Bukitindah Photos on Instagram

See related and similar tags

AWAS❗️AWAS❗️ SCAMMER DILUAR SANA ‼️🔥 . Saja je nak ingatkan pada semua customer BOUGASBEAUTY untuk tiap-tiap tahun agar semua tidak terpercaya dengan barangan BOUGASBEAUTY di media SHOPEE/ LAZADA ! . Share pada semua and tengok tauuu kita taknak ada yang terperdaya dengan harga MURAH di shopee or lazada or mana2 jualan okay 👋✨ . Sharing is caring , get you BOUGASBEAUTY with authorized seller 🔥 . #teambougasbeats #teambougasbeauty #johorbahru #gelangpatah #perling #tamandaya #tamandatoonn #tebrau #pulaispring #bukitindah #iskandarputeri

0

🌹🌹F E E D B A C K C U S T O M E R🌹🌹 Syukur Alhamdulillah segala puji bagi Allah... Terima kasih sebab percaya pada service saya😊 💢Pada sesiapa yang ingin merasai rawatan Arlizat Therapy ada menyediakan Pakej Rawatan Ke rumah anda💢 📌Pakej Bekam 📌Pakej Rawatan Selepas Bersalin 📌Urut Tradisional ‼️‼️Boleh terus booking sekarang‼️ 📣📣 Harga tidak termasuk Caj Transport 📣📣 (Caj mengikut tempat ) Yana 📱0177346331 www.wasap.my/0177346331 #arlizattherapy #tukangurut #tukangurutwanita #jurubekam #bekam #bekamsunnah #bekamwanita #bekamdarah #bekamwajah #bekamangin #johorbahru #permasjaya #pasirgudang #plentong #tamankotamasai #kgmelayumajidee #skudai #tunaminah #mutiararini #tampoi #nusabayu #nusabayu #nusaindah #nusaidaman #bukitindah #setiaindah #tamandaya #larkinjb #tamandamaijaya #pandan

0

Aku disini😁😁 #keindahanalamindonesia #alam #rohulhitz #rohulstagram #pemandangan #pemandanganindah #pesonaalam #pesonarohul #pesonariau #pesonaindonesia #riauhits #riauberpose #berposebebas #berposemanja #bukitindah #bukitsunset #lightroom #lightroomindonesia #bahagiaitusederhana😊 #lfl💛 #likeforlikes #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl

11

Tetaplah dekat dengan alam, dan jernihkan sesekali dengan naik gunung atau menghabiskan seminggu di hutan. Bersihkanlah jiwamu 🌏🍃 . . #udarasegar #alamsemesta #alam #menyatudenganalam #gukcugukbumikawa #gukcuguk #bukitindah #hutan #tenang #style #hijabstyle #ootdstyle #ootd #ootdfashion #ootdinspiration #ootdinspo #ootdhijab #ootdshare #ootdfash #hijaberscommunity #hijabersindonesia #hijabersindonesiacantik #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfc #lfl💛 #l #lff #lfl

2

不管晴天还是雨天或者阴天 对你的爱依然不变❣️ #April22玫瑰能量霜 #店主在线欢迎咨询 ◈◈⁘⁘⁘🌻🌻🌻⁘⁘⁘◈⁘⁘⁘◈ 👉APRIL 22 品牌大使 📲wechat: tauras0581 📮FB Fan: fb.me/April22LTTan 📭Insta : lt_tan.april22 🌹零售APRIL22 旗下所有产品 ❤️我用我卖我代言 💛零售 💜正品 #马六甲 #新山面交 #JB #nusabestari #皇后 #skudai #bukitindah #五福城 #全马快递邮寄

0

Rumah Konsep Rumah Tumbuh PURI NIRANA CIGELAM (PNC), Purwakarta. . LT = 91 m2. LB = 50 m2. 2 Kamar tidur. 1 Kamar mandi. Ruang dapur + ruang makan. Ruang tamu. Carpot. Spot taman depan dan belakang. . Double Keuntungan Beli Unit Rumah Tumbuh: • IMB sudah 2 lantai. • Pondasi, kolom dan atap (sudah dak cor), siap upgrade jadi 2 lantai. . Lokasi PNC: Jl. Alternative Bukit Indah City, Desa Cigelam, Kab. Purwakarta Jawa Barat 41151. . BONUS: 1. DAK + Toren air. 2. Benteng belakang rumah setinggi 3 meter. 3. Dapur, meja kompor, wastafel, tempat cuci piring. 4. BONUS AC bagi yang melakukan pembelian dengan memperlihatkan iklan ini. 5. BONUS Lexi bagi system KPR DP Full. 6. DISKON 30 JUTA pembelian CASH KERAS. . . Informasi lebih detail klik https://saudagarmuda.web.id/puri-nirana/5/ . . #PuriNiranaCigelam #Purwakarta #shariagreenland #cigelam #BabakanCikao #KawasanBIC #BukitIndah #tolcikopo #tolsadang #wadukjatiluhur #jawabarat #investasi #lingkunganislami #tolkalihurip #huniansyariah #rumahdijualpurwakarta #perumahansyariah #tanpariba #kavlingdijual #rumahtumbuh #inishariagriya #InvestasiKavling #tanahdijualpurwakarta #rumahreadystockpurwakarta #rumahsiaphunipurwakarta #Sharia_building #PNCThlon #komunitaspnc

0

Nama Barang : xiaomi mi mix 2 Kondisi Barang (baru/bekas) : bekas Spesifikasi : RAM 6 / 128 GB Snap 845 Bonus case Minus Barang : lecet pemakaian Lokasi Barang (+kota) : bontang Harga Jual : 3.800.000 Contact Person / CP : 082217487023 -------------------------------------- #jualbelihpbontang #infobarkasbontang #promosiinbarangmudiinfobarkasbontang #promosikanbisnismudiinfobarkasbontang #xiaomimimix2 #bontangkalimantantimur #bontang #personalcommunityptbadak #ptbadaklng #houseofpermanent #PTBadakNGLGOLFCOURSE #bukitsekatupdamai #berasbasahisland #temputu #loktuan #bontanglestari #tanjunglimau #tanjunglaut #bukitindah #bontangsmartcity #bukitsintuk #kopkarpkt #pemkotbontang #ptindomincomandiri #pupukkaltim #btnkcy #btnpkt

0

Daily life is being affected by virus. We can only do our best to protect ourselves as well as family members. #新山英文课程 #新山英语中心 #学英语 #成人英语课程 #英语会话课程 #新山英文班 #TouchLearning #TouchEnglishCentre #JB #Sutera #Kulai #MountAustin #BukitIndah #TLEAFamily

0

✨ For Rent ✨ . 🏢 Apartment | D’rich Apartment | Nusa Duta/Iskandar Puteri 🏢 . Name: D’rich Apartment Location: Nusa Duta/Iskandar Puteri Type: 1 bedrooms 1 bathrooms Furnish: Fully furnished Rental fee: RM1100/month (Negotiable) . ➡️ Nice unit and ready to move in ➡️ First come first serve ➡️ Below market price ➡️ Booking fees RM500 only . Kindly contact for any inquiries/viewing appointments 📱 Aini Suraya 0197733126 📱 📱 Aini Suraya 0197733126 📱 . 🔥 Click here for fast response 🔥 www.wasap.my/60197733126 www.wasap.my/60197733126 . #onedreamainisuraya #onedreamlegacy #vigorproperties #rumahsewajohorbahru #rumahsewajb #drichapartment #drichapartmentiskandarputeri #drichexecutivesuites #nusaduta #nusadutaskudai #bukitindah #rumahsewaiskandarputeri #rumahsewaskudai #rumahsewabukitindah

0

* [ THE SMILE BEHIND THE MASK ] * Believe it or not, hiding a Beautiful Smile underneath your mask is still way better than leaving your teeth broken.. Let us fix your teeth and smile through your mask confidently again.. 😁 #wearyourmask #keepsmiling #smilebehindthemask ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ******************************* ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 【口罩下的微笑】 尽管口罩遮住了我们的笑脸,但是微笑所散发出的信心和力量是遮不住的。 别让你崩坏的牙齿影响你口罩下的微笑,让我们帮你修复你的牙齿。 健康牙齿让你重拾自信笑容~ 😁 #口罩下的微笑 #自信笑容 #careplusdental #alwayscaremore #nusabestari #bukitindah #suterautama #mutiararini #skudai #古来 #mountaustin #senai #perling #tampoi #johorbahru #horizonhills #ecobotanic #dentistjb #dentistmalaysia #新山牙科 #drchinzhewei #tampalangigi

0

补水面膜到底有没有用⁉️ 姐告诉你当然是👉有用。 补水面膜可以在短时间内快速补水,特别是出现以下情况的时候,可以用能量御敷膜来解决: 👉皮肤感觉干燥的时候 👉镇定和舒缓敏感肌肤 👉上妆经常起皮不服帖,卡粉的时候。 👉要见人皮肤状态不好、干枯暗沉的时候。 0激素0金属0香精0防腐剂0矿油的能量御敷膜,敷了后即使到隔天还是感觉肌肤充满水分💦 #April22 #能量御敷膜 #补水面膜 ◈◈◈⁘⁘⁘🌻🌻🌻⁘⁘⁘◈⁘⁘⁘◈◈ 👉APRIL 22 品牌大使 📲wechat: tauras0581 📮FB Fan: fb.me/April22LTTan 📭Insta : lt_tan.april22 🌹零售APRIL22 旗下所有产品 ❤️我用我卖我代言 💛零售 💜正品 #马六甲 #新山面交 #JB #nusabestari #皇后 #skudai #bukitindah #五福城 #全马快递邮寄

0

一项只需要付一次费用 且保证效果 还能享有终生疗程的护理💙 你是否面对着天生毛发多 觉得难看? 你是否做过蜜蜡 但是每个月撕还是不断长? 你是否长期自己剃或拔 毛发还越长越快越来越粗? 你是否长期使用美白喷雾 但是发现越来越黑? 你是否长期使用止汗液来掩盖身上异味? #一直都很热门的冰点无痛永久除毛护理 配套👉MCO线上带走直接送你终生无限次 无限期 包断根疗程 只需要RMXXX #一直都很畅销的冰点IPL美白光 配套👉MCO线上带走直接送你终生无限次 无限期 让你做到白效果 无限期美白服务 从今天开始不再为身上毛发感到困扰❌❌ 从今天开始不再为身上暗沉问题感到烦恼❌❌ 直接敲我信箱📬 https://api.whatsapp.com/send?phone=60177578747 #微信chaiifong #OPT冰点无痛永久除毛 #冰点无痛永久除毛无痛快速有效疗程 #手除毛 #小腿除毛 #大腿除毛 #全脚除毛 #私密处除毛 #私密处保养 #私密处美白 #私密处美白jb #腋下除毛 #腋下除毛美白 #腋下美白 #腋下脱毛 #背部除毛 #bikinilinewhitening #男士胡须冰点无痛永久脱毛护理 #jb #johor #mountaustinjb #bukitindah #kulaijohor #kl #damansara #cheras #selangor #batupahat

0

We miss you, TRULY we do! Tag someone you miss seeing at church ⛪️ to say they are loved ❤️& remembered 🥰 #churchofpraisejb #bukitindah

8

BUY 1GET 6‼️ONLY RM1⃣9⃣9⃣▪9⃣0⃣ WEILAIYA NEW PRODUCT REPAIRING NIGHT MASK #weilaiyamalaysiasingapore #mask #repairing #delivery #malaysia #singapore #johorbahru #mountaustinjb #johorjaya #bukitindah

0

Senja Sendu Kelabu 🌤 . . . 🇮🇩 Bukit Wairinding , Sumba Timur , NTT #bukitwairinding #sunset #senjasore #marapuheaven #sumba #bukitindah #NST #nst13 #ns #ntthits

0

好消息~!好消息~!我们恢复营业啦~ 基于广大客户群众询问开业日期,所以老板及老板娘最終決定于今天开始恢复正常营业~ 而由于目前疫情的关系,还希望大家务必遵守SOP哦~ 尽量选择打包外带~如要堂食请一定要到咖啡店柜台登记并遵守SOP守则~ #美食 #槟城美食 #打包 #bukitindah #yummyfood #pinangstyle

0

LIVE Sa Sera tadi dekat IG sebelah ..Thank You yang sudi tengok ecewahhh..Suara sangkut sebab live & line tak okay so sesiapa yang nak Crispy Crabstick roger2 sa sera okay link ada dekat Bio/Profile sa sera⁣ ⁣ Ada 4 Flavor⁣ Original⁣ Cheese⁣ Kari⁣ Tomyam⁣ ⁣ Harga Balang kecil (Macam dalam Video)⁣ Sebalang RM20⁣ PROMO⁣ 3 Balang RM50⁣ ⁣ Postage (Ikut berata)⁣ 1-2 balang SM(RM8) SS(RM12)⁣ 3-4 Balang SM(RM10) SS(RM15)⁣ 5-6 Balang SM(RM15) SS(RM20)⁣ ⁣ COD Cover sesetengah kawasan Ampang sahaja⁣ #LembahJayaselatan#AmpangWaterfront#SriWatan#AeonBigAmpang#TasekPermai#TamanKosas#BandarBaruAmpang#BukitIndah#KgMelayuAmpang#LRTAmpang#TamanDagang#Srinilam#SpectrumAmpang⁣ ⁣ ⁣ Lamanya tak buat Live 😂 last tahun 2017 kot hihi so tadi lupa pulak nak save live yang buat first tu,yang second phone hang ter'pause terpaksa restart so live dah gone baby gone lol..⁣ ⁣ #KerepekJejariKetam#Kerepekketam#CrispyCrabstick#Crispybysera

1

LIVE Sera tadi..Thank You yang sudi tengok ecewahhh..Suara sangkut sebab live & line tak okay so sesiapa yang nak Crispy Crabstick roger2 sera okay link ada dekat Bio/Profile Sera⁣ ⁣ Ada 4 Flavor⁣ Original⁣ Cheese⁣ Kari⁣ Tomyam⁣ ⁣ Harga Balang kecil (Macam dalam Video)⁣ Sebalang RM20⁣ PROMO⁣ 3 Balang RM50⁣ ⁣ Postage (Ikut berat)⁣ 1-2 balang SM(RM8) SS(RM12)⁣ 3-4 Balang SM(RM10) SS(RM15)⁣ 5-6 Balang SM(RM15) SS(RM20)⁣ ⁣ COD Cover sesetengah kawasan Ampang sahaja⁣ #LembahJayaselatan#AmpangWaterfront#SriWatan#AeonBigAmpang#TasekPermai#TamanKosas#BandarBaruAmpang#BukitIndah#KgMelayuAmpang#LRTAmpang#TamanDagang#Srinilam#SpectrumAmpang⁣ ⁣ ⁣ Lamanya tak buat Live 😂 last tahun 2017 kot hihi so tadi lupa pulak nak save live yang buat first tu,yang second phone hang ter'pause terpaksa restart so live dah gone baby gone lol..⁣ ⁣ #KerepekJejariKetam#Kerepekketam#CrispyCrabstick#Crispybysera #Ampang

0

Blusher cushion sobella yang super best guling2 gitoh dengan harga mur mur level kite2 ajer rm36 je tau . #kulai #kulaijaya #senai #utm #skudai #kangkarpulai #pulaiindah #pulaijaya #pulaiskudai #tamanungkutunaminah #mutiararini #limakedai #tamanperling #gelangpatah #bukitindah

0

🆔 OC002471 . hai obsess cosmetics lovers🥰 . nak dapatkan kulit muka flawless ala ala gadesss korea, boleh la try bb cushion obsess cosmetics yang tengah viral dekat malaysia, indonesia, thailand & singaporeee 😍 hanya tinggal dap2 & done 🥰 . Mempunyai 3 shades : . 🌸Light 🌸Medium 🌸Dark . hargaaaa mampu milik . - 🚗 EL boleh COD area KL, KLCC, Kampung Baru, Bukit Bintang, Setiawangsa, Keramat, Titiwangsa, Ampang (seluruh area ampang), Hulu Langat (seluruh area hulu langat), Cheras, Cheras Perdana, Tasik Permaisuri. 🚗 - 📮 yang jauh EL buat postage. postage dari hari Isnin-Jumaat 📮 - 🎁 setiap pembelian 2 ke atas, EL akan bagi free gift yang best best 🎁 - #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsviral #bbcushionobsesscosmetics #obsesscosmeticssingapore #obsesscosmeticsnilai #squadsyiera #loosepowderobsesscosmetics #lipmattebestedition #dataranmerdeka #klcc #pavillion #klcc #ampang #bukitindah #cheras #pandanindah #pandanjaya #kualalumpur #titiwangsa #putrajaya #puchong #malaysia #bukitampang #kosmetik #kosmetikmurah #nafiqaangles #obsesskl_el #covid19 #selamathariraya

0

Lebih mudah turun bukit daripada naiknya, tetapi pemandangannya ada dari atas. . #dakibukit #pendakipendakian #pendakian #bukit #bukitindah

2

#Throwback #virtualclass #zoom #Anytimefitness 星期天的今天不是艳阳天是快乐天🥰,凉凉的天气我们尽情的甩油爆汗💦💦💦 🔥 Sunday KpopX Free styles pose today! ⭐Online Virtual Class⭐ #绝对回馈的配套 #只有在线上 13/05 - 09/06 New Promo package or per session available PM/ Whatsapp: 017-7573838 Vicki 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 STAR FITNESS STUDIO We located at Bukit Indah JB. #onlineworkout #virtualclass #online #virtual #KpopX #Fitness #Kpop #Zumba #dance #workout #cardio #bukitindah #nusaindah #nusaidaman #nusacentral #gelangpatah #horizonhills #nusabestari #Ecobotanic #nusajaya #tasekcentral #malaysia #singapore #asia 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

0

MY REPUBLIC INTERNET WI-FI FIBER TERCEPAT TERBAIK JABODETABEK CIBUBUR. JUNI 2020. JET 20 MBPS PLUS UNLIMITED RP 249.000. DGN TV KABEL RP 367.000 OPEN ALL CHANEL SETAHUN. HARGA FLAT SETAHUN. JET 20 PLUS BAYAR 12 BULAN RP 2.268.000. BAYAR 6 BULAN RP 1.314.000. JET 20 PLUS + STAR TV BAYAR 12 BULAN RP 3.492.000. BAYAR 6 BULAN RP 1.926.000. VALUE 30 MBPS RP 329.000. FAST 50 MBPS RP 389.000. NOVA 100 MBPS RP 439.000. MAGIC WIFI 200 MBPS RP 629.000. SUPERNOVA 300 MBPS RP 1.199.000. GAMER 150 MBPS RP 599.000. GAMER 50 MBPS RP 409.000. DISKON 30-70℅ BULAN KE 3-7. RAIHAAN, TELPON / WA: 0813-1971-9234. MOHON REFERENSI TEMAN DAN TETANGGA ANDA. TERIMA KASIH. #sarapan #saruapermai #sarapansehat #masjid #masjidnabawi #bendabaru #bendabaratpamulang #bukitindah #bukitindahgolf #villadago #villadagopamulang #wildlife #lokertangsel #sevillabsd

0

Sehoby itu indah kan😋 #pengelanahutan #bukitindah #sumedang #pendakisumedang

8

6月促销指定款式来咯!适合小公主的粉色系ins风蛋糕😍😍 🎂6寸,大约半公斤 🎂适合小女孩 🎂多种口味选择 🎂折扣超过20% 你没看错!原价RM120的ins风蛋糕,现在只需RMxx,限量十粒,赶快pm询问吧😉😉 #ins风蛋糕 #粉色系 #sweet #jb都可安排送货 #马来西亚 #jbcake #skudai #bukitindah #sutera #jb #cake #cakes🎂 #birthdaycake #生日蛋糕 #造型蛋糕 #蛋糕 #customised #客製化 #客制化 #歪歪蛋糕甜品の涯 #不正の歪歪日常

0

Casio Frogman DW6900 #dw6900 1xx FREE POSTAGE #machikomy #johorean #bukitindah Wasap.my/60176274008/MachikoFrogman

0

Casio Frogman DW6900 #dw6900 1xx FREE POSTAGE #machikomy #johorean #bukitindah Wasap.my/60176274008/MachikoFrogman

0

Hello everyone, Good news! We can already organize a candlelight dinner table setup at certain places. Imagine celebrating an occassion with your loved ones in a romantic way at romantic place.. Isn't it wonderful moment? 😍😍 Whatsapp us for inquiries.. Www.wasap.my/60127164565 #tablesetup #tablesetupjb #tabledecomurah #tabledecojb #candlelightdinner #candlelightdinnerjb #lovesimplysurprise #surpriseyourlovedones #chocolatebouquet #chocbouquet #chocbouquetjb #surprisedelivery #bukitindah #bukitindahjb #birthdaysurprise #anniversarysurprise

0

⚃⚁⚁周年庆活动 终于结束了 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 在这里一定一定一定 要感谢支持👉姐我的顾客朋友们 谢谢你们的信任和支持💕💝 如果错过了这次优惠的宝宝们也别担心 公司优惠活动是不间断的 还有还有 我们家新品即将面世咯 所以记得留意和关注姐我的朋友圈啦! #April22 #422活动结束 #新品即将面世 #敬请期待 ◈◈◈⁘⁘⁘🌻🌻🌻⁘⁘⁘◈⁘⁘⁘◈◈ 👉APRIL 22 品牌大使 📲wechat: tauras0581 📮FB Fan: fb.me/April22LTTan 📭Insta : lt_tan.april22 🌹零售APRIL22 旗下所有产品 ❤️我用我卖我代言 💛零售 💜正品 #马六甲 #新山面交 #JB #nusabestari #皇后 #skudai #bukitindah #五福城 #全马快递邮寄

0

APRIL 22玫瑰能量霜 一款彩妆 + 护肤的产品,首款可以给你底妆效果, 同时保养你最宝贵的肌肤🌟 『外防护、内修复』 多重修复成分 上妆同时保养 由内散发钻石光芒顷刻聚焦璀璨爱意❤️ #April22 #玫瑰能量霜 #防晒 #保湿 #修复 #遮暇 #底妆效果 #斑也不怕不怕啦 ◈◈⁘⁘⁘🌻🌻🌻⁘⁘⁘◈◈ 👉APRIL 22 品牌大使 📲wechat: tauras0581 📮FB Fan: fb.me/April22LTTan 📭Insta : lt_tan.april22 🌹零售APRIL22 旗下所有产品 ❤️我用我卖我代言 💛零售 💜正品 #马六甲 #新山面交 #JB #nusabestari #皇后 #skudai #bukitindah #五福城 #全马快递邮寄

0

🆔 OC002471 . hai obsess cosmetics lovers🥰 . nak dapatkan kulit muka flawless ala ala gadesss korea, boleh la try bb cushion obsess cosmetics yang tengah viral dekat malaysia, indonesia, thailand & singaporeee 😍 hanya tinggal dap2 & done 🥰 . Mempunyai 3 shades : . 🌸Light 🌸Medium 🌸Dark . hargaaaa mampu milik . - 🚗 EL boleh COD area KL, KLCC, Kampung Baru, Bukit Bintang, Setiawangsa, Keramat, Titiwangsa, Ampang (seluruh area ampang), Hulu Langat (seluruh area hulu langat), Cheras, Cheras Perdana, Tasik Permaisuri. 🚗 - 📮 yang jauh EL buat postage. postage dari hari Isnin-Jumaat 📮 - 🎁 setiap pembelian 2 ke atas, EL akan bagi free gift yang best best 🎁 - #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsviral #bbcushionobsesscosmetics #obsesscosmeticssingapore #obsesscosmeticsnilai #squadsyiera #loosepowderobsesscosmetics #lipmattebestedition #dataranmerdeka #klcc #pavillion #klcc #ampang #bukitindah #cheras #pandanindah #pandanjaya #kualalumpur #titiwangsa #putrajaya #puchong #malaysia #bukitampang #kosmetik #kosmetikmurah #nafiqaangles #obsesskl_el #covid19 #selamathariraya

0

Aku butuh liburannn😖😭 . . #liburan #travel #sampit #sampitinfo #sampithitz #photography #viralvideos #viralindonesia #akubutuhliburan #spongebobmemes #patrickstar #medan #bukitindahsimarjarunjung #bukitindah #danautoba #parapat #lfl💛 #lfl #like4follow #liketime #liker #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfl❤️ #lfl💙

4

Happy sangat bila jerawat dah berhenti mengganas! Jerawat ni macam penjajah. Kaum penjajah yang kejam dan tak ada timbang rasa 😭 Sekali dia dah jajah, habis rosak muka kita. But but but..., berkat sabar dan yakin dengan keupayaan 'tentera-tentera' Meeracle dalam episod mengusir penjajahan ini, Alhamdulillah, wajah yang bersih, sihat dan bersinar bakal anda miliki semula 😍 Nak order blh tekan link dia bio ye 😘 #farahmeeracle #Meeraclenusajaya #agentmeeraclejohor #mutiararini #gelangpatah #nusajaya #bukitindah

0

JAPAN DESIGN PORTER SMALL SLING BAG + FREE KEYHOLDER #porter #johorbahru #bukitindah #machikomy RM 50 FREE POSTAGE 4DAYS DELIVERY 🚚 Wasap.my/60176274008/machikobag

0

Hai korang, ingat lagi tak farah jual apa? Meeracle masih ada tau 😁 Lama cuti Meeracle kita bagi laluan utk baju raya dulu hari tu.. Okey jom tgk apa perbezaan pelembab dan serum. Dua - dua penting dan dua-dua kena ada tau kalau nk dpt kulit glowing gitew #farahmeeracle #Meeraclenusajaya #agentmeeraclejohor #mutiararini #gelangpatah #nusajaya #bukitindah

0

Haiii semua. Kami dah beroperasi dari pkl 10-5 ptg. Boleh datang untuk daftar atau selesaikan lesen anda yang tertangguh. Boleh direct ke ofis atau hubungi 0127037345/0127047345 . Jom support @sekolah.memandu.saza @sekolah.memandu.saza @sekolah.memandu.saza . . #jpj #jpjmalaysia #lesen #lesenL #lesenP #lesenkompeten #ampang #lesenmotor #lesenkereta #lesenauto #lesenmanual #lesen #lesenmemandu #imkedasaza #drivingschool #sazadrivingschool #sekolahmemandu #sekolahmemandusaza #lesenmurah #bukitindah #tamankosas #keramat #swapreview #swapreviewmurah #lesenkenderaanmotor #lesenmemandumalaysia #jabatanpengangkutanjalan #testjpj . FB PAGE:- IMKEDA SAZA INSTA:-SEKOLAH.MEMANDU.SAZA (LIKE & FOLLOW YE)

0

High quality BAPE bathing Ape Waist Bag #bape #jb #nusabestari #bukitindah #machikomy Rm 60 FREE POSTAGE 4days delivery Wasap.my/60176274008/machikobag

0

Hye semuaaaa 🙋‍♀️ . . Bagi yang masih buntu tak tahu nak buat rawatan apa bagi masalah chuols, boleh buat appointment untuk consult dengan doktor ya 🤗 . . #klinikkulit #kliniksuzana #bukitindah #laserexpert #johorbahru #kitajagakita

0

Wate ka peubut beuna kapike,Bek wate jeut keu pake ka peugah hana. @haba_indatu . . . #bumi #aceh #acehutara #katakataaceh #pepatahaceh #pemudahijrah #remajaaceh #remajaacehutara #remajaislami #remajakalem #bukitindah

2

Ready Stock Terakhir. Cluster Syariah PURI NIRANA CIGELAM Purwakarta. . Type 40/72 plus hook 21,6m2. 2 kamar tidur. 1 kamar mandi. Ruang tamu, ruang dapur, carpot, spot taman belakang. . Cukup DP 50% diawal, sisanya diangsur 24 bulan tanpa profit margin. Tersedia BONUS, motor Yamaha Lexi. . Akad syariah tanpa bank, tanpa RIBA, langsung dengan developer. Konsep lingkungan Islami terintegrasi, suasana lingkungan sudah terbangun. . Spesifikasi Bangunan: 1. Pondasi sloof gantung. 2. Dinding Hebbel di plester dan diaci. 3. Kusen alumunium. 4. Atap rangka baja ringan. 5. Genteng beton flat. 6. Pintu depan mahoni oven/sejenisnya. 7. Lantai granit 60x60. 8. Pengairan sumur bor. 9. Pompa air semi jet pump. 10. Listrik standard 1300Watt. 11. Closet jongkok. . Sudah lengkap dengan: 1. DAK + toren air. 2. Benteng belakang rumah setinggi 3meter. 3. Dapur, meja kompor, wastafel, tempat cuci piring. 4. Taman depan. . Tanpa perlu renovasi lagi. Ayo.., Ibu/Bapak, perjuangkan! Bismillah. . Informasi lebih detail klik https://saudagarmuda.web.id/puri-nirana/5/ . . #PuriNiranaCigelam #Purwakarta #shariagreenland #cigelam #BabakanCikao #KawasanBIC #BukitIndah #tolcikopo #tolsadang #wadukjatiluhur #jawabarat #investasi #lingkunganislami #tolkalihurip #huniansyariah #rumahdijualpurwakarta #perumahansyariah #tanpariba #kavlingdijual #tanpaakadbathil #inishariagriya #InvestasiKavling #tanahdijualpurwakarta #rumahreadystockpurwakarta #rumahsiaphunipurwakarta

0

☕️❤️☕️ #americano ・ ・ ・ 14-G, ALMAS,Persiaran Laksamana, Puteri Harbour, Iskandar Puteri, 79100 Nusajaya, Johor. ・ Monday-Saturday 8am-6pm (Breakfast till 11am) (Last Order at 5:30pm) ・ #ModernMeatlessCuisine@alleylabroastery ・ ・ ・ #LifeXtyle #LifeXtyleAlmas #LifeXtyleAtAlmas #LifeXtyleByVburg #LifeXtyleAtAlmasByVburg #vbury #Vegan #Vegetarian #CafeRestaurant #TeegaSuitesPuteriHarbour #IskandarPuteri #Nusajaya #PuteriHarbour #BukitIndah #Alleylab #AlleylabCoffee#jbfoodie #jbfood #jbcafe #jbrestaurant #cafehopmy #cafehobjb #Malaysiacafe #breakfast #brunch #lunch #johorbahru #jbcoffee

0

🆔 OC002471 . hai obsess cosmetics lovers🥰 . nak dapatkan kulit muka flawless ala ala gadesss korea, boleh la try bb cushion obsess cosmetics yang tengah viral dekat malaysia, indonesia, thailand & singaporeee 😍 hanya tinggal dap2 & done 🥰 . Mempunyai 3 shades : . 🌸Light 🌸Medium 🌸Dark . hargaaaa mampu milik . - 🚗 EL boleh COD area KL, KLCC, Kampung Baru, Bukit Bintang, Setiawangsa, Keramat, Titiwangsa, Ampang (seluruh area ampang), Hulu Langat (seluruh area hulu langat), Cheras, Cheras Perdana, Tasik Permaisuri. 🚗 - 📮 yang jauh EL buat postage. postage dari hari Isnin-Jumaat 📮 - 🎁 setiap pembelian 2 ke atas, EL akan bagi free gift yang best best 🎁 - #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsviral #bbcushionobsesscosmetics #obsesscosmeticssingapore #obsesscosmeticsnilai #squadsyiera #loosepowderobsesscosmetics #lipmattebestedition #dataranmerdeka #klcc #pavillion #klcc #ampang #bukitindah #cheras #pandanindah #pandanjaya #kualalumpur #titiwangsa #putrajaya #puchong #malaysia #bukitampang #kosmetik #kosmetikmurah #nafiqaangles #obsesskl_el #covid19 #selamathariraya

0

2HERS是瘦身辅助品❤️ 拥有它想瘦身一点都不难了☺️ #2HERS瘦身辅助品 #燃烧脂肪 #阻隔淀粉 #无禁药 #安全健康 #拥有百万责任保险 #Skudai #BukitIndah #Sutera #提供面交 #全马邮寄 欢迎inbox询问🔎m.me/yeejun 0408

0

Kaki Masih Tetap Memijak Bumi Tangan Terus Mengadah Penuh Belas kasih. Hati Berusaha Istiqomah Untuk Mengharap-Nya. Bismillah... Jalan Masih Saja Panjang Jangan Putus Asa Sahabat Kumpulkan Tekad dan Niat, Langitkan Syukur, Rendahkan Diri, Jangan Lupakan Ikhtiar dan Utamakan Munajat. #Donggala #lappaloang #bukitindah

0

谢谢顾客的订购😁老婆送给老公的生日蛋糕 话说路飞在往目的地的路上时我的车速只有50 后面的车一定在想我到底怎么了🤣当然最后有顺利的送到顾客手上😉 #jb都可安排送货 #马来西亚 #jbcake #skudai #bukitindah #sutera #jb #cake #cakes🎂 #birthdaycake #生日蛋糕 #造型蛋糕 #蛋糕 #customised #客製化 #客制化 #歪歪蛋糕甜品の涯 #不正の歪歪日常 #晚上好 #goodevening

0

Tk perlu mencari kemewahan jika kesederhanaan saja mampu membangun kebahagiaan #pendaki #pendakisumedang #bukitindah #pendakikusut #pengelanahutan

7

Semua Ada Waktunya,,,Jangan membandingkan hidup anda dengan orang lain,Tidak ada perbandingan antara matahari dan bulan,mereka bersinar saat waktunya tiba. #bumimanusia #pemudahijrah #remajaaceh #remajaacehutara #remajaislami #remajakalem #bukitindah

1