Bungakahwin Photos on Instagram

See related and similar tags

Stay home stay safe everyone! Tak payah susah-2 fenin kefala nak fikir! Order je nak macam mana harga kene dengan design! ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’‹How to order: ๐ŸŒผHantar gambar bunga contoh yang awak nak (eg: download di google) ๐ŸŒผBudget awak berapa ๐ŸŒผAwak nak design bunga macam mana bergantung pada budget ๐ŸŒผKami cuba cari material, Kalau awak onzzz kita proceed terus order ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผKami akan send gambar in progress sebelum pos kepada awak untuk sebarang perubahan sampai awak puas hati ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผNak cod boleh nak pos pun boleh #bungatangan #bungatanganmurah #bungatanganmurahmalaysia #bungatanganbudget #bungatanganmurahmanjung #bungatanganmurahperak #handbouquet #handbouquetmurah #handbouquetbudget #handbouquetmurahmalaysia #handbouquetmurahmanjung #handbouquetmurahperak #handbouquetpengantin #weddingbouquet #weddingbouquetmurah #weddingbouquetbudget #weddingbouquetmurahmanjung #weddingbouquetmurahperak #bungakahwin #weddingperak #florist #floristmalaysia #floristmanjung #floristperak #malaywedding

0

Warna dan design bunga tangan yang matching dengan baju nikah dan sanding! ๐Ÿ˜ admin baru rajin nak post feedback! ๐Ÿ˜‚ banyak feedback tapi ini sebahagian yang rajin! ๐Ÿ˜‚ mai kaih sapa nak nikah nak nampak wow dengan bunga tangan yang cantiks dan murah mai order kaih! Habis majlis boleh letak bunga tangan dalam pasu deco dekat dalam rumah ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ tak membazir tau! Boleh reuse! Trendy and beautiful with affordable price that you wonโ€™t regret! ๐Ÿ’‹How to order: ๐ŸŒผHantar gambar bunga contoh yang awak nak (eg: download di google) ๐ŸŒผBudget awak berapa ๐ŸŒผAwak nak design bunga macam mana bergantung pada budget ๐ŸŒผKami cuba cari material, Kalau awak onzzz kita proceed terus order ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผKami akan send gambar in progress sebelum pos kepada awak untuk sebarang perubahan sampai awak puas hati ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผNak cod boleh nak pos pun boleh #bungatangan #bungatanganmurah #bungatanganmurahmalaysia #bungatanganbudget #bungatanganmurahmanjung #bungatanganmurahperak #handbouquet #handbouquetmurah #handbouquetbudget #handbouquetmurahmalaysia #handbouquetmurahmanjung #handbouquetmurahperak #handbouquetpengantin #weddingbouquet #weddingbouquetmurah #weddingbouquetbudget #weddingbouquetmurahmanjung #weddingbouquetmurahperak #bungakahwin #weddingperak #florist #floristmalaysia #floristmanjung #floristperak #malaywedding

0

Warna dan design bunga tangan yang matching dengan baju nikah dan sanding! ๐Ÿ˜ admin baru rajin nak post feedback! ๐Ÿ˜‚ banyak feedback tapi ini sebahagian yang rajin! ๐Ÿ˜‚ mai kaih sapa nak nikah nak nampak wow dengan bunga tangan yang cantiks dan murah mai order kaih! Habis majlis boleh letak bunga tangan dalam pasu deco dekat dalam rumah ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ tak membazir tau! Boleh reuse! Trendy and beautiful with affordable price that you wonโ€™t regret! . ๐Ÿ’‹How to order: ๐ŸŒผHantar gambar bunga contoh yang awak nak (eg: download di google) ๐ŸŒผBudget awak berapa ๐ŸŒผAwak nak design bunga macam mana bergantung pada budget ๐ŸŒผKami cuba cari material, Kalau awak onzzz kita proceed terus order ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผKami akan send gambar in progress sebelum pos kepada awak untuk sebarang perubahan sampai awak puas hati ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผNak cod boleh nak pos pun boleh #bungatangan #bungatanganmurah #bungatanganmurahmalaysia #bungatanganbudget #bungatanganmurahmanjung #bungatanganmurahperak #handbouquet #handbouquetmurah #handbouquetbudget #handbouquetmurahmalaysia #handbouquetmurahmanjung #handbouquetmurahperak #handbouquetpengantin #weddingbouquet #weddingbouquetmurah #weddingbouquetbudget #weddingbouquetmurahmanjung #weddingbouquetmurahperak #bungakahwin #weddingperak #florist #floristmalaysia #floristmanjung #floristperak #malaywedding

0

๐Ÿ˜ cantik kan! Bunga tangan cascade budget! ๐Ÿ˜ terima kasih beli dengan kami! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹How to order: ๐ŸŒผHantar gambar bunga contoh yang awak nak (eg: download di google) ๐ŸŒผBudget awak berapa ๐ŸŒผAwak nak design bunga macam mana bergantung pada budget ๐ŸŒผKami cuba cari material, Kalau awak onzzz kita proceed terus order ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผKami akan send gambar in progress sebelum pos kepada awak untuk sebarang perubahan sampai awak puas hati ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผNak cod boleh nak pos pun boleh #bungatangan #bungatanganmurah #bungatanganmurahmalaysia #bungatanganbudget #bungatanganmurahmanjung #bungatanganmurahperak #handbouquet #handbouquetmurah #handbouquetbudget #handbouquetmurahmalaysia #handbouquetmurahmanjung #handbouquetmurahperak #handbouquetpengantin #weddingbouquet #weddingbouquetmurah #weddingbouquetbudget #weddingbouquetmurahmanjung #weddingbouquetmurahperak #bungakahwin #weddingperak #florist #floristmalaysia #floristmanjung #floristperak #malaywedding

6

Penantin PKP ๐Ÿ˜ tantiknya dengan bunga tangan tu ๐Ÿ˜ penantin request sendiri nak macam mana. Kepada yang nak nikah time PKP ni boleh ws ya! ๐Ÿ’‹How to order: ๐ŸŒผHantar gambar bunga contoh yang awak nak (eg: download di google) ๐ŸŒผBudget awak berapa ๐ŸŒผAwak nak design bunga macam mana bergantung pada budget ๐ŸŒผKami cuba cari material, Kalau awak onzzz kita proceed terus order ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผKami akan send gambar in progress sebelum pos kepada awak untuk sebarang perubahan sampai awak puas hati ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผNak cod boleh nak pos pun boleh #bungatangan #bungatanganmurah #bungatanganmurahmalaysia #bungatanganbudget #bungatanganmurahmanjung #bungatanganmurahperak #handbouquet #handbouquetmurah #handbouquetbudget #handbouquetmurahmalaysia #handbouquetmurahmanjung #handbouquetmurahperak #handbouquetpengantin #weddingbouquet #weddingbouquetmurah #weddingbouquetbudget #weddingbouquetmurahmanjung #weddingbouquetmurahperak #bungakahwin #weddingperak #florist #floristmalaysia #floristmanjung #floristperak #malaywedding

0

WEโ€™RE BACK, FAIRIES! ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Musim2 raya ni pun ade jugak tau orang yang masih ingat kat korang. Tak dapat beraya bersama macam selalu? Kirim bunga je, thatโ€™s the least you can do! ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Itโ€™s such a bless to get someone whoโ€™d remind of us on this holy eid @ainaaaanajwa Thank you so much @asyrafzufar for trusting us! โ˜บ๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œPeople who care about each other enjoy doing things for one another.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

WEโ€™RE BACK, FAIRIES! ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Musim2 raya ni pun ade jugak tau orang yang masih ingat kat korang. Tak dapat beraya bersama macam selalu? Kirim bunga je, thatโ€™s the least you can do! ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Itโ€™s such a huge reward to get someone whoโ€™d care for us regardless pandemic situation. Thank you so much @nickamanie for trusting us! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œPeople can say they care, but it means nothing until they prove it.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Love this flower garden growing out of the jewelry box in creamy palette.๐Ÿ’• . . DM/WA to inquire for more info. Limited stock available only. . . #gardeninspired #jewelrybox #softshades #creamyflowers #tulips #tuliplover #hydrangea #giftset #giftbox #floralgarden #klfloraldesign #klflowerdesign #flowerartistry #flowerart #bungakl #bungakahwin #bunganikah #่Šฑ่‰บ #่Šฑ้“ #่Šฑ่‰บ่ฎพ่ฎก

0

Contemporary garden-inspired design in shades of Sandy Pink. Crafted with flowers imported from Holland and our handmade silk ribbons. . . DM for more info or click link on bio to reach out. Available in wrapped bouquet and vase arrangement too! . . #gardeninspired #peonies #peonylover #tulips #tuliplover #quicksand #bridalbouquet #bridesmaidbouquet #bridalbouquetdesign #silkribbon #weekendvibes #pinkish #nudepink #sandypink #klweddingdeco #klfloraldesigner #floraldesigner #klonlineflorist #premiumbouquet #modernflowerdesign #bungapengantin #bungacantik #sukabunga #bungakahwin #bungatangan #็ป“ๅฉšๆ‰‹่Šฑ #่Šฑ่‰บ #่Šฑ้“

0

Last bouquet delivered before Hari Raya Puasa, raya ketiga nanti baru kite open order balik okay? Rasa macam sekejap je kan ramadhan tahun ni but anyway, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin! Stay safe everyone, jangan lupa tunaikan zakat dan berkongsi rezeki selalu โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

20 pieces of Ferrero Rocher in a bouquet is the perfect representation for your loved ones on this upcoming Hari Raya Puasa, even if you canโ€™t meet up for goodness and safety ๐Ÿค— Thank you @dane_eastwood for trusting us! ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

2

โ€œTalk about miles and we are far apart, but talk about the heart and we are close together.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Few days left till Hari Raya Puasa with a few fresh flowers stock left to be cleared. Spare some of your time to confirm order now before itโ€™s gone! ๐ŸŒ™ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Banyak ye dugaan die untuk pickup bunga dari kite just to make her day huhu ape2 pun itโ€™s the effort that matters. Thank you @jondkumbang for trusting us! ๐Ÿค™๐Ÿผ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œEffort is the best indicator of interest.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Few days left till Hari Raya Puasa with a few fresh flowers stock left to be cleared. Spare some of your time to confirm order now before itโ€™s gone! ๐ŸŒ™ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Kebetulan pulak outfit colours matching dengan tema bouquet huhu but happy birthday anyway! Thanks a lot @munirahmazlanmm for trusting floristfairies! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œEvery year on your birthday, you get a chance to start new.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Few days left till Hari Raya Puasa with a few fresh flowers stock left to be cleared. Spare some of your time to confirm order now before itโ€™s gone! ๐ŸŒ™ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|TEACHERโ€™S DAY|๐ŸŒท Thank you @anismuneerah for let us be a part of this special day! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œEducation is what survives when what has been learned has been forgotten.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Few days left till Hari Raya Puasa with a few fresh flowers stock left to be finished. Spare some of your time to confirm order now before itโ€™s gone! ๐ŸŒ™ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

How good it is when we just laid back at home and out of nowhere, thereโ€™s one good friend who thought about us and give us a little surprise! ๐Ÿ™ˆ Thank you for trusting floristfairies! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œAnything is possible when you have the right people there to support you.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Nak tambah coklat in your bouquet? Boleh je, saiz kecik ke besar ke pun boleh tau! Nak tau boleh tambah ape lagi? ๐Ÿค” Bace la description ni sampai habis okay! ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

A surprise flower bouquet for @wanahihi along with her favourite chocolate bar ๐Ÿซ Thank you @orentwister_ for trusting us! ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

1

โ€œLoyalty is rare. If you find it, keep it.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Got no roses? No problem, your mom might loves carnation flowers too! Problem solved! ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Itโ€™s never too late to say a happy motherโ€™s day because everyday is a motherโ€™s day! โค๏ธ Thank you @trishafarrina for trusting us! ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œThere is no way to be a perfect mother, but a million ways to be a good one.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Uncommon flowers? Say no more ๐Ÿ˜ If you would like to have any uncommon flowers to turn into a bouquet in mind, just let us know. Who knows we might can do it for you right? ๐Ÿ˜‰ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

A beautiful bouquet for her beautiful mom @alya.saurus ๐Ÿ™ˆ such a lovely surprise for a birthday! Thank you so much for trusting us! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

2

YASIRAH | This bouquet was her engagement bouquet:) She used it back for solemnization & reception ! Blush pink roses, cream carnation & deep purple roses with hydrangea & soft purple/yellow berries along with greeneries for her engagement day ! The perfect balance between pastel & bold flowers colour ๐Ÿ˜˜ -- #bungatangan #bungatanganmalaysia #bungatanganmurah #florist #floristmalaysia #bungatanganpengantin #bungatanganpenang #bungatangantunang #bungatanganipoh #bungatangankedah #bungatangankl #bungatanganselangor #artificialflowers #artificialflowershop #handbouquet #handbouquetmurah #handbouquetwedding #handbouquetmalaysia #handbouquetpenang #handbouquetpengantin #kahwinkahwin #bungakahwin #malaywedding #malaysiawedding #bungatangantiruan #handbouquetbajet #handbouquetkl #penangwedding #weddingpenang #penangweddingflower

0

โ€œTo the world you may be one person, but to one person you may be the whole world.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Nice and warm, isnโ€™t it? ๐Ÿ˜ Such a perfect bouquet for someone whoโ€™s funky and energetic! Spread the yellowness, we need more yellow spirit ๐Ÿ’› ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

1

Sape suke bunga matahari? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Since sepanjang pkpb ni stock imported flowers are hard to get, get yourself some gerbera/ daisy in yellow colour instead sbb rupa die seakan2 sama dengan sunflower tau but with much lower price! ๐Ÿ˜‰ Thank you @haqimaziz_ for trusting us! ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

3

โ€œBe the reason someone smiles today.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท All fresh flowers were sold out! Yes you heard us, thank you for your overwhelming support on special motherโ€™s day edition! ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท Thank you for let us be a part of this special day! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œA mother is she who can take the place of all others but whose place no one else can take .โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท All fresh flowers were sold out! Yes you heard us, thank you for your overwhelming support on special motherโ€™s day edition! ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท Thank you @ninazhar for let us be a part of this special day! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œSuccessful mothers are not the ones that have never struggled, they are the ones that never give up, despite the struggles.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท All fresh flowers were sold out! Yes you heard us, thank you for your overwhelming support on special motherโ€™s day edition! ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท Thank you @athirhazln for let us be a part of this special day! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œMoms are like buttons, they hold everything together.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท All fresh flowers were sold out! Yes you heard us, thank you for your overwhelming support for special motherโ€™s day edition! ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท Thank you @dayah.taufik for let us be a part of this special day! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œIf love is as sweet as a flower, then a mother is that sweet flower of love.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

2

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท All fresh flowers were sold out! Yes you heard us, thank you for your overwhelming support for special motherโ€™s day edition! ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

๐ŸŒท|SPECIAL MOTHERโ€™S DAY|๐ŸŒท Thank you @rasiqah_hamid for let us be a part of this special day! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œA mother is like a flower, each one beautiful and unique.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

THE HIGHEST DEMAND FRESH FLOWER! In @floristfairies , baby breath was the highest demand in market and following from behind was red roses ๐ŸŒน ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Awal2 lagi customer kite ni dah booking siap2 6 bouquets of fresh white baby breath tau! ๐Ÿ˜ณ Musim2 pkpb ni nak panic buying bunga pun boleh kite welcome je tapi kite bgtau siap2 stok memang tengah limited huhu thank you so much @emirafrids for trusting us! โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œThe camera canโ€™t steal the soul, but it can occasionally hold its hostage.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

CLOSE-UP GERBERA BOUQUET! Untuk yang tak kenal bunga gerbera, sesetengah orang panggil ni bunga daisy hee ๐Ÿ™Š We have to make an exchange from tulips to gerbera for Special Motherโ€™s Day since all imported flowers cannot be restocked at the moment, lucky us to have all supportive and understanding customers! Thank you Fairies โค๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

Surprise bouquet to made her morning! ๐ŸŒž Pagi2 lagi runner dah get ready untuk delivery bunga, korang yang selalu repeat order dengan @floristfairies jangan terkejut pulak kalau lepas ni lelaki yang hantar ๐Ÿ™Š Anyway spe2 yg freelance runner tu roger2 kay, penghantaran bunga ni tak menentu tapi kalau servis korang tiptop, memang kite akan bagi orang yang same je la untuk hantar okay? ๐Ÿ˜‰ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

โ€œEvery morning reminds me of how lucky i am to have someone as special as you.โ€-Xoxo, floristfairies ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

0

artificial bouquet for marina and tq for choosing @romance_handbouquet ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ ---------------------------โ€“--------------- booking your handbouquet here @romance_handbouquet romance handbouquet price ? whatsapp for detail or drop your comment fresh flower and artificial flower ? harga boleh berubah mengikut jenis bunga dan seawal booking dibuat ... -------------------------------------------- handbouquet for my wedding day ๐Ÿ’ pre order please booking 1 MONTH BEFORE WEDDING DATE 50% Deposit choose the great handbouquet from us { Romance } #handbouquet #bungatangan #wedding #handbouquette #kahwin #handbouquetmurah #kerjakahwin #solemization #bungamurah #bungatanganmurah #bungatangancantik #rosehandbouquet #malaywedding #raikancinta #rajasehari #bungacantik #bungatanganfreshflower #freshflower #bungasegar #bungatanganbajet #bungakahwin #bungatanganrose

0

Nampak macam fresh baby breath kan? Sebenarnye bouquet utk customer kali ni request for dried baby breath! With 8 rocher ๐Ÿซ Tak percaya? Take a close look and youโ€™ll see almost no difference! Kan dah bagitau baby breath memang tahan lama ๐Ÿ˜ ______________________________________________ www.wassap.my/601132264642 Delivery area Selangor/Putrajaya/KL FREE greeting card Jangan risau korang boleh request add on: โค๏ธ Love ๐Ÿซ Chocolate ๐Ÿป Teddy Bear ๐Ÿ’ Other flowers ๐Ÿ’‹ Lipmatte Sobella #babybreath #floristfairies #floristmurah #floristselangor #floristkl #floristputrajaya #bungamurah #bungacantik #bungakahwin #bungakonvo #bride #bridetobe #bouquet #bouquetmurah #bouquetgraduation #bacheloretteparty #engagement #wedding #birthday #surprise #convocation #ukm #upm #kptm #unikl #uniten #usim #utem #uitm

2