Chickenslice Photos on Instagram

See related and similar tags

Bismillahhirahmannirahimmm 🥰 . Assalammualaikum semua. Mcm mne anda smua PKP day 17 ? Yg pasti keluar bila perlu ye 😇 . Setelah 2 minggu farra berehat so ade yg tanya sandwich tak open ke rasa mcm serba salah je taw. Lelagi ade tgah mengidam. Tak sampai hati 😢 . So oklah farra dah OPEN ORDER utk hari ISNIN ! Korunk bole mix jugak. Tp utk size 12 pcs shaja 😍 . Sandwich Egg Mayo Sandwich Tuna Mayo Sandwich Chicken Slice 🥪 . Bole wassap farra ke 01126717170 utk price ye. TQ soo much yg support farra 🥰 . #sandwichmelaka #eggmayo #tunamayo #chickenslice #melaka #farraazman #kakaksandwich #cariduitutkpamperssusuanakje

0

Fettine sottili di pollo bio con curcuma, pepe nero, prezzemolo, olio extra vergine di oliva con contorno di zucchine romanesche lesse Thin slices of organic chicken with turmeric, black pepper, parsley, extra virgin olive oil with a side dish of boiled Roman zucchini #chickenslice #organic #curcuma #turmeric #blackpepper #parsley #extravirginoliveoil #romanzucchini #zucchineromanesche #boiled #healthyfood #huaweimate20prophotography #igerfood

0

Cheese and biscuits #brie #redleicestercheese #cranberrycheese #chickenslice #grapes

0

Day 10 #stayathome Assalamualaikum & selamat tengah hari...jom lunch simple..wholemeal chicken slice,guna meatloaf no trans fat dan no msg. Jom kita semua jaga kesihatan,elakkan berada diluar rumah,duduk diam2 dlm rumah jgn tambahkan penyakit yg sedia ada,Kesian dekat frontliner mereka pun penat,makan tido mesti xtentu..Moga mereka dilindungi oleh allah s.a.w dan kesihatan yg baik Amin #lunch #wholemealbread #chickenslice #perintahkawalanpergerakan #stayathome

0

. 雞肉總匯三明治 | Chicken Club Sandwich 🥪 . 今天嘉義市確診人數破蛋了,但還好鳳梨學校的所在地目前還是零,真的是一片淨土,想到這學期就要畢業了,突然開始有點感傷呢🥺 / 最近疫情的演變,讓心情也受到一點影響,但還是要相信,雨過總匯三明治吧!🤣 趕快來試試看,無烤箱也能做的「烤土司」,用了平底鍋一樣脆脆的好好吃!🤪 . 📝材料 雞胸肉半塊 雞蛋一顆 起司一片 吐司兩片 牛番茄半顆 生菜 奶油 . 📖作法 1.熱鍋後,將吐司雙面抹上奶油,並放置於平底鍋加熱,適當地翻面至喜歡的吐司脆度,拿起另放在盤子上 2.倒入少許油,慢煎已經醃好的雞胸肉半片以及蛋一顆,完成後將材料放在盤子上 3.以鋁箔紙為底,開始把吐司、肉、蛋、生菜、番茄、起司按照個人喜好一層一層疊上去 4.將三明治以鋁箔紙包覆好後,可輕易切開,便完成 . 🖇如果覺得雞胸肉太厚,可以將肉切成薄片 #雞肉總匯三明治 #總匯三明治 #三明治 #雞肉片 #雞胸肉 #平底鍋料理 #早餐 #早午餐 #自己煮 #好煮意 #chickenclubsandwich #clubsandwich #sandwich #chickenslice #chickenbreast #pandish #breakfast #brunch #homemade #icookwhenicould

0

#lunch #makantengahari #dinner #makanmalam #sayurjawa #sayurgorengjawa #javanesefood #tempeh #tauhu #tofu #suhun #sayurfucuk #kacangpanjang #yardlongbeans #ubikentang #sweetpotato #chickenslice ~ hari ni kita makan ni jer, tak selera nak makan, boleh makan roti cicah milo ~ #foodie #foodblogger ~ #simplemeals #resepimudah #homecooked #schoolholidays #juststayathome #socialdistancing #day5 #controlmovementorder #partiallockdownmalaysia . . 🦠⛔️SOCIAL DISTANCING⛔️🦠 . . 🔴AVOID🔴 🤹🏻‍♀️Group Gatherings 😴Sleep Overs🛌🛏 🍻Playdates 🎼🎹Concerts🎺🎸 🎭Theater Outings ⛹🏿🤺Athletic Events 🏬Crowded Retail Stores🛒 🏦Malls🛍 🏋️‍♀️Workouts in Gyms 👫Visitors in Your House 🧹🧺Non-essential Workers in Your House 🚃🚞Mass Transit System . . 🟡USE CAUTION🟡 🍴🍽Visiting a Local Restaurant🍝🍜 🛒Visit Grocery Store🛍 😎Get Take Out🚲 💉💊🩺Pick Up Medications 🏸Play Tennis in a Park🏓 📚Visiting the Library 🚘Traveling🚁🛩 . . 🟢SAFE TO DO🟢 👣Take a Walk🚶‍♀️🚶‍♂️ 🗻Go for a Hike🧗‍♂️ 🌾👨🏻‍🌾Yard Work 🖼Play in Your Yard🧸🎈 🧺Clean Out a Closet 📚Read a Good Book📙 🎶Listen to Music 🥘Cook a Meal🍜 👨‍👩‍👦‍👦Family Game Night👩‍👦🧶🧵 🚖Go for a Drive🛺 👩🏻‍💻Group Video Chats💻 🎬Stream a Favorite Show 👧Check on a Friend📞 👵🏻Check on Elderly Neighbor📞 ;credit to: https://www.gradyhealth.org/social-distancing/

0

Assalamualaikum uolls🌹 Alhamdulillah #salampenjemputrezeki😍 #rezekipagirabu #popiavietnam #yummy #vietnamspringroll disaluti udang, isi ketam, Timun, karot, sohon dan salad yg fresh bila dikunyah terasa kurk krak dan sgt #sedap dicicah dgn #soschili dari #airtanganmama dimasak dgn #cookingwithlove yummynya. #vietnameserolls #vietnamwrap #vietnamese #popiavietnamadiqqas #airtanganseorangisteri #foodlovers #butterkicap #foodstation #foodie #instafood #sedekah #vietnamroll #udang #foodporn #chickenslice #beefslice #menusihat #repeatorder #sayasuka

0

Chicken slices in an irresistible mouth-watering cream sauce that filled with caramelized flavour. You will love to taste it. #KLFC #chickenslice #creamy #foodlover #sharing #loving

0

Happy Tuesday uolls🌹 Alhamdulillah #salampenjemputrezeki😍 #popiavietnam #yummy #vietnamspringroll disaluti udang, isi ketam, Timun, karot, sohon dan salad yg fresh bila dikunyah terasa kurk krak dan sgt #sedap dicicah dgn #soschili dari #airtanganmama dimasak dgn #cookingwithlove yummynya. #vietnameserolls #vietnamwrap #vietnamese #popiavietnamadiqqas #airtanganseorangisteri #foodlovers #butterkicap #foodstation #foodie #instafood #sedekah #vietnamroll #udang #foodporn #chickenslice #beefslice #menusihat #repeatorder #sayasuka

0

NEW - Chesse & Chicken Slice Croissant In our store now, ready to serve 🥐🍗🧀 #croissant #cheese #chickenslice #new #pastry #croissants #pastrylove #instacafe #cafelatte #goodcoffee #coffeelife #klfoodie #kepong #jalanipoh #cafehopper #coffeehouse #photooftheday #makercafekl

0

PROMOSI 📣 PROMOSI 📣📣 PROMOSI 📣📣📣 . . #ayamgunting #ayamkeping #chickenchop #chickenslice

0

3

Salam Jumaat & Selamat Pagi. Perfect start of the day with our creamy caramalized tuna with the cup of tea /kopi O. Share with your loved one. For order whatsapp us at 0176294127 #sandwichlover #sandwichtime #sandwichdelivery #sandwichesofinstagram #sandwichviral #sarapanpagi #kelanajaya #shahalam #petalingjaya #putrajayafood #putrajaya #sayajual #klfoodie #chickenslice #alasperut #bazaarpaknil #delicious #jomsandwich #kelanajaya #sandwichphotography #foodporn #food #foodlover #foodie #foodphotography

0

Quick and easy tonight. Chicken slice which was amazing, chips and beans. As you can see I’m living a nutritional dream 😁 . . #Chickenslice #chips #ilovechips #chipsandbeans #tuesdaytreat #yummybristol #bristolfoodie #bristolfood #foodofbristol #inmybelly #scrummyfood #foodie #foodofinsta #foodofinstagram #lovefood #foodphotography #bristol

1

According to many factors, the chicken breast is a cut above all parts of the chicken carcass. Numerous studies have shown that white chicken meat is one of the best and most healthy meat products. Currently, chicken breast is included in many nutrition programs aimed at normalizing weight and cholesterol levels. Even healthcare professionals recommend this product to people suffering from various diseases. Certainly, the most important factor contributing to the benefits of this meat is the way in which the chicken meat is cooked. It would be wrong to think that only professional cooks are able to cook chicken breasts properly and deliciously. In the next articles, we will reveal some secrets of cooking sliced chicken breast, which will satisfy both you and your loved ones. #eu_poultry

2

#pinkvintagehomecooking #brocolli #cauliflower #chickenslice #meehoon #simplethings Taklah seistimewa mana tapi tetap bawak gembira sebab dapat masak apa yang ada. Kuis-kuis peti ais, keluar cauliflower, keluar brokoli, dengan isi ayam. Isi ayam tu lebihan part atas kepak yang banyak isi tu! Hehe sini memang hantu kepak tapi tak suka makan isi, jadi isi kita masuk sini.

3

Chicken slice kriting ala saya @yantikuswahyuni.sekalian save resep disini Bahan: 100 gram tepung pro rendah 3 SDM tepung tapioka 1 SDM tepung beras Secukupnya penyedap rasa dan garam 1 buah telur ayam ambil putihnya saja 250 gram ayam bagian dada(potong slice daging ayam mendatar sehingga mendapatkan irisan yang lebar dan tipis Secukupnya bawang putih halus dan garam untuk perendam daging ayam...tiriskan Lalu balurkan tepung kering lalu adonan pencelup...balurkan lagi ke adonan kering goreng pada minyak panas Adonan pencelup Ambil secukupnya campuran tepung diatas dan air secukupnya sampai mendapat kekentalan ya g cukup kental tambahkan putih telur pada adonan pencelup... #myrecipesyk #chickenslice #friedchicken #ayamcrispy #idemenubekal #ayamgorengtepung

0

Kalian itu sudah pada nyobain #nasi uduk warkop pak agus belum sih?? Kelezetan #beef #pickle extra dengan #chickenslice, rasanya tiada tara menyatu di mulut.... Ahh gak ada kata-kata yang bisa gambarin enak nya, deh.... Bikin pengen lagi, lagi dan lagi!!!!! 🍗🍚 #awindonesia # #awrestaurants #dailysnack #burger #snackstime #curlyfries

0

Rooty mau tanya, nih… Kalian itu sudah pada nyobain #MOZZABURGER belum, sih? Kelezetan #BEEF #CHEESE #PICKLE extra dengan #CHICKENSLICE, rasanya tiada tara menyatu dimulut…… ahh gak ada kata - kata yang bisa gambarin enaknya, deh. Bikin pengen lagi, lagi dan lagiiiiii… 🍔😍 . . #AwesomeMoment #AWIndonesia #AWRestaurants

3

Happy Monday uolls🌹 Alhamdulillah #salampenjemputrezeki😍 #rezekipagiisnin #popiavietnam #yummy #vietnamspringroll disaluti udang, isi ketam, Timun, karot, sohon dan salad yg fresh bila dikunyah terasa kurk krak dan sgt #sedap dicicah dgn #soschili dari #airtanganmama dimasak dgn #cookingwithlove yummynya. #vietnameserolls #vietnamwrap #vietnamese #popiavietnamadiqqas #airtanganseorangisteri #foodlovers #butterkicap #foodstation #foodie #instafood #sedekah #vietnamroll #udang #foodporn #chickenslice #beefslice #menusihat #repeatorder #sayasuka

0

good morning all sandwich lovers❤️ #sandwich #chickenslice #eggmayo #sandwichbangi #meeting #event #party

0

Party chicken square and Swiss Roll Sausage #minibites # minisandwich #cocktailfood #foodie #foodporn #chickenslice #sandwichjb #sandwichviral #partyfood #food

2

晚餐就这样吃🥪 #subway #dinner #chickenslice #6inch #footlong

0

#eggs #chickenslice #wurstel

0

Settel oder utk petang nie..petang nanti sambung lagi buat yg org oder utk event malam 💪 . Inna haaza larizkuna maa lahu min naafad 🤲🏻 . . #crabcheese #beefblackpaper #beefbolognese #eggmayo #tunamayo #chickenslice #sandwich #sandwichkl #sandwichklcc #sandwichmurah #sandwichsedap #sandwichbajet #sandwichlover #sandwichbox #sandwichset #sandwichsetapak #sandwichwangsamaju

1

Suggestie! Onze huisbereide burger ''HOTchicken'' 😍 . . . #homemade #burger #hamburger #hot #chicken #doublecheese #cheese #spicy #delicious #foodporn #onion #chickenslice #eethuisjebelomi

1

Ayam tempe garorica . Pake ayam slice 35rb/pack 500 gram . . Masaknya cepet. Praktis. Ga pake ribet. Rasanya enak!!! . . #jualayam #jualayamgoreng #jualayamfillet #jualayamslice #dadaayamslice #chickenslice #jualchickenslice

0

#chickenslice #romansalad #eggs2

0

Ayam tempe garorica . Pake ayam slice 35rb/pack 500 gram . . Masaknya cepet. Praktis. Ga pake ribet. Rasanya enak!!! . . #jualayam #jualayamgoreng #jualayamfillet #jualayamslice #dadaayamslice #chickenslice #jualchickenslice

0

Chicken Slice . . #chickenslice #chickenslicesby #ayshafoodies

0

Egg Mayo mix Chicken Slice Cheese.. 😋 . Teringin nak makan yg kenyang tp simple? sandwich is de best ever.. 😎 . Ada sayur, ada buah, ada roti, complete set.. bagi yg diet boleh request roti wholemeal n no mayo no cheese.. 😉 . #diet #nakkurus #banana #chocolate #strawberry #snackhalal #sandwich #coklatlovers #gardenia #massimo #chickenslice #pastrycream #sandwichsedap #sandwichmurah #kanakkanak #sandwichuntukbudak #simplesandwich #kuantan #bandarkuantan #telukcempedak #teluksisek #sandwichbox #cikgu #love #lapar #makanmakan #nakkurus #ajimaura #terapiinstagram

0

Special menu di HomeBurger Hanya RM7.50 sahaja #Masterburgerwithmozarellacheese #chickenslice . #homeburger #supportlocalbrand #burgerkedaibiasatapirasaluarbiasa

0

Selamat pagi semua! Jom breakfast dengan Mouth Melters. Bagi yang ingin merasai kepedasan yang berbeza, Jom nikmati chicken tikka yang di sediakan dengan ramuan dan rempah ratus yang segar. Untuk order boleh whatsapp kami di 0176294127 #sandwichlover #sandwichtime # #sandwichdelivery #sandwichesofinstagram #sandwichviral #sarapanpagi #bigbreakfast #kelanajaya #shahalam #petalingjaya #putrajayafood #putrajaya #sayajual #klfoodie #chickenslice #alasperut #bazaarpaknil #delicious #jomsandwich #kelanajaya #sandwichphotography #foodporn #food #foodlover #foodie #foodphotography

2

For a £1.50 #lunch today . £1.00 for #ginsters #chickenslice and £0.50 for #ribena

0

After morning wet market #cny2020 shopping,grabbed a quick #breakfast #japanese #familymart #chickenslice and #eggmayosandwich.Paired it with #caffeine .I feel human once #coffee hits my #tastebuds #coffeeislove #coffeeislife

0

Minggu ni ada orang da excited nk balik kg kannn😎 Ada yg nk bawak bekal tak? Nnt jalan jem perut lapo😅 klu ada sandwich🥪 bole makan dlm kete Klu nk berhenti makan memana org mmg ramai laa Klu ada sandwich🥪 tahan sikit perut nk beratur bli makanan Nak gerak bila tu? Sok da bole order sesiap korang kemas kain baju siapkan anak2 Biar Dapo Dina siapkan bekal utk uolls😅🥪 boleh gitew..😉 pilih la.. Eco pack Snack pack Fiesta Box #spicytuna #eggmayo #Chickenslice #Crabmayo #DapoDina #SandwichSedap

0

Morning ! breakfast apa tuuu 😆 Tenkiu kak nora repeat order 🤗 #nellisasandwich #chickenslice #sardine

0

Chicken fillet is the most dietary meat. 100 grams of fillet contains only 2 grams of fat. For example, pork has over 32 grams of fat. ⠀ Eat diet meat regularly, and then you can lose weight and become healthier! ⠀ Choose 🐔! Choose EU POULTRY! • • • Kuracie filé - je mäso s najväčšou výživou. ⠀ 100 gramov filé obsahuje iba 2 gramy tuku! Napríklad bravčové mäso obsahuje viac ako 32 gramov tuku v 100 g. ⠀ Jesť mäso zo stravy pravidelne a potom môžete schudnúť a stať sa zdravším! ⠀ Vyberte 🐔! Vyberte EU POULTRY! ⠀ #chicken #chickenfillet #meat #behealthy #deliciously #deliciouslyhealthy #befitfoods #europeanmeat #chickenslice #eu_poultry

0

#SandwichPremium'lovely kitchen'by watie ....quality.tasty.delicious.😋😋😋😋 #chickencarbonara #chicken bolognese #chickenslice #tuna hotmayo #

0

A good day starts with the good meal. Kick start your day with our delightful sandwiches. Purely made at home with all fresh ingredients. Good Morning Monday! To order, whatsapp us at 0176294127 #sandwichlover #sandwichtime # #sandwichdelivery #sandwichesofinstagram #sandwichviral #sarapanpagi #bigbreakfast #kelanajaya #shahalam #petalingjaya #putrajayafood #putrajaya #sayajual #klfoodie #chickenslice #alasperut #bazaarpaknil #delicious #jomsandwich #kelanajaya #sandwichphotography #foodporn #food #foodlover #foodie #foodphotography

0

Chicken Slice Cheese yang selalu customer order 😋 . RM28 perbox. Jangan tunggu lg kalau nk order untuk makan malam ni.. whatsApp sekarang taw 🤗 . #chicken #chickenslice #sandwich #sandwichchicken #sandwichayam #sandwichsedap #kuantandelivery #kuantan #htaa #nakmakan #lapar #jommakan #terapiinstagram #ajimaura #ayam #fallfood #creamysoup #communityfood #pizza #kfc #kempadang #bandarkuantan #carboatsale #sandwichlover #kurus #diet #makanansihat #lettuce #salad

2

#sandwich premium #crabmayo #chickenslice #chickenblackpeper #tunatuner # 12 set ecopack sold out # lovely kitchen by watie

0

Again ordered by Kak Kintan. But this time for visiting her daughter at boarding school this evening. 10pcs of Chicken Blackpepper for you girls. Hope you'll love the juicy and spicy taste. Thank you so much Kak Kintan for choosing sandwiches from red.teaspoon 😊. Anyone interested pls order through wasap WA 📲 013-7495464 WA 📲 013-7495464 #red.teaspoon #jbsandwich #chickenmushroom #chickenslice #chickenblackpepper #chickenbolognese #chickencabonara #eggmagic #spicytuna #beefblackpepper

0

Happy Monday uolls🌹 Alhamdulillah #salampenjemputrezeki😍 #rezekipagiisnin #popiavietnam #yummy #vietnamspringroll disaluti udang, isi ketam, Timun, karot, sohon dan salad yg fresh bila dikunyah terasa kurk krak dan sgt #sedap dicicah dgn #soschili dari #airtanganmama dimasak dgn #cookingwithlove yummynya. #vietnameserolls #vietnamwrap #vietnamese #popiavietnamadiqqas #airtanganseorangisteri #foodlovers #butterkicap #foodstation #foodie #instafood #sedekah #vietnamroll #udang #foodporn #chickenslice #beefslice #menusihat #repeatorder #sayasuka

5

Assalamualaikum n good morning 🌷 View sandwich pepagi boleh ken 😍 Metaceh daun keladi , silakan order lagi 🥰🙈 mekasih juga berkongsi rezeki dengan mek' #sherascuisinesandwich #eggmayonnaise #sosejblackpepper #spicytuna #chickenslice #mixsandwich #sandwich #sandwichlover #sandwichmurahsedap #sandwichtime #sedap #deliciousfood #healthyfoodshare #sandwichesofinstagram

0

terima kasih asfahani & kak nora order mix box sandwich ! #spicysardine #sosejeggmayo #chickenslice #nellisasandwich #homemade

3

Forget the aesthetic, just screw with the desire! #instafood #food #meal #breakfast #chickenslice #egg

0