Bau Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@bautokyo

. BAU New Item 2018.12.12 . 90s Fleece Pullover JKT . もこしてるパイルフリース 合わせ易いミックスグレーカラー サイドにポケット 裏地も付いていて暖かいです

1
@sh.herbs

[KENAPA ABANG SKANG NI DAH #DINGIN DENGAN SAYANG? TAK MACAM MULA-MULA KITA KAWIN DULU] 😢 . Macam mana lah abang tak jadi macam ni sayang oii..kalau awak tak pandai nak jaga cik bunga awak tu bagi harum untuk abang. Awak tau tak #lendir yang melekat tu boleh bagi jangkitan #fungal pada #adik abang ni. Baik awak ubatkan dulu #keputihan awak tu! . Cik abang pon dah start komplain cik bunga akak dah longgar. Akak tak boleh duduk diam. Mesti kena buat sesuatu! Baik cecepat guna #Chenta #Oil. Ramai orang guna minyak herba ni kesannya sangat mujarab ⤵️ . 🌸 hilangkan keputihan & lendir 🌸 bagi #ketat cik bunga 🌸 hilangkan #bau busuk cik bunga 🌸 bagi cik bunga #grip lebih . Bila dah amal Chenta Oil cik abang senyum puas. Masuk adik macam tak mau lepas. Dulu yang dingin dah jadi #panas. Bahagia yang dulu kini kembali. . Adududu..rugilah sesapa yang belum cuba. Seronok sangat bercinta bila adanya Chenta Oil ni dikk! . Dah berminat tu jangan segan-segan klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs #ChentaOilSuzyHoney

0
@bidan.kampung

[KENAPA ABANG SKANG NI DAH #DINGIN DENGAN SAYANG? TAK MACAM MULA-MULA KITA KAWIN DULU] 😢 . Macam mana lah abang tak jadi macam ni sayang oii..kalau awak tak pandai nak jaga cik bunga awak tu bagi harum untuk abang. Awak tau tak #lendir yang melekat tu boleh bagi jangkitan #fungal pada #adik abang ni. Baik awak ubatkan dulu #keputihan awak tu!. . Cik abang pon dah start komplain cik bunga akak dah longgar. Akak tak boleh duduk diam. Mesti kena buat sesuatu! Baik cecepat guna #Chenta #Oil. Ramai orang guna minyak herba ni kesannya sangat mujarab ⤵️ . 🌸 hilangkan keputihan & lendir 🌸 bagi #ketat cik bunga 🌸 hilangkan #bau busuk cik bunga 🌸 bagi cik bunga #grip lebih . Bila dah amal Chenta Oil cik abang senyum puas. Masuk adik macam tak mau lepas. Dulu yang dingin dah jadi #panas. Bahagia yang dulu kini kembali. . Adududu..rugilah sesapa yang belum cuba. Seronok sangat bercinta bila adanya Chenta Oil ni dikk! . Dah berminat tu jangan segan-segan klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs #ChentaOilSuzyHoney

0
@bautokyo

. BAU New Item 2018.12.12 . 90s Design Knit Sweater . 特徴的な立体織り ウールもアクリル 柔らかくカットソー感覚で着用いただけます

1
@bautokyo

. BAU New Item 2018.12.12 . 90s Printed Hoodie . クールなプリント入りのフーディ 丈はジャストで 横に広いカタチです

1
@bautokyo

. BAU New Item 2018.12.12 . SuperBigSilhouette MA-1 type JKT . モンスターサイズのMA-1 珍しい襟付き仕様 リバーシブルで着れます ありがたいことに大変綺麗です

1
@syampu_santan_bidara

SIAPA TERCARI-CARI SYAMPU YG SESUAI TAPI TAK JUMPA-JUMPA? . Jgn risau, Yaya nak perkenalkan Syampu Santan Bidara, dan serum rambut Bidara Hair Therapy pertama seumpamanya di Malaysia dan Asia Tenggara yg Anti Kulat,Anti Migraine dan Anti Stress membuatkan rambut anda lebih sihat,lebih cantik dan mudah diurus! ================================ KANDUNGAN SYAMPU SANTAN BIDARA ================================ Syampu Santan Bidara diformulasikan dari ramuan terbaik iaitu: #santan #bidara #minyak kelapa dara #aloe vera #pudina #limau purut ============================== KEBAIKAN SYAMPU SANTAN BIDARA ============================== Gabungan ramuan diatas dapat memberi #Kesan aromaterapi kepada kulit kepala #Menyuburkan dan menguatkan rambut dari akar hingga ke hujungnya #Menghapuskan kutu #Menghapuskan kelumumur serta kerak syampu di kulit kepala #Menyembuhkan luka kulit gatal di kepala #Mengurangkan minyak berlebihan di kulit kepala #Menghindari unsur negatif IN SYAA ALLAH SYAMPU SANTAN BIDARA MAMPU: #memberi ketenangan kepada pengguna #kulit kepala terasa dingin dan selesa #menghilangkan stres #mengurangkan tekanan pada mental dan emosi #meningkatkan aura positif dan keyakinan diri #rambut dan kulit kepala menjadi sihat #megharumkan rambut sepanjang hari walaupun berhijab ============================== KANDUNGAN BIDARA HAIR THERAPY ============================== Bidara Hair Therapy diformulasikan daripada bahan-bahan terbaik iaitu #minyak bidara #minyak argan #minyak zaitun #minyak kelapa dara #pudina ============================ KEBAIKAN BIDARA HAIR THERAPY ============================ Gabungan hebat bidara hair therapy dapat memberi #kelembutan serta merta pada setiap helaian rambut #bau flora yg tahan sepanjang hari #rasa dingin #rawatan kepada rambut bercabang,rosak dan gugur #galakkan untuk pertumbuhan rambut baru #kesuburan pada rambut IN SYA ALLAH BIDARA HAIR THERAPY MAMPU: #membuat rambut lebih mudah diurus #menyahkan bau yg kurang enak terutama sekali utk mereka yg bertudung #memberi kesegaran sepanjang hari . Dapatkan set percubaan Nafieya iaitu Syampu Santan Bidara (250ml) beserta Bidara Hair Therapy (20ml) hanya RM65 sahaja!

0
@agensah.peninggiherbal_tiens

Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi : JOM ORDER 😍 👇👇 ☎ Whatsapp : +60168244885 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . JOM TINGGI DENGAN CALCIUM AND ZINC 100. #tudungbawal #bawal #cikgu #cikgusekolah #ustazah #bawalchiffon #bawalcotton #muslimah #muslimahsingapore #muslimahindonesia #igshop #bajuraya #jomraya #jomshopping #muslimahfashion #bazaar #bazaaronline #sayajualhandbag #inanam #kinarut #putatan #asajaya #bau #belaga #betong #bintulu

1
@cavastop300

Kennen Sie schon CavaStop 300? Feuchte Wände? 😖 Nasser Keller?😩

1
@bautokyo

. BAU New Item 2018.12.12 . 90s HandMade Knit Parka . ハンドメイドニット 目の詰まったウール生地を採用した贅沢な作りです カラーバランスも秀逸です

1
@ozcan_semsiye

0
@mubc1859

Just a couple of men’s eights out for a paddle this morning. Meanwhile, six of our senior athletes are racing at the National Time Trial in Penrith 💪 #yeahuni #bau

2
@bautokyo

. BAU New Item 2018.12.12 . “Burberry” Cotton Stripe Shirt . バーバリーのシャツ マルチカラーのストライプ ゆったりとしたサイズ感でコートとの合わせも良さそう 流石といった具合のバランスです

2
@akfixturkiye

14-19 Ocak 2019 tarihinde Almanya Münih’te katılacağımız #BAU Fuarı’nda, B6 Holü 113 numaralı standımızda sizleri ağırlamak ve yenilikçi ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi paylaşmaktan mutluluk duyarız. #akfix #bau2019

0
@bautokyo

. BAU New Item 2018.12.12 . Old Noble Design Wool Coat . Made in USA. オルテガディテール こんなコートって最高ですね ボタンも良いです

1
@krysiebeaute.bmt

Bạn nào bỏ qua siêu phẩm này là phí lắm nha!!! Em Pomelo chưa bao giờ hết hot cả, ai xài một lần xong đều nghiện ạ 😍 chất lượng siêu đỉnh nên mới mới duy trì được độ hot đó ạ ❤ Muốn có mái tóc đẹp như Bâu thì dr em tư vấn nhiệt tình ạ ❤❤❤ #baukrysie #bau #hair #hairmist #pomelo #beautifulgirls #krysiebeaute

1
@untung1818

Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: [email protected] and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SARAWAK #ASAJAYA #BAU #BELAGA #BELURU #BETONG #BINTULU #DALAT #DARO #JULAU #KABONG #KANOWIT #KAPIT #KUCHING #LAWAS #LIMBANG #LUBOK #LUNDU #MARUDI #MATU #MERADONG #APPLESERIES #SAMSUNGSERIES #HUAWEISERIES #HONORSERIES #XIAOMISERIES #OPPOSERIES #VIVOSERIES #ALCATELSERIES 【APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand 。。。】 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my

0
@nanomobile

Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: [email protected] and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #SARAWAK #ASAJAYA #BAU #BELAGA #BELURU #BETONG #BINTULU #DALAT #DARO #JULAU #KABONG #KANOWIT #KAPIT #KUCHING #LAWAS #LIMBANG #LUBOK #LUNDU #MARUDI #MATU #MERADONG #APPLESERIES #SAMSUNGSERIES #HUAWEISERIES #HONORSERIES #XIAOMISERIES #OPPOSERIES #VIVOSERIES #ALCATELSERIES 【APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand 。。。】 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my

0
@lady_bee_store_perfumes_murah

Inspired edp 30ml vs RM 18/per pcs #spray #botol plastik #bau tahan 4-6jam #eau de parfum, perfume tau bkn mist ■crush vs ■crush by rihanna ■wicked ■bombshell night ■bombshell ■bombshell summer ■angel gold ■aqua kiss ■pure seduction ■love ■very sexy now ■rose rush

0
@xmos_indonesia

12.12 PROMO HARBOLNAS!!!!! Yuk belanja produk X-MOS di online shop kami dan dapatkan promo bundling menarik! Tokopedia: xmos technology Shopee: xmos_technology BukaLapak: xmos_technology . . . . . Informasi lebih lanjut: www.x-mos.com | [email protected] #antiserangga #antinyamuk #sprayantinyamuk #xmosindonesia #travelessentials #pestcontroljakarta #insectrepellentspray #deetfree #bugspray #instatravel #travelprotection #love #familyprotection #antitungau #antikutu #antidustmite #antimosquito #tokopedia #belanjaonline #onlineshopping #belanjatokopedia #jualobatnyamuk #jual #penghilangbau #bau #odorremover #penyegarudara

0
@amanah9092

90% wanita mengabaikan kesehatan miss v....!!!! Dan hasilnya... 1000 macam masalah datang...!!! Seperti..... #KEPUTIHAN #BAU tak sedap #GATAL2 #BECEK #LONGGAR NASA solusinya....? CRYSTAL X ramuan alami untuk membantu memecahkan masalah anda agar tambah disayang suami. Dapatkan penawaran special untuk pembelian 2 CRYSTAL X. Gratis konsultasi, hubungi saya jika mau Order 😃😃

0
@frasesxmb

Es bonito en este mundo encontrar a una persona que te rete el alma y el corazón con una sonrisa. @mariobautista #mariobau #bau #mb #siemprejuntos

0
@kieznagallery

Jom grab satu bumbum oil ni,x rugi tau sebab per,1 botol tu jimat sebulan pakai dah tu satu2nya minyak telon anti nyamuk sesuai sangat untuk bayi seawal sebulan guna lebih2 lg kulit bayikan sensitif mommy mesti kena bijak pilih minyak yang sesuai untuk bayi anda bahkan juga untuk ibu yang ada alahan bagus sangat minyak bumbum oil ni..Hah tunggu pa lagi mommy bumbum oil ni mengandungi 10 khasiat untuk 1 botol..Tak perlu susah2 lagi bila nak travel bawa banyak minyak,1 botol bumbum oil boleh selesaikan masalah mommy,belum cuba belum tau khasiatnya.. . . Khasiat Bum Bum Oil Flavour Lemon 🍋 ✔️Melegakan Batuk ✔️Mengurangkan Selsema ✔️Melegakan Asma ✔️Membantu menguatkan Antibodi Anak ✔️Anti Serangga terutama Nyamuk ✔️Menghilangkan gatal-gatal Flavour Strawberry 🍓 ✔️Terapi Untuk Anak sukar tidur ✔️Anak Meragam ✔️Kulit Kering ✔️Anti-Strechmark ✔️Mengurangkan Alahan Ibu Hamil #testimonibumbumoil #bumbumoilrollkit #bumbumoilforall #reviewcustomer #agentsahbausarawak #bau #batukawa #kuching #malihah

0
@chantekbymamiena

KISAH BENAR DIAN MENGALAMI MASALAH #Keputihan YANG KRONIK TELAH MENJUMPAI PENAWARNYA . Assalamualaikum..Dian berasal dari Melaka..Dian mengalami Masalah keputihan yang teruk, Keluar cecair putih, hijau atau kuning yang berlebihan pada kemaluan, Keluar cecair yang likat dan berbau busuk pada kemaluan dan Rasa gatal yang teramat sangat pada kemaluan Suami mengadu bau faraj yang terlalu busuk ketika hubungan seks dan Dian merasa Ketidakselesaan apabila “bersama” suami menjadikan Dian kurang keyakinan diri dan hubungan Dian dengan suami semakin dingin Dian telah mencuba pelbagai produk dh telah habis Ribu riban tetapi tidak berkesan juga 😫 Juz tawakal untuk cube #SetKeputihan ni sebenarnye, walaupun dah tawar hati.. X sangka dalam masa beberapa hari TIADA lagi keputihan! TIADA lagi bau busuk dan hanyir! TIADA lagi rasa malu! TIADA lagi perasaan sakit hati! TIADA lagi ejekan dari suami! 🤗 Bayangkan kalau #kegatalan #& #bau ni hilang, Mesti best sebab dapat focus dalam semua perkerjaan kan Boleh Klik Link DI BAWAH !! . !! Klik Link !! www.wasap.my/60163641957/SetKeputehan !! Klik Link !! www.wasap.my/60163641957/SetKeputehan !! Klik Link !! www.wasap.my/60163641957/SetKeputehan . . **Cepat! Jangan biarkan anda terus merana sedangkan ada penyelesaian mudah! . p/s - Sila, TAG & SHARE kepada kawan2/saudara2/Jiran2 yang ada masalah ini, mana tahu kan mereka sedang mencari solusi untuk masalah mereka. #UsahawanVLE #BerjuangSampaiMenang #ChantekByMamiena #SetKeputihanByMamiena

0
@bauninsta

at O Ses Türkiye

0
@gwengabwith

Gwen is always telling y'all to follow the money and keep your eye on business. Don't get distracted. Get paid. #equality #equalpay #noromancewithoutfinance #bau #businessasusual #Getmoney #discrimination #payme #pagame #gabwithgwen #podcast #equal #Repost @timesupnow ・・・ Because Equal Pay Day isn’t the only day we should talk about closing the pay gap. (📈 by @monachalabi)

0
@hermann_thenobledog

Ricordando l’estate ❤️

3
@deineklamottende

1
@irale_

Oggi più di ieri...... #walk #fitbitwalk #fitbit #relax #bau #wow #ciao 😂😂

0
@deineklamottende

0
@heimhandwerkerhof

hat heute Bürotag gehabt. Musste mich mal in der Theorie mit dem Schornstein beschäftigen Baut man ja auch nicht jeden Tag.😃 Aber auch der Blick aus dem Fenster verleitete immer wieder zum "chillen". #heimhandwerkerhof #bauernhof #landleben #selbermachen #bauen #hof #diy #doityourself #ausbau #sanieren #baustelle #resthof #handwerk #handmade #story #doku #chillen #planung #theorie #bau #renovate #craft #remove

0
@silviarau

Come va realmente #bau

3
@haushundhof

Wie schön, einmal etwas anderes vor Augen zu haben, als Abriss und Chaos! Einen tollen Service hatten wir durch #bau&co, die dank einer wunderbaren #3d-Planung mit Materialauswahl unsere Wünsche darstellen konnten. Gar nicht so einfach, wenn man es einfach haben möchte! Wir mögen es gerne puristisch und ich bin ein grosser #Feng-Shui Fan, also war das Motto „ so natürlich wie möglich und so wenig wie nötig“! Umso faszinierender, dass wir heute in 2 Stunden die Planung für das Bad abschliessen konnten 😳🤔 #puristisch #fengshui #badezimmer #bad #bauernhaus #resthof #bauernhof #bauernhausliebe #sanieren #sanierung #renovieren #umbau #ausbau #haus #alteshaus #allesneu #ausaltmachneu #potd #interior #architektur #nachhaltigkeit #landleben #hof #oldhouse #kernsanierung

0
@elida_lto

Em você existe um baú da saudade ? #bau #saudades #voce #antigos at Museu do Seringal Vila Paraíso

0
@gio_phoenix_

#zampine🐾 #vedozampineovunque #bau #love 💓

0
@ninacriarte

0
@fliesenverlegung_george

0
@meinhausin3d

4
Next »