Detoxmask Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@shanz_temyracle

Chinggg lembabnya kulittt ✨✨✨ - Mestilah lembab 😍 detox mask kan ada campuran manuka honey yang mampu melembabkan & melembutkan muka 💫 . Detox mask ni seronok sebab boleh pakai hari hari, sebabtu dalam masa sebulan dah boleh dapat hasil kita nakk ( bergantung jenis kulit ) . - Takde alasan dah nak terus pakai produk kimia 🙊 sebab Temyracle dah hasilkan produk yang merawat dari dalam lagi tauu . Hanya RM 42, you will never ever regret for buying that 😋😋 . - - Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 01110800543 or klik link di bio untuk fast response 🤗 . - Strictly ❌ DM thank you . #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari #COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #RICESOAP #shanzfeedback

0
@idznirosebeauty

Make sure sebelum tido cuci muka bersih-bersih dulu. Guna Milk Rice Soap. Sabun khas untuk yang ada masalah kulit berminyak. Harga? RM18 sahaja.nak grab whatsapp 0183228727 Good nite 😘 #temyracle #temyraclehomemade #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #jerawat #bazaarpaknil #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubtemyracle #ricemilksoap #sabunberas

0
@zahraahadith_temyracle

PARUT PUDAR..TIADA LAGI JERAWAT. #coffeescrub & #detoxmask Kalau guna kedua dua #hotitem ni memang hasilnya tak pernah mengecewakan lagi. Dalam masa beberapa hari pun dah nampak perubahannya. Kulit makin lembut dan glowing chinggggg gittuuuu. Tapi janji awak harus gunakan secara konsisten sambil bersabariah supaya nampak hasilnya itu. Lets gooo naturallll with #temyraclebeauty TEMYRACLE...SAYA MESTI CARI!!! #detoxmask #coffeescrub #scrubmuka #scrubkopi #scrubhomemade #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #agenttemyracle #agenttemyraclemelaka #temyraclebeauty #temyraclemelaka #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat #codkotabharu #codmelaka #codbandarayamelaka #teamrayamelaka #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil at Bukit Ampang, Ampang

2
@aliaa_beauty_

KULIT GELAP DAN BERMINYAK?🤨. . Letih betul. Dah la muka berminyak, kusam pulak tu. Malunya. So, uolss wajib cuba rice milk soap serendah rm18 sahaja uolss. Cuba tau. Results in a week je 🌸. . COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. . For fast response📲 01137438823 or click in bio . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusna

0
@scrub.husna

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

0
@womanlike

แผ่นเดียวครบ จบทุกปัญหา #doookdetoxmask ดีท๊อกทำความสะอาดและนวดผิวหน้าแบบมีฟอง (นำเข้าจากเกาหลี). . . ⭕️ เติมความชุ่มชื้นให้กับผิวหน้า ⭕️ ช่วยกำจัดสิ่งสกปรกที่อยู่ใต้ผิวชั้นลึก ⭕️ กระชับรูขุมขน ขจัดเซลล์ผิวที่ตายแล้ว ⭕️ กระชับผิวหน้า ช่วยให้หน้าตึง ⭕️ สีผิวจะเรียบเนียนขาวใส ⭕️เห็นผลตั้งแต่ครั้งแรกที่ดีท๊อกซ์. . . #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand #นักธุรกิจดูโอ #นักธุรกิจดูโอเติบโตไปด้วยกัน

1
@renataconsult.mk

Essa Máscara Detox de Carvão Ativado simplesmente ARRASA!!! Veja o porquê! ☺️ #Repost @carinapirro (@get_repost) ・・・ #marykay #marykaybrasil #skincare #cuidadoscomapele #detoxmask #macaradetox #consultoradebeleza #consultorasmk

0
@doo_o.kku

HOW TO USE 👆🏻✨ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ LINE: 🆔 @anl7557t (มี@) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ซองละ 100 บาท || 3ซอง 250 บาท📍 ส่ง ปณ ทั่วประเทศ, นัดรับ ม.ขอนแก่น 📍 . . #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand #MuayTakeMeOut #มาส์กหน้า #มาส์กดีท๊อกซ์ #มาร์คหน้า

0
@its_shop.kku

HOW TO USE 👆🏻✨ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ LINE: 🆔 @anl7557t (มี@) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ซองละ 100 บาท || 3ซอง 250 บาท📍 ส่ง ปณ ทั่วประเทศ, นัดรับ ม.ขอนแก่น 📍 . . #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand #MuayTakeMeOut #มาส์กหน้า #มาส์กดีท๊อกซ์ #มาร์คหน้า

0
@doo.o_official

HOW TO USE 👇👇 . . . #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand #นักธุรกิจดูโอ #นักธุรกิจดูโอเติบโตไปด้วยกัน สั่งซื้อได้ตามช่องทางนี้คะ FB : doo.o_official Ig : doo.o_official Tel : 0985656636 Line : @doo_ok

0
@temyracle.kakzura

PURIFYING DETOX MASK TEMYRACLE. . 1. Mencerahkan kulit. 2. Membersihkan pori. 3. Menghilangkan parut. 4. Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata. 5. Menghilangkan jerawat. 6. Menjadikan kulit glowing. 7. Menjadikan kulit lembut dan halus. 8. Merawat kulit yang rosak akibat pemakaian bahankimia berlebihan. . Harga : RM 42 Berat : 50g . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan tahan lama. . Whatsapp atau DM #kakzura untuk order 💖 . . #temyracle #temyraclekakzura #temyraclesegamat #temyraclejohor #teamzura

2
@idznirosebeauty

Rutin 2 kali seminggu untuk dapatkan kulit sihat 😘😘😘 Berbaloi sangat. Temyracle Detox Mask RM42 Temyracle Coffee Scrub RM29 berminat nak order? Whatsapp 018-3228727 untuk fast response #temyracle #temyraclehomemade #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #jerawat #bazaarpaknil #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubtemyracle

0
@temyracle.hq

“KULIT CERAH DAN TAK KUSAM!”😍💕 . DETOX MASK & PEACH FACE SCRUB la jawapannya . Haa, siapa yang belum cuba tu, wajib cuba sekarang barulah kulit tak kering dan natural! semua wajib cuba produk by temyracle😘 . Whatsapp 0169227446. . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #detoxmask #feedbackdetoxmasktemyracle #peachfacecsrub #peachfacescrubtemyracle #feedbackpeachfacescrubtemyracle

4
@alanaruas

Produtinhos novos para cuidar da beleza! Afinal ja to quase 3.0 !!! Muita experiência pra trocar 🤣 Depois conto mais no Stories! Thanks @obeyyourbodyamsterdam 🍃 ✨🍃 . . . #cosmetics #beauty #products #skincare #crueltyfree #notestingonanimals #detoxmask at Amsterdam, Netherlands

0
@scrub.husna

Badan berbauu?... euuu, nak duduk sebelah kawan2 pun maluuu sebab badan kuat sgtt berbauuu. Uols ada tak masalah badan berbau? Haaa jgn risau sebab rice milk soap ni boleh menghilangkan bau badan tau. So uols yg mengalami msalah mcmni cpt2 settle ok😘😘 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

0
@qasilorganics

At Qasil Organics, we take quality seriously! We source the highest quality of natural and certified organic ingredients to ensure our products nourish and rejuvenate the skin naturally without harsh chemicals. #QasilOrganics

2
@scrub.husna

Jangan lupa utk scrub badan ya menggunakan whitening body scrub agar daki2 lama dah takde dan yg paling penting badan tak berbau😊 terdapat 3 flavours yg sgt wangi dan uols must grab okay. Nnti nk raya mesti kena wangi dan kulit yg lembut halus je hihi. - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

0
@qurezforyou

With environment change and increasing pollution, our skin goes through a lot and therefore our skin cells are trapped in dust and pollution. Detoxify your skin to remove out the toxins present in your skin with our Activated Charcoal scrub mask. Qurez Activated Charcoal scrub mask is 100% #Natural. 100% #Vegan. . . . . . . #facemasks #newproduct #brandlaunch #productlaunch #amazon #startupindia #ayurvedic #naturalfacemask #herbal #organicfacemask #activatedcharcoalscrub #scrub #3in1product #detoxmask #claymask #pollution #pollutionfreeskin

3
@aliaa_beauty_

FREE JE LIP BRUSH!😊💋 . . Nak bibir cantik dan FREE LIP BRUSH?. Nak bibir mungil dan nampak berkilat je, wajib scrub. Barulah bibir PINKISH, LEMBAP SEPANJANG MASA. Haa, pemakaian lipstick pun tahan LEBIH LAMA tau. 🤗 .- COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 01137438823 or click in bio . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusna

0
@ilotdebeaute

Detox Mask 8€ Association de 2 acides purifiante, de charbons actifs et de vitamine B6 aide à contrôler la prolifération bactérienne, combat la brillance et réserve les pores #detoxmask #masque #purufier #vitamineB6 #charbonvegetal #lisserlapeau #unifierleteint #beaute #soundesoi #ajaccio #porticcio at L'îlot de Beauté

1
@payot_de_at

Wir nähern uns dem Ende unserer kleinen Videoreihe mit @giulianielsenfachkosmetik Das schöne Eau Purifiante Gesichtswasser kennt ihr ja schon aus unserem 2. Teil, heute kommt noch unsere super, gründliche Reinigungsmaske dazu 🧡 Masque Detox hilft dir, deine Haut tiefenwirksam zu reinigen. Du lässt sie 10-15 Minuten auf deiner Haut und reinigst sie mit viel Wasser runter. Unterlagerungen, Pickelchen und andere Störenfriede verschwinden. 🙂 Morgen geht der letzte Teil der Videoreihe online - mit einem krönenden Abschluss!! 🤩 #payot #professionalskincare #gesichtsreinigung #gesichtsmaske #detox #detoxmask #gesichtswasser #videotutorial #cosmetics #kosmetik

0
@meira.my

Dah pakai detox mask hari ni? Kalau dah sep sikit! Detox mask ni kalau pakai hari-hari pun tak apa. Bagi jerawat tu kecut and lembapkan kulit tau! Tak rugi cuba! #Temyracle #scrubhomemade

1
@shanz_temyracle

"Dulu muka berjerawat,kusam 😣" - Sekarang tak lagi lepas konsisten menggunakan #DETOXMASK #COFFEESCRUB & #PEACHSCRUB 😍 Suka sangat sebab all natural 💯 . Mommy² pun nak cantik jugakk tauu, meh Shaz tolong dengan Temyracle 😊 . P/S : Lupa nak tambah peach scrub dalam gambar . - - For more info WS Shaz 📲📲📲 01110800543 or klik link on bio 🌸🌸🌸🌸 #shanzfeedback #temyraclesayamesticari #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural - - More feedback @feedbacks_temyracle

0
@temyraclesabah

Cmana drg repair kulit drg guna Temyracle tu? Alaaa senang ja. Ini ja drg buat 3x seminggu tu 😍 yg rajin mau cepat dapat kesan tu drg guna Detox Mask hari2. Scrub ja drg guna 2-3x seminggu lepas berDetox Mask ☺️ lepas tu boleh buat routine macam biasa. Cleanser - Toner - Moisturiser segala tu 🤗 . #Teamtemy #temyraclesayamesticari #temyraclesabah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #milksoap #milksoapiris #milksoapmalaysia #milksoapmurah #sabunberas #detoxmask #detoxmasktemyracle #irissentialsabah #kotakinabaluonlineshop #sabahonlineshop #kkcity #kkcityonlineshop #kkcitybazaar

0
@scrub.husna

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

1
@zeyneppsozcu

at Istanbul Province

0
@quinny.skincare

Mask cúc ⭐️. 💫Nhận được quá nhiều so với giá tiền bỏ ra: Không cần phải tiêu tốn nhiều tiền, chỉ cần da các nàng gặp vấn đề lỗ chân lông to, da tiết nhiều dầu, da sạm, tối, da hay bị nổi sần, k mịn màng...thì còn chờ gì mà k tậu ngay e ấy? 💚Là loại mặt nạ hoàn toàn chiết xuất từ thiên nhiên, các nàng có thể yên tâm sử dụng. Có thể dùng như một loại mask ngủ qua đêm, hoặc đắp từ 20-30ph sau đó rửa đi.. Sẽ cảm nhận được làn lỗ chân lông thu nhỏ, da giảm tiết dầu, sáng rõ so với trước khi sử dụng. ❤️Nhà mình còn ngại gì mà k liên lạc để @quinny.skincare tư vấn nhỉ 😀. #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #like4follow #lamdep #chamsocda #duongtrangda #trangda #trimun #tritham #trinam #selochanlong #kiemdau #natural #organic #beauty #skin #skincare #fresh #myphamthiennhien #myphamhandmade #myphamantoan #myphamtot #mỹphẩmsạcholic #maskcuanhepq3 #maskthantre #thantre #tinhbotnghe #suanon #detoxmask

0
@quinny.skincare

Mưa gió nằm nhà đắp mặt là ưng nhất ạ, trong cơn gió rít cuồng quay mình đã follow bao nhiêu là shop đồ ăn để trưa nay quẩy =)) ⭐️MASK KIM CƯƠNG ĐEN này thích hợp nhất với các bạn da thường, da hỗn hợp, đặc biệt là MỤN, VIÊM, DỊ ỨNG NHÉ! ✔️Vì sao lại thế? Vì than tre trong mask kim cương đen cực tốt trong việc đào thải các chất độc tố khỏi da, tác động vào nhân mụn ẩn để cồi ra, giảm sưng tấy mụn đỏ. ✔️Khi đắp sẽ có hiện hượng hơi lăn tăn đối với các bạn da viêm, hoặc hay phải trang điểm, hoặc nhiều munn ẩn do cơ chế sát khuẩn kháng viêm của than tre hoạt tính nhé. Sau 5phut cảm giác ấy sẽ dịu đi nhanh chóng. ✔️Sử dụng 2-3 lần/tuần, mỗi lần đắp 20ph, rửa đi là da sáng sạch luôn không đùa được đâu chị em ạ 😘 #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #like4follow #lamdep #chamsocda #duongtrangda #trangda #trimun #tritham #trinam #selochanlong #kiemdau #natural #organic #beauty #skin #skincare #fresh #myphamthiennhien #myphamhandmade #myphamantoan #myphamtot #mỹphẩmsạcholic #maskcuanhepq3 #maskthantre #thantre #tinhbotnghe #suanon #detoxmask

0
@bellisa_d

3
@temyracle.scrubcantik

. BUANG MAKE UP DI MUKA SEMUDAH ABC . Tak caya? Cuba dulu. Then ambik kapas lap muka dengan toner. You will see a huge different by using our rice milk soap compared to your daily cleanser. JERAWAT AKAN KURANG, kulit TIDAK LAGI BERMINYAK dan tona kulit akan lebih CERAH. Berbaloi tak invest duit untuk RM18? . ✔️COD available:PUCHONG ✔️Klik link di bio untuk info lanjut . Berminat? Terus direct wassup 0172808050 or PM Hannah la👍🏻 . #temyraclepuchong #scrub #temyraclesayamesticari #noparaben #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #milkricesoap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub #comelpipimerah #fattzura #sayajualonline

1
@scrub.husna

Petang uols. Dah pakai detox mask ke? Ha kalau dah pakai baguslah jgn lupa pakai tau untuk bersihkan segala kotoran dr dlm kulit muka hngga ke luar pmukaan luar kulit. Pakai selama 30 min, dan bilas bersih dgn air/cleanser. Tadaa kulit dh bersih. Kulit kusam pun dah say bye2 hehe. Yg blum cuba prlu cuba ok😘 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

0
@evendermafacemasks

Men also deserve Detox Mask Evenderma #evenderma #detoxmask #blackdetoxmask #facemask #regeneration #detoxday

0
@lushgarden.official

"POSITIVE FEEDBACK😍" . . Mari kita share post ni dear! . . Ade tak dear pernah jadi mcm ni? Alhamdulillah 😍😍😍 Wow biar btl kesan foodmask ini ?! Nak tak saya bantu? . . Mesti nak kan.. . Terus wasap family Lush Garden yang mempunyai ID di SAHKAN okey kat No. bawah tu ye.. In shaa ALLAH akak bantu sedaya upaya . . . Terus wasap laju-laju! @lushgarden.stokiskl . . Info : @lushgardenasia #foodmask #detoxmasker #detoxskin #detoxmask #freshingredients #freshface #maskforallskintypes #bodyscrub #coffeescrub #turmericmask #ricemask #oatmealmask #honeyalmondmask #birdnestmask #lushgarden #lushgardeasia #productnatural #homemademask #handmademask #naturalbeauty #nochemicals #nopreservatives #nocolouring #noflavouring #facemask #foodskin #borneo #testimonyfoodmaskuser

1
@temyraclesabah

Kulit rosak oleh produk local katanya. Tapi produk local Temyracle ni pula membantu repair kulit dia 😍😍 alhamdulillah, sis kita ni lebih confident lepas guna Temyracle. Nda sangka kan, produk natural & homemade ja. Tapi mampu bagi kesan begini 😍 . #Teamtemy #temyraclesayamesticari #temyraclesabah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #milksoap #milksoapiris #milksoapmalaysia #milksoapmurah #sabunberas #detoxmask #detoxmasktemyracle #irissentialsabah #kotakinabaluonlineshop #sabahonlineshop #kkcity #kkcityonlineshop #kkcitybazaar #feedbackdetoxmasktemyracle

0
@olycosmetics

Дорогие мои!❤️ Приглашаю вас в этот непростой климатический период ☄️☀️🔥лета, на косметическую процедуру детокс 💆! ✍🏻Выведение шлаков и тoксинов из организма🙆 ✍🏻успокоение раздражения и покраснения кожи😡 ✍🏻увлажнение кожи ✍🏻лифтинг-эффект💪 Процедура включает : 💫 первичное очищение кожи лица, шеи, декольте👱‍♀️👱‍♀️ 💫пилинги по типу кожи😘 💫очищение от шлаков и токсин 💫 аппаратное внедрение коктейлей и сывороток🍹 💫маски детокс🎭 Спешите- акция только до 25.7.18 😱💍💍💍 -10% на процедуру!!!! Хайфа Тел.077-555-87-90 www.oly-cosmetics.com #detoxmask #detox #face #peeling #mask at Haifa, Israel

0
@aliaa_beauty_

THE BEST NATURAL PRODUCT!❤️ . . Ramai yang amat sukakan Temyracle sehinggakan ada first timer sanggup beli fullset tau. Sebab tahu Temyracle selamat. Jangan lupa untuk kekal updated dengan Temyracle as we are going to share more benefit with you. Dapatkan Temyracle sementara stok masih ada guyss😍 ✨ . . COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. . For fast response📲 01137438823 or click in bio . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusna

2
@idznirosebeauty

Scrub untuk kulit sensitif Wajib try peach face scrub Temyracle sebab texture scrub yang sangat halus dan sesuai untuk kulit yang sensitif. Peach face scrub ni berfungsi menanggalkan sel kulit mati, menghaluskan wajah dan bersifat anti-aging. Harga rm42 sahaja. Nak kulit sihat. Jom order Whatsapp 0183228727 #temyracle #temyraclehomemade #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #jerawat #bazaarpaknil #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubtemyracle

0
@scrub.husna

Kulit terlalu sensitif? Nak scrub pun tak boleh. Dahla kulit kita ni perlu scrub at least 3x smnggu. Scrub ni penting jgk sebenarnya utk tanggalkan sel2 mati pd kulit. Makin biar sel2 mati pd kulit, makin tebal lah. Bila dh tebal sel2 mati, kulit pun makin kasar dan jerawat mudah sgt nk muncul! Haa yg kulit sensitif tu boleh lah cuba peach face scrub sbb tekstur peach face scrub sgt halus😍😍 malah bukan blh buat sbgai scrub je, boleh jgk as mask! Best tau. Husna bila jdikan peach face scrub masker kulit makin tegang je dan kulit pun makin halus. Jom cuba peach face scrub skrg🔥🔥 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

1
@idznirosebeauty

Temyracle Rice Milk Soap RM18 sahaja. 100% natural based, tiada campuran kimia berbahaya. Selamat diguna semua peringkat umur, lelaki & perempuan. Berminat nak order?  Whatsapp 018-3228727 #temyracle #temyraclehomemade #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #jerawat #bazaarpaknil #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubtemyracle

0
@temyraclesabah

Ni dua lah tu yg banyak membantu masalah breakout. Salah guna produk, jerawat keluar sana sini, parut hambur di muka, kulit kusam, bah ini lah jawapan dia. Janji consistent lah. Produk kami ni pengawet pun tiada, apa lagi mau letak chemicals yg power2 tu 😁 kalau mau try cara natural, boleh lah try Temyracle 😍 . #Teamtemy #temyraclesayamesticari #temyraclesabah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #milksoap #milksoapiris #milksoapmalaysia #milksoapmurah #sabunberas #detoxmask #detoxmasktemyracle #irissentialsabah #kotakinabaluonlineshop #sabahonlineshop #kkcity #kkcityonlineshop #kkcitybazaar

0
@scrub.husna

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

0
@iheartskincarexo

Good night goodness!! Every other night I add a AHA/BHA and then the off nights I do the Korean ten step method! I like to sprinkle a lil of this with that, especially if the ingredients go well together, like tonight, I am out of my LALA and PROTENI(last step moisturizers I emulsify with DE marula oil)by Drunk Elephapht when that happens, I make shift and use another brand I adore that ingredients mix well with my AHA/BHA serum and their moisturizer mixed with DE marula oil mixes beautiful and kindly together like friends!💕✨ Tonight’s line up @drunkelephant @olehenriksen is pretty n pink with Ole’s wonderfeel double cleanser, it’s a one two punch. After I cleansed my face once and wiped off with a muslin cloth, I squeezed a lil more and lathered my face and gently exfoliated using my Mia Clarisonic to get a deep cleanse, this is 💕Ole’s Nurture line it’s hydrating and filled with amazing anti-aging ingredients, double cleanser has olive & borage seed oils and black currant extract after the deep cleanse. I followed up with the 💕Hydra clay detox mask,you apply on face and neck it has (Kaolin and 5 botanical oils and chamomile flower extract)it’s gentle as it detoxifies your skin,after 10 min I rinsed off. 💕Face is ready for serums, I used not pictured * first my favorite HA, (5 different types of HA in this bottle) I patted it into my face all over, under eyes,crows feet laugh lines, forehead,pit pat until face is dry, then 💕🐘used DE TLC Fambroos (AHA/BHA) serum, this serum is gel,it resurfaces dull, congested skin by gently lifting dead skin cells DRAMATICALLY improving the appearance of skin tone, texture, fine lines, wrinkles and pores, followed with DE Marula oil,feels luxurious, at night I love to apply a facial moisturizer Olé moisturizer is a blend of multivitamin and rose hip fruit oil, ✨Eyes: I used DE Marula oil when I applied it after I used AHA/BHA I put the oil on everywhere including under eyes! My skin feels good and plumped ready for bed. I’ll wake up to beautiful skin! #igskincare #skincare #skincarenight #ole #drunkelephant #dryskin #antiagingskincare #skincareroutine #olehenriksen #skinrejuvenation #skinregimen #skintlife #glycolicacid

17
@simply.iri

After a long day, we all need a little detox! What’s your favorite mask? #MuddyBuddy #DetoxMask #Skincare #Mask #Detox #SkinEssentials

0
@deisytaiman_07

I think part of the reason why my skin has cleared up is because of my @sandandskyaus face mask and exfoliating treatment.. I use the face mask three times a week and the exfoliating twice a week.. I really hope they come out with more products 👍🏼☺️😊🧖🏻‍♀️ #sandandsky #australianpinkclay #porefiningfacemask #detoxify #brighten #facemask #claymask #mask #detoxmask #tightenpores #invigorate #boostradiance #pinkclay #indusedpinkclay #exfoliatingtreatment #australianbotanicals #flashtreatment #detoxifies #refinesyourpores #antioxidants #botanicaloils #fruitextracts #resurfaceskin #radiantglow

3
@sunday_chamchuree

สินค้าเรามีพร้อมส่งนะจ๊ะ วันนี้แพคส่งครบทุกออเดอร์🖤 📮อดใจรอนิดนึงนะคุณลูกค้าที่รัก ใช้ดีรีวิวงามๆให้เค้าด้วยน๊าาาาา✨ 🔰พิกัด: นครสวรรค์ พื้นที่ใก้ลเคียงทักได้ค่ะ คลิ๊ก📲 https://line.me/ti/p/TkuwtpHTay 📞:0842343439 #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand at O-La Nor My Love Resort Hotel

0
@idznirosebeauty

Temyracle Sugar Lip Scrub Scrub buang sel kulit mati pada bibir at least 2 kali seminggu. serius best dan harga berbaloi. Hanya RM23 sahaja! Flavour : 1. Sweet Passion 2. Very Berry 3. Coco Madness #temyracle #temyraclehomemade #temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskmurah #jerawat #bazaarpaknil #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubtemyracle

0
@doo.o_official

มาเป็นครอบครัวเดียวกันนะคะ😊😊. . #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand #นักธุรกิจดูโอ #นักธุรกิจดูโอเติบโตไปด้วยกัน สั่งซื้อได้ตามช่องทางนี้คะ FB : doo.o_official Ig : doo.o_official Tel : 0985656636 Line : @doo_ok

4
@kanitha_02

#พกไปด้วยทุกที่หน้าดีทุกวัน #แผ่นดีท็อกซ์หน้าดูโอ #แจกความสดใส #ให้ผิวสะอาดล้ำลึก #ด้วยฟองออกซิเจนบริสุทธิ์ #ยิ่งใช้ #หน้ายิ่งฟู . . สั่งซื้อได้ตามช่องทางนี้คะ Line : ikanitha #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand

2
@glowbygracee

My skincare routine as of lately 🧖🏻‍♀️ - - I use the Soap and Glory face wash at the end of the day, and it works well at removing most of my makeup. Afterwards, if I have any remaining makeup on my face I’ll use Rodial Dragon’s Blood Cleansing Water (not pictured) on a cotton round to remove the excess makeup. Then I follow up with the Muddy Body Detox Mask. After 10-20 minutes I rinse the mask off and I apply the Dior lip balm. Then I use the Sunday Riley CEO moisturizer on my face. Lastly, I apply the Murad Retinol Youth Serum on my neck and if I have any breakouts or I notice emerging pimples, I’ll apply the Mario Badescu Drying Lotion to those spots with a qtip. - - Products: @soapandglory Vitamin C Facial Wash @innisfreeusa Intensive Hydrating Serum with Green Tea Seed @muddybody_ Detox Clay Mask @mariobadescu Drying Lotion @sundayriley CEO Protect + Repair Moisturizer @muradskincare Retinol Youth Serum @diormakeup @dior Smoothing Plumping Rose Lip Balm - - #skincare #selfcare #glowbygracee #vegas_nay #soapandglory #innisfree #sundayriley #ceomoisturizer #mariobadescu #dryinglotion #muddybody #detoxmask #diorlipbalm #diorbeauty #muradskincare #murad

0
@scrub.husna

Coffee scrub kesukaan orang ramai sebab boleh jadikan kulit makin halus dan licin. Nak apply foundation lagi best' sebab smooth je dan nampak lebih glowing. Dh tak payah makeup tebal2 tau. Yuhuuu. Happy gilsss uols bila kulit dah bersih so dah takyah nak makeup tebal2 sangat. So uols jgn lupa sblum tdur scrub muka ok😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

0
@propercosmetics

Happy to be featured in the iconic London magazine, Tatler! 💙 Do you like result driven skincare without any unnecessary ingredients? 👋😊 We sure do, that's why we know your skin deserves nothing less than PROPER! 💖 Use code tatler10, when checking out, to get 10% off your next purchase. Free worldwide shipping included! 🚢🌍 Special thank you to @lipstickandjeans_ for sending us the beautiful picture displayed in Tatler! Follow and check out her blog www.lipsandjeans.com, if you like informative product reviews and beauty tips! 💄👖

6
@doo_o.kku

สวยครบ จบในแผ่นเดียว #ให้หน้าสะอาดล้ำลึก #ด้วยฟองออกซิเจนบริสุทธิ์ . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ LINE: 🆔 @anl7557t (มี@) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ซองละ 100 บาท || 3ซอง 250 บาท📍 ส่ง ปณ ทั่วประเทศ, นัดรับ ม.ขอนแก่น 📍 . . #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand #MuayTakeMeOut #มาส์กหน้า #มาส์กดีท๊อกซ์ #มาร์คหน้า

1
@its_shop.kku

สวยครบ จบในแผ่นเดียว #ให้หน้าสะอาดล้ำลึก #ด้วยฟองออกซิเจนบริสุทธิ์ . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ LINE: 🆔 @anl7557t (มี@) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ซองละ 100 บาท || 3ซอง 250 บาท📍 ส่ง ปณ ทั่วประเทศ, นัดรับ ม.ขอนแก่น 📍 . . #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand #MuayTakeMeOut #มาส์กหน้า #มาส์กดีท๊อกซ์ #มาร์คหน้า

0
@temyracle.scrubcantik

. Tidakkk, Jerawat 😭😭😭 . Rugi laaa kalau sesiapa belum dapatkan detox mask ni. Dah la dapat kecutkan jerawat malah membantu kulit untuk lebih glowing tau. Nak cuba? . ✔️COD available:PUCHONG ✔️Klik link di bio untuk info lanjut . Berminat? Terus direct wassup 0172808050 or PM Hannah la👍🏻 . #temyraclepuchong #scrub #temyraclesayamesticari #noparaben #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #milkricesoap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub #comelpipimerah #fattzura #sayajualonline at Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

0
@naenae.bossbabe

You guys watched me on favebook live on Monday! Here is my Wednesday mask! Follow my skin journey! #detoxmask #skincare #charcoal #bamboo #journeytoclearskin

0
@healthfulbeautylifestyle_mfen

#ThursdayTip: Adding a Rescue and Renew Detox Facial Mask to your skincare routine once a week will help to draw out impurities from your skin. Who doesn’t want that !? 😍 . . . . . #repost #healthy #beautycare #cosmetics #beautyproducts #wellness #facials #beautyblogger #beautyproduct #spa #makeupaddict #glamour #antiaging #relaxation #nontoxicbeauty #nonasties #claymask #puresafebeneficial #onlinebiz #womeninbiz #prepwork #antiaging #detoxmask #skincare 📸 #arbonneaunz

5
@the.mother.goose

The family that skincares together stays together. (Lucy’s is a kids mask from @yumspa that we LOVE.) #activatedcharcoal #detoxmask #mommydaughtertime

0
@viepure_estetica

--> SPA FACIAL DETOX <--💆 Para mejorar la luminosidad, emparejar el tono, nutrir la piel y suavizar las líneas finas. -->Sesión $450 (En efectivo).- -->Valido hasta el 31/07/2018 Reservá tu turno al whatsapp 📲 011 31149315. Viepure Estetica . . . #spa #detox #mask #facial #higiene #profunda #promo #julio #aesthetic #viepure #beauty #skin #ilumina #nutre #suaviza #proteinas #vegetales #rica #peptidos #minerales #aceites #esenciales #oxigenan #bioestimulacion #skintreatment #skinreset #skincare #instabeauty #saludestetica #detoxmask

0
@iulianaureche

After Dermaplaning Madness 🙈🧖‍♀️😌 This is How much dirt and dead skin you get rid off after just One #dermaplaning #procedure #detoxmask #after #facial #relax #lovemyjob #esthetician #chicago at Skin Care by Iuliana

0
@charliempea

Latest edition to my ever growing skin care collection. So excited to try these! 🧖‍♀️🛀 @lorealskin @lorealuki #loreal #lorealparis #lorealskin #facescrub #facemask #beauty #skincare #skincareroutine #detoxmask #sugarscrub

5
@cleanyourdirtyface

Before you climb into bed tonight, change your pillow case!! Dirty pillow cases carry bacteria that can seep into your pores and 😱😱😱 lead to breakouts 😧🛌 #SkinTip

1
@youniquewithchriswarner

Aagghh!!!! Had to scrape the pot as I only had a wee bit left but it's still fizzing cleaning my skin nicely 😀 #detoxmask #ordertime #bamboocharcoal #pampertime #mummytime

0
@browsandbeautybycheryl

“What is it? Wednesday” 👉🏻What it is- Detox and Moisture mask 👉🏻What it does- Draws harmful, pore-clogging toxins out of your skin, replacing them with pure hydration and skin-soothing ingredients. Instantly see the mask targeting blemishes and imperfections, literally removing dirt and pollution from your pores. With consistent use, you’ll see younger looking and feeling skin, reduction in blemishes, redness, signs of aging, and improved skin texture. #skincareroutine #agebackwards #skincare #loveyourskin #antiaging #detoxmask #moisturize #fountainofyouth #ageisjustanumber

0
@wanderwithmacy

Taking today to relax after the Miami Swim Week chaos! Reviving my skin & glow with the @muddybody_ Detox Mask ✨ Use MACY15 for 15% off your order. Love their skin care accessories too, like this gold brush for easy application! ~ . . . . . #muddybody #skincare #detoxmask #beautycare #wanderwithmacy #spamonth #swimwear #sohohouse #pursuepretty at Soho Beach House, Miami

84
@j_hardwick

“Stop Believing The Lies About Who You Are So You Can Become Who You Were Meant To Be” -Rachel Hollis It’s time to get up! GIRL, WASH YOUR FACE! . . . . #lipsense #glamdoll #glamdolllipsense #detoxmask #senegence #senegenceinternational #girlwashyourface #rachelhollis #erimish #erimishbraceletbar #allthatandkisses #bossbabearsenal

5
@doo.o_official

#สวยครบจบในแผ่นเดียว #ให้ผิวสะอาดล้ำลึก #ด้วยฟองออกซิเจนบริสุทธิ์ #ยิ่งใช้ #หน้ายิ่งฟู.... . . . สั่งซื้อได้ตามช่องทางนี้คะ FB : doo.o_official Ig : doo.o_official Tel : 0985656636 Line : @doo_ok #detoxmask #doookdetoxmask #bubblemask #แผ่นดีท็อกซ์หน้า #หน้าฟูรูขุมขนฟิต #facemask #thailand #bangkok #celebritystyle #beautyblogger #doook_review #superstar #oxygenmask #doo_ok #doook #ดูโอดูโอเค #dooobubblemaskthailand #dooothailand

3
@parlornaturals

We will be popping UP w new products @thewishingwellmd August 12th! Stay tuned✨✨ at Lanham, Maryland

1
@mimi_house_q.10

🎍🎍🎍Chụp rõ nét chất mask Detox cho cả nhà nhé. Long lanh, óng ánh luôn ý. Chất mask như dạng thạch đắp vào là thấm hết lên da không có chảy nứơc như những loại khác đâu nhé Khách 😘😘😘Vừa mát vừa thải độc cho da quá hoàn hảo nhé. 😊😊😊 🌹🌹🌹Thành phần chính : 🌺🌺🌺Tinh thể bạc nano, collagen, than hoạt tính, bạc hà 💐💐💐 Than tre hoạt tính: là cứu cánh đầy lý tưởng cho các loại da dầu và mụn trứng cá nhờ đặc tính siêu thấm hút cộng với khả năng kháng khuẩn cao của nó. Sử dụng than tre hoạt tính trong các sản phẩm trị mụn để loại bỏ tạp chất, chữa lành mụn, ngăn ngừa mụn tái phát, làm dịu phát ban, làm mờ vết bầm tím và rất nhiều vấn đề về da khác. 🌻🌻🌻Đăc biệt, than tre hoạt tính có tính trơ; nó có thể hấp thụ gấp nhiều lần trọng lượng của nó gồm các loại độc tố, kim loại, chất độc, thuốc và loại bỏ chúng ra khỏi cơ thể mà không làm ảnh hưởng đến sức khỏe hay các chức năng hoạt động của cơ thể. 🌾🌾🌾Ngoài ra, than tre hoạt tính còn giúp làm sáng da, kiểm soát dầu, loại bỏ bụi bẩn độc tố bám sâu trong lỗ chân lông, ngăn ngừa và bảo vệ da khỏi tác động từ môi trường bên ngoài. 🌷🌷🌷 Công dụng: 💥 Làm mờ những vết nám trên da, lấy đi mụn cám trên da, ĐÀO THẢI CÁC CHẤT ĐỘC HẠI DO SỬ DỤNG MỸ PHẨM KHÔNG AN TOÀN, bụi bẩn. 💥 Làm sạch sâu lỗ chân lông, tăng cường tuần hoàn máu giúp da sáng khỏe. 💥 Giúp làm sáng da, kiểm soát dầu, ngăn ngừa và bảo vệ da khỏi tác động từ môi trường bên ngoài. 💥CỰC CẦN THIẾT VỚI CÁC BẠN ĐIỀU TRỊ DA VIÊM NHIỄM CORTICOID, DA NHIỀU MỤN, DA BỊ TỔN THƯƠNG, MẨN ĐỎ 💰 Giá: hủ nhỏ :90k Hủ lớn : 120k #lamdep #chamsocda #duongtrangda #trimun #tritham #trimunan #trinam #trangda #selochanlong #maskthantre #thantre #natural #organic #beauty #skin #skincare #fresh #myphamthiennhien #myphamtot #myphamsach #myphamantoan #myphamhandmade #handmadecosmetics #thiennhien #meowmaskface #maskdetox #detox #detoxmask

0
@temyracle.hq

“DAH BANYAK KALI REPEAT ORDER!”😍💕 . COFFEE SCRUB, LIP SCRUB , RICE MILK SOAP, PEACH FACE SCRUB & BODY SCRUB la jawapannya . Haa, siapa yang belum cuba tu, wajib cuba sekarang barulah kulit tak kering dan natural! semua wajib cuba produk by temyracle😘 . Whatsapp 0169227446. . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #coffeescrubtemyracle #detoxmask #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #lipscrub #lipscrubtemyracle #ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle #ricemilksoapmurah #peachfacecsrub #peachfacescrubtemyracle #feedbackpeachfacescrubtemyracle

11
@miss_losem

[Werbung, da Markenerkennung] Beauty 😍 natural is glamorous! Die Produkte von hello body sind einfach nicht mehr wegzudenken. Ich bin schlichtweg #iminlovewiththecoco. Sie duften sehr erfrischend, lassen sich super auftragen und was für mich sehr wichtig ist vegan. Ich wende die Produkte regelmäßig an und bin wirklich begeistert. ° ° #hellobody #cocoslim #cococlear #cocoshine #cocoglam #aloevera #detoxmask #love #body #coconut #nature #hellobodymoment #hairmask #bodyoil

2