Cleartoptents Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@dalmacateringandevents

“Осветлете” ги насмевките и доброто расположение! Дел од широката палета на Dalma е и професионалната опрема и стручен тим за изведба на огномети. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Кулинарска уметност која е дел од најубавите прослави во Скопје и Македонија. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Дадете им сјај на неповторливите моменти! Дополнете ја атмосферата на вашата прослава со професионална опрема за конфети. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Прослава во опуштено издание во склоп на прекрасен природен амбиент. DALMA Catering & Events - прва лиценцирана кетеринг компанија во Република Македонија која работи според HACCP и ISO 9001 стандардите. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Искуството и иновативноста секогаш успеваат да создадат нешто уникатно. Единствени транспаренти шатори во Македонија! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

Со вистинското осветлување и професионална опрема, секој настан се трансформира во модерна бајка со стил. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk (LINK IN BIO) #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment #confetti

0
@dalmacateringandevents

Со DALMA секогаш важи правилото: Тhe glass should always be full! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk (LINK IN BIO) #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment #confetti

0
@dalmacateringandevents

Модерна опрема за модерни настани! Бидете гостин на сопствената забава - COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment #confetti

0
@dalmacateringandevents

Уметноста скоро секогаш е и умешност! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Најубавите мигови се секогаш бесценети! Тимот на DALMA Catering & Events ќе се погрижи за секој дел од вашата прослава. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Организирани илјадници настани - од највисоки државни церемонии па сè до свадби, матурски прослави, семејни веселби и детски родендени. Искуството зборува самото за себе! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Совршениот настан секогаш поседува три работи: елеганција, стил и искуство. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

ЕДИНСТВЕНИ транспарентни шатори во Македонија! Тренд кој е секогаш видлив и кај најотмените свадби на холивудските диви. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

Филмската магија може да биде и ваша! Нашиот тим секогаш е подготвен да ја создаде вашата прослава од соништата. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Високо квалитетната опрема која го надополнува веќе постоечкиот асортиман на модерни елементи за приватни забави, бизнис конференции, корпоративни коктели,... COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Распонот на широката палета на DALMA Catering & Events секојдневно се зголемува. Одберете соодветно осветлување за вашата идна веселба. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

2
@dalmacateringandevents

Eдинствена компанија во земјата која нуди комплетна организација на секаков вид на настани. Неограничени можности за декорирање, модерна професионална опрема, премиум кетеринг опции,... COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

DALMA Catering & Events - Бидете гостин на сопствената забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE За повеќе информации 📞 +389 2 6 136 700 📱 +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

DALMA е прва лиценцирана кетеринг компанија во Република Македонија која работи според HACCP и ISO 9001 стандардите. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Со вистински тим и квалитетна опрема ништо не е невозможно! COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Создавањето на беспрекорен настан е во деталите. Распоредот на масите, изборот на професионална опрема, декоративните елементи, послужувањето на храната – секој сегмент се организира и креира до совршенство! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

Трендовите на Холивуд на дланка: ЕДИНСТВЕНИ транспарентни шатори во Македонија со DALMA! Синоним за најмодерна опрема за секаков вид на забави. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Со децениското искуство кое секојдневно се зголемува, создадовме широка палета на кетеринг опции, започнувајќи од традиционалните македонски вкусови па сè до егзотичните несекојдневни деликатеси. Воодушевете ги вашите гости со DALMA Catering & Events. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Со професионалната опрема како и беспрекорната услуга на DALMA Catering & Events, дозволете му на нашиот тим да ви овозможи да бидете гостин на сопствената забава. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Освен докажаниот и препознатлив квалитет на премиум услугата на DALMA Catering & Events, имате можност нашиот тим да се погрижи за СЕКОЈ ДЕЛ од вашата прослава – кетеринг, професионална опрема за осветлување, озвучување, огномети, декорација, конструкции за бина, ВИП коридори, транспарентни и класични шатори,... COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Разновидни кетеринг можности со DALMA Catering & Events! Нашиот тим ве советува за соодветниот избор според видот и тематиката на вашиот иден настан. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Позади секоја беспрекорна прослава постои професионален тим со искуство, посветеност и со постојана желба да се надмине претходниот најдобар настан! COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

DALMA Catering & Events - Бидете гостин на сопствената забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE За повеќе информации 📞 +389 2 6 136 700 📱 +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

EДИНСТВЕНИ ТРАНСПАРЕНТНИ шатори во Македонија со DALMA Catering & Events. Проширете ги вашите видици со најдобрата опрема за секаков вид на настани! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Последните кулинарски трендови се секојдневие за професионалниот тим на DALMA Catering & Events! Бидете гостин на сопствената забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Професионално осветлување за вашата идна забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

Збогатете го вашето и искуството на гостите со опремата за меурчиња, густа магла, прскалки, огномети,... COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

VIP коридори, aluminum stage системи, професионална бина, соодветно осветлување и озвучување,...Безброј опции, но нашиот тим ќе ви помогне да ги одберете соодветните! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Престижна кетеринг и event-management компанија препознатлива по своите премиум кетеринг опции, разновидните менија, извонредниот квалитет, како и големата понуда на опрема за организација на настани. DALMA Catering & Events - COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

DALMA Catering & Events - Бидете гостин на сопствената забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE За повеќе информации 📞 +389 2 6 136 700 📱 +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Креативни идеи со кои креираме топлина и пријатна атмосфера на било која локација по ваш избор! COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Безброј идеи кои чекаат да бидат реализирани. Прославете во стил на локација по ваш избор! COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

Тимот на DALMA Catering & Events ви стои на располагање во текот на подготовката на настанот, за време на конечното дефинирање на локацијата, програмата, декорирањето како и техничкиот дел. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Децениска посветеност за врвен квалитет! Бидете гостин на сопствената забава! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Професионалната опрема за осветлување на просторот има капацитет за безброј можност за изглед на просторот. Консултирајте се со нашиот тим и одберете го совршениот изглед за вашиот иден настан! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Дозволете ни да ја претвориме вашата забава во модерен настан вреден за паметење! EДИНСТВЕНИ ТРАНСПАРЕНТНИ шатори во Македонија со DALMA Catering & Events. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Неизбежно препознатливи по единствениот и уникатен стил, разновидните менија, како и извонредниот квалитет. Доволен доказ се илјадниците успешно организирани настани, кои по една деценија на вложен труд и професионален пристап, истите се пример за совршена и беспрекорна организација. DALMA Catering & Events - COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

DALMA Catering & Events - Бидете гостин на сопствената забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE За повеќе информации 📞 +389 2 6 136 700 📱 +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

Секогаш подготвени да ја разубавиме атмосферата! Одберете од големиот избор на модерна професионална опрема за секаков вид на настани! Класични и транспарентни шатори, маси, столчиња, опрема за озвучување и осветлување, бина и рампа, видео опрема, декорации, пиротехника,... COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Дали сте знаеле дека Tiffany столчињата се нарекуваат и Chiavari столчиња? За прв пат се создадени во 1807 во северозападниот италијански брег, од Џузепе Гаетано Дескалци, познат мајстор од Chiavari, кој по покана од претседателот на Економскиот Совет на местото Chiavari, маркизот Стефано Риварола, направил преработка на столчиња во француско-империјален стил, каде едноставно ги упростил декорациите и ја осветлил структурата. Сега се најпознатите декоративни столчиња во целиот свет! COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Квалитетот на DALMA Catering & Events е одлика и резултат на постојаниот развој на кадровските и техничките капацитети. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Опремата на DALMA располага со висококвалитетни тенди, како тенда хексагон и класичната тенда, кои може да се покриени од сите страни или пак може да се сосема отворени. Сепак најпопуларна од сите е транспарентната тенда која секогаш е избор #1, посебно за време на летниот период. Бидете гостин на сопствената забава! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@selecteventgroup

A cleartop tent – the best and most beautiful defense against the elements! S/o to @themadious for these great shots! #infrastructure #nohurdletoohigh #neverbackdown #selecteventgroup #tents

1
@dalmacateringandevents

Градејќи го својот имиџ повеќе од една деценија, тимот на DALMA има опслужено илјадници настани, од највисоки државнички церемонии, конгреси, самити, дипломатски прослави, семејни веселби... COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@storiedevents

Such a pretty, pretty table for @doveybunny 💗💗💗 🌿 @birdsofaflower | rentals @rainorshinevt | linens @latavolalinen 📷 @nathancoe #storiedevents #vtdestinationweddings at Vermont

4
@dalmacateringandevents

Одберете тим кој е содветно обучен и подготвен да одговори на сите ваши желби и можности! ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ за секаков вид на прослави! “Осветлете” ги незаменливите моменти вредни за паметење. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

Можностите за кетеринг со DALMA се уникатни и најразновидни започнувајќи од традиционална кујна, егзотични закуски, морски плодови, современи коктел ордевери, посебни комбинации за приватни и деловни вечери, детски менија, сендвичи, салати, менија за посебни прилики, филмски кетеринг,... COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

DALMA Catering & Events - Бидете гостин на сопствената забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE За повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Модерен и практичен избор за вашата свадба, корпоративен настан, приватна забава... EДИНСТВЕНИ ТРАНСПАРЕНТНИ шатори во Македонија! COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Tiffany столчиња - прекрасен романтичен декор за летните прослави на отворено! COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Одберете COMPLETE EVENT EXPERIENCE! DALMA е единствената компанија во Македонија која нуди комплетно организирање на секаков вид на настани со сопствена опрема и подготовка на храна. Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Извонредно вкусни деликатеси, секогаш подготвени од најсвежи производи! DALMA Catering & Events е ПРВА ЛИЦЕНЦИРАНА кетеринг компанија во Република Македонија која работи според HACCP и ISO 9001 стандардите. Бидете гостин на сопствената забава! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

DALMA е препознатлива по својот уникатен и престижен стил, раскошните менија, единствениот квалитет, како и богатата понуда на професионална опрема за секаков вид на настани. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Професионално осветлување за најубавите моменти вредни за прослава! Дозволете му на нашиот тим да се погрижи за целосната организација на вашата забава. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

DALMA Catering & Events - Бидете гостин на сопствената забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE За повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

EДИНСТВЕНИ ТРАНСПАРЕНТНИ шатори во Македонија! Одберете од модерната палета на професионална опрема на DALMA. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

Првиот избор на светскиот џет-сет за прослава на најубавите моменти! EДИНСТВЕНИ ТРАНСПАРЕНТНИ шатори во Македонија! COMPLETE EVENT EXPERIENCE со DALMA Catering & Events! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

Дозволете си COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Палетата на професионална и квалитетна опрема, секојдневно се зголемува. Одберете од раскошниот избор на модерерни светлечки елементи кои се адаптираат за СЕКАКОВ вид на прослави! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

Уживајте во божествените вкусови! DALMA Catering & Events е ПРВА ЛИЦЕНЦИРАНА кетеринг компанија во Република Македонија која работи според HACCP и ISO 9001 стандардите. Бидете гостин на сопствената забава! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

Амбиенталното светло е само дел од големиот асортиман на професионална и модерна опрема за осветлување на DALMA Catering & Events. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

“Одлетајте” во облаците со уникатниот и секогаш разновиден декор кој го овозможува креативниот тим на DALMA Catering & Events! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

НЕСПОРЕДЛИВА и несекојдневна уметност создадена од врвниот тим на кулинарски мајстори, секогаш подготвени и за најтешките предизвици! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

DALMA Catering & Events - COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Бидете гостин на сопствената забава! За повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

0
@dalmacateringandevents

Децениското искуство е и повеќе од сигурност за квалитетот на услугата на DALMA Catering & Events! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

1
@dalmacateringandevents

Палетата на можности e неограничена со DALMA Catering & Events! Професионалната опрема на DALMA вклучува бина и рампа, шатори (тенди), маси, столчиња, опрема за озвучување и осветлување на просторот, видео опрема, декорации, пиротехника,... COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

Менијата кои ги нудиме ги следат вашите желби и можности, вклучувајќи традиционална кујна, егзотични закуски, морски плодови, современи коктел ордевери, посебни комбинации, детски менија, сендвичи, салати, менија за посебни прилики... COMPLETE EVENT EXPERIENCE – Бидете гостин на сопствената забава! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

EДИНСТВЕНИ ТРАНСПАРЕНТНИ шатори во Македонија! Дадете ѝ модерен шмек на вашата веселба! Проширете го видикот на насмевки и забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

Високите маси се само дел од богатиот асортиман на високо-квалитетна опрема. Погодни за настани како од отворен така и од затворен карактер, со модерен изглед и квалитетна изработка. COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

Дозволете му на нашиот професионален и искусен тим да се погрижи за вашата летна прослава! Бидете гостин на сопствената забава! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

Во текот на годините DALMA има реализирано илјадници настани, државнички церемонии, конгреси, самити, дипломатски прослави, па сè до најмали семејни веселби... COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0
@dalmacateringandevents

DALMA Catering & Events - COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Бидете гостин на сопствената забава! За повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #official #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #qualityservice #DALMA #audio #equipment

1
@dalmacateringandevents

Идеите за декор на просторот се договараат според вашите најлуди фантазии! Kомплетно организирање на секаков вид на настани со сопствена опрема! COMPLETE EVENT EXPERIENCE! Повеќе информации ☏ +389 2 6 136 700 ☏ +389 78 305 234 www.dalma.com.mk #cleartoptents #partytents #unique #catering #events #organization #fullservice #complete #event #experience #premiumfood #Skopje #Macedonia #food #horsdoeuvres #cocktail #celebration #celebrate #party #anniversary #professional #lighting #videoequipment #redcarpet #DALMA #audio #equipment #fireworks #ognomet

0