Hiltje ♡ Female Leadership

27 days ago

♢ IF YOUR MIND IS AT PEACE YOU ARE HAPPY ♢

Waarom doe ik wat ik doe?
Wat maakt dat ik naast mijn demanding job als arts, ook nog een eigen coaching praktijk wil runnen? Hoe is mijn passie voor coaching ontstaan?

Jaren “praattherapie” heeft mij niet gebracht wat drie maanden coaching voor elkaar kreeg. 
Peace of mind en happiness en joy ✨ in mijn leven!

Ik heb geen onbezorgde jeugd gehad. Misschien vertel ik je nog een keer wat meer details, maar voor nu kan ik je vertellen dat verwaarlozing, misbruik en pesten thema’s zijn die speelden.

Jarenlang kampte ik met onzekerheid en gevoelens van mislukking. Ik had het gevoel nergens bij te horen.
Terwijl ik op de buitenwereld overkwam als een stoere zelfverzekerde meid.

Vaak liet ik mijn ambities voor mijn carrière als medisch specialist de route van mijn leven bepalen. Ik heb nooit geleerd te luisteren naar die stem van binnen, die stem die juist weet wat goed voor mij is. En inmiddels overschreeuwde de stem van “je bent niet goed genoeg” haar volledig.

Tot ik tien jaar geleden in #burnout terecht kwam.
Het positieve dat daar voor mij uit is voortgekomen, is dat ik met coaching bekend raakte. Onmiddellijk werd een vlammetje 🔥 in mij ontstoken.
Coaching helpt je om een leven te gaan leiden waar jij echt BLIJ van wordt.

Ikzelf word echt blij van mensen helpen. En door te kiezen voor een eigen bedrijf kan ik ook kiezen met en voor wie ik wil werken. Ik wil vrouwen helpen die door nare ervaringen in hun leven de verbinding met zichzelf een beetje zijn verloren. Die misschien moeite hebben om van zichzelf te houden na misbruik of pesten. Vrouwen die zichzelf klein houden omdat ze in het verleden hebben ervaren dat als ze voor zichzelf opkwamen, ze dubbel zo hard werden neergeslagen. Vrouwen die zich om wat voor reden ook onzeker voelen over zichzelf en willen leren van zichzelf te houden.

Ik weet wat goede coaching kan brengen, en dat wil ik ook voor jou! 💕 Stuur me gerust een berichtje als je eens met me van gedachten wilt wisselen!

#wowvrouw #playingbig #iplaybig #happiness

♢ IF YOUR MIND IS AT PEACE YOU ARE HAPPY ♢ Waarom doe ik wat ik doe? Wat maakt dat ik naast mijn demanding job als arts, ook nog een eigen coaching praktijk wil runnen? Hoe is mijn passie voor coaching ontstaan? Jaren “praattherapie” heeft mij niet gebracht wat drie maanden coaching voor elkaar kreeg. Peace of mind en happiness en joy ✨ in mijn leven! Ik heb geen onbezorgde jeugd gehad. Misschien vertel ik je nog een keer wat meer details, maar voor nu kan ik je vertellen dat verwaarlozing, misbruik en pesten thema’s zijn die speelden. Jarenlang kampte ik met onzekerheid en gevoelens van mislukking. Ik had het gevoel nergens bij te horen. Terwijl ik op de buitenwereld overkwam als een stoere zelfverzekerde meid. Vaak liet ik mijn ambities voor mijn carrière als medisch specialist de route van mijn leven bepalen. Ik heb nooit geleerd te luisteren naar die stem van binnen, die stem die juist weet wat goed voor mij is. En inmiddels overschreeuwde de stem van “je bent niet goed genoeg” haar volledig. Tot ik tien jaar geleden in #burnout terecht kwam. Het positieve dat daar voor mij uit is voortgekomen, is dat ik met coaching bekend raakte. Onmiddellijk werd een vlammetje 🔥 in mij ontstoken. Coaching helpt je om een leven te gaan leiden waar jij echt BLIJ van wordt. Ikzelf word echt blij van mensen helpen. En door te kiezen voor een eigen bedrijf kan ik ook kiezen met en voor wie ik wil werken. Ik wil vrouwen helpen die door nare ervaringen in hun leven de verbinding met zichzelf een beetje zijn verloren. Die misschien moeite hebben om van zichzelf te houden na misbruik of pesten. Vrouwen die zichzelf klein houden omdat ze in het verleden hebben ervaren dat als ze voor zichzelf opkwamen, ze dubbel zo hard werden neergeslagen. Vrouwen die zich om wat voor reden ook onzeker voelen over zichzelf en willen leren van zichzelf te houden. Ik weet wat goede coaching kan brengen, en dat wil ik ook voor jou! 💕 Stuur me gerust een berichtje als je eens met me van gedachten wilt wisselen! #wowvrouw #playingbig #iplaybig #happiness