Dmsone Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@datonoreez_dms360

💜 FAT AWAY DMS360 💜 . ⏩⏩Kurus Sepantas Satu Minggu 😱😱😱 . ✅Fat Away Produk Kuruskan Badan dari DMSONE DMS360 ✅Fat Away dikatakan lebih pantas menurunkan berat badan berbanding Miss Slim DMS360. ✅Bukan berbentuk jamu atau herba. . Ramuan 💯 organik.. 👍👍 . 😍Produk ini berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan 😍Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja produk yang membahayakan kesihatan . Mari lihat ramuan utama di dalam produk FAT AWAY DMS360 ni:⤵ . ✅ Serbuk Konjac Melindungi/mengurangkan penyakit berkaitan system usus, serta membersihkan dinding perut. . ✅ Kacang Ginjal Putih Agen penyerap perisa dlm makanan, kaya dgn serat & nutrients yg membekalkan minerals, Vitamin @ protein.Dpt memberi rasa kenyang yg lama. . ✅ Mangga Africa Tinggi serat,Zat garbonesis irvingia bantu kontrol produksi enzim leptin yg mna boleh kawal otak kita dr fikir tentang lapar! . ✅ Ektrak Tepung Buah Sumber prebiotic, kandungan kabohidrat yg tinggi . ✅ Teh Hijau Khasiat yg sgt bagus utk penurunan berat badan,mengawal gula serta rendah kafien mencantikkan kulit.jika anda kurus kulit tidak menggeleber. . ✅ Kopi Hijau 3x ganda kesan penurunan berat badan, pantas membakar lelemak tepu! . ✅ Serbuk gandum@serbuk coklat pengganti kabo yg tinggi serat. . ✅ Gracinia Combogia Atau asam keping, sudah tentu agen yg mengelakkan lemak dr terkumpul dan tepu! . . maklumat lanjut whatsapp 📱0178422016 Dreez . 🆓 POSTAGE 📦 SELURUH MALAYSIA . 🆓 COD 🛍 johor . STOKIS SAH DMS360 💯 TRUSTED SELLER 💯 ORIGINAL DMS 💎 AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN . #DMS360 #DMSONE #dmslover #agenseluruhmalaysiadiperlukan #jomKurusSihatCantikJelita #stokisdms360 #cod #lemaktoksinkolestrol #FREEPOSTAGE #freetips #glowingspeed #dmsViral #original #instafamousgirls

0
@sabariahdms

💋💋KONSISTEN + YAKIN + SABAR💋💋 Konsisten - hari2 wajib pakai tak kira la sabun ke krim malam ke krim siang ke. Nak cantik wajib pakai. Nak cantik kena rajin Yakin - kena percaya yg produk DMS ni sememangnya berkesan , awak hanya perlu konsisten je. jangan campur DMS dengan produk lain. Guna DMS je pun dah boleh cantik luar & dalam. Tak payah nak pening2 . Sabar - Hormon setiap org tak sama.Ada yg cepat berkesan.Ada yg guna sebulan pakai baru nampak cantik. Kena banyak2 sabar. Beli dgn agent sah dms , tak perlu nk risau. Memang akan guide sampai cantik. Yang penting awak jgn putus asa je. Ramai dah orang yang berjaya cantik dengan dms ni. So tak perlu ragu2 Pm/whatsapp kakyah📱 0148195540 #DmsViral #dms360 #dmsone #dms56 #dms5in1 #dms360agenpasirmas

0
@sk_beautyempire_official

SPECIAL PRICE !! TAWARAN TERHAD !! DMS GLOWING SPEED rm130 je!😱 . . Glowing speed di formulasi dr ekstrak emas asli 24K yg berfungsi utk membuatkn muka bertambah glowing dan berseri seawal 3 hari! KEBAIKKAN GLOWING SPEED :- Emas 24K antara Ingredients penting GLOWING SPEED (GS) . 💖 24 K emas tulen digunakan dalam Set GS ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan collagen ke dalam kulit. 💖 Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat. 💖 Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv 💖 Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang. 💖 Membantu pengaliran darah 💖 Membantu merawat kulit sensitif 💖 Menghalang kedutan dan garis halus 💖 Mnegangkan kulit 💖 Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan. . . GLOWING SPEED TERBUKTI :- . - 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah - glowing sepantas 5 saat - kesan seawal 3 hari - super glowing berbanding dms360 dan cermin seri - lebih awet muda - lebih besar (tahan hingga 4bln penggunaan) - lebih jimat . . . Order WhatsApp 0199000981 . . #dms360 #dmsoriginal #dermaxsuperskin #dms360original #dms360skincare #dmsone #glowingspeed #dmscerminseri #serumstemcell #dmsserum #glowingserum #dmsserumstemcellsupernova24kgold #dmsfoundation #foundation4d #foundation5d #hybridcccream #foundationdiamond #selimmelim #fataway #dmsmissu #perlaqueen3d #glutax #dmsglutax #dmscoffeemonatox #dmsperlaqueen3d #dmscccreamhybrid #dmsglowingserum #glowingspeedoriginal #dmsglowingspeed #dmshq

0
@sk_beautyempire_official

SPECIAL PRICE !! TAWARAN TERHAD !! DMS GLOWING SPEED rm130 je!😱 . . Glowing speed di formulasi dr ekstrak emas asli 24K yg berfungsi utk membuatkn muka bertambah glowing dan berseri seawal 3 hari! KEBAIKKAN GLOWING SPEED :- Emas 24K antara Ingredients penting GLOWING SPEED (GS) . 💖 24 K emas tulen digunakan dalam Set GS ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan collagen ke dalam kulit. 💖 Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat. 💖 Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv 💖 Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang. 💖 Membantu pengaliran darah 💖 Membantu merawat kulit sensitif 💖 Menghalang kedutan dan garis halus 💖 Mnegangkan kulit 💖 Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan. . . GLOWING SPEED TERBUKTI :- . - 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah - glowing sepantas 5 saat - kesan seawal 3 hari - super glowing berbanding dms360 dan cermin seri - lebih awet muda - lebih besar (tahan hingga 4bln penggunaan) - lebih jimat . . . Order WhatsApp 0199000981 . . #dms360 #dmsoriginal #dermaxsuperskin #dms360original #dms360skincare #dmsone #glowingspeed #dmscerminseri #serumstemcell #dmsserum #glowingserum #dmsserumstemcellsupernova24kgold #dmsfoundation #foundation4d #foundation5d #hybridcccream #foundationdiamond #selimmelim #fataway #dmsmissu #perlaqueen3d #glutax #dmsglutax #dmscoffeemonatox #dmsperlaqueen3d #dmscccreamhybrid #dmsglowingserum #glowingspeedoriginal #dmsglowingspeed #dmshq

0
@suria73_dms360

💋💋KONSISTEN + YAKIN + SABAR💋💋 Konsisten - hari2 wajib pakai tak kira la sabun ke krim malam ke krim siang ke. Nak cantik wajib pakai. Nak cantik kena rajin Yakin - kena percaya yg produk DMS ni sememangnya berkesan , awak hanya perlu konsisten je. jangan campur DMS dengan produk lain. Guna DMS je pun dah boleh cantik luar & dalam. Tak payah nak pening2 . Sabar - Hormon setiap org tak sama.Ada yg cepat berkesan.Ada yg guna sebulan pakai baru nampak cantik. Kena banyak2 sabar. Beli dgn agent sah dms , tak perlu nk risau. Memang akan guide sampai cantik. Yang penting awak jgn putus asa je. Ramai dah orang yang berjaya cantik dengan dms ni. So tak perlu ragu2 Pm/whatsapp Sue📱 016-2055291 #AmoiBillionSuccess #DmsViral #dms360 #dmsone #dms56 #dms5in1 #dms360original #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitbersih #garishalus #kulitcantik #jerawathalus #jerawatnanah

0
@syarizasya

Tengah hadap jem ke?cuti cuti sekolah ni Mai sejukkan mata hati jiwa lara tu tengok testimoni Set Eksklusif 5 in 1 yang hot hot gitew. Ada kusam jadi glowing. Ada jerawat jadi flawless. Ada jeragat jadi gebus. Awak semua tak nak ke? WhatsApp 0125871138 . #DMS360 #DMSViral #AgenDropshipDiperlukan #dms360malaysia #dms360originalskincare #dms360terbaik #dmsone

0
@dms360_queens

TQSM for order dear❤❤ . APA YANG PASTI : . * Tak payah mekap tebal-tebal * Tak pakai bedak pun lagi cantik * Muka tetap glowing bila peluh * Jimat masa dan wang * Boleh ke mana sahaja dengan penuh yakin ========================================= Whatsapp untuk pertanyaan & tips serta untuk dapatkan Set Skincare LAKU KERAS ini. . Whatsapp 📱0197313057 . #produkdms360 #dmslovers #dmsoriginal #dms360original #dms360HQ #DMSVIRAL #dmsone #serumstemcell #serumsupernova24k #serumdms #dms360 #glowingspeed #foundationdms #kkmapproved #trustedseller #FantasticRich #GojesMillionaires #BillionairesGroup #DMS360 #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayapakai #skincaremurah #kosmetikmurah #kulitputih #cantik #gebu #kurus #putih

0
@sk_beautyempire_official

SPECIAL PRICE !! TAWARAN TERHAD !! DMS GLOWING SPEED rm130 je!😱 . . Glowing speed di formulasi dr ekstrak emas asli 24K yg berfungsi utk membuatkn muka bertambah glowing dan berseri seawal 3 hari! KEBAIKKAN GLOWING SPEED :- Emas 24K antara Ingredients penting GLOWING SPEED (GS) . 💖 24 K emas tulen digunakan dalam Set GS ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan collagen ke dalam kulit. 💖 Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat. 💖 Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv 💖 Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang. 💖 Membantu pengaliran darah 💖 Membantu merawat kulit sensitif 💖 Menghalang kedutan dan garis halus 💖 Mnegangkan kulit 💖 Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan. . . GLOWING SPEED TERBUKTI :- . - 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah - glowing sepantas 5 saat - kesan seawal 3 hari - super glowing berbanding dms360 dan cermin seri - lebih awet muda - lebih besar (tahan hingga 4bln penggunaan) - lebih jimat . . . Order WhatsApp 0199000981 . . #dms360 #dmsoriginal #dermaxsuperskin #dms360original #dms360skincare #dmsone #glowingspeed #dmscerminseri #serumstemcell #dmsserum #glowingserum #dmsserumstemcellsupernova24kgold #dmsfoundation #foundation4d #foundation5d #hybridcccream #foundationdiamond #selimmelim #fataway #dmsmissu #perlaqueen3d #glutax #dmsglutax #dmscoffeemonatox #dmsperlaqueen3d #dmscccreamhybrid #dmsglowingserum #glowingspeedoriginal #dmsglowingspeed #dmshq

0
@nurul_shafinaz1702

"Serum Magic" Lets Glow Vit C (30ml) RM150 KELEBIHAN: -pantas mencerahkan kulit -memudarkan parut dan jeragat -menghilangkan jerawat -menghilangkan bintik hitam -berkesan seawal 3hari pemakaian Cara pemakaian: -Bersihkan wajah dengan sabun² DMS -Titiskan booster serum keseluruhan bahagian wajah -Sapu nipis night cream -Tidur..bagun pagi pasti wajah berseri²😃😃 #dms #dms360 #dmsviral #dmsone #agentwanted

0
@bungamelur_

Apa keistimewaan setiap #foundation kami dan yang mana satu sesuai buat anda.. . 👉Ketiga-tiga foundation iaitu #4D, #5D dan #HYBRIDCC ialah pilihan yang sesuai untuk semua jenis kulit, bertindak sebagai make up based dan berupaya merawat masalah kulit pada masa yg sama... Tidak perlu berbedak lg n natural shj. . 👉4D Foundation 💖Jika anda mahukan foundation yang menjadikan wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, boleh cuba #4D foundation... Pengguna menggunakan #4D foundation - lebih natural, pinkish dan tidak nampak seperti memakai alas bedak..😉😉 . 👉5D Foundation 💖Manakala #5D foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit glowing maka foundation ini sesuai untuk anda..😍😍 . 👉HybridCC Foundation 💖 #HybridCC foundation pula ialah mereka yang sukakan berselfie, heavy make up serta selalu terdedah pada cahaya matahari dan inginkan wajah kekal tidak berminyak. Ia memberikan impak lebih glowing ketika berpeluh dan cantik apabila bergambar. Hybrid juga merupakan salah satu top produk kami...😉😉 . 😗Natural beauty bersama DMS360 Berminat jom whatsapp sis laju2 016-2112841 #DMSONE #DMS360

0
@suria73_dms360

Semestinya hanya yg terbaik & selamat dr dms360. Pilihan bijak di tangan anda👍👍 #dmsviral #dms360 #dmsone #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsunburn #kulitsihat #kulitbersimulus #kulithalus #bebasmerkuri #sihatnatural #kulit #parut #parutjetawat

0
@intan_erlina_

Kulit mati ? kulit kering ? kulit berminyak ? jerawat ? jeragat ? semua hinggap kat muka sampai xnak lari ? Of course la , setakat basuh muka tidak membantu . Tapi itu bukan alasan untuk anda terus mengalah sebelum anda MENCUBA produk kami ... Result nya pasti berkesan dan memuaskan hati anda . Sejuk je mata memandang bila muka secantik dan selembut ni kan ?. Ini bukan EDIT ye semua , ini REAL . So GRAB peluang anda SEKARANG . Like dan Share PAGE kami untuk mendapatkan harga SkinCare yang mampu MILIK . Kami mencari STOCKIST untuk Produk kami dan anda mungkin juga boleh merebut peluang KEEMASAN ini ... 😘 BOLEH WHATSAPP KAMI TERUS www.wassap.my/60142337032 www.wassap.my/60142337032 www.wassap.my/60142337032 #malaysia #kualalumpur #wajahlembut #wajahcerah #wajahputih #skincare #skincaremurah #dmsone #stimcell #serum #cream #cleanser #cantik

0
@dms360_queens

KEHEBATAN SKINCARE DMS? ======================== ✔Mengubah wajah dari tua kpd muda. Kulit boleh kembali tegang & anjal. ✔Menghilangkan jerawat &pigmentasi. ✔Mencerahkan kulit wajah dan tiada lagi kulit kusam. ✔Melicinkan wajah anda & tiada lagi masalah jerawat batu. Kulit berubah jadi selicin bak telur dikupas ✔Meratakan kembali parut lekuk/lubang. ✔Mengecilkan pori-pori ✔Menjadikan kulit lebih glowing & flawless ✔Menghilangkan bintik hitam dan bintik putih ✔Melindungi kulit dari sinar UV ✔Produk organik & bebas bahan kimia . Amacam? Best Kan? Memang Best Pon Dear. Kami Ada Hampir 10,000 Pengguna Tetap Setiap Bulan. Mereka Semua Sangat Puas Hati. . Sebab Apa? . Sebab skincare kami Efektif, Berkesan Dan Paling Best Harga Dia Sangat Berpatutan💲💲 . Set penjagaan rutin wajah yang sangat SIMPLE tapi RESULT SUPERB! . "Your Beauty , Our Priority" . Berminat whatsap.my/60197313057 . #produkdms360 #dmslovers #dmsoriginal #dms360original #dms360HQ #DMSVIRAL #dmsone #serumstemcell #serumsupernova24k #serumdms #dms360 #glowingspeed #foundationdms #kkmapproved #trustedseller #FantasticRich #GojesMillionaires #BillionairesGroup #DMS360 #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayapakai #skincaremurah #kosmetikmurah #kulitputih #cantik #gebu #kurus #putih

2
@_atikabeautyrich_

🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔 Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Atika Beauty Rich. . 📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP 😎😎AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN ✅Latar belakang internet 🌎yang baik ✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru ✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik ✅tiada yuran ✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock ✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈ ✅komisen / untung atas angin anda dapat ✅berumur 18tahun dan ke atas ✅mempunyai online banking ✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha! berminat nk bisnes sendiri??? tetapi TIADA MODAL?😔 jom sertai kami sebagai agent dropship PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN AMIRA BEAUTY CARE ....💋💋 KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN..... Harga termurah dari pihak ATIKA BEAUTY RICH untuk anda 💞 no registration fee 💞 no packaging 💞 no inventory 💞 no stock keeping 💞 no minimum order 💞 no modal required 💞 no need posting 🌸flexible time 🌸flexible T&C 🌸less work 🌸immediate earning most importantly..... EARN AS MUCH AS U CAN 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0176065400 #dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #belvya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #usm #peroduamalaysia #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube

0
@shiera_dms360

GREEN COFFEE BY DMS menjadi jadi sekarang !!😍 . Bukan rasa yang SEDAP je, tapi sesuai untuk orang yg nak DIET sebab dia boleh KURANGKAN BERAT BADAN tau 😱 . KANDUNGAN DALAM GREEN COFFEE DMS ⤵ ✔ serbuk kopi hijau ✔ frucktosa ✔ susu skim ✔ teh hijau ✔ spirulina ✔ serbuk rumput gandum . Wooowww best kan !!! . Mengapa anda perlu pilih Green Coffee DMS ? . Bukan hanya mencairkan lemak dalam badan dengan cepat u olls . Tetapi green coffee dms yang tinggi dengan oksida boleh mengekalkan awet muda 😍 Berminat nak order ?? Jom cepat👍🏻👏🏻 📲0125407874 #Fantasticrich #stokiskedah #agensahdms #billionairesgroup #dmsviral #dms360 #dmsone #agendandropshipdiperlukan

0
@dms_original_kuantan

BERKILO-KILO LEMAK DIBAKAR DENGAN KAPSUL AJAIB . + Minggu pertama : mengawal selera makan , berat mula turun 4-5 kg + Minggu kedua : badan mula membentuk , lengan dan peha mengecil . 📲 0129638236 #Dms360 #DmsOne #gslp #kuantan #stokisdmskuantan #dmskuantan #marvellous #dmsviral #kuantan

1
@dms_original_kuantan

BERKILO-KILO LEMAK DIBAKAR DENGAN KAPSUL AJAIB . + Minggu pertama : mengawal selera makan , berat mula turun 4-5 kg + Minggu kedua : badan mula membentuk , lengan dan peha mengecil . 📲 0129638236 #Dms360 #DmsOne #gslp #kuantan #stokisdmskuantan #dmskuantan #marvellous #dmsviral #kuantan

0
@dms_original_kuantan

BERKILO-KILO LEMAK DIBAKAR DENGAN KAPSUL AJAIB . + Minggu pertama : mengawal selera makan , berat mula turun 4-5 kg + Minggu kedua : badan mula membentuk , lengan dan peha mengecil . 📲 0129638236 #Dms360 #DmsOne #gslp #kuantan #stokisdmskuantan #dmskuantan #marvellous #dmsviral #kuantan

0
@dms_original_kuantan

BERKILO-KILO LEMAK DIBAKAR DENGAN KAPSUL AJAIB . + Minggu pertama : mengawal selera makan , berat mula turun 4-5 kg + Minggu kedua : badan mula membentuk , lengan dan peha mengecil . 📲 0129638236 #Dms360 #DmsOne #gslp #kuantan #stokisdmskuantan #dmskuantan #marvellous #dmsviral #kuantan

0
@dms_original_kuantan

BERKILO-KILO LEMAK DIBAKAR DENGAN KAPSUL AJAIB . + Minggu pertama : mengawal selera makan , berat mula turun 4-5 kg + Minggu kedua : badan mula membentuk , lengan dan peha mengecil . 📲 0129638236 #Dms360 #DmsOne #gslp #kuantan #stokisdmskuantan #dmskuantan #marvellous #dmsviral #kuantan

0
@dms_original_kuantan

BERKILO-KILO LEMAK DIBAKAR DENGAN KAPSUL AJAIB . + Minggu pertama : mengawal selera makan , berat mula turun 4-5 kg + Minggu kedua : badan mula membentuk , lengan dan peha mengecil . 📲 0129638236 #Dms360 #DmsOne #gslp #kuantan #stokisdmskuantan #dmskuantan #marvellous #dmsviral #kuantan

0
@athirahaqila

CELL PRO HD1000 BY DMS 👉👉KHAS UNTUK SEISI KELUARGA👈👈 📌Amalkan 20ml 2 kali sehari (pagi & malam) "Mencegah lebih baik daripada mengubati" Jom u all,jadikan Cell Pro sebagai suplemen seisi keluarga..😉 Nak order? Whatsapp ⤵️⤵️ 016-7680625 #Dms360 #DmsONE #dmslover #dmspekan #teamsss #codpekan

0
@shiera_dms360

GREEN COFFEE BY DMS Kopi Hijau untuk Kurus dan Sihat Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet dan penurunan berat badan secara sihat dan selamat. Jom kurus dgn sihat bersama secawan kopi hijau. Berminat?? 📲0125407874 #Fantasticrich #stokiskedah #agensahdms #billionairesgroup #dmsviral #dms360 #dmsone #agendandropshipdiperlukan

0
@me_lanfil

Apa keistimewaan setiap #foundation kami dan yang mana satu sesuai buat anda.. . 👉Ketiga-tiga foundation iaitu #4D, #5D dan #HYBRIDCC ialah pilihan yang sesuai untuk semua jenis kulit, bertindak sebagai make up based dan berupaya merawat masalah kulit pada masa yg sama... Tidak perlu berbedak lg n natural shj. . 👉4D Foundation 💖Jika anda mahukan foundation yang menjadikan wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, boleh cuba #4D foundation... Pengguna menggunakan #4D foundation - lebih natural, pinkish dan tidak nampak seperti memakai alas bedak..😉😉 . 👉5D Foundation 💖Manakala #5D foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit glowing maka foundation ini sesuai untuk anda..😍😍 . 👉HybridCC Foundation 💖 #HybridCC foundation pula ialah mereka yang sukakan berselfie, heavy make up serta selalu terdedah pada cahaya matahari dan inginkan wajah kekal tidak berminyak. Ia memberikan impak lebih glowing ketika berpeluh dan cantik apabila bergambar. Hybrid juga merupakan salah satu top produk kami...😉😉 . 😗Natural beauty bersama DMS360 WSAPP Melati 0197679514 #DMSONE #DMS360

0
@maysaracollections

🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔 Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Maysara Collection. . 📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH: ✅Latar belakang internet 🌎yang baik ✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru ✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik ✅tiada yuran ✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock ✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈️ ✅komisen / untung atas angin anda dapat ✅berumur 18tahun dan ke atas ✅mempunyai online banking ✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha! . Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0193851102 #dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #okaya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #lesandasweetfoundation #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #provencaps #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube #juslentikdara #fiirabreastserum #beevenomskinnymascara #dollyvshape

0
@nooridmsone

GLUTAX DERMAX SUPERSKIN 360 kenapa Glutax..? 10 X fair & glow skin effect 100 X pure Collagen whitening Kebaikan :- 💋. Memutihkan warna kulit 💋 Meningkatkan keanjalan Kulit 💋 Membantu memulihkan kesan parut luka 💋 Mencegah perubahan warna ketika terdedah kepada cahaya matahari. 💋 Mengurangkan garis halus & kedutan 💋Melembabkan Kulit 💋 Anti-pigmentasi dan mencegah jerawat HEBAT BUKAN?? RM100 UNTUK 1BOTOL For oder Wasap DN klik Wasap.my/60189746269 😘 #DmsStation #DmsOriginal #DmsOne #DmsExclusive #DNRich7HealthnBeautyShoppe56

0
@annablossom_

DMS ONE EVO ULTRA HD PRO WHITE SERUM (RM199.90) . Great combination of latest products DMS ONE EVO ULTRA HD! The products are comprised of Mask & Serum also help treat skin problems such as skin colour is not an alliance, acne, acne scars, fine lines with the use of the quest, the skin more bright glow and look perfect! . Treatment for: 💎SCAR 💎ACNE 💎WHITENING 💎ANTI AGEING 💎PIGMENTATION 💎REDUCE WRINKLES 💎REDUCE FINE LINES 💎INCREASE THE ELASTICITY 💎ULTRA REPAIR REGNERATING 💎INCREASE THE LUBRICITY OF THE SKIN 💎REDUCE DARK SPOT AND WHITE SPOT . Quality ⭐ •NANO TECHNOLOGY •PEARL EXTRACT •PREMIUM •NATURAL BASED . 📲WhatsApp +6017-6955072 *Business enquire only . 📮Posting every Mon-Fri . 📍COD area ●Damansara ●Kelana Jaya ●Subang Jaya . #dms360 #dermaxsuperkin360 #dmsmalaysia #dmsone #skincare #originalbarcode

0
@dmsskincarehq

AWAK ADA MASALAH YG SAMA MACAM NI? Tak perlu nak runsing lagi...mehla cuba DMSONE . CELA, PARUT, JERAWAT, KUSAM SEMUA HILANG.. . JOM DAPATKN SET YG TERBAIK NI!! Whtsapp👇👇👇👇 📲 www.wasap.my/60197096679 . #dms360 #dmsone #dms56exclusive #dmsviral

0
@dmsskincarehq

INILAH KENYATAANNYA... SEGALANYA JAUH BERBEZA.... TAK PERLU RAWATAN MAHAL, TAK PERLU BOTOX, TAKPERLU RAGU-RAGU LAGI!!! HANYA DMS.. 💯 TERIMA KASIH DMS,, TAHNIAH CFU Seri Shah KERANA MENJADI PENGASAS PRODUK TERHEBAT. 😍😍 KERANA DMS SEMAKIN HARI SEMAKIN MUDA BERSERI #DMSVIRAL #DMSONE

0
@precious_qaisers

DERMAX ONE .............................. 💸 RM90 SM 💸 RM94 SS ............................... 🔸harga sudah termasuk pos ................................ 📦 Penghantaran dalam 3-4hari bekerja #dmsone #dmsonemurah #dermaxsuperskin360 #dermaxsuperskin360murah #dermaxsuperskin360original #dermaxsuperskin #sayajualmurah #bazarpaknil #pasarlambak

0
@sue_dms

Penjagaan Rambut Penjagaan Kuku Penjagaan kulit Penjagaan Mata Penjagaan Kesihatan ⏩Inilah Penjagaan harian terbaikk🌹semuanya terjaga hanya dengan Super Skin😘😘 📲 013-9660336 #DmsWin #DmsViral #DmsOne

0
@sk_beautyempire_official

SPECIAL PRICE !! TAWARAN TERHAD !! DMS GLOWING SPEED rm130 je!😱 . . Glowing speed di formulasi dr ekstrak emas asli 24K yg berfungsi utk membuatkn muka bertambah glowing dan berseri seawal 3 hari! KEBAIKKAN GLOWING SPEED :- Emas 24K antara Ingredients penting GLOWING SPEED (GS) . 💖 24 K emas tulen digunakan dalam Set GS ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan collagen ke dalam kulit. 💖 Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat. 💖 Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv 💖 Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang. 💖 Membantu pengaliran darah 💖 Membantu merawat kulit sensitif 💖 Menghalang kedutan dan garis halus 💖 Mnegangkan kulit 💖 Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan. . . GLOWING SPEED TERBUKTI :- . - 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah - glowing sepantas 5 saat - kesan seawal 3 hari - super glowing berbanding dms360 dan cermin seri - lebih awet muda - lebih besar (tahan hingga 4bln penggunaan) - lebih jimat . . . Order WhatsApp 0199000981 . . #dms360 #dmsoriginal #dermaxsuperskin #dms360original #dms360skincare #dmsone #glowingspeed #dmscerminseri #serumstemcell #dmsserum #glowingserum #dmsserumstemcellsupernova24kgold #dmsfoundation #foundation4d #foundation5d #hybridcccream #foundationdiamond #selimmelim #fataway #dmsmissu #perlaqueen3d #glutax #dmsglutax #dmscoffeemonatox #dmsperlaqueen3d #dmscccreamhybrid #dmsglowingserum #glowingspeedoriginal #dmsglowingspeed #dmshq

0
@sk_beautyempire_official

SPECIAL PRICE !! TAWARAN TERHAD !! DMS GLOWING SPEED rm130 je!😱 . . Glowing speed di formulasi dr ekstrak emas asli 24K yg berfungsi utk membuatkn muka bertambah glowing dan berseri seawal 3 hari! KEBAIKKAN GLOWING SPEED :- Emas 24K antara Ingredients penting GLOWING SPEED (GS) . 💖 24 K emas tulen digunakan dalam Set GS ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan collagen ke dalam kulit. 💖 Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat. 💖 Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv 💖 Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang. 💖 Membantu pengaliran darah 💖 Membantu merawat kulit sensitif 💖 Menghalang kedutan dan garis halus 💖 Mnegangkan kulit 💖 Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan. . . GLOWING SPEED TERBUKTI :- . - 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah - glowing sepantas 5 saat - kesan seawal 3 hari - super glowing berbanding dms360 dan cermin seri - lebih awet muda - lebih besar (tahan hingga 4bln penggunaan) - lebih jimat . . . Order WhatsApp 0199000981 . . #dms360 #dmsoriginal #dermaxsuperskin #dms360original #dms360skincare #dmsone #glowingspeed #dmscerminseri #serumstemcell #dmsserum #glowingserum #dmsserumstemcellsupernova24kgold #dmsfoundation #foundation4d #foundation5d #hybridcccream #foundationdiamond #selimmelim #fataway #dmsmissu #perlaqueen3d #glutax #dmsglutax #dmscoffeemonatox #dmsperlaqueen3d #dmscccreamhybrid #dmsglowingserum #glowingspeedoriginal #dmsglowingspeed #dmshq

0
@sk_beautyempire_official

SPECIAL PRICE !! TAWARAN TERHAD !! DMS GLOWING SPEED rm130 je!😱 . . Glowing speed di formulasi dr ekstrak emas asli 24K yg berfungsi utk membuatkn muka bertambah glowing dan berseri seawal 3 hari! KEBAIKKAN GLOWING SPEED :- Emas 24K antara Ingredients penting GLOWING SPEED (GS) . 💖 24 K emas tulen digunakan dalam Set GS ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan collagen ke dalam kulit. 💖 Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat. 💖 Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv 💖 Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang. 💖 Membantu pengaliran darah 💖 Membantu merawat kulit sensitif 💖 Menghalang kedutan dan garis halus 💖 Mnegangkan kulit 💖 Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan. . . GLOWING SPEED TERBUKTI :- . - 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah - glowing sepantas 5 saat - kesan seawal 3 hari - super glowing berbanding dms360 dan cermin seri - lebih awet muda - lebih besar (tahan hingga 4bln penggunaan) - lebih jimat . . . Order WhatsApp 0199000981 . . #dms360 #dmsoriginal #dermaxsuperskin #dms360original #dms360skincare #dmsone #glowingspeed #dmscerminseri #serumstemcell #dmsserum #glowingserum #dmsserumstemcellsupernova24kgold #dmsfoundation #foundation4d #foundation5d #hybridcccream #foundationdiamond #selimmelim #fataway #dmsmissu #perlaqueen3d #glutax #dmsglutax #dmscoffeemonatox #dmsperlaqueen3d #dmscccreamhybrid #dmsglowingserum #glowingspeedoriginal #dmsglowingspeed #dmshq

0
@dms_ipoh

INILAH KENYATAANNYA... SEGALANYA JAUH BERBEZA.... TAK PERLU RAWATAN MAHAL, TAK PERLU BOTOX, TAKPERLU RAGU-RAGU LAGI!!! HANYA DMS.. 💯 TERIMA KASIH DMS,, TAHNIAH CFU Seri Shah KERANA MENJADI PENGASAS PRODUK TERHEBAT. 😍😍 KERANA DMS SEMAKIN HARI SEMAKIN MUDA BERSERI #DMSVIRAL #DMSONE

0
@awanaila_dms_stokiswangsamaju

Ready Stock...!! New look..!! 😍😍 New Tekstur Krim Halus, Lembut, Ringan, Wangi Bila Apply Diwajah...😍 #DmsViral SAY YES #GsViral . 🌸GS Viral🌸 ✅spf 45 ✅mencerahkan & menyerikan wajah ✅menghilangkan pigmentasi yang tebal ✅mengecilkan liang pori terbuka ✅meratakan tona kulit yang tidak sekata ✅menghapuskan jerawat & bekas jerawat dengan berkesan ✅sesuai untuk kulit sensitive / kering & berminyak . 🌸SABUN COLLAGEN 24K GOLD🌸 ✅merangsangkan generasi sel kulit ✅wajah lebih cerah & berseri ✅menganjalkan kulit wajah ✅mengecutkan & mematikan jerawat ✅melembabkan & menutrisikan kulit ✅menghilangkan bintik hitam & putih ✅wajah terasa ringan & nyaman ✅ekstrak collagen 24K gold . “Dapatkan hanya yg ORIGINAL” . Jom WhatsApp 📲 www.wasap.my/60162611990 . #dmslover #dmstrending #sayajualdms360 #dms360 #naturalbeauty #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmskl #dmsmurah #dms360murah #agentwanted #dropshipwanted #dmsoriginal #dms360original #dmsone #freepostage #skincare #stokisdms #dmskl #dmswangsamaju

0
@noraini.ain.334

Nape nama GS VIRAL? . . Da tentu HOT PRODUCTS #DMS yg di nantikan...pantang kluor habis..memang VIRAL..barang baek..bukan 1x kuasa TAPI 3X kuasa pantas..fehhhh memey #VIRAL la...sesuai namanya GS VIRAL. . . Citer banyak x guna..sape nak laju laju order ya!!...kita flawless..gebuzzz berjemaah ..lock order Whatsapp😘😘😘 guide heart to heart 📱0178822549 #DMS360 #DMSone #DMSviral #DMStrending #anengteam

0
@noraini.ain.334

Wahai kesayangan.. #Coffee_Monatox #Coffee_Pink_Lady nie ada skill bagi kurus tau, boleh kempiskan perut tu. Pastu boleh transfer lemak² tu ke tempat yang sepatutnya. Sebab itulah aset boleh mantap anjal montok.. yeayy!! Magik sungguh kopi-kopi nie.. 😍 Xnak kurus melidi nak body yg sedap2 gitchew meyh try 2 kopi so aummm nie darling 😍😍😍 Whatsapp 😘😘😘 guide heart to heart 📱0178822549 #DMS360 #DMSone #DMSviral #DMStrending #anengteam

0
@dyxy_dms360_whiteglow_original

🌼4D Foundation DMS 🌼 . sape nak 4D CREAM cepat² order yer....clearance stock!!!! Abis je stock yg lama ni, 4D CREAM akan tukar wajah pulak🤔🤔hrga pun dh berubah okey... harga 4D FOUNDATION yang lama rm 100. harga 4D FOUNDATION yang baru rm 120. Isi kandungan nya TETAP SAMA : 30 ml. . . 🌸Satu2nya foundation berasaskan air mawar. 🌸Tak perlu bedak compact penyebab kulit kusam 🌸Tidak Berminyak 🌸Tidak Melekit 🌸Tidak Mengotorkan Tepi Tudung. . Bile berpeluh lagi nampak glowing 😍😍 Pastikan Hanya Yg ORIGINAL Whatsapp 0135045776 #dms360 #foundationDms #4DFoundation #nomakeup #DmsOne #glowingSpeed #serumstemcell #serumglowing #jeragat #jerawat #rawatanjeragat #rawatanjerawat #kulitcantik #kulitkusam #foundationDms #kosmetik #skincare #parutjerawat #jerawatpasir #serummagic #vitaminC #kosmetikmurah #kosmetikborong #agensahDms #lilisuriatidms #agentwanted #dropshipwanted #bazarmalaysia #sayajual

2
@dyxy_dms360_whiteglow_original

🌼4D Foundation DMS 🌼 . sape nak 4D CREAM cepat² order yer....clearance stock!!!! Abis je stock yg lama ni, 4D CREAM akan tukar wajah pulak🤔🤔hrga pun dh berubah okey... harga 4D FOUNDATION yang lama rm 100. harga 4D FOUNDATION yang baru rm 120. Isi kandungan nya TETAP SAMA : 30 ml. . . 🌸Satu2nya foundation berasaskan air mawar. 🌸Tak perlu bedak compact penyebab kulit kusam 🌸Tidak Berminyak 🌸Tidak Melekit 🌸Tidak Mengotorkan Tepi Tudung. . Bile berpeluh lagi nampak glowing 😍😍 Pastikan Hanya Yg ORIGINAL Whatsapp 0135045776 #dms360 #foundationDms #4DFoundation #nomakeup #DmsOne #glowingSpeed #serumstemcell #serumglowing #jeragat #jerawat #rawatanjeragat #rawatanjerawat #kulitcantik #kulitkusam #foundationDms #kosmetik #skincare #parutjerawat #jerawatpasir #serummagic #vitaminC #kosmetikmurah #kosmetikborong #agensahDms #lilisuriatidms #agentwanted #dropshipwanted #bazarmalaysia #sayajual

2
@dyxy_dms360_whiteglow_original

🌼4D Foundation DMS 🌼 . sape nak 4D CREAM cepat² order yer....clearance stock!!!! Abis je stock yg lama ni, 4D CREAM akan tukar wajah pulak🤔🤔hrga pun dh berubah okey... harga 4D FOUNDATION yang lama rm 100. harga 4D FOUNDATION yang baru rm 120. Isi kandungan nya TETAP SAMA : 30 ml. . . 🌸Satu2nya foundation berasaskan air mawar. 🌸Tak perlu bedak compact penyebab kulit kusam 🌸Tidak Berminyak 🌸Tidak Melekit 🌸Tidak Mengotorkan Tepi Tudung. . Bile berpeluh lagi nampak glowing 😍😍 Pastikan Hanya Yg ORIGINAL Whatsapp 0135045776 #dms360 #foundationDms #4DFoundation #nomakeup #DmsOne #glowingSpeed #serumstemcell #serumglowing #jeragat #jerawat #rawatanjeragat #rawatanjerawat #kulitcantik #kulitkusam #foundationDms #kosmetik #skincare #parutjerawat #jerawatpasir #serummagic #vitaminC #kosmetikmurah #kosmetikborong #agensahDms #lilisuriatidms #agentwanted #dropshipwanted #bazarmalaysia #sayajual

4
@sheiladies_dms360

Yeyyyy...back to normal!!.. Cuma konsisten #dmsone set asas.. 2koatk tes nampak perubahan ketara Hasilnya kulit kembali sihat dan paleles gituuu.... #dmsone #approvekkm #localproduce #halalproduct

0
@meyrahamdan

👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑 🎆🎆DMSONEEXCLUSIVE 5IN1 😍😍😘 👇👇👇👇👇 New Set Dms Exclusive.. 5 in 1.. Complete set.. 🌹sabun 🌹cream siang 🌹cream malam 🌹serum glowing 🌹foundation cc Tak perlu tambah duit lagi untuk beli serum n foundation.. Hanya rm200 sekotak.. Kesan seawal 3hari..merawat semua masalah kulit wajah.. Bau, struktur krim dan warna yang sangat exclusive!! Grab 1 set dapat free postage😙😎 Grab 2 set dapat join agent sah Dms 😍😍 Darling nak berapa set ?? 🌟🌟🌟📣📣STOK PANAS..📣📣😊😊😊😉😉laku kerasss😉😘 #DmsViral #Dms360 #Dmsone WHATSAPP 011-23451954 at Ampang, Kuala Lumpur

2