Bawahbayu Photos on Instagram

See related and similar tags

𝖋𝖗𝖊𝖊𝖛𝖊𝖗𝖘𝖊 projek kilat👁⭕ stay safe ❤💯 . . . . . 🔊💯Mix n master by @alsonnra 🎥Music video also by @alsonnra ,Special thanks to @shalomrush for the equipments💯 #myhhcode #borneo #bawahbayu @malaysianhustler @hiphoppromore @positifhiphop

49

Throwback in Kundasang... #sabahbah #ilovesabah #bawahbayu

0

Menghabiskan cuti sekolah.....jom Kita ke Sabah.... #bawahbayu #dingin #menghijau

0

Tadi rumah terbalik....ni jambatan tergantung pulakkk...gantung pun gantung leeee #tahunmelawatsabah #sabahan #bawahbayu

0

Newpost🔥 #gcam #lightroompresets #belowthewind #bawahbayu

0

Bila lagi nih??..... #akinabalu #bawahbayu tq @aidid_cool

0

Target to 500 view tonight!!!!! Link at bio!!! #bawahbayu #lahaddatu

0

Distract MV Real soon ! ~ ~ ~ #BUKITKOTA #KOTAKINABALU #BAWAHBAYU #DISTRACTMV #headhunterbarbershop #KaryaTepiJalan

2

#myhhcode #bawahbayu

8

Bahagia atau derita ? Ikhlas atau terpaksa ? Jelaskan 🚫🔥. . #pacakjanganjatuh #ex5familia #ex5lover #ex5sabah #bawahbayu

11

Adik ni cakap naise travel cengini👍🏾😁 #naisetravelsabah #kotakinabalu #bawahbayu #belowwind

1

Cinta Hati saya....Moga kita kuat dalam melayari bahtera perkahwinan spt gahnye gunung kinabalu tu... tq my love coz sentiasa ada dikala suka duka saya.. #familytrip2019 #bawahbayu #sayangkamuketat2

0

Subhanallah... cantik sangat pemandangan pd waktu pagi.. Dapat tgk puncak gunung kinabalu dwpan mata. .. Tp sejuknye ya ampun.. gigil sampaikan tangan pun rase kebas.. Syukur atas nikmat ini. Pengalaman mandi air gunung sangat best.. sejuknya mcm mandi ais..Alhamdulillah.. #familytrip2019 #bawahbayu #lovemyfamily

0

PROGRAM HULU HIKE 1.0 (THEME : ARMY) AHAD, 1 DISEMBER 2019 / 4 RABIUL AKHIR 1441H ULU KALUMPANG WULLERSDORF & GIRAM BATU BERSUSUN . . . . . . . "MENDAKI MEMBINA JATI DIRI" #lostwordlbalung #batubersusun #ulukalumpang #wullersdorf #balungcocos #rajawalitophikers #mdesignprinting #tawaurunners #daulattuanku #ourking #agongkita #YDPA #kingofmalaysia #istananegra #rajamelayu #opsdiraja #bawahbayu "HOBBY, ECONOMY & LEGACY." -Sirkhan Alhira-

0

Last destination 4 today... okey la dh penat . Jom p homestay. Esok kita sambung lagi. View memang cantik kt sini.. kodak dah abih..kahkahkah #Destinasi3: Sabah Tea #familytrip2019 #bawahbayu #lovemyfamily

0

Kulihat MERAH🥰🥰 #familytrip2019#bawahbayu #lovemyfamily

0

My KING..🤩 #familytrip2019 #bawahbayu #loveyou

2

Agak² lalu x nak makan.. first time ku pegang udang sebesar nie.. hmmm jakun la jgk.hahaha #familytrip2019 #bawahbayu

9

Check checkkk 🙏♥♥♥ Link ada di bio aku "ini jalan kami" #BawahBayu #BukitKotaStandup #myhhcode #malaysianhustler

15

#hiphoppromore @youngdjr_ ... “Iman mudah tembus,Jiwa kurang telus”. Link in my bio to watch MAINAN DUNIA OFFICAL MV NOW🎬💥. Special thanks to: @nadeemsstudio @candy_yik @desmon_don Stay updated with us: @eastgathersquad #myhh #myhhcode #malaysianhustler #kkcity #kkcitybah #kotakinabalu #bawahbayu #underground #undergroundhiphop #hiphop #hiphoppromore

10

#hiphoppromore @syzmyrzal ... Sorry for the bad quality 😂 This my first editing Video btw 🤧 Anyway enjoy the Freeverse 💥👊🏻 Lyrics : whats new apa baru dengan lu Budak baru on the mic check 1 2 Cuba ukir nama di setiap penjuru So setiap kali buka ig nampak aku, Rapping kinabalu city fresh like new Satu hari satu lagu buat lyric tidak jemu Untuk jadi nombor satu Kena kekal bermutu baru boleh pegi jauh Biar jatuh aku maju, U cant do what i do, Cuhs you lyric too weak like fufu I dont give a damn fuck! about you Sebab langkah aku masih jauh Jangan cuba try tiru aku Sebab lyric aku macam peluru Tembus masuk ke semua pintu This kid represents kinabalu Setiap kritikan diorng cuba bahaskan Satu satu kata harus di telan Jangan mengata tiada hasutan Teruskan berjalan biar diorng masuk reban Aku bukan macam setan untuk lawan kita kawan Aku baru nak mula baru nak mengawan. bina empire macam sultan, dengar ini dengar kawan Untuk korang yang melawan Jangan mimpi mahu tawan Mau lawan itu jangan Kita boleh jadi kawan Kalau kawan makan kawan Aku cuba main sopan cari kawan untuk kawan Bukan untuk mau lawan, jangan coba main rotan Salam aku salam ringan untuk semua teman teman Haters jangan nak meroyan nanti kena baling cawan, aku macam angkasawan, walau belum pegi bulan, terbang terus like number one, #bawahbayu #kotakinabalu #budakbaru @hiphop_pro_more @budak_belakang @rap.videoz

3

Kamu sdh dgr ka belum ni? bgus kmu dgr.. mcm2 flow ada sini... ndak rugi kamu... Link di bio @southeast_secrets #myhh #myhhcode #Sabah #BawahBayu #borneo #hiphop #hiphopmy #malaysia #kotakinabalu

0

Belanja sikit trap beat. Ad kaki rap x. Kalau x abam nk rap version sendiri je. Budak flat dah ada budak ipoh da ada. Meh sini budak batang kaliforniaa marii. Jual Mur mur je🐁🐁🐁 #trap #rap #16baris #16bars #budakflat #malaysianrap #borneoraphits #bawahbayu #panjiborneo #malaysianhustler #myhh #myhhcode #budakbelakang #malayrap #rap #beats #joeflizzow #kick #hiphop #rnb #music #malaysia #sell #jualbeat

5

#tygsofficial #malaysianhiphop #malaysianhustler #borneo #bawahbayu #barberoloco #positivehiphop #positifhiphop #positivehiphopmovement #myhhcode #malaysiancover #mctalent Mungkin ini takdirku utk bersendiri lagi Namun ku syukuri Allah masih ada di sisi Apakah ku tak layak atau sememangnya pasti Belum tiba masanya untuk aku berkasih Aku cinta pada mu hanya itu yg ku mahu Dan ku sedari cinta x seharusnya memiliki Cukup ku lihat kau bahagia dgn pilihanmu Biar ku pergi jauh aku rela undur diri Adakalanya aku termenung jauh Sampai bila macam ni, hadap setiap hari Ada yg datang acah beri seribu harapan Tapi d pnghujungnya dia hnya tngglkan kenangan Sampai aku lali dengan semua alasan Ayat ayat cliche di guna pakai Kau terlalu baik dan aku tak sempurna,kan? I git it, cuz dlm movie dah biasa pakai "It hurts,but is better than you live in a sweet dreams"

4

#hiphoppromore @mhd.fh_ ... check! "WEYH JANGAN" #bawahbayu #weyhjangan #hiphop @hiphop_pro_more

2

WE ARE TRUSTED💯💯💯 . . Kepercayaan anda amat kami hargai,🥰🥰 kepuasan dan keselesaan anda keutamaan kami, jom booking kereta sewa atau pekej percutian dengan kami.. puas hati itu kami gerenti😎😎 . . HUBUNGI KAMI ‼️ +60146514140 #naisetravel #naisecarrental #carrentalandtour #sabah #sabahokbah #kotakinabalu #BKI #bawahbayu

0

Salam hujung minggu, salam dari borneo, nak tahu apa yang menarik di sabah??? Haaaa!!! Jom bersama NAISE TRAVEL menerokai tempat-tempat yang cantik, menarik, tertarik, boleh buat anda tak mau balik.. 😂 so apa tunggu lagi, rancang percutian anda bersama NAISE TRAVEL.. ✌🏾😎 WHATSAPP/CALL 📲: https://wa.me/60146514140 #naisetravel #naisecarrental #carrentalandtour #sabah #sabahokbah #kotakinabalu #BKI #bawahbayu #belowwind #naisetaknaise?? #muahcikedddd

0

“JAMBATAN GANTUNG TAMPARULI” #sabah #kotakinabalu #bawahbayu #belowwind #naisetravel

0

Freestyle diss words gaisss gratiss gaiss haha Lyrics : Sudah ku bilang, berapa kali aku mau bilang Aku di antara yang terbilang, tak kan sesekali pernah hilang, Tak kan pernah kabur, tak kan pernah undur, Walau banyak yang cuba-cuba tersungkur Walau banyak bilangan kamu aku sapu rata Macam roti aku sapu mentega Kacang, semua senang, tiada ragu tiada bimbang Tiada pantang semua aku tentang, pincang... Now don't talk shit kalau kau belum matang Nanti sia-sia kau kena kick melayang See you in the ring,tak perlu audience Cuz i'm totally win, kau terbaring alamak!!! Kesian.. Aku memang psycho tapi bukan loco Tak perlu konco gerakan ku solo Ini bukan auta ini kata fuckta Aku brads bawah bayu borneo kasi sapu rata... #malaysianhustler #myhhcode #malaysianbarber #rapbarber #barberhood #hustler #hiphopmalaysia #tygsofficial #disstrack #borneorapper #undergroundrapper #bawahbayu #16bars

10

Its out! Gyg Brothaz - MUKADIMAH on Youtube now, link on bio! Jangan lupa untuk like dan subscribe, thankyou. . Spread the love and share it 🙏🏻❤️ #bawahbayu #bawahtanah

13

BW Bus Restaurant di buka setiap hari 9am-9pm tempat ni memang best makanan pula sedap2😋😋 #naisetravel #naisecarrental #traveltour #sabahokbah #kotakinabalu #bki #bawahbayu #thisbelowwind

0

Tanjung aru beach 🏝 #kkcity #sabah #kotakinabalu #bawahbayu

0

Woww.. Hari hari ada order dari orang sabah Dan Sarawak. Patutla ramai wanita sana Cantik Dan come semua nya. ❤️❤️❤️ Terbaik bah.. Www.wasap.my/601156622058 Utk detail pm no dia ATAS. #BADRNINETWORK #PINKLADY #setulusikhlas #sabahangirl #sarawakian #bolehbahkalaukau #bawahbayu #sarawakbumikenyalang

0

Alhamdulillah now gain 53.2kg...ni lah nasib org yg metaboliknya tinggi,susah nk gain weight 😌...but there's nothing impossible...alasan hnya utk org2 yg looser...here I'm after 2 weeks 😅.. adalah sikit2 kan kuikuikui... #gymmotivation #motivation #nothingisimpossible #moveon #malaysianbarber #malaysianhustler #tygsofficial #rapbarber #hustler #borneohunter #borneowarrior #borneobarber #bawahbayu #sabahan

1

Terima kasih customer dari singapore sudi guna service @naisetravelofficial anda yang lain bila lagi?? 😁😁 https://wa.me/60146514140 #naisetravel #naisecarrental #kotakinabalu #bawahbayu

0

Thanks abe @farishilmi91 kerana memilih perkhidmatan kereta kereta sewa kami..Servis Terbaik katanya😄😄..siapa2 yg merancang nak datang melancong,urusan kerja atau sebagainya ke sabah bole la cuba perkhidmatan kereta sewa kami..CALL/WSAP📲📲 0143514594..Benda boleh sewa buat apa naik grab😂😂 #sentosacarrental #kkia #sabah #bawahbayu #kundasang #kinabalumount

1

Real Aku budak sabahan keturunan tausug Kalau belum ckup ilmu jgn cuba-cuba masuk Im so real and you're absolutely fake Muka macam nobita tapi acah-acah wicked. Kau fuck ak dari jauh Kau sedar yang kau baru angkat sauh Sauh dari kapal nakhodanya hantu Yang kau terseru dia lama diam membisu @malaysianhustler @tygsofficial #tygswotw6 #8bars #punchlinechallenge #malaysianhustler #rapbarber #hiphopmalaysia #undergroundrapper #borneorapper #bawahbayu #hustler #real

17

Ranau Rabbit Farm Kg Kigiok Di buka setiap hari 9am-6pm Tiket masuk rm3(DEWASA) rm2(KANAK-KANAK), arnab dsni comel2 tau..😁😁 #naisetravel #traveltour #sabahokbah #kotakinabalu #bawahbayu #belowwind #thisbawahbayu

0

JOM SUNSET DI KOKOL FARMSTAY.. 😎 #naisetravel #travelntour #jarangtaknice #sabah #sabahokbah #bawahbayu #belowwind #bki #kotakinabalu #salute

0

balik kerja.. selesai urusan harini.. esok belum tahu lagi😌🖤.. #brothasz #bawahbayu #salam9thaidilfitri

0

A beautiful day at 4th syawal😹🤣🤣🤣 #rayasakan #bawahbayu

18

Setiap percakapan mempunyai maksud😊 D Bulan mulia ini,hndaklah kita menjaga percakapan💙🔥 : ; ; / (TAG KAWAN KORANG) #nakpesan #naksentap #viralvideos #motifviral #likesforfollow #likesforlikesback #jadiakusebentarsaja #likeforlikes #likesforfollow #kamikami #kitakitagarage #kitakitaproject #updates #vinemalaysia #vivavideo #bawahbayu #sipitangpaparbongawan

21

Here a fresh short track from Odd Kid ! Senang (Remix) Original song : @ktj_musiq - Senang --------------------------- Tenang , ku cuba senyap dan kekal diam , Genggam , segala perasaan aku pendam , Dendam , sedalam dalam yang diri ku mampu , Pabila malam mata ku pejam , Chill dan steady , biarkan ku sendiri , Ku cuba elak segala selok belok , Yang baik ku simpan ,buang yang kurang elok , Hidup bagai roda kekal beputar , Kadang atas bawah biar pilihan wajar , Bagaikan silap mata , satu satu hilang , Sesat terpesong bila selangkah menyimpang , Bila ku susah tiada yang sanggup tolong , P kim k, mohon jangan jadi bodoh sombong , Jangan nilai situasi dari apa yang kau lihat Peneman garis penamat , bukan tanda aku penat , Flow ku kurang sihat , itu sebab aku sick , Biar nama budak pelik , cukup buat kamu panik , Ayy , Tiada erti putus asa bila aku sudah mula , Ayy , Jika gagal akan ku kembali esok lusa . #myhhcode #myhh #16baris #bawahbayu

23

Journey To East #sistemtaik #bawahbayu

1

Xsemestinya pegi gym sbb nk sado.. Ada juga yg pegi sebb nk relieve stress selepas seharian bekerja. Last 10 dumbbell press ❤️ #gym #bawahbayu

0

@mijie69 - Kegigihan mereka mencari rezeki , Usaha dengan kudrat yang ada , Rezeki yang halal , Mesti power lutut dieorang kan.. selamba je leh turun naik hari2.. tak pancit nampak nya tu #rezeki #salute #kinabalu #mountkinabalu #sabah #bawahbayu #gunung #portergunung #malimgunung #hiking #bawakberat #kudrat #usaha #rezekihalal #stamina #fit #lututkuat #kekuatanfizikal #kuatmental #madnesadventure

0

Seek happiness in tranquility #seaview #bungalow #labuan #sabah #bawahbayu #picoftheday #photooftheday

0

Reposted from @datssalahuddin - 1st MV is out. What yall think about it? #SoutheastSecrets #BudakLikas #KotaKinabalu #Sabah #BawahBayu - #regrann

0

antara salah satu tempat yg menarik bila berkunjung ke ranau.. EXTREME ATV MARAKAU betul2 bersebelahan dgn MARAKAU FISH SPA.. jdi apa tggu lgi... 😁😁 #nhtravelsabah #sabahokbah #bawahbayu #bukanbiasabiasa

0

Go check on our YouTube channel. MzL @mzlrpp Just drop his bars . Spread da Lahve , Subscribe and Share♥️💯 #KTJ #BukitKota #SameShit #Mzl #Hiphop #Borneo #BawahBayu

0

Go check on our YouTube channel. MzL @mzlrpp Just drop his bars . Spread da Lahve , Subscribe and Share♥️💯 #KTJ #BukitKota #SameShit #Mzl #Hiphop #Borneo #BawahBayu

0

Go check on our YouTube channel. MzL @mzlrpp Just drop his bars . Spread da Lahve , Subscribe and Share♥️💯 #KTJ #BukitKota #SameShit #Mzl #Hiphop #Borneo #BawahBayu #myhhcode #myhh

3

Road to Kundasang #Negeri #BawahBayu #Sabah

1

1st MV is out. What yall think about it? #SoutheastSecrets #BudakLikas #KotaKinabalu #Sabah #BawahBayu

11