Crownpengantin Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@weddingku

The crown is the symbol of a woman's throne. It makes all the women want to wear a crown on her wedding day to make her feel like a queen in that day. Found your dream crown at @ivorybridaljkt it could make you more perfect on your special day! . Crown by @ivorybridaljkt

6
@afrahexclusive

Simple look & nampak exclusive sangat dengan pemakaian crown sanding khas daripada Afrah Exclusive. 😘 . . Kita dah open order tau. . . Code Item : TR04 👉🏻 #tr04AC . 💎Price: RM 65 📮Postage : SM RM8, SS RM11 lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #sewahantaran #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

0
@afrahexclusive

Gojesnyee high crown ni 😱 Kompem letup kalau pakai 💥 . . Kita dah open order tau. . . Code Item : HC01 . 💎Price: RM 170 📮Postage : SM RM8, SS RM11 lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #minimalace #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #bridesmaiddress #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #sewahantaran #malayweddingguide

3
@crown.pengantin

Testimoni bertunang #afrahprincess 😊 Cantik kan? Tak semestinya bertunang pakai crown rendah macam headband, macam ni pun boleh. Tak pe, boleh consult dengan Fatin dulu kalau kurang tak tahu nak pilih yang mana 😉 . . . 👑kod crown : TR04 👠colour : silver 🔰status : pre order . . : lelaju dm or wasap sis Fatin utk order crown ni ya.. . . +60175182686 . . Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #sewahantaran #bajuraya2018

1
@crown.pengantin

Ada yang minat highcrown tak ? Untuk bride pun boleh, untuk #pageant pun boleh 👑 . . . . . 👑kod crown : HC01 . 💄colour : silver 👗status : pre order . handlace macam model pakai is ready stock 😍😍 . . Nak tengok #afrahprincess terlajak cantik dengan aksesori dorang? 👉🏻Follow @afrahexclusive.feedback . . “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikafrahmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #silvercrown #diamondcrown #pearlcrown #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crown.pengantin

Ini antara testimoni #afrahprincess 💕 Cantik kan? Terima kasih Fatin ucapkan kepada semua customer yang memilih Afrah, dan sudi share testimoni gambar cantik² 😍 . 👑 kod crown : NW04 . 🎀 colour : silver/gold/rose gold 🎁 status : pre order . Nak cantik luar biasa? Jom la order crown dengan Fatin 🙈 . +60175192696 . +60175192696 . +60175192696 . Nak tengok #afrahprincess terlajak cantik dengan aksesori dorang? 👉🏻Follow @afrahexclusive.feedback . . “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikafrahmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #silvercrown #diamondcrown #pearlcrown #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@afrahexclusive

kak keddy nk kaboo ke bridal2, crown hat ni memang tahan insyaALLAH, warna pun nt dia xmudah nk bertukar kekuningan. Crown ni aloy dia silver white_k, silver white_k ni aloy dia gelap sikit berbanding silver white. Silver white ni la yg lelama crown jd kekuningan sb teroksida. Mana2 crown pun sebenarnya akan teroksida termasuk la silver white_k lama2 bertukar jd kehitaman klau x digilap. . . Utk design ni insyaALLAH silver white_k dia jenis hat elok jd lebih tahan... bride to be pun if wedding 3 bln keatas if nk stanby siap2 boleh grab yg mcm ni. Apa2 boleh bertanya dahulu if nk kepastian. . . Code Item : BA02 👉🏻 #ba02AC - READY STOCK ( 20 APRIL) . 💎Price: RM 79 📮Postage : SM RM8, SS RM11 . . lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #sewahantaran #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

0
@afrahexclusive

kak keddy nk kaboo ke bridal2, crown hat ni memang tahan insyaALLAH, warna pun nt dia xmudah nk bertukar kekuningan. Crown ni aloy dia silver white_k, silver white_k ni aloy dia gelap sikit berbanding silver white. Silver white ni la yg lelama crown jd kekuningan sb teroksida. Mana2 crown pun sebenarnya akan teroksida termasuk la silver white_k lama2 bertukar jd kehitaman klau x digilap. . . Utk design ni insyaALLAH silver white_k dia jenis hat elok jd lebih tahan... bride to be pun if wedding 3 bln keatas if nk stanby siap2 boleh grab yg mcm ni. Apa2 boleh bertanya dahulu if nk kepastian. . . Code Item : BA03 👉🏻 #ba03AC - READY STOCK ( 20 APRIL) . 💎Price: RM 79 📮Postage : SM RM8, SS RM11 . . lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #sewahantaran #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

0
@afrahexclusive

Manehhhh sungguh la crown ni. Antara top selling kat AFRAH. Mana2 bride yg nk BERJIMAT tu boleh grab crown ni sebab boleh pakai utk 3 majlis sekaligus, nikah , sanding dan bertandang. 😘 . . 👑Code Item : AJ41 👉🏻 #aj41AC - Ready Stock ! [ 20 APRIL ] . 💐Event : Nikah, Sanding & Bertandang . . 💎Harga : RM 65 📮Postage : SM RM8, SS RM11 : lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #sewahantaran #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

0
@crownpengantincantik_byzara

Our beautiful #AfrahPrincess with her super exclusive bride’s accessory. . Thank you for choosing #AfrahExclusive dear. ❤️ . Selamat Pengantin Baru, moga berkekalan bahagia hingga ke Syurga. 👰🏻 . Wanna be one of the princess? Jom WhatsApp hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #afrahexclusive #afrahbridalaccessories #pembekalcrownutaraterbesar #teamafrahdahlia #crownpengantin #crownpengantinmurah #crowncantik #sewacrown #sayajualcrown #crownkawin #crowntunang #crownnikah #bridecrown #bridetiara #weddingkl #crownmurah #muabellaz #mahkotapengantin #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminbajet #tiaratunang #mahkotamurah

1
@crownpengantincantik_byzara

Our beautiful #AfrahPrincess with her super exclusive bride’s accessory. . Thank you for choosing #AfrahExclusive dear. ❤️ . Selamat Pengantin Baru, moga berkekalan bahagia hingga ke Syurga. 👰🏻 . Wanna be one of the princess? Jom WhatsApp hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #afrahexclusive #afrahbridalaccessories #pembekalcrownutaraterbesar #teamafrahdahlia #crownpengantin #crownpengantinmurah #crowncantik #sewacrown #sayajualcrown #crownkawin #crowntunang #crownnikah #bridecrown #bridetiara #weddingkl #crownmurah #muabellaz #mahkotapengantin #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminbajet #tiaratunang #mahkotamurah

0
@crownpengantincantik_byzara

Our beautiful #AfrahPrincess with her super exclusive bride’s accessory. . Thank you for choosing #AfrahExclusive dear. ❤️ . Selamat Pengantin Baru, moga berkekalan bahagia hingga ke Syurga. 👰🏻 . Wanna be one of the princess? Jom WhatsApp hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #afrahexclusive #afrahbridalaccessories #pembekalcrownutaraterbesar #teamafrahdahlia #crownpengantin #crownpengantinmurah #crowncantik #sewacrown #sayajualcrown #crownkawin #crowntunang #crownnikah #bridecrown #bridetiara #weddingkl #crownmurah #muabellaz #mahkotapengantin #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminbajet #tiaratunang #mahkotamurah

0
@crownpengantincantik_byzara

Our beautiful #AfrahPrincess with her super exclusive bride’s accessory. . Thank you for choosing #AfrahExclusive dear. ❤️ . Selamat Bertunang dear, moga dipermudahkan segala urusan seterusnya. 👰🏻 . Wanna be one of the princess? Jom WhatsApp hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #afrahexclusive #afrahbridalaccessories #pembekalcrownutaraterbesar #teamafrahdahlia #crownpengantin #crownpengantinmurah #crowncantik #sewacrown #sayajualcrown #crownkawin #crowntunang #crownnikah #bridecrown #bridetiara #weddingkl #crownmurah #muabellaz #mahkotapengantin #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminbajet #tiaratunang #mahkotamurah

0
@crownpengantincantik_byzara

Alhamdulillah another happy satisfied #AfrahPrincess with her exquisite bride’s accessory. 😍 . Kepuasan CikPuan adalah keutamaan kami.❤️ . CikPuan jangan tak tahu. Afrah Exclusive bukan setakat sediakan crown cecantik saja tau, malah kami ada sediakan headbands, headchains, handsock lace dan handlace untuk bakal2 pengantin.😱 Eh2, nak guna untuk kegunaan harian atau events lain pun tersangatlah sesuai. Dan, yang paling penting kami hanya menyediakan aksesori2 ini dengan kualiti terbaik pada harga super berpatutan. 👍🏻 . CikPuan nak buat tempahan? Jom WhatsApp Zakiyah di 📲011-15641762 📲011-15641762 #afrahexclusive #afrahbridalaccessories #pembekalcrownutaraterbesar #teamafrahdahlia #crownpengantin #crownpengantinmurah #crowncantik #sewacrown #sayajualcrown #crownkawin #crowntunang #crownnikah #bridecrown #bridetiara #weddingkl #crownmurah #muabellaz #mahkotapengantin #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminbajet #tiaratunang #mahkotamurah

0
@crownpengantincantik_byzara

Alhamdulillah another happy satisfied #AfrahPrincess with her exquisite bride’s accessory. 😍 . Kepuasan CikPuan adalah keutamaan kami.❤️ . CikPuan jangan tak tahu. Afrah Exclusive bukan setakat sediakan crown cecantik saja tau, malah kami ada sediakan headbands, headchains, handsock lace dan handlace untuk bakal2 pengantin.😱 Eh2, nak guna untuk kegunaan harian atau events lain pun tersangatlah sesuai. Dan, yang paling penting kami hanya menyediakan aksesori2 ini dengan kualiti terbaik pada harga super berpatutan. 👍🏻 . CikPuan nak buat tempahan? Jom WhatsApp Zakiyah di 📲011-15641762 📲011-15641762 #afrahexclusive #afrahbridalaccessories #pembekalcrownutaraterbesar #teamafrahdahlia #crownpengantin #crownpengantinmurah #crowncantik #sewacrown #sayajualcrown #crownkawin #crowntunang #crownnikah #bridecrown #bridetiara #weddingkl #crownmurah #muabellaz #mahkotapengantin #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminbajet #tiaratunang #mahkotamurah

0
@crownpengantincantik_byzara

Alhamdulillah another happy satisfied #AfrahPrincess with her exquisite bride’s accessory. 😍 . Kepuasan CikPuan adalah keutamaan kami.❤️ . CikPuan jangan tak tahu. Afrah Exclusive bukan setakat sediakan crown cecantik saja tau, malah kami ada sediakan headbands, headchains, handsock lace dan handlace untuk bakal2 pengantin.😱 Eh2, nak guna untuk kegunaan harian atau events lain pun tersangatlah sesuai. Dan, yang paling penting kami hanya menyediakan aksesori2 ini dengan kualiti terbaik pada harga super berpatutan. 👍🏻 . CikPuan nak buat tempahan? Jom WhatsApp Zakiyah di 📲011-15641762 📲011-15641762 #afrahexclusive #afrahbridalaccessories #pembekalcrownutaraterbesar #teamafrahdahlia #crownpengantin #crownpengantinmurah #crowncantik #sewacrown #sayajualcrown #crownkawin #crowntunang #crownnikah #bridecrown #bridetiara #weddingkl #crownmurah #muabellaz #mahkotapengantin #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminbajet #tiaratunang #mahkotamurah

0
@crownpengantincantik_byzara

Alhamdulillah another happy satisfied #AfrahPrincess with her exquisite bride’s accessory. 😍 . Kepuasan CikPuan adalah keutamaan kami.❤️ . CikPuan jangan tak tahu. Afrah Exclusive bukan setakat sediakan crown cecantik saja tau, malah kami ada sediakan headbands, headchains, handsock lace dan handlace untuk bakal2 pengantin.😱 Eh2, nak guna untuk kegunaan harian atau events lain pun tersangatlah sesuai. Dan, yang paling penting kami hanya menyediakan aksesori2 ini dengan kualiti terbaik pada harga super berpatutan. 👍🏻 . CikPuan nak buat tempahan? Jom WhatsApp Zakiyah di 📲011-15641762 📲011-15641762 #afrahexclusive #afrahbridalaccessories #pembekalcrownutaraterbesar #teamafrahdahlia #crownpengantin #crownpengantinmurah #crowncantik #sewacrown #sayajualcrown #crownkawin #crowntunang #crownnikah #bridecrown #bridetiara #weddingkl #crownmurah #muabellaz #mahkotapengantin #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #veilpengantin #pelaminbajet #tiaratunang #mahkotamurah

0
@afrahexclusive.feedback

Code: JAS04 Silver 👉🏻 #jas04ac . Alhamdulillah, terima kasih dear sudi gayakan aksesori Afrah Exclusive di hari bahagia dan share dengan kami.😍 . Untuk lihat koleksi terkini kami, lelaju visit page kami: @afrahexclusive @afrahexclusive @afrahexclusive . Nak tengok #afrahprincess terlajak cantik dengan aksesori dorang? 👉🏻Follow @afrahexclusive.feedback . Atau search hashtag ni: #afrahprincess #afrahfeedback #afrahtestimoni . “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikafrahmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #silvercrown #diamondcrown #pearlcrown #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@afrahexclusive.feedback

Code: NW04 Silver 👉🏻 #nw04ac . Alhamdulillah, terima kasih dear sudi gayakan aksesori Afrah Exclusive di hari bahagia dan share dengan kami.😍 . Untuk lihat koleksi terkini kami, lelaju visit page kami: @afrahexclusive @afrahexclusive @afrahexclusive . Nak tengok #afrahprincess terlajak cantik dengan aksesori dorang? 👉🏻Follow @afrahexclusive.feedback . Atau search hashtag ni: #afrahprincess #afrahfeedback #afrahtestimoni . “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikafrahmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #silvercrown #diamondcrown #pearlcrown #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@afrahexclusive.feedback

Code: JAS06 👉🏻 #jas06ac . Alhamdulillah, terima kasih dear sudi gayakan aksesori Afrah Exclusive dan share dengan kami.😍 . Untuk lihat koleksi terkini kami, lelaju visit page kami: @afrahexclusive @afrahexclusive @afrahexclusive . Nak tengok #afrahprincess terlajak cantik dengan aksesori dorang? 👉🏻Follow @afrahexclusive.feedback . Atau search hashtag ni: #afrahprincess #afrahfeedback #afrahtestimoni . “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikafrahmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #silvercrown #diamondcrown #pearlcrown #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@afrahexclusive.feedback

Alhamdulillah another happy satisfied #AfrahPrincess with her exquisite bride’s accessory. 😍 . Kepuasan CikPuan adalah keutamaan kami.❤️ . Untuk lihat koleksi terkini kami, lelaju visit page kami: @afrahexclusive @afrahexclusive @afrahexclusive . Nak tengok #afrahprincess terlajak cantik dengan aksesori dorang? 👉🏻Follow @afrahexclusive.feedback . Atau search hashtag ni: #afrahprincess #afrahfeedback #afrahtestimoni . “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@afrahexclusive.feedback

Alhamdulillah another happy satisfied #AfrahPrincess @syahmah_hamizah with her exquisite bride’s accessory. 😍 . Kepuasan CikPuan adalah keutamaan kami.❤️ . Untuk lihat koleksi terkini kami, lelaju visit page kami: @afrahexclusive @afrahexclusive @afrahexclusive . Nak tengok #afrahprincess terlajak cantik dengan aksesori dorang? 👉🏻Follow @afrahexclusive.feedback . Atau search hashtag ni: #afrahprincess #afrahfeedback #afrahtestimoni . “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@afrahexclusive.feedback

Alhamdulillah another happy satisfied #AfrahPrincess with her exquisite bride’s accessory. 😍 . Kepuasan CikPuan adalah keutamaan kami.❤️ . Untuk lihat koleksi terkini kami, lelaju visit page kami: @afrahexclusive @afrahexclusive @afrahexclusive . Nak tengok #afrahprincess terlajak cantik dengan aksesori dorang? 👉🏻Follow @afrahexclusive.feedback . Atau search hashtag ni: #afrahprincess #afrahfeedback #afrahtestimoni . “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@whatsnew_nissol

#Repost nissolashop: AMELIA HEADPIECE. Ini sudah sepaket loh aksesoris kepala+gelangnya. Slide kesamping utk foto detail #nissolashopAMELIA #nissolheadpieces Harga: 150rb PROMO jd 60rb s/d 30Maret . ORDER: Line: @nissolashop (pakai @ ya) Wa: 087722202810 . JANGAN LUPA SPAM LIKES FREE HEADPIECE LOH! Katalog lengkap cek @NISSOLASHOP_KATALOG #Customheadpiece #headpiecemurah #headchainmurah #jualanting #jualheadpiece #aksesorisunik #hiasankepala #aksesoriskepala #ringchain #jualcincingelang #aksesorishijab #bodychain #mahkota #jualhijab #supplierheadpiece #jualhijabinstan #jualtopi #crown #mahkota #crownpengantin #jualanting #aksesoriswedding #ringchain #jualbajucewek #hijabinstan #jualheadpiece #jualturban

0
@whatsnew_nissol

#Repost nissolashop: Our super gorgeous consument @rrr_angie wearing XAVERUS headpiece. Bener2 glamour bangettt cocok buat any occasion. Bisa utk HIJAB/ NON HIJAB. Contoh pemakaian cek hastag #nissolashopXAVERUS #nissolheadpieces XAVERUS 125rb . ORDER: Line: @nissolashop (pakai @ ya) Wa: 087722202810 . JANGAN LUPA SPAM LIKES FREE HEADPIECE LOH! Katalog lengkap cek @NISSOLASHOP_KATALOG #hiasankepala #customheadpiece #jualantingkorea #headpic #headpiecemurah #headchainmurah #jualheadchain #jualheadpiece #jualaksesorisindia #aksesoriskepala #jualkerudung #cincingelang #jualbowturban #jualcrown #supplierheadpiece #supplierheadchain #headpeace #jualaksesoriswedding #jualhijab #crownpengantin #jualturban #jualheadpiecegreatsgatsby #jualheadpiece #jualaksesorishijab #jualchoker #antingkorea

0
@whatsnew_nissol

#Repost nissolashop: Slide ke kanan ya... INFO PROMO cek hastag #nissolsale . SALE!!! SALE!!! SALE!!! 3 PCS = 150 RIBU (satuan 65rb) . Fast respond, order sesuai format: NAMA-NO.HP-ALAMAT-KODE BARANG-TRANSFER VIA: BCA/MANDIRI (Mohon sertakan 3 alternatif pilihan lain, utk jaga2 apabila stock yg diinginkan habis) . buruan order sebelum kehabisan, stok terbatas!!! JGN LUPA SPAM LIKES FREE HEADPIECE! . LINE: @NISSOLASHOP (PAKAI @ YA) WA: 087722202810 #jualheadpiecegreatgatsby #jualheadpiececustom #jualanting #jualringchain #jualcincingelang #hiasankepala #hiasanhijab #hiasanjilbab #aksesorispengantin #jualantingkorea #jualaksesorisindia #jualaksesorishijab #aksesoriswedding #jualmahkota #kalungmurah #headpiecebunga #headpiecebrokat #headpiecebulu #headpiecerenda #mahkotapengantin #jualturban #headpiecehijab #jualheadpiece #crownpengantin #mahkotabunga

0
@afrahexclusive

Next week masuk stock crown ni ya.. bridal2 terutamanya cepat grab na. Berat elok crown ni. Utk bride to be pon if nak grab pun boleh sb design RARE dan opkos utk yg nak nmpak kelainan dan glamour msa wedding nt boleh grab crown ni. . . 👑Code Item : AJ64 👉🏻 #aj64AC - Ready Stock ! [ 19 April ] 💐Event : Sanding, Bertandang, Party . . 💎Harga : RM 89 📮Postage : SM RM8, SS RM11 . lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #headbandraya #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

4
@afrahexclusive

Yg nk tampil sweet2 masa tunang or nikah nt, kak keddy cadangkan tiara crystal ni ya. READY STOCK ya... tinggal few pcs sja lagi. . . Code Item : Crystal 1.0 👉🏻 #crystal10AC - Ready Stock ! [ 19 April ] . 💐Event : Tunang, Nikah, Bertandang, Akikah, Dinner, Party . . 💎Harga : NOW OFFER RM59! 📮Postage : SM RM8, SS RM11 : lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #sewahantaran #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

2
@afrahexclusive

Unik x design crown ni?.. Crown kt @afrahexclusive ada jugak ya yg unik2 designnya.. 😘. Ready Stock ya utk crown ni. . . Code Item : AJ61 👉🏻 #aj61AC - Ready Stock ! [ 19 April ] 💐Event : Sanding, Bertandang, Party . . 💎Harga : RM 89 📮Postage : SM RM8, SS RM11 . lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #headbandraya #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

0
@afrahexclusive

Kak keddy xmau duk gebang lebih, tapi nak bagitau.. headband/headpiece RARA ni, jd rebutan bkl tunang, bkl pengantin, mak2 pun berebut taw nak dptkan RARA ni setiap kali restock. Klau habis pun sanggup join special order.. so ni dah restock cepat2 ya grab 💐 . . 👑Code Item : Rara 👉🏻 #raraAC - Ready Stock ! [ 19 April ] 💐Event : Tunang, Nikah, Bertandang, Akikah, Dinner, Party . . 💎Harga : RM 39 📮Postage : SM RM8, SS RM11 . lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #sewahantaran #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

2
@afrahexclusive

MasyaALLAH... crown ni memang cantik.. fast selling👏🏼.. sesuai utk akad nikah dan sanding utk yg nk tampil bersederhana. Lagi satu, takyah risau sesuai atau x dgn bentuk kpla sb crown ni memang masuk dgn pelbagai jenis kpla 💐💁🏻‍♀️ . 👑Code Item : D011 👉🏻 #d011AC - Ready Stock ! [ 19 April ] 💐Event : Tunang, Nikah, Bertandang, Akikah, Dinner, Party . . 💎Harga : RM 49 📮Postage : SM RM8, SS RM11 . lelaju dm or wasap sis keddy utk order crown ni ya.. . . +60 11-2075 4778 . . FOLLOW IG KAMI UTK UPDATE TERKINI : . Lihat IG Official & Catalogue : @afrahexclusive Lihat IG Testimoni & Bride Pic : @afrahexclusive.feedback Facebook Page : afrah exclusive - crown pengantin . . . #afrahexclusive #afrahcrown #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #sewacrown #crownkawin #crowntunang #veilmurahmalaysia #crownpengantinmalaysia #crownmurah #crowncantikmurah #bajukawin #veilpengantin #freshflowermurah #bungatanganpengantin #headbandmurah #headchainmurah #doorgiftkahwin #veilcantik #veilkahwin #veilnikah #muakedah #muaselangor #bridesmaidcrown #kekkahwin #headbandraya #bajuraya2018 #bajurayamurah2018

4
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: TR04 👉🏻 #tr04ac Harga: RM65 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: S017 👉🏻 #s017ac Harga: RM55 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: S016 👉🏻 #s016ac Harga: RM49 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: S04 Gold 👉🏻 #s04ac Harga: RM69 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: S015 👉🏻 #s015ac Harga: RM55 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: S014 👉🏻 #s014ac Harga: RM47 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: S013 👉🏻 #s013ac Harga: RM47 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: S012 👉🏻 #s012ac Harga: RM69 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: S02 👉🏻 #s02ac Harga: RM47 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: NW20 High Quality AA Silver Harga: Offer now RM109 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: Lilian 02 👉🏻 #lilian02ac Harga: Offer now RM65 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: D026 👉🏻 #d026ac Harga: RM45 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: D024 👉🏻 #d024ac Harga: RM49 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: D023 👉🏻 #d023ac Harga: RM55 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: D022 👉🏻 #d022ac ❌SOLD OUT Harga: RM29 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: D011 👉🏻 #d011ac Harga: RM49 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: DA03 👉🏻 #da03ac Harga: Offer now RM49 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: BA03 👉🏻 #ba03ac Harga: RM79 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: BA02 👉🏻 #ba02ac Harga: RM79 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ207 👉🏻 #aj207ac Harga: RM69 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ65 Gold 👉🏻 #aj65ac Harga: Offer now RM63 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ68 Silver 👉🏻 #aj68ac ❌SOLD OUT Harga: RM75 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ61 👉🏻 #aj61ac Harga: Offer now RM80 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ41 👉🏻 #aj41ac Harga: Offer now RM65 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ34 👉🏻 #aj34ac Harga: RM69 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ32 👉🏻 #aj32ac Harga: Offer now RM65 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ17 👉🏻 #aj17ac Harga: RM59 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ13 👉🏻 #aj13ac Harga: Offer now RM55 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ06 (Crown FattZura) 👉🏻 #aj06ac Harga: RM59 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ04 👉🏻 #aj04ac Harga: RM59 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ03 Gold with Red Stones 👉🏻 #aj03ac Harga: RM59 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0
@crownpengantincantik_byzara

Ready Stock❗️ Ready Stock now❗️🤩 . Code: AJ03 Silver 👉🏻 #aj03ac Harga: RM59 exclude postage Pos: RM8 SM RM11 SS Sesuai untuk nikah, sanding, bertandang dan fashion shows. . Nak grab laju? Jom jom jom cari hakak di 📲011-15641762 📲011-15641762 . Jangan cakap hakak tak umbrella tau, kanopi sekali red carpet hakak kasi ni.😉 . Hakak sedia membantu CikPuan. “Because You Are Princess” . #crowncantikafrah #crowncantikmurah #crowncantikmurahafrah #crownpengantin #crowntunang #headbandbridesmaids #crownmurah #crowncantik #malaywedding #weddingkl #headchaincantik #headbandcantik #pelamincantik #pelaminbajet #crownbajet #crownnikah #tiaranikah #tiaratunang #malaysiabrides #pesonapengantin #veilpengantin #sayajualcrown

0