Shah Alam, Malaysia Photos on Instagram

Shah Alam - Places nearby

Report inappropriate content

@harrisannuar

Haa awak nak tahu saya rojak dengan apakan? @zaitonhassan99 #BangkitBotak #PencarianHeroRemaja #HR2017 #HeroRemaja #HeroRemaja2017

54
@miruloy

Gila, itu je aku nak cakap. Ada yang tak balik lagi, ada yang dah balik tapi pergi balik macam buat Shanghai tu kat perlis jer, ada yang balik hari, ada yang sanggup duduk dalam train 15 jam dari beijing, ada yang sepatutnya balik burn tiket balik sebab layak suku akhir ni, ada yang belum apa apa dah tertinggal flight (bebudak alor gajah), ada yang balik sebab naik mahkamah tapi hakim tangguhkan kes, ada yang balik sebab mak marah. Ada yang request nasi mamak bawak p shanghai. Ada yang pinjam duit dalam RMB tapi minta bayar nilai RM, 🀣 Macam-macam lah, bebudak ni gila. Aku pun gila. Jumpa sabtu ni, komrad! #BolaSepakBawaAkuLihatDunia

13
@kymie

Same situation with you @dayangsayangkamu. Baju dah ada, tapi mana orangnya...

12
@aqilfdhly

ggwp #preseason

39
@ady3x

Bleh plak nk tts kt sini geng2 πŸ‡ ni πŸ˜‚ Thanks abg2 idoal @poklah_pedrollah @zubirzpac @langerek 😘😘😘 PERSETUJUAN UTK SPONSORSHIP CBR MEGA GATHERING 2018 😊😊 Thanks for support #ady3xbikewash Anything just direct πŸ“± #0166149201

8
@hugohughes

@rizalfahmirf Nice meeting you again my friend... #SELANGOR #REDGIANTS πŸ’›β€οΈ

16
@jaslinpuasa

Baju raya korang warna apa tahun ni?? Beli awal2 senang bajet x lari time nk raya nanti!! Haaaa ni lagi satu.. Korang nk iphone 8 free?? Pergi umrah free?? _ Follow insta @qashmeerahijab n spend rm300 beli la baju raya ke tudung raya ke kat QASHMEERA BUTIK then korang berpeluang menang iphone n pakej umrah tu.. 40 pemenang bertuah layak claim salah satu hadiah.. psss diorang jual tudung serendah rm2 tau.. mana tahu rezki.. dpt lah jd pemenang!! #vsco #vscocam #qashmeerahijab #theinfluenzas

26
@oneforteen

Selamat malam semua ya😘😘

75
@ahmmii1246

Night

0
@farezadnan

To whom should it be. Fly as long as you can fly. Come back whenever youre ready. Forget while you can still think. Beware of future ahead. Might be your destiny. (Tak paham google lah! )

1
@amee_0353

ΰΈ­ΰΈ²ΰΈ«ΰΈ²ΰΈ£ΰΈ§ΰΉˆΰΈ²ΰΈ‡...πŸ˜…πŸ˜…

0
@murshid_maktar

Lelaki ni kalau bab2 mengemas rumah and berdekorasi bukan nak cakap la, memang cemerlang. 🀣🀣🀣 #masukbakulangkatsendiri

0
@samkrdesign

Test2 1,2,3😜 #socm_garage #samkrdesign_official #pemusnahori

0
@puteriengku

0
@puteriengku

1
@fahmikert

Thank you for your service! #4666 #balikkerja

2
@puteriengku

0
@muhdfaizal_00

Part2 πŸ˜‚

0