Bridesmaid Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@batiksarani_id

Restok Lagi Kain Batik Cantik Best Seller Lagi Restok!!! HAYUUUU DIBORONG SEBELUM KEHABISAN 😦 . Kain batik printing Bahan ⏩ Katun prima halus, tidak nerawang dan adem Ukuran ⏩ 2,1 x 1,15 m Harga 💰 45 ribu saja 😲😲😲 . Kain embos Ukuran ⏩ 1,8 x 1 m Warna bisa ganti, request aja! 👍👍👍 Untuk embos kita jual berdasarkan warna yah, jadi motif tidak akan selalu sama. Harga 💰 45 ribu saja 😲😲😲 . Beli sepasang lebih murah! CUMA 85 RIBU 😱😱😱 . 🍭 Jual sepasang 🍭 Jual terpisah 🍭 Jual ecer 🍭 Jual Grosir . Order dan tanya-tanya WA ➡ 081914458943⬅ id LINE ➡@batiksarani_id⬅️ . #jualkainbatik #jualbatik #kainbatik #kainmurah #hadiahpernikahan #weddinggift #batikpekalongan #kainbatikpekalongan #batikprinting #seragampernikahan #kainbridesmaid #kainseragam #seragamkerja #seragamkantor #batikseragam #batikkantor #batikkerja #bridesmaid #seragambridesmaid #kainkebaya #jualkebaya #kainjarik #jualkainjarik #jualkainkebaya #kainmurah #kainembos #inspirasikebaya #hadiahpernikahan

0
@batiksarani_id

Restok Lagi Kain Batik Cantik Best Seller Lagi Restok!!! HAYUUUU DIBORONG SEBELUM KEHABISAN 😦 . Kain batik printing Bahan ⏩ Katun prima halus, tidak nerawang dan adem Ukuran ⏩ 2,1 x 1,15 m Harga 💰 45 ribu saja 😲😲😲 . Kain embos Ukuran ⏩ 1,8 x 1 m Warna bisa ganti, request aja! 👍👍👍 Untuk embos kita jual berdasarkan warna yah, jadi motif tidak akan selalu sama. Harga 💰 45 ribu saja 😲😲😲 . Beli sepasang lebih murah! CUMA 85 RIBU 😱😱😱 . 🍭 Jual sepasang 🍭 Jual terpisah 🍭 Jual ecer 🍭 Jual Grosir . Order dan tanya-tanya WA ➡ 081914458943⬅ id LINE ➡@batiksarani_id⬅️ . #jualkainbatik #jualbatik #kainbatik #kainmurah #hadiahpernikahan #weddinggift #batikpekalongan #kainbatikpekalongan #batikprinting #seragampernikahan #kainbridesmaid #kainseragam #seragamkerja #seragamkantor #batikseragam #batikkantor #batikkerja #bridesmaid #seragambridesmaid #kainkebaya #jualkebaya #kainjarik #jualkainjarik #jualkainkebaya #kainmurah #kainembos #inspirasikebaya #hadiahpernikahan

0
@carlabarraqui

A princesa de hoje foi a Kakau!! Adorável menina que eu literalmente peguei no colo! Minha filha, que seu casamento seja muito feliz e abençoado! 👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰 . . . . . . #carlabarraqui #carlabarraquimajestic #salaomajestic #make #makedodia #noivas #noivasrio #noivasrj #weeding #penteado #penteadodenoiva #penteados #updo #grinaldascarlabarraqui #grinaldas #grinaldasfofas #grinaldasbaratas #dream #detalhes #marriage #cerimonia #headband #weedingparty #bridesmaid #happy #happiness #together #romance #instawed at Salão Majestic

0
@batiksarani_id

Restok Lagi Kain Batik Cantik Best Seller Lagi Restok!!! HAYUUUU DIBORONG SEBELUM KEHABISAN 😦 . Kain batik printing Bahan ⏩ Katun prima halus, tidak nerawang dan adem Ukuran ⏩ 2,1 x 1,15 m Harga 💰 45 ribu saja 😲😲😲 . Kain embos Ukuran ⏩ 1,8 x 1 m Warna bisa ganti, request aja! 👍👍👍 Untuk embos kita jual berdasarkan warna yah, jadi motif tidak akan selalu sama. Harga 💰 45 ribu saja 😲😲😲 . Beli sepasang lebih murah! CUMA 85 RIBU 😱😱😱 . 🍭 Jual sepasang 🍭 Jual terpisah 🍭 Jual ecer 🍭 Jual Grosir . Order dan tanya-tanya WA ➡ 081914458943⬅ id LINE ➡@batiksarani_id⬅️ . #jualkainbatik #jualbatik #kainbatik #kainmurah #hadiahpernikahan #weddinggift #batikpekalongan #kainbatikpekalongan #batikprinting #seragampernikahan #kainbridesmaid #kainseragam #seragamkerja #seragamkantor #batikseragam #batikkantor #batikkerja #bridesmaid #seragambridesmaid #kainkebaya #jualkebaya #kainjarik #jualkainjarik #jualkainkebaya #kainmurah #kainembos #inspirasikebaya #hadiahpernikahan

0
@brogan_hird

"We travel not to escape life, but for life not to escape us." 🦋🌿 #Repost @bhweddings_events (@get_repost) ・・・ I love anything different, this image screams out the essence of this relationship. If you could describe your relationship in three words, what would they be? @blossomingbride ・・ "We travel not to escape life, but for life not to escape us." 🌿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀• amazing work of @angieandmarko • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀|||| F O L L O W for more! 💍 |||| #bridalmakeup #bridetobe #brideandgroom #bridesmaids #bridesmaid #groom #wedding #weddingdress #weddinghair #weddingphotography #weddingcake #weddingpic #weddingstyle #weddinginspo #weddingplanner #weddingseason #pinterestwedding #instawed #instawedding #engagement #followme #followforfollow #tagabride #tagafriend

0
@ryanmckinney

Today. at Volunteer Park

1
@onenightaffairculvercity

Runaway Bride? or Running to Wed Bride? #bride #gown #wedding #runaway #makeup #bridesmaid

0
@missymonstercao

From meeting in second grade (where she was mean to me😋) to hooking her up with her future husband. You're welcome!. #bridezilla #ido #bridesmaid

1
@tylereve

Love you crazy bitches so much! ❤️ #shayeshens #bridesmaid #penthouse

0
@ashleyluv2groom

#BRIDESMAID I am so excited to be a part of Tiffanys wedding!!! I am so happy for her and blessed to be a part of it.

0
@amnasinspiration

Happy Client = Heartfelt Satisfaction @amnas.ca InboxEnquiries for payments and delivery info. #jewellery #gems #precious&semipreciousgems #gold #sterling silver #platinum #diamonds #customdesign #makeup #mua #motod #photography #bridal #bridesmaid #fashion #hair #E retail #wholesale #bestjewellerydealsonline #watches

0
@eleonorarinaldier

☆☆Veil moment☆☆ me for @studiofotosintesi

1
@makeupbynineveh

Soft look on this beauty - Today, it was all about the lashes and liner!

2
@maquillajevallarta

Soft brown smokey eye, piel desnuda, labios Nude!! Ufff mucha paciencia y algo de perfección 💕😍 #lovemakeup #bridesmaid #VallartaLifeStyle #meencantamitrabajo 🙏🏼😍

0
@abrieelise.cos

Not the best, but a few pictures of my hair/makeup from the wedding I was in!! #wedding #ido #bridesmaid #hair #makeup #mua #artist #professional #beauty #cute #teen #blog #cosmetics #cosmetology #fall #autumn #bride #bridal #nails #love #cute

0
@kmjoudrey

Such a beautiful day for a wedding 💍👰🏻 #bridesmaid #flowergirl #meetthetrentons2017

0
@salonnaomi

Beautiful and classic. Loved everything about this bridesmaid’s look: makeup, hair and dress. Makeup by Naomi @naomimartinez01 and hair by Angela @angela_salonnaomi #brides #bridesmaid #beauty #weddingday #wedding #Connecticut #salon #bridalmakeup #bridalhair #weddinghair #updo #theknot #makeupartist #hairstylist #travelingteam

0
@rahasiakehamilanbunda

Seperti kembar tiga ya bund... Hahaha.. kesal ya, kalau si kecil mulai riuh bertanya, ke mana Mama mau pergi. Kok Mama jadi seperti tahanan di rumah, karena anak-anak nggak rela kalau ditinggal sendiri di rumah. Padahal sih, Mama cuma ingin kelihatan keren seperti mahmud-mahmud masa kini 😉😉 . Yah, anggap saja rengekan anak itu sebagai ungkapan cinta mereka pada ibunya. Senangnyaaa... diposesifin sama anak-anak! 😍😍😍 . Selamat pagi, Mam. Selamat Beraktifitas... Punya pertanyaan seputar progam kehamilan.!!! ---------------------------------------- ️✔ contact person : ️✔ BBM : DD82F063 ️✔ WhatsApp : 089683478265

2
@glamastarrmkeup

Makeup on this beautiful bridesmaid! #bridesmaid #wedding #makeupartist

0
@ummi.angels

MAWADDAH SYARIE 😘 . . 📌 DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS” Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE . 📌METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . . 📌8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018 Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. . 📌FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni” . 📌BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . . So tunggu apa lagi kakak abang adik makcik pakcik tan sri puan sri dato datin sekaliann~~ Mehh cepat cepat whatsapp sis sekarang untuk order sekarang! 😘 . Hanya RM 199 je. 😊 . p/s: lebih banyak anda order lebih banyak anda jimat 😄 #mawaddahsyarie #bajumawaddah #mawaddahborong #bajuraya #bajukahwin #bridesmaid #flowergirl #bajupatuhsyariah #bajuexclusive #bajutrend #jubah #jubahmuslimahmalaysia at Johor

0
@brittijane

Happiest of anniversaries to this pair @_claireannlouise @jakob92o !! Wishing you all the love ❤️ #bridesmaid #teambride #imnext #switchingroles #weddingfever

0
@ummi.angels

MAWADDAH SYARIE 😘 . . 📌 DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS” Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE . 📌METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . . 📌8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018 Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. . 📌FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni” . 📌BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . . So tunggu apa lagi kakak abang adik makcik pakcik tan sri puan sri dato datin sekaliann~~ Mehh cepat cepat whatsapp sis sekarang untuk order sekarang! 😘 . Hanya RM 199 je. 😊 . p/s: lebih banyak anda order lebih banyak anda jimat 😄 #mawaddahsyarie #bajumawaddah #mawaddahborong #bajuraya #bajukahwin #bridesmaid #flowergirl #bajupatuhsyariah #bajuexclusive #bajutrend #jubah #jubahmuslimahmalaysia at Johor

0
@dovie84

Wedding dress shopping with this one! 💍👰🏻🍾💙 #colleen #bffs #bridesmaid at Bellevue, Washington

0
@ummi.angels

MAWADDAH SYARIE 😘 . . 📌 DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS” Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE . 📌METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . . 📌8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018 Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. . 📌FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni” . 📌BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . . So tunggu apa lagi kakak abang adik makcik pakcik tan sri puan sri dato datin sekaliann~~ Mehh cepat cepat whatsapp sis sekarang untuk order sekarang! 😘 . Hanya RM 199 je. 😊 . p/s: lebih banyak anda order lebih banyak anda jimat 😄 #mawaddahsyarie #bajumawaddah #mawaddahborong #bajuraya #bajukahwin #bridesmaid #flowergirl #bajupatuhsyariah #bajuexclusive #bajutrend #jubah #jubahmuslimahmalaysia at Johor

0
@robynhairnmakeup

My perfectionist self HATES this updo. The artist inside me LOVES it. What do you think? . . Hair: @robynhairnmakeup @blushartistrymua at Matrix Hotel

1
@ummi.angels

MAWADDAH SYARIE 😘 . . 📌 DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS” Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE . 📌METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . . 📌8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018 Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. . 📌FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni” . 📌BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . . So tunggu apa lagi kakak abang adik makcik pakcik tan sri puan sri dato datin sekaliann~~ Mehh cepat cepat whatsapp sis sekarang untuk order sekarang! 😘 . Hanya RM 199 je. 😊 . p/s: lebih banyak anda order lebih banyak anda jimat 😄 #mawaddahsyarie #bajumawaddah #mawaddahborong #bajuraya #bajukahwin #bridesmaid #flowergirl #bajupatuhsyariah #bajuexclusive #bajutrend #jubah #jubahmuslimahmalaysia at Johor

0
@studiofotosintesi

☆☆B&B---Bride&Bouquet☆☆

1
@ummi.angels

MAWADDAH SYARIE 😘 . . 📌 DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS” Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE . 📌METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . . 📌8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018 Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. . 📌FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni” . 📌BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . . So tunggu apa lagi kakak abang adik makcik pakcik tan sri puan sri dato datin sekaliann~~ Mehh cepat cepat whatsapp sis sekarang untuk order sekarang! 😘 . Hanya RM 199 je. 😊 . p/s: lebih banyak anda order lebih banyak anda jimat 😄 #mawaddahsyarie #bajumawaddah #mawaddahborong #bajuraya #bajukahwin #bridesmaid #flowergirl #bajupatuhsyariah #bajuexclusive #bajutrend #jubah #jubahmuslimahmalaysia at Johor

0
@kateouttacrumpton

Thank you for helping me say maybe & then yes to my dress today 😂👰🏼🥂 Love you & Isla Jane to the moon!!! 🌙 • • • • #eatdrinkandbeberry #willyouberryme #gettingberried #bridesmaid #sayyestothedress #dressshopping #weddingdress #bustle at Bustle

0
@clairescollection

at Claires Collection

0
@ummi.angels

MAWADDAH SYARIE 😘 . . 📌 DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS” Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE . 📌METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . . 📌8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018 Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. . 📌FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni” . 📌BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . . So tunggu apa lagi kakak abang adik makcik pakcik tan sri puan sri dato datin sekaliann~~ Mehh cepat cepat whatsapp sis sekarang untuk order sekarang! 😘 . Hanya RM 199 je. 😊 . p/s: lebih banyak anda order lebih banyak anda jimat 😄 #mawaddahsyarie #bajumawaddah #mawaddahborong #bajuraya #bajukahwin #bridesmaid #flowergirl #bajupatuhsyariah #bajuexclusive #bajutrend #jubah #jubahmuslimahmalaysia at Johor

0
@_jayglam_

Heather's dark hair paired with her bright blue eyes really made this makeup pop. I focused mainly on evening out her brows. #makeupartistsworldwide #southjerseymua #motd #bridesmaid #bridalmakeup #insstamakeup #undiscovered_muas #makeupartistsworldwide #universomaquiagem_oficial #morphe #morphegirl

1
@thurstonrose89

Thankful to be able to make people smile with pretty do’s on special days 💕 #nashvilleweddingstylist #updos #bridesmaid #weddinghair @nashvilleweddingstylist

0
@studiofotosintesi

☆☆First dance☆☆

1
@mezuira

Langsung dapet ini sorenya 😊😊 Syukron, alhamdulillah. Udah kyk 1 desa rias nya di @mezuira semua Jazakillah semua nya yg disana, baik yg datang ke galeri atau aku yg kesana semoga tetap diberikan kepercayaan amanah untuk membuat cantik aamiin😇😘 . . . #muagresik #muasurabaya #riasgresik #riassurabaya #tutorialmakeup #tutorialhijab #riaspengantingresik #riaspengantinsurabaya #makeupgresik #noeyebrowtrimming #muasurabaya #gresikhits #gresikseru #muamojokerto #mualamongan #inspirasikebaya #inspirasigaun #bridesmaid #prewedding #hijabsyari #hijabmenutupdada #muamalang #undanganmurah #sovenirmurah #makeupnomakeup #makeupflawless #kebayaresepsi #jahitkebaya #kameramurah #hijabersgresik #muasidoarjo at Stikes Muhammadiyah Lamongan

0
@eleonorarinaldier

☆☆Unconventional bride's friends☆☆ me for @studiofotosintesi

1