Shah Alam, Malaysia Photos on Instagram

Shah Alam - Places nearby

Report inappropriate content

@ariffikhwan

Takpe lah lah encik , kalau encik tak suka sangat kat saya , saya dan kawan-kawan cancel jela pergi event kat tempat encik tu ๐Ÿ˜Š Pelik memang pelik , dengan tibaยฒ orang yang kita tak kenal nak benci/kutuk kita ๐Ÿ˜… Yang kita kenal / pernah ride / selfie samaยฒ pun tak kurang hebat nya , gaya memang nampak berdendam sangat dengan kita macam kita ada buat salah ๐Ÿ˜Œ Kalau kehadiran saya dalam dunia Y15 ni menyakitkan hati banyak pihak , maafkan lah saya ๐Ÿ˜Š Semoga Allah merahmati anda semua ๐Ÿ‘ Assalammualaikum ๐Ÿ™‚ #FestivalPenangOff

35
@taha_tawfik_official

ูุจุงู„ุญุจ ู†ูุนู„ู‘ูู… ูˆู†ุชุนู„ู…ุŒ ูˆุจุงู„ุญุจ ู†ุฌุชู…ุน ุนู„ู‰ ุชู„ุงูˆุฉ ุงู„ู‚ุฑุขู†ุŒ ูˆุจุงู„ุญุจ ู†ู†ุทู„ู‚ ู„ู„ุฏุนูˆุฉ ุฅู„ู‰ ุงู„ู„ู‡ุŒ ูˆู„ูˆู„ุง ุงู„ุญูุจ ู„ู…ุง ุงู„ุชู‚ูŠู†ุงุŒ ูˆู„ู…ุง ุตุจุฑ ุจุนุถู†ุง ุนู„ู‰ ุจุนุถ. ู…ู† ูƒู„ุงู… ุงู„ุฅู…ุงู… ุงู„ุนู„ุงู…ุฉ ุงู„ุดูŠุฎ ุนุจุฏ ุงู„ูƒุฑูŠู… ุงู„ุฑูุงุนูŠ - ูŠุฑุญู…ู‡ ุงู„ู„ู‡ -

2
@leekin46

this is LAGENDA BUDAK SETAN ๐Ÿ˜ˆ

18
@hanifmiswan_17

Letak dalam stroller taknak , dikendong taknak , di dukung taknak... rupa nya nak terbang !!! Haaaaa ini makan diaaaa... ๐Ÿคญ๐Ÿ˜ˆ #AdukaAndre #MikMekJr โค๏ธ

46
@pu_azman

Pishang ker #PUman #ManEvoResources

302
@amienjohari

Zhank u @ewaninahani #Eid18 โœ…

3
@harrisannuar

Alamak kantoi busuk ni๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ #BangkitBotak #HeroRemaja2017

185
@tyrarussli

Pakai concealer tebaii pun takleh cover eyebag ๐Ÿ˜ข

9
@saudagarkecil_motopart

diantara sportrim yang masuk ke kedai harini . original stock original yamaha semu tentang yamaha๐Ÿค๐Ÿค

11
@jomkahwin

Pasti bakal pengantin ingin hidangkan pelbagai pilihan makanan yang terbaik untuk para tetamu. Kualiti dan kuantiti makanan juga harus dititikberatkan ketika memilih servis katering. Jangan risau! Jom jumpa team @degemilangcateringbridal di Jomkahwin pada 7, 8 & 9 September ini! See you soon! ๐Ÿ˜˜ #jomkahwin #pameranpengantinterunggulmalaysia

0
@firdaus_cukcin

Dpt tgok brochure pun jd laa.....๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

0
@dietoffchocojar.shah_alam

Coklat penuh melimpah kot uols hihi . Bekas besar RM15/pcs Bekas kecik RM6/pcs minimum pembelian 4pcs = RM24 whatsapp +60102609322 . . Rugi tak rasa & confirm takkan menyesal , isi banyak , coklat banyak , whatsapp untuk order +60102609322. Pos pun boleh tau , coklat tak keras maintain cayaqqqqq ๐Ÿคค๐Ÿคค . Kita cod ikut timing kita ye awak semua . Kami juga mengambil tempahan untuk majlis aqiqah , perkahwinan , event2 dll . #chocojar #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarcheras #chocojarpj #chocojarkl #delicious #yummy #foodie #chocolatemilk #chocolateleleh #chocojarleleh #chocojarpj #chocojarbangsar #chocojarkajang #chocojarbalakong #chocojarmalaysia #chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #hocojarpantaidalam #chocojarwangsamaju #love #coklatleleh #chocojarleleh #pencintamakanan #brickfields #chocojars #chocojarbandarseripermaisuri #uitmpuncakperdana #msushahalamkcampus

0
@originajus

Hi ORIGINA Lovers! Let's try to consume ORIGINA Pineapple Juice today, as this real taste juice contains high in vitamin C to keep you healthy and happy. Buy now at https://origina2u.com/product/pineapple-juice-220ml/ #pineapplejuice #jusnenas #vitaminc #sihat #khasiattinggi #minuman #healthylifestyle

0
@helmysharip

Makeup by ME Any inquiry regarding makeup service kindly contact me at +6016 7552309 #helmysharipatwork #helmysharip #sarasyraf

1