Blousestylish Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@wanimusic.hani

PROMO 10/4 - 14/4 [LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST - AAFIYAH MODESTY BLOUSE! . . Rasa macam baru dua tiga hari lepas je release design baru.. . . ..tup tupp.. keluar pulak lagi satu design baru! Hehehe.. . Yelah, . AKak keluarkan design baru ni pun atas permintaan uolls jugak kan, jadinya.. . . berGUMBIRALAH UOLLS SEKALIAN! Huhu.. . . "Apa je yang BEST sangat dengan design terbaru kali ni..??" . . Saja je akak ulang NO tu banyak kali nak bagitau uolls yang blouse Aafiyah ni memang berkemungkinan besar tak restock dah tau lepas ni.. . DAH TAK SABAR NAK GRAB AAFIYAH? . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #blousemalaysia #blousemewah #blouseibumenyusu #blousebranded #blousemelayu #blousesimple #blousesantai #blouseaafiyah #aafiyah

1
@wanimusic.hani

PROMO 10/4 - 14/4 [LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST - AAFIYAH MODESTY BLOUSE! . . Rasa macam baru dua tiga hari lepas je release design baru.. . . ..tup tupp.. keluar pulak lagi satu design baru! Hehehe.. . Yelah, . AKak keluarkan design baru ni pun atas permintaan uolls jugak kan, jadinya.. . . berGUMBIRALAH UOLLS SEKALIAN! Huhu.. . . "Apa je yang BEST sangat dengan design terbaru kali ni..??" . . Saja je akak ulang NO tu banyak kali nak bagitau uolls yang blouse Aafiyah ni memang berkemungkinan besar tak restock dah tau lepas ni.. . DAH TAK SABAR NAK GRAB AAFIYAH? . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #blousemalaysia #blousemewah #blouseibumenyusu #blousebranded #blousemelayu #blousesimple #blousesantai #blouseaafiyah #aafiyah

0
@wanimusic.hani

PROMO 10/4 - 14/4 [LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST - AAFIYAH MODESTY BLOUSE! . . Rasa macam baru dua tiga hari lepas je release design baru.. . . ..tup tupp.. keluar pulak lagi satu design baru! Hehehe.. . Yelah, . AKak keluarkan design baru ni pun atas permintaan uolls jugak kan, jadinya.. . . berGUMBIRALAH UOLLS SEKALIAN! Huhu.. . . "Apa je yang BEST sangat dengan design terbaru kali ni..??" . . Saja je akak ulang NO tu banyak kali nak bagitau uolls yang blouse Aafiyah ni memang berkemungkinan besar tak restock dah tau lepas ni.. . DAH TAK SABAR NAK GRAB AAFIYAH? . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #blousemalaysia #blousemewah #blouseibumenyusu #blousebranded #blousemelayu #blousesimple #blousesantai #blouseaafiyah #aafiyah

0
@wanimusic.hani

PROMO 10/4 - 14/4 [LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST - AAFIYAH MODESTY BLOUSE! . . Rasa macam baru dua tiga hari lepas je release design baru.. . . ..tup tupp.. keluar pulak lagi satu design baru! Hehehe.. . Yelah, . AKak keluarkan design baru ni pun atas permintaan uolls jugak kan, jadinya.. . . berGUMBIRALAH UOLLS SEKALIAN! Huhu.. . . "Apa je yang BEST sangat dengan design terbaru kali ni..??" . . Saja je akak ulang NO tu banyak kali nak bagitau uolls yang blouse Aafiyah ni memang berkemungkinan besar tak restock dah tau lepas ni.. . DAH TAK SABAR NAK GRAB AAFIYAH? . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #blousemalaysia #blousemewah #blouseibumenyusu #blousebranded #blousemelayu #blousesimple #blousesantai #blouseaafiyah #aafiyah

0
@wanimusic.hani

PROMO 10/4 - 14/4 [LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST - AAFIYAH MODESTY BLOUSE! . . Rasa macam baru dua tiga hari lepas je release design baru.. . . ..tup tupp.. keluar pulak lagi satu design baru! Hehehe.. . Yelah, . AKak keluarkan design baru ni pun atas permintaan uolls jugak kan, jadinya.. . . berGUMBIRALAH UOLLS SEKALIAN! Huhu.. . . "Apa je yang BEST sangat dengan design terbaru kali ni..??" . . Saja je akak ulang NO tu banyak kali nak bagitau uolls yang blouse Aafiyah ni memang berkemungkinan besar tak restock dah tau lepas ni.. . DAH TAK SABAR NAK GRAB AAFIYAH? . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #blousemalaysia #blousemewah #blouseibumenyusu #blousebranded #blousemelayu #blousesimple #blousesantai #blouseaafiyah #aafiyah

0
@wanimusic.hani

PROMO 10/4 - 14/4 [LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST - AAFIYAH MODESTY BLOUSE! . . Rasa macam baru dua tiga hari lepas je release design baru.. . . ..tup tupp.. keluar pulak lagi satu design baru! Hehehe.. . Yelah, . AKak keluarkan design baru ni pun atas permintaan uolls jugak kan, jadinya.. . . berGUMBIRALAH UOLLS SEKALIAN! Huhu.. . . "Apa je yang BEST sangat dengan design terbaru kali ni..??" . . Saja je akak ulang NO tu banyak kali nak bagitau uolls yang blouse Aafiyah ni memang berkemungkinan besar tak restock dah tau lepas ni.. . DAH TAK SABAR NAK GRAB AAFIYAH? . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton #blousemalaysia #blousemewah #blouseibumenyusu #blousebranded #blousemelayu #blousesimple #blousesantai #blouseaafiyah #aafiyah

0
@wanimusic.hani

Assalammualaikum tengsssss semua Yang support wanimusic.hani, blouse Alana kali ni laku macam pisang goreng semua colour dan saiz licin diorang kebas😬😬😬. . . Insyaallah ape-ape nanti kami akan update ye dekat wall officials @wanimusic.hani . . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle #soldout #blousetrendy #blouseterlaris #blousecotton

4
@jubahbff

Jam 9 malam Ni release Tau. Korang dh order ke belum? Kalau belum jgn tggu lame2.. nnti habis jangan tanye bile nak restock ye.. . Harga promo : RM 79 ( until 10 April) Harga selepas promo: RM85 Harga combo 3pcs : RM225 💞FREE POS SELURUH MALAYSIA 💞 . . WHATSAPP 0145141250 atau klik link pada bio 😉 . . #blouselabuh #blouse #AlanaStylishMs #alanablouse #blousestylish #blousemurah #tuniclabuh #tunic #nur #wudhufriendly #sidepocket #blousepoket #muslimah #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #tshirts #jomtutupaurat #letscover #jomhijrah #AlanaStylishMs

0
@jubahbff

Malam Ni release⚡⚡⚡ dah order ke belum? Promo RM79 sampai esok je Tau. Lepas tu harga kembali pada asal iaitu RM85.. . . so gais yg nak order jangan menyesal kalau DH habis Saiz nanti ye . . WhatsApp 0145141250 atau klik link pada bio 😉 . . #blouselabuh #blouse #AlanaStylishMs #alanablouse #blousestylish #blousemurah #tuniclabuh #tunic #nur #wudhufriendly #sidepocket #blousepoket #muslimah #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #tshirts #jomtutupaurat #letscover #jomhijrah #AlanaStylishMs

1
@jubahbff

Alana Stylish Blouse Ni wudhu friendly Tau.. senang la nk top up wudhu nanti.. sap sap soii je😁😁😁 . . WhatsApp 0145141250 atau klik link pada bio 😉 . . #blouselabuh #blouse #AlanaStylishMs #alanablouse #blousestylish #blousemurah #tuniclabuh #tunic #nur #wudhufriendly #sidepocket #blousepoket #muslimah #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #tshirts #jomtutupaurat #letscover #jomhijrah

0
@jubahbff

Selamat pagi uolssss🌻🌻 dah sarapan ke belum? Pegi keje, pegi kelas pakai Alana Stylish Blouse Ni kerlassss sangat kan uolss.. 😍😍😍ala2 cardigan gituuuu😘 . . #0145141250 . . #blouselabuh #blouse #AlanaStylishMs #alanablouse #blousestylish #blousemurah #tuniclabuh #tunic #nur #wudhufriendly #sidepocket #blousepoket #muslimah #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #tshirts #jomtutupaurat #letscover #jomhijrah

0
@jubahbff

Esok release!! Sape belum book lagi? Jgn melepas sudahhhh 😁😁😊 . . WhatsApp terus .. hanya klik link pada bio.. hanya yang bertindak segera sahaja xkan terlepas Alana Stylish Blouse Ni😨😨😨 . . #blouselabuh #blouse #AlanaStylishMs #alanablouse #blousestylish #blousemurah #tuniclabuh #tunic #nur #wudhufriendly #sidepocket #blousepoket #muslimah #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #tshirts #jomtutupaurat #letscover #jomhijrah #

0
@jubahbff

Alana Stylish Blouse white colour.. eh cantik sangat la warna Ni.. suciii gtu.. 😍😍 . . Nak order jgn lambat2. Esok release!! Sape cepat DIA dapat ye😁 . . WhatsApp 0145141250 atau klik link pada bio 😉 . . #blouselabuh #blouse #AlanaStylishMs #alanablouse #blousestylish #blousemurah #tuniclabuh #tunic #nur #wudhufriendly #sidepocket #blousepoket #muslimah #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #tshirts #jomtutupaurat #letscover #jomhijrah #

0
@azihanicollection

Cute tak Miss #Elyana ni? Yang nak nampak cute mcm Elyana tapi still manis & sopan wajib grab sekarang. jom whatsapp cik Iera kalau nak tau warna apa lagi yang ada 😉😘 Klik link whatsapp di bio #ElyanaBlouse #BlouseMuslimah #BlouseBFF #BlouseNursing #BlouseNursingFriendly #BlouseTrendy #BlouseStylish #BlouseLabuh #BlouseCantik #BlouseExclusive

0
@azihanicollection

[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! . ALANA STYLISH BLOUSE LIMITED EDITION” (No Restock!) . HARGA PROMOSI hingga 10April . Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. . 1 # LIMITED EDITION Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! Grab Now Or Never jerr! . 2 # SIDE POCKET’ Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. Boleh handphone simpan dalam pocket je Uolls. . 3 # BF & WHUDUK FRIENDLY 4 # SAIZ S - XXXL saiz S sampai XXXL tau. Uols boleh ajak 1 family bergaya dengan Alana Blouse ni. . 5 # MATERIAL SUPER SELESA Bukan design jee Premium Material pun Premium. Koleksi MS mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls . HARGA PROMOSI hingga 10April Beli sehelai Harga : RM 79 📪FREE POS PROMO COMBO 3 PCS RM225 FREE POSTAGE SEHELAI RM75/pcs . HARGA SELEPAS PROMOSI mulai 11/4 harga kembali kepada asal Harga : RM 85 free pos . pos bermula 12/4 . Meh pakat tagged adik beradik, BFF, member office untuk join promo jimat ni 😉 . Nak cepat? Nak mudah? Nak cepat grab harga PROMO online ni direct PM Cik Iera dengan klik link whatsapp ni 👇🏻👇🏻👇🏻 📞 http://www.wasap.my/60182244246 📞http://www.wasap.my/60182244246 📞http://www.wasap.my/60182244246 . #AlanaStylishBlouse #AlanaBlouse #BlouseMuslimah #BlouseLabuh #BlouseStylish #BlouseCantik #BlouseExclusive #BlouseMurah #BlouseBFF #BlouseBFFriendly #BlouseNursing #BlouseNursingFriendly #LongTop

0
@azihanicollection

[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! . ALANA STYLISH BLOUSE LIMITED EDITION” (No Restock!) . HARGA PROMOSI hingga 10April . Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. . 1 # LIMITED EDITION Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! Grab Now Or Never jerr! . 2 # SIDE POCKET’ Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. Boleh handphone simpan dalam pocket je Uolls. . 3 # BF & WHUDUK FRIENDLY 4 # SAIZ S - XXXL saiz S sampai XXXL tau. Uols boleh ajak 1 family bergaya dengan Alana Blouse ni. . 5 # MATERIAL SUPER SELESA Bukan design jee Premium Material pun Premium. Koleksi MS mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls . HARGA PROMOSI hingga 10April Beli sehelai Harga : RM 79 📪FREE POS PROMO COMBO 3 PCS RM225 FREE POSTAGE SEHELAI RM75/pcs . HARGA SELEPAS PROMOSI mulai 11/4 harga kembali kepada asal Harga : RM 85 free pos . pos bermula 12/4 . Meh pakat tagged adik beradik, BFF, member office untuk join promo jimat ni 😉 . Nak cepat? Nak mudah? Nak cepat grab harga PROMO online ni direct PM Cik Iera dengan klik link whatsapp ni 👇🏻👇🏻👇🏻 📞 http://www.wasap.my/60182244246 📞http://www.wasap.my/60182244246 📞http://www.wasap.my/60182244246 . #AlanaStylishBlouse #AlanaBlouse #BlouseMuslimah #BlouseLabuh #BlouseStylish #BlouseCantik #BlouseExclusive #BlouseMurah #BlouseBFF #BlouseBFFriendly #BlouseNursing #BlouseNursingFriendly #LongTop

0
@wow.raya2018

Zalikha Blouse ============= 😍Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. 😍Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. 😍Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. 😍Dilengkapi poket di sebelah kanan,  boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. 😍Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 😍Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. 😍Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . 😍Ada 6 pilihan warna-warna  fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna Cepat2...jgn lambat2..😁😁😁 Jom http://wasap.my/60173624833 #blouseraya #blousestylish #blouseelegant #raya2018 #jomraya2018

0
@wow.raya2018

Zalikha Blouse ============= 😍Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. 😍Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. 😍Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. 😍Dilengkapi poket di sebelah kanan,  boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. 😍Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 😍Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. 😍Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . 😍Ada 6 pilihan warna-warna  fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna Cepat2...jgn lambat2..😁😁😁 Jom http://wasap.my/60173624833 #blouseraya #blousestylish #blouseelegant #raya2018 #jomraya2018

0
@wow.raya2018

Zalikha Blouse ============= 😍Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. 😍Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. 😍Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. 😍Dilengkapi poket di sebelah kanan,  boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. 😍Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 😍Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. 😍Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . 😍Ada 6 pilihan warna-warna  fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna Cepat2...jgn lambat2..😁😁😁 Jom http://wasap.my/60173624833 #blouseraya #blousestylish #blouseelegant #raya2018 #jomraya2018

0
@wow.raya2018

Zalikha Blouse ============= 😍Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. 😍Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. 😍Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. 😍Dilengkapi poket di sebelah kanan,  boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. 😍Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 😍Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. 😍Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . 😍Ada 6 pilihan warna-warna  fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna Cepat2...jgn lambat2..😁😁😁 Jom http://wasap.my/60173624833 #blouseraya #blousestylish #blouseelegant #raya2018 #jomraya2018

0
@wow.raya2018

Zalikha Blouse ============= 😍Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. 😍Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. 😍Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. 😍Dilengkapi poket di sebelah kanan,  boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. 😍Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 😍Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. 😍Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . 😍Ada 6 pilihan warna-warna  fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna Cepat2...jgn lambat2..😁😁😁 Jom http://wasap.my/60173624833 #blouseraya #blousestylish #blouseelegant #raya2018 #jomraya2018

0
@wow.raya2018

Zalikha Blouse ============= 😍Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. 😍Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. 😍Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. 😍Dilengkapi poket di sebelah kanan,  boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. 😍Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 😍Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. 😍Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . 😍Ada 6 pilihan warna-warna  fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna Cepat2...jgn lambat2..😁😁😁 Jom http://wasap.my/60173624833 #blouseraya #blousestylish #blouseelegant #raya2018 #jomraya2018

0
@wanimusic.hani

[PRE-ORDER] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo Mampu Milik! . Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. . Official Release ALANA pada 9 APRIL 2018 ini tapi uols dah boleh start submit order sekarang tau dengan hanya DEPOSIT RM30/each sahaja. . PROMO price RM79 ni hanya valid sehingga 10 APRIL sahaja . =========================== 6 SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA =========================== . 1) LIMITED EDITION Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! . 2) SIDE POCKET’ Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. . 3) BF & WHUDUK FRIENDLY Sememangnya kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. . 4) 5 PILIHAN WARNA 2018 5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. . 5) SAIZ S - XXXL Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. . 6) MATERIAL PREMIUM SUPER SELESA Kami mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls. . Harga sehelai NP RM85✖️ . + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 . 📦 Free postage Seluruh Malaysia . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyl

1
@wanimusic.hani

[PRE-ORDER] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo Mampu Milik! . Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. . Official Release ALANA pada 9 APRIL 2018 ini tapi uols dah boleh start submit order sekarang tau dengan hanya DEPOSIT RM30/each sahaja. . PROMO price RM79 ni hanya valid sehingga 10 APRIL sahaja . =========================== 6 SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA =========================== . 1) LIMITED EDITION Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! . 2) SIDE POCKET’ Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. . 3) BF & WHUDUK FRIENDLY Sememangnya kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. . 4) 5 PILIHAN WARNA 2018 5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. . 5) SAIZ S - XXXL Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. . 6) MATERIAL PREMIUM SUPER SELESA Kami mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls. . Harga sehelai NP RM85✖️ . + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 . 📦 Free postage Seluruh Malaysia . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyl

0
@wanimusic.hani

[PRE-ORDER] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo Mampu Milik! . Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. . Official Release ALANA pada 9 APRIL 2018 ini tapi uols dah boleh start submit order sekarang tau dengan hanya DEPOSIT RM30/each sahaja. . PROMO price RM79 ni hanya valid sehingga 10 APRIL sahaja . =========================== 6 SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA =========================== . 1) LIMITED EDITION Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! . 2) SIDE POCKET’ Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. . 3) BF & WHUDUK FRIENDLY Sememangnya kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. . 4) 5 PILIHAN WARNA 2018 5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. . 5) SAIZ S - XXXL Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. . 6) MATERIAL PREMIUM SUPER SELESA Kami mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls. . Harga sehelai NP RM85✖️ . + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 . 📦 Free postage Seluruh Malaysia . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyl

0
@wanimusic.hani

[PRE-ORDER] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo Mampu Milik! . Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. . Official Release ALANA pada 9 APRIL 2018 ini tapi uols dah boleh start submit order sekarang tau dengan hanya DEPOSIT RM30/each sahaja. . PROMO price RM79 ni hanya valid sehingga 10 APRIL sahaja . =========================== 6 SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA =========================== . 1) LIMITED EDITION Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! . 2) SIDE POCKET’ Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. . 3) BF & WHUDUK FRIENDLY Sememangnya kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. . 4) 5 PILIHAN WARNA 2018 5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. . 5) SAIZ S - XXXL Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. . 6) MATERIAL PREMIUM SUPER SELESA Kami mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls. . Harga sehelai NP RM85✖️ . + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 . 📦 Free postage Seluruh Malaysia . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyl

0
@wanimusic.hani

[PRE-ORDER] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo Mampu Milik! . Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. . Official Release ALANA pada 9 APRIL 2018 ini tapi uols dah boleh start submit order sekarang tau dengan hanya DEPOSIT RM30/each sahaja. . PROMO price RM79 ni hanya valid sehingga 10 APRIL sahaja . =========================== 6 SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA =========================== . 1) LIMITED EDITION Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! . 2) SIDE POCKET’ Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. . 3) BF & WHUDUK FRIENDLY Sememangnya kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. . 4) 5 PILIHAN WARNA 2018 5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. . 5) SAIZ S - XXXL Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. . 6) MATERIAL PREMIUM SUPER SELESA Kami mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls. . Harga sehelai NP RM85✖️ . + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 . 📦 Free postage Seluruh Malaysia . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyl

0
@wanimusic.hani

[PRE-ORDER] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo Mampu Milik! . Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardingan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. . Official Release ALANA pada 9 APRIL 2018 ini tapi uols dah boleh start submit order sekarang tau dengan hanya DEPOSIT RM30/each sahaja. . PROMO price RM79 ni hanya valid sehingga 10 APRIL sahaja . =========================== 6 SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA =========================== . 1) LIMITED EDITION Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! . 2) SIDE POCKET’ Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. . 3) BF & WHUDUK FRIENDLY Sememangnya kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. . 4) 5 PILIHAN WARNA 2018 5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. . 5) SAIZ S - XXXL Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. . 6) MATERIAL PREMIUM SUPER SELESA Kami mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls. . Harga sehelai NP RM85✖️ . + Promo sehelai RM79 sahaja + Special Combo 3pcs RM225 . 📦 Free postage Seluruh Malaysia . Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo letops ni! 🔥 . Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 Whatsapp: 0199327103 . #blouse #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousecantik #blouse #blousebatik #blousemuslimah #blousemoden #blouseterkini #blouseartis #blousealana #blouseterbaru #blouselabuh #blouseatelia #blousestylish #blousestyle

0
@liya.muslimah.collections

💓DELISHA PROMOSI 3DAY 💓 ↪ 6HB-8HB . . 👉 Price RM70 (FREE POSTAGES) . . 👉COMBO 3PCS RM165 (FREE VOUCHER RM5) (FREE POSTAGES) . . 👉NORMAL PRICE RM75 (FREE POSTAGE) . . #blousestylish #blousedelisha #blouseelegan #blousemurah #blousewudhufriendly

0
@mardinasafiyya_hijab

Haii korangg .. Ade peminat black tak kat sini ??? Haa ni nak bgtwu nii .. New baby kite ni akan start release 4 April ni yee .. So sape yg dah x keruan tengok design terbaru ni sediakanlah pitih tu awal2 nohh .. Takot time dah release nnt x sempat plak korang nak grab .. Hehehe ... #teammiraclediamond #newbaby #alanablouse #takadacintasepertimu #papanakmenantu #blousestylish #jomtutupaurat

0
@masnita234

Assalamualaikum... Slmt mlm kwn2... . . . . . Mas nak share gambar terbaru blouse jw yang terbaru ni... . . . . Ade saiz s-5xl jugak tau... Cantik sangat2.😍😍😍 . . 💐V-SHAPE DI BAHAGIAN TANGAN 💐REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY 💐POCKET KIRI DAN KANAN 💐LABEL TAG EKSKLUSIF JW’S DIBAHAGIAN TANGAN . . . Berminat, nak dapatkan? 📱mas tau http://www.wasap.my/60134478860/tyarapersonablouse #tyarapersonablouse #blouses #blousemoden #blousecantik #blousemuslimah #blousemuslimahcantik #blousemuslimahcantiksangat #blousevshape #blousemuslimahsejati #blousesyarie #blousestylish #blousefashion #blousefesyen #blousefesyenterkini #jwdropship #JWTeamAuraRezeki #JWTAR #eksklusifkanauratmu

0
@yujfams

fashion Blus Gaya Korea tangan panjang leher V - Suryani SS,Blouse gaya KOrea model terbaru dari kami erbuat dari bahan twistcone berkualitas, nyaman di pakai. Model simpel dan elegan dengan variasi lipatan di bagian tengah badan,cocok untuk di pakai dalam berbagai acara. Ukuran all size fit M to L dengan size spec sebagai berikut : Panjang bahu = 38 cm Lingkar dada = 96 cm panjang badan = 64 cm Panjang tangan = 56 cm Harga : 85.000 Tersedia dalam 4 warna cantik pilihan : 1. Salem 2. Ungu tua 3. Hitam 4. Putih Note : Setiap orderan yang masuk sebelum jam 4 sore akan langsung di proses di hari yang sama, dan orderan yang masuk jam 4 lewat akan di proses di hari berikutnya (kecuali hari sabtu dan minggu libur). Namun demikian ada kemungkinan delay Resi Pengiriman dari kurir, mohon kesabaran customer menunggu proses input resi. #blousecantik #blosemurahindonesia #blousekorea #blousemurah #blousebranded #blouseimport #blouseterbaru #blousestylish #pakaianwanita

0
@yujfams

fashion Blus Gaya Korea tangan pendek leher V - Suryani SS,Blouse gaya KOrea model terbaru dari kami erbuat dari bahan twistcone berkualitas, nyaman di pakai. Model simpel dan elegan dengan variasi lipatan di bagian tengah badan,cocok untuk di pakai dalam berbagai acara. IDR : 80.000 Ukuran all size fit M to L dengan size spec sebagai berikut : Panjang bahu = 38 cm Lingkar dada = 96 cm panjang badan = 64 cm Panjang tangan = 14 cm Tersedia dalam 4 warna cantik pilihan : 1. Salem 2. Ungu tua 3. Hitam 4. Putih Note : Setiap orderan yang masuk sebelum jam 4 sore akan langsung di proses di hari yang sama, dan orderan yang masuk jam 4 lewat akan di proses di hari berikutnya (kecuali hari sabtu dan minggu libur). Namun demikian ada kemungkinan delay Resi Pengiriman dari kurir, mohon kesabaran customer menunggu proses input resi. #blousecantik #blosemurahindonesia #blousekorea #blousemurah #blousebranded #blouseimport #blouseterbaru #blousestylish #pakaianwanita

1
@masnita234

RAUDA LONG TOP Assalamualaikum... Hi... Slmt ptg... . . Mas nak share kat kawan2, blouse yang hangat sejak hari pertama restock, berebut2 sampai satu warna licin malam tu jugak.. 😱😱😱 . . . Kenapa laku keras sangat ni??? Sebab ironless, selesa, bf, nursing friendly, eksklusif, ade sampai saiz 5XL & boleh combo 3helai...😁😁😁 ✔ Material como crepe ✔ Span di bahu ✔ zip dada (bf friendly) ✔ tangan berbentuk puff dan berbutang ✔ butang xclusive custome made . . . Bminat nak dapatkan? 📱📱📱📱📱📱📱http://www.wasap.my/60134478860/raudalongtop #raudalongtopblouse #blouses #blouselongtop #blouseselesa #blouseselesapakai #blousetrendy #blousestylish #blouseironless #blousecantik #blousemesrawuduk #blousecomocrepe #blousemuslimah #blousemuslimahcantik #blouseeksklusif #blousecombo #blousemuslimahcantiksangat #jwdropship #JWTeamAuraRezeki #JWTAR #eksklusifkanauratmu

0
@liya.muslimah.collections

💟ALESSANDRA BLOUSE💟 . . . 🌼 Kelihatan lebih AYU bila memakainya 🌼 BLOUSE Muslimah yang akn membuatkan si pemakainya Kelihatan sopan . . . (+)vintage concept (+) luxury dubai como crepe (+) Adjustable ribbon (+)hidden pocket (+) bf and wudhu friendly . . . #blousalessandra #blouseelegan #alessandrawudhufriendly #blousestylish #blousecantik #blousemuslimah #blousebynurhafizah #dssahbynurhafizah

0
@ilfashioncom

❤️❤️❤️ Blouse Biru Sasha ❤️❤️❤️ Blouse biru dengan bahan katun premium. Blouse ini nyaman dikenakan dan tidak membuatmu gerah. Disainnya stylish dan mampu menunjang gayamu. Tersedia size M, L, dan XL. Yuk, pakai blouse ini untuk hangout! Dijamin kamu tak ketinggalan zaman. Harga: Rp179.500 Mau? Hubungi IL Fashion melalui (pilih salah satu): 1. Whatsapp: (+62)83811126424 2. Line: @zaa3525n #ilfashioncom #blouse #blousebiru #blousestylish #blousekatun #blousepremium #blousenyaman #blousegaya #blousemodern #blousebaru #blousekekinian #blouseterbaru #atasanwanita #atasanpremium #atasanbiru #atasanakhwat #atasanperempuan #atasancewek #atasanbutik

0
@liya.muslimah.collections

Alessandra come back! Kini kembali sehingga saiz XXXL.. . . Suka ke suka 😘 . . Kalau suka komen DM . . #alessandra #blouseelegan #alessandrawudhufriendly #blousestylish #blousecantik #plainblousebynurhafizah #dssahbynurhafizah

0
@liya.muslimah.collections

Alessandra come back! Kini kembali sehingga saiz XXXL.. . . Suka ke suka 😘 . . Kalau suka komen DM . . #alessandra #blouseelegan #alessandrawudhufriendly #blousestylish #blousecantik #plainblousebynurhafizah #dssahbynurhafizah

0
@hanamaisaracollection

. . BASIX PLUS SIZE . . Harga : RM80 POS RM8SM/RM12SS ( SALE AKAN TAMAT BILA BILA SAHAJA ) . . Size: 40, 42, 44, 46, 48, 50 . Wuduk & BF Friendly *sesuai juga untuk preggy mommies! ( MODEL PAKAI SAIZ 40") . Material: como crepe 🌼Materialnya jenis terletak dan tidak panas. 🌼Material tidak jarang. 🌼Ciri-ciri kain yang berat membuatkan si pemakai nampak agak kurus ketika menggayakannya . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . Whatapps ➡ 0122645769 Whatapps ➡ 0122645769 Whatapps ➡ 0122645769

2
@liya.muslimah.collections

PROMOSI bmula👇 👉 24 - 26/3 💟 FREE POSTAGE ya sayang2 . . . 🌼 pilih skrg pon blh 😍 🌼 Berminat? Blh wsup akk trus👇 👉 0149318602 👉 0149318602 👉 0149318602 . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@liya.muslimah.collections

PROMOSI bmula👇 👉 24 - 26/3 💟 FREE POSTAGE ya sayang2 . . . 🌼 pilih skrg pon blh 😍 🌼 Berminat? Blh wsup akk trus👇 👉 0149318602 👉 0149318602 👉 0149318602 . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@liya.muslimah.collections

PROMOSI bmula👇 👉 24 - 26/3 💟 FREE POSTAGE ya sayang2 . . . 🌼 pilih skrg pon blh 😍 🌼 Berminat? Blh wsup akk trus👇 👉 0149318602 👉 0149318602 👉 0149318602 . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@bysisters.co

Reefa embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Cotton Measurement : In cm : Length 69, shoulder 37, sleeve 57, bust 120, armhole 52, hip 130. In inch : Length 27, shoulder 14.5, sleeve 22.5, bust 47, armhole 20.5, hip 51. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

1
@bysisters.co

Reefa embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Cotton Measurement : In cm : Length 69, shoulder 37, sleeve 57, bust 120, armhole 52, hip 130. In inch : Length 27, shoulder 14.5, sleeve 22.5, bust 47, armhole 20.5, hip 51. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Reefa embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Cotton Measurement : In cm : Length 69, shoulder 37, sleeve 57, bust 120, armhole 52, hip 130. In inch : Length 27, shoulder 14.5, sleeve 22.5, bust 47, armhole 20.5, hip 51. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Reefa embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Cotton Measurement : In cm : Length 69, shoulder 37, sleeve 57, bust 120, armhole 52, hip 130. In inch : Length 27, shoulder 14.5, sleeve 22.5, bust 47, armhole 20.5, hip 51. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Reefa embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Cotton Measurement : In cm : Length 69, shoulder 37, sleeve 57, bust 120, armhole 52, hip 130. In inch : Length 27, shoulder 14.5, sleeve 22.5, bust 47, armhole 20.5, hip 51. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Reefa embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Cotton Measurement : In cm : Length 69, shoulder 37, sleeve 57, bust 120, armhole 52, hip 130. In inch : Length 27, shoulder 14.5, sleeve 22.5, bust 47, armhole 20.5, hip 51. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@liya.muslimah.collections

LAURA si cantik manis.. ELEGANT 😍 PROMOSI 3 DAY👇 👉24/3 - 26/3 ( free postage ) . . . CASUAL DAN FASHIONABLE second design custom made yang sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .? . . . 5 VARIASI WARNA 5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. . . . METERIAL DUBAI DOMO CREPE fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . . . INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr. . . . BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen. . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@liya.muslimah.collections

LAURA si cantik manis.. ELEGANT 😍 PROMOSI 3 DAY👇 👉24/3 - 26/3 ( free postage ) . . . CASUAL DAN FASHIONABLE second design custom made yang sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .? . . . 5 VARIASI WARNA 5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. . . . METERIAL DUBAI DOMO CREPE fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . . . INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr. . . . BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen. . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@liya.muslimah.collections

LAURA si cantik manis.. ELEGANT 😍 PROMOSI 3 DAY👇 👉24/3 - 26/3 ( free postage ) . . . CASUAL DAN FASHIONABLE second design custom made yang sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .? . . . 5 VARIASI WARNA 5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. . . . METERIAL DUBAI DOMO CREPE fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . . . INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr. . . . BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen. . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@liya.muslimah.collections

LAURA si cantik manis.. ELEGANT 😍 PROMOSI 3 DAY👇 👉24/3 - 26/3 ( free postage ) . . . CASUAL DAN FASHIONABLE second design custom made yang sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .? . . . 5 VARIASI WARNA 5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. . . . METERIAL DUBAI DOMO CREPE fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . . . INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr. . . . BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen. . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@liya.muslimah.collections

LAURA si cantik manis.. ELEGANT 😍 PROMOSI 3 DAY👇 👉24/3 - 26/3 ( free postage ) . . . CASUAL DAN FASHIONABLE second design custom made yang sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .? . . . 5 VARIASI WARNA 5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. . . . METERIAL DUBAI DOMO CREPE fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . . . INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr. . . . BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen. . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@bysisters.co

Aimi embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Chiffon Other : Functional button at cuff Measurement : Length 64CM, shoulder 40CM, sleeve 52CM, bust 102CM, armhole 44CM, hip 112CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Aimi embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Chiffon Other : Functional button at cuff Measurement : Length 64CM, shoulder 40CM, sleeve 52CM, bust 102CM, armhole 44CM, hip 112CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Aimi embroidery blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Chiffon Other : Functional button at cuff Measurement : Length 64CM, shoulder 40CM, sleeve 52CM, bust 102CM, armhole 44CM, hip 112CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@liya.muslimah.collections

LAURA si cantik manis.. ELEGANT 😍 PROMOSI 3 DAY👇 👉24/3 - 26/3 ( free postage ) . . . CASUAL DAN FASHIONABLE second design custom made yang sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .? . . . 5 VARIASI WARNA 5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. . . . METERIAL DUBAI DOMO CREPE fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . . . INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr. . . . BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen. . . . #laurasicantik #lauraharusmiliki #blouseelegan #laurawudhufriendly #blousestylish #laurablouseadapoketdanbutang #dssahbynurhafizah

0
@bysisters.co

Luvina plain blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : Length 66CM, shoulder 36CM, sleeve 56CM, bust 100CM, armhole 38CM, hips 102CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Luvina plain blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : Length 66CM, shoulder 36CM, sleeve 56CM, bust 100CM, armhole 38CM, hips 102CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Luvina plain blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : Length 66CM, shoulder 36CM, sleeve 56CM, bust 100CM, armhole 38CM, hips 102CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Luvina plain blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : Length 66CM, shoulder 36CM, sleeve 56CM, bust 100CM, armhole 38CM, hips 102CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Luvina plain blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : Length 66CM, shoulder 36CM, sleeve 56CM, bust 100CM, armhole 38CM, hips 102CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

1
@bysisters.co

Luvina plain blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : Length 66CM, shoulder 36CM, sleeve 56CM, bust 100CM, armhole 38CM, hips 102CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Ivy pleated blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : In cm Length 58 - 64,shoulder 36, armhole 46, sleevehole 32, sleeve 52, bust 98, hip 104. In inch Length 23 - 25, shoulder 14, armhole 18, sleevehole 12.5, sleeve 20.5, bust 38.5, hip 41. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Ivy pleated blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : In cm Length 58 - 64,shoulder 36, armhole 46, sleevehole 32, sleeve 52, bust 98, hip 104. In inch Length 23 - 25, shoulder 14, armhole 18, sleevehole 12.5, sleeve 20.5, bust 38.5, hip 41. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Ivy pleated blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Crepe Measurement : In cm Length 58 - 64,shoulder 36, armhole 46, sleevehole 32, sleeve 52, bust 98, hip 104. In inch Length 23 - 25, shoulder 14, armhole 18, sleevehole 12.5, sleeve 20.5, bust 38.5, hip 41. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@hanamaisaracollection

. . 💕Zalya Blouse💕 . . Harga : RM70 POS RM8SM/RM12SS . Wuduk & BF Friendly ( MODEL PAKAI SAIZ 40) . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . Material : Sakura Silk 🌼Materialnya jenis terletak dan tidak panas 🌼Material tidak jarang 🌼Ciri-ciri kain yang berat membuatkan si pemakai nampak agak kurus ketika menggayakannya . . Whatapps ➡0122645769 Whatapps ➡0122645769 Whatapps ➡0122645769

3
@bysisters.co

Nayla fringe blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Mix cotton Measurement : Length 63CM, shoulder 72CM (smpi garis pemisah shoulder & sleeve) , sleeve 33CM,bust 104CM, armhole 46CM, hips 110CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Nayla fringe blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Mix cotton Measurement : Length 63CM, shoulder 72CM (smpi garis pemisah shoulder & sleeve) , sleeve 33CM,bust 104CM, armhole 46CM, hips 110CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Nayla fringe blouse 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Mix cotton Measurement : Length 63CM, shoulder 72CM (smpi garis pemisah shoulder & sleeve) , sleeve 33CM,bust 104CM, armhole 46CM, hips 110CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Deyla embroidery top 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Soft cotton Other : Functional button at front and cuff. Corak bahagian depan sulam bukan tampal. Measurement : Length 77CM, shoulder 56CM (smpi garis pemisah bahu dan lengan), sleeve 46CM, bust 108CM, armhole 46CM, hip 112CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Deyla embroidery top 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Soft cotton Other : Functional button at front and cuff. Corak bahagian depan sulam bukan tampal. Measurement : Length 77CM, shoulder 56CM (smpi garis pemisah bahu dan lengan), sleeve 46CM, bust 108CM, armhole 46CM, hip 112CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@bysisters.co

Deyla embroidery top 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 Material : Soft cotton Other : Functional button at front and cuff. Corak bahagian depan sulam bukan tampal. Measurement : Length 77CM, shoulder 56CM (smpi garis pemisah bahu dan lengan), sleeve 46CM, bust 108CM, armhole 46CM, hip 112CM. #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz

0
@masnita234

Assalamua'laikum & slmt mlm... Ada yg mencari2 blouse muslimah stylish & eksklusif? . . . . . 💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘 . . . . . 🌷Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish” 🌷Poket kiri dan kanan 🌷Zip di dada dan di tangan 🌷7 pilihan warna “mewah” drpd pastel selembut kapas sehingga bold yg memukau. 🌷Material Dubai Como Crepe. 🌷Ada SPAN dibahu . . . 📱📱📱Mas ye... http://www.wasap.my/60134478860/vyorenne #vyorenneexclusive #blousejw #blouses #blousestylish #blouseeksklusif #blousenursingfriendly #blousepoket #blousecombo #blousecomocrepe #blousemuslimah #blousemuslimahstylish #blousemuslimahexclusive #blousemuslimahcantik #blousemuslimahcantiksangat #blousecantik #blouseberkualiti #blousepastel #blousemesrawuduk #blousemenawan #jwdropship #JWTeamAuraRezeki #JWTAR #eksklusifkanauratmu

0
@bysisters.co

PRINTED & PLAIN LONG DRESS Price : rm 49 excluded postage Sm rm 8 Ss rm 12 Measurement: Free size Length 137 cm ——- Material : crepe Tak jarang #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz #printedlongdress #plainlongdress #longdress #longdressmurah

0
@bysisters.co

PRINTED & PLAIN LONG DRESS Price : rm 49 excluded postage Sm rm 8 Ss rm 12 Measurement: Free size Length 137 cm ——- Material : crepe Tak jarang #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz #printedlongdress #plainlongdress #longdress #longdressmurah

0
@bysisters.co

PRINTED & PLAIN LONG DRESS Price : rm 49 excluded postage Sm rm 8 Ss rm 12 Measurement: Free size Length 137 cm ——- Material : crepe Tak jarang #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz #printedlongdress #plainlongdress #longdress #longdressmurah

0
@bysisters.co

PRINTED & PLAIN LONG DRESS Price : rm 49 excluded postage Sm rm 8 Ss rm 12 Measurement: Free size Length 137 cm ——- Material : crepe Tak jarang #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz #printedlongdress #plainlongdress #longdress #longdressmurah

0
@bysisters.co

PRINTED & PLAIN LONG DRESS Price : rm 49 excluded postage Sm rm 8 Ss rm 12 Measurement: Free size Length 137 cm ——- Material : crepe Tak jarang #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz #printedlongdress #plainlongdress #longdress #longdressmurah

1
@bysisters.co

PRINTED & PLAIN LONG DRESS Price : rm 49 excluded postage Sm rm 8 Ss rm 12 Measurement: Free size Length 137 cm ——- Material : crepe Tak jarang #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecantik #blousetrendy #blouseelegant #blouseborong #trendy #elegant #style #blousestylish #top #dress #palazo #palazomurah #bomberjacket #bomberjacketmurah #jeanz #printedlongdress #plainlongdress #longdress #longdressmurah

0