Bungatanganmalaysia Photos on Instagram

See related and similar tags

Artificial // Flower Combination warna bunga yang akan menaikkan lagi seri pengantin. Warna yang saya guna adalah campuran warna bold and soft. Daun hijau pulak untuk menampakkan keaslian bunga. . . If interested to order kindly WhatsApp . . . #jomkahwin #fallinginlove #GubahMy #freshflowers #artificialflower #artificialflowers #artificialflowerarangement #gubahmalaysia #bungatangan #bungatanganpengantin #bungatanganmurah #bungatanganmalaysia #bungatangancantik #bridalbouquet #wedding #sewahandbouquet #silkflowerbouquet #silkflowerweddingbouquet #silkflowers #silkbouquet #yourweddingday #bridalbouquetideas #boutonniere #boutonnieremalaysia #bridetobe #hantaranexclusive artificialbridalbouquet #driedbouquet #handbouquetdryflower #driedflowers

0

#sweetnessartificialbouquet available! Every bouquet is custom made, we can courier and u can keep them forever ❤️ RM120 with high quality artificial flowers, exc postage. DM nowww #artificialbouquet #artificialbouquetmalaysia #bungatanganpengantin #bungatanganmalaysia

0

“All too often people concentrate on finding the right spouse, little realizing that half of any marriage is being the right spouse.” Yasir Qadhi Nurul Azirah | Kampung Gajah, Perak. Handbouquet @byfiezasani Whatsapp to order: +6016-6905474 #feedbackbfs #handbouquet #handbouquetkl #handbouquetmalaysia #handbouquetmurah #bungatanganbajet #handbouquetgombak #bungatanganmurah #bungatangan #bungatanganpengantin #bungatanganmalaysia #malaywedding #malaysiawedding #malaysianwedding #bride #pengantin #flower #florist #pengantin #eday #prelovedweddingdress #bungatanganbrunei #tunang #engagement #wedding #bridalbouquet #bungatangantiruan #bungatangantunang

2

YASIRAH | This bouquet was her engagement bouquet:) She used it back for solemnization & reception ! Blush pink roses, cream carnation & deep purple roses with hydrangea & soft purple/yellow berries along with greeneries for her engagement day ! The perfect balance between pastel & bold flowers colour 😘 -- #bungatangan #bungatanganmalaysia #bungatanganmurah #florist #floristmalaysia #bungatanganpengantin #bungatanganpenang #bungatangantunang #bungatanganipoh #bungatangankedah #bungatangankl #bungatanganselangor #artificialflowers #artificialflowershop #handbouquet #handbouquetmurah #handbouquetwedding #handbouquetmalaysia #handbouquetpenang #handbouquetpengantin #kahwinkahwin #bungakahwin #malaywedding #malaysiawedding #bungatangantiruan #handbouquetbajet #handbouquetkl #penangwedding #weddingpenang #penangweddingflower

0

Artificial flower still nampak mahal and cantik kan? Beza artificial flower and fresh flower ni , artificial senang nak jaga. Lepas tu dia takkan ada deffect contoh mcm layu and warna bunga jadi kusam tau. And save budjet sikit kalau amik artificial flower. Still nampak expensive and cantik. You guys yang tgh fikir bunga mcm mana nak tu. boleh je click link dekat bio. Kakya bagi design2 cantik untuk chuols 😍 Takpe walaupun PKP nak nikah online ke, nikah ada family je ke chuols still perlukan bunga tangan untuk meriah and nampak berseri lagi tau 💓 #bungatangan #bungatanganmalaysia #bungatangankl #bungatanganmurah #bungapengantin #bungapengantinmalaysia #bungapengantinkl #bungapengantinmurah #handbouquet #handbouquetmalaysia #handbouquetkl #handbouquetmurah #persiapankahwin #hantarankahwin #suprisedeliverykl #choclatebouquetmurah #supriseflower #callalilyhandbouquet #suprisedelivery #flowerboxsuprise #deliverysuprisekl #tableflowermurah #servingtableflower #orkidmurah #gubahanbungaorkid #orkid #orkidmurahmalaysia #corsagemalaysia

1