Shah Alam, Malaysia Photos on Instagram

Shah Alam - Places nearby

Report inappropriate content

@syafiq_edayu

Pusing2 sampai pening๐Ÿ˜‚

4
@amalroszaimi_

Ok geng ni saje saje je try buat lagu. Dengarlah ya haha ok komen sikit. Takdir - @amalroszaimi_

53
@_danishhaiqal

next stop royal 7's ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ

11
@nursajat02

๐ŸŒน๐ŸŒธ๐Ÿ”ฅ....

147
@ariffikhwan

Jumpa esok kawan-kawan ๐Ÿ˜˜ Yang ah lock tu apahal ? ๐Ÿ˜‚ Sebuk nak inteprame ๐Ÿ˜

17
@aniqnashri

โค๏ธ @mygumber @mygumber @mygumber

9
@kerolazminordin

Duduk U lagi best? . Ya betul, kehidupan U sgt best. Hanya dari satu sudut iaitu kebebasan. . Dari sudut lain? . Kalau bab solat. Kalau dpt roomate ok, tegur kau pasal solat and kejut kau subuh itu bernilai. . Berapa ramai yg jadi student U. Tapi solat subuh pun terlepas. . Mcm mana tak nak tinggal solat? . Senang. Cari kawan yg boleh lembutkan kau yg hati keras mcm batu. . Pergi masjid atau surau sama2. At least satu waktu sehari. . Disiplin itu paling utama. Tak la kau sentiasa mengharapkan kawan. . Bila kau ade disiplin. Orang Azan je kau dah boleh terjaga sendiri. . Jangan tinggal solat dan khusyuk dlm solat. Itu ciri2 org mukmin. . Pix by : @ramdhansamsudin_

12
@natrafnzz

Finallyyy๐Ÿ˜โค @asad.motawh

17
@alongsyaffiq

Tidurr lah esok kita date๐Ÿ˜˜ #jtg #ssaj #cintahati #jangancurang #tenangisgood #makkauhijau #acab #santaianakmalaya

9
@alexander.yap

Morning burn fat ๐Ÿฆ‹

0
@nonacute_noor

Piloxing Knockout & SSPโค๏ธ Strong Sexy Powerful is awesome!

0
@nurulsyapieyqa5647

My roomate pling bsing hm imy gais

0
@shymsl.mhdd

Tutup mata dan tenangkan fikiran ๐Ÿ’•

0
@nxnxx__

aku mencintaimu bukan kerana siapa kamu, tapi kerana siapa aku ketika dengan kamu โค๏ธ #AH๐Ÿ–ค

0
@mirashaifuddin

Chasing bubbles ! ๐ŸŒค #weekendfun #matsaif

0