Bandarperda Photos on Instagram

See related and similar tags

@sisterskitchen_png

TAUHU BERGEDIL 9PCS = RM10/Box . ** Tidak termasuk charge penghantaran ** Min order 2 box ** Harga sebenar 8pcs = RM10 ** Penghantaran RM2 - RM10 mengikut kawasan . Sapa nak join delivery ✔️ WhatsApp sy segera : 0134441075 ❌ No DM ❌ No CALL . #tauhubergedilviral #tauhubergedilsedap #tauhubergedilpenang #usmpenang #uitmpenang #politeknikseberangprai #bukitmertajam #permatangpauh #Butterworth #seberangperai #seberangjaya #Butterworth #Prai #kulim #bertam #kepalabatas #bandarperda #bukitminyak #halalfood #fresh #healthy #tasty #delicious #homemade #jjcm #penanghalalfooddelivery

0
@by_najwazubir

♥Assalammualaikum ♥ ● Open order minggu nii untuk 1st Batch 》Cheesekut 》Kek Batik 》Brownies bajet ● COD and Self Pickup Sabtu nii, Kami akan close order InsyaAllah hari jumaat. So pakat maii dm kamii jangan risau harga semua bawah Rm10. #Bynajwazubir #Bukitmertajam #Bandarperda #Cheesekut #Kekbatik #Browmiesbajet #Bakewithlove

0
@alghufran.agency

Sering ada masalah kewangan ? 💸 . Nak berniaga tapi modal kecil ? . Anda boleh selesaikan masalah anda dengan menjadi AGENT TAKAFUL ! sebab apa ? sebab ejen takaful ni antara bisnes yang lumayan dan merupakan satu keperluan majoriti rakyat Malaysia yang memerlukan insurans pada diri sendiri & sebagainya. . Tag rakan anda yang mencari pendapatan lebih 📢 . Klik Link WhatsApp di Bio tanpa perlu save nombor 📲 . #alghufran #alghufranagency #takaful #takafulagent #bandarperda #perda #generalinsurance #lifeinsurance

0
@lovlinbirdsnest.penang

Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin bird’s nest . . 🕊 Meningkatkan metabolisma . 🕊 Memperbaiki struktur kulit . 🕊 Melambatkan proses penuaan . 🕊 Menguatkan saluran pernafasan . 🕊 Memperbaiki saluran pencernaan . 🕊 Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . 🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. 🕊 Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . 🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . ❤️ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

1
@lovlinbirdsnest_official

Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin bird’s nest . . 🕊 Meningkatkan metabolisma . 🕊 Memperbaiki struktur kulit . 🕊 Melambatkan proses penuaan . 🕊 Menguatkan saluran pernafasan . 🕊 Memperbaiki saluran pencernaan . 🕊 Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . 🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. 🕊 Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . 🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . ❤️ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

1
@countrygardenkafe

Sapa yang suka minum masam masam tu bolela try air ni. Combination lime, lemon & orange. 🔥The Citrus Garden . . . ⏰ 5pm-12am (tutup hari RABU) 🏠 Map/Waze: Country garden kafe ☎️ +60 11 2747 1539 (whatsapp/call) . . #countrygardenkafe #cafehipsterppenang #jjcmpenang #penangkini #penanghalalfood #penangfoods #penangfoodies #kedaimakanpenang #bukitmertajam #bandarperda #seberangperaitengah #seberangjaya #kulim #kepalabatas #butterworth

0
@humaira.design

Awak! Humaira DesignⓇ nak release koleksi terbaru 25 March 2019 ni.. . Woww! Motif TRIBAL ni dah jadi trend fesyen yang digemari pelbagai peringkat umur tau.. . . Siapa yang dah tak sabar nak grab untuk si cilik awak? Cuba komen " saya "... . . Tshirt Muslimah by Humaira DesignⓇ Modest & Comfy . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDPenang #BandarPerda #comingsoon #tribal at Humaira Design

10
@sista.nanostix.bm

NanoStix Started Pack : RM148 😁 free flavor ‼‼‼ 🚭 1 pod grape ice 🚭 1 pod coffee 🚭 1 pod strawberry apple.. 🔥 1 usb cable. 🔥 1 year warranty . . additional info : perbezaan flavor LIGHT / REGULAR LIGHT : soft throat hit ( untuk perokok light / contoh perokok marlboro) REGULAR : high throat hit ( untuk perokok original / contoh dunhil merah) . . CARA MUDAH PEMBELIAN : 👉🏻 pilih warna NANOSTIX kegemaran anda 👉🏻 pilih kategori flavor ( Regular / Light). 👉🏻 buat pembayaran online or cash on delivery. 👉🏻 penghantaran segera kami akan lakukan #nanostixmalaysia #nanostix #nanostixbukitmertajam #bandarperda #sayajualmurah #sayajual #permatangpauh #seberangjaya #swap2nanoSTIX #nanostixPenang #stopsmoking

0
@_thebunga_

Semenjak dua menjak ni xdan nk post gmbq2 customer. Ni 2,3 ari lepaih customer dr Tasek Glugoq. Tenkiu sis amik mille crepe durian dgn hazelnut choclairs crepe. Hgpa jgn xtau flavour crepe kami yg pelbagai perisa x kalah sedapnya dgn durian crepe. Cer try beli mcm sis ni ☺️ . . #duriancrepe #duriancrepepenang #bukitmertajam #bandarperda #butterworth #codpenang #codbukitmertajam #codbukitminyak #codperda #codseberangjaya #fooddeliveryseberangjaya #fooddeliverybukitmertajam #codbutterworth #fooddeliverybutterworth #bagan #codbagan #codperai #fooddeliveryseberangperai #codbandarperda #codalorsetar #codseberangperai #codbertam #codbertamkepalabatas #codjuruautocity #kekdurian #makanmakanpenang #lunchboxpenang #jamuanmakan #kateringpenang

0
@humaira.design

✉️ TESTIMONI ✉️ Wahhh! sedondon semua, Terima kasih Cikpuan Rosmawati Mohamad Zuki dan team kerana menyokong HD.. Cantik ja semua menggayakan koleksi Minimalis ni... . . Ada gambar bersama koleksi HD? Jom share dengan Kak Min.. . . Tshirt Muslimah by Humaira DesignⓇ Modest & Comfy . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDPenang #BandarPerda #testimonial #hdtestimoni #newrelease #humairaminimalisseries at Humaira Design

0
@humaira.design

Dengan keadaan cuaca panas sekarang ni, pasti awak inginkan tshirt yang selesa untuk digayakan sepanjang masa kan?? Haa! Koleksi HD adalah pilihan terbaik tau.. Dapat menyerap peluh, tahan lasak dan tidak panas... 😍😍 . . Untuk order: 1. www.humairadesign.com ( sangat pantas!! ) ***Tekan link website di bio yaaa ❤️ . 2. Whatsapp : 019-4640309 (Ini untuk yang ada kesabaran untuk menunggu) ❤️ . 3. Jemput datang ke butik HD Penang (Isnin-Jumaat : 9 pagi - 6 petang, Sabtu : 8 pagi - 5 petang kecuali hari ahad . . Tshirt Muslimah by Humaira DesignⓇ Modest & Comfy . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDpenang #BandarPerda #humairamyra #stockupdate at Humaira Design

3
@_thebunga_

READY STOCK!!! . . Durian crepe berantu ni byk dlm lemari es kami. Blh dh roger2. Tp jgn tunggu lama2, nnt lama2 dia diambil org 😝. Ehh.. tp kami ckp btoi ni tatipu. 6pcs/RM12 shj. Cpt2 DM atau WA kami tau. Blh self pickup di Perda atau nk kami COD pun blh. . . #duriancrepe #duriancrepepenang #bukitmertajam #bandarperda #butterworth #codpenang #codbukitmertajam #codbukitminyak #codperda #codseberangjaya #fooddeliveryseberangjaya #fooddeliverybukitmertajam #codbutterworth #fooddeliverybutterworth #bagan #codbagan #codperai #fooddeliveryseberangperai #codbandarperda #codalorsetar #codseberangperai #codbertam #codbertamkepalabatas #codjuruautocity #kekdurian #makanmakanpenang #lunchboxpenang #jamuanmakan #kateringpenang

4
@lovlinbirdsnest_official

Jom kita amalkan sarang burung walet sebagai alternative untuk merawat masalah kesihatan & masalah kulit. . . Kita amalkan yang semulajadi je ok , say no to chemical✌ Cara minum senang je, minum sekali sehari pagi semasa perut kosong atau malam sebelum tidur . . . Letak dalam fridge, minum sejuk-sejuk lagi nyamannn 😋 . . Whatsapp 0174656236

3
@hellopizzapermatangpauh

Assalammualaikum dan salam sejahtera HELLO PIZZA Permatang Pauh akan mula bercuti pada 18/03/2019 sehingga 31/03/2019... Kami akan mula beroperasi kembali pada 01/04/2019 Sebarang pertanyaan boleh hubungi 0175169592 / 0178208243 Terima Kasih #hellopizzapermatangpauh #permatangpauh #bukitmertajam #seberangjaya #bandarperda

0
@alghufran.agency

Menangi pakej Umrah & iPad secara percuma 🔥 . Anda hanya perlu perbaharui insurans anda bersama kami. Setiap seorang berhak mendapat 1 cabutan rezeki yang membolehkan anda memenangi hadiah yang lumayan 💯 . Tag rakan anda yang mencari agensi takaful 📢 . Klik Link WhatsApp di Bio tanpa perlu save nombor 📲 . #alghufran #alghufranagency #takaful #takafulagent #bandarperda #perda #generalinsurance #lifeinsurance

1
@sisterskitchen_png

📢📢 ESOK MASUK PULAU ========================================= . SESI PAGI = EXTRA 4 BOX (28/32box) SESI PETANG = EXTRA 7 BOX (11/18box) ** Terhad utk 50 box shj.. Seandainya sy X jwb msg anda, bermakna kouta dh penuh ya!! Tunggu selasa pulak.. . . . -------------------------------------------------------------------------- 📣 SILA BACA BETUL2 & FAHAMKAN! JANGAN WHATSAPP SY TANYA HARGA LAGI . --------------------------------------------------------------------------- . . TAUHU BERGEDIL (Minggu TERAKHIR 9pcs/Box) ---------------------------- 9pcs = RM10/box ** Tidak termasuk charge penghantaran ** Min order 2 box ** Harga sebenar 8pcs = RM10 ** Penghantaran RM2 - RM10 mengikut kawasan . --------------------------------------------- 📢📢 ESOK MASUK PULAU --------------------------------------------- Sapa nak join delivery ✔️ WhatsApp sy segera : 0134441075 ❌ No DM ❌ No CALL . #tauhubergedilviral #tauhubergedilsedap #tauhubergedilpenang #usmpenang #uitmpenang #politeknikseberangprai #bukitmertajam #permatangpauh #Butterworth #seberangperai #seberangjaya #Butterworth #Prai #kulim #bertam #kepalabatas #bandarperda #bukitminyak #halalfood #fresh #healthy #tasty #delicious #homemade #jjcm #penanghalalfooddelivery

2
@sisterskitchen_png

Terima kasih semua yg support @sisterskitchen_png . Regular customer #sandwich . Puan Azlina dr Depo Juru & cousin.. 😄😘 Terima kasih bnyk2 Sy hargai sgt2. 😘🙏 Semoga kalian dimurahkan rezeki selalu. #aminyarobbalalamin . . BERMINAT NK ORDER ?? WhatsApp sy segera 0134441075 . #sandwich #sandwichsedap #sandwichpenang #usmpenang #uitmpenang #politeknikseberangprai #bukitmertajam #permatangpauh #Butterworth #seberangperai #seberangjaya #Butterworth #Prai #kulim #bertam #kepalabatas #bandarperda #bukitminyak #halalfood #fresh #healthy #tasty #delicious #homemade #jjcm #penanghalalfooddelivery

0
@_thebunga_

Bismillahirrahmanirrahim. اَلسَّلاَ مُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Hari ni pagi2 lg kami nk share stock yg dh readyyyyyy. Yay! 2 jenis kek durian kegemaran ramai ni dh ada dlm lemari es kami. Hgpa semua blh DM atau WA laju2 naaa. Hari ni blh pick up atau nk kami COD pun blh. Size 7 inci, 8 layers of durian curd and cream. Mille crepe durian - RM32 Mille crepe durian cheese banjir - RM36 #duriancrepe #duriancrepepenang #bukitmertajam #bandarperda #butterworth #codpenang #codbukitmertajam #codbukitminyak #codperda #codseberangjaya #fooddeliveryseberangjaya #fooddeliverybukitmertajam #codbutterworth #fooddeliverybutterworth #bagan #codbagan #codperai #fooddeliveryseberangperai #codbandarperda #codalorsetar #codseberangperai #codbertam #codbertamkepalabatas #codjuruautocity #kekdurian #makanmakanpenang #lunchboxpenang #jamuanmakan #kateringpenang

0
@lovlinbirdsnest_official

Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin bird’s nest . . 🕊 Meningkatkan metabolisma . 🕊 Memperbaiki struktur kulit . 🕊 Melambatkan proses penuaan . 🕊 Menguatkan saluran pernafasan . 🕊 Memperbaiki saluran pencernaan . 🕊 Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . 🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. 🕊 Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . 🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . ❤️ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

2
@_thebadruz

Tq Sis Yang Beli Lipmatte @noralushmy X @anzalnanasir88 Dengan Ai 💋.. Btw Buat Lush Babes Semua.. For This Month Nmpak Aii Jarang Post Kan.. Bukan Apa Chuols.. . . Aii Sedikit Busy Dengan Preparation Wedding Adik Aii.. And Tq Jugak Utk Lush Babes Yang Repeat Oder Dengan Aii.. Utk Sapa Yang Nak Dapatkan Lipmatte Noralush Tekan Link Di Bio Untuk Oder.. Cod Area Butterworth Sahaja Buat Masa Sekarang 😘 . . RM39 RM39 RM39 RM39 RM39 RM39 0134710297 | 0134710297 | 0134710297 Wasap Sekarang‼️‼️ http://www.wasap.my/60134710297 . . #noralush #noralushpenang #noralushxanzalna #noralushlipsmatte #lipmattemurah #lipstiklipmattemurah #lipstick #lipmatteviral #cosmetic #cosmeticmurah #cosmeticviral #lipstikchallange #makeuplooks #makeuptutorial #makeupartist #produkartismalaysia #anzalnanasir #anzalnanasir88 #penang #bandarperda #uptownperda #psp #politeknikseberangperai #uitmpp #usmpenang #funsthefamous #viral #muapenang #moodrepublik #queenbaymall at Penang, Malaysia

0
@cheesebomb.utara

Dua tiga kucing berlari, mana nak sama si kucing belang, dua tiga boleh ku cari, mana nak sama #cheesebomb seorang 😝 . Ececeh pantun pulak malam malam ni 😂 Nah lanje korang biar terkenang kenang #cheesebomb 😝 . #mamagfood #cheesebombterbaikkk #cheesebombsedap #cheesebombviral #cheesebombkedah #cheesebombkulim #cheesebombmeletop #food #mamagfood #cheesebombmalaysia #cheesebombmurah #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #seberangjaya #lunas #seberangperai #kelanglama #BandarPerda #tasekgelugor #stadiumkeladi #hospitalkulim #politeknikmalaysia

0
@nff.beautycartel

Thankyou sweet ❤️ . Haiii uolls ❤️ nk kuku cantik ,bersih & sihat mcm yg 👆🏻 nii . Boleh book [email protected] atau click kt bio tu . Apa2 roger jaaa 🤙🏻 😂 . . . #pedimani #pedimanilove #manilove #beautytherapist #nakshantik #gojesuolls #kukublingbling #kukuhealthy #penang #mobilespa #nffbeautycartel #bandarperda #mobilespapenang #mobilespautara

0
@alghufran.agency

Sering ada masalah kewangan ? 💸 . Anda boleh selesaikan masalah anda dengan menjadi AGENT TAKAFUL ! sebab apa ? sebab ejen takaful ni antara bisnes yang lumayan dan merupakan satu keperluan majoriti rakyat Malaysia yang memerlukan insurans pada diri sendiri & sebagainya. . Tag rakan anda yang mencari pendapatan lebih 📢 . Klik Link WhatsApp di Bio tanpa perlu save nombor 📲 . #alghufran #alghufranagency #takaful #takafulagent #bandarperda #perda #generalinsurance #lifeinsurance

0
@lovlinbirdsnest.penang

Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin bird’s nest . . 🕊 Meningkatkan metabolisma . 🕊 Memperbaiki struktur kulit . 🕊 Melambatkan proses penuaan . 🕊 Menguatkan saluran pernafasan . 🕊 Memperbaiki saluran pencernaan . 🕊 Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . 🕊 Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. 🕊 Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . 🕊 Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . ❤️ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak

3
@fynazsdessert

Alhamdullillah rezeki... Syukur ya Allah...💞💖 🎂 1 Cheese Baked Terima kasih kepada kak Ros & kawan2... Selamat menjamu selera! 😍💖 #cheesecake #blueberrycheesecake #cheesebaked #fynazsdessert #limbang #miri #sarawak #brunei #dessertlover #homebaker #penang #penangisland #seberangjaya #bandarperda #bukittengah #bukitmertajam #bertam #kepalabatas #sungaidua #kulim #kedahdarulaman at Dell APCC2

0
@countrygardenkafe

Nahhh, ni idea untuk hampa kalau tak tau nk makan apa dinner nanti. Ni antara special menu di @countrygardenkafe Jommmla ramai ramai singgah @countrygardenkafe malam nanti 🤗 . . . ⏰ 5pm-12am (tutup hari RABU) 🏠 Map/Waze: Country garden kafe ☎️ +60 11 2747 1539 (whatsapp/call) . . #countrygardenkafe #cafehipsterppenang #jjcmpenang #penangkini #penanghalalfood #penangfoods #penangfoodies #kedaimakanpenang #bukitmertajam #bandarperda #seberangperaitengah #seberangjaya #kulim #kepalabatas #butterworth

0
@countrygardenkafe

Kids favourite menu! Tapi ade juga ke geng mak mak & bapak pon suka? 🙋🏻‍♂️😃 Happy Saturday #cgkpeople 🌸 Jangan lupa singgah dinner malama nanti! . . . ⏰ 5pm-12am (tutup hari RABU) 🏠 Map/Waze: Country garden kafe ☎️ +60 11 2747 1539 (whatsapp/call) . . #countrygardenkafe #cafehipsterppenang #jjcmpenang #penangkini #penanghalalfood #penangfoods #penangfoodies #kedaimakanpenang #bukitmertajam #bandarperda #seberangperaitengah #seberangjaya #kulim #kepalabatas #butterworth

0
@hellopizzapermatangpauh

Assalammualaikum dan salam sejahtera 16/03/2019 HELLO PIZZA Permatang Pauh dah bukak yaa Jemput2... 9 rasa ada yg sedap2 belaka Nk delivery @ order boleh whtsapp 0175169592 Kami hantaq sampai depan pintu NIMATNYA HINGGA GIGITAN TERAKHIR #hellopizzapermatangpauh #permatangpauh #seberangjaya #bukitmertajam #bandarperda #foodhunter

1
@nanostixpenang

NEW ITEM‼️ - #NANOSTIXFLAMINGO in da house ‼️ - RM150 per set 💸💸 - #nanostixpenang . Untuk COD sila whatsapp 👇kita set bagi jadi👌 . Area Bandar Perda & Autocity 🛵💨💨 01110157674 01110157674 01110157674 . . Area Penang (Pulau) Batu Feringgi & Balik Pulau Tak Masok! 🛵💨💨 0193757863 0193757863 0193757863 #nanostix #nanostixpenang #COD #pulau #bandarperda #autocity #penang #takmenyesalbeli #brocuba #setbagijadi #boskur

1
@gedungcantik

NanoStix Started Pack : RM148 😁 free flavor ‼‼‼ 🚭 1 pod grape ice 🚭 1 pod coffee 🚭 1 pod strawberry apple.. 🔥 1 usb cable. 🔥 1 year warranty . . additional info : perbezaan flavor LIGHT / REGULAR LIGHT : soft throat hit ( untuk perokok light / contoh perokok marlboro) REGULAR : high throat hit ( untuk perokok original / contoh dunhil merah) . . CARA MUDAH PEMBELIAN : 👉🏻 pilih warna NANOSTIX kegemaran anda 👉🏻 pilih kategori flavor ( Regular / Light). 👉🏻 buat pembayaran online or cash on delivery. 👉🏻 penghantaran segera kami akan lakukan #nanostixmalaysia #nanostix #nanostixbukitmertajam #bandarperda #sayajualmurah #sayajual #permatangpauh #seberangjaya #swap2nanoSTIX #nanostixPenang #stopsmoking at Bukit Mertajam

0
@sista.nanostix.bm

NanoStix Started Pack : RM148 😁 free flavor ‼‼‼ 🚭 1 pod grape ice 🚭 1 pod coffee 🚭 1 pod strawberry apple.. 🔥 1 usb cable. 🔥 1 year warranty . . additional info : perbezaan flavor LIGHT / REGULAR LIGHT : soft throat hit ( untuk perokok light / contoh perokok marlboro) REGULAR : high throat hit ( untuk perokok original / contoh dunhil merah) . . CARA MUDAH PEMBELIAN : 👉🏻 pilih warna NANOSTIX kegemaran anda 👉🏻 pilih kategori flavor ( Regular / Light). 👉🏻 buat pembayaran online or cash on delivery. 👉🏻 penghantaran segera kami akan lakukan #nanostixmalaysia #nanostix #nanostixbukitmertajam #bandarperda #sayajualmurah #sayajual #permatangpauh #seberangjaya #swap2nanoSTIX #nanostixPenang #stopsmoking at Bukit Mertajam

0
@humaira.design

Selamat pagi #HDLover ♥️ . Apa aktiviti awak cuti hujung minggu ni? Cuba share sikit dengan Kak Min.. 😍😍 . . Haa! Hari ni Kak Min nak bagi Special Offer tau: . ▶️ Beli minimum 5 helai akan dapat diskaun 10% ( Hanya di website dan walk-in sahaja). ▶️ Gunakan kupon kod (PROMO10) di website untuk dapatkan diskaun (Jimat sehingga RM20!) . . Untuk order: 1. www.humairadesign.com ( sangat pantas!! ) ***Tekan link website di bio yaaa ❤️ . 2. Whatsapp : 019-4640309 (Ini untuk yang ada kesabaran untuk menunggu) ❤️ . 3. Jemput datang ke butik HD Penang (Isnin-Jumaat : 9 pagi - 6 petang, Sabtu : 8 pagi - 5 petang kecuali hari ahad . . Tshirt Muslimah by Humaira DesignⓇ Modest & Comfy . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDpenang #BandarPerda #newrelease #humairaminimalisseries #sporty #casual at Humaira Design

19
Next »