Professor Cendol Air Hitam Photos on Instagram

- Places nearby

Report inappropriate content

@honeytingting88

Rm 2 chendol

1
@hakiimharon

baru nak merasa cendol prof ni. tutup pulak mungkin prof amik result spm jugak kot πŸ˜‚

2
@adelinetsenxx

πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

1
@misziekieza

Sebelum selepas... Licin... hahaha... diet hancurπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #family❀️

10
@_tawil_

ahamdulilah kenyangπŸ˜‹

0
@aiman_othman4.10

Geng moto aku xde tangki luar tau.."takpe,kite rider xde beza" #yamahalc135v4 #yamahafz150 #r15 #profesorcendol

1
@eyman_hakim

Wah!!!bayar sekali makan sampai kenyang..siap free pasemboq😘😘

3
@_imal98

2
@shakieri96

😎

1
@anepnacano

Jemput Makan #Kluang #Nasi Goreng USA #Hujan #Sedaapp #Otw to Pontian

0
@kendrickpeter78

Cendol malaysian delicacies desert

0
@biee86

Itss a dessert timmee❀ #cend0lkcgVScend0lpul0t

0
@asolihin302

Dengar khabar hebat cendolnya kita cuba tengok ☝😎

9
@ezad_safwan

jom makan..🍜🍜

2
@abamkayroll

Minum2 jap sebelom gi kenduri malam nanti ... Geng2 janggut ... @noah.ahmad @m.ali8888 @orang.muda @adamzedapia ... yummyyyyy ... jgn sentap2 lagi yer ... hihihiii

0
@hasrulwahab91

Berbaloi... tambah percuma.. harga pun murah.

4
@_ainidrus

Panas2 ni minum cendol. 😎😎 #terbaik

0
@lutpi_official

Panas2 lyankn ni....

0
@qhaishatul_syafiqah

Orang lain dah lama dok g sini.. dak ibu semestinya ketinggalan..πŸ˜… Hari ni dak ayah ajak makan kt sini.. kita ikut je..org nak bawak kan..😜 #Alhamdulillah #TerimaKasihAllah

3
@_rbtladwh

nak tahu kami singgah lepak mana,tengok location yang sis bagi. kat sini,makan cendol dan laksa akan jadi free kalau makan buat kali kedua dan seterusnya . mahal ? nope. harga biasa je. cendol = rm2 (biasa atau pulut) laksa =rm4 ada je makanan lain tapi yang akan free dua makanan ni je. rasa dia sedappp tak rugi pon singgah kalau lalu πŸ’– haaa singah !singgah!singgahhhh! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ p/s: kedai penuh sangat sampai kena lepak luar . nak habaq yang tadi nak mintak kerusi kat satu family ni .(kedai penuh panas" mcm ni sampai kerusi pon penuh) nakkknyaaa kerusi tapi keluar dari mulutnyaa "pakcik saya nak mintak sudu kosong ni boleh?" HAHAHHAHAHAHAHA NASIB PAKCIK TU TAK DENGAR SANGAT πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

9