Bonevet Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@bonevetmakerspace

Fëmijët në klasën e programimit Scratch e mësojnë qysh me e ndërtu dhe programu robotin MBOT. Ylli dhe Melodia pasi e ndërtuan robotin duke i bashkuar pjesët e tij, e programuan atë të kërcej, këndoj, kaloj sfida të ndryshme etj. “Une kënaqem shumë në klasën Scratch se aty mundem me ndërtu vet robotin, e me programu ata që me anë t’senzorëve të lëvizë vetëm në vijën e zezë, të ndërroj ngjyrat dhe shumë veprime tjera. “ – tha Andi. Kurse Perla tha - “ MBOT-i është nje robot shum i lezetshëm i cili bën çkado që i them unë.” Klasa e ardhshme e programimit Scratch fillon nga Nëntori. Regjistrohu në linkun www.bonevet.org/aplikimi/ #BONEVET #makerspace #scratch #programming #youngprogrammers #littlemakers #mbot #robotics #sensors #creative #project #kids #makers at BONEVET Gjakova

0
@bonevetmakerspace

Klasa DIY Woodworking sjelli në BONEVET shumë punime prej druri. Ema Nallbani dhe Ndue Pjetraj dizajnuan një kornizë për fotografi. Me ndihmën e mentorit mësuan si përdoren njësitë matëse, veglat e drurit dhe vegla tjera të nevojshme për realizimin e një projekti të tillë. BONEVET aftëson të rinjtë dhe bashkon kreativitetin. Bëhu pjesë e BONEVET duke aplikuar në: wwww.bonevet.org/aplikimi/ , ose vizito hapësirën tonë me lokacion në Çarshi te Vjetër. #BONEVET #makerspace #krijoedheti #woodworking #wood #frame #pictureframes #youngmakers #powertools #handtools #creative #project #diy #diywoodwork at BONEVET Gjakova

0
@bonevetmakerspace

Robotika i afron fëmijët me shkencën dhe teknologjinë. Në BONEVET shumë shpejtë do të ketë robota të rinjë të ndërtuar me LEGO Mindstorms. Fëmijë do t’i programojnë robotët të ecin, flasin dhe binden çdo komande. Bashkohu me krijuesit më entuziast! Regjistrohu në klasën e Robotikës përmes: www.bonevet.org/aplikimi/ #BONEVET #makerspace #robotics #legomindstorms #sensors #programming #youngprogrammers #younginnovators #makerkids #innovation #create #skills #kids #lego #classes at BONEVET Gjakova

1
@bonevetmakerspace

Sot për nder të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijës Vajzë jemi të lumtur që marrim pjesë, si çdo herë gjatë viteve të fundit, në punëtoritë e organizuara nga @ipkofoundation , ku me pasion punojmë që të inkurajojmë vajzat për inkuadrimin e tyre konstant në shkencë e teknologji. #BONEVET #makerspace #GirlsPower #GirlsinSTEM #InternationalGirlsChildDay #littlebits #mbot #robotics #technology #programming #youngprogrammers #techgirls #techgirlsrock

2
@bonevetmakerspace

Përveç aftësive teknike që anëtarët e BONEVET fitojnë gjatë klasave dhe projekteve, ata arrijnë të prezentojnë punën e tyre në mënyrë të qartë, aftësi tjetër kyçe për të qenë i suksesshëm. Projekti i suksesshëm i Makinës Elektrike ka tërhequr vëmendjen e TEDxPrishtina dhe MiniDebConf Prishtina ku Buna Perteshoni, përkatësisht Gzim Haziri dhe Nathan Troll treguan përmes fakteve rëndësinë që ka BONEVET në shprehjen e potencialit të madh të rinisë tonë. Buna në TEDx foli jo vetëm për projektin, por edhe për rëndësinë që kanë makinat elektrike në mbrojtjen e ambientit, kurse Gezim dhe Nathan kishin mundësi të shpalosnin teknikisht realizimin e këtij projekti. Pavarësisht sukseseve, të rinjtë tanë nuk ndalen. Javën e kaluar vetëm kanë filluar me projektet tjera madhore për të cilët do ju tregojmë shumë shpejt. #BONEVET #BONEVETSuccessStories #tedx #minidebconf #innovation #youngmakers #electricvehicle #evib #makerspace #creative #environmentallyfriendly #innovators

0
@bonevetmakerspace

Klasë të shumta po mbahen rregullisht në BONEVET, e ndër to janë edhe klasat RUBY, Anglishtja Interaktive dhe Scratch. Në Ruby po zhvillohet njohuria mbi programimin, e cdo orë Lumi, Erjona dhe Thesari po mësojnë se qysh munden me kriju aplikacionin e tyre personal. Scratch po iu dhuron fëmijëve shumë kreativitet me anë të storieve që vet ata po i krijojnë. Anglishtja po mësohet duke e nxit bashkëpunimin dhe komunikimin mes fëmijëve. Nëse don me qenë pjesë e BONEVET, apliko në: www.bonevet.org/aplikimi/ #BONEVET #makerspace #Scratch #English #Ruby #programming #interactive #youngmakers #innovators #youngprogrammers #rubyonrails #developer at BONEVET Gjakova

0
@bonevetmakerspace

Kompjuteri n’BONEVET mësohet edhe duke u argëtu. Loja Minecraft gjithmonë e shfaq krijuesin brenda fëmijëve. Arlindi, Jora dhe Orioni po e krijojnë botën virtuale bashkë me 7 mrekullitë e saja. Në BONEVET ti i krijon ato që i ke n’mendje. Apliko për me qenë pjesë e klasës Minecraft në linkun: www.bonevet.org/aplikimi/ #BONEVET #makerspace #computer #minecraft #virtualworld #littlemakers #innovators

0
@bonevetprishtina

Muzika eshte pjese e pandashme e klasave tona. Meso dhe krijo ne BONEVET. #bonevetprishtina #bonevet #make #makerspace #makerkids #littlebits #scratch #creation #music #imagination at BONEVET Prishtina

0
@bonevetmakerspace

Buna, 16 vjeç, anëtare vjetore e BONEVET, është folësja më e re e këtij edicioni të @tedxprishtina ku do të flasë për projektin e Makinës Elektrike dhe rëndësinë e këtij projekti në kuadër të vetëdijësimit për mbrojtjen e ambientit. Si çdo herë jemi shumë krenar me krijuesit tanë që arrijnë të tërheqin vëmendjen për sukseset e tyre. Gjeni bio per Bunen http://links.co/22g #BONEVET #bonevetmakerspace #makers #makerspace #makerkids #EVIBteam #TEDx #tedxprishtina #Kosova

1
@bonevetmakerspace

BONEVET ka të vendosur që një ndër qëllimet kryesore ka inkurajimin e vajzave të merren me teknologji. Shumica e klasave, sidomos ato për të rinj zhvillohen me numër të nxënësve të barabartë në gjini, 50% vajza dhe 50% djem. Që nga fillimi, në vitin 2015, janë dhënë shumë bursa për vajza që këto të vetëdijësohen për aftësitë e tyre në fushat e lidhura me shkencë e teknologji. Këto vajza shpeshherë kanë sjellur sukses të mëdha për rininë e qytetit tonë. Këtë të premte misioni ishte i njejtë, 20 vajza të moshave mes 8 dhe 13 vjecare n'u bashkuan për një punëtori fillestare pa pagesë ku ato bënë hapat e parë në elektronikë përmes artit, duke shprehur imagjinatën e tyre dhe duke kuptuar që elektronika nuk është vetëm për djem, e as e vështirë. #BONEVET #GirlsinSTEAM #techeducation #art #technology #girlspower #equality #makerspace #makerkids #kosova at BONEVET Gjakova

0
@bonevetmakerspace

Shtatori në BONEVET është i mbushur me klasë dhe krijues shumë entuziast. Klasat që kanë filluar punën këtë muaj janë: littleBits, Scratch, Robotikë, Minecraft, DIY, Ruby on Rails, Arduino dhe Gjuha Angleze. Poashtu, klasat e reja do të fillojnë shumë shpejt, regjistrohu online duke aplikuar në linkun http://www.bonevet.org/aplikimi/ #bonevetmakerspace #littlemakers #littlebits #robotics #minecraft #scratch #rubyonrails #programming #youngprogrammers #arduino #diy #woodworking #english #interactive #classes #bonevet at BONEVET Gjakova

1
@bonevetmakerspace

Koha për me kriju art UNIK ! Bëhu pjesë e punëtorisë "Bon Art me Elektronikë" që do të mbahet këtë të premte në BONEVET. Punëtoria është pa pagesë! APLIKO KËTU: http://www.bonevet.org/arti-dhe-teknologjia/ #art #technology #electronics #bonevet #makerspace #makerkids #littlebits #youngmakers #workshop #fun #bonevetmakerspace at BONEVET Gjakova

0
@bonevetmakerspace

Gjatë klasës së djeshme në Scratch, krijuesit e vegjël u ndanë në grupe prej 2 vetash ku përmes instruksioneve nga kiti mBot ata ndërtuan robotin e tyre shoqëror. Përmes blloqeve në gjuhën programuese SCRATCH mësuan si ti kontrollojnë lëvizjet e tij, dhe programuan robotin në mënyrë që të këndonte dhe ndryshonte ngjyrat. Bindi dhe Aloisi e pëlqejnë shumë klasën SCRATCH. “Gjithmonë na kan pëlqy Robotat, e tash që e kemi mundësinë me mësu qysh me kriju një Robot të vërtetë jemi shumë të lumtur”, than ata. BONEVET gjithmonë u mundëson fëmijëve të ushtrojnë pasionin e tyre. Apliko online dhe regjistrohu në klasat më atraktive në vend! http://www.bonevet.org/aplikimi/ #BONEVET #InventAnything #mBot #Scratch #youngprogrammers #robotics #makerkids #programming #robotkit #younginventors

2
@bonevetmakerspace

Klasa më e re në BONEVET është ajo e punës me dru dhe vegla druri me qëllim rritjen e njohurive praktike. Pjesë e saj ishin fillimisht anëtarët vjetor në hapësirën tonë të cilë po ndjekin këtë klasë pa pagesë si një nga benefitet e shumëta të anëtarësimit të tyre. Nëse edhe ti ke mbi 12 vjeç dhe dëshiron të bëhesh anëtar vjetor në BONEVET apliko në linkun http://www.bonevet.org/become-a-member/ ose na vizito çdo ditë pune në lokacionin tonë në Çarshi të Vjetër. #BONEVET #DIY #Maker #practice #woodworking #tools #wood #makerspace #doityourself

0
@kosovomillenniumfund

This bright colored 3D printer was built by the youngsters of #BONEVET maker space in #Gjakova. This is one of the three 3D printers and an impressive electric car that BONEVET is showcasing at the GREEN FESTIVAL in Prishtina. Come visit them and bring your design in a vector file for a little 3D printed artifact. #usaidkosovo #kosovogoesgreen #greenfestivalkosovo #3Dprint at Salla e Kuqe / Red Hall

0
@bonevetprishtina

BONEVET është njëra prej organizatave të vetme joqeveritare pjesëmarrëse në Festivalin e Gjelbërt të organizuar nga platforma Green Business Kosovo në bashkëpunim me USAID Kosovo, Ambasadën Suedeze dhe ProCredit Bank. Duke filluar nga sot e deri me 21 shtator do të ekspozohet puna e bërë nga krijuesit e BONEVET që fokusohet në energjinë e ripërtërijshme, efiçiencën e energjisë dhe fusha të përafërta. #greenfestival #greenenergy #makerspace #makerkids Makina elektrike, 3D printerët bio-friendly, simulimet e përdorimit të energjisë solare janë vetëm disa punimet e BONEVET që mund t'i shihni në Pallatin e Rinisë në Prishtinë këto ditë. #BONEVET #Gjakove #Prishtine #greenfestival #kosova #greenenergy #electricvehicle #makerspace #makers #gjakova #prishtine at Green Festival

1
@bonevetmakerspace

BONEVET është njëra prej organizatave të vetme joqeveritare pjesëmarrëse në Festivalin e Gjelbërt të organizuar nga platforma Green Business në bashkëpunim me USAID, Ambasadën Suedeze dhe ProCredit Bank. Duke filluar nga sot e deri me 21 shtator do të ekspozohet puna e bërë nga krijuesit e BONEVET që fokusohet në energjinë e ripërtërijshme, efiçiencën e energjisë dhe fusha të përafërta. Makina elektrike, 3D printerët bio-friendly, simulimet e përdorimit të energjisë solare janë vetëm disa nga punimet e BONEVET që mund t'i shihni në Pallatin e Rinisë në Prishtinë këto ditë. #BONEVET #makerspace #GreenFestival #KosovoGoesGreen #innovation #electriccar #3dprinting #recycling #Gjakove #Prishtine

1
@bonevetprishtina

at BONEVET Prishtina

0
@bonevetmakerspace

Klasa e programimit Scratch gjithashtu ka filluar punën me grupin e parë këtë Shtator. Femijë shumë entuziast dhe kreativ presin me padurim të mësojnë si të krijojnë animacionet dhe lojërat e tyre kompjuterike. Gjatë kësaj klase krijuesit mësojnë për logjikën bazike të programimit, zhvillojnë aftësinë e krijimit dhe krijojnë zakonin e të punuarit në grup. Apliko online në www.bonevet.org/aplikimi dhe zgjidh klasën tënde të preferuar. #BONEVET #Scratch #mBot #programming #robotics #makerspace #makerkids #makermovement #makersgonnamake #gjakova at BONEVET Gjakova

0
@bonevetprishtina

Pjesë e klasave shumë atraktive në Hapësirën Krijuese BONEVET është edhe Arduino. Grupmosha prej 13 - 18 vjeçare, mësojnë për komponentet eletronike, pllakën Arduino, lidhjet me kapacitor dhe sensore të llojllojshem, programimin si dhe realizimin e modeleve të shumta robotike. Nga data 18 shtator fillojne me grupin e ri dhe me shumë mundësi të reja. Numri i pjesmarresve eshte i limituar, vetem 2 vende te lira kane mbetur. Per te aplikuar klikoni në: http://www.bone.vet/makerkids/arduino/ #BONEVET #MAKERKIDS #MAKERSPACE #ARDUINO #BONEVETPrishtina #electronics #learning #makers #makersgonnamake #makermovement #prishtina at BONEVET Prishtina

0
@bonevetprishtina

Disa momente nga klasa #littleBits dhe nga krijuesit e vegjel simpatik: Alisa, Ana, Ema, Leka, Erani, Nina, Engji, Bora, Ari, Jora, Lumi 🤖😍 #makers #littlemakers #makerkids #makerspace #BONEVET #BONEVETPrishtina at BONEVET Prishtina

0
@bonevetprishtina

A deshiron qe edhe ti te dizajnosh, ndertosh dhe te kodosh robotin tend? Atehere behu pjese e kesaj klase dhe realizo ate qe imagjinon. Behu edhe ti krijues i shume projekteve te ndryshme me ane te pllakes elektronike http://www.bone.vet/makerkids/arduino/ #BONEVET #MAKERKIDS #MAKERSPACE #ARDUINO #innovation #electronics #prishtina #kosova at BONEVET Prishtina

0
@bonevetmakerspace

Klasa tjetër që ka filluar prej 4 shtatorit në BONEVET është një nga më kreativet në hapësirën tonë, ku të rinjët lirojnë imagjinatën e tyre duke krijuar me Minecraft dhe gjithashtu mësojnë për Kompjuterin nga fillesat logjike të saj. Nëse edhe ti dëshiron me qenë pjesë e klasave në BONEVET, apliko tash në: http://www.bonevet.org/aplikimi/ #BONEVET #Minecraft #Computer #creativity #logic #curiosity #freemind #imagination #makermovement #makerspace #makersgonnamake #makerkids

0
@bonevetprishtina

Filluam me më të vegjëlit per te vazhduar me klasat e rradhës. Shumë entuziazëm, dashuri dhe kreativitet u dallua që në orët e para. Na ndiqini për lajme dhe aktivitetet të tjera. BONEVET ju mirëpret :D #BONEVET #makerspace #makerkids #creativity #innovation #technology #makersgonnamake #makersmovement #prishtina at BONEVET Prishtina

0
@bonevetmakerspace

Klasa e parë që ka rinisur punën në këtë fillim shtatori është ajo e littleBits ku krijuesit e rinj mësojnë hapat e parë në elektronikë. Kurioziteti dhe mezi pritja për të nisur këtë rrugëtim të dijes është ajo çfarë e karakterizon si gjithmonë këtë klasë. Për t'u bërë pjesë e kurseve tjera në BONEVET apliko përmes linkut http://www.bonevet.org/aplikimi duke zgjedhur kategorinë dhe rrjedhimisht kursin e preferuar. #BONEVET #littleBits #Elektronike #make #inspire #makerkids #makermovement #makersgonnamake #electronics #circuits

2
@bonevetmakerspace

Vendi ideal për të gjithë ju që dëshironi të shfaqni talentin tuaj dhe të përfitoni aftësi të reja në teknologji, elektronikë, robotikë, programim e shumë të tjera. Puna praktike me pajisjet më të fundit teknologjike, mentorimi profesional si dhe hapësira moderne e komode bëjnë që të gjithë të ndjehen mirë e krijues. BONEVET për të gjithë pa dallim moshe dhe gjinie. #BONEVET #Makerspace #Education #makerkids #innovation #creativity #ifyoucanimagineityoucanmakeit #technology #programming #designing #makersmovement #makersgonnamake #gjakova #kosova at BONEVET Gjakova

0
@bonevetprishtina

Vendi ideal për të gjithë ju që dëshironi të shfaqni talentin tuaj dhe të përfitoni aftësi të reja në teknologji, elektronikë, robotikë, programim e shumë të tjera. Puna praktike me pajisjet më të fundit teknologjike, mentorimi profesional si dhe hapësira moderne e komode bëjnë që të gjithë të ndjehen mirë e krijues. BONEVET për të gjithë pa dallim moshe dhe gjinie. #BONEVET #Makerspace #Education #creativity #innovation #technology #electronics #programming #makerkids #prishtina at BONEVET Prishtina

0
@bonevetprishtina

Nga sot na bashkohen edhe 1803 pjesë multifunksionale prej gjigantit të elektronikës littleBits Nga java e ardhshme na presin shumë klasa edukative/kreative vetëm në BONEVET. Ju që doni të bëheni pjesë e BONEVET aplikimin mund t'a gjeni në www.bone.vet/aplikimi/ #littleBits #education #BONEVET #Makerspace #Makerkids #creativity at BONEVET Prishtina

0
@bonevetmakerspace

Pas suksesit të madh në përfundimin e Makinës Elektrike, të parën në vend, ekipi i ri u nis në vizitë drejt Zagrebit, në Kroaci, ku patën rastin të vizitojnë Rimac Automobili, kompaninë me makinën më të shpejtë elektrike në botë. Aty patën rastin të takohen edhe me drejtuesin dhe nismëtarin e kësaj kompanie, Mate Rimac, me të cilin u vendosën themelet për bashkëpunime në projekte të ndryshme të kësaj tematike. Përveç vizitës në Rimac dhe Zagrebit në përgjithësi, ekipi i të rinjve pati nderin të ftohet për vizitë edhe nga I ngarkuari me punë si Ambasador i Republikës së Kosovës në Kroaci, z. Uliks Emra, i cili shprehi kënaqësinë dhe lumturinë rreth suksesit të ekipit të BONEVET dhe përfaqësimit tonë të denjësishëm të rinisë së shtetit tonë të ri. @rimac_automobili #BONEVET #Make #Inspire #rimac #electric #vehicle #evib #ipko #technology

0
@bonevetprishtina

Me shumë respekt dhe dashuri BONEVET Prishtina falenderon prindërit dhe familjarët e 30 krijuesve të mrekullueshëm dhe unik, që besuan nē punën dhe përkushtimin e stafit tonë. Dy javë përplotë me lojra, mësime praktike, aktivitete sociale, projekte edukative, shoqëri dhe argëtim. Puna jonē vazhdon edhe me më shumë profesionalizëm dhe pasionnga shtatori. Vizitoni www.bone.vet dhe informohuni me të tjera info. #BONEVET #makerspace #education #innovation #creativity #technology at BONEVET Prishtina

0
@madeinmarcha

🍀🍀🍀 O nosso bone Mad Vet ta chegando peça ja o seu 😎😎😎 Mais informação pelo zap 77991201447 Luiz Ferraz #marcha #madeimarcha #marchador #bonevet #vetmed

0
@bonevetprishtina

Bashkë me shumë klasë tjera që do të fillojnë nga 4 shtatori në BONEVET Prishtina, është edhe klasa #Arduino për moshat 13-18 vjeçare. Teknologji inovative që përmes mentorëve me eksperiencë u mundësojnë të rinjve mësimin praktik, aftësi këto që pastaj janë esenciale në botën moderne të punës dhe shkollimit. Ju mund të krijoni dronin, robotin tuaj, projektin me energji solare dhe shumë gjëra tjera interesante. Klasa zgjat dy muaj, nuk ka nevojë për njohuri paraprake dhe kushton vetëm 80 Euro. Aplikoni tash përmes linkut: www.bone.vet/aplikimi/ , apo duke kontatuar në numrin e telefonit 049 187781 #BONEVET #Elektronike #Arduino #makerspace #makerkids #electronics #innovation #class at BONEVET Prishtina

0
@bonevetmakerspace

Bashkë me shumë klasë tjera që do të rinisin nga 4 shtatori në BONEVET, janë edhe ato të Elektronikës dhe Programimit për mosha të ndryshme. Teknologji inovative që përmes mentorëve me eksperiencë u mundësojnë të rinjve mësimin praktik, aftësi këto që pastaj janë esenciale në botën moderne të punës dhe shkollimit. Ju mund të krijoni dronin, robotin tuaj, websajtin tuaj, projektin me energji solare dhe shumë gjëra tjera interesante. Një klasë zgjat dy muaj, nuk ka nevojë për njohuri paraprake dhe kushton vetëm 60 Euro. Aplikoni tash përmes linkut: http://www.bonevet.org/aplikimi/ , ose duke thirr në numrin e telefonit 049 187 800. #BONEVET #Elektronike #Programim #Arduino #InternetOfThings #Ruby at BONEVET Gjakova

1
@bonevetprishtina

BONEVET Prishtina hap aplikimet për klasat e shtatorit! Duke filluar nga data 4 shtator, në BONEVET Prishtina nisin klasat dy-mujore duke u bazuar në metodologjitë e fundit të mësimit praktik. Mes shumë klasëve tjera, fillojnë edhe ato të elektronikës me littleBits, programimit me Scratch dhe robotikës me LEGO Mindstorm, ku moshat 6-13 vjeç gjejnë talentin e tyre dhe fitojnë aftësi të reja. Çmimi për një klasë dy-mujore është 80 Euro, ku mentorë special duke u ndihmuar nga teknologjia moderne bëjnë që fëmijët prezent të mësojnë dhe luajnë. Apliko tash dhe rezervo vendin tënd, vizito website: www.bone.vet/aplikimi/, apo na shkruani mesazh në Facebook, apo na kontaktoni në numrin e telefonit 049 187 781 #BONEVET #Teknologji #Praktike #Talent #Inspirim #Shtatori #classes #littlebits #scratch #legomindstorms #robotics #bonevetprishtina #prishtina at BONEVET Prishtina

0
@bonevetmakerspace

Duke ndodhur tani: Perkunder nxehtesise ekstreme, ne BONEVET po ndiqet webinar nga #gisttechconnect, e organizuar ne bashkepnim me #JIC dhe ne partnership me @usembassypristina. #artificialintelligence #ai #entrepreneur #bonevet #make #inspire

0
@uneedukosoven

Over the last year, six young people from #Gjakova’s makerspace #BONEVET (Do it yourself) have been working to bring new life to a Renault Twingo, transforming it from a petrol-fuelled car to a fully functional electric car. The final project had its first test drive in Gjakova’s bazaar last month and was presented to the public today. Bonevet is one of the top performing maker spaces in Eastern Europe and it’s currently expanding with another center in #Prishtina, set to open this fall. Bonevet is founded and supported by Fonundation Une e du Kosoven. Read more on @prishtinainsight : http:/prishtinainsight.com/electric-kosovo-teens-build-battery-powered-car-mag/

0
@prishtinainsight

⚡️It's electric⚡️ Kosovo teens teamed up with Gjakova's BONEVET makerspace to build a battery-powered car. Now that the project is complete, the only irony is that none of the youngsters are old enough to get a driver's license. To this, one of the makers cheekily responded: "But we all also have good photoshop skills." Link in bio for more #Gjakova #bonevet #kosovo at Prishtina Insight

0
@digitalspoiler

Kosovo’s Makerspace @bonevetmakerspace just revealed an EV car build by their students with full dedication and passion for a cleaner future. at Gjakova

1
@parkukulturor

Neser, Parku Kulturor do te shndrrohet ne nje arene prezentimi te nje projekti jashtezakonisht ambicioz nga te rinjet e @bonevetmakerspace ne bashkepunim me IPKO. Makina Elektrike do te tregohet duke filluar nga ora 18:00, e ndjekur nga muzike, pije dhe ushqim. #evib #IPKO #BONEVET #electriccar #echo #friendly #project #make #inspire #makersmovement #makersgonnamake #talents #technology

0
@bulzakrajkova

Vera ska ku shkon me mire💚 #kampiveror2017 #bonevet at BONEVET Gjakova

5
@bonevetmakerspace

- Edicion special i klasave në BONEVET që fillon me Science Class - Në Science Class pjesëmarrësit do të mësojnë për fenomenet shkencore përmes eksperiementeve, lojërave, fakteve, dhe aktiviteteve te ndryshme që do të zhvillohen. Klasa do të mentorohet nga studentë të dalluar nga HAMK University në Finlandë (në gjuhën shqipe) dhe do të zgjasë një muaj duke filluar nga 29 maj. Mosha: 10-14 vjeç Pagesa: Vetëm 30 Euro. Apliko përmes linkut http://www.bonevet.org/science ose na kontakto përmes numrit 049 187 800. Numri i limituar. #BONEVET #Shkence #Fenomene #eksperiment #science #class #bonevetmakerspace #IfYouCanImagineItYouCanMakeIt #make #inspire #makerspace #makerkids #innovation #creativityclass #creative #experiment

0
@bonevetmakerspace

- BONEVET, hapësira krijuese jo-profitabile, është krenare që shpall Raportin Vjetor për vitin 2016. - Ishte një vit tjetër i mrekullueshëm me mësime, krijime, dhe shumë projekte interesante të sjellura në jetë nga anëtarët tanë të mahnitshëm, vajza dhe djem. Klikoni linkun më poshtë që të shikoni Raportin Vjetor 2016. http://www.bonevet.org/annual-report-2016/ #BONEVET #AnnualReport #bonevetmakerspace #makerspace #gjakova #kosova

0
@bonevetmakerspace

Arba dhe Kaula, 6 vjeçare, ne emocione para prezantimit te pare te Kaules ne BONEVET. Pas pak, femijet do te tregojne para prinderve dhe shoqerise per krijimet e tyre ne klasen Minecraft and Computers. #youngleaders #minecraft #girlspower #computer #presentation #BONEVET #make #inspire #science #afterschool #makerspace

0
@vetstoree

Lindo boné copa americana dá Vet Store 😍😍 Gostou? Chama inbox! #vetbrasil #veterinariabr #cowntrylife👢 #vetlifestyle #bonevet #meninasnavet

1
@bonevetmakerspace

Krijuesit nga klasa Shpike Lojen Tende duke punuar ne projektet e tyre perfundimtare qe do ti prezantojne para prinderve dhe miqve 😄 #littlebits #scratch #kids #makerspace #make #inovate #makersgonnamake #makersmovement #makersworld #inventanything #BONEVET #childreninspo

1
@bonevetmakerspace

Arduino Day festohet në të gjithë botën si pjesë e ditëlindjes së platformës më të famshme botërore në edukimin teknologjik. Ky është viti i tretë me radhë që BONEVET e organizon këtë ngjarje me qëllim vetëdijësimin rreth rëndësisë së edukimit praktik në elektronikë dhe programim. Gjatë kësaj punëtorie që fillon prej orës 10:00 të Shtunen e datës 1 Prill 2017 dhe përfundon në orën 14:00 të po asaj dite, secili prej jush, pavarësisht moshës, mund të marrë pjesë pa pagesë (vitin e kalur kishim pjesëmarrës nga mosha 12 vjeçare deri në moshën 30 vjeçare). Bashkë do të krijojmë punime të thjeshta me Arduino, dhe poashtu do të krijojmë punime më atraktive si Shtëpia e Mençur, Sensori Ultrasonik, Roboti i Trafikut, etj. Për me apliku, ju lutem klikoni në linkun: http://www.bonevet.org/arduinod17/ dhe mbusheni formën e thjeshtë që gjendet pas përshkrimit në anglisht, ku mund të merrni informata më të detajuara. #ArduinoD17 #BONEVET #MAKE #INSPIRE #bonevetmakerspace #makerspace #makerkids #arduino #arduinoday #makersgonamake #makeraddictz #IfYouCanImagineItYouCanMakeIt #gjakove #kosova

0
@bonevetmakerspace

☼KAMPI VEROR 2017☼ Hajde n'kamp, krijo raketën, luaj lojra, bon shoqni t're e kalo momentet ma t'bukura të ksaj vere! Përjeto verën me histori t'veçanta të cilat ke me i kujtu gjithë vitin! Kampi është programi ma i mirë për t'gjithë ju krijuesit që vini nga Kosova e Diaspora! Kampistët gjatë kësaj aventure verore jo veç që do të argëtohen e festojnë, por kanë me kriju lidhje të reja mes teknologjisë dhe natyrës, artit dhe krijimtarisë, argëtimit dhe edukimit. Vizito webfaqen www.kampiveror.bonevet.education e kupto gjithçka rreth këtij programi, ose na ndiq në faqen special në Facebook - https://www.facebook.com/BONEVETKampiVeror/ #KNAQUnKAMP #KRIJOnKAMP #KampiVeror #BONEVET #education #fun #makermovement #makersgonnamake #engineer #future #kids #adults #takeapart #nature #technology #innovation #discovery #tinker

5
@bonevetmakerspace

Inspirimi e bashke me te edhe krijimi nuk ndalen as gjate vikendit ne BONEVET. Punim nga klasa me makinerine CNC dhe dizajnin 3D te aplikuar ne dru. #cnc #cncmilling #cncmachine #makerweekend #engineer #3d #wood #mechanics #inspiration #BONEVET #make #fun #krijoedheti #gjejeveten #flower

1
@bonevetmakerspace

Femijet nga 6 deri ne 8 vjeq gjate ores se tyre te dyte ne klasen Minecraft dhe Kompjuteri po e zbulojne me durt e tyre cdo pjese brenda nje kompjuteri duke e hequr pjese per pjese. Cdo minute e me teper kurioziteti dhe njekohesisht dituria e tyre po shtohet. #BONEVET #make #makerspace #makermovement #makersgonnamake #inspire #technology #innovation #minecraft #computer #takeapart #kids #future #engineer #fun

1
@bonevetmakerspace

Vera vetem ka ardh ne BONEVET bashke me diellin. Krijuesit e stafi jone nuk jane te mire vetem me teknologji po edhe me pergatitjen e hapesires tone te gjelbert. #make #work #diy #greenspace #krijoedheti #gjejeveten #multidisciplinary #BONEVET #painting #drawing #art #summer #sun #fun

0