Professor Cendol Air Hitam Photos on Instagram

- Places nearby

Report inappropriate content

@_rbtladwh

nak tahu kami singgah lepak mana,tengok location yang sis bagi. kat sini,makan cendol dan laksa akan jadi free kalau makan buat kali kedua dan seterusnya . mahal ? nope. harga biasa je. cendol = rm2 (biasa atau pulut) laksa =rm4 ada je makanan lain tapi yang akan free dua makanan ni je. rasa dia sedappp tak rugi pon singgah kalau lalu πŸ’– haaa singah !singgah!singgahhhh! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ p/s: kedai penuh sangat sampai kena lepak luar . nak habaq yang tadi nak mintak kerusi kat satu family ni .(kedai penuh panas" mcm ni sampai kerusi pon penuh) nakkknyaaa kerusi tapi keluar dari mulutnyaa "pakcik saya nak mintak sudu kosong ni boleh?" HAHAHHAHAHAHAHA NASIB PAKCIK TU TAK DENGAR SANGAT πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

10
@mhdshahrulnzwan

Professor Cendol Done!...next?

11
@honeytingting88

Rm 2 chendol

1
@haziq.gregor

Panas denting tapi panas lagi saya melihat awakπŸ˜‚πŸ€€βœ¨ #sukarelawananakselatan

2
@mamatpoji

Layan Petang Bujang Japp πŸπŸ’¨

3
@abd.rodhiiii

Huiss dpt jumpa @yassinyahya #senariounion

0
@hakiimharon

baru nak merasa cendol prof ni. tutup pulak mungkin prof amik result spm jugak kot πŸ˜‚

2
@_tawil_

ahamdulilah kenyangπŸ˜‹

0
@_adlyha

β€œYa Allah, aku berlindung kepadaMu dari kesusahan dan kedukaan. Aku berlindung kepadaMu dari lemah kemahuan dan kemalasan.Aku berlindung kepadaMu dari sifat pengecut dan bakhil. Dan aku berlindung kepadaMu dari banyak hutang dan kezaliman manusia.” #cendol

0
@anep_mvp

Jemput Makan #Kluang #Nasi Goreng USA #Hujan #Sedaapp #Otw to Pontian

0
@biee86

Itss a dessert timmee❀ #cend0lkcgVScend0lpul0t

0
@asolihin302

Dengar khabar hebat cendolnya kita cuba tengok ☝😎

9
@ezad_safwan

jom makan..🍜🍜

2
@abamkayroll

Minum2 jap sebelom gi kenduri malam nanti ... Geng2 janggut ... @noah.ahmad @m.ali8888 @orang.muda @adamzedapia ... yummyyyyy ... jgn sentap2 lagi yer ... hihihiii

0
@hasrulwahab91

Berbaloi... tambah percuma.. harga pun murah.

4
@_ainidrus

Panas2 ni minum cendol. 😎😎 #terbaik

0
@ahmad_lutfi_yusoff

Panas2 lyankn ni....

0