Childrenday2019 Photos on Instagram

See related and similar tags

BRING UP SUNDAY VIBES!!! ๐Ÿ˜ _ Eh dah hari Ahad. Buat apa je dengan keluarga tersayang? Orang selalu cakap tentang MASA YANG BERKUALITI. Tapi boleh jadi kita mungkin terlepas pandang tentang KUANTITI masa Ya, maksudnya banyak mana masa yang kita luangkan dengan keluarga kita terutamanya dengan anak-anak Tau tak 6 tahun pertama merupakan fasa paling kritikal untuk anak-anak dari segi emosi? Kata sayang anak kan. Mestilah kita nak anak kita berkembang dengan terbaik kan kan kan ๐Ÿค— Jadi apa kata, dalam kesibukan tu, ambil masa yang ada untuk buat aktiviti bersama keluarga. Tak kisah la di rumah atau aktiviti luar. Paling penting, tinggalkan gajet sekejap. Choose to be present in presence Semoga kita semua dapat membina keluarga harmoni dan sejahtera! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

ๆฌกๅฅณใŒใ‚ฏใƒชใ‚นใƒžใ‚นใ‚คใƒ™ใƒณใƒˆใซ่กŒใฃใฆใ‚‚ใ‚‰ใฃใŸใƒ—ใƒฌใ‚ผใƒณใƒˆใ‚’ใ•ใฃใใไฝœใฃใฆใฟใพใ—ใŸ๏ผๆ˜Žๆ—ฅใฎใŠ้ขจๅ‘‚ๆฅฝใ—ใฟ #cpschwab #childrenday2019 #uso #bathbombkit #crazart #ๅง‰ๅฆนใฎใƒžใƒž

0

UNICEF Universal children day #unicef #childrenday2019 #kiribati๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฎ #southpacific #travel #travelphotography

0

IT'S HAPPENING TODAY!!! ๐Ÿ˜ _ Hi! Assalamualaikum. The most ANTICIPATED series is ready to brighten your day! _ How do you feel about today event? How excited the kids during #YoungChef today? Do support us! Hope our team can handle today crowd and make today event remarkable! Amiin ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

It is very special day for you and your family. ... Happy 1st birthday to you ehman. . @baking_smiles_kano . Picture @faisal_4tography ___________________________ #faisal_4tography #child's #childrenday2019 #kano

1

Lovely Mia๐Ÿ˜... see her tongue @trangamy #childrenday2019

1

VIBES OF CHEF ELEMENTS Are you ready for tomorrow event? _ Get your kids ready with ๐Ÿ”ฅ excitement and desire to work on masterpiece in the kitchen _ Registration is still ๐Ÿ”“ OPEN BOOK YOUR SEAT NOW Come and join our #YoungChef class tomorrow, 7/12/2019 ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰. It's gonna be 2 hours session with scrumptious meals _ For registration, ๐Ÿ“ฒ BRO HAFIZ โžก๏ธ wasap.my/60173443260 or click link on profile ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

JUMU'AH MUBARAK _ Happiness is reading Surah al-Kahf _ Don't forget to perform Friday sunnah โค๏ธโค๏ธโค๏ธ _ โžก๏ธ ๐Ÿšฟ Shower โžก๏ธ Favourite clothes โžก๏ธ Nail cut โžก๏ธ Miswak โžก๏ธ Go early to the ๐Ÿ•Œ โžก๏ธ Selawat โžก๏ธ Zikrullah _ May Allah reward us all with the best and may He bless us too! _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

Open the wings of freedom & make your dream come true of flying in the air ๐Ÿ‘๐Ÿป #paragliding #flyhigh #youcandothis #drshivanikhetan #mudita #childrenday2019 #beinghuman #dementia #fitnessmotivation #fitnessgirl #strong #bali #seminyak #mentalhealthawareness #arttherapy

1

BAKING CLASS: WHAT TO EXPECT? 1. Increased interest in old and new food 2. Exposure to new Vocabulary 3. Following Directions 4. Simple Mathematics when measuring flour and such 5. Science โ€“ Exploring the Five Senses and food is all about taste, smell and sight 6. Fine Motor Skills when cracking eggs, stirring and kneading doughs, and on top of that, it takes patience 7. Socialization and Team Work 8. Big Helper in Your Family 9. Itโ€™s FUN! 10. Clean Up Time! As with all fun, at the end, comes clean up time Come and join us this Saturday, 7/12/2019 for exciting marvellous BAKING CLASS ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ _ For registration, ๐Ÿ“ฒ BRO HAFIZ โžก๏ธ wasap.my/60173443260 or click link on profile ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

Posted @withrepost โ€ข @delhimomstribe @delhimomstribe has collaborated with @momwearsprada for the biggest XMas carnival and We are all set to ROCK this most happening event of @momwearsprada ๐ŸŽ„ ๐ŸŽ… R u in with us? If yes; Repost this image and tag @delhimomstribe @momwearsprada to show your excitement level and win a chance to get an invite from the Diva herself @momwearsprada . . @momwearsprada @delhimomstribe @momwearspradaevents @mommy_and_her_sunshine @thezeniasharma #eventBIG๐ŸŒˆ #delhimomsmeetup #DelhiMomTribe #funfrolic #MeetUp #bloggersmeet # # #MommiesOfInstagram #childrenday #childrenday2019 #DelhiMomsTribe #firstandoriginal

0

HAPPY PILLS from #kelasagama @ @supergeniusedulab _ Alhamdulillah. Anak-anak happy, parents pun puas hati. Kan? _ Risau pasal yuran? Well, KELAS INI PERCUMA! Nak tau best ke best sangat, jom ajak anak-anak datang kelas kami _ InsyaAllah hari ini ada Kelas Mengaji dan Hafazan TEMPAT yang sama. WAKTU yang sama. 2.30-3.30 petang. Jumpa petang nanti! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

โญ CREATIVE KIDS โญ _ Tengoklah. Ni Anas, murid 6 tahun. Alhamdulillah sangat istiqamah datang ke Kelas Agama percuma kami bersama kakaknya, Auni Nak tau apa yang Anas buat sementara tunggu mama datang ambil lepas kelas? Anas sangat suka ๐Ÿ–ฅ๏ธ๐Ÿ–ฅ๏ธ๐Ÿ–ฅ๏ธ. Hari itu, Anas ada belajar serba sedikit dari Abang Ashraf pasal ๐Ÿ–ฅ๏ธ dan Sketch Up Jadi hari ni Anas pun nak cuba juga sendiri. Nampak tak hasilnya? Seronok kan kawan-kawan? _ Lagi satu, Anas nak cerita ni, Kelas agama ni BEST sebab PERCUMA. PERCUMA โค๏ธโค๏ธโค๏ธ _ Sambil-sambil datang majlis ilmu santai, boleh buat aktiviti BEST lain Jom la kawan-kawan datang sekali. Boleh jumpa Anas hehe ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _ InsyaAllah esok menyusul Kelas Mengaji dan Hafazan oleh ustazah _ TEMPAT yang sama. WAKTU yang sama. 2.30-3.30 petang. Jumpa esok ya! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ _ Pendaftaran dibuka untuk walk in ๐Ÿ˜Š _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

POST CLASS REWARD after #dailyclasses @ @supergeniusedulab _ Alhamdulillah. Cuba teka apa yang adik-adik ni buat sementara tunggu ibu bapa datang ambil lepas habis kelas agama? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _ Best kan nampak ada yang seronok bermain ๐Ÿ–ฅ๏ธ dengan buat sketch up. Ada yang shopping snek buat alas perut. Ada yang duduk santai di #antisocialzone _ Paling penting, mereka dah dididik untuk kemas barang sebelum tinggalkan kelas ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _ Nak tau apa yang PAAAALING BEST dengan kelas agama ni? _ Ya. Betul tu PERCUMA! Best ke sangat best? _ InsyaAllah esok menyusul Kelas Mengaji dan Hafazan oleh ustazah. Tempat yang sama. Waktu yang sama. 2.30-3.30 petang. Jumpa esok ya! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

SOLAT IS FIRST during #dailyclasses @ @supergeniusedulab _ Kelas Penghayatan Sifat Solat Nabi tadi ada recap pasal Rukun Islam terutamanya tentang SOLAT _ Sambil biasakan adik-adik untuk datang majlis ilmu secara santai, dapat juga dengar perkongsian dari Ustaz Azuan Yang penting, minat pada agama dan pengetahuan asas itu dapat dibentuk Lagi best, KELAS INI PERCUMA! _ InsyaAllah esok menyusul Kelas Mengaji dan Hafazan oleh ustazah. Tempat yang sama. Waktu yang sama. 2.30-3.30 petang. Jumpa esok ya! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

SWEETNESS OVERLOADED during #dailyclasses @ @supergeniusedulab _ Alhamdulillah. Jazakillahu khayr Bonda Ozil. Selalu tak lokek dengan buah tangan. Sharing is caring. Sharing is sadaqa too aite? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _ Kelas Penghayatan Sifat Solat Nabi tadi ada recap pasal Rukun Islam terutamanya tentang SOLAT _ Sambil biasakan adik-adik untuk datang majlis ilmu secara santai, dapat juga dengar perkongsian dari Ustaz Azuan Yang penting, minat pada agama dan pengetahuan asas itu dapat dibentuk Lagi best, KELAS INI PERCUMA! _ InsyaAllah esok menyusul Kelas Mengaji dan Hafazan oleh ustazah. Tempat yang sama. Waktu yang sama. 2.30-3.30 petang. Jumpa esok ya! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ _ #kindnessisfree #bakery #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0

KENAPA BELAJAR SIRAH? _ โค๏ธ Untuk mengambil TAULADAN dan contoh Nabi Muhammad s.a.w iaitu dengan mengetahui sirah dan petunjukknya serta mengambil iktibar dan pengajaran daripadanya _ โค๏ธ MENGHAYATI sirah semulia-mulia manusia kerana baginda adalah manusia yang paling agung di atas muka bumi ini _ โค๏ธ MEMAHAMI ayat-ayat Al-Quran dengan makna yang sebenar dan tepat kerana kebanyakan ayat-ayat Al-Quranย  diturunkan mempunyai โ€œAsbabun Nuzulโ€ yang tertentu yang berkait-rapat dengan Sirah Rasulullah saw. _ โค๏ธ Ilmu yang SANGAT LUAS. Sumber bagi ilmu-ilmu akidah, hukum hakam, akhlak, metodologi dakwah dan lain-lain _ Source : Credit to Pejabat Imam, DQ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ _ Jom sertai KELAS AGAMA PERCUMA kami setiap Isnin sehingga Jumaat, pukul 2.30-3.30 petang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _ #schoolbreakproject #schoolbreakwithsupergenius #projekcutisekolah #cutisekolah #programcutisekolah #speechanddramaclass #sketchclass #3dmodellingclass #privatetutoringclass #kelasagamakanakkanak #kelasagamapercuma #gardeningclass #artncraft #bakingcookingclass #kidsfunclass #funworks #littlescientist #bakingclass #childhood #childrenday2019 #indahnyaislam #tadabburalquran #sirahnabiwiyah

0