Codhkl Photos on Instagram

See related and similar tags

@soullead.manjung.gombak

HAPPY SUNNY DAY EVERYONE! 🌻🌻🤗 . Alhamdulillah! Ni dia nak bagitau hampa, sebenarnya hari ni nk buat LAST PROMO di mana #maduajaibturkey kat tangan Bella tinggal lg 3 botol, so sape yg nak COD hari ni area gombak Bella nak kasi FREE COD AREA GOMBAK! 🤩🤩🤩 . So, lekaih grab promo 3 BOTOL RM180 , FREE COD AREA GOMBAK dan FREE POSTAGE TO SEMENANJUNG. 😍😍😍 . PM Bella cepat2 kalau stock hampa dah keringgggg! 📲📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

DAH KATA #MaduAjaibTurkey memang bagus utk kesihatan dalaman luaran lelaki dan wanita. 🤩 . Hakak JB Bella ni dia repeat order dah 3kali. Kali ni 8 botol terus order utk dia dan husband mkn. 🤗 . Tak rugi pun cuba, lagi bertenaga! 😍Nak cuba jugak. ⁉️ . 📲📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

. Hai gais. Sis nak inform ni. Sis boleh COD Sekitar KL dan sekitar di atas ya 😊 LRT yg berdekatan pun boleh 🚝 Cas COD tersangat la murah gais. Kalau ambil pakej, boleh dapat FREE CALENDAR 2020 . Berbaloi-baloi kan? Ape lagi tunggu? . Klik link pada bio atas ni. Mudah kan. . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #healthyfood #dietfood #healthydiet #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@soullead.manjung.gombak

MEREKA YG DAH CUBA, MESTI AKAN KONSISTEN MAKAN! 😘🤗 . Mereka dah rasa keajaiban & khasiat madu campuran 6 natural hebals yg sngat bagus utk kesihatan dalaman & luaran lelaki dan wanita. 🤗 . Jom ikhtair dan rawat sekarang dgn #MaduAjaibTurkey #maduwawazainal . 📲📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@wawacosmeticraihanruz

WAWA BABY GIRL EDITION SET SOFFYQ 💋💋Lipmatte shade💋💋 ::Milky ::Lollipop . #wawacosmeticshq #wawababygirledition #teamaida #kakyongsquad #codukmkl #codhkl #codtitiwangsa

0
@wawacosmeticraihanruz

Tak berkenan ke dengan lipmatte ni? Dahla tak mengeringkan bibir, warna pon tak mudah transfer unless korang tonyoh bibir korang. . #wawababygirledition #wawacosmetics #kakyongsquad #teamaida #codukmkl #codhkl #codtitiwangsa

0
@wawacosmeticraihanruz

WAWA BABY GIRL EDITION SET HAYLA 💋💋Lipmatte shade💋💋 ::Nutella ::Caramel . #wawacosmeticshq #wawababygirledition #teamaida #kakyongsquad #codukmkl #codhkl #codtitiwangsa

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

Bila banyak feedback kata Overnight Yogurt Oatmeal kami tak muak, kami lagi seronok nak serve untuk customer. Happy sangat! Bukan semua orang suka makan oat ni. Kami menggunakan 100% rolled oat, susu, yogurt, kismis, buahan kering, buah fresh, ramai dah jatuh hati dengan Shikinlicious Oatmeal ni Jatuh hati sampai borong sekali banyak jars! Of coz ramai beli dengan Harga Pakej. Dapat harga diskaun pulak tu. Nak pilih banyak perisa pun bolehhhhh . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

5
@shikinliciousoatmeal.gombak

Setiap hari berdesup-desup whatsapp masuk bertanyakan Harga Pakej. Hampir setiap hari kami hantar order Pakej ABC kepada customers Bukan tak boleh beli cuma 4 atau 5 jars, tapi sebab Harga Pakej ni ada harga diskaun bila beli banyak jars. Kalau rasa tak yakin boleh habiskan sorang, ajak kawan-kawan ofis atau family sharing order 😁👍🏻 . Overnight Yogurt Oatmeal kami ni ada banyak flavour. Sebab tu customers terus grab Harga Pakej. Boleh rasa banyak flavour, ye dak? 😍 . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@soullead.manjung.gombak

❤️BERJAYA HAMIL ANAK KE 3,SELEPAS 18 TAHUN MENANTI. ❤️ . Alhamdulillah, tahniah bagi mereka yg tidak berputus asa utk ikhtiar hamil dengan amalkan #MaduAjaibTurkey .🤗😍 . Hampa yg tengah ikhtiar tu, mai cuba dlu makan #MaduAjaibTurkey yg diproses dan dibuat khas dari Turki. Bahan2 nya madu campuran dgb 16 herbals yg byk khasiatnya utk kesihatan dalaman lelaki & wanita. 😉 . Nak order ws je bella. 📲📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

BERKAT TIDAK PUTUS ASA, AKHIRNYAAAA.... 😍😍😍! . Madu Ajaib Macun - Kekal Intim & Anggun . Madu Ajaib Macun adalah 100% semula jadi & herba afrodisiak yang diimport dari Turki. Madu herba ini memberi manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki 1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung 2. Merendahkan paras gula dalam darah 3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol 4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun 5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang 6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita 1. Membantu mengurangkan impak penuaan 2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim 3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus 4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang 5. Melegakan sakit sendi 6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita 1. Meningkatkan keupayaan libido 2. Meningkatkan tahap kesuburan 3. Anti-penuaan 4.Meningkatkan imuniti badan Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). . 📲📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

NAK TAMBAH ANAK KECIK. ⁉️ NAK BABY BARU. ⁉️ NAK LEBIH SUBUR. ⁉️ NAK HUBUNGAN MAKIN INTIM. ⁉️ . Mudah je sekarang ni, ambik je 1/2 sudu teh kecil #MaduAjaibTurkey setiap hari pagi & malam. In'shaa Allah, tak lama lagi Allah makbulkan doa hampa yg sedang usaha zuriat. . Nak cuba jugak keajaiban #MaduAjaibTurkey, PM je Bella 📲📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

Ade yg tny sis, sedap sangat ker Overnight Yogurt Oatmeal ni?? OYO ni mcm mane ye..PELIK JER RASA DIA Orang Suka makan Oat?? 🤔🤔 Haaa sis nak bgtau ni, #Shikinlicious Oatmeal ni mmg SEDAP!! Ade yg beli sekali, repeat berkali2 & berjars2 pulak . Kenapa sedap ye?? ✅ FRESH HOMEMADE - hari2 buat ok! ✅ Menggunakan Buah Buahan Segar ✅ 100% Rolled Oat yg bermutu tinggi ✅ Limpahan buahan di atasnya ✅ Kemeriahan topping yg melampau lampau ✅ Pilihan topping yg pelbagai ✅ Delivery disediakan ************ 6 HOT FLAVOUR OYO : 🍎🍏🍓 Mix Fruits Fluffy 🍓 🍓🍓Strawberry Sparkle 🌽🌽🌽 Sweetcorn Darlings 🍒🍒🍒 Lychee Chewey 🍑🍑🍑 Mango Tango 🍫🍫🍫 Chocolate Crumble Limited Edition 🍌🍌🍌 Banana Bunny . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

13
@bidarabaroqahkl

GEL MANDIAN BIDARA Anak kecil bawah 2 tahun hijab mereka terbuka mudah tertegur dan badan akan demam. Mandikan dengan Gel mandian Bidara Baroqah dan sapu baby balm kat sendi sendi. Insyaallah terhindar dari gangguan. Prevent lebih baik dari nak jaga anak demam. Kesian kat baby kesian kat si ibu juge yg berjaga malam. "Daun bidara 1001 penawar ade didalamnye" 😊 Dapat kan sekarang dengan @bidarabaroqahkl 📲0126842052 #bidarabaroqahkualalumpur #balmbidarabaroqah #garambidararose #codampangputeri #codkualalumpur #codhkl #babybalmbidarabaroqah

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

Saya ada jual #overnightyogurtoatmeal by #shikinliciousoatmeal 😁 yang viral resipi overnight oat tu. Tapi yang ni resepi diolah lagi sedap 👍🏻 . Antara bahan-bahan yang digunakan: . ✔️ 100% Rolled Oat ✔️ Fresh fruit ✔️ Susu ✔️ Madu ✔️ Natural Yogurt . Kalau ada yang nak order, terussss roger² saya okay? 😁 . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

"sis, botol jar tu besar mana?" . Haaaa, size jar tu macam yg model ni pegang. Standard size kan? Nak kata kecik tak kecik, nak kata besar, tak besar. Yg penting, sekali ngap je tak sedar dah berapa banyak ngap masuk dalam mulut hihihi 🤭 . Awak suka flavour yg mana? Eh nak try tak? . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

BERITA BAIK UNTUK WARGA KL DAN SELANGOR . Tak perlu susah payah nak cari bahan untuk buat #overnightyogurtoatmeal kalau kami sendiri boleh bantu anda untuk menikmatinya . Ramai je customer kami kata muak nak makan oat atau pun tak berminat nak makan oat sebelum ni, tapi #shikinliciousoatmeal ni membuatkan ramai yang jatuh cinta berkali-kali nak repeat order lagi . Ada 6 HOT perisa untuk anda pilih. Banyak kan? 😲 Hari ni makan perisa strawberry, esok makan perisa laici pulak, lusa perisa mix fruit. Eh eh syok tak syok la kan . Lagi satu, kalau ada yang berminat nak join team #skuadshikinliciousoatmeal , cepat-cepat roger @SHIKINLICIOUS_OATMEAL.HQ okay? Jangan risau. Permintaan sangat tinggi sampaikan tak menang tangan HQ nak buat delivery kepada customer 😍 . So, go get yours, okay? . www.wasap.my/601111101016 /OYOSIHATSEDAPBERKHASIAT . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsamaju #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

45
@shikinliciousoatmeal.gombak

Nak yang SIMPLE, BERKHASIAT DAN KENYANG, pilih la Overnight Yogurt Oatmeal by Shikinlicious😍 Terdapat 6Hot Flavour uollss🤩 . Overnight Yogurt Oatmeal a.k.a OYO😊 Mengandungi 100% Rolled Oats, Fresh Milk, Fresh Fruits, Honey dan Natural Yogurt😋 . Kami ada promosi belian secara pakej dan combo tau🤩ada penjimatan harga kawkaw!! boleh buat stok, sesuai untuk org yang berdiet😍 . 011-11101016. . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@soullead.manjung.gombak

PAKCIK2 MAKCIK2 HAMPA WAJIB MAKAN MADU TURKI NI UTK RAWAT SAKIT MCM NI.. : . 👍sakit2 sendi 👍sakit lutut 👍Kurang selera makan 👍Tulang rapuh 👍menopaus 👍diabetes 👍Darah tinggi 👍Batu karang 👍Lenguh-lenguh badan . 👍Menambah tenaga . JOM BAGI MAK AYAH KITA MAKAN MADU TURKI!🤩 . . 📲📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

"TERIMA KASIH MADU AJAIB TURKI"❤️ . Siapa sangka, Ikhtiar nk hamil anak ketiga asbab amalkan #MaduAjaibTurkey Allah makbulkan doa hakak ni utk hamil anak ke3!😍 . Korang yg lain tu, nk cuba jugak keajaiban asbab madu turki ni, Meh PM Bella sekarang, Bella nak tolong korang nih! 😃 . 📲📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

Ramai orang bila diet, dia rasa lapar dan lapar kerana pemilihan makanan yang tidak sesuai. Gula tinggi, karbo ringkas tinggi dan glycemic index tinggi pakej lengkap untuk cepat lapar. . Tu ramai yang pelik dan buntu kenapa baru je makan tapi dah lapar. . . So cara kenyang lebih lama dan bantu anda diet lebih mudah dan sihat adalah pilih makanan yang karbo kompleks, glycemic index lebih rendah seperti banyak dalam natural food. . . Jom cuba OYO kami yang mempunyai pelbagai perisa2 superb sedap. . Dengan itu, anda kenyang lebih lama. Dan tiada istilah craving dalam diet. Jom kurus dengan cara yang betul! . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

OVERNIGHT YOGURT OATMEAL SHIKINLICIOUS ❤️❤️KANDUNGAN 💯% Rolled Oats . 🍼Fresh Milk 🥛Fresh Yogurt 🍯Honey 🍓Fresh Fruits 🍀Chia Seed (big jar) ❤️❤️ . Sesuai utk yg tgh on diet.. Yess.. Boleh buat sendiri.. Betul tu.. Tapi rasanya xkan Sama.. Sebb produk shikinlicious ni lagi sedap.. Ini berdasarkan pengalaman sendiri.. . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@soullead.manjung.gombak

CIK ABANG NAK ANAK KECIK JUGAK. ⁉️ . #MaduAjaibTurkey direka khas utk lelaki & wanita yg sedang ikhtiar zuriat. . Jangan tunggu lagi para suami2, amalkan #MaduAjaibTurkey sekarang utk hubungan lebih intim bersama isteri hampa! 😍🤩 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@beautystore_bysk

ORIGINAL NYX JUMBO EYE PENSIL (code 604 : Milk) . . RM38.00 . Pin pon pin pon! Cod Area : - . ▪Bandar Baru Sg Buloh▪Hospital Sg Buloh▪Kuang▪Paya Jaras▪Merbau Sempak ▪Kubu Gajah▪Saujana Utama▪Kota Damansara,Damansara Damai, Bandar Sri Damansara▪Bandar Utama ▪Kepong▪Batu Caves▪Batu Muda (semua)▪Sentul▪Sekitar Kuala LumpurDan sekitar dari yg atas. Boleh ws syida okay utk tanya kawasan selain dari atas 😘 . #nrccosmetics #alhaalfacosmetics #trulooksbeautycosmetics #obsesscosmetics #sobellacosmetics #hudabeautymalaysia #narsmalaysia #urbandecaymalaysia #codsgbuloh #codhkl #codkotadamansara #coddamansara #coddamansaradamai #codpayajaras #codampang #codkl #codselangor #codputrajaya

0
@beautystore_bysk

ORIGINAL NYX JUMBO EYE PENSIL (code 604 : Milk) . . RM38.00 . Pin pon pin pon! Cod Area : - . ▪Bandar Baru Sg Buloh▪Hospital Sg Buloh▪Kuang▪Paya Jaras▪Merbau Sempak ▪Kubu Gajah▪Saujana Utama▪Kota Damansara,Damansara Damai, Bandar Sri Damansara▪Bandar Utama ▪Kepong▪Batu Caves▪Batu Muda (semua)▪Sentul▪Sekitar Kuala LumpurDan sekitar dari yg atas. Boleh ws syida okay utk tanya kawasan selain dari atas 😘 . #nrccosmetics #alhaalfacosmetics #trulooksbeautycosmetics #obsesscosmetics #sobellacosmetics #hudabeautymalaysia #narsmalaysia #urbandecaymalaysia #codsgbuloh #codhkl #codkotadamansara #coddamansara #coddamansaradamai #codpayajaras #codampang #codkl #codselangor #codputrajaya

0
@beautystore_bysk

ORIGINAL NYX JUMBO EYE PENSIL (code 604 : Milk) . . RM38.00 . Pin pon pin pon! Cod Area : - . ▪Bandar Baru Sg Buloh▪Hospital Sg Buloh▪Kuang▪Paya Jaras▪Merbau Sempak ▪Kubu Gajah▪Saujana Utama▪Kota Damansara,Damansara Damai, Bandar Sri Damansara▪Bandar Utama ▪Kepong▪Batu Caves▪Batu Muda (semua)▪Sentul▪Sekitar Kuala LumpurDan sekitar dari yg atas. Boleh ws syida okay utk tanya kawasan selain dari atas 😘 . #nrccosmetics #alhaalfacosmetics #trulooksbeautycosmetics #obsesscosmetics #sobellacosmetics #hudabeautymalaysia #narsmalaysia #urbandecaymalaysia #codsgbuloh #codhkl #codkotadamansara #coddamansara #coddamansaradamai #codpayajaras #codampang #codkl #codselangor #codputrajaya

0
@soullead.manjung.gombak

"TIME PERIOD BOLEH MAKAN KE MADU NI. ⁉️" . Nak share dgn hampa, Bella pun makan tiap2 hari & tiap kali menses. Best sangat sebab ia melancarkan keluar darah haid, menghilangkan sakit senggugut & sakit belakang pinggang, menambah tenaga ketika haid. . So, tak de masalah makan semasa haid. 🤗 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

TAHAN BERAPA LAMA 1 BOTOL #MaduAjaibTurkey .⁉️ . 🍯Utk sekali sehari makan, pada bila2 masa hampa ambik, tahan 3 weeks ( seorang mkn 1 botol) . 🍯 Utk 2x makan sehari, (pagi & mlm) , seorang sebotol tahan 2 weeks. . So, beli seorang sebotol utk suami & isteri. Tak yah gaduh nak kongsi. 🤗 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

Madu Ajaib Macun - Kekal Intim & Anggun . Madu Ajaib Macun adalah 100% semula jadi & herba afrodisiak yang diimport dari Turki. Madu herba ini memberi manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki 1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung 2. Merendahkan paras gula dalam darah 3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol 4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun 5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang 6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita 1. Membantu mengurangkan impak penuaan 2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim 3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus 4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang 5. Melegakan sakit sendi 6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita 1. Meningkatkan keupayaan libido 2. Meningkatkan tahap kesuburan 3. Anti-penuaan 4.Meningkatkan imuniti badan Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

🍯 #MaduAjaibTurkey Mampu merawat masalah-masalah berikut.🍯 INSHAALLAH. ❤️ . ✔️meningkatkan libido ✔️meningkatkan tenaga dan stamina ✔️Menguatkan otot ✔️merawat masalah batu karang ✔️diabetes ✔️Tekanan darah tinggi ✔️anti-aging ✔️erectile dysfunction ✔️PCOS -Polycystic Ovarian Syndrom ✔️mengecutkan cyst, fibroid ✔Sukar hamil ✔Masalah kesuburan ✔Haid tak teratur ✔Senggugut ✔Keputihan ✔Hormon tak stabil ✔Cepat letih/lesu ✔Diabetes & tekanan darah tinggi. ✔Sakit2 sendi & saraf. ✔Sembelit ✔Angin dalam badan. ✔Gejala menopause ✔Imunisasi lemah ✔Lemah daya ingatan ✔Gastric ✔Angin dlm badan ✔Lenguh-lenguh badan ✔Sakit lutut ✔️ Dah lama tidak datang haid ✔️ Period yg tidak teratur ✔️ Melancarkan darah haid ✔️ Mengurangkan/menghilangkan sakit belakang pinggang. ✔️ Mengurangkan / menghilangkan senggugut. ✔️ Menambahkan tenaga ketika haid. ✔️ Memberikan kesan happy semasa haid. . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

Golongan manakah yang sesuai mengambil *Madu AJAIB TURKEY*🍯🍯 Semua golongan LELAKI & WANITA berusia atas 15 tahun. Terutamanya kepada: 🌻 Pasangan suami isteri yang nak IKHTIAR utk mendapat zuriat. 🤰🏻👶🏻 . 🌻Ahli sukan atau mereka yang mahukan TENAGA yang BERPANJANGAN supaya TIDAK MUDAH LETIH. . 🌻Anak dara yg mempunyai masalah HAID yg TIDAK TERATUR, TIDAK DATANG HAID, PERIOD PAINS. . 🌻Mereka yang mengalamai masalah SAKIT URAT, SENDI,TULANG RAPUH, LENGUH-LENGUH, ANGIN dlm badan. . 🌻Lelaki & wanita yg mempunyai masalah TAHAP KESUBURAN yg LEMAH & LIBIDO yg rendah. . 🌻Mereka yg ada DIABETES, TEKANAN DARAH TINGGI, BATU KARANG. . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

. Fruity Ice-Cream. Gabungan 5 jenis buah-buahan bersama vanila ice-cream homemade. Dalam ni ada ✅ buah kiwi ✅ buah mangga ✅ buah naga ✅ epal hijau ✅ epal merah Pelengkap gabungan buah-buahan ini disertakan strawberry paste di bawah nya. Tekstur aiskrim sangat2 lembut dan sedap bila di makan. Berbaloi-baloi dengan harga nya. Jom dm sis untuk dapatkan harga PAKEJ. . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

2
@shikinliciousoatmeal.gombak

OVERNIGHT OAT VIRAL MEMANG TERLIUR CEK OIIII Tengok video ni rasa macam tengah suap di mulut kan? Makan sejuk-sejuk macam aiskrim pulak tu. Sedapnyaaaa makan time breakfast! . Ada customer malas nak buat sendiri. Buat sendiri pun tak berapa kena dengan selera sebab rasa muak. Dah tu rasa yang sama je walaupun topping buah lain-lain Kami ada 6 Hot Flavour tau sis. Topping pun lain-lain, dan confirm tak muak! Hehehe Nak beli banyak pun siap ada harga pakej dengan harga menarik tau. Jom dapatkan dengan kami! . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@wawacosmeticraihanruz

Comell kan baby ni. Packaging WAWA BABY GIRL EDITION pun sama comell ngan baby ni. Sesuai dijadikan hadiah untuk gf/mak/adik/kawan ☺️☺️☺️ #kakyongsquad #wawababygirledition #baby #codhkl

1
@wawacosmeticraihanruz

Eh eh tangan sape niii?? Omeyynyaa😍 #wawababygirledition #kakyongsquad #codukmkl #codhkl

1
@wawacosmeticraihanruz

((WAWA BABY GIRL EDITION)) 💝 Available in set Hayla & Soffya 💝 Each set includes: 💝 2 lipmattes 💝 1 blusher 💝💝 Free mascara 💝💝 DM to order 😘 . #wawababyedition #wawabundleofjoy #kakyongsquad #teamaida

1
@soullead.manjung.gombak

BELLA COD SAMPAI KAT TANGAN HAMPA TAU... 😉😘 . Hakak ni bagus dia ikhtiar dgn #MaduAjaibTurkey setelah kawan nya yg dah ikhtiar makan madu telah hamil recommend kan kt hakak ni. 😊 . Hampa yang tak usaha lagi tu, toksah duk tunggu lagi, bertindak sekarang kalau nk dapat anak kecik. 😍 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

SEBAK, HAPPY NYA DENGAR DEGUPAN JANTUNG SI DIA! 😍😍 . Asbab tidak putus asa amalkan #MaduAjaibTurkey sampai BERJAYA HAMIL! 🤗Alhamdulillah . . Mereka yg sedang ikhtiar hamil, nk rawat masalah rahim wanita, nak tingkatkan kesuburan lelaki & wanita, WAJIB AMBIL #MaduAjaibTurkey setiap hari. . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

NAK CANTIK, NAK SUBUR, NAK SIHAT, NAK HAMIL??! KENA LAH KONSISTEN MAKAN MADU! 😎 . (MACA) Ginseng Peru : Tumbuhan ubatan ( UBAT TENAGA) yg sangat baik digunakan utk meningkatkan kesuburan & menambah tenaga. So, sesiapa yg CEPAT LETIH, LESU, TAK BERTENAGA, memang elok sgt consume MADU AJAIB TURKEY. 😊 . #MaduAjaibTurkey dapat membantu meningkatkan kesuburan lelaki & wanita. Salah satu bahan terbaik dalam madu ajaib ini adaah ' MACA' . Ia dapat membantu meningkatkan kesuburan lelaki wanita & membantu menyeimbangkan hormon. . Akar maca sangat berkhasiat dan terbukti dapat meningkatkan libido pada lelaki dan wanita. Pengambilan akar maca selama 6 minggu dapat meningkatkan keinginan seksual. Ia juga meningkatkan kesuburan lelaki kerana ia meningkatkan kualiti air mani. . Bagi wanita pula, akar maca dapat meringankan gejala-gejala menopaus seperti 'hot flashes', kekeringan faraj, perubahan mood, dan masalah tidur. . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

LEGA AKHIRNYAAA DATANG JUGAK! 😍 . Darah kotor ni xleh simpan2,klo lama tak keluar berbulan-bulan tu, jangan amik mudah, Rawat sekarang dgn amalkan #maduajaibturkey . Ramai pengguna yg dh cuba mereka dah happy datang haid tiap bulan. 🤗 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

RISAU PERIOD TAK DATANG2 DAH BERBULAN-BULAN. ⁉️ . Tak yah pening lagi, ambik je 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas breakfast. Rawat masalah dalaman lelaki & wanita dengan amalkan #maduajaibturkey . . 📲013-4809094 . BELLA COD & POST SETIAP HARI. . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

PAKEJ KOMBO OVERNIGHT YOGURT OATMEAL & FRUITY ICE CREAM Yesza! Kami bukan ada Pakej ABC untuk Overnight Yogurt Oatmeal je, tapi sekarang kami dah ada Pakej Kombo untuk Overnight Yogurt Oatmeal & Fruity Ice Cream! Yayyyy Kami tahu ramai peminat Overnight Yogurt Oatmeal menanti Pakej Kombo ni kannn? Please say YES! Sebab bila Pakej Kombo ni of coz ada harga menarik 😍 . Cuba bayangkan. Anda suka makan Overnight Yogurt Oatmeal, pasangan anda suka makan Fruity Ice Cream. Eh ngam sangat lah beli Pakej Kombo ni kan sis 😉 baru lah happy makan dessert dari Shikinlicious Oatmeal . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

Amboi, lain macam bila tengok Fruity Ice Cream ni. Penuh satu jar HQ buat. Aiskrim kami ni home made tau. Takde bahan pengawet pun. Cuma ada perisa vanilla je Kenapa ada satu perisa je? Kenapa perisa vanilla je? Tujuan untuk naikkan rasa 5 jenis buah yang ada dalam Fruity Ice Cream ni. Menarik kan? Buat aiskrim sendiri pun takde masa nak cari 5 jenis buah ni. Apakan lagi aiskrim macam ni jarang ada di pasaran. Meriah tau buah-buahnya, yang penting, fresh fruits! . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #kepong #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #setapak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@soullead.manjung.gombak

PENANGAN AJAIBNYA #maduajaibturkey yg buat kan bella SUKARELA untuk COD. ‼️💕 . Tak tau nak kata memang 99% yg dah amalkan madu turki ni kami dapat positif feedbacks yg menggembirakan. 🤗 . Bagi yg belum usaha dgn cuba madu turki ni, meh cepat2 PM Bella NOW! . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

LEGA, AKHIRNYA DATANG JUGA HAID SELEPAS 3 TAHUN TAK DATANG ‼️ . Masalah haid yang tak teratur atau tidak datang langsung adalah perkara yang TIDAK BOLEH dianggap remeh! . RAWAT SEKARANG dengan #maduajaibturkey 🤗Pasti ada kesan positif. . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

WALAU APA PUN YANG KITA BUAT, BUATLAH DENGAN TEKUN, BERSUNGGUH DAN KONSISTEN. AT THR END PASTI DAPAT HASIL YANG MEMUASKAN! 💕 . Amalkan #maduajaibturkey untuk merawat rahim wanita dan juga masalah dalam lelaki khususnya meningkatkan kualiti sperma. . Bagi yg sedang ikhtiar hamil, teruskan makan #maduajaibturkey , USAHA & SABAR!😉 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

MENSES CYCLES SEMAKIN TERATUR 😍😍 TAK RISAU DAH TENTANG MASALAH HAID. ‼️ . #maduajaibturkey mampu merawat masalah-masalah wanita seperti : . ✔️Senggugut ✔️Back pain ✔️Irregular menses ✔️ Keputihan ✔️ Lesu ✔️ Menopause . Jangan tunggu lagi, RAWAT SEKARANG. ‼️ . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@beautystore_bysk

@sobellacosmetics_hq new blusher! 🙀 . Senang je, cop je pakai sponge bentuk ❤️ tuh then blend. Blusher ni senang blend tau! So jgn risau, blend pakai jari pun dah wow! 🙈 . RM36.00 . Pin pon pin pon! Cod Area : - . ▪Bandar Baru Sg Buloh▪Hospital Sg Buloh▪Kuang▪Paya Jaras▪Merbau Sempak ▪Kubu Gajah▪Saujana Utama▪Kota Damansara,Damansara Damai, Bandar Sri Damansara▪Bandar Utama ▪Kepong▪Batu Caves▪Batu Muda (semua)▪Sentul▪Sekitar Kuala LumpurDan sekitar dari yg atas. Boleh ws syida okay utk tanya kawasan selain dari atas 😘 . #nrccosmetics #alhaalfacosmetics #trulooksbeautycosmetics #obsesscosmetics #sobellacosmetics #hudabeautymalaysia #narsmalaysia #urbandecaymalaysia #codsgbuloh #codhkl #codkotadamansara #coddamansara #coddamansaradamai #codpayajaras #codampang #codkl #codselangor #codputrajaya

0
@beautystore_bysk

@sobellacosmetics_hq new blusher! 🙀 . Senang je, cop je pakai sponge bentuk ❤️ tuh then blend. Blusher ni senang blend tau! So jgn risau, blend pakai jari pun dah wow! 🙈 . RM36.00 . Pin pon pin pon! Cod Area : - . ▪Bandar Baru Sg Buloh▪Hospital Sg Buloh▪Kuang▪Paya Jaras▪Merbau Sempak ▪Kubu Gajah▪Saujana Utama▪Kota Damansara,Damansara Damai, Bandar Sri Damansara▪Bandar Utama ▪Kepong▪Batu Caves▪Batu Muda (semua)▪Sentul▪Sekitar Kuala LumpurDan sekitar dari yg atas. Boleh ws syida okay utk tanya kawasan selain dari atas 😘 . #nrccosmetics #alhaalfacosmetics #trulooksbeautycosmetics #obsesscosmetics #sobellacosmetics #hudabeautymalaysia #narsmalaysia #urbandecaymalaysia #codsgbuloh #codhkl #codkotadamansara #coddamansara #coddamansaradamai #codpayajaras #codampang #codkl #codselangor #codputrajaya

0
@beautystore_bysk

@sobellacosmetics_hq new blusher! 🙀 . Senang je, cop je pakai sponge bentuk ❤️ tuh then blend. Blusher ni senang blend tau! So jgn risau, blend pakai jari pun dah wow! 🙈 . RM36.00 . Pin pon pin pon! Cod Area : - . ▪Bandar Baru Sg Buloh▪Hospital Sg Buloh▪Kuang▪Paya Jaras▪Merbau Sempak ▪Kubu Gajah▪Saujana Utama▪Kota Damansara,Damansara Damai, Bandar Sri Damansara▪Bandar Utama ▪Kepong▪Batu Caves▪Batu Muda (semua)▪Sentul▪Sekitar Kuala LumpurDan sekitar dari yg atas. Boleh ws syida okay utk tanya kawasan selain dari atas 😘 . #nrccosmetics #alhaalfacosmetics #trulooksbeautycosmetics #obsesscosmetics #sobellacosmetics #hudabeautymalaysia #narsmalaysia #urbandecaymalaysia #codsgbuloh #codhkl #codkotadamansara #coddamansara #coddamansaradamai #codpayajaras #codampang #codkl #codselangor #codputrajaya

0
@soullead.manjung.gombak

DALAM HIDUP NI SETIAP PELUANG YANG ADA KITA KENA GRAB! JANGAN BIARKAN PELUANG TU TERLEPAS.😎 . Mcm tu juga bila dah ada peluang untuk sihatkan dalaman lelaki&wanita. Amalkan saje #maduajaibturkey setiap hari. Selebihnya usaha, doa dan tawakkal. 🤗 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

JAUH? SUSAH NAK COD?? TAPI NAK JUGAK RASA KEAJAIBAN #maduajaibturkey ‼️🤩 . Bella buat postage setiap hari utk korang yg jauh dri kwsn are COD BELLA. Kos Postage hanya rm7 utk 2 btl madu dan ke atas shj. 🤗 . Nak order jugakk. ⁉️ . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

5 TAHUN MENANTI, AKHIRNYA, BERJAYA HAMIL LAGI ANAK KE2.😍 . Alhamdulillah, berkat usaha, doa, tawakkal, in'shaa Allah, pasti Allah permudahkan. Yg penting kena teruskan usaha amalkan #maduajaibturkey setiap hari. 🤗 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

TERUSKAN BERUSAHA, SAMPAI BERJAYA! 😎 . Madu Ajaib Macun - Kekal Intim & Anggun . Madu Ajaib Macun adalah 100% semula jadi & herba afrodisiak yang diimport dari Turki. Madu herba ini memberi manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki 1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung 2. Merendahkan paras gula dalam darah 3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol 4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun 5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang 6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita 1. Membantu mengurangkan impak penuaan 2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim 3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus 4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang 5. Melegakan sakit sendi 6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita 1. Meningkatkan keupayaan libido 2. Meningkatkan tahap kesuburan 3. Anti-penuaan 4.Meningkatkan imuniti badan Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

6 Hot Flavours🔥🔥🔥 🍓Strawberry 🍎🍓🍏Mix Fruit 🌽 SweetCorn 🍫 Chocolate 🍪Cookies & Cream 🍒 Lychee . Dah ramai yg repeat order! Rugi siapa belum rasa😋😋 . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #dessert #healthyfood #dietfood #healthydiet #snackfood #oatmeal #kualalumpur #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

SWEETCORN DARLING LEMAK BERKRIM, DISUKAI RAMAI! . Meriah topping Sweetcorn Darling ni 😍 memang rasa #overnightyogurtoatmeal perisa ni berlemak-lemak gitu tapi bukan berlemak yang boleh buat muak, tapi berlemak sedap! . Haaaa jangan tak tau yang jagung pun kita boleh makan dengan rolled oat 😁 yang ni antara top favourite customer tau . Kena restock selalu perisa ni sebab peminat jagung memang ramai ❤️ . 011-11101016 . #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #kualalumpur #klcc #kltower #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #dessertsetapak #dessertGombak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

DULU KALAU MAKAN OATS MACAM KEMURUNGAN SEHARIAN! Tapi sekarang? Happy kannnnnn hehe Alhamdulillah. Sebelum ni makan oats buat sendiri je, cuma tambah buah-buah lain. Itu pun boleh murung ye 😂 takpe awak. Sekarang dah tak murung lagiiii 😎 Bila penggemar oats makan Overnight Yogurt Oatmeal kami ni mesti la lagi sukaaaaa, lagi jatuh cinta kan! Hehe of coz la sebab sedap dan tak muak 011-11101016 #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #kualalumpur #klcc #kltower #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #dessertsetapak #dessertGombak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@shikinliciousoatmeal.gombak

STOK FRUITY ICE CREAM HAMPIR LICIN! Yesza, betul tu. HQ dah inform yang stok buah naga di pasaran semakin ketiadaan sebab belum musim lagi HQ gunakan buah naga gred A tau. Jadi buat masa sekarang, payah nak cari buah naga yang elok. Jadinya, stok semakin surut dah ni Tapi untuk customer KL, jangan risau! Saya siap-siap borong sekali banyak untuk awak semua.... Yay! 011-11101016 #shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #aiskrim #kualalumpur #klcc #kltower #batucaves #selayang #kgbaru #danaukota #setapak #wangsawalk #selangor #codampang #codgombak #dessertsetapak #dessertGombak #codsentul #codsetiawangsa #codhkl #codkualalumpur #codutcpudu #utc #puduraya

0
@soullead.manjung.gombak

NI DIA CARA PENGAMBILAN #maduajaibturkey . Mudahnyeeee.. ♥️♥️♥️ . 1) Ambil 1 sudu penuh teh kecil setiap pagi sebelum/selepas breakfast sebelum mulakan aktiviti harian utk tenaga yg kekal lama. 2) Ambil 1 sudu penuh teh kecil suami dan isteri, 15-30minit sebelum bersama. . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

NAK MEMBUANG PON SMOOTH JE, BADAN PUN MAKIN BERTENAGA! 💪💪💪 . Elok sgt makan bg yg ada masalah sembeli atau membuang tak lawas. Untuk mereka yg cepat letih lesu tak bertenaga pon elok makan, utk mak ayah kita. . JOM AMALKAN #maduajaibturkey sekarang! 😃 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

2
@soullead.manjung.gombak

NAK MAKAN JUGAK! WAJIB MAKAN TAU! . Runsing ada masalah-masalah macam ni.. . ✔️meningkatkan libido ✔️meningkatkan tenaga dan stamina ✔️Menguatkan otot ✔️merawat masalah batu karang ✔️diabetes ✔️Tekanan darah tinggi ✔️anti-aging ✔️erectile dysfunction ✔️PCOS -Polycystic Ovarian Syndrom ✔️mengecutkan cyst, fibroid ✔Sukar hamil ✔Masalah kesuburan ✔Haid tak teratur ✔Senggugut ✔Keputihan ✔Hormon tak stabil ✔Cepat letih/lesu ✔Diabetes & tekanan darah tinggi. ✔Sakit2 sendi & saraf. ✔Sembelit ✔Angin dalam badan. ✔Gejala menopause ✔Imunisasi lemah ✔Lemah daya ingatan ✔Gastric ✔Angin dlm badan ✔Lenguh-lenguh badan ✔Sakit lutut ✔️ Dah lama tidak datang haid ✔️ Period yg tidak teratur ✔️ Melancarkan darah haid ✔️ Mengurangkan/menghilangkan sakit belakang pinggang. ✔️ Mengurangkan / menghilangkan senggugut. ✔️ Menambahkan tenaga ketika haid. ✔️ Memberikan kesan happy semasa haid. . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@bidarabaroqahkl

Balm Bidara Baroqah memang pilihan yang TERBAIK. Ini gambar sharing dari salah seorang team kami. Ibu mertuanya pergi ke Mekah dibawanya Balm Bidara Baroqah bersama-sama😍 Peserta haji dan umrah kini dah tak perlu risau lenguh kaki betis atau kejang kaki lagi dah. "CALIT,SAPU MUJARAB" InsyaAllah 🤗 Yang bestnya bau balm pun wangi, mudah menyerap dan tak melekit. Mesti jemaah-jemaah lain pun suka. Tak menggangu jemaah-jemaah lain dengan bau minyak angin yang tidak menyenangkan. Jadi Jangan bawa satu je😂kena bawa lebih dari satu..kot-kot Ada jemaah lain yang nak try jugak kan🤭 Berminat klik link dibio⤵️ www.wasap.my/60126842052 #UsahawanBidara #MisiDanVissionyangsama #SebarSunnah #TeamHQBidaraBaroqah #GelMandianBidaraBaroqah #BalmWangiViral #BalmBidaraBaroqah #BabyBalmBidaraBaroqah #SemburanBaitulAnnur #SihatItuNikmat #SembuhItuRahmat #BaroqahCarTherapy #PewangiTherapyMindaDanJiwa #SatuTherapySatuKereta #BaroqahPremium #GaramMandianAura #Komunitibaroqahhq #BaroqahWangianSumayyah #Pati12Bunga #bidarakualalumpur #BidaraBaroqahKualaLumpur #codkualalumpur #codwangsamaju #codhkl #codampangputeri #ootdmalaysia #setelahakukaumiliki #akasiatv3 #tazkirahmalamjumaat

0
@kekasihpetalingjaya_lyza

Sisturrr ni grab 2box trus Sbb xtahan ngn warna edisi peacock sume lawa2 . Wsup lyza hokey 010-4565575/klik bio

2
@soullead.manjung.gombak

♥️CIK ABANG SAYANG SANGAT BINI, SAMPAI CARI MADU UTK MEREKA AMALKAN BERSAMA. ♥️ . Abg cari sebab org kata best, pawer, meh kita try tgk power tak power! 😎 . Meh sape yg nk bella cod & postage setiap hari, ROGER JE BELLA. 😊 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

JANGAN KATA TAKDE MASA NAK AMALKAN #maduajaibturkey . Jom jaga kesihatan dalaman lelaki & wanita. . Madu Ajaib Macun - Kekal Intim & Anggun . Madu Ajaib Macun adalah 100% semula jadi & herba afrodisiak yang diimport dari Turki. Madu herba ini memberi manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat. 👨🏻 Kebaikan Untuk Lelaki 1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung 2. Merendahkan paras gula dalam darah 3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol 4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun 5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang 6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan 👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Wanita 1. Membantu mengurangkan impak penuaan 2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim 3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus 4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang 5. Melegakan sakit sendi 6. Meningkatkan rembesan estrogen 👨🏻👱🏻‍♀ Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita 1. Meningkatkan keupayaan libido 2. Meningkatkan tahap kesuburan 3. Anti-penuaan 4.Meningkatkan imuniti badan Bahan herba dalam afrodisiak ini boleh membantu dalam penurunan berat badan (Cola Nut) & melicinkan kulit (Nettle). . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

NAK BAGI KAKAK DAN KAKAK IPAR HAMIL KATANYA. ‼️ . Borong 4 botol terus si adiknya. Bagussss dpt adik yg niat suci nak tolong kakak2 nya. 🤗 . DAH TAU KHASIAT #maduajaibturkey ,tunggu apa lagi, PM bella sekarang, bella hantar smpai dekat tangan korang naaa.. 😊 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
@soullead.manjung.gombak

ANAK YG SOLEH & SOLEHAH ITU ADALAH SYURGA KITA. 💕 . Jom amalkan doa-doa mcm ni, moga dikurniakan zuriat yg soleh&solehah penyejuk jiwa. 💚 . Amalkan juga bersama #maduajaibturkey Setiap hari.🤗 . 📲013-4809094 . #teamdeesya #maduajaibturkey #maduturkey #madeinturkey #maduwawazainal #CODGreenwood #CODSelayang #CODwangsamaju #CODTamanmelati #CODTamanMelawati #CODSetapak #CODGombak #CODSetiawangsa #CODSentul #CODKeramat #CODAmpang #CODHKL #CODBatucaves #CODIKMLumut #CODHospitalSeriManjung #maduajaibturkeybywawa #madeinturkey🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #agentneededmalaysia #agentdialukan #agentneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmaduturki

0
Next »