30Dayschallenge Photos on Instagram

See related and similar tags

public class Days(28/30){ #30dayschallenge Yes, you’re already know. I have a high end pc. Project is begin! Maybe tomorrow or on Monday, I will revel my complete new setup together. Super exciting. 👨🏽‍💻🙌🏼 } •••••••••••••••••••• #computerscience #informationsystems #gaming #gamingsetups #gamingcommunity #gamer #programmer #programming #highend #corsair #geforce

0

5/30 Basa-basi beneran busuk? ______________________________________ Selama ini aku selalu berpikir kalo basa-basi adalah sesuatu yang paling ga penting, buang waktu, dan berpotensi men"jilat". Jadi aku bisa dibilang anti banget sama small talk, alias basa-basi. Apalagi dimana-mana beredar buku dan artikel untuk menghindari dan menjauhi small-talk, dan menjadikan conversation lebih berarti. Gara-gara itu, aku jadi mau ngomong sama orang, cuma kalo ada yang harus disampaikan, atau ada yang diperlukan. "ih, dia cuma cari gue kalo ada perlunya aja. Gaada basa-basi nya, langsung aja nyerocos keperluannya dia," Mungkin kalian pernah denger dari orang, atau mengucapkan sendiri hal ini. Sering denger kalimat kaya gini bikin aku mikir, jangan-jangan, basa-basi itu perlu ya. Menurut kamu gimana?

1

Life is about accepting the challenges along the way, choosing to keep moving forward, and savoring the journey. -Roy T. Bennett- . . #enjoythejourney #30dayschallenge

2

Day 17. - Do you like Bard? Yes!! 😊 - What about you? - ~N - Tags #30dayschallenge #hobbit #hobbitfan #jrrtolkien #middlearth #bard #esgaroth

1

0

5° giorno il primo mio primo ricordo della wwe #Cmpunk #vincemacmahon #moneyinthebank #wwe #30dayschallenge

0

Día 7/31 #mandalaxmas19 - First prompt of #holidaymandala19:❄Let it snow❄ Tell me what do you think in comments 👇🏼 I hope you like it! 💙 • ⭐Materials⭐ - Aquarelle XL Canson Paper 300gsm @cansonpaper - Sakura Pigma Micron @micronart @sakura_europe -Ecoline Brush Pens @royaltalens • #mandala #mandalas #mandalaslovers #bestmandalas #mandalasworld #beautiful_mandalas #mandalaplanet #mandalatattoo #blackmandala #tattoo #ink #inked #zen #zentangle #zentangleart #illustration #ilustracion #art #30daysofart #30daysproject #30dayschallenge #christmasgift #watercolor #watercolors #watercolorart #watercolour #bookmark

4

Day 1: I can’t decide but I think my favourite character might be Mettaton EX, I just love his design so much. I also love how he actually cares about everyone so much; Alphys, his fans, Napstablook... he just doesn’t show it by how focused he is doing the thing he absolutely loves. Although he does have his bad side but he at least becomes a better person once you show him his mistakes . Idea by @the_fallen_frisk . . #undertale #30dayundertalechallenge #30dayschallenge #challenge #mettaton #games

0

I prefer elves, but dwarfs Are great too . . -K- . Which race do You prefer? . Tags: #elves #thranduil #tauriel #celeborn #elrond #haldir #galadriel #legolas #arwen #lindir #lotr #30dayschallenge #30dayslotr

2

0

7