Ampang Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@perfume.dexandra.official

💕ANDA DAH CUBA??💕 . "Terima kasih banyak kepada anda-anda semua yang sudi pilih De'Xandra sebagai wangian pilihan anda! Yang lain taknak cuba? Tanya diorang-diorang yang dah guna De'Xandra, puas hati atau tak!" 😍😍😍 . "Nak wangian yang berkualiti, tahan lama, murah, mudah bawa pegi mana-mana dan boleh bawa solat"❓❓❓ . PM/Whatsapp 📲 0146636736 (Fikri) untuk order sekarang! . ⏩Postage (Isnin-Sabtu) ⏩COD (KL area) . #perfume #moodrepublik #bazaarpaknil #dexandra #dexandraperfumes #perfumelelaki #fiksell #kualalumpur #kampungbaru #ampang #gombak #segambut #perfumemurah #perfumewanita #codkl #perfumedexandra #fiksellperfume #codkl #minyakwangidexandra #minyakwangi #minyakwangimurah at TTDI, Kuala Lumpur

0
@farihin.raisya

Assalamualaikum semua kawan kawan maya💕. . Nama saya Ciklin,wakil jualan produk Tudung Si Comel.😊 . Lokasi saya di Ampang,Selangor. . Saya akan memberi konsultan secara percuma kepada ibu ibu yang memerlukan bantuan dalam pemilihan produk keluaran Tudung Si Comel dan Rakan Niaga untuk si comel anda. Antara produk yang tersenarai ialah . 🌷Tudung sekolah & casual 🌷Jubah 🌷Inner 🌷Telekung 🌷Sejadah . Kesemua produk yang disenaraikan mempunyai design yang 'up to date',selesa,lembut dan berkualiti.👍👍 . Sebarang pertanyaan boleh hubungi ciklin di talian 01133798003 atau click link www.wasap.my/601133798003 . Jom sembang di whatsap ye..😍 at Kuala Lumpur

2
@waeel_photography

at Jableh

0
@chanteks_by_qissqass

BERMINAT BOLEH DM/ WASSAP 💋 WALK IN : TESCO AMPANG COD : AMPANG KL SHAH ALAM CHERAS POS SELURUH MALAYSIA PEMBELIAN RM100 keatas FREE POSTAGE SM 💋 WASSAP 0128832625 . #jamubonda #jamu #jamumalaysia #jamubondaampang #slimmingtea #slimmingteajamubonda #slimmingteamurah #ampang

1
@syamim_margo

Hi.. My name is #syamimmargo.. At any situation my face reaction remain like in the picture.. NAK TUKAR BATERI KERETA? #JanganTukarDulu MUNGKIN BATERI OK LAGI ! #DapatkanKepastian #GetSecondOpinion JIMATKAN DUIT ANDA . TOLL FREE : 1 800 22 2324 WHATSAPP : http://bateriku.wasap.my WEB : Bateriku.com Atau download aplikasi: http://onelink.to/24yg5p WARRANTY & CUSTOMER SUPPORT 019 - 699 8283 isnin - Jumaat ( 7am - 12.00am) Sabtu - Ahad ( 7am - 5.00pm) . #baterikong #shah alam #bangi #petalingjaya #kualaLumpur #kl #ampang #cheras #seremban #melaka #muar #jdt #ipoh #penang #kuantanl at Sunway Putra Mall

4
@mudin_muhammad

1
@bakeocakemy

Want to experience lunch the Moroccan way? You can at Bake O' Cake! Try our special Tagine dish with bread and Arabic tea while enjoying nice music. * * * Open everyday 9am - midnight Call us at: +60 3 2722 7501 #Tagine #arabic_tea #nice_music #ampang #jalan_ampang at Bake O' Cake

0
@bulcn.miracleserum

Biar feedback berbicara! Serum berhantuuu!!👻 Serum viral by Danielin RM38 sahaja free postage lagi tu! Harga berbaloi utk jangka masa yg panjang tau! 😉 Bukan takat kecutkan jerawat, luka & segala parut pun boleh hilang uolls! Peloles tu jangan cakap la. sekali pakai confirm jatuh cinta punya!! 😍 Jom cantik sama-sama! Juz click je link wasap dkt bio tu to order kalau malas nak save no kita or dm pun boleh dear 😘 01151377690 #miracleserumdanielin #ampang #serum #viral #murah #serummurah #serumviral #serumwajahmurah #feedbackbersepah

0
@bulcn.miracleserum

Biar feedback berbicara! Serum berhantuuu!!👻 Serum viral by Danielin RM38 sahaja free postage lagi tu! Harga berbaloi utk jangka masa yg panjang tau! 😉 Bukan takat kecutkan jerawat, luka & segala parut pun boleh hilang uolls! Peloles tu jangan cakap la. sekali pakai confirm jatuh cinta punya!! 😍 Jom cantik sama-sama! Juz click je link wasap dkt bio tu to order kalau malas nak save no kita or dm pun boleh dear 😘 01151377690 #miracleserumdanielin #ampang #serum #viral #murah #serummurah #serumviral #serumwajahmurah #feedbackbersepah

0
@bulcn.miracleserum

Biar feedback berbicara! Serum berhantuuu!!👻 Serum viral by Danielin RM38 sahaja free postage lagi tu! Harga berbaloi utk jangka masa yg panjang tau! 😉 Bukan takat kecutkan jerawat, luka & segala parut pun boleh hilang uolls! Peloles tu jangan cakap la. sekali pakai confirm jatuh cinta punya!! 😍 Jom cantik sama-sama! Juz click je link wasap dkt bio tu to order kalau malas nak save no kita or dm pun boleh dear 😘 01151377690 #miracleserumdanielin #ampang #serum #viral #murah #serummurah #serumviral #serumwajahmurah #feedbackbersepah

0
@bulcn.miracleserum

Biar feedback berbicara! Serum berhantuuu!!👻 Serum viral by Danielin RM38 sahaja free postage lagi tu! Harga berbaloi utk jangka masa yg panjang tau! 😉 Bukan takat kecutkan jerawat, luka & segala parut pun boleh hilang uolls! Peloles tu jangan cakap la. sekali pakai confirm jatuh cinta punya!! 😍 Jom cantik sama-sama! Juz click je link wasap dkt bio tu to order kalau malas nak save no kita or dm pun boleh dear 😘 01151377690 #miracleserumdanielin #ampang #serum #viral #murah #serummurah #serumviral #serumwajahmurah #feedbackbersepah

0
@bulcn.miracleserum

Biar feedback berbicara! Serum berhantuuu!!👻 Serum viral by Danielin RM38 sahaja free postage lagi tu! Harga berbaloi utk jangka masa yg panjang tau! 😉 Bukan takat kecutkan jerawat, luka & segala parut pun boleh hilang uolls! Peloles tu jangan cakap la. sekali pakai confirm jatuh cinta punya!! 😍 Jom cantik sama-sama! Juz click je link wasap dkt bio tu to order kalau malas nak save no kita or dm pun boleh dear 😘 01151377690 #miracleserumdanielin #ampang #serum #viral #murah #serummurah #serumviral #serumwajahmurah #feedbackbersepah

0
@bulcn.miracleserum

Biar feedback berbicara! Serum berhantuuu!!👻 Serum viral by Danielin RM38 sahaja free postage lagi tu! Harga berbaloi utk jangka masa yg panjang tau! 😉 Bukan takat kecutkan jerawat, luka & segala parut pun boleh hilang uolls! Peloles tu jangan cakap la. sekali pakai confirm jatuh cinta punya!! 😍 Jom cantik sama-sama! Juz click je link wasap dkt bio tu to order kalau malas nak save no kita or dm pun boleh dear 😘 01151377690 #miracleserumdanielin #ampang #serum #viral #murah #serummurah #serumviral #serumwajahmurah #feedbackbersepah

0
@bulcn.miracleserum

Biar feedback berbicara! Serum berhantuuu!!👻 Serum viral by Danielin RM38 sahaja free postage lagi tu! Harga berbaloi utk jangka masa yg panjang tau! 😉 Bukan takat kecutkan jerawat, luka & segala parut pun boleh hilang uolls! Peloles tu jangan cakap la. sekali pakai confirm jatuh cinta punya!! 😍 Jom cantik sama-sama! Juz click je link wasap dkt bio tu to order kalau malas nak save no kita or dm pun boleh dear 😘 01151377690 #miracleserumdanielin #ampang #serum #viral #murah #serummurah #serumviral #serumwajahmurah #feedbackbersepah

0
@sue_nurraysa.shoppe

Alhamdulillah berakhir dah kelas pertama untuk malam ni. Ilmu yang sangat berguna dan penting dari cikgu ada adwa (aura insta). Semoga dengan pembelajaran malam ni dapat beri manfaat kepada diri, keluarga dan agama. Next class is tomorrow💪 #aurainsta #nurraysabeautyskincare #sharingiscaring #iamme #mesrasolat #mesrawuduk #jerawat #jeragat #usahawan #ampang #janapendapatan

3
@pickbynm

Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral

0
@pickbynm

Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral

1
@pickbynm

Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral

0
@pickbynm

Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral

1
@pickbynm

Plain Shawl 🌼Chiffon Georgette 🌼 Jahit kelim/baby seam 🌼 1.8m x 0.7m 🌼 Senang iron & styling 🌼 Digalakkan memakai inner untuk full coverage aurah . RM19 exc. postage . OFFER ANY 3 SHAWL RM55 SM RM57 SS ❤FREE POSTAGE . Whatsapp/Telegram +60137731789 . #codkl #kualalumpur #sayajualshawlkl #bangi #kajang #ampang #klcc #codklcc #codgombak #codampang #barangclearance #barangsale #dakdakwicet #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #ammaramsyar #keknis #yusufiskandar #laraalana #laraalanaootd #schawal #schawalara #sayajualmurah #amyramar #pingganviral

0
@localebundle

. ADIDAS DRAGON . SAIZ 7UK SAIZ 7UK SAIZ 7UK . CONDITION TIPTOP POWER BAIK PADU MERECIK 100% ORIGINAL USED MADE IN INDONESIA TAPAK PADU MERECIK PUASHATI . RM 130 INCLUDE POSTAGE SABAH | SARAWAK +RM5 LAGI . WHATSAPP | PERTANYAAN | DETAIL KASUT 019-7796469 . #localebundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlekasut #kasutbundle #igersmalaysia #ampang #selangor #merecik #puashati #adidasmalaysia #adidas #adidasvintage #adidasdragon #adidasporn #adidasindonesia #original #originalbundle # at Ampang, Kuala Lumpur

2
@chanteks_by_qissqass

KHASIAT KOPI MUSTAJAB JAMU BONDA KOPI MUSTAJAB SANGAT SEDAP DAN KHASIATNYA SANGAT BERMANAFAAT UTK BADAN 💋💋💋 ✔✔Aroma kopi sebenar yang sungguh klasik ✔✔Rasa yang MEWAH SEGAR..... sungguh mengasyikkan ✔✔KRIMER YG BERMUTU TINGGI, EKSTRAK HERBA DAN PEMAKANAN SUNNAH Yang paling penting minum secawan ☕ perghhh kesannya luar biasa 👍 . . ✅Membantu meningkatkan Tenaga... ✅Membuang Angin dalam Badan.. ✅Membantu masalah Sembelit ✅Membantu masalah Gastric @ Migrain ✅Mengurangkan rasa Mengantuk.. ✅Rahsia Awet Muda.. ✅Tidak menyebabkan sakit kepala ✅ Rasa kenyang walaupun xmakan ✅ Anti Penuaan dll SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN.. YANG NAK KEMPISKAN PERUT DAN YANG ANGIN BANYAK DALAM BADAN.. JOM DAPAT KAN SEKARANG... . ▶️Ianya boleh diambil pada bila-bila masa sahaja. ▶️Untuk kesan berganda ✋ . Jika PENGAMALNYA LELAKI📝📝📝 GANDINGKANLAH DGN 💠JAMU BONDA SERI ARJUNA JIKA PENGAMALNYA WANITA 📝📝📝 💠 JAMU BONDA SERI BIDADARI . DLL SILA RUJUK TEAM KAMI UTK LEBIH TERPERINCI HARGA RM30 SM RM35 SS 💋 WALK IN : TESCO AMPANG COD : AMPANG KL SHAH ALAM CHERAS POS SELURUH MALAYSIA PEMBELIAN RM100 keatas FREE POSTAGE SM 💋 WASSAP 0128832625 . #jamubonda #jamu #jamumalaysia #kopi #kopikenyang #diet #susukambing #annurbeautymilk #jamubondaampang #ampang

0
@chanteks_by_qissqass

💋 COD : AMPANG KL SHAH ALAM CHERAS POS SELURUH MALAYSIA PEMBELIAN RM100 keatas FREE POSTAGE SM 💋 WASSAP 0128832625 . #jamubonda #jamu #jamumalaysia #susukambing #annurbeautymilk #jamubondaampang #ampang #putih

0
@susukambinglazz

. Hari Jumaat minggu lepas dah restock almari ajaib ni. Hari ni Isnin restock lagi. Barang panas laku keras. Menjadi kegemaran ramai warga negara. Pertanyaan / Pembelian : Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 . #LAZZ_0163434312 #LazzSusuKambing #SusuKambingLazz . Home Delivery TANPA Caj COD : . #Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur #VendorCheras at LAZZ Susu Kambing Untuk Anak

2
@izikmrizl

Hello, its me Izatul Ikmar. Im helping my mom's business here. So do you guys love using makeup foundation? If you are reading this, take a look at your new makeup foundation. This foundation in very suitable for any type of skin. It will make your skin glows and flawless. Its an organic type of foundation. Paraben-free product. Colourblock flawless.... - face powder with UV protection of SPF 90/PA++ - enriched with pomegranate extract as anti oxidant - helps to brighten skin tone 15ml/0.5 fl.oz Price : Rm49 Whatsapp +60102313158 🤘 FREE cod ampang, cheras, mytown, sunway velocity, ikea cheras, tesco ampang, gleaneagles hosp & ampang point. #colourblockfoundation #secretleaffoundation #ampangfoundation #foundationsecretleaf #colourblockfoundationspf90 #flawlessfoundation #ampang #makeupampang #makeupfoundationbase #foundationmalaysia #secretleafmalaysia #colourblockfoundationsecretleaf

0
@syahida1304

tak tahan tengok cheese dalam peti ais,, terus capai letak dkt SAKI BAKI KEK yg ada😂😂😂 dessert for tonight vanilla cheese cake leleh 😅jom sapa nk order meh whatsapp nani 0127592352 #gombak #selayang #batucaves #setapak #danaukotakl #wangsamaju #ampang #kl #putrajaya #puchong #igreview #selangor #shahalam #kualalumpur #foodhunting #foodlover #makanansedap #kekvanillacheeseleleh #dessert

1
@dyxy_serasera

TQSM @ AFZA❤😘 Student lagiii taww!...tapii klo dah fall in ❤ dengan D.Y.X.Y mmg xsah la klo xbeli kann kannn.... . . Sooo,,,HAMPA kt luaq sana yg x grab lagii tuu...pakat maii jeling sat kt IG sis 👇👇👇 . . . @dyxy_serasera @dyxy_serasera @dyxy_serasera . . ⭐NAK BAGI HARGA OFFER❗❗ ⭐5 FREE GIFT ❗❗ Dannn...............SPECIAL VOUCHER UTK REPEAT CUSTOMERS❗❗ . . WhatsApp , 📲 SARA : 016-728-5060 👉CLICK link wasap kt profile (FAST RESPONSE) . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybandartasikselatan #muaserikembangan #muacheras

0
@thegummyfruit

Was up korg?? Jgn lupe bisik2 kt husban nk orders pudding @thegummyfruit...jgn.lps kn peluang yg ade . . . . Available flavors ( mango , honeydew, strawberry, pineapple, mixded fruit, chocolate, vanilla, coffee) and available topping ( fruit, sprinkles, oreo, chocolate chip, marshmallow, cookies) . . . I recommended for potluck, birthday party, wedding, aqiqah and etc. . . For booking and enquiries, whatsapp 0172858531 . . #doorgiftmurah #doorgifttunang #doorgiftmalaysia #doorgiftkahwin #purefruit #agaragar #pudingbuah #freshfruit #ohmybazaar #ampang #cheraskl #foodbeast #puding #lotniaga #vendorfood #evenfood #dessertable #potluckfood #igreview #selangor #bazaaronline #instamalaysia #fruitpudding #vendorfood #majlisakikah h #majlisperkahwinan #kotadamansra #shahalam #bandartunrazak #raibowfruit

2
@shakleeampang_wafa

BETUL KE ESP ADA 9 ASID AMINO? _ ESP ni menyediakan 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. ESP juga kaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. . Sangat sesuai untuk semua peringkat, tua dan muda. Kiranya seisi keluarga pon boleh juga. . Satu hidangan Shaklee ni bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada acid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. Best kan? 😍 _ WAFA 0146920669 Your Healthy and Beauty Consultant #vitamin #vitaminlovers #sihat #cantik #gayahidupsihat #shaklee #shakleeperak #shakleemanjung #shakleelekir #shakleeampang #pengedar #onlineshop #malaysia #sabah #sarawak #singapore #brunei #aeon #aeonmanjung #ampang #ampangpoint #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar #bazarpaknil #protein #setcantik #supplement #semulajadi

0
@makeupcantikya

Jerawat makin kurang. Kulit makin kurang berminyak. You guys tak berminat ker? Awak berminat nak cuba #thebeautyhacks? Jom kita sembang tepi untuk tunaikan hajat di hati. Wassap 📲📲📲 019-2831922 #shopeemy #thebeautyhacks #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #produktempatan #buatanmalaysia #produkrare #lakukeras #lulusKKM #lokalah #bazaarpaknil #neelofa #fattzura #fazura #ctdk #terlajaklaris #noradanish #terapiinstagram

2
@lorisewacheras

📢📢📢 LZ transportation services menyediakan perkhidmatan lori utk anda : . 🚛 Pindah Rumah 🚛 Pindah Office 🚛 Buang Perabot Lama 🚛 Pindah Kedai 🚛 Sewa & Pandu Sendiri 🚛 Servis TipTop 🚛 Harga Bajet . Utk pajak, hanya utk sekitar KL & Selangor sahaja, lokasi yg jauh2 kami x bagi utk pajak, harap faham yer 😊😊 . Utk sebarang pertanyaan, sila klik sini 👉🏻 www.wasap.my/60192229823 #PleaseShare 😘 . #lorry #lori #lorisewa #sewalori #transport #pindahrumah #angkatbarang #sewamurah #lorimurah #lorikl #loricheras #lorikajang #driverlori #lorrydriver #pajak #bazar #bazarpaknil #murah #kenderaansewa #sewa #cheras #kl #selangor #kajang #malaysia #perak #kualalumpur #klcc #ampang

0
@__kembojabeauty

. No chemical, no preservatives, no dilution !!! . . Come and get the only purest argan oil in town 🔅🔅. . . 10 Ways To Use Organic Argan Oil In Your Daily Life . 1. Face moisturizer . 2. Hydrating toner . 3. Rejuvenating & brightening face mask . 4. Exfoliating lip scrub and moisturizer . 5. Face glow . 6. Leave-on conditioner . 7. Hair styling shine . 8. Overnight hair treatment . 9. Cuticle and heel softener . 10. Body and bath oil . To order, whatsapp or DM us now +60165535348 . . . . #arganiahq #arganiawonderoil #arganoilmalaysia #organicmalaysia #skincare #skincaremalaysia #ampang #klcc #setiawangsa #wangsamaju

0
@__kembojabeauty

. 1st time cuba da jatuh hati 😍😍😍... . . Alhamdullilah ramai yg dah mencuba & ramai da yg berpuas hati... Jom cuba skrg dgn kami... . . Wassap sis skrg..016553534i 😉😉 . 👍👍 . . #arganiahq #arganiawonderoil #arganiakl #arganoilmalaysia #arganoilmurah #ampang #klcc #setiawangsa #wangsamaju #setiawangsa

0
@__kembojabeauty

. Tak pasti produk mana yg sesuai dengan masalah anda?? Jom wassap sis skrg... kita share story & testimoni. . . Jom wassap 0165535348- FREE CONSULATION 😉 .. #arganiahq #arganiakl #arganiawonderoil #ampang #klcc #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana

0
@__kembojabeauty

. HARI-HARI MAKEUP TAPI JERAWAT MAKIN KECUT & KULIT MAKIN CANTIK 😱😱 . . Serious lah....Wow apa rahsianye?? . . Sebab sebelum buh makeup atas muka tu, kita dah prep dulu dengan Argania Light ni lah. 💁 . . Kebaikkan Argania Light ni memang tak boleh disangkal-sangkal lagi. . . Maybe ada yang confuse antara perbezaan Argania Wonder Oil (botol hitam) dengan Argania Light. Janga risau, Baca ni 👇🏻 . . PERBEZAAN ARGANIA DAN ARGANIA LIGHT (FORMULASI TERBARU) . 1. Argania light ada campuran olive oil & bergamot oil (very useful for healing, pimples and rashes) yg memberi tekstur yg lebih smooth, sangat sangat ringan, sesuai nak pakai seluruh badan and boleh guna utk makeup. . 2. Mempunyai bau lavender yg therapeutic . 3. Penyerapan 40% lebih cepat from argania . 4. Dpt menghilangkan jerawat dan parut lebih pantas! . So kalau uols dah ada Argania Wonder Oil, uols shud try argania light nii juga. Senang cte kalau korang love argania wonder oil, korang akan love dgn argania light. . . Amacam ready nak try??? . . Wassap skrg 0165535348 or klik link kat atas for fast response 😉😉 . . . . #arganiahq #arganiakl #arganiawonderoil #minyakarganmalaysia #ampang #klcc #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #bazaarpaknil #minyakarganmurah #arganoilmalaysia

0
@__kembojabeauty

. 🔱KENAPA HARUS PILIH ARGANIA WONDER OIL? 🔱 ⛔️Tiada campuran bahan terlarang ⛔️Tiada campuran bahan pengawet ⛔️ Tiada campuran lemak haiwan ⛔️Tiada kesan sampingan ⛔️Tidak menghakis kulit ✅harga teramat murah untuk kualiti luar biasa 💯💯100% Halal 💯💯 Natural dan asli ✔️jimat dan serbaguna ✔️ Banyak testimoni dan terbukti berkesan 🔆Pelbagai penggunaan untuk satu botol 🕌Boleh dibawa solat 👨👩👶🏻selamat untuk digunakan bagi orang dewasa dan bayi 🎉boleh memulihkan penyakit kulit . 🍀HARGA: 1= RM50 . . #arganiahq #arganiakl #arganiawonderoil #klcc #ampang #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana

0
@__kembojabeauty

. Our best seller!! . . Why? 👇🏻👇🏻 . . 🌾ARGANIA WONDER OIL . ⭕️100% Argan oil ⭕️Tiada campuran chemical lain ⭕️Halal dan selamat . 🍀BOLEH DIGUNAKAN SELURUH TUBUH BADAN 🍀Selamat digunakan untuk ibu mengandung 🍀 Selamat digunakan oleh bayi . 🍁Kegunaan utama🍁 🌸Melembapkan kulit, Jerawat, parut, kesan jerawat lama, kulit kering, melembapkan kulit kusam, kulit tak bermaya, kulit kepala berkudis dan kering, rambut gugur, kelumumur, kuatkan akar rambut, bibir kusam, pelebat bulu mata dan bulu kening, Buku lali kering, make up remover, make up base dan BANYAK LAGI! . 🍀HARGA: 1= RM50 . . Jom wassap sis skrg 0165535348... postage seluruh Malaysia. . . #arganiahq #arganiakl #arganiawonderoil #ampang #klcc #setiawangsa #wangsamaju #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #organikmalaysia #natural

0
@kedai_norish

Mary Kay skin care basic set .... 1. Cleanser 2. Softener / toner 3. Moisturiser #ampang #shahalam #puspanita #subang #subangjaya #putrajaya #cyberjaya #bukitjalil #tiaranita #kolejkomuniti #kolejkomunitibukitberuang #uitm

2
@dyxy_cosmetic_perak

LIMITED TIME OFFER 😱 DISKAUN RM55 RM55 RM55 ❗❗❗ Walaupun produk DYXY ni viral & ramai artis yang guna, tapi kami tawarkan harga yang sangat tak masuk akal. ✅tahan 3-6 bulan penggunaan 😱 ✅free gift yang menarik dan boleh pilih 😍 ✅Penghantaran pun percuma ❗ Kenapa perlu guna DYXY? Sebab dah ALL IN ONE. Pakai Bccream ni sahaja , dah tak perlu lagi ❌concealer ❌sunblock ❌day cream ❌compact powder Lebih berbaloi bila bccream dan face mist DYXY merawat masalah kulit. ✅jerawat kecut ✅parut pudar ✅kulit makin cerah sekata ✅kulit glowing sepanjang hari tanpa perlu touch up banyak kali pun 👍 Tak percaya? cuba WhatsApp. Gerenti puas hati dengan service kami 😍 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60134759331 www.wasap.my/60134759331 www.wasap.my/60134759331 #barangmurah #trustedseller #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras - at Perak

0
@by.unic0rn

Adidas NMD R1 Green. Size 41-45. Rm80 . +60142600281 / +60173033956 #adidasmurah #sayajual #bazaarpaknil #murah #murahgila #bundle #kl #ampang #shahalam #selangor #kelantan #preloved #sayajualonline

2
@qasehsdm.beautyshop

#testimonishampoosantan Thanks for the feedback. Shampoo santan ni memang sangat sesuai untuk jenis masalah rambut dan kulit kepala. InshaAllah. Tak percaya? Kena la cuba. Takcuba taktahu. Takkenal macam mana nak cinta. Ye dakk? BERMINAT? Shampoo RM35 Wonder Hair Oil RM59 Combo RM89 * Harga tidak termasuk postage Info 1. Produk kita telah berdaftar dengan KKM. 2. Tambahan harga berikutan kita telah Upgrade bahan- bahan seperti pro vitamin B5 & vitamin E ke dalam shampoo dan tambahan peppermint dalam Wonder Hair Oil. CASH-ON-DELIVERY Kalau taksuka tunggu lama, kami sediakan perkhidmatan COD di sekitar Ampang, Cheras dan Kampung Pandan. Jika mahu dapatkan FREE SHIPPING boleh WhatsApp saya untuk ketahui caranya. TEMPAHAN / MAKLUMAT LANJUT WhatsApp 📲 01112272001 WhatsApp 📲 01112272001 WhatsApp 📲 01112272001 Atau klik link di bio. . . #sayajualmurah #sayajualshampoo #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shopeemyclass #aurainsta #aurainstabatch9 #shampoosantan #shampoohomemade #shampoomurah #shampooorganik #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak #shampoosantanampang #bukitindah #ampang #tamankosas #dropshipwanted #dropship

0
@pinkladysupplier

DUIT HAMPA TAK LAKU! Saya xmaw langsung duit anda. Sy yang nk bagi duit kt anda. Yg sy nak hanya usaha. 0 modal, income 500-2000 sebulan Duduk rumah je. Kerja kopipes, sy ajar dari a-z Ws 0134207484 untuk info. #pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #montkiara #ampang #subangjaya #bukitantarabangsa #gombak #shahalam #zumba #gym #onlineshopping #bisnesonline #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #miri #kuching #limbang #sandakan #tawau #kotakinabalu at Putatan

0
@pinkladyofficially

Testimoni Pink Lady Body Perfection 💋😘 . "PENANGAN PINK LADY MISS V TERASA BERDENYUT2😍😘" . " Haaaaa....Korang tunggu ape lagiiii❓❓ taknak ke jadi cantik, mantap, gebu gebas untuk hubby dan diri sendiri❓❓❓ . PINK LADY juga sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan anak, boleh tambahkan susu ibuuu tauuu🤰🏼👼🏻 . 😘😘😘 Fungsi PinkLady : ♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥️ Perapat miss 'v'. ♥️ Mengurangkan nafsu makan. ♥️ Menghilangkan 'mood swing'. ♥️ Meningkatkan libido wanita. ♥️ Meningkatkan tahap collagen. ♥️ Meremajakan kulit. ♥️ Melancarkan peredaran darah. ♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥️ Mengurangkan 'period pain'. ♥️ Mencegah 'osteoperosis'. ♥️ Menghalang 'menopause'. ♥️ Menstabilkan emosi. All in one product ❗️❗️☝☝ . Pm/WhatsApp 0189455727 ✅COD #AMPANG, #BATUCAVES, #GOMBAK, #SETAPAK, #KL, #MELAWATI #SENTUL & #UKAYPERDANA . #pinkladyhebat #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladyallinone #pinkladyoriginal #pinkladysedap #pinkladyori #pinklady #pinkladyhq #pinkladyhq at Kuala Lumpur, Malaysia

0
@dyxy_cosmetic_perak

LIMITED TIME OFFER 😱 DISKAUN RM55 RM55 RM55 ❗❗❗ Walaupun produk DYXY ni viral & ramai artis yang guna, tapi kami tawarkan harga yang sangat tak masuk akal. ✅tahan 3-6 bulan penggunaan 😱 ✅free gift yang menarik dan boleh pilih 😍 ✅Penghantaran pun percuma ❗ Kenapa perlu guna DYXY? Sebab dah ALL IN ONE. Pakai Bccream ni sahaja , dah tak perlu lagi ❌concealer ❌sunblock ❌day cream ❌compact powder Lebih berbaloi bila bccream dan face mist DYXY merawat masalah kulit. ✅jerawat kecut ✅parut pudar ✅kulit makin cerah sekata ✅kulit glowing sepanjang hari tanpa perlu touch up banyak kali pun 👍 Tak percaya? cuba WhatsApp. Gerenti puas hati dengan service kami 😍 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60134759331 www.wasap.my/60134759331 www.wasap.my/60134759331 #barangmurah #trustedseller #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras - at Perak

0
@kissneat

kek batik & cheesekut oreo cod @ ampang point! yey thank u sayang🎉🌈☺️ #cod #delivery #kl #ampang

0
@dyxy.katara

Nak makeup cantik tapi tak banyak masa? Dyxy Bc cream lah jawapannya. Calit calit 5minit siap dah! . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Cepat cepat 📲📲0162954845 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal🤗 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras

1
@dyxy.katara

PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . . Cepat cepat 📲📲0162954845 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras

0
@kukis_abam

alhamdulillah walaupun last minute order, abam tetap buatkan juga.. terima kasih ye beli walnut brownies dari abam.. . Untuk tempahan boleh terus whatsapp 0196826242 . #kukisabam #brownies #nutella #homemade #homebaker #fooddelivery #teatime #sedap #foodporn #foodlover #foodhunter #chocolate #klangvalley #petalingjaya #subangjaya #kelanajaya #bangsar #kualalumpur #shahalam #ampang #sunway #bangi #kajang #birthday #birthdaycake at Petaling Jaya, Malaysia

0
@makeupcantikya

Aduduu.. Suka sangat kan awak awak bila kulit muka smooth, glowing mowing, parut lama lama pon takde. Suka sangat kan awak tak payah tepek foundation tebal tebal menutup cela. Just sapu ni, muka berseri.. .foundation tebal tolak tepi, loose powder sikit, liptint sikit.. Tuh diaa.. Terus ala ala awek korea. 😋 Sapu ape tu. Face cream aloevera and honey la. Ape lagi. Awak berminat nak cuba #thebeautyhacks? Jom kita sembang tepi untuk tunaikan hajat di hati. Wassap 📲📲📲 019-2831922 #aqylasquad #teamatenqyla #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #thebeautyhacks #jerawat #jeragat #hilangjeragat #mukaflawless #nakflawless #letscantik #putihgebu #nakcantik #kulitcantik #produkkecantikan #kulitmulus #wanitaterindah #syukurselalu #terapiinstagram #igshopmalaysia #ampang #gombak #subangjaya #produktempatan

0
@1620rebel

Worshipers made food offerings to the Nine Emperor Gods while others sought for good fortune and wealth. #asia #asian #asianphotographer #asianphotography #southeastasia #malaysia #ampang #9 #nineemperorgodsfestival #festival #goodfortune #wealth #worshipers #food #gods #lunar #chinese #celebrate #observe

0
@dyxy_cosmetic_perak

LIMITED TIME OFFER 😱 DISKAUN RM55 RM55 RM55 ❗❗❗ Walaupun produk DYXY ni viral & ramai artis yang guna, tapi kami tawarkan harga yang sangat tak masuk akal. ✅tahan 3-6 bulan penggunaan 😱 ✅free gift yang menarik dan boleh pilih 😍 ✅Penghantaran pun percuma ❗ Kenapa perlu guna DYXY? Sebab dah ALL IN ONE. Pakai Bccream ni sahaja , dah tak perlu lagi ❌concealer ❌sunblock ❌day cream ❌compact powder Lebih berbaloi bila bccream dan face mist DYXY merawat masalah kulit. ✅jerawat kecut ✅parut pudar ✅kulit makin cerah sekata ✅kulit glowing sepanjang hari tanpa perlu touch up banyak kali pun 👍 Tak percaya? cuba WhatsApp. Gerenti puas hati dengan service kami 😍 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60134759331 www.wasap.my/60134759331 www.wasap.my/60134759331 #barangmurah #trustedseller #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras - at Perak

1
@zara.warmkitchen

Esok ada delivery.. repeat order from customer. .karipap kentang Untuk tempahan : 017.3805427 #sayajual #karipapfrozen #frozenfood #ukayperdana #ukaybistari #ukaybistariresidensi #melawati #wangsamaju #setiawangsa #ampang

0
@pinklady_mantaphabes

Siapa kata Pink Lady Body Perfection untuk orang muda jer.. Untuk mak mak kite pon boleh juga. 😘 . . Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 . .️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. ❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk. ❤️ Membantu proses hamil dengan mudah. ❤️ Tidak alami hot flashes. ❤️ Membantu mengawal stress anda. ❤️ Tidak mudah marah. ❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat. ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. ❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis". ❤️ Membantu mengurangkan period pain. ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❤️ Meremajakan kulit. ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita. ❤️ Memantapkan payudara dan punggung. . . 100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM! . Sebotol hanya RM280 FREE Postage . . WhatsApp untuk pembelian Pink Lady Body Perfection . . WhatsApp < PL > ke 017-2823807💕 IERA | TRUSTED SELLER PINK LADY . . #kuruscepat #kurustanpadiet #kempisperut #payudarategang #tipskurus #payudarabesar #payudaramontok #missvketat #senggugut #jerawat #jeragat #keputihan #punggungcantik #susuibumeriah #rambutlebat #quputeh #dianz #lemonex #lovepotionbyhushhush #shaklee #gulagulakurus #mamadil #sendayutinggi #jsd #herbalifemalaysia #wangsamaju #bazarpaknil #gegarvaganza #gombak #ampang

2
@vivianteh23

九王爷诞! #九王爷 #ampang #游神 #求平安 at Ampang 九皇爷

0
@urbeauty.my

‼️ Cepat uolls sis bg uolls harga kasih syg utk set ni. Gerenti suka 💕 . . . Kenapa kena try dyxy ? Sbb bc cream kite mmg sgt sgt berbeza dgn foundation lain tau 😁. 🔸X rase pakai bedak. 🔸X rase berat. 🔸X berminyak. 🔸X bercapuk. 🔸Glowing Effect. . 🌟🌟 Paling best bccream kita bole tahan sehingga 3-4 bulan dgn penggunaan harian. Lebih tahan 5-6 bulan jika apply dengan brush dyxy 😘😘 . Jasmine 017-3308226 017-3308226 #teammeen #teamFL #dyxyipoh #dyxyperak #dyxychemor #dyxylover #dyxy #dyxycosmetic #ipoh #codipoh #chemor #ampang #klebang #tambun #mapsperak #dyxygombak at Selangor

0
@faraa_mua_henna

Alhamdulillah last week done berinai untuk tunang. Tqsm Ana & family sudi hire akak ye... 😘 Berminat nak booking slot henna? Klik link dibawah 😉👇🏼 http://www.wasap.my/60172547821 Based di Ampang , Selangor FB & Instagram : @faraa_mua_henna #faraamuahenna #ampang #hennatunangmurah #sayajualhenna #inaitunang #inaiampang #tunang #nikah #inainikah #muaampang #muakl #muaklangvalley

0