Agensahscpaka0199142457 Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@fazimahosman

3 BAHAN UTAMA LOSYEN SECRET CORREA . 1. SUNFLOWER SEED OIL ✔️ Mencantikkan kulit ✔️ Melembapkan kulit ✔️ Anti penuaan ✔️ Anti radang ✔️ Pelindung kulit . 2. GUARANA SEED ✔️ Menghilangkan rasa lapar ✔️ Menghalang salur jantung drpd tersumbat ✔️ Menghasilkan tisu baru ✔️ Memerangi radikal bebas ✔️ Mengaktifkan sel² & sistem saraf ✔️ Memperbaiki sistem penghadaman ✔️ Merendahkan kolestrol & aaid lemak ✔️ Awet muda ✔️ Mengurangkan bengkak . 3. HEDERA HELIX ✔️ Anti selulit ✔️ Anti lemak ✔️ Anti radang ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Menggantikan sel kulit baru ✔️ Melegakan masalah pernafasan ✔️ Melegakan masalah kejang otot . Sudah terlalu ramai testimoni yg berjaya melalui SC . Nak cuba SC? . 📲0199152457 . #losyen_kurus_secretcorrea #agenSahSCPaka0199142457 at Agen Secret Correa Paka 0199142457

0
@fazimahosman

PROMOSI MINGGU GAJI HAMPIR TAMAT 📣📣📣📣📣📣 ============================ Anda rimas dengan perut buncit? Peha besar bergesel2, Lengan geleber, Dagu berlapis2 macam kuih lapis dah 😓😓😓 Anda tak perlu risau, Ada losyen ajaib triple action Mampu buang lemak2 anda dengan mudah & selamat. promosi Untuk 49 org pertama! 😱JIMAT SEHINGGA 25% Wasap segera👉0199142457 #kurus #ScTeamFiZa #LotionPencairLemak #terapiinstagram #kuruscepat #Slim #Slimming #pantang #baby #sakitlutut #AgenSahSCPaka0199142457 at Agen Secret Correa Paka 0199142457

0
@fazimahosman

Hakak nak cite skit Smlm hakakni konon2 nak diet Nak cantik ahadni.. . Sekali gastrik hakak dtg myerang Mak aih..sape suh gatai g diet kaw2 Tak mkn nasi konon. . Hakakni lupa hakak bukan mat salleh celupp tepung..tapi hakak ni melayu asli.(bukan org asli🙈 . Skali bila dah sakit tu dtg rasa nak terguling2 Nasib hakak tak jd tenggiling.😖 . Nampak sibiru hakak sapu Tak sampai setengah jam Segala angin keluar.😅🙈 . Padan muka hakak Sape suh nk diet kaw2 Skali baru mendapat . Nasib ada penyelamat. Moralnya nk diet blh tapi agak2 lah Dah sibiru tu dah kata tanpa diet ketat. . Hakak dok degil juga. Nasiblah hasben tak tahu kang makin haru jadinya.😜 . Nasiblah sibiru tu penyelamat hakak . Mak aih sejak lepas czer anak ke-4 mcm2 kan Ada je sensitifnya.😔 Mana taknya berputus-putus dah urat . Orang 3 kali czer.. Hakak kononla superwomen 4 kali hakak czer Hakak menjadi insan terpilih😅 . Lepasni hakak kene hati2lah Kan padahnya pada diri😉 . #ada cust kata dagu hakak cantik.sbnrnya hakak dok asah ngn sibiru tu je. Jgn jeles😉 **gambar sekadar hiasan** Jgn kecam hakak #Teamfiza #AgenSahSCPaka0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

0
@fazimahosman

Kurus lengan dengan cepat. Krim Ajaib sejuk mampu selesaikan dalam masa 3 hari Lengan akan kelihatan indah dan berkeyakinan tinggi Perempuan sahaja tau Tinggalkan no tel saya akan wassup Jangan Call, Jangan Pm, Jangan SMS Serious buyer je. #kuruslengan #perempuan #terapiinstagram #ukhwati #sayajual #jualmurah #bazaarpaknil #promosisecretcorrea #ebookmurah #testimoni #borong #sayajualmurah #usahawan #wanita #youcanduit #kurusdansihat #slimdenganSC #ramping #promosi #agensahSCPaka0199142457

0