Hi, I'm Shas Ibrahim

25 days ago

And of course I have to make one for Faiz as well, tema hari kanak-kanak di sekolah mereka tahun ni ialah SuperHeroes.

Faiz tak mau pun baju baru. Dia cakap nak pakai je baju yg Shas buat tahun lepas, yg ada logo tu. Then I said, mama ada satu lagi iron on sticker gambar logo yg sama, why not you choose your fabrics and I'll make a new one for you.

Ni dia pilih, light grey knit for the front, blue fabric for the sleeves and back, grey for the neckband. He requested for 3/4 sleeves length. Pattern is max raglan in size 14/16.

I'm glad that he loved this t-shirt!

#sayajualbajubudak #shashandmade #sayajual #sayajualhandmade #babygifts #barangbaby #madeinmalaysia #makersmalaysia #bazaarkl #bazaarpaknil #instashopmalaysia #handmademalaysia #malaysiancrafter #craftmalaysia #jahitmalaysia #jahitsendiri #jahitbajubaby #handmadebaby #handmadebabymalaysia #bajubudak #modernsewistmy #tshirthandmade #wahmmalaysia #wahm #sendyourownfabric #syofmalaysia #syoforder

And of course I have to make one for Faiz as well, tema hari kanak-kanak di sekolah mereka tahun ni ialah SuperHeroes. Faiz tak mau pun baju baru. Dia cakap nak pakai je baju yg Shas buat tahun lepas, yg ada logo tu. Then I said, mama ada satu lagi iron on sticker gambar logo yg sama, why not you choose your fabrics and I'll make a new one for you. Ni dia pilih, light grey knit for the front, blue fabric for the sleeves and back, grey for the neckband. He requested for 3/4 sleeves length. Pattern is max raglan in size 14/16. I'm glad that he loved this t-shirt! #sayajualbajubudak #shashandmade #sayajual #sayajualhandmade #babygifts #barangbaby #madeinmalaysia #makersmalaysia #bazaarkl #bazaarpaknil #instashopmalaysia #handmademalaysia #malaysiancrafter #craftmalaysia #jahitmalaysia #jahitsendiri #jahitbajubaby #handmadebaby #handmadebabymalaysia #bajubudak #modernsewistmy #tshirthandmade #wahmmalaysia #wahm #sendyourownfabric #syofmalaysia #syoforder