4Thweddinganniversary Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@fitri_wibawa

201013-201017 #4thweddinganniversary #mvdzw

0
@rhejinamoy_r

Happy 4⃣th anniversary itay @jayecuenca... ♥👪🎉.. Bsan gn kalimtan nim!..😉 yaw na ngean ura2x k'2rog ky ngtk'sexy kla..hehe.. ✌🏃 #4thweddinganniversary #102013

0
@liza_aliwarga

Life is like a flower. You don't realize how beautiful it really is until you take a closer look. Thank you for the beautiful bouquet of flowers you always send me on our anniversary day @stefanus_budianto It's not only making me happy but it's also the feeling of being loved by you. You never change since I met you for the first time many years ago. Now we are four and you still show me ur unconditional love as a husband and father. I pray that God's love is always be upon us #4thweddinganniversary #beautifulflowers

1
@charcoult

I choose him everyday, even when he poses for every photo this way. I'm really lucky and thankful he's mine. @maine.bound thanks for brightening my life like you brightened our table with flowers! #broughthisownbouquet #4thweddinganniversary #38weekspregnant #tomandcharparty #haddessertfordinner #allthechocolate #chocolatefondue

4
@suzy_n_bes

4 years down and 2 babies later ❤️ Happy anniversary to my other half! #4thweddinganniversary #102013

9
@chloetatey

At long last Toddie and I got a baby sitter for our ferals and used our @mw_fright_nights_ tickets! It was our early 4th wedding anniversary. We rode all the roller coasters TOGETHER- (that literally never happens cos you know kids lol 😂), we made it through ALL of the scary mazes and then we stuffed our faces with a shit tonne of Mexican food and drank blood bags of red liquid... best anniversary EVER!!!! @tinklz @movieworldaus #movieworldfrightnight #frightnight #weddinganniversary #4thweddinganniversary #hubby #bestanniversaryever #kidfree #rollercoaster #movieworldaus #bestnight #together14years #married4years #14years😱 #lovedoinglifewithyou at Warner Bros. Movie World - Gold Coast, Australia

0
@ariadesaputri

It was 4 years ago on this day.. Happy wedding anniversary bububear.. Semua doa yg terbaik buat keluarga kecil kitaaa.. Cepat pulaang yaaaa 😥😥😘😘 • • • #weddinganniversary #4thweddinganniversary #papabearandmommybear #piyuuu #longlast

0
@inezfirstalova

Ini lah orang nya yang bela belain lunch di hotel bareng sebelum brgkt kantor ✌ . 4 tahun nikah, 8 tahun pacaran 😱 . Semoga kita beneran bisa jadi pasangan romantis ya 😂 dan dijauhkan dari encok 😅 semoga keluarga kita selalu dalam lindungan Allah swt 🙏 . . #4thweddinganniversary #ayahibugysakanaca #couplegoals #husbandandwife #hubbyandwifey #hubbyandme

36
@inezfirstalova

Terima kasih Chef On Jung Sung udah buatin makanan buat kita wedding anniversary 😜😜😜😜 . . #4thweddinganniversary

14
@sarahtenny

Anniversaries are the best!! 3 of 3 for this year! I love you babe, I cannot wait to spend forever with you!! #4thweddinganniversary #10192013 #9thyeartogether #04252009 #3rdyearlegallymarried #07242014 #womenwholovewomen #lettheadventurebegin #mywifeisbetterthanyours #only46moretogo at Lake Wateree

0
@imonk.delfina

#4thweddinganniversary semoga semoga semoga...pokonya mah semogana seueur ya Alloh..

0
@taniasutandar

I feel like everything in my life has led me to you My choices, my heartbreaks, my regrets Everything... And when we're together my past seems worth it Because if I hade done one thing differently, I might never have met you. Its hasn't always been good times We've had our share of tears We've faced obstacles together We've laughed so much in good times And shared such awesome days I can't believe I've been so blessed With a husband such as you To stand by me and hold my hand Tp help me make it through Happy 4th wedding anniversary I hope you know deep in my heart I could not love you more... . . . #happyweddinganniversary #191013 #4thweddinganniversary #thankyougod #iloveyou #happymarriagelife #blessedbeyondmeasure #tqhubby # at Sofitel Bali Nusa Dua

14
@udhea

C bapak @julisatya yg gak romantis kepaksa ngajak istrinya makan mlm berdua biar d bilang romantiss 😄😄 walaupun sebenernya d tempat makan c'bapsk sibuk dengan HP nya..😂😂🤓 #okelahromantisterpaksa #4thweddinganniversary #19102013-19102017

0
@blizniaki_cudaki

4 lata temu miało się jeszcze głupotki w głowie... Teraz to już inna rzeczywistość... Inne cele i wartości... Już wiemy, że życie to nie jest bajka, a nieustanna praca i trud wpisany jest w codzienność... Dziękuję Mężu za to jaką rodzinę stworzyliśmy... za to, że jesteś kiedy Cię potrzebuję... że trwamy na dobre i na złe... Oby jak najwięcej takich lat bo mamy dla kogo pielęgnować Nasze Małżeństwo... Naszą Miłość 💏💟 #4rocznicaślubu #4thweddinganniversary #wifeandhusband #4yers #mążiżona #nadobreinazłe

40
@mrsl00n4t1k

Was reminded by Facebook that today was Keith and my 4th wedding anniversary. Quick Google and found that in the U.K. the gift associated is fruit. This also works with my no chocolate rule. Also smashed out 18kms today! #4thweddinganniversary #marriage #love #fruit #strawberries #weightlossjourney #notquitting #determination #nochocolate #healthyfood #healthy #fitspo #fitspiration #cycling #bikelife #newme #weightloss #journey #cyclinglife #anniversary

5
@bevthebeaver

Happy anniversary to me! Bar the 3.30 dog poo pick up #4thweddinganniversary #bluetopaz

3
@joakeeling

My most favourite day ever. #4yearsmarried #4thweddinganniversary

10
@mya_alamiyah

19 Oktober 2017 ❤ Happy 4th Wedding Anniversary Syg.. . Terima kasih untuk 4 tahun yang manis asam asin 😊😘 Semoga kita bisa terus saling menghargai..melengkapi dan bersama-sama belajar memperbaiki diri menjadi lebih baik. LoveUmuch @huda.hudhow 😙 #4thweddinganniversary

16
@intan_nymas

#throwbackstory ... perempuan yang baru saja lulus kuliah , sudah sidang tp belum di wisuda , tiba2 di sodorin amplop coklat berisi slip gaji dari cowok yang baru 2 bulan kenal .. " cukup gak buat hidupin kamu dan aku ? Kalo cukup , nikah yuk ? ... . Tegas dan lugas , gak pernah ngebayangin di lamar pake slip gaji 😅 gak ada mawar apalagi cincin berlian .. . Gak kerasa sudah 4 tahun berjalan , sudah mau punya 2 anak ☺️ 2 bulan kenal langsung di lamar , proses menjelang pernikahan hanya 4 bulan , total 6 bulan sebelum sah jadi istri dan ibu dr anak kamu 😊 ... Gak pernah nuntut aku bisa masak , cuma minta aku siapin makan buat kamu .. tapi dengan begitu aku jadi tergerak untuk bisa masak makanan kesukaan kamu 😊 Terimakasih untuk setiap cara kamu membuat aku belajar jadi lebih baik tanpa merasa di gurui ❤️❤️ #weddinganniversary #4thweddinganniversary #intanirzam #love

5
@intan_nymas

Anniversary tahun ini , aku lagi hamil 7 bulan ( anak ke 2 ) ... Kerjaan aku dan suami juga lumayan padet , jadi kita gak kemana - mana , Tapi aku dan suami gak hilang akal untuk tetap menjaga moment ini agar tetap berkesan ( mudah2an selalu bagitu ❤️ ) ... Kita rayain moment ini di rumah kita sendiri , larut malam sengaja tunggu kalandra tidur ☺️ Ada saat nya , meski sudah punya anak sebagai suami istri perlu waktu berdua saja ... Bercanda layak nya bocah yang gak mungkin kita lakuin depan anak kita 😊, membahas masa depan .. menyusun planing kehidupan ☺️☺️❤️❤️ #weddinganniversary #4thweddinganniversary #intanirzam #love

0
@intan_nymas

Pengen buat suasana seromantis mungkin dengan segala keterbatasan yang ada .. Akhirnya kefikiran dekor swimming pool pake balloons n candles biar makin dramatis kan 😅 namun apa daya baloon n candle kocar kacir gak karuan tatanan nya 😂😂 ... #weddinganniversary #4thweddinganniversary #intanirzam #happylife #love at Citragardenlampung

0
@muliana_rahima

Jum'at, 18 Oktober 2013 ↔ Rabu, 18 Oktober 2017 Tepat hari ini 4 tahun usia pernikahan kami. 🌸Semoga menjadi keluarga yg Sakinah Mawaddah wa Rahmah. 🌸Keluarga pencinta Al-Quran. 🌸Menjadi orangtua yg terbaik untuk anak2. 🌸 Menjadi pejuang Islam yg selalu Istiqomah dijalan kebenaran. 🌸Selalu mensyukuri setiap kenikmatan yg Allah berikan. 🌸 Selalu diberikan kesabaran dan kekuatan ketika mendapatkan ujian dariNya. 🌸 Selalu diberikan keberkahan dalam setiap Rezeki dariNya. 🌸 Dan masih banyak doa2 yg tak mungkin bsa diungkap dalam tulisan. #remember #4th #4thweddinganniversary #keluargabahagia 📝 Rabu, 18 Oktober 2017 👩 @muliana_rahima

3
@_supermom_jco

To my husband who has shown me what really love is. Who is the reason for my happy days and the comfort in my sad ones. Who cheers my successes and encourages me in failures. I am so proud and blessed to be your wife. I love you to infinity and beyond. Happy 4th Wedding Anniversary to my forever love 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #blessedbeyondmeasure #happyanniversary #october18 #4thweddinganniversary #beyondinfinity #foreverlove #blessed #marriagegoals #15yearsstrong #otcheresdiary #proudwife #mrsotchere #powercouple

19
@kirstyhibbert

Happy 4th wedding anniversary to my bestest friend xxxx #4thweddinganniversary

0
@steph_vozar

4 years ago was the happiest day of my life!!! And I still love him, crazy! #4thweddinganniversary #thevozars #happilyeverafter #buthedrivesmecrazydaily #andimprettysureidothesame

0
@hello.stitching

Finishing off my lastest stitching for a 4th wedding anniversary - stitching map on linen with a hand sewn entwined foot path between Eastbourne pier and Old Town @stitchingworks #sussex #eastbournepier #romantic #anniversarygift #eastbourne #southdownnationalpark #southdowns #publicfootpath #4thweddinganniversary #sussex #personalised #contours at England

0
@farida_basyarah

Pernikahan yg ke 4 tahun... Terima kasih ya Allah kau berikan aku pendamping yg bisa jadi imam ku, sahabat ku, dan sekaligus samsak ku. Kuingin bersama nya sampai Jannah sampai aku tidak bisa lagi menghembuskan nafas ku di dunia ini. Berikanlah kami kesehatan, kebahagian, kemesraan, kasih sayang, dan keramaian dalam menjalani pernikahan ini. Aamiin Mii sayang Bii 😘😘😘 Thank 4 the gift nya ya bii... #4thweddinganniversary #the2ofus

3
@nicola_bonsor_ox

Happy 4th Anniversary to my amazing hubby. Been a married woman for four years!! Craaaazy ❤️❤️. #weddinganniversary #4thweddinganniversary #husbandandwife

0
@susuvuosmaa

2
@myzuraismail_wann

Years will go past.. May your loved forever last❤ #4thWeddingAnniversary

0
@pipitmeysiska

Alhamdulillah... Semoga kita sllu bertemu dg tgl 17 Oktober slanjutnya dg penuh kebahagiaan dan hanya maut yg bisa memisahkan 😇😇😇😇 #4thweddinganniversary #bahagiaselalu #untilJannah

4