Crosscountryskiing Photos on Instagram

See related and similar tags

@average_mike_tris

I love that Madison has lights on the cross country ski trails. Also that we have enough snow to ski. #itsnotcoldenoughwewantsnow #skiing #crosscountryskiing #winter #fitness #triathlete #resultsstarthere at Elver Park

1
@catnorm

Souvenir du week-end. ❤️ #mydaughter #winter #crosscountryskiing at Mont Saint-Bruno

0
@cody.girl

Keep snowing Tahoe!!! â„ï¸ğŸ”ï¸ğŸŽ¿ . . . #crosscountryskiing #tahome #februburied at Tahoe XC

0
@enochsng

Cross Country Skiing in Eden is pretty dope 👌 #nordicskiing #crosscountryskiing at Eden, Utah

0
@tbdhealthunit

"Inquiring minds want to know: Do you prefer skate skiing, classic skiing or just plain ol' run the dog.... skiing?! Whichever it is - take advantage of this year's monster snowfall and get out there and get active! _________________ #AreYouIn #CrossCountrySkiing #CrossCountry #SkateSkiing #ClassicSkiing #ThunderBay #TBay #Instaski #Skiing #PhysicalActivity #StayActive #PublicHealth

0
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

0
@maryk_ratu

. WHY SO UNTUNG?? MARI BACA TESTIMONI... MARI BACA TESTIMONI... . KULIT CERAH GLOWING🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ HASIL TERBAIK UTK PEELING DR MARY KAY INI.. ğŸ’žğŸ’žğŸ’žğŸ’ž . . . SIAPA SINI SUKA PRODUK PEELING?🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. SIAPA SINI SUKA PRODUK PEELING?🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Meh sini Ratu kenalkan satu produk peeling yg super duper best dan selamat!.. . Timewise Repair Revealing Radiance Facial Peel.. . Tau tak nak cari produk peeling yang selamat adalah sangat sangat susah? Tapi tidak dengan Mary Kay!.. . Radiance Facial Peel Mary Kay diperkaya dengan glycolic acid and extract marine yang sangat berkesan dalam menanggalkan sel kulit mati dan dalam pada masa yang sama mempercepatkan kitaran penghasilan sel kulit baru!.. . Lihat perbezaannya dlm masa hanya 2 MINGGU SAHAJA!.. . ✅ kulit lebih cerah.m ✅ teksture kulit diperbaik dan lebih halus.. ✅ mengurangkan garis halus dan kedutan.. ✅ kulit kelihatan lebih radiant, lembut, lebih tegang dan anjal!.. ✅ dermatologist tested.. ✅ clinically tested for skin irritancy and allergy.. ✅ sesuai utk semua jenis kulit.. ✅ non-comedogenic.. ✅ oil- free.. . . Jom whatsapp Ratu sekarang nk produk peeling ni...🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Sgt2 best...👍👍👍. Kita peeling dgn cara selamat...🥰🥰🥰.. . . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

0
@maryk_ratu

. SIAPA SINI SUKA PRODUK PEELING?🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ SIAPA SINI SUKA PRODUK PEELING?🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. . . Meh sini Ratu kenalkan satu produk peeling yg super duper best dan selamat!.. . Timewise Repair Revealing Radiance Facial Peel.. . Tau tak nak cari produk peeling yang selamat adalah sangat sangat susah? Tapi tidak dengan Mary Kay!.. . Radiance Facial Peel Mary Kay diperkaya dengan glycolic acid and extract marine yang sangat berkesan dalam menanggalkan sel kulit mati dan dalam pada masa yang sama mempercepatkan kitaran penghasilan sel kulit baru!.. . Lihat perbezaannya dlm masa hanya 2 MINGGU SAHAJA!.. . ✅ kulit lebih cerah.m ✅ teksture kulit diperbaik dan lebih halus.. ✅ mengurangkan garis halus dan kedutan.. ✅ kulit kelihatan lebih radiant, lembut, lebih tegang dan anjal!.. ✅ dermatologist tested.. ✅ clinically tested for skin irritancy and allergy.. ✅ sesuai utk semua jenis kulit.. ✅ non-comedogenic.. ✅ oil- free.. . . Jom whatsapp Ratu sekarang nk produk peeling ni...🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Sgt2 best...👍👍👍. Kita peeling dgn cara selamat...🥰🥰🥰.. . . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

0
@smallfarmstow

After a day of spreadsheets/planning for the 2019 season, I was pining 🌲 for the forest! Made it out to Stow Town Forest at sunset today for a gorgeous ski and a visit with the swans on the Assabet. What a beautiful town we are lucky to farm in! #stowma #daysaregettinglonger #muteswan #crosscountryskiing

0
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

0
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #MaryKayMalaysia #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

1
@evgag

This year @gatineauloppet was hard on my body... I was sick since Tuesday but couldn’t miss that event that I love so much. Breathing was painful, but every day on skis is a good day 🤗! Numbers of the day : 51km, 3h17, HR 168bpm, 7 warm Gatorade at feedzone, 3 @xactnutrition fruit2 and 1 @kronobar ! 🍭🍭🍭 Thanks @eurosportsottawa for taking good care of my skis and @marathonphotos for the nice shots 📸! ••• #pinkrocket #gatineauloppet #gatineaupark #skinnyskis #oneobsession at Parc de la Gatineau

2
@linds_halls

Can't believe we've been in Missouri 5 years!!! Where has the time gone?! We moved from snowy Michigan where we had over 100 inches of snow on the ground before we left. We had so many miles of cross country skiing, walks to frozen icebergs and lighthouses along the coast, and a day school was closed because kids were ice skating on the streets! ❄😂 We loved the snow but would not change our decision to move for a new opportunity!🙌 I'm thankful I didn't let any negative self talk or fear get in the way of bigger dreams!💙 . . . . . . #smitteninthemitten #michiganwinters #michigangirl #ferrisstatealumni #ferrisstateuniversity #crosscountryskiing #dontletfearstopyou #grabthebullbythehorns #seekopportunity #takechances #yolo #upnorth #muskegonmi at Grand Rapids, Michigan

0
@maryk_ratu

. 💥💥💥FEBRUARY PROMOTION💥💥 . . BUAT KEJUTAN ISTIMEWA UNTUK PASANGAN ANDA.. . Abadikan moment paling indah utk anda dan pasangan, sebagai tanda kasih sayang & peringatan hari-hari penting. Tak perlu tunggu hari istimewa, hari2 biasa pun boleh... . ğŸŽ Anniversary.. ğŸŽ Birthday.. ğŸŽ Get Well Soon.. ğŸŽ Graduation.. ğŸŽ Congratulations.. ğŸŽ I'm Sorry.. ğŸŽ Grand Opening.. ğŸŽ Welcome Home.. . 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 HADIAH dipost terus ke tangan penerima.. . . 🛍1x Forever Diamonds™ Eau de Parfum, 60ml.. 🛍1x Cityscape™ Eau de Parfum, 50ml.. ğŸŽFREE 1xğŸ’Ž Diamond Pen.. . . PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Bulan ni RM262 ONLy. . . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@forgotten_a_documentaryfilm

Maybe somewhere in my blood there is a twinge of muscle memory from the actions and movements of my Grandfathers days and moments spent as a ski battalion soldier. I contemplated the bitter cold he had to endure lying in the cold icy snow in hostile conditions..as I spent a peaceful day in the cold but beautiful woods of Franconia, New Hampshire! #FORGOTTEN #documentaryfilm #epigenetics #familyconstellations #love #family #skibattalions #crosscountryskiing #newhampshire #franconianotch #Rememberance #brooklynboy

0
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

1
@maryk_ratu

. 💥💥💥FEBRUARY PROMOTION💥💥 . . Bulan lepas untung taw yg ambil set promo foundation...🤩🤩🤩. . Bulan ni lengkap untuk set kening, bulu mata dan highlighting. . Ratu Suka sangat sheer dimension tu sebab tak over macam pakai blusher (for me lah) . Dia just nampak shining2 di pipi. Sweet younger gitew...😘😘😘. . . Jom grab promo ni. Total RM222 ğŸŽFREE lipstick Gelmatte Midnight ReD.. ğŸŽFREE marykay Cosmetic bag dr Ratu❤️.. . PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Normal Price =Rm274. Bulan ni RM222 ONLy. . . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@1616tine

My new “office”... shall we plan a meeting? #eastmannh #officespace #meetings #crosscountryskiing #outdoors

0
@maryk_ratu

. HAPPY CHINESE NEW YEARğŸŽŠğŸŽ‰ğŸŽŽ...🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. . . 💥💥💥FEBRUARY PROMOTION💥💥 . . Bulan lepas untung taw yg ambil set promo foundation...🤩🤩🤩. . Bulan ni lengkap untuk set kening, bulu mata dan highlighting. . Ratu Suka sangat sheer dimension tu sebab tak over macam pakai blusher (for me lah) . Dia just nampak shining2 di pipi. Sweet younger gitew...😘😘😘. . . Jom grab promo ni. Total RM222 ğŸŽFREE lipstick Gelmatte Midnight ReD.. ğŸŽFREE marykay Cosmetic bag dr Ratu❤️.. . PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Normal Price =Rm274. Bulan ni RM222 ONLy. . . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

0
@maryk_ratu

. TESTIMONI KAK AZWA USER SETMELACEP PLUS. RESULT YG SGT2 OHSEM!!. FAKTA BEAUTY IS PAINT BOLEH SIMPAN DLM FREEZER🤩🤩🤩. MARY KAY IS THE BEST👍👍. . . Melacep Plus+™️ Luminous System. . . 🌸 Foaming Cleanser 🌸 Freshener 🌸 Ultimate Cream 🌸 Mask . ❤Sesuai untuk kita kita🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . 📋Untuk semua jenis kulit – normal / kering / berminyak / kombinasi.. 📋Kulit tidak sekata - macam ada peta di muka.. 📋Ada bintik-bintik hitam bekas jerawat.. 📋Pigmentasi / jeragat / tompok-tompok hitam.. 📋Kulit yang tiada masalah tapi nak kulit cerah.. 📋Masalah white dan black head di sekitar batang hidung.. . ❤Kelebihan SET CERAH INI🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️: . . 📋Untuk menampilkan kulit yg lebih cerah dan sekata.. 📋Mengurangkan tompok hitam dan mengembalikan penyahwarnaan kulit.. 📋Mengandungi penghalang matahari (SPF), antioksida, ramuan pemutihan dan menganjalkan kulit.. 📋Menjernihkan kulit, gloming kulit muka - dapat mengurangkan white dan black head.. . ❤Bahan tambahan yang bagus ada di dalam set ini antaranya : . . 📋Shiitake Mushroom Extract yg mana terkenal dengan kesan ketulenan yang ada di dalam cendawan ini.. 📋Edelweiss Extract iaitu tumbuhan bunga di kawasan pergunungan salji 📋Algae Extract.. 📋Vegetables Amino Acids.. 📋Hexylrescorcinol yang dapat membantu mengurangkan kesan pigmentasi kulit.. 📋Maritime Pine dan White Birch Extract utk mengekalkan melanin yg ada di wajah kita.. . . Dapatkn Produk yg sangat eksklusif dgn diskaun hebat bln ini utk wanita2 Malaysia yg ingin kulit CERAH SEKATA👍👍👍wajib grab PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Normal Price =Rm573. Bulan ni RM414 ONLy. . . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@maryk_ratu

. Melacep Plus+™️ Luminous System. . . 🌸 Foaming Cleanser 🌸 Freshener 🌸 Ultimate Cream 🌸 Mask . ❤Sesuai untuk kita kita🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . 📋Untuk semua jenis kulit – normal / kering / berminyak / kombinasi.. 📋Kulit tidak sekata - macam ada peta di muka.. 📋Ada bintik2 hitam bekas jerawat.. 📋Pigmentasi / jeragat / tompok2 hitam.. 📋Kulit yg tiada masalah tapi nak kulit cerah.. 📋Masalah white & black head di sekitar batang hidung.. . ❤Kelebihan SET CERAH INI🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️: . . 📋Untuk menampilkan kulit yg lebih cerah & sekata.. 📋Mengurangkan tompok hitam& mengembalikan penyahwarnaan kulit.. 📋Mengandungi penghalang matahari (SPF), antioksida, ramuan pemutihan dan menganjalkan kulit.. 📋Menjernihkan kulit, gloming kulit muka - dpt mengurangkan white dan black head.. . ❤Bahan tambahan yg bagus ada di dlm set ini antaranya : . . 📋Shiitake Mushroom Extract yang mana terkenal dgn kesan ketulenan yang ada di dalam cendawan ini.. 📋Edelweiss Extract iaitu tumbuhan bunga di kawasan pergunungan salji 📋Algae Extract.. 📋Vegetables Amino Acids.. 📋Hexylrescorcinol yg dpt membantu mengurangkan kesan pigmentasi kulit.. 📋Maritime Pine dan White Birch Extract utk mengekalkan melanin yg ada di wajah kita.. . . Dptkn Produk yg sangat eksklusif dgn diskaun hebat bln ini utk wanita2 Malaysia yg ingin kulit CERAH SEKATA👍👍👍wajib grab PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁. . .🛍1x MelaCEP Plus+™ Foaming Cleanser, 100ml. .🛍1x MelaCEP Plus+™ Freshener, 100ml. .🛍1x MelaCEP Plus+™ Ultimate Cream, 30ml. .ğŸŽFREE 1x MelaCEP Plus+™ Mask, 85g (worth Rm159). . Normal Price =Rm573. Bulan ni RM414 ONLy. . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

1
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

0
@maryk_ratu

. Forever Diamonds™ Eau de Parfum This perfume embodies first love that is refreshing, exciting and radiant. It is soft yet distinct on the skin, thanks to a delicate balance of subtle floral fruity notes at the heart of the blend, and warmer base note of white amber. . . Top notes: Sparkling Golden Peach, Jasmine Petals & Diamond Orchid.. . Middle notes: Tuberose Absolute, Heliotrope & Apricot.. . Bottom notes: Creamy Vanilla Bean & White Amber. . . 🛍1x Forever Diamonds™ Eau de Parfum, 60ml.. . 🛍1x Cityscape™ Eau de Parfum, 50ml.. . ğŸŽFREE 1xğŸ’Ž Diamond Pen.. . . PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Bulan ni RM262 ONLy. . . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@maryk_ratu

. Forever Diamonds™ Eau de Parfum This perfume embodies first love that is refreshing, exciting and radiant. It is soft yet distinct on the skin, thanks to a delicate balance of subtle floral fruity notes at the heart of the blend, and warmer base note of white amber. . . Top notes: Sparkling Golden Peach, Jasmine Petals & Diamond Orchid.. . Middle notes: Tuberose Absolute, Heliotrope & Apricot.. . Bottom notes: Creamy Vanilla Bean & White Amber. . . 🛍1x Forever Diamonds™ Eau de Parfum, 60ml.. . 🛍1x Cityscape™ Eau de Parfum, 50ml.. . ğŸŽFREE 1xğŸ’Ž Diamond Pen.. . . PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Bulan ni RM262 ONLy. . . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@explore_kl

Family Day has come and gone but that doesn’t mean the fun needs to stop!! March break is just around the corner and we are committed to bringing you one of a kind experiences in the Kawarthas! Today, we are highlighting the top cross country skiing destinations... intrigued? Head over to our Facebook account to check out the link. You won’t be disappointed!! @perfectwknds #marchbreak #familyfun #getoutside #crosscountryskiing #traillife #topdestinations #exploreKN #discoverON

0
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

0
@rolf.person

0
@maryk_ratu

. LumiVieTM Intensive Serum 30ml. . . ☘Kandungan utama : Black Pearl(mutiara hitam). ☘Kebaikan utama black pearl :-.. . 1⃣Boleh mencerahkan kulit.. 2⃣Boleh melembapkan kulit.. (sesuai utk semua jenis kulit termasuk kombinasi kecuali kulit yg ada mslh iaitu mslh jerawat & masalah kulit).. 3⃣Memberi tenaga kepada sel kulit.. 4⃣Tidak menyumbat pori.. 5⃣Untuk org yg berumur 25thn-45thn. seminggu pakai blh nmpk kesan.. . . Bagaimana Ia Berfungsi? . . 📋 Ekstrak Mutiara Hitam (ekstrak mutiara hidrolisis) membantu meningkatkan energi kulit1 untuk menggiatkan aktiviti kulit dan memperkuatkan pertahanannya. Ia juga terbukti mengimpak proses-proses1 yang melindungi dan mencerahkan kulit. . 📋 Opti-Bright™ Complex (ekstrak akar Angelica acutiloba, amino asid dan niacinamide sayur-sayuran) mempunyai bahan yang kuat yang terbukti menghalang proses yang menyebabkan kulit kusam1 sambil membantu menyebarkan pengumpulan warna kulit yang tidak sekata. . 📋 LumiVie™ Intensive Serum dan Moisturizing Cream mengandungi Opti-Bright™ Complex dan telah terbukti dalam ujian klinikal akan meningkatkan kecerahan kulit dengan ketara dan meningkatkan kecerahan keseluruhan.. . 📋 Samphire (Ekstrak Salicornia herbacea) Sebagai satu bahan dalam penjagaan kulit, samphire didapati dapat meningkatkan saluran air dalam kulit. . . Dapatkn Produk yg sangat eksklusif dgn diskaun hebat bln ini utk wanita2 Malaysia yg ingin kulit CERAH SEKATA👍👍👍wajib grab PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁. . .🛍1x MelaCEP Plus+™ Foaming Cleanser, 100ml. .🛍1x MelaCEP Plus+™ Freshener, 100ml. .🛍1x MelaCEP Plus+™ Ultimate Cream, 30ml. .ğŸŽFREE 1x MelaCEP Plus+™ Mask, 85g (worth Rm159). . Normal Price =Rm573. Bulan ni RM414 ONLy. . . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing

0
@lizziethomas

Why did the pizza let me down? Why. #CrossCountrySkiing at Spray River Loop

0
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

0
@maryk_ratu

. TESTIMONI ANAK KAK IKIN🤩🤩🤩. USER BOTANICAL EFFECT. KONSISTEN! Cantik sgt2 kulit anak kak ikin...❤❤❤. Cup...dah berpunya tau...🤩🤩🤩. Tengok depan2 lagi wow...🥰🥰🥰. Hasil yg superb...👍👍👍. Set ini Botanical ini ada ramuan rahsia dan ada antioksida..yg sgt2 bagus utk kulit kita...👍👍👍. . . Mary Kay Botanical Effects™ memenuhi keperluan wanita yg mencarikan penjagaan kulit & formula mudah & asas yg mensasarkan jenis kulitnya.. . . . ğŸ’Ž2 bahan botani istimewa utk ketiga-tiga formula ini adalah buah tistel susu & Luo Han Guo yg tinggi kandungan antioksidan utk kulit dari kerosakan persekitaran. . . Formula 2 – Formula botani khusus untuk kulit jenis normal. . . ğŸ’ŽKompleks botani istimewa.. 👍Silymarin (buah tistel susu). Antioksidan berkuasa yang membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan& melegakan kulit.. 👍Luo Han Guo Juga dipanggil buah “kelanjutan usia”, ianya dikenali dengan mengandungi antioksidan mujarab & turut dipercayai membantu menggalakkan kulit yang sihat... ğŸ’ŽEkstrak Bunga Kemboja Bunga kemboja dikenali untuk faedah menenang dan melegakan dan ia juga antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran.... ğŸ’ŽEkstrak Bunga Teratai Sejenis antioksidan, bunga teratai dilaporkan sebagai sumber mineral yang penting untuk kulit sihat.. . . Jom dapatkan Botanical Effect produk 3 Ramuan rahsia terbaik di dunia utk kulit anda👍👍👍dr Ratu. Basic range skincare yg Ratu selalu suggest utk adik2 tersayang Ratu yg nk kulit sihat dan cantik...❤.. . . Mencari skincare? Nak rawat jerawat? Jom wsp Ratu sekarang...🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. . . Free consultation📋. Free postage📦. Free giftğŸŽ. . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #NORMAL SKIN #UBAT JERAWAT #JERAWAT #SKINCAREJERAWAT #SKINCAREJERAGAT #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@maryk_ratu

. Mary Kay Botanical Effects™ memenuhi keperluan wanita yang mencarikan penjagaan kulit dan formula mudah dan asas yang mensasarkan jenis kulitnya. Rangkaian produk ini sempurna untuk wanita yang memulakan rejimen penjagaan kulit mereka yang pertama dan mencarikan rangkaian produk yang akan membantu dia mendapatkan dan mengekalkan kulit sihat. . . ğŸ’Ž2 bahan botani istimewa utk ketiga-tiga formula ini adalah buah tistel susu dan Luo Han Guo yg tinggi kandungan antioksidan utk kulit dari kerosakan persekitaran. . . Formula 2 – Formula botani khusus untuk kulit jenis normal. . . ğŸ’ŽKompleks botani istimewa.. 👍Silymarin (buah tistel susu). Antioksidan berkuasa yang membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit.. 👍Luo Han Guo Juga dipanggil buah “kelanjutan usia”, ianya dikenali dengan mengandungi antioksidan mujarab dan turut dipercayai membantu menggalakkan kulit yang sihat. ğŸ’ŽEkstrak Bunga Kemboja Bunga kemboja dikenali untuk faedah menenang dan melegakan dan ia juga antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran.. . ğŸ’ŽEkstrak Bunga Teratai Sejenis antioksidan, bunga teratai dilaporkan sebagai sumber mineral yang penting untuk kulit sihat.. . . Jom dapatkan Botanical Effect produk 3 Ramuan rahsia terbaik di dunia utk kulit anda👍👍👍dr Ratu. Basic range skincare yg Ratu selalu suggest utk adik2 tersayang Ratu yg nk kulit sihat dan cantik...❤.. . . Mencari skincare? Nak rawat jerawat? Jom wsp Ratu sekarang...🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. . . Free consultation📋. Free postage📦. Free giftğŸŽ. . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

2
@maryk_ratu

. TESTIMONI🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. DEPA INGAT AKU PAKAI SK11🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Bicara jujur sis nak kulit cerah sekata dgn harga mampu milik👍👍👍. . . . Melacep Plus+™️ Luminous System. . . 🌸 Foaming Cleanser 🌸 Freshener 🌸 Ultimate Cream 🌸 Mask . ❤Sesuai untuk kita kita🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . 📋Untuk semua jenis kulit – normal / kering / berminyak / kombinasi.. 📋Kulit tidak sekata - macam ada peta di muka.. 📋Ada bintik2 hitam bekas jerawat.. 📋Pigmentasi / jeragat / tompok2 hitam.. 📋Kulit yg tiada masalah tapi nak kulit cerah.. 📋Masalah white & black head di sekitar batang hidung.. . ❤Kelebihan SET CERAH INI🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️: . . 📋Untuk menampilkan kulit yg lebih cerah & sekata.. 📋Mengurangkan tompok hitam& mengembalikan penyahwarnaan kulit.. 📋Mengandungi penghalang matahari (SPF), antioksida, ramuan pemutihan dan menganjalkan kulit.. 📋Menjernihkan kulit, gloming kulit muka - dpt mengurangkan white dan black head.. . . . Dptkn Produk yg sangat eksklusif dgn diskaun hebat bln ini utk wanita2 Malaysia yg ingin kulit CERAH SEKATA👍👍👍wajib grab PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁. . .🛍1x MelaCEP Plus+™ Foaming Cleanser, 100ml. .🛍1x MelaCEP Plus+™ Freshener, 100ml. .🛍1x MelaCEP Plus+™ Ultimate Cream, 30ml. .ğŸŽFREE 1x MelaCEP Plus+™ Mask, 85g (worth Rm159). . Normal Price =Rm573. Bulan ni RM414 ONLy. . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@rohangypsy

Ski. Soak. Massage. Facial. Sake. Food. #perfectday #crosscountryskiing #tenthousandwaves #izanami #sakepassport @saararea at Izanami

0
@blonde.girl.hikes

“Forget about the money for a moment. Lose yourself in the wilderness, listen to the music of the softly blowing winds, feel the rain on your bare skin, let the mountains take the burden off your shoulders.” – Kiran Bisht . . . #smilewpg #dailyadventure #escapeordinary #snowshoeing #escapism #winter #winterishere #snow #winterwonderland #naturephotography #instagood #portraits #explorecanada #yourmanitoba #exploremb #itsthelittlethings #mymanitoba #nikongallery #mynikonlife #livelovecanada #embracewinter #getoutside #optoutside #winnipegphotography #trailsmanitoba #crosscountryskiing #ski #lifeoutside at Winnipeg, Manitoba

2
@maryk_ratu

. HAPPY CHINESE NEW YEARğŸŽŠğŸŽ‰ğŸŽŽ...🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. . . Ratu nk kongsi apa yg Ratu selalu nampak kulit orang malaysia ni ade jeragat, freckles.. . Jeragat ni terjadi atas berberapa faktor, antaranya... . 💥 keturunan(genetik)memang keturunan anda ade tompok2 hitam kt muka. Bermakna jika sesebuah keluarga mempunyai ibu bapa yang berdepan masalah jeragat maka tidak mustahil generasi seterusnya juga akan menghadapi masalah jeragat.. 💥 terdedah kepada pancaran UV secara terus kepada mereka yang bekerja di bawah pancaran matahari terlalu lama dan tak pakai apa2 perlindungan dekat muka.. 💥Penggunaan Kosmetik, Sesetengah produk kosmetik yang terdiri daripada bahan kimia tertentu boleh memberikan kesan pemutihan pada wajah dan kemudian akan tumbuhnya jeragat dengan sangat banyak.. . Pastikan kita memilih produk semulajadi untuk mengatasi masalah jeragat anda. Tiada mengandungi bahan kimia terlarang yang akan memberikan kesan pertumbuhan jeragat yang lebih banyak.. . Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: . ğŸ’žMeningkatkan kilauan kulit.. ğŸ’žMencerahkan kulit & memudarkan jeragat.. ğŸ’žMembuatkan tona kulit menjadi sekata.. ğŸ’žMembantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit.. ğŸ’žMeningkatkan penampilan keseluruhan kulit.. ğŸ’žMelembut & melicinkan kulit.. ğŸ’žMenyerikan kulit yg kusam.. . Jom dapatkn Produk yg sangat eksklusif dgn diskaun hebat bln ini utk wanita2 Malaysia yg ingin kulit CERAH SEKATA👍👍👍wajib grab PROMOSI DISKAUN FEBRUARY 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Normal Price =Rm573. Bulan ni RM414 ONLy. . . Untuk belian ONLINE dengan harga diskaun terbaik bulan ini, klik FREE POSTAGE👇👇👇.. http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

1
@maryk_ratu

. Jom sapa lagi nk joint ahli bulan ni🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Rm189shj. Dpt item bernilai rm400! Sgt2 utg bln ni joint ahli dpt pink baucer RM50!. Sgt2 utg..jimat ber ganda2. Tak pernah2 Mary Kay bg baucer mcm ni...🧧🧧🧧. . . Nak cerita pasal kerjaya.. 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Ratu percaya ramai di kalangan follower Ratu yang dah ada kerja masing2 kan. Partime. Fulltime. Dropship. Business. Office. Dan ramai lagi.... . . Mary Kay Beauty Consultant. . Kerjaya yg sangat mudah tapi profit yg sgt awesome💪💪💪. Dan masa yg sangat- sangat fleksible. Nak buat income di rumah. Buat part time di samping mempunyai kerja yg tetap pon boleh. Masa kita yg atur. . . Anda Sukakan kecantikan🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka travel🙋‍♀️🙋‍♀️.. Anda Suka hadiah🙋‍♀️🙋‍♀️.. Jom!! Sertai Mary Kay can give you all this!! Buat secara part time boleh... full time pon boleh 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️.. . . Yg penting enjoy sgt2 dlm Mary Kay family ni tau. . . Jika anda berminat, nak cari side bantu keluarga.. laju2 whatsapp Ratu ye..Jangan risau, takde pengalaman pun boleh join Mary Kay, insyaallah Ratu guide dr O to HERO.. 💪💪💪💪 . . I CAN YOU CAN WE CAN!!💪💪💪 LET'S SHINING TOGETHER💪💪💪💪 . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #SKINCARE #SKINCAREJERAWAT #AHLI #MEMBER #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #Me

2
@maryk_ratu

. Rezeki dpt jumpa cikgu Aqilah. Baru sebut2 smlm...🤩. Kiri➡️gambar lbh jelas...❤. TESTIMONI CIKGU AQILAH DR PENAGA PENANG. Cikgu sekarang jauh lebih cantik dr dulu yg kusam gelap tak bermaya kulit..jerawat membiak dgn tabahnya. Sambil semak buku murid mlm2...cikgu pasti teringat2..ada murid menegur kulitnya d siang hari tempohari. Cikgu malu nk ke sekolah. Luahan di status whapps telah mengejutkan kwn2nya. Akhirnya..semua ini laluan cikgu kenal MaryKay❤. . . Mary Kay Botanical Effects™ memenuhi keperluan wanita utk penjagaan kulit & formula mudah & asas yg mensasarkan jenis kulitnya.. . . . ğŸ’Ž2 bahan botani istimewa utk ketiga2 formula ini➡️buah tistel susu & Luo Han Guo yg tinggi kandungan antioksidan utk kulit dari kerosakan persekitaran. . . Formula 2 – Formula botani khusus utk kulit jenis normal. . . ğŸ’ŽKompleks botani istimewa.. 👍Silymarin (buah tistel susu). Antioksidan berkuasa yg membantu mempertahankan kulit drpd kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan& melegakan kulit.. 👍Luo Han Guo Juga dipanggil buah “kelanjutan usia”, ianya dikenali dgn mengandungi antioksidan mujarab & turut dipercayai membantu menggalakkan kulit yg sihat... ğŸ’ŽEkstrak Bunga Kemboja Bunga kemboja dikenali utk faedah menenang & melegakan n ia juga antioksidan yg membantu melindungi drpd tekanan persekitaran.... ğŸ’ŽEkstrak Bunga Teratai Sejenis antioksidan, bunga teratai dilaporkan sebagai sumber mineral yg penting utk kulit sihat.. . . Jom dapatkan Botanical Effect produk 3 Ramuan rahsia terbaik di dunia utk kulit anda👍👍👍dr Ratu. Basic range skincare yg Ratu selalu suggest utk adik2 tersayang Ratu yg nk kulit sihat dan cantik...❤.. . . Free consultation📋. Free postage📦. Free giftğŸŽ. . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #NORMAL SKIN #UBAT JERAWAT #JERAWAT #SKINCAREJERAWAT #SKINCAREJERAGAT #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@mdavies25

Enjoying this delicious bottle of @gatorade whilst cross country skiing in Spray Vally provincial park. I should probably get sponsored or something... #gatorade #adventures #backcountry #canada #banff #sprayvalleyprovincialpark #crosscountryskiing #snow #outside #seeyounexttuesday at Spray Valley Provincial Park

4
@stealthpaw

It was so warm out I just wore a sweater and jeans. No toque or gloves. -4 is a perfect temperature to go skiing. Although Aspen was pretty unhelpful. #Canada #alberta #Edmonton #parklandcounty #winter #wintersports #cold #ski #skiing #crosscountryskiing #crosscountry #country #rural #dog #dogsofinstagram #Labrador #labradorsofinstagram #labradorretriever #Laboftheday #labsofinstagram #yellow #yellowlab #fun #cool #adorable

2
@risabeeeeeee

That time we skied 6 miles into the backcountry to lounge around a wood-burning stove at 12,000 feet. The powder was at least shoulder deep. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #winter #colorado #backcountry #mountains #backcountryskiing #ski #crosscountryskiing #trailblazerss #powder #snow #hut #yurt #yurtlife #adventure #explore #sheexplores #wanderwoman #badass #wilderness #sunset #getoutside #wild #womenwhorunwiththewolves #butreallytherewerewolves

0
@maryk_ratu

. Mary Kay Botanical Effects™ memenuhi keperluan wanita yg mencarikan penjagaan kulit & formula mudah & asas yg mensasarkan jenis kulitnya.. . . ❤CLEANSER F2. Formula tidak kering menanggalkan solekan& kekotoran dgn lembut, meninggalkan kulit berasa bersih& lembut .Pencuci 3-dalam-1: Mencuci, mengelupas& menyegarkan dlm satu langkah dgn berkesan. Menanggalkan solekan& kekotoran tanpa menghilangkan elemen penting kulit. Kesannya kulit bersih& lembut... . . ğŸ’Ž2 bahan botani istimewa utk ketiga2 formula ini adalah buah tistel susu & Luo Han Guo yg tinggi kandungan antioksidan utk kulit dari kerosakan persekitaran. . . Formula 2 – Formula botani khusus untuk kulit jenis normal. . . ğŸ’ŽKompleks botani istimewa.. 👍Silymarin (buah tistel susu). Antioksidan berkuasa yang membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan& melegakan kulit.. 👍Luo Han Guo Juga dipanggil buah “kelanjutan usia”, ianya dikenali dengan mengandungi antioksidan mujarab & turut dipercayai membantu menggalakkan kulit yang sihat... ğŸ’ŽEkstrak Bunga Kemboja Bunga kemboja dikenali untuk faedah menenang dan melegakan dan ia juga antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran.... ğŸ’ŽEkstrak Bunga Teratai Sejenis antioksidan, bunga teratai dilaporkan sebagai sumber mineral yang penting untuk kulit sihat.. . . Jom dapatkan Botanical Effect produk 3 Ramuan rahsia terbaik di dunia utk kulit anda👍👍👍dr Ratu. Basic range skincare yg Ratu selalu suggest utk adik2 tersayang Ratu yg nk kulit sihat dan cantik...❤.. . . Mencari skincare? Nak rawat jerawat? Jom wsp Ratu sekarang...🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. . . Free consultation📋. Free postage📦. Free giftğŸŽ. . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #lazada #alhaalfa #watsons #guardiansofthegalaxy #guardiancities #guarddog #sephora #nursery #sedih #hati #morning #nights #nightlife #goodnight #muabellaz #crosscountryskiing #skiing #skincareroutine #freeskiing #skiimurah #amway #neelofa #duckhunting #elkenmalaysia #maccosmetics #galeriariani #skincare #like4like #likes #me

0
@thetroutdog

A good ski today. Nobody out, just me and the hound. Quiet, snow falling. Love it. . . . #paytheman #outdoors #recreation #crosscountryskiing #mccallidaho #wod #solitude

0
@cmuoutdoorprogram

Join us tonight at 8pm for full moon cross country skiing on the Grand Mesa! The snow will be great and the company even greater. See you later. #getyourselfoutthere • • • • #crosscountryskiing #grandmesa #fullmoon #snowtime #westslopebestslope at Grand Mesa National Forest

2
@rbfguy229

Cross country skiing, in one country, in one state, on one trail, there wasn't much actual crossing going on. #newhampshire #snow #winter #ski #skiing #crosscountry #crosscountryskiing at Lincoln Woods Trail

0
@sapstjean

La dernière tempête nous a donné envie de jouer dehors ! Baladez-vous dans la neige folle avec un équipement adapté à chacune de vos activités !❄️ Skis, patins et planches à neige disponibles en location !

1
@ian.mcdougall.507

Hitting trails at Riverside Golf Course Edmonton #funwinter #wintercity #crosscountryskiing #ski #yeg

0
@flordesolboutique

Plenty of snow days left and spring skiing to up grade your stylish slouch hat and gloves! Check out our Nirvanna Designs. 💝🧤🧶 . . . #nirvannadesigns #mittens #gloves #slouchhat #stockinghats #bohostyle #winteroutfit #winter #glovesandhats #ski #skiing #snowboardinggirl #snowboarding #skiing #skibum #skilife #sledding #crosscountryskiing #snowmobile #shoppingonline #boutiqueshopping #shopflordesol

2
@lenemeiho

I went cross-country skiing with a friend today. The weather and the Calgary skyline was beautiful☀️ #calgary #crosscountryskiing #calgaryviews #beautifulwinter #sunnywinter #crosscountryski #visticalgary #trainingmotivation #myday #itsalwaysbetteroutside

0
@rolf.person

at Seefeld

0
@photoramble

xc-skiing breaks in Algonquin! at Algonquin Provincial Park, on, CA

1
@woundedwarriorsmammoth

Minaret Vista is one of our favorite spots in Mammoth Lakes (CA). This stunning vista puts you face-to-face with the Minarets, part of Mammoth Lakes' iconic skyline of jagged mountain peaks. In the winter, you can get to Minaret Vista on a snowmobile or a snowcat, or by snowshoeing, cross country skiing or backcountry skiing. But in the summer it's far easier to get to this view... You can drive past @MammothMountain's Main Lodge up to the parking area where the view from the car is phenomenal. There's a viewing area that has a few steps (unfortunately not wheelchair accessible yet), but the parking lot can be navigated via wheelchair. 📷by @Josh_Wray for @VisitMammoth

1
@eastmannh

Sunshine, freshly groomed snow and a pair of skis... the recipe for a fantastic day! #eastmannh #crosscountryskiing #xcskiing #sunshine : : : : : : : : : #skinh #winterfun #nature #getoutsidemore #getoutside #winter #snow #babblingbrook at Eastman Cross Country Center

0
@skiingways

Click on the link in my bio (profile) ➡ to ORDER IT 👕 Printed in the USA 👕 Worldwide shipping 📦 🌍 * 💯 100% Satisfaction Guaranteed! * ğŸŽPerfect #gift for your family members and friends 👫⤵ Double tap & tag your friend Below! 💖 💗 😍😍😍😍 #skiingways #skiing #crosscountryskiing #springskiing #skiingislife #skiing #freeskiing #xcskiing #loveskiing #skiingisfun #skiingday #skiingtrip #skiingholiday #powderskiing #heliskiing #skiinglife #iloveskiing

0
@shreddude

Mount Haggin Ski Thank you #milehighnordicskiclub #crosscountryskiing #montana at Mount Haggin

0
@rolf.person

at Seefeld, Tirol

0
@johanna.peltoniemi

It's full moon 😍! What a experience - We did skiing above swamp area under the moon! #fullmoon #crosscountryskiing #finland🇫🇮 #winterfun

0
@jasonjred

What an incredible weekend of skiing and yurting!! ğŸŽ¿ #yurtlife #chickadee #wintersun #crosscountryskiing at Silent Lake Provincial Park

2
@kristyraeclancy

First time cross country skiing, only fell 4 times👌🏼😂 • • #crosscountryskiing #adventure #winter #winterfun #ididntdie #coldweather #funtimes #snow

0
@trailrunnerskier

Getting the skiing in before the warm up hits. #crosscountryskiing #lakemichigan

0
@almostathletics

Oh snap! My first video is up! It’s just a little mood-goof throwback from skiing one month ago (I suck at it!) 😅 . You can watch it here: https://youtu.be/7bYr91PdIxA . #crosscountryskiing #justbecauseyousuckatsomethingdoesntmeanyoushouldstoptrying

0
@j.percyocean

Gone skiing . . . #husky #norway #crosscountryskiing at Furutangen

2
Next »