #electriccar #3dprinting #recycling #Gjakove #Prishtine

1 Comments

myteslife

myteslife

Very impressive. We love meeting Car lovers spreading their love for the Carlife. 👍 Love to see more.

12 months ago

51 Likes