Narcos ESport Center Photos on Instagram

Premises No 67-1, Lorong Perda Utama 3, Taman Prominence, Bukit Mertajam - Places nearby

Report inappropriate content

@narcosesportcenter

Assalamualaikum Hai Geng 🙌🏻 Kedai bukak macam biasa ya. Open: 12 pm - 3 am

1
@narcosesportcenter

Hola oli keberi nama saudara saudari cekebum cekebum . Hahahaha 🤣 Kepada yang couple tu rasa kalau gf bosan nk teman bf hampa main game, kami di NARCOS ESPORT CENTER menyediakan Neflix n Chill untuk akak-akak or adik-adik yg cantik menarik kau mmg deboom ❤️😍. Open: 12pm - 3am #narcosesportcenter #ps4malaysia #netflix #chill #penang #bandarperda

0
@narcosesportcenter

Ngantuk letak tepi. Customer kami layan tip top punya. Dah nk pukul 3 pagi customer still mai untuk main PS4 game FIFA 19 di NARCOS ESPORT CENTER. #narcosesportcenter #ps4 #puashati #gembira #uptownbandarperda #seberangperai

0
@narcosesportcenter

Salam magrib guys. Sorry nak habaq kedai bukak macam biasa. Tadi kami ada update kedai tutupkan disebabakan naik taraf? Tapi tu la regular customer kami tetap nk datang kedai nk main PS4 dia NARCOS ESPORT CENTER. Untuk menjaga hati dan perasaan pelanggan tetap kita ni kami telah bercadang utk beroperasi seperti biasa. 🥰 Open: Tuesday - Sunday 12 p.m - 3 a.m

0
@narcosesportcenter

Happy lunch hours from NARCOS ESPORT CENTER🤗 #narcosesportcenter #ps4 #ps4malaysia #penang #bandarbaruperda #santai

0
@narcosesportcenter

Assalamualaikum🤗 Nak baring? Nak lena? Nak tungging terbalik semasa bermain PS4? Apa tunggu lagi datanglah ke kedai kami di NARCOS ESPORT CENTER. Buatlah seperti di rumah anda sendiri 🙌🏻😍 Open now till 12 a.m . #narcosesportcenter #ps4malaysia #penang

0
@narcosesportcenter

Feedback daripada customer jauh yang datang daripada Bukit Kayu Hitam. Alhamdulillah kata-kata keriangan yang dikeluarkan oleh customer jauh kita sorang ni. Thank you boskur 🙌🏻❤️ Datanglah ke kedai NARCOS ESPORT CENTER kami memberikan servis yang begitu cemerlang, gemilang dan terbilang 🤣 hahaha macam semangat patriotik dah 😝. Today open : 12 p.m - 3 a.m #ps4malaysia #kakigame #penang #bandarbaruperda #narcosesportcenter

0
@narcosesportcenter

Assalamualaikum, selamat sejahtera dan selamat tengahari semua ❤️🙌🏻. Harini kedai bukak macam biasa 12 p.m - 3 a.m yaa.🤗 Rasa nak main game PS4🎮🎮 dengan keadaan yang relax dan chill datanglah ke kedai kami di🔥NARCOS ESPORT CENTER🔥 PROMOTION PRICE STILL ONZZZZ‼️ #narcosesportcenter #bandarbaruperda #penang #kakips4 #fifa19

0
@narcosesportcenter

Salam Jumaat Gais 🔥 kedai bukak macam besa. Sat g abis kerja mai tu mai la kedai NARCOS ESPORT CENTER. Besok kan cuti apadahal lepak ja main game sampai pukul 3 pagi. For muslim yg nak solat kami ad sediakan tempat utk solat. So tak gaduh nk p cari surau or masjid😂. #penang #ps4malaysia #bandarbaruperda #chill

0
@narcosesportcenter

Apa anda nampak? Saya nampak senyuman yang begitu selesa daripada fighter-fighter kita bila main PS4 di NARCOS ESPORT CENTER. Alhamdulillah pelanggan berpuas hati dengan konsep santai yang kami sediakan ☺️ Datanglah beramai-ramai ke kedai kami dari jam 12 p.m - 3.00 a.m HARGA PROMOTION STILL AVAILABLE TAU🔥 RM10 for 3HOURS🔥 #ps4malaysia #penang #bandarbaruperda

1
@narcosesportcenter

😊

1