Simpel Kaffe

3 months ago

Brygger du kaffe på en espressomaskine? Det er især når man begynder at kigge på espressomaskiner, at økonomien kan løbe løbsk, sammenlignet med mange, af de andre bryggemetoder. 
Jeg vil som udgangspunkt ikke anbefale at du starter med en espressomaskine, da det kan være lidt kompliceret, at få det optimale ud af maskinen i begyndelsen. Det kræver tålmodighed at give sig i kast med espresso kaffe. Jeg startede selv på en mindre espressomaskine som jeg var rigtig glad for, men mindre kunne nok have gjort det i begyndelsen.

Brygger du kaffe på en espressomaskine? Det er især når man begynder at kigge på espressomaskiner, at økonomien kan løbe løbsk, sammenlignet med mange, af de andre bryggemetoder. Jeg vil som udgangspunkt ikke anbefale at du starter med en espressomaskine, da det kan være lidt kompliceret, at få det optimale ud af maskinen i begyndelsen. Det kræver tålmodighed at give sig i kast med espresso kaffe. Jeg startede selv på en mindre espressomaskine som jeg var rigtig glad for, men mindre kunne nok have gjort det i begyndelsen.

1 Comments

simpelkaffe.dk

3 months ago

35 Likes