Dietsusu Photos on Instagram

See related and similar tags

@zhulian_huda

Jom peserta Diet SiF.. 3:00pm, Coloskim time.. Peranan susu Coloskim dalam SiF ialah : 1) Memberi rasa kenyang 2) Membakar lemak berlebihan 3) Meningkatkan kadar metabolik 4) Menganjalkan otot 5) Memberi nutrient tinggi 6) Melancarkan pembuangan 7) Membekalkan tenaga seharian SELAMAT BERCOLOSKIM... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak SiF? Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@zhulian_huda

SiF 6 HARI TURUN 5KG๐Ÿ‘๐Ÿป Alhamdulillah, mudahnya turun berat badan dgn SiF kan.. Tahniah Boss TNB (customer kak ina).. nak kurus, tp dpt sekali sihat, awet muda, handsome, n lebih high performance.. Nak SiF? Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@zhulian_huda

Bila sebut harga, krik krik Tp bila bgtau, 5 Hari Ada 25 sachet Tau, bukan 5 sachet..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ murah nyaaa. Alhamdulillah murah sgt jika nak dibandingkn dgn benefit yg dapat.. kilo turun 2-5kg. ๐ŸŒŸ Kurus, sihat, cantik, awet muda, Dan Produktif. Jom berSiF Nak SiF? Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@sulastrysitorus

Testimoni Chocofit ... MANFAAT CHOCO FIT : mengurangi berat badan mengurangi selera makan meningkat metabolisme tubuh membersihkan dan mencuci usus membersihkan sistem pencernaan mempercantik kulit membuang toksin mengecilkan perut dan lingkar pinggang Carbohydrate Blocker (meskipun konsumsi nasi Chocofit akan tetap bekerja) 100% tidak ada efek samping Cara konsumsi : Tuang 100 ml air panas/dingin, masukan 1 saset chocofit shake hingga menyatu diminum setelah sarapan Aman untuk ibu menyusui . 1 Box : 10 saset . HALAL Lulus Kementrian Kesehatan Malaysia. No KKM : Efek Setelah Meminum Choco Fit 24 Jam : Kenyang, Bertenaga, Badan ringan 7 - 14 hari : Berat badan turun 3kg - 7kg 21 - 30 hari : Perut kempis, Paha mengecil, Badan Sehat PRODUK 100% ORIGINAL . #Chocofit #chocofitmalaysia #chocofithq #chocofitoriginal #chocofitori #dietsehat #dietcepat #dietaman #qdietkenyang #dietlangsing #chocolate #obatdiet #dietsimple #dietsusu #dietenak #diettanpaolahraga #diettanpaefeksamping #diettanpanyiks 270 rb

0
@zhulian_huda

TQ Encik Aziz beli set SiF 5 Hari for himself and Vit C Zhu Bee utk ank nya.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Huda jual ye, semoga anda sekeluarga beroleh kesemua manfaat SiF and Vit C.. aaminn.. Nak Sif atau vit C zhu bee, tekan je link wsp kt profile Huda.. #vitC #vitCZhuBee #vitaminCZhulian #vitC #vitaminCDetox #detox #cucidarah #buangToksin #vitaminCKanak #vitaminCDewasa #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #intermittentFastingDiet #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@zhulian_huda

Sarapan apa semua kesayangan Huda pagi ni.. Huda shake Bโ€™young je, dgn ramuan 60 jenis sayuran, buahan, tumbuhan berkhasiat, kalori nya hanya 50 cal, tp beri tenaga lebih baik dari sarapan yg berat2 tu.. Alhamdulillah.. Nak cuba Bโ€™young trial pack x? Boleh! Wasap Huda, Tekan je link wsp kt profile Huda #byoung #awetMuda #highPerformance #antiStress #perencatKanser #makananSel #rawatanSel dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #intermittentFastingDiet #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@dietkalori.co.id

Kalian butuh berjalan diatas treadmill selama satu jam untuk membakar kalori yang terkandung di dalam satu porsi kentang goreng atau setara dengan 570KKal. #dietsehat #dietberbahaya #diet #dietkalori #dietsusu #dietketo #heathylife #healthyfood #polahidupsehat #fitness #healthytips #caralangsing #caralangsingalami #caramenurunkanberatbadan #perutbuncit #pertemanansehat #pejuangdiet #dietplan #dietkarbo #langsingalami #langsingsehat

0
@zhulian_huda

Ramai orang percaya buah-buahan dan sayur2an perlu utk proses mendetox dan utk kurus. Pengamal diet โ€˜eat cleanโ€™ sanggup bangun seawal pagi bersungguh utk menyediakan jus minuman mereka. Bersyukurnya kita melalui SMART IF (SiF) hanya perlu goncangkan byoung setiap pagi, malah ramuan di dalam bโ€™young jauh lebih tinggi nutrientnya dari sayur2an dan buah2an yg dibeli di luar sana. Bayangkan, kalau broccoli ๐Ÿฅฆ yg terdapat didalam bโ€™young tu, nutrientnya menyamai dgn memakan berkilo2 broccoli diluar sana... Subhanallah Dah shake Bโ€™young pagi ke semua peserta SiF? Jgn lambat2 tau, biarkan Bโ€™young bekerja dgn optima dlm badan kita.. Meh cuba SiF, 5 hari pn dh dpt kesan, best pula tu.. Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@dietkalori.co.id

Ternyata mager itu sangat berbahaya lho guys. Mulai dari diabetes sampai serangan jantung bisa diakibatkan karena mager. Yuk lebih aktif lagi bergerak biar sehat. Kunjungi www.dietkalori.co.id #dietsehat #dietberbahaya #diet #dietkalori #dietsusu #dietketo #heathylife #healthyfood #polahidupsehat #fitness #healthytips #caralangsing #caralangsingalami #caramenurunkanberatbadan #perutbuncit #pertemanansehat #pejuangdiet #dietplan #dietkarbo #langsingalami #langsingsehat

0
@zhulian_huda

TESTIMONI #SmartIF ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Bukan sekadar diet sihat... Malah memberikan mood segar, ceria dan hati rasa berbunga-bunga bagai dilamun cinta. Alhamdulillah... Syukur! Semestinya menu utama mengelakkan stress dan kemurungan. Credit perkongsian SM Biey Bukan setakat sihat n kurus, malah cantik, awet muda, n berprestasi.. inshaAllah.. Nak SiF? Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@zhulian_huda

Alhamdulillah, tahniah Kak Yus grab set SiF sebulan dgn membership, untung sgt, harga ahli + zhulian bank in kan bonus pula ke account Kak Yus awal bulan depan. Kak Yus berminat dgn Bโ€™young sejak tgk Prof Muhaya pn consume Bโ€™young๐Ÿ‘๐Ÿป Terima kasih ya Allah, utk produk jaminan kualiti dari Zhulian, dgn Consultant nya sekali sentiasa bersama kita๐Ÿ‘๐Ÿป Ada lagi x kawan2 Huda nk register membership zhulian n grab set sif sebulan? Wsp je huda ya.. Tekan je link wsp kt profile huda tu ya.. #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

2
@zhulian_huda

TQ my beloved customer. Semoga Kak Lala memperoleh kesemua manfaat SiF.. Dah terima brg nanti inform huda ya. Kita masuk grup Sif bersama coach, byk info n tips sihat kurus dlm tu. Percuma je coaching..๐Ÿ‘๐Ÿป Uolls, Set trial 5 hari pun ada tau.. SiF ๐Ÿฅ›๐ŸนSLIM ๐Ÿ’ƒ๐ŸปSIHAT ๐Ÿ’CANTIK๐Ÿฅฐ Tekan je link wsp kt profile Huda ya๐Ÿ˜‰ #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@zhulian_huda

Perut pergi mana ye semua, bila berdiet SiF? Jom la kempis n slim bersama.. Set trial 5 hari pun ada tau.. SiF ๐Ÿฅ›๐ŸนSLIM ๐Ÿ’ƒ๐ŸปSIHAT ๐Ÿ’CANTIK๐Ÿฅฐ Nak SiF? Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@zhulian_huda

Tahniah cikgu AnNur Farhanah Amran berjaya TURUN 7kg dlm tempoh sebulan SiF ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Itu pun yg warna kuning je habis...wrna hijau, merah & biru masih ade suku ๐Ÿคญ๐Ÿคญ. Kdg terlupa kdg dilupakan katanya..berat nanang lh cikgu nih๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜…. Jika SiF berdisiplin pasti lg byk loss tu adik comeyyy weh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #SiF...Diet yg sgt mudah & santai...x berdisiplin pun loss 7kg (SiF newbies sila jgn tiru ye ๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ). Nk sambung SiF lg katanya sehingga dpt berat ideal. . Kawan2 puji makin Cantik, makin Slim, makin cerah & glowing gitu ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Credit testimoni to Siti Zuliana Che Razali Nak SiF? Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

3
@afrahkosmetik

Bismillah CHOCOFIT minuman diet Rasa Chocolate Belgium yg enak diformulasikan memecahkan lemak, menyerap minyak drpd makanan,meningkatkan metabolisme tubuh, bisa diminum lelaki maupun perempuan, tidak ada pantangan makan dan tidak ada mencret . MANFAAT CHOCO FIT : mengurangi berat badan mengurangi selera makan meningkat metabolisme tubuh membersihkan dan mencuci usus membersihkan sistem pencernaan mempercantik kulit membuang toksin mengecilkan perut dan lingkar pinggang Carbohydrate Blocker (meskipun konsumsi nasi Chocofit akan tetap bekerja) 100% tidak ada efek samping Cara konsumsi : Tuang 100 ml air panas/dingin, masukan 1 saset chocofit shake hingga menyatu diminum setelah sarapan Aman untuk ibu menyusui . 1 Box : 10 saset . HALAL Lulus Kementrian Kesehatan Malaysia. No KKM : Efek Setelah Meminum Choco Fit 24 Jam : Kenyang, Bertenaga, Badan ringan 7 - 14 hari : Berat badan turun 3kg - 7kg 21 - 30 hari : Perut kempis, Paha mengecil, Badan Sehat PRODUK 100% ORIGINAL . #Chocofit #chocofitmalaysia #chocofithq #chocofitoriginal #chocofitori #dietsehat #dietcepat #dietaman #qdietkenyang #dietlangsing #chocolate #obatdiet #dietsimple #dietsusu #dietenak #diettanpaolahraga #diettanpaefeksamping #diettanpanyiksa

0
@dietkalori.co.id

Manfaat olahraga pagi secara rutin ternyata banyak sekali. Hal yang sebenarnya mudah dilakukan jika kita tidak terlalu banyak alasan. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… #dietsehat #dietberbahaya #diet #dietkalori #dietsusu #dietketo #heathylife #healthyfood #polahidupsehat #fitness #healthytips #caralangsing #caralangsingalami #caramenurunkanberatbadan #perutbuncit #pertemanansehat #pejuangdiet #dietplan #dietkarbo #langsingalami #langsingsehat

0
@novitawulandari6447

CHOCOFIT minuman diet Rasa Chocolate Belgium yg enak diformulasikan memecahkan lemak, menyerap minyak drpd makanan,meningkatkan metabolisme tubuh, bisa diminum lelaki maupun perempuan, tidak ada pantangan makan dan tidak ada mencret . MANFAAT CHOCO FIT : mengurangi berat badan mengurangi selera makan meningkat metabolisme tubuh membersihkan dan mencuci usus membersihkan sistem pencernaan mempercantik kulit membuang toksin mengecilkan perut dan lingkar pinggang Carbohydrate Blocker (meskipun konsumsi nasi Chocofit akan tetap bekerja) 100% tidak ada efek samping Cara konsumsi : Tuang 100 ml air panas/dingin, masukan 1 saset chocofit shake hingga menyatu diminum setelah sarapan Aman untuk ibu menyusui . 1 Box : 10 saset . HALAL Lulus Kementrian Kesehatan Malaysia. No KKM : Efek Setelah Meminum Choco Fit 24 Jam : Kenyang, Bertenaga, Badan ringan 7 - 14 hari : Berat badan turun 3kg - 7kg 21 - 30 hari : Perut kempis, Paha mengecil, Badan Sehat PRODUK 100% ORIGINAL . #Chocofit #chocofitmalaysia #chocofithq #chocofitoriginal #chocofitori #dietsehat #dietcepat #dietaman #qdietkenyang #dietlangsing #chocolate #obatdiet #dietsimple #dietsusu #dietenak #diettanpaolahraga #diettanpaefeksamping #diettanpanyiksa

0
@sulastrysitorus

CHOCOFIT minuman diet Rasa Chocolate Belgium yg enak diformulasikan memecahkan lemak, menyerap minyak drpd makanan,meningkatkan metabolisme tubuh, bisa diminum lelaki maupun perempuan, tidak ada pantangan makan dan tidak ada mencret . MANFAAT CHOCO FIT : mengurangi berat badan mengurangi selera makan meningkat metabolisme tubuh membersihkan dan mencuci usus membersihkan sistem pencernaan mempercantik kulit membuang toksin mengecilkan perut dan lingkar pinggang Carbohydrate Blocker (meskipun konsumsi nasi Chocofit akan tetap bekerja) 100% tidak ada efek samping Cara konsumsi : Tuang 100 ml air panas/dingin, masukan 1 saset chocofit shake hingga menyatu diminum setelah sarapan Aman untuk ibu menyusui . 1 Box : 10 saset . HALAL Lulus Kementrian Kesehatan Malaysia. No KKM : Efek Setelah Meminum Choco Fit 24 Jam : Kenyang, Bertenaga, Badan ringan 7 - 14 hari : Berat badan turun 3kg - 7kg 21 - 30 hari : Perut kempis, Paha mengecil, Badan Sehat PRODUK 100% ORIGINAL . #Chocofit #chocofitmalaysia #chocofithq #chocofitoriginal #chocofitori #dietsehat #dietcepat #dietaman #qdietkenyang #dietlangsing #chocolate #obatdiet #dietsimple #dietsusu #dietenak #diettanpaolahraga #diettanpaefeksamping #diettanpanyiks 270 rb

0
@shannen_makeup_bjm

Hey hey heyy.. Bagi kalian yang lagi program diet... Aku mau rekomendasiin 2 product yang oke punya lho.. ๐Ÿ˜ . Sebelumnya aku mau jelasin apa sih LEMON FIT dan CHOCO FIT itu?? . LEMON FIT Minuman pati lemon mengandung kandungan vitamin c yang sangat tinggi . Manfaat Lemon Fit : ๐Ÿ‹ Bersihkan usus & sistem pencernaan ๐Ÿ‹ Membersihkan makanan dalam jumlah yang berlebihan ๐Ÿ‹ Membersihkan & mempercantik kulit ๐Ÿ‹ Bekerja dengan Chocofit lebih kuat untuk menghilangkan racun dari dalam tubuh ๐Ÿ‹ Energi dapat sedini 4-8 jam di mana kelebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. HALAL Lulus Kementrian Kesehatan Malaysia. No KKM : 020418/03/253 ๐ŸซCHOCOFIT minuman diet Rasa Chocolate Belgium yg enak diformulasikan memecahkan lemak, menyerap minyak drpd makanan,meningkatkan metabolisme tubuh, bisa diminum lelaki maupun perempuan, tidak ada pantangan makan dan tidak ada mencret MANFAAT CHOCO FIT : ๐Ÿซ mengurangi berat badan ๐Ÿซ mengurangi selera makan ๐Ÿซ meningkat metabolisme tubuh ๐Ÿซ membersihkan dan mencuci usus ๐Ÿซ membersihkan sistem pencernaan ๐Ÿซ mempercantik kulit ๐Ÿซ membuang toksin ๐Ÿซ mengecilkan perut dan lingkar pinggang ๐Ÿซ Carbohydrate Blocker (meskipun konsumsi nasi Chocofit akan tetap bekerja) ๐Ÿซ 100% tidak ada efek samping . Jadi cocok banget buat kalian yang lagi mau diet tanpa menyiksa ..๐Ÿ˜˜ . Idr : Rp. 650.000/ Paket . Udah dapat LEMON FIT DAN CHOCO FIT + SHAKER (FREE) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Yuk buruan pesan sekarang juga.. #lemonfit #lemonfitmalaysia #lemonfithq #lemonfitoriginal #lemonfitori #dietsehat #dietcepat #dietaman #qdietkenyang #dietlangsing #lemon #obatdiet #dietsimple #dietsusu #dietenak #diettanpaolahraga #diettanpaefeksamping #diettanpanyiksa #Chocofit #chocofitmalaysia #chocofithq #chocofitoriginal #chocofitori #lemonfit #lemonfitoriginal #lemonfitmalaysia #dietsehat #dietcepat #dietaman #qdietkenyang #dietlangsing #chocolate #obatdiet #dietsimple #dietsusu #dietenak #diettanpaolahraga #diettanpaefeksamping #diettanpanyiksa

0
@zhulian_huda

Tudiaaaa. Kecoh semua group wasap pagi ni, terima testimoni panas ๐Ÿ”ฅ drp pegawai pemasaran #zhulian, en. Ezani.. Perut Mana perut? Hahahaha ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ hensem kan? Sape kata laki pun xleh SIF.. jom sama2.. yg pasti SIF bukan ubat kurus, tp Cara pemakanan sihat bersama permaisuri zhulian iaitu #byoung terbaikkk Jom la Tuan2 yg nk berSiF juga Wsp, coach guide dlm group, coaching percuma je, Tekan je link wspkt profile Huda tu ya.. #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@dietkalori.co.id

You Are What You Eat. Benarkah istilah tersebut? Faktanya makanan memang memiliki peranan yang sangat penting dalam kehidupan kita. Jangan lupa kunjungi website kami: www.dietkalori.co.id #dietsehat #dietberbahaya #diet #dietkalori #dietsusu #dietketo #heathylife #healthyfood #polahidupsehat #fitness #healthytips #caralangsing #caralangsingalami #caramenurunkanberatbadan #perutbuncit #pertemanansehat #pejuangdiet #dietplan #dietkarbo #langsingalami #langsingsehat

0
@zhulian_huda

Menu berbuka SiF Huda ptg semalam. Nasi penuh pinggan lebar n tambah lg tu sbnr nya. Yang ajaib nya, bangun tdo pg td perut kempis badan ringan, timbang turun. Membuang pun lancar. Dan memang mcm ni lah testimoni peserta2 SiF. Hebat SiF, jom mula SiF, Huda guide sampai jadi, Tekan je link wsp kt profile Huda tu ya๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@dietchocoo

Ini dia manfaat dari Chocofit. Minuman ini ada dua varian, yaitu ChocoFit (rasa Coklat) dan LemonFit (rasa Lemon). Jadi yang kurang suka dengan susu coklat, kalian bisa pilih yang Lemonfit nya :)

1
@zhulian_huda

Alah2 comei je Dua sahabat ni kan.. sama2 buat SIF, sama2 dpt result.. Makin kurus, Makin comei muda jelita Tau. Mcm Dua org bbeza pun ya.. ishhh SIF ni kan, betul2 bkesan lah!! Credit: SM Nurul Husna #sifterindah #byoung #coloskim Alhamdulillah tahniah dears๐Ÿ’ Nak SiF? Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
@zhulian_huda

Nak share bg pihak zubaidah... 2 bulan SiF dan GiF turun 45kg dan ramai tegur bukan je kurus malah kulit muka lebih cantik, putih gebu mulus walaupun tanpa makeup ๐Ÿฅฐ Alhamdulillah tahniah dear๐Ÿ’ Nak SiF? Tekan je link wsp kt profile Huda ya #dietSiF #DietZhulian #SlimZhulian #kurusSihat #cantik #awetMuda #highPerformance #byoung #coloskim #byoungDetox #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

8
@zhulian_huda

Alhamdulillah Happy dan syukur bila customer (sahabat zaman sekolah) (KSKB Tutor) mula2 amek SIF trial pack 5 hari, pastu dh jatuh cinta dgn SIF, terus daftar ahli n grab set sebulan. Semoga Kin mendapat manfaat SIF, sihat, slim, cantik, awet muda, dan high performance.. aaminn.. Awal bulan nanti Zhulian akn bank in kan bonus tau dalam akaun bank Kin๐Ÿ’ต๐Ÿ˜˜ Nak SIF sebulan dan daftar ahli juga? Tekan je link wsp kt profile Huda tu ya #zhulianSupplement #dietSif #dietNasiBanyak #dietIF #IF #intermittentFastingDiet #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #intermittentDietZhulian #dietZhulian #byoung #coloskim #susu #dietsusu #dietsayurbuah #cepatTurunBeratBadan #slimAndFirm #dietDetox #diet6meals

0
Next ยป