Detoxteamurah Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@mala_cantiq

Minum teh detox sebelum tido.jangan skip ye..tips nk kurus cepat kene konsisten😘.. Siapa yg masih mencari teh detox bole whpp 01123226539.follow ig@mala_cantiq 5000 testimoni yg dh berjaya kurus.. #teamkaktila #kurusdansihat #pelunturlemak #tehpelunturlemakoriginal #detoxteamurah #jalan2carimakan #seagames2017 #bazarpaknilmurah

0
@cikyaa.store

WOW !!!! HEBAT nya DETOX TEA by MEDINA DESIRE. . KELEBIHAN Teatox by medina desire ? . 😘Menghalang pembentukan lemak 😘Mengurangkan dan mengawal selera makan 😘Mengurangkan kolestrol 😘Meningkatkan tenaga 😘Menukarkan lemak kepada tenaga 😘Melangsingkan tubuh 😘Meningkatkan aktiviti penghadaman 😘Menyeimbangkan kandungan gula dalam darah 😘Membantu memproduksi kolagen 😘Meningkatkan metabolisme 😘Agen awet muda 😘Membantu mengempiskan perut 😘Membantu mengawal nafsu makan 😘Melindungi kulit 😘Menyegarkan kulit 😘Menguatkan Jantung 😘Melancar trafic usus 😘Mengatasi masalah sembelit 😘Membuang angin . . Sekarang Anda memang PERLUKAN teatox by medina desire yang mampu membantu menyelesaikan masalah anda. Hanya perlu Minum dan setiap hari amalkan nya, dan rasai kesannya . JOM LA CUBA #detoxtea ni timbang berkilo turun oke. . JANGAK KATA ADIK TAK PAYUNG . HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! . nak tak??? kalau nak cepat² lah ws +60135123197 sekarang!!!! . #detoxteamurah #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesireofficial #detoxteamurah #nakkuruskanbadan #detoxteamurahmalaysia #pilkurus #teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk #codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat #bymyna #mimpimika #skinnyteatox #skinnydetoxtea #daryhq #slimteamurah #kuruscepat #titiancinta #ffm29 #festivalfilemmalaysia

0
@cikyaa.store

WOW !!!! HEBAT nya DETOX TEA by MEDINA DESIRE. . KELEBIHAN Teatox by medina desire ? . 😘Menghalang pembentukan lemak 😘Mengurangkan dan mengawal selera makan 😘Mengurangkan kolestrol 😘Meningkatkan tenaga 😘Menukarkan lemak kepada tenaga 😘Melangsingkan tubuh 😘Meningkatkan aktiviti penghadaman 😘Menyeimbangkan kandungan gula dalam darah 😘Membantu memproduksi kolagen 😘Meningkatkan metabolisme 😘Agen awet muda 😘Membantu mengempiskan perut 😘Membantu mengawal nafsu makan 😘Melindungi kulit 😘Menyegarkan kulit 😘Menguatkan Jantung 😘Melancar trafic usus 😘Mengatasi masalah sembelit 😘Membuang angin . . Sekarang Anda memang PERLUKAN teatox by medina desire yang mampu membantu menyelesaikan masalah anda. Hanya perlu Minum dan setiap hari amalkan nya, dan rasai kesannya . JOM LA CUBA #detoxtea ni timbang berkilo turun oke. . JANGAK KATA ADIK TAK PAYUNG . HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! . nak tak??? kalau nak cepat² lah ws +60135123197 sekarang!!!! . #detoxteamurah #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesireofficial #detoxteamurah #nakkuruskanbadan #detoxteamurahmalaysia #pilkurus #teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk #codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat #bymyna #mimpimika #skinnyteatox #skinnydetoxtea #daryhq #slimteamurah #kuruscepat #titiancinta #ffm29 #festivalfilemmalaysia

0
@detoxtea.byzaza

Goodnight 😚 My daily routine every night before sleep. Takkan lupa SDT kita tau, nantikan keajaiban dia esok pagi 😉 Yang belum ada lagi detox tea viral ni, jom bagi ada lekaih! . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

1
@cikyaa.store

WOW !!!! HEBAT nya DETOX TEA by MEDINA DESIRE. . KELEBIHAN Teatox by medina desire ? . 😘Menghalang pembentukan lemak 😘Mengurangkan dan mengawal selera makan 😘Mengurangkan kolestrol 😘Meningkatkan tenaga 😘Menukarkan lemak kepada tenaga 😘Melangsingkan tubuh 😘Meningkatkan aktiviti penghadaman 😘Menyeimbangkan kandungan gula dalam darah 😘Membantu memproduksi kolagen 😘Meningkatkan metabolisme 😘Agen awet muda 😘Membantu mengempiskan perut 😘Membantu mengawal nafsu makan 😘Melindungi kulit 😘Menyegarkan kulit 😘Menguatkan Jantung 😘Melancar trafic usus 😘Mengatasi masalah sembelit 😘Membuang angin . . Sekarang Anda memang PERLUKAN teatox by medina desire yang mampu membantu menyelesaikan masalah anda. Hanya perlu Minum dan setiap hari amalkan nya, dan rasai kesannya . JOM LA CUBA #detoxtea ni timbang berkilo turun oke. . JANGAK KATA ADIK TAK PAYUNG . HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! . nak tak??? kalau nak cepat² lah ws +60135123197 sekarang!!!! . #detoxteamurah #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesireofficial #detoxteamurah #nakkuruskanbadan #detoxteamurahmalaysia #pilkurus #teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk #codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat #bymyna #mimpimika #skinnyteatox #skinnydetoxtea #daryhq #slimteamurah #kuruscepat #titiancinta #ffm29 #festivalfilemmalaysia

1
@serigroup.official_

Recite al-Mulk every night, and Allah will protect you from the torment of the grave (Hadith) . Good night dearies! Don't forget to recite al-Mulk before going to sleep 😊 . In shaa Allah, semoga amalan yang baik ini kita terus istiqamah k 😉 .

1
@detoxtea.byzaza

🌼LOTION MARYAM RM35 🌼 . Yang belum cuba lagi lotion super hebat ni, meh la cuba. Zaza boleh cakap awak awak takkan menyesal sebab sebelum zaza jual ni pun zaza guna sendiri dulu nak tau macam mana hebatnya lotion ni. Sejujurnya zaza cakap banyak kebaikkan dia, selain amik TEA DETOX SET COMBO untuk pembakaran lemak dari dalaman, LOTION MARYAM ni kombinasi hebat untuk proses pembakaran lemak dari luaran. Sapu sapu je dah boleh inch loss! Best kan? 👍🏻😘 . 💄macam mana dia boleh bagi inch loss? 👉🏻melalui pembakaran lemak dibawah kulit . . -TAK MELEKIT -TAK PANAS -SEJUK BERANGIN -WANGI (BAU BUNGA) -BOLEH BUANG ANGIN -HILANGKAN SELULIT -BUANG LEMAK MELALUI AIR BESAR . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

1
@kakakkurus_tehkurus

Postage untuk Isnin dah dibuka ye. So nak order boleh terus whatsapp kakak kurus di 018 3983 583. Nak kurus kena start skrg😆 bukan next week nak nikah baru nak azam kurus. Melepas😆😆😆la diknon . . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

1
@detoxtea.byzaza

Ni lah hasilnya bila consume detox tea medina desire. Tengok ni, dah ada shape dah, bila dah kurus cantik pun datang sekali tau. Muka pun dah tak sebulat macam sebelum ni. Okay, dia dah kurus awak bila lagi? Nak bela lemak tu sampai bila? Sedangkan awak boleh je kurus dengan cara yang senang and tak guna banyak duit. Set combo Rm40 je dear. Dapat 2 jenis tea pulak tu😚 . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@cikyaa.store

WOW !!!! HEBAT nya DETOX TEA by MEDINA DESIRE. . KELEBIHAN Teatox by medina desire ? . 😘Menghalang pembentukan lemak 😘Mengurangkan dan mengawal selera makan 😘Mengurangkan kolestrol 😘Meningkatkan tenaga 😘Menukarkan lemak kepada tenaga 😘Melangsingkan tubuh 😘Meningkatkan aktiviti penghadaman 😘Menyeimbangkan kandungan gula dalam darah 😘Membantu memproduksi kolagen 😘Meningkatkan metabolisme 😘Agen awet muda 😘Membantu mengempiskan perut 😘Membantu mengawal nafsu makan 😘Melindungi kulit 😘Menyegarkan kulit 😘Menguatkan Jantung 😘Melancar trafic usus 😘Mengatasi masalah sembelit 😘Membuang angin . . Sekarang Anda memang PERLUKAN teatox by medina desire yang mampu membantu menyelesaikan masalah anda. Hanya perlu Minum dan setiap hari amalkan nya, dan rasai kesannya . JOM LA CUBA #detoxtea ni timbang berkilo turun oke. . JANGAK KATA ADIK TAK PAYUNG . HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! . nak tak??? kalau nak cepat² lah ws +60135123197 sekarang!!!! . #detoxteamurah #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesireofficial #detoxteamurah #nakkuruskanbadan #detoxteamurahmalaysia #pilkurus #teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk #codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat #bymyna #mimpimika #skinnyteatox #skinnydetoxtea #daryhq #slimteamurah #kuruscepat #lemonexmurah #lemonex #titiancinta

0
@kurus.bydetox

Kalau mnum SLIMMING DETOX TEA (SDT), minum malam bngun pagi esok kita rasa nak mmbuang , dia akan buang segala apa yang kita makan pada hari sebelumnya + buang toxin sekaligus, tapi tak cerry berrryyy ye, just membuang sekaligus macam tu je 😘💕 . . Kalau minum yang pagi KAKICANTIQ TEA (KCT) dia kawal selera makan kita, and kita kerap rasa nak kencing sikit sebab dia tengah duk buang toksin dan air berlebihan dalam badan melalui air kencing. Part badan kita yang paling banyak air ialah peha and lengan. Sebab tu KCT ni boleh kecikkan peha dan lengan 😅🌺 . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@detoxtea.byzaza

Kalau mnum SLIMMING DETOX TEA (SDT), minum malam bngun pagi esok kita rasa nak mmbuang , dia akan buang segala apa yang kita makan pada hari sebelumnya + buang toxin sekaligus, tapi tak cerry berrryyy ye, just membuang sekaligus macam tu je 😘💕 . . Kalau minum yang pagi KAKICANTIQ TEA (KCT) dia kawal selera makan kita, and kita kerap rasa nak kencing sikit sebab dia tengah duk buang toksin dan air berlebihan dalam badan melalui air kencing. Part badan kita yang paling banyak air ialah peha and lengan. Sebab tu KCT ni boleh kecikkan peha dan lengan 😅🌺 . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@detox.slimm

Set combo hanya Rm40..Postge sm rm8/ss rm12.. Pm sis 01128948644.. #kakicanteqtea #slimmingtea #nakslim #nakkurus #nakcantiksebelumraya #detoxteamurah #detoxtea

0
@maleqaboutique

JOM DAPATKAN DETOXTEA NO 1 VIRAL MALAYSIA 😀 VENDOR : @detoxkuruslimtea @detoxkuruslimtea @detoxkuruslimtea HARGA : SET KOMBO RM40 (lebih jimattttt...😍) SLIMMING DETOX & TEA RM15 KAKICANTIQ TEA RM35 KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO COD/POS WALK IN : MALEQA BOUTIQUE 22B 2nd Floor Jalan Plumbum Q7/Q Seksyen 7 40000 Shah Alam (atas imaan boutique) KELEBIHAN Slimming & Detox Tea 🌸 Membantu melangsingkan badan. 🌸 Membantu mengempiskan perut. 🌸 Mencegah obesiti & sembelit 🌸 Membantu turunkan gula dalam darah. 🌸 Membantu pesakit gout/uric asid tinggi & kolestrol tinggi. 🌸 Mencegah darah tinggi & angin dalam badan 🌸 Memperbaiki kesihatan dalaman dan luaran KELEBIHAN Kaki Cantiq Tea 🌸 Kakicantiq Tea merupakan produk yang dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia. 🌸 membantu mengecilkan peha dan lengan. 🌸 membantu membuang air berlebihan dalam badan & melawaskan kencing #maleqaboutique #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kuruscantik #kuruscepat #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #unisel #uitmshahalam #kuruscepat #medinadesire #medinadesire1 #sdtmedinadesire #kctmedinadesire #slimminganddetoxtea #vendorboutique #butikvendor #kakicantiqmedinadesire #skinnyteatox #skinnylegsteatox #tehdetoxmurah #tehdetox

0
@taani23

NAK AMALKAN SUPPLEMENT? kena DETOX NAK SIHAT? kena DETOX NAK KULIT CANTIK? kena DETOX NAK USUS KITA BERSIH? kena DETOX NAK KURUS LAGILAH kena DETOX. . Semua benda kena detox dulu. clean kan body biar supplement or ubat2 yg kta consume tu berkesan. Kalau tak, rugilah kalau consume tp tak cuci usus. better Detox dulu dgn Slimming&detox tea n kaki chantiq tea by Medina Desire. gerenti beress. . slimming&Detox Tea - RM15.00 kaki Chantiq Tea - RM25.00 . SET COMBO :- SDT & KCT - RM40.00 SDT 2 PEK - RM30.00 KCT 2 PEK - RM50.00 . POSTAGE : RM7SM RM12SS . WHATSAPP/TELEGRAM 01119366504 . #Detoxmalaysia #kuching #sarawak #produkmuslim #produkmalaysia #produkhalal #agentsarawak #moodrepubliktour #bazaaronline #Bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #Detoxteamurah #teamcantik #Detoxtasarawak #Moodrepublik #Bazaarpaknil #agentsarawak #Jomsihat #Jomdiet #dendamaurora #sayajualteamurah #sayapakaisayajual

0
@detoxtea.byzaza

Alhamdulillah done postage for today. Dah ramai yang ada kesedaran nak kurus dengan cara sihat & murah. Orang lain dah pun ada detox tea viral ni, awak bila lagi? Hehe 😉Heheh Rm40 je dah boleh dapat 2 jenis tea, satu minum pagi, satu minum malam. Perfect combination to get the better result. InsyaAllah 😍 . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@medina.detoxtea

WOWWWW😻 . Mana satu pilihan hati anda? Cuba tepuk tepuk sikit lemak tu? Happy ke? 🙈Dia dah berjaya, awak bila lagi, tak mustahil untuk awak kurus cantik macam ni jugak nanti 💪🏻Jom consume detox tea Rm40 je untuk 1 set combo♥️ . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@teatox_medina_desire

FOUNDER MEDINADESIRE BARU LEPAS BERSALIN ANK NO.4 BOLE SLIM TAU. DR GEMUK NAW2 SAMPAI BOLE PAKAI SAIZ L DALAM MASA 2 BULAN SAHAJA TAU. Jom jalankan misi untuk KURUS!! BUANG JAUH2..LEMAK DEGIL,LEMAK TEPU dan SELULIT yang melekat dibadan selama ni...😁 Whatssapp/wechat/msj 👉. 0174103736 👗Slimming Tea : RM15 👟Kaki Cantiq Tea. : RM25 👢☕Combo : RM40 Setiap pack ada 15uncang 2x penggunaan Harga tidak termasuk postage🛂 Postage 🛃📬 Sm: RM8 ✈ ss:RM12 Postage 📮Setiap Hari Slimming detox tea🍹 👕melangsingkan badan 👚mengecilkan perut buncit/boroi 🍭menurunkan paras gula dalam darah 🍰kencing manis 😓darah tinggi 😧gout/uric asid tinggu 😨kolestrol tinggi 😵obesiti 💨angin dlm badan ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 👢 Kakicantiq tea Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia 👍mengecilkan peha 👍membakar selulit 👍membuang lebihan lemak dikawsn pinggul dan peha 👍 mengecilkan lengan 👍 membuang air berlebihan dlm badan 👍melawaskan kencing #skinnylegsteatox #kakicantiqtea #lotionviral #lotionkurus #lotionmaryam #lotionpemutih #lotion #slimtea #detoxteamurah #detoxteamurah #kuruscepat #kurus15hari #kuruslangsing #kurusselamat #kurus15hari #kurus2minggu

0
@mala_cantiq

Feedback dari costumer..anda bole lihat kan hanya konsisten minum teh combo detox..mudahnya turunkan berat badan.set combo rm40.. Jum follow ig@mala_cantiq Whpp 01123226539 Yg nk kurus tu cepat2 dapatkan set combo..bulan ni sampai hujung bulan beli & menang cabutan loket emas😍😍. #teamkaktila #kurusdansihat #kurusdenganselamat #lawaspembuanganairbesar #teakecilkanpahadanlenganno1malaysia #detoxteamurah #tehpelunturlemakoriginal #tehkurusmurah #kesihatantidakbolehdibeli #bazarpaknilkecantikan #paraaseangames2017 #titiancinta #faridkamil

0
@mala_cantiq

Feedback dari costumer.alhamdulillah dengan perkenalkan set combo detox makin ramai yg dh kurus & sihat😀.. Siapa lg yg nk sy guide??cepat2 whpp 01123226539.follow ig@mala_cantiq.set combo rm40.. #teamkaktila #kurusdansihat #detoxteamurah #teakecilkanpahadanlenganno1malaysia #lawaspembuanganairbesar #pelunturlemak #tehpelunturlemakoriginal #kurusdenganselamat #kesihatantidakbolehdibeli #jalan2carimakan #datoserivida #paraaseangames2017

0
@cikyaa.store

WOW !!!! HEBAT nya DETOX TEA by MEDINA DESIRE. . KELEBIHAN Teatox by medina desire ? . 😘Menghalang pembentukan lemak 😘Mengurangkan dan mengawal selera makan 😘Mengurangkan kolestrol 😘Meningkatkan tenaga 😘Menukarkan lemak kepada tenaga 😘Melangsingkan tubuh 😘Meningkatkan aktiviti penghadaman 😘Menyeimbangkan kandungan gula dalam darah 😘Membantu memproduksi kolagen 😘Meningkatkan metabolisme 😘Agen awet muda 😘Membantu mengempiskan perut 😘Membantu mengawal nafsu makan 😘Melindungi kulit 😘Menyegarkan kulit 😘Menguatkan Jantung 😘Melancar trafic usus 😘Mengatasi masalah sembelit 😘Membuang angin . . Sekarang Anda memang PERLUKAN teatox by medina desire yang mampu membantu menyelesaikan masalah anda. Hanya perlu Minum dan setiap hari amalkan nya, dan rasai kesannya . JOM LA CUBA #detoxtea ni timbang berkilo turun oke. . JANGAK KATA ADIK TAK PAYUNG . HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! . nak tak??? kalau nak cepat² lah ws +60135123197 sekarang!!!! . #detoxteamurah #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesireofficial #detoxteamurah #nakkuruskanbadan #detoxteamurahmalaysia #pilkurus #teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk #codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat #bymyna #mimpimika #skinnyteatox #skinnydetoxtea #daryhq #slimteamurah #kuruscepat #lemonexmurah #lemonex #titiancinta

0
@mala_cantiq

Konsisten 5 hari minum teh detox turun 2kg😍😍..uols tk nk ke kurus dengan minum teh detox saja..klu nk jum cepat2 whpp 01123226539.set combo rm40..ready stok.. #teamkaktila #kurusdansihat #kulitsihatdancantik #lawaspembuanganairbesar #pelunturlemak #teakecilkanpahadanlenganno1malaysia #kakishoppingonlinemalaysia #kurusdenganselamat #tehkurusmurah #detoxteamurah #jalan2carimakan #paralimpik #bazarpaknil

0
@mala_cantiq

Set super combo cairkan lemak,buang toksin & tingkatkan metabolisme.hanya dengan teh detox,tea kaki cantiq & losyen sejuk maryam..rm75 saja.. Bole whpp terus 01123226539.follow ig @mala_cantiq.. #teamkaktila #losyenkurussejuk #detoxteamurah #teakecilkanpahadanlenganno1malaysia #kurusdansihat #kurusdenganselamat #pelunturlemak #rahsiakurusdancantik #ramping #slim #badansihatotakcergas #minumankesihatan #paraaseangames2017 #mokcun

0
@mala_cantiq

Jum dapatkan set combo teh detox..cara mudah untuk singkirkan lemak 😍😍..ready stok..bole whpp laju2 ye😍..01123226539..follow ig @mala_cantiq.lebih 5000 testimoni yg dh berjaya kurus .. Set combo rm 40 saja..kesihatan itu mahal.. #teamkaktila #kurusdansihat #kurusdenganselamat #tehdetoxmalaysia #detoxteamurah #minumankecantikan #jumkurusbersamadetox #jumcantikdenganbahansemulajadi #lawaspembuanganairbesar #tehkecikkankakino1dimalaysia #paraaseangames2017 #mokcun

0
@mala_cantiq

Jika anda ada tanda2 ni jum selesaikan dengan teh detox combo..segala toxsin dalam badan akan keluar lepas minum teh detox.. Set combo teh detox rm40..yg nk dapatkan set combo bole follow ig @mala_cantiq..whpp 01123226539.5000 testimoni yg dh berjaya kurus & sihat.. #teamkaktila #kurusdansihat #kurusdenganselamat #lawaspembuanganairbesar #detoxteamurah #teakecilkanpahadanlenganno1malaysia #pelunturlemak #tehkurusmurah #jumkurusbersamadetox #paraaseangames2017 #jalan2carimakan

0
@90sbeauty_my

👯✨That's how madly happy you'll be when you have Coffee Scrub @90sbeauty_my experience baby 💃🏻☕️ . . ✨Here's some benefits of Our famous Coffee Scrub @90sbeauty_my✨ . . 👍🏻 INSTANT SOFT AND GLOWING EFFECT ON SKIN AFTER FIRST USAGE! 👍🏻 DRY & DULL SKIN GONE IMMEDIATELY! 👍🏻 WHITEN SKIN! 👍🏻 ACNE & BODY ACNE? NO MORE! 👏🏻 👍🏻 NO MORE OPEN PORES! 👍🏻 NO MORE SWOLLEN FACE AFTER WAKE UP! 👍🏻 HELP REDUCE BODY ODOUR . . 💛All natural ingredients. No chemical. Cruelty Free. 100% Natural. Give 500% loves towards your skin. Quality guaranteed! Best results use with Our Coffee Soap 😍 . . • Price : RM25 • Postage RM8 WM/ RM12 EM • To order kindly whatsapp +6010-2210861 . . . #organicmalaysia #scrubmuka #kopiscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #feedback90sbeauty #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #detoxteamalaysia #teatoxmalaysia #detoxteamurah #teatoxmurah #coffeesoap #sabunkopi #sayajualscrub #90sbeauty

0
@beauteebae

What's your favourite?? . ✅Both contain scrub beads derives from natural ingredients from nature. ✅Both will do the exfoliation, to remove dead skin and reveal new young skin. ✅Keep skin moisturise and supple skin with natural vitamin from ingredients! . . • COFFEE SCRUB - tough, moist, anti acne, eczema, anti cellulite, waking up, fresh, calm, sensitive skin, redness, reduce body odour,anti-aging,antioxidants! OR • ROSE GERANIUM BODY POLISH - soft, creamy, floral, garden, used by Egyptian beautician, sweet, reduce body odour, soothing,anti acne, release stress, mind calmning! . Yes.. Different smell Different texture Different colour Different moods . But.. WORTH TO BUY! 🤤😜 Don't know how to select your choice? Just grab both! Definitely no regret! ✨ . Price : Coffee Scrub (100gm) : RM25 Rose Geranium Body Polish : RM30 . . #organicmalaysia #scrubmuka #kopiscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #feedback90sbeauty #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #detoxteamalaysia #teatoxmalaysia #detoxteamurah #teatoxmurah #coffeesoap #sabunkopi #sayajualscrub #90sbeauty

1
@cikyaa.store

WOW !!!! HEBAT nya DETOX TEA by MEDINA DESIRE. . KELEBIHAN Teatox by medina desire ? . 😘Menghalang pembentukan lemak 😘Mengurangkan dan mengawal selera makan 😘Mengurangkan kolestrol 😘Meningkatkan tenaga 😘Menukarkan lemak kepada tenaga 😘Melangsingkan tubuh 😘Meningkatkan aktiviti penghadaman 😘Menyeimbangkan kandungan gula dalam darah 😘Membantu memproduksi kolagen 😘Meningkatkan metabolisme 😘Agen awet muda 😘Membantu mengempiskan perut 😘Membantu mengawal nafsu makan 😘Melindungi kulit 😘Menyegarkan kulit 😘Menguatkan Jantung 😘Melancar trafic usus 😘Mengatasi masalah sembelit 😘Membuang angin . . Sekarang Anda memang PERLUKAN teatox by medina desire yang mampu membantu menyelesaikan masalah anda. Hanya perlu Minum dan setiap hari amalkan nya, dan rasai kesannya . JOM LA CUBA #detoxtea ni timbang berkilo turun oke. . JANGAK KATA ADIK TAK PAYUNG . HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! HANYA RM40!!!!! . nak tak??? kalau nak cepat² lah ws +60135123197 sekarang!!!! . #detoxteamurah #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesireofficial #detoxteamurah #nakkuruskanbadan #detoxteamurahmalaysia #pilkurus #teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk #codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat #bymyna #mimpimika #skinnyteatox #skinnydetoxtea #daryhq #slimteamurah #kuruscepat #lemonexmurah #lemonex #titiancinta

1
@projectkurusbyme1

. DETOX TEA 🌹Slimming whole body 🌹Membuang sisa toksin dan kotoran dalam badan 🌹 Mengempiskan perut 🌷 Mempunyai rasa seperti green tea Rm 24 not include postage . SKINNY LEGSTEA . 🌹Fokus untuk mengecilkanbahagian peha,lengan,kaki & betis ❗️ Effect: banyak berpeluh dan kerap buang air kecil 🌷Mempunyai rasa seperti ribena RM 30 not include postage . FLAWLESS TEA . 🌹Fokus utk muka V shape 🌹Mengecilkan wajah 🌹Menghilangkan double chain 🌹Mencantikkan kulit 🌹Menghilangkan parut , jerawat serta jeragat 🌷 Mempunyai rasa seperti strawberry cherry RM 30 not include postage . SET COMBO . 🌸Detox + Skinny RM50 not include postage 🌸Detox + Flawless Tea RM 50 not include postage 🌸Detox + Skinny + Flawless Tea RM 80 not include postage . 🌻SETIAP PACK ADA 10 SACHET 🌻 UNTUK 20 HARI 🌻1 SACHET UNTUK 2 HARI . Postage add RM8 SM & RM 12 SS . HAPPY SLIMMING GUYS Thank you 💕 . . . . ♥ Any enquiry can pm balqis 0122299459 ♥ . #detoxtea #longlegstea #detoxteamurah #flawlesstea #legstea #skinnytea #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmalaysia #sayajualtehkurus #kakicantiq #setcomborm40 #setcomborm50 #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #visitmyig #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamuraje #bycikelina #bymedinadesire #organictea #jualtehkurus

0
@fafaushop

SELUAR ANDA DAH TAK MUAT? BAJU SEMAKIN KETAT? JALAN SIKIT DAH PENAT? BADAN SEMAKIN LESU? CEPAT LETIH? ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM GOLONGAN DI ATAS? . . Kalau iya, anda kena bertindak sekarang untuk atasi masalah ini. JANGAN biarkan hidup anda murung akibat masalah di atas. . . BUKAN RM 100 . BUKAN RM70 . BUKAN RM50 . . . WAHH HABIS TU BERAPA RINGGIT? . . RM 25 SAHAJA YESS RM25 !! HARGA PENGENALAN UNTUK 100 TERAWAL. . . RM25 PON MAHAL? ANDA SAYANG DUIT ATAU SAYANG BADAN ANDA? . . WHATSAPP 0142648966 FOR ORDER #legsteamurah #legsteamalaysia #slimmingtea #detox #detoxtea #detoxteamalaysia #detoxteamurah #detoxteamy

0
@medina.detoxtea

Feedback lotion Maryam mai lagiiii😺😻Akak ni sapu lotion ni hari hari, seluar pun dah longgar dah, siap suami tegur pinggang dah ramping. Bini mana tak suka oiiii suami tegur dah makin cantik, makin kurus 🙈 . Yang mana belum rasa lagi macam mana lotion maryam ni bertindak, haaaa bila lagi? Yang penting TAK PANAS (SEJUK BERANGIN JE), TAK MELEKIT, BAU WANGI SANGAT. Jom order sekarang Rm35 je satu tube. Sapu sapu dah boleh inch loss! ❤️ . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@detoxtea.byzaza

Good morning semua. Happy weekend! Buat apa tu!? Jangan malas malas sangat, jom bangun buat a light exercise. Ingat, sikit sikit lama lama jadi KURUS hehehe ♥️Jangan lupa jugak secawan KCT untuk boost your day! . Harini (23/9/17) ada postage, last payment 9 pagi ni ye . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@detoxtea.byzaza

Nak kurus sebelum tahun baru 2018 kan? Nak pakai cantik cantik kan macam instafamous kan? Nak amik gambar cantik cantik kan? Tak nak dah orang tegur kita gemuk kan? 😒 Haaaa jom cepat consume detox tea viral ni😘 . Harini ada postage, if nak join postage harini jugak, last payment 9 pagi ni ye🤗 . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@dollyshouse93

Uolls kalau nak lg cepat kesan masa consume teh , uolls boleh tmbh serai , lemon , buah oren dan halia . Xpela kureng sdap pon asalkan dpt hasil yg diimpikan . Dh nama pun teh detox mmg la xsesedap teh lipton 😂😆 sbb ramai yg komplen xsodap tp alhamdulillah feedback kami dpt xputus2 . Tq customer!! COD AREA KL COD AREA KL COD AREA KL Whatsapp 0174428452 Whatsapp 0174428452 Whatsapp 0174428452 #detoxtea #tehkurusmurah #detoxteamalaysia #dietatkins #kuruscepat #tehkurusmalaysia #skinnytea #swapreviewmalaysia #swapigmalaysia #medinadesireagentkl #slimmingdetoxteamalaysia #jomkurus #tipskurus #dietsihat #detoxteamurah #kurusonline #medinadesire #herbalifemalaysia #korsetkurus #senaman #setberpantang #ibumenyusu #maryamlotion #medinadesirekl #mokchun #duckscarves #bajurayamurah

2
@serigroup.official_

🍅 2 IN 1: CLEANSER & SCRUB 🍅 . * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. . Kelebihan Utama SeriSoap. Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi. 🍅mengimbangi lebihan minyak. 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam. 🍅mengecilkan pori terbuka. 🍅memberi lembapan pada kulit. 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit. 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif. . Harga RM 29. . Free tupperware 😊 . Ready stock 😊 . WA 📲 +6013 582 0374.

1
@irneyidris

RM47 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA ------------------------------------ 🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas@ 🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang 🍵 Setelah suam boleh terus minum 🍵 Minum sebelum sarapan pagi . PANDUAN MINUM SLIMMING & DETOX TEA ------------------------------------------- 🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas 🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang 🍵 Setelah suam boleh terus minum 🍵 Minum pada waktu malam sebelum tidur . *Jika nak kan kelainan rasa, boleh ditambah madu atau lemon. PENAMBAHAN GULA, tak dibenarkan & tak diayorkan sama sekali . * ➕RE-USE TEABAG are not recommended, sebabnya nutrient tea akan berkurang. ❗Sila pastikan anda minum 2-3 liter air kosong@suam sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toxic dalam badan & membantu menurunkan berat badan dengan cepat . 🍎 Untuk kesan yg maksima perlulah mengamalkan diet yang seimbang . 🍧 Kurangkan pengambilan minuman berais 🍭 Kurangkan pengambilan gula berlebihan 🏋🏼 Amalkan sedikit senaman/workout . RASA TEA ♨ 🍃 Slimming Detox Tea- Rasa mcm teh biasa tapi tidak kelat atau pahit 🍂 Kaki Cantiq Tea- Rasa ribena dengan serai . Rendam Sdt/Kc tea Sukatan kuantiti air antara 250ml-300ml, . Rebusan Sdt/Kc tea sukatan kuantiti air antara 400ml-500ml . Uncang Rendaman teh bole di gunakan 2x penggunaan. 🍵Uncang Rebusan teh hanya bole digunakakan 1x penggunaan shja. (nyalaan api kecil) #medinadesire #medinadesiretea #slimmingtea #slimmingteatoxmurah #legstea #kakicantiqtea #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #slimmingteatoxmalaysia #teatoxkurus #nakkurus #skinnyleg #skinnylegtea #agentmedinadesire #sayajualdetoxtea #detox #kakicantiqtea #kakicantiq

0
@medina.detoxtea

Ramai betul yang whatsapp zaza nak order Set ni! Alhamdulillah set laku keras, dah la dapat set kurus lengkap (dalaman & luaran) . And dapat pulak FREE GIFT Lipstick Huda Beauty yang mengancam 💋💄 Mana lagi nak cari DETOX TEA + LOTION INCH LOSS murah camni dengan harga Rm75 je?? Habaqqq mai hehehe. Jom join postage esok (23/9/17) Last payment pukul 9 pagi esok ye 🤗 . . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@detoxtea.byzaza

Ramai betul yang whatsapp zaza nak order Set ni! Alhamdulillah set laku keras, dah la dapat set kurus lengkap (dalaman & luaran) . And dapat pulak FREE GIFT Lipstick Huda Beauty yang mengancam 💋💄 Mana lagi nak cari DETOX TEA + LOTION INCH LOSS murah camni dengan harga Rm75 je?? Habaqqq mai hehehe. Jom join postage esok (23/9/17) Last payment pukul 9 pagi esok ye 🤗 . . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@detoxtea.byzaza

WOWWWW😻 . Mana satu pilihan hati anda? Cuba tepuk tepuk sikit lemak tu? Happy ke? 🙈Dia dah berjaya, awak bila lagi, tak mustahil untuk awak kurus cantik macam ni jugak nanti 💪🏻Jom consume detox tea Rm40 je untuk 1 set combo. Jom join postage esok (23/9/17), last payment 9 pagi esok ye♥️ . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0
@kakakkurus_tehkurus

Kalini kakak nak bagi tips untuk yang NAK BERAT TURUN DENGAN KONSISTEN, MELAWASKAN JADUAL BERAK 😂, YANG SEMBELIT 3 HARI BARU NAK BERAK, YANG ANGIN SATU BADAN. ASEK EKKK EKKK JE, YANG ASEK BLOATED LEPAS MAKAN. - SLIMMING&DETOX TEA SANGAT SESUAI UNTUK KORANG - Kalau korang kawal SUGAR INTAKE, MINUM SDT, AIR KOSONG 4 L sangat la boleh buat korang berat turun cepat & kulit flawless - Nak tak? Whatsapp now 018-3983-583 - Bagi yang nak fokus bahagian bawah badan, lengan, peha, betis boleh la cuba KCT (KAKI CANTIQ TEA) ni. Sangat terbaik tau. #lakukeras ni - Harga hanya rm25 sahaja. Mana dapat teh terbaik untuk kuruskan pada harga ni. Lepastu dpt 17uncang pulak tu. Alhamdulillah syukur murah. Cuba bayangkan sehari korang boleh spend murah gila untuk kurus - Whatsapp kakak bila-bila masa je untuk kurus ya dekat 018-3983-583 - - - #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

1
@zahirasyafiqa

Awak nak kecikkan peha yang besar..badan da slim melim tapi peha pulak bermasalah...😥 Jangan risau...saya sarankan awak amik Skinny Legs Tea.. sebab tea ni memang khusus untuk orang yang kecikkan peha..😃 #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #dary #teatox #detoxteamurah #tehkurusjohor #detoxteamalaysia #batupahat #kurussihat #foodlover #jomkurus #instatea #tealover #healhtylife #weightloss

0
@teatoxmurahmalaysia

Worry not! Kakak sentiasa buat postage! Kalau boleh nak buat hari-hari tapi memandangkan POSLAJU tempat kakak cuti hari ahad so, AHAD TIADA PENGEPOSAN, HARI LAIN WAJIB ADA!! Cepat-cepat siapa nak join postage Isnin ni berpeluang dapat free gift baik punye!!! Nak tau apa yang baik? Whatsapp kakak now!! - - - Whatsapp kakak di 018 3983 583 - - - #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus #lemonex #seribella

2
@teatoxmurahmalaysia

Worry not! Kakak sentiasa buat postage! Kalau boleh nak buat hari-hari tapi memandangkan POSLAJU tempat kakak cuti hari ahad so, AHAD TIADA PENGEPOSAN, HARI LAIN WAJIB ADA!! Cepat-cepat siapa nak join postage Isnin ni berpeluang dapat free gift baik punye!!! Nak tau apa yang baik? Whatsapp kakak now!! - - - #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

0
@mala_cantiq

Nk perut kepis,ramping jum minum teh detox.harga mampu milik rm15.. Jum follow ig@mala_cantiq.whpp 01123226539.ada 5000 testimoni yg dh berjaya kurus.. #teamkaktila #pelunturlemak #lawaspembuanganairbesar #jumkurusbersamadetox #kurusdansihat #kurusdenganselamat #pehabesar #detoxteamurah #kakishoppingmalaysia #titiancinta #paraaseangames2017

0
@serigroup.official_

Alhamdulillah 💕 . Kan dah cakap Seribella ni best! 😍 Rugi tak cuba. Sapa lambat cuba, lambat rasa kesannya 😢 . Ingredients lycopene tomato, olive extract, madu & strawberi yang sangat bagus untuk kecantikan kulit seluruh badan 😊 . Free mask untuk setiap pembelian. . Jom! Belum cuba, belum tahu 😉 . Dah cuba, pasti mahu lagi ☺️ . WA Effa 📲 +6013 582 0374. .

1
@mala_cantiq

Siapa nk dagu runcing mcm ni??hanya minum set combo detox..rm40.jum dapatkan sekarang..laku keras ni 😍😍.. Follow je ig@mala_cantiq.whpp 01123226539.5000 testimoni yg berjaya.. #teamkaktila #jumkurusbersamadetox #tehkecikkankakino1dimalaysia #detoxteamurah #kurusdansihat #kurusdenganselamat #pelunturlemak #lengganbesar #kakishoppingonlinemalaysia #paraaseangames2017 #titiancinta #jumcantikk

0
@mala_cantiq

Malu org cakap gemuk??rasa rendah diri nk berhadapan dengan org??jum dapatkan set combo teh detox.rm40 saja..sy guide anda sampai berjaya.. Jum follow ig @mala_cantiq. Whpp 01123226539.. #teamkaktila #misikurus2017 #lawaspembuanganairbesar #jumkurusbersamadetox #detoxteamurah #teakecilkanpahadanlenganno1malaysia #jumsihatdancantik #paraaseangames2017 #bazarpaknilkecantikan #titiancinta

0
@taani23

Detox tea terbaik dan paling murah. . . slimming&Detox Tea - RM15.00 kaki Chantiq Tea - RM25.00 . SET COMBO :- SDT & KCT - RM40.00 SDT 2 PEK - RM30.00 KCT 2 PEK - RM50.00 . POSTAGE : RM7SM RM12SS . WHATSAPP/TELEGRAM 01119366504 . #Detoxmalaysia #kuching #sarawak #produkmuslim #produkmalaysia #produkhalal #agentsarawak #moodrepubliktour #bazaaronline #Bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #Detoxteamurah #teamcantik #Detoxtasarawak #Moodrepublik #Bazaarpaknil #agentsarawak #Jomsihat #Jomdiet #dendamaurora #sayajualteamurah #sayapakaisayajual

0
@_makeupaddictkl

A N T E A B O D Y Cleanse Tea ✨✨Opening Promo✨✨ . 💋💋14 DAYS PROGRAM💋 💋💋💋💋RM39.90💋💋 💋💋FREE POSTAGE 💋💋 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 💋💋42 DAYS PROGRAM💋 💋💋💋💋RM99💋💋💋 💋💋FREE POSTAGE 💋💋 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 . Check out our IG story for more info. . Who is interested to become distributor please dm, you get cheaper price. . #detoxtea #detoxteamalaysia #slimmingworldplan #detoxteamurah #slimmingtea #easyslimming #easydetox #detoxmalaysia #beauty #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls #instamakeupmalaysia #makeupaddictmalaysia #muamalaysia #igmalaysia #carousellmalaysia #igshopmalaysia at Subang Jaya

1
@projectkurusbyme1

. DETOX TEA 🌹Slimming whole body 🌹Membuang sisa toksin dan kotoran dalam badan 🌹 Mengempiskan perut 🌷 Mempunyai rasa seperti green tea Rm 24 not include postage . SKINNY LEGSTEA . 🌹Fokus untuk mengecilkanbahagian peha,lengan,kaki & betis ❗️ Effect: banyak berpeluh dan kerap buang air kecil 🌷Mempunyai rasa seperti ribena RM 30 not include postage . FLAWLESS TEA . 🌹Fokus utk muka V shape 🌹Mengecilkan wajah 🌹Menghilangkan double chain 🌹Mencantikkan kulit 🌹Menghilangkan parut , jerawat serta jeragat 🌷 Mempunyai rasa seperti strawberry cherry RM 30 not include postage . SET COMBO . 🌸Detox + Skinny RM50 not include postage 🌸Detox + Flawless Tea RM 50 not include postage 🌸Detox + Skinny + Flawless Tea RM 80 not include postage . 🌻SETIAP PACK ADA 10 SACHET 🌻 UNTUK 20 HARI 🌻1 SACHET UNTUK 2 HARI . Postage add RM8 SM & RM 12 SS . HAPPY SLIMMING GUYS Thank you 💕 . . . . ♥ Any enquiry can pm balqis 0122299459 ♥ . #detoxtea #longlegstea #detoxteamurah #flawlesstea #legstea #skinnytea #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmalaysia #sayajualtehkurus #kakicantiq #setcomborm40 #setcomborm50 #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #visitmyig #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamuraje #bycikelina #bymedinadesire #organictea #jualtehkurus

0
@projectkurusbyme1

. DETOX TEA 🌹Slimming whole body 🌹Membuang sisa toksin dan kotoran dalam badan 🌹 Mengempiskan perut 🌷 Mempunyai rasa seperti green tea Rm 24 not include postage . SKINNY LEGSTEA . 🌹Fokus untuk mengecilkanbahagian peha,lengan,kaki & betis ❗️ Effect: banyak berpeluh dan kerap buang air kecil 🌷Mempunyai rasa seperti ribena RM 30 not include postage . FLAWLESS TEA . 🌹Fokus utk muka V shape 🌹Mengecilkan wajah 🌹Menghilangkan double chain 🌹Mencantikkan kulit 🌹Menghilangkan parut , jerawat serta jeragat 🌷 Mempunyai rasa seperti strawberry cherry RM 30 not include postage . SET COMBO . 🌸Detox + Skinny RM50 not include postage 🌸Detox + Flawless Tea RM 50 not include postage 🌸Detox + Skinny + Flawless Tea RM 80 not include postage . 🌻SETIAP PACK ADA 10 SACHET 🌻 UNTUK 20 HARI 🌻1 SACHET UNTUK 2 HARI . Postage add RM8 SM & RM 12 SS . HAPPY SLIMMING GUYS Thank you 💕 . . . . ♥ Any enquiry can pm balqis 0122299459 ♥ . #detoxtea #longlegstea #detoxteamurah #flawlesstea #legstea #skinnytea #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmalaysia #sayajualtehkurus #kakicantiq #setcomborm40 #setcomborm50 #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #visitmyig #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamuraje #bycikelina #bymedinadesire #organictea #jualtehkurus

1
@detoxtea_byaliah

Wowwww!!😍🤗 . Dengan hanya 5 set combo, dah boleh bertukar size seluar. Dari size 40 TERPAKSA beralih kepada size 33!! OMG, its real guys. Just minum detox tea + ikot pantang sikit sikit + disiplin semua ni tak mustahil langsung!💪🏻😻 . WHATSAPP 0135155940 #teadetox #medinadesireofficial #sayajualubatkurus #kurussebelumraya #nakkuruscepat #nakcantikcarisaya #teakurus #detoxteamurah #medinadesire1 #nakkuruskanbadan #nakkurustaknakgemuk #nakcantik #teakuruscepat #detoxteamurahmalaysia #pilkurus #teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk #raya2017 #rayasales #rayasale2017 #kurusdihariraya #cantikdihariraya

0
@projectkurusbyme1

. DETOX TEA 🌹Slimming whole body 🌹Membuang sisa toksin dan kotoran dalam badan 🌹 Mengempiskan perut 🌷 Mempunyai rasa seperti green tea Rm 24 not include postage . SKINNY LEGSTEA . 🌹Fokus untuk mengecilkanbahagian peha,lengan,kaki & betis ❗️ Effect: banyak berpeluh dan kerap buang air kecil 🌷Mempunyai rasa seperti ribena RM 30 not include postage . FLAWLESS TEA . 🌹Fokus utk muka V shape 🌹Mengecilkan wajah 🌹Menghilangkan double chain 🌹Mencantikkan kulit 🌹Menghilangkan parut , jerawat serta jeragat 🌷 Mempunyai rasa seperti strawberry cherry RM 30 not include postage . SET COMBO . 🌸Detox + Skinny RM50 not include postage 🌸Detox + Flawless Tea RM 50 not include postage 🌸Detox + Skinny + Flawless Tea RM 80 not include postage . 🌻SETIAP PACK ADA 10 SACHET 🌻 UNTUK 20 HARI 🌻1 SACHET UNTUK 2 HARI . Postage add RM8 SM & RM 12 SS . HAPPY SLIMMING GUYS Thank you 💕 . . . . ♥ Any enquiry can pm balqis 0122299459 ♥ . #detoxtea #longlegstea #detoxteamurah #flawlesstea #legstea #skinnytea #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmalaysia #sayajualtehkurus #kakicantiq #setcomborm40 #setcomborm50 #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #visitmyig #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamuraje #bycikelina #bymedinadesire #organictea #jualtehkurus

0
@projectkurusbyme1

. DETOX TEA 🌹Slimming whole body 🌹Membuang sisa toksin dan kotoran dalam badan 🌹 Mengempiskan perut 🌷 Mempunyai rasa seperti green tea Rm 24 not include postage . SKINNY LEGSTEA . 🌹Fokus untuk mengecilkanbahagian peha,lengan,kaki & betis ❗️ Effect: banyak berpeluh dan kerap buang air kecil 🌷Mempunyai rasa seperti ribena RM 30 not include postage . FLAWLESS TEA . 🌹Fokus utk muka V shape 🌹Mengecilkan wajah 🌹Menghilangkan double chain 🌹Mencantikkan kulit 🌹Menghilangkan parut , jerawat serta jeragat 🌷 Mempunyai rasa seperti strawberry cherry RM 30 not include postage . SET COMBO . 🌸Detox + Skinny RM50 not include postage 🌸Detox + Flawless Tea RM 50 not include postage 🌸Detox + Skinny + Flawless Tea RM 80 not include postage . 🌻SETIAP PACK ADA 10 SACHET 🌻 UNTUK 20 HARI 🌻1 SACHET UNTUK 2 HARI . Postage add RM8 SM & RM 12 SS . HAPPY SLIMMING GUYS Thank you 💕 . . . . ♥ Any enquiry can pm balqis 0122299459 ♥ . #detoxtea #longlegstea #detoxteamurah #flawlesstea #legstea #skinnytea #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmalaysia #sayajualtehkurus #kakicantiq #setcomborm40 #setcomborm50 #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #visitmyig #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamuraje #bycikelina #bymedinadesire #organictea #jualtehkurus

0
@detoxtea_byaliah

Okay, ni lah dia SET COMBO RM40 yang dah berjaya buat ramai orang kurus dan terpaksa bertukar size baju & seluar 👏🏼👏🏼👏🏼 Kat bawah ni kelebihan set combo ni ye . . 🌼SLIMMING & DETOX TEA (SDT) . ✔MELANGSINGKAN BADAN ✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI ✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ✔KENCING MANIS ✔DARAH TINGGI ✔GOUT/URIC ASID TINGGI ✔KOLESTROL TINGGI ✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN . . 🌸KAKICANTIQ TEA (KCT) . ✔KCT adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia ✔KCT untuk mengecilkan peha dan lengan. fokus kepada peha dan lengan ✔KCT juga utk membuang air berlebihan dalam badan ✔KCT melawaskan kencing ✔KCT di ambil sebelum breakfast . ➡Kedua dua tea boleh diminum ketika period. Dan boleh ditambah madu atau lemon untuk perasa. Setiap pack ada 17 uncang . WHATSAPP 0135155940 or TEKAN LINK KAT BIO #teadetox #medinadesireofficial #sayajualubatkurus #kurussebelumraya #nakkuruscepat #nakcantikcarisaya #teakurus #detoxteamurah #medinadesire1 #nakkuruskanbadan #nakkurustaknakgemuk #nakcantik #teakuruscepat #detoxteamurahmalaysia #pilkurus #teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk #raya2017 #rayasales #rayasale2017 #kurusdihariraya #cantikdihariraya

0
@projectkurusbyme1

. DETOX TEA 🌹Slimming whole body 🌹Membuang sisa toksin dan kotoran dalam badan 🌹 Mengempiskan perut 🌷 Mempunyai rasa seperti green tea Rm 24 not include postage . SKINNY LEGSTEA . 🌹Fokus untuk mengecilkanbahagian peha,lengan,kaki & betis ❗️ Effect: banyak berpeluh dan kerap buang air kecil 🌷Mempunyai rasa seperti ribena RM 30 not include postage . FLAWLESS TEA . 🌹Fokus utk muka V shape 🌹Mengecilkan wajah 🌹Menghilangkan double chain 🌹Mencantikkan kulit 🌹Menghilangkan parut , jerawat serta jeragat 🌷 Mempunyai rasa seperti strawberry cherry RM 30 not include postage . SET COMBO . 🌸Detox + Skinny RM50 not include postage 🌸Detox + Flawless Tea RM 50 not include postage 🌸Detox + Skinny + Flawless Tea RM 80 not include postage . 🌻SETIAP PACK ADA 10 SACHET 🌻 UNTUK 20 HARI 🌻1 SACHET UNTUK 2 HARI . Postage add RM8 SM & RM 12 SS . HAPPY SLIMMING GUYS Thank you 💕 . . . . ♥ Any enquiry can pm balqis 0122299459 ♥ . #detoxtea #longlegstea #detoxteamurah #flawlesstea #legstea #skinnytea #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmalaysia #sayajualtehkurus #kakicantiq #setcomborm40 #setcomborm50 #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #visitmyig #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamuraje #bycikelina #bymedinadesire #organictea #jualtehkurus

1
@projectkurusbyme1

. DETOX TEA 🌹Slimming whole body 🌹Membuang sisa toksin dan kotoran dalam badan 🌹 Mengempiskan perut 🌷 Mempunyai rasa seperti green tea Rm 24 not include postage . SKINNY LEGSTEA . 🌹Fokus untuk mengecilkanbahagian peha,lengan,kaki & betis ❗️ Effect: banyak berpeluh dan kerap buang air kecil 🌷Mempunyai rasa seperti ribena RM 30 not include postage . FLAWLESS TEA . 🌹Fokus utk muka V shape 🌹Mengecilkan wajah 🌹Menghilangkan double chain 🌹Mencantikkan kulit 🌹Menghilangkan parut , jerawat serta jeragat 🌷 Mempunyai rasa seperti strawberry cherry RM 30 not include postage . SET COMBO . 🌸Detox + Skinny RM50 not include postage 🌸Detox + Flawless Tea RM 50 not include postage 🌸Detox + Skinny + Flawless Tea RM 80 not include postage . 🌻SETIAP PACK ADA 10 SACHET 🌻 UNTUK 20 HARI 🌻1 SACHET UNTUK 2 HARI . Postage add RM8 SM & RM 12 SS . HAPPY SLIMMING GUYS Thank you 💕 . . . . ♥ Any enquiry can pm balqis 0122299459 ♥ . #detoxtea #longlegstea #detoxteamurah #flawlesstea #legstea #skinnytea #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmalaysia #sayajualtehkurus #kakicantiq #setcomborm40 #setcomborm50 #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #visitmyig #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamuraje #bycikelina #bymedinadesire #organictea #jualtehkurus

1
@serigroup.official_

😍 PEMBERSIH MUKA DAN BADAN BERASASKAN TOMATO 😍 . Best ingredients : 🍅 Lycopene tomato. 🍅 Grape seeds. 🍅 Chia seeds. . Kebaikan: 🍇 Mencerahkan kulit secara semula jadi. 🍇 Memberi lembapan pada kulit. 🍇 Menghapuskan kulit kusam. 🍇 Mengekalkan keanjalan kulit. 🍇 Menghapuskan jerawat. 🍇 Mengurangkan kedutan. 🍇 Mengimbangi lebihan minyak. 🍇 Mengecilkan pori terbuka. . Harga RM 29. Berat : 50 g. . Free tupperware. . WA Effa 📲 +6013 582 0374.

1
@serigroup.official_

Selamat menyambut Awal Muharram. 😊 . Semoga Allah memberi kita kesihatan, dimurahkan rezeki, ditingkatkan iman. Amin. . Masih belum terlambat, untuk kita tanam azam baru, semoga kita menjadi Muslim yang lebih baik dari semalam. 😊

1
@detoxtea.byzaza

Feedback lotion Maryam mai lagiiii😺😻Akak ni sapu lotion ni hari hari, seluar pun dah longgar dah, siap suami tegur pinggang dah ramping. Bini mana tak suka oiiii suami tegur dah makin cantik, makin kurus 🙈 . Yang mana belum rasa lagi macam mana lotion maryam ni bertindak, haaaa bila lagi? Yang penting TAK PANAS (SEJUK BERANGIN JE), TAK MELEKIT, BAU WANGI SANGAT. Jom order sekarang Rm35 je satu tube. Sapu sapu dah boleh inch loss! ❤️ . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

1
@skinnytea_bymedinadesire

Anda ada masalah berat badan? Peha atau lengan? Atau part2 spare yg rasa nak turun kan? Set combo RM40.00 17 uncang slimming detox tea 17 uncang kakicanteq tea Jom order Wsp 018 2655440 #kurusselamat #kurussebelumraya #kuruscepat #sayanakkurus #kuruscarasihat #ubatkurus #jomkurus #pilkurus #kuruskanbadan #kuruslangsing #detoxtea #detoxkurus #teakurus #tipskurus #menukurus #kurus #produkkurus #kuruscepat #kurusselamat #agenmedinasubangjaya #medinatea #teatoxtea #teadetoxmalaysia #detoxteamurah

0
@pands_shop

Nak turun 3-5 kg 1 minggu nak kempiskan perut yg boroi ? nak ada gap kt tengah2 peha??? Dengan hanya kos rm40 shj. Whatsapp +60108462163 atau klik link dekat bio untuk order. P/s : Ini bukan pil kurus yang bahaya tu, ini teh detox iyee. Memang sesuai untuk yg nak kurus secara selamat. #pandsfeedback #legstea #legsteamalaysia #medinadesire #slimtea #slimmingtea #detoxteamurah #detoxscrubmalaysia #detoxtea #teatox #teatoxmurah #teatoxkurus #teatoxmalaysia #teatox #legsteamalaysia #medinadesire #slimtea #slimmingtea #detoxteamurah #detoxscrubmalaysia #detoxtea #teatox #teatoxmurah #teatoxkurus #teatoxmalaysia #teatox #sayajual #sayajualdetoxtea #sayajualtehkurus #teakurus #detoxtea #tehkurus #ubatkurus # #detoxtea #teatoxtea #skinnylegstea #teaskinny #tehkurus

1