Cleanserarganoil Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@nuriman_vita

Nak kulit cantik tapi Malas nak beli banyak produk ..MEMBAZIR! ADA TAK PRODUK YG SATU SAHAJA TP BOLE GUNA UNTUK SEMUA MASALAH??? ADA UOLLS...ADA💕💋 Nak cantik kena la RAJIN KONSISTEN uolls!😉 Jgn baloq liat sangat orang kedah kata kalau malas kesan dia pun pasti malas! Pssstttt KAMI ADA AOLG ARGAN OIL YANG MERANGKUMI SEMUA dari hujung rambut ke hujung kaki! Yang mana dok cari satu produk tp bole guna untuk semua masalah jom cuba AOLG ARGAN OIL. Bukan susah, bole campur AOLG dengan foundation ataupun pakai setiap malam ataupun pakai pagi dan malam dan sesuai juga dengan semua skincare anda yang sedia ada. LAGI KONSISTEN LAGI BANYAK MANFAAT DAPAT!🤗 Whatsapp kami ke: www.wasap.my/60192794063/AOLG . . . #arganoilmalaysia #jannanick #meletop #lokalah #cleansermalaysia #foundationhd #motifviral #nakkurus #skinsolution #tv3 #followme #ibawal #minyakargan #ootd #terlajaklaris #ootd #sinarfm # #loffatah #followback #blousemurah #purearganoil #followforfollow #alhamdulilah #arganoilmurah #cleanserarganoil #teatox #detoxtea #muamakeup

3
@nuriman_vita

Nak kulit cantik tapi Malas nak beli banyak produk ..MEMBAZIR! ADA TAK PRODUK YG SATU SAHAJA TP BOLE GUNA UNTUK SEMUA MASALAH??? ADA UOLLS...ADA💕💋 Nak cantik kena la RAJIN KONSISTEN uolls!😉 Jgn baloq liat sangat orang kedah kata kalau malas kesan dia pun pasti malas! Pssstttt KAMI ADA AOLG ARGAN OIL YANG MERANGKUMI SEMUA dari hujung rambut ke hujung kaki! Yang mana dok cari satu produk tp bole guna untuk semua masalah jom cuba AOLG ARGAN OIL. Bukan susah, bole campur AOLG dengan foundation ataupun pakai setiap malam ataupun pakai pagi dan malam dan sesuai juga dengan semua skincare anda yang sedia ada. LAGI KONSISTEN LAGI BANYAK MANFAAT DAPAT!🤗 Whatsapp kami ke: www.wasap.my/60192794063/AOLG . . . #arganoilmalaysia #jannanick #meletop #lokalah #cleansermalaysia #foundationhd #motifviral #nakkurus #skinsolution #tv3 #followme #ibawal #minyakargan #ootd #terlajaklaris #ootd #sinarfm # #loffatah #followback #blousemurah #purearganoil #followforfollow #alhamdulilah #arganoilmurah #cleanserarganoil #teatox #detoxtea #muamakeup

1
@nuriman_vita

Nak kulit cantik tapi Malas nak beli banyak produk ..MEMBAZIR! ADA TAK PRODUK YG SATU SAHAJA TP BOLE GUNA UNTUK SEMUA MASALAH??? ADA UOLLS...ADA💕💋 Nak cantik kena la RAJIN KONSISTEN uolls!😉 Jgn baloq liat sangat orang kedah kata kalau malas kesan dia pun pasti malas! Pssstttt KAMI ADA AOLG ARGAN OIL YANG MERANGKUMI SEMUA dari hujung rambut ke hujung kaki! Yang mana dok cari satu produk tp bole guna untuk semua masalah jom cuba AOLG ARGAN OIL. Bukan susah, bole campur AOLG dengan foundation ataupun pakai setiap malam ataupun pakai pagi dan malam dan sesuai juga dengan semua skincare anda yang sedia ada. LAGI KONSISTEN LAGI BANYAK MANFAAT DAPAT!🤗 Whatsapp kami ke: www.wasap.my/60192794063/AOLG . . . #arganoilmalaysia #jannanick #meletop #lokalah #cleansermalaysia #foundationhd #motifviral #nakkurus #skinsolution #tv3 #followme #ibawal #minyakargan #ootd #terlajaklaris #ootd #sinarfm # #loffatah #followback #blousemurah #purearganoil #followforfollow #alhamdulilah #arganoilmurah #cleanserarganoil #teatox #detoxtea #muamakeup

3
@nuriman_vita

Wahwahwah!!! Da sampai obeseaaa daaa argan oillll...merecik kooo!!!🤗☺☺☺ . Alhamdulilahhh ada pengguna tegar kita disanaaa...mmg baguihhh . Kulit jd moistt bila sapu mlm ni..esok jerawat x jd nak muncul..parut yg ado tu nak mula menghilangkn diri.. . Syiokknya lagu tu...sapa nak meyh lekaih wsp hakak..ada offer laaa ni😊😊 Mai mai mai . 0192794063 #arganoilmurah #arganoilmalaysia #minyakargan #purearganoil #cleanserarganoil #masalahrambut #bibirkering #parut #scrubmuka #jeragat #jerawat

0
@nuriman_vita

Haaaaa!!!uollss ! Meyh hakak nak bg offer ni..sapa bli 3 bottle hakak bg hargaaaa masyukk punyaaa siap free postage ...ko hado?? . Memang flawless dan glowing siap pakej rawat kulit before tdo lg..pg esok moist jaaa kulit awak tu...bagi laa dia rehat asik bermakeup je...rehat kulit anda dgn argan oil ni.. . Multipurpose weyh Laki puang bole😊 . Nak cuba? Meyh wsp hakak 0192794063 No chemicals Its organik ok . #arganoilmalaysia #arganoilmurah #meletop #glowing #flawless #kulitsihat #jeragat #jerawat #masalahrambut #rambutgugur #sakitkulit #merekah #bibirhitam #scrubbibir #foundationmurah #foundationorganik #cleanserarganoil #terbaik #sabah #brunei #serawak #freepostage #viralmalaysia

0
@nuriman_vita

Haiii uolsss!!!! Esok ada postage argan oil yg paling cun ni☺☺☺ . Sapa yg nak order bole wsp hakak 0192794063 . Tiada bahan kimia ..hanya organik sahaja taw☺☺ Pakai as bases makeup sng nak remove nnti...muka pun x bercapuk..sambil makeup tu sambil merawat mana mana struktur kulit yg dah x ok tu👍 . Sebelum tdo tekap tekap esok pg jerawat kecut..muka moist gitew...kulit pun x kering dan kusam daaa...lagi satu awet muda taw😌😌 . #purearganoil #arganoilmalaysia #arganoil #muamalaysia #muakl #muakampung #mua #makeuptutorial #muaklang #muamurah #makeup #removermakeup # #watson #skincare #lazada #lokalah #jannanick #terimakasih #arganoilcleanser #cleanserarganoil #mirafilzah #makeupart

0
@nuriman_vita

Haaaaa!!!uollss ! Meyh hakak nak bg offer ni..sapa bli 3 bottle hakak bg hargaaaa masyukk punyaaa siap free postage ...ko hado?? . Memang flawless dan glowing siap pakej rawat kulit before tdo lg..pg esok moist jaaa kulit awak tu...bagi laa dia rehat asik bermakeup je...rehat kulit anda dgn argan oil ni.. . Multipurpose weyh Laki puang bole😊 . Nak cuba? Meyh wsp hakak 0192794063 No chemicals Its organik ok . #arganoilmalaysia #arganoilmurah #meletop #glowing #flawless #kulitsihat #jeragat #jerawat #masalahrambut #rambutgugur #sakitkulit #merekah #bibirhitam #scrubbibir #foundationmurah #foundationorganik #cleanserarganoil #terbaik #sabah #brunei #serawak #freepostage #viralmalaysia

1
@nuriman_vita

Haaaaa!!!uollss ! Meyh hakak nak bg offer ni..sapa bli 3 bottle hakak bg hargaaaa masyukk punyaaa siap free postage ...ko hado?? . Memang flawless dan glowing siap pakej rawat kulit before tdo lg..pg esok moist jaaa kulit awak tu...bagi laa dia rehat asik bermakeup je...rehat kulit anda dgn argan oil ni.. . Multipurpose weyh Laki puang bole😊 . Nak cuba? Meyh wsp hakak 0192794063 No chemicals Its organik ok . #arganoilmalaysia #arganoilmurah #meletop #glowing #flawless #kulitsihat #jeragat #jerawat #masalahrambut #rambutgugur #sakitkulit #merekah #bibirhitam #scrubbibir #foundationmurah #foundationorganik #cleanserarganoil #terbaik #sabah #brunei #serawak #freepostage #viralmalaysia

0
@nuriman_vita

Haiii uolsss!!!! Skrg dah open order balik utk argan oil yg paling cun ni☺☺☺ . Sapa yg nak order bole wsp hakak 0192794063 . Tiada bahan kimia ..hanya organik sahaja taw☺☺ Pakai as bases makeup sng nak remove nnti...muka pun x bercapuk..sambil makeup tu sambil merawat mana mana struktur kulit yg dah x ok tu👍 . Sebelum tdo tekap tekap esok pg jerawat kecut..muka moist gitew...kulit pun x kering dan kusam daaa...lagi satu awet muda taw😌😌 . #purearganoil #arganoilmalaysia #arganoil #muamalaysia #muakl #muakampung #mua #makeuptutorial #muaklang #muamurah #makeup #removermakeup #guardian #watson #skincare #lazada #lokalah #moodrepublik #merdeka60 #terimakasih #sukansea2017 #arganoilcleanser #cleanserarganoil #sehatisejiwa

0
@nuriman_vita

Sapa kulit yg bermasalah..meyh dkt sikit...nak habaq maiii ni... . Cleanser ni more too kulit yg bermasalah.. . -Antioxidant -Antiaging -protect cells from free radicals -suitable for breakout skin -acne prone skin -control oil . Org yg kulit bermasalah mcm jerawat dan berminyak sgt recommended cleanser ni ...yg kulit kering TAK SESUAI..(honest x..direct inform😀) . Set combo ada offer taw skrg!! Set triple pun ada...JIMAT RM20 lagi.. Jom cantik bersama #arganoil #arganoilmurah #arganoilmalaysia #jeragat #kulitkering #eczema #parut #jerawat #bibirkering #merekah #bibirhitam #scar #acne #makeupbases #cleanserarganoil

0
@nuriman_vita

Nak kulit cantik tapi Malas nak beli banyak produk ..MEMBAZIR! ADA TAK PRODUK YG SATU SAHAJA TP BOLE GUNA UNTUK SEMUA MASALAH??? ADA UOLLS...ADA💕💋 Nak cantik kena la RAJIN KONSISTEN uolls!😉 Jgn baloq liat sangat orang kedah kata kalau malas kesan dia pun pasti malas! Pssstttt KAMI ADA AOLG ARGAN OIL YANG MERANGKUMI SEMUA dari hujung rambut ke hujung kaki! Yang mana dok cari satu produk tp bole guna untuk semua masalah jom cuba AOLG ARGAN OIL. Bukan susah, bole campur AOLG dengan foundation ataupun pakai setiap malam ataupun pakai pagi dan malam dan sesuai juga dengan semua skincare anda yang sedia ada. LAGI KONSISTEN LAGI BANYAK MANFAAT DAPAT!🤗 Whatsapp kami 0192794063 . #arganoilmalaysia #jannanick #meletop #lokalah #cleansermalaysia #foundationhd #motifviral #organikkosmestim #skinsolution #tv3 #followme #mukacantik #minyakargan #ootd #terlajaklaris #ootd #sinarfm # #loffatah #followback #blousemurah #purearganoil #followforfollow #alhamdulilah #arganoilmurah #cleanserarganoil #always21 #muamakeup

0
@nuriman_vita

TAHUKAH ANDA BAHAWA ARGAN OIL (LiquidGold) sangat bermanfaat untuk rawatan:- . . ❄️ masalah rambut gugur ❄️ pertumbuhan rambut ❄️ penjagaan rambut . . kerana khasiatnya mampu memberi nafas baru kepada rambut kering, beruban, kusut, bercabang, rapuh dan sebagainya. . . 🌷Minyak ini mempunyai ciri yang sama dengan minyak Jojoba TETAPI KHASIAT dan KEBERKESANAN minyak ARGAN(LiquidGold) LEBIH LUAR BIASA. . . ANDA MEMPUNYAI MASALAH RAMBUT?? JANGAN TUNGGU SAMPAI ANDA BOTAK..BERTINDAK DENGAN ARGAN OIL (LiquidGold) SEKARANG! Wsp 0192794063 . #arganoilmalaysia #jannanick #meletop #lokalah #cleansermalaysia #foundationhd #motifviral #nakkurus #skinsolution #tv3 #followme #ibawal #minyakargan #ootd #terlajaklaris #ootd #sinarfm # #loffatah #followback #blousemurah #purearganoil #followforfollow #alhamdulilah #arganoilmurah #cleanserarganoil #teatox #detoxtea #muamakeup

0
@nuriman_vita

Nak kulit cantik tapi Malas nak beli banyak produk ..MEMBAZIR! ADA TAK PRODUK YG SATU SAHAJA TP BOLE GUNA UNTUK SEMUA MASALAH??? ADA UOLLS...ADA💕💋 Nak cantik kena la RAJIN KONSISTEN uolls!😉 Jgn baloq liat sangat orang kedah kata kalau malas kesan dia pun pasti malas! Pssstttt KAMI ADA AOLG ARGAN OIL YANG MERANGKUMI SEMUA dari hujung rambut ke hujung kaki! Yang mana dok cari satu produk tp bole guna untuk semua masalah jom cuba AOLG ARGAN OIL. Bukan susah, bole campur AOLG dengan foundation ataupun pakai setiap malam ataupun pakai pagi dan malam dan sesuai juga dengan semua skincare anda yang sedia ada. LAGI KONSISTEN LAGI BANYAK MANFAAT DAPAT!🤗 Whatsapp kami ke: http://www.wasap.my/60192794063/AOLG . #arganoilmalaysia #jannanick #meletop #lokalah #cleansermalaysia #foundationhd #motifviral #nakkurus #skinsolution #tv3 #followme #ibawal #minyakargan #ootd #terlajaklaris #ootd #sinarfm # #loffatah #followback #blousemurah #purearganoil #followforfollow #alhamdulilah #arganoilmurah #cleanserarganoil #teatox #detoxtea #muamakeup

1
@nuriman_vita

Wahwahwah!!! Da sampai obeseaaa daaa argan oillll...merecik kooo!!!🤗☺☺☺ . Alhamdulilahhh ada pengguna tegar kita disanaaa...mmg baguihhh . Kulit jd moistt bila sapu mlm ni..esok jerawat x jd nak muncul..parut yg ado tu nak mula menghilangkn diri.. . Syiokknya lagu tu...sapa nak meyh lekaih wsp hakak..ada offer laaa ni😊😊 Mai mai mai . 0192794063 #arganoilmurah #arganoilmalaysia #minyakargan #purearganoil #cleanserarganoil #masalahrambut #bibirkering #parut #scrubmuka #jeragat #jerawat

0
@nuriman_vita

TAHUKAH ANDA BAHAWA ARGAN OIL (LiquidGold) sangat bermanfaat untuk rawatan:- . . ❄️ masalah rambut gugur ❄️ pertumbuhan rambut ❄️ penjagaan rambut . . kerana khasiatnya mampu memberi nafas baru kepada rambut kering, beruban, kusut, bercabang, rapuh dan sebagainya. . . 🌷Minyak ini mempunyai ciri yang sama dengan minyak Jojoba TETAPI KHASIAT dan KEBERKESANAN minyak ARGAN(LiquidGold) LEBIH LUAR BIASA. . . ANDA MEMPUNYAI MASALAH RAMBUT?? JANGAN TUNGGU SAMPAI ANDA BOTAK..BERTINDAK DENGAN ARGAN OIL (LiquidGold) SEKARANG! Wsp 0192794063 . #arganoilmalaysia #jannanick #meletop #lokalah #cleansermalaysia #foundationhd #motifviral #nakkurus #skinsolution #tv3 #followme #ibawal #minyakargan #ootd #terlajaklaris #ootd #sinarfm # #loffatah #followback #blousemurah #purearganoil #followforfollow #alhamdulilah #arganoilmurah #cleanserarganoil #teatox #detoxtea #muamakeup

0
@nuriman_vita

Haaaa.. Meyh baca jap..hakak nak kongsi sikit keajaiban argan oil yang kini jadi bualan org ramai😊 . Uolss tahu x yang argan oil ni klu kita jdkan dia minyak rambut mmg lebat dan hitam berkilat rambut tu sehingga klu yg xde rambut tu dah bole tumbuh anak rambut😇 . Klu uolss letak kat bibir kering yg berdarah pastu merekah rekah tu nnti kesan dia bibir uolss akn jd pink dan moist je😊 . Lagi best klu sebelum tdo sapu sapu tap tap kat muka..mmg pg esok bangun pagi rasa moist dan x kering kulit uols..klu ada jerawat tu bole kecut😊 . Tu jaa yg hakak nak kongsi mlm ni..nite😊😊 Salam cantik utk semua! Nak order tu jgn segan silu wsp je hakak ni haaa 0192794063 . #arganoilmalaysia #arganoilmurah #cleanserarganoil #muamakeup #makeupartist #muaselangor #muaklang #muakl #pv #klcc #putrajaya #sabah #singapura #brunei #kelantan #kedah #jb #bangi #ampang #jalantar #masjidjamek #meletop #jeragat #jerawat #purearganoil #original #bebaskimia

0
@nuriman_vita

. Terbaik uolsss apply Now . Sebelum gi kerja tu sapu sikit argan oil. Jdkan base makeupp Tahan lama koooo makeup tu ..tak bercapuk pun..yang penting flawless dan glowing ..nak remove pun sng nanti!!! X yah gonyoh kuat kuat sgt daaaa!!!!! . . . #arganoilmurah #arganoilmalaysia #minyakargan #purearganoil #cleanserarganoil #masalahrambut #bibirkering #parut #scrubmuka #jeragat #jerawat

0
@nuriman_vita

Wahwahwah!!! Da sampai obeseaaa daaa argan oillll...merecik kooo!!!🤗☺☺☺ . Alhamdulilahhh ada pengguna tegar kita disanaaa...mmg baguihhh . Kulit jd moistt bila sapu mlm ni..esok jerawat x jd nak muncul..parut yg ado tu nak mula menghilangkn diri.. . Syiokknya lagu tu...sapa nak meyh lekaih wsp hakak..ada offer laaa ni😊😊 Mai mai mai . 0192794063 #arganoilmurah #arganoilmalaysia #minyakargan #purearganoil #cleanserarganoil #masalahrambut #bibirkering #parut #scrubmuka #jeragat #jerawat

1
@nuriman_vita

Sapa kata kamu x cantik??? . Meh siniii nak bgtaw satu rahsiaaaaa cantik secara semula jadi 😊 . . . Argan oil + cleanser argan oil . Gabungan yang sangat menakjubkan ..luar biasa hebat...alhamdulilahh semua feedback positif..siap nak repeat order lg!!! . Sangat berbaloiiiiiii Sbb one family bole guna Laki puang Budok smpi dewase Bole paka😊😊😊 . Nak tawww lagi??? Meyh wsp hakak 0192794063 . #arganoil #arganoilmalaysia #terengganu #kelantan #kedah #jb #ampang #damansara #alhamdulilah #parut #antijerawat #rambutgugur #bibirkering #scrubmurah #scrubmuka #cleanserarganoil #mencintaimumrphotographer #tv3 #followback #followme #pinggantakretaknasitakdingin

0
@nuriman_vita

Haaaaa!!!uollss beraya lagi ke tu?? Meyh hakak nak bg offer ni..sapa bli 3 bottle hakak bg hargaaaa masyukk punyaaa siap free postage ...ko hado?? . Memang flawless dan glowing siap pakej rawat kulit before tdo lg..pg esok moist jaaa kulit awak tu...bagi laa dia rehat asik bermakeup je...rehat kulit anda dgn argan oil ni.. . Multipurpose weyh Laki puang bole😊 . Nak cuba? Meyh wsp hakak 0192794063 No chemicals Its organik ok . #arganoilmalaysia #arganoilmurah #meletop #glowing #flawless #kulitsihat #jeragat #jerawat #masalahrambut #rambutgugur #sakitkulit #merekah #bibirhitam #scrubbibir #foundationmurah #foundationorganik #cleanserarganoil #terbaik #openhouse #hariraya2017 #freepostage #viralmalaysia

0
@nuriman_vita

Haiii uolsss!!!! Skrg dah open order balik utk argan oil yg paling cun ni☺☺☺ . Sapa yg nak order bole wsp hakak 0192794063 . Tiada bahan kimia ..hanya organik sahaja taw☺☺ Pakai as bases makeup sng nak remove nnti...muka pun x bercapuk..sambil makeup tu sambil merawat mana mana struktur kulit yg dah x ok tu👍 . Sebelum tdo tekap tekap esok pg jerawat kecut..muka moist gitew...kulit pun x kering dan kusam daaa...lagi satu awet muda taw😌😌 . #testimoniarganoilgold #arganoilmalaysia #arganoil #muamalaysia #muakl #muakampung #mua #makeuptutorial #muaklang #muamurah #makeup #removermakeup #guardian #watson #skincare #lazada #lokalah #moodrepublik #kosongkosong #terimakasih #meletopraya #arganoilcleanser #cleanserarganoil

0
@nuriman_vita

TAHUKAH ANDA BAHAWA ARGAN OIL (LiquidGold) sangat bermanfaat untuk rawatan:- . . ❄️ masalah rambut gugur ❄️ pertumbuhan rambut ❄️ penjagaan rambut . . kerana khasiatnya mampu memberi nafas baru kepada rambut kering, beruban, kusut, bercabang, rapuh dan sebagainya. . . 🌷Minyak ini mempunyai ciri yang sama dengan minyak Jojoba TETAPI KHASIAT dan KEBERKESANAN minyak ARGAN(LiquidGold) LEBIH LUAR BIASA. . . ANDA MEMPUNYAI MASALAH RAMBUT?? JANGAN TUNGGU SAMPAI ANDA BOTAK..BERTINDAK DENGAN ARGAN OIL (LiquidGold) SEKARANG! Wsp 0192794063 . #arganoilmalaysia #jannanick #meletop #lokalah #cleansermalaysia #foundationhd #motifviral #nakkurus #skinsolution #tv3 #followme #ibawal #minyakargan #ootd #terlajaklaris #ootd #sinarfm # #loffatah #followback #blousemurah #purearganoil #followforfollow #alhamdulilah #arganoilmurah #cleanserarganoil #teatox #detoxtea #muamakeup

0
@nuriman_vita

Make artist pun dah guna cleanser Argan oil ni!! Mmg best...x pedih pun😊😇 Lagi best..organik uolsss..dia hapuskan segala kekotoran degil yg ada kat muka tu...sebersih bersihnyaa..rasa fresh je bila dah bilassss...makin lama guna..parut pun x nmpk dahh..tona pun dah mula sekata! . Jom ramai ramai cantik sebelum raya!!! Wsp hakak laju laju k utk dptkn organik cleanser ni ye 0192794063 . #cleanser #cleanserarganoil #arganoilcleanser #cleanserorganik #organik #purearganoil #arganoilmurah #arganoilmalaysia #arganoil #minyakargan #hilangparut #hilangjeragat #parut #jerawat #tiadabahankimia #nosls #noparaben #kukirimcinta #heroseorangcinderella

0
@nuriman_vita

Yang lain bukan tak bagus tapi ini yang terbaik!!😃👍 . 💋Tiada bahan kimia 💋Selamat digunakan 💋Sesiapa sahaja bole menggunakannya...... 💋satu produk yg sangat multipurpose 💋sangat jimat dan berbaloi2 💋bukan dekat muka je bole pakai 💋org yg sunburn 💋mengurangkn kedutan 💋parut jerawat( ambil masa 2-3 minggu) . Dan banyak lagiii👍👍👍 . Nak cepat cantik BUKAN INI PRODUKNYAA tapi klu Nak yang JIMAT serta kesan Yang positif sepanjang zaman ni lah SOLUSINYAA . Wsp hakak 0192794063 for more details😃👍 . #arganoilmalaysia #nochemicals #nosls #noparaben #organok #tiadabahankimia #produkorganik #minyakargan #purearganoil #cleanserarganoil #ubatjerawat #antipenuaan #parut #jeragat #blackhead #whitehead #bibirkering #kusam #tonataksekata #rambutgugur #kukupecah #eczema

0
@nuriman_vita

Wahhh semua comey comey ni...x leh jd ni...kne beli satu juga argan oil💋😀👍👍 . Jom mua mua diluar sana..jom dptkn argan oil asli lg terbaik bakhang!!! Toksah dok kalut kalut..hangpa wsp je 0192794063..fast respond weyh😌👍 . #testimoniarganoilgold #arganoilmurah #arganoilmalaysia #muakl #makeupartist #muamurah #makeupmurah #makeuptutorial #kelasmakeup #reviewmakeup #makeuporganik #foundationhd #foundationorganik #cleanserarganoil #terbaik #meletop #kukirimcinta #best #flawless #parut

0
@nuriman_vita

ANTARA FAKTA TENTANG AOLG. . ❄100% minyak argan tulen dan asli dr morocco ❄Lebih 300% Vitamin E ❄Lagi konsisten pakai lagi cantik ❄Tiada campuran dengan produk lain ❄Selamat dipakai oleh ibu mengandung dan bayi ❄100% halal dan selamat ❄Tiada kandungan bahan terlarang ❄Lebih cepat meresap kedalam kulit berbanding minyak biasa. ❄Tidak melekit atau terlalu berminyak ❄Tidak bertindak terlalu pantas seperti pakai sehari terus nampak perubahan. ❄Bahan natural tak memberi kesan cepat tapi kesan yg tahan lama. . ✅SELAMAT MENCUBA. Wsp hakak 0192794063 . #Skincare #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #masker #cerah #flawless #glowing #mosturizer #foundation #naturalbeauty #serum #uitm #meletop #cleanserarganoil #upm #vitaminc #bazaaronline #terlajaklaris #nochemical #noparabens #terengganu #putih #parut #jeragat #testimoniarganoilgold

1
@nuriman_vita

Haaaa..jangan tdo lagi!! Meyh baca jap..hakak nak kongsi sikit keajaiban argan oil yang kini jadi bualan org ramai😊 . Uolss tahu x yang argan oil ni klu kita jdkan dia minyak rambut mmg lebat dan hitam berkilat rambut tu sehingga klu yg xde rambut tu dah bole tumbuh anak rambut😇 . Klu uolss letak kat bibir kering yg berdarah pastu merekah rekah tu nnti kesan dia bibir uolss akn jd pink dan moist je😊 . Lagi best klu sebelum tdo sapu sapu tap tap kat muka..mmg pg esok bangun pagi rasa moist dan x kering kulit uols..klu ada jerawat tu bole kecut😊 . Tu jaa yg hakak nak kongsi mlm ni..nite😊😊 Salam cantik utk semua! Nak order tu jgn segan silu wsp je hakak ni haaa 0192794063 . #arganoilmalaysia #arganoilmurah #cleanserarganoil #muamakeup #makeupartist #muaselangor #muaklang #muakl #pv #klcc #putrajaya #sabah #singapura #brunei #kelantan #kedah #jb #bangi #ampang #jalantar #masjidjamek #meletop #jeragat #jerawat #purearganoil #original #bebaskimia

0
@nuriman_vita

ANTARA FAKTA TENTANG AOLG. . ❄100% minyak argan tulen dan asli dr morocco ❄Lebih 300% Vitamin E ❄Lagi konsisten pakai lagi cantik ❄Tiada campuran dengan produk lain ❄Selamat dipakai oleh ibu mengandung dan bayi ❄100% halal dan selamat ❄Tiada kandungan bahan terlarang ❄Lebih cepat meresap kedalam kulit berbanding minyak biasa. ❄Tidak melekit atau terlalu berminyak ❄Tidak bertindak terlalu pantas seperti pakai sehari terus nampak perubahan. ❄Bahan natural tak memberi kesan cepat tapi kesan yg tahan lama. . ✅SELAMAT MENCUBA. Wsp hakak 0192794063 #Skincare #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #masker #krimmalam #flawless #glowing #mosturizer #foundation #naturalbeauty #serum #uitm #ame2017 #cleanserarganoil #upm #GOODMORNING #bazaaronline #terlajaklaris #nochemical #noparabens #terengganu

0
@nuriman_vita

Taraaa!!! Sebelum tdo nak belanja lagi #testimoniarganoilgold yang semakin popular dan menjadi bualan org ramai!!!😊😊😊 . Jom order sementara masih ada promosi 👍😇 . Wsp hakak 0192794063 #sunburn #rambutgugur #bibirhitam #bibirpecah #sakitkulit #mua #makeupartist #arganoilmalaysia #cleanserarganoil #terengganu #kl

0
@nuriman_vita

Skrg kita ada promo cleanser argan oil!!! No chemicalss ..organik taw😊😊😊lagi berbaloi ada set combo!!! Comel je taw..bole dibawa kemana mana sahaja!!!! Mudah jimat dan yg pastinya sgt berbaloi2 . Wsp 0192794063 utk dptkan Percuma consultation ☺☺☺. . #arganoilmurah #arganoilmalaysia #arganoilmorroco #organic #nochemicals #kl #terengganu #purearganoil #cleanserarganoil #terbaik #uniten #unikl #uum #upsi #fb #tb #meletop2017

0
@nuriman_vita

Anda mempunyai jeragat? Liang pori bsr?? Jangan risau!! Kami ada solusinyaaa..jeng jeng argan oil bole membantu anda! Tengok ni #testimoniarganoilgold yang takkan mengecewakan anda😊. jangan takut tiada bahan kimia. Anda bakal cantik secara semula jadi..tiada apa yg akan menghakis kulit anda. Selamat digunakan... . Nak order? Nak rasa? Wsp 0192794063 . #arganoilmalaysia #purearganoil #arganoil #minyakargan #cleanserarganoil #arganoilserum #arganoilfacialcleanser

0
@qayra_signature_hq

PENCARIAN AGENT DEEP CLEANSER 4 IN 1 HQ mencari agent dan senior agent untuk produk TDEEP CLEANSER Arganic Skinsolution. produk hot 2016 💥💥💥💥 bakal meletop bergegar 2017 💣💣💣💣💣 produk paling banyak testimoni dan paling berkesan. Deep Cleanser Arganic Skinsolution adalah pencuci muka pertama di Malaysia yag diadun dengan minyak paling mahal iaitu ARGAN oil dan PEPPERMINT oil untuk menyejuk dan menyegarkan muka. di campur dengan bahan-bahan sunnah seperti habbastusauda. agent serendah RM370 apa bestnye agent?? boleh lantik dropship dibawah. untung lebih besar !!!! lepas target HQ akan reward hadiah yang lumayan!!! 👑👑👑👑👑👑 #agentwanted #dropshipwanted #untunglumayan #deepcleanser #cleansersejuk #cleanserarganoil #arganoil #cleanser #organik #skincarenatural #utm #student #like4like

5
@radiantby_naz

testimoni lgi...syabass Mora!! awak berjaya gembirakan hati customer yeahhh:-):-) , okayy esk sy cod area melaka ye,start 9.00pgi smpai 12 tgahri shje...spe yg bknan bolh selit order mlm ni... +60109121776 jom cantil n kulit licin mcm #mirafilzah #moraessentialmalayasia #moraessential #purearganoilmalaysia #arganoil #bymirafilzah #cleanserarganoil jomm whtsapp: +60100121776 at Melaka

0