Experiment Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@ciencia_entre_amigos

Maybe.... 👏👏 at Ciencia entre amigos

1
@neurosciencewithness

✨PURKINJE CELLS✨ . These are some of the LARGEST nerve cells in your brain! . Swipe ➡️ to see which cells I'm referring to! . These nerve cells are located in the cerebellum (the cauliflower-like brain structure that sits between the cerebrum and the brainstem) . The cerebellum functions to control our voluntary movements, and Purkinje cells help us do this! . Purkinje cells are 'inhibitory' neurons. They use gamma-Aminobutyric acid (GABA) as their signalling molecule (neurotransmitter) of choice . GABA works to reduce nerve impulses - and by doing so, this allows us to make smooth and coordinated motor movements 💃🕺 . . . Image: @neurosciencewithness . #scientist #biology #cells #immunohistochemistry #histology #cellfie #immunesystem #STEM #STEMsquad #potd #bossbabe #brain #instascience #experiment #doctor #scicomm #stylishacademic #womenwhoscience #physics #biomed #ilooklikeascientist #sciencerules #research #postdoc #cellculture #cellbiology #brain #scientistswhoselfie #healthylifestyle #instascience

0
@drummer.djohn

Drum sticks are extension of the drummers arms, the tool for expressing emotions, the tool that makes the drums ring and sing. They were bae😂💛 . . I can't help myself from always wanting to experiment with new pairs when I'm at the shop. #drumsticks #stickrack #selectionprocess #rightweight #rightbalance #righttip #perfectgrip #experiment #explore #findyourpair #lol

0
@remindbythalpos

Είναι ο φόβος επίκτητο συναίσθημα; Ένα από τα γνωστότερα πειράματα στην ψυχολογία, το οποίο όμως προκάλεσε αντιδράσεις και κατακρίθηκε από πολλούς. Περισσότερα σχετικά με το παραπάνω πείραμα θα βρείτε στη σελίδα του site μας : https://thalpos.org.gr/el/nea-typos/nea-arthra/to-peirama-toy-mikroy-almpert-einai-o-fovos-epiktito-synaisthima #reMind #mentalhealth #awarenesscampaign #fear #experiment #thelittlealbertexperiment

0
@tech_enquiries

IPhones can withstand bullets better than Samsung, will this affect your choice? 💯 IPhones or Samsung? Comment down👇 _________________________________________________ DM us your reviews on a gadget and we may use them 💬 _________________________________________________ Support us by liking and commenting! Tag your friends that are interested in the latest gadgets! _________________________________________________ Selling promos/shout out now DM us or email us ([email protected]) 📩 Interested in sponsoring/donating us? Dm us for details _________________________________________________ #tech_enquiries #technology #gadget #electronics #technews #follow #content #like #comment #device #tech #gun #shoot #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #samsung #bulletproof #durable #phone #followme #test #experiment

0
@the.vapestreet.crb

Regrann from @apvi.official - Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

0
@hemsvision

Woman lost in her own thoughts 😊😊.. 1st time experimenting with painting tool 😁😁.. #newexperience #newthought #timepass #paint #digitalart #digitalpainting #digitalartist #digitalartwork #painting #painter #experiment #effects #woman

0
@sahabat.apvi.sumut

#Repost @sahabat.apvi with @get_repost ・・・ Regrann from @apvi.official - Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

0
@essevesse.dancecompany

"Sperimental HarpDance" EcuLab Classic - Palermo. Musica e danza. Francesca Milano al flauto francescamilano_flautist e Giorgia Panasci all'arpa. Coreografie e danza: Fabio Dolce Antonino Ceresia @essevesse.dancecompany @fabiodolce.art @kikkiac @giorgia_panasci @mil.fraflute Produzione esecutiva Francesco Panasci Management @francescopanasci #eculab #dance #music #harp #rassegna #sperimentale #2018 #palermo #friends #fluuute #flauto #chambermusic #panastudio #cala #giorgiapanasci #francescamilano #francescopanasci #antoninoceresia #fabiodolce #art #contemporanea #experiment #ecu #sicilia #coreografie #danzatori #harpist #flute #flautista #love at Panastudio

0
@dalangvapor_depok

Regrann from @apvi.official - Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

3
@sahabat.apvi

Regrann from @apvi.official - Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

0
@veritycampbellart

So I’ve been having fun guys!! I’m starting to get into gear for Drawlloween. I decided I want to try some different things this year, and try not to worry if it goes wrong! 😂 A bit of drawing, painting and try some completely new stuff, starting with modelling clay. So this little cat is my first attempt before doing the prompts. He was so much fun! If anyone has experience of FIMO please give me some tips 😊 I painted straight onto the clay with acrylic, but now realise this was wrong and it’s better to do a layer of vanish first, oh well you live and you learn 😂 #fimo #sculpting #acrylic #cute #cat #Halloween #witchcat #modellingclay #littlesculpture #experiment #instaart #cutecat

0
@kikkiac

"Sperimental HarpDance" EcuLab Classic - Palermo. Musica e danza. Francesca Milano al flauto francescamilano_flautist e Giorgia Panasci all'arpa. Coreografie e danza: Fabio Dolce Antonino Ceresia @essevesse.dancecompany @fabiodolce.art @kikkiac @giorgia_panasci @mil.fraflute Produzione esecutiva Francesco Panasci Management @francescopanasci #eculab #dance #music #harp #rassegna #sperimentale #2018 #palermo #friends #fluuute #flauto #chambermusic #panastudio #cala #giorgiapanasci #francescamilano #francescopanasci #antoninoceresia #fabiodolce #art #contemporanea #experiment #ecu #sicilia #coreografie #danzatori #harpist #flute #flautista #love at Panastudio

0
@apvi.dpd.bekasi

#Repost @seputarinfodunia (@get_repost) ・・・ Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

0
@dayak_vapestore

#Repost @apvi.official • • • • • Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

1
@mugeyildizjaakaappi

• Something special is coming @every_me_adana 📽🎞 📷 @bogamust 👻 #artistatwork #artistresidency #adana #expandedcinema #16mmfilm • at Adana, Turkey

2
@pasticcerianocidicocco

L'esperimento di ieri, nonché #colazione di oggi, sono questi quadrotti al #cocco con #confettura extra di #mirtilli. L'idea era quella di creare un'alternativa #glutenfree delle mie "Noci di Cocco". Devo lavorarci, ma devo dire che sono abbastanza soddisfatta del primo risultato. Un po' tanto friabili e sbriciolosi, ma dolci il giusto e con un bel sapore di cocco, che adoro. #vegan #dolci #sweet #sweetlife #healthyfood #cibosano #senzauova #eggsfree #senzaburro #butterfree #senzalievito #yeastfree #senzalatte #milkfree #senzaglutine #allergie #experiment #breakfast at Liguria, Italy

0
@sharonjaned

background info on this art piece. original title; Blok is Hot time; past bedtime (auntie duties) shots; One light; Green hair; donut lips; lipstik jewels; evolet 3.1 post prod; facetune (level buckwild) #experiment #pmsface #art #love

8
@admin_loyal

Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

0
@hal5.leuven

Elke donderdag organiseren we BUURTBAR 🍻 ism Riso samenlevingsopbouw - zelf als vrijwilliger achter de bar staan die avond ? Stuur een mailtje naar [email protected] 📬 Of kom gewoon iets drinken , vanaf 18u zijn er lagere prijzen en verlagen we de drempel van onze bar ! • • #buurtbar #buurtwerk #samenlevingsopbouw #riso #iedereensolidair #vrijwilligers #hal5 #kessello #leuven #samenstadmaken #nieuwstedelijk #experiment #warmestad #uitinleuven 📸 @diederikcraps at HAL 5

0
@jembo69

#Repost @apvi.official with @get_repost ・・・ Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

0
@onevapeshop

Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

0
@haagstreituk

The World's largest eye contact experiment is taking place on Saturday. Aiming to demonstrate the power of human connection #experiment #global #eyecontact #humanconnection https://hsuk.co/2xBx883

0
@apvi.official

Regrann from @seputarinfodunia - Ternyata beda yaa dengan rokok yg berbekas🤔 • • TAG TEMAN KAMU 💌💌 • Like 💕 , Coment 💬 , and Share 😍 • Jangan Lupa Follow ⤵⤵ @seputarinfodunia @seputarinfodunia • untuk info unik dan menarik dari seluruh dunia💕💕 • #seputarinfodunia #fakta #faktaunik #lucu #smoke #vape #experiment #cantik #tiktok #viral #vidioviral #vidio #wow #indah #menarik #pekanbaru #jakarta #malang #surabaya #kalimantan #lombok #medan #bandung #bali #makasar #semarang #jawabarat #sulawesi

24
@mystery_of_science_nd_research

#Experiment #BudgetInvolving #Plants #Plants #And #Insulin Potted Plants - Tk 150 - Tk 200/plant 10 Plants - Tk 1500 - Tk 2000/ Per Experiment Insulin Push - Tk 800/Per Insulin Push 1Insulin Push - Tk 800/Per Experiment Total for each experiment - Tk 3000 not only Number of experiments needed - God knows.....😓😓😓

0
@harrietelkerton

Green Light | “Design-Nation is thrilled to be creating a major new showcase for our designer members at DesignJunction, presented in the raw interiors of the Bargehouse at Oxo Tower. Our team have collaborated with product designer Raw Studio, furniture maker Jonathan Rose and textile innovator Joy Merron to develop “Green Light” a special installation of contemporary products for interiors that explore lighting and furniture, unusual, recycled and sustainable materials. These new 21st century designs have the potential to become classics, collectable and desirable, innovative and of excellent quality. Alongside our three collaborators we have invited half a dozen other talented designers to exhibit: Angie Parker, Charlie Birtles, Harriet Elkerton, Laura-Jane Atkinson, Sharyn Dunn and Winter & Kurth.” In the fascinating setting of the Bargehouse, unrefined and exposed, Design Nation have curated a truly exciting showcase of some very talented makers, which I am honoured to be a part of. Open 11-8 today and tomorrow, 11-5 Saturday and Sunday. at Bargehouse, OXO Tower Wharf

1
@kvcd_illustration

#experiment

0
@angelinapbk.ru_

5
@discoverychannelin

Watch Street Science starting 24th September at 6PM where Kevin Delaney leaves his lab behind to hit the streets for experiments that are so unusual, off-beat, and so unexpected they will blow your mind. . . . . . . . #streetscience #science #experiment #experiments #crazyexperiments #crazyscience #scienceexperiments #scienceexperiment

0
@thisisfsdartanddesign

Great use of colour and tone in this sketchbook page #artteachersofinstagram #art #portrait #experiment #sketchbooks at Framwellgate School Durham

0
@lilian_van_daal

LINK IN BIO for full video of my new project in collaboration with @oceanz3d

3
@tweekracht

SPELEN! Is ZO WAARDEVOL. 🎉🎉Het zorgt ervoor dat je dingen minder vasthoudt en gewoon lekker in beweging komt. Je hart volgt. Als je speelt voelen nieuwe stappen licht. Als een spel waarin je alleen maar telkens weer nieuwe ervaringen kunt winnen. Dat is PRACHTIG en waardevol! Zo kun je door het leven lopen als een soort van experiment.... Wat gebeurt er als ik DIT doe? En wat gebeurt er als ik DAT doe? Kinderen zijn daar heel goed in. Jij was er ooit heel goed in en het zit nog steeds in je. Je hoeft jezelf alleen maar de ruimte te geven om het te doen. Te experimenteren. Zoals wij met Splitpennen gespeeld hebben en ontdekten dat je 'saaiere' schoenen heel snel kunt pimpen tot iets nieuws. Super om te doen! Zonder te spelen hadden we het nooit bedacht. Dat gunnen we jou ook. Die pleziertjes en ontdekkingen en pleziertjes. Groot en klein. Ga maar lekker experimenteren en neem dingen eens even niet zo serieus. Daar wordt alles een stuk leuker en luchtiger van. HURRAY! 😍💃💃 Wat ga jij vandaag voor iets nieuws ontdekken of proberen? We zijn benieuwd!! Liefs, Team TweeKracht. #kracht #veerkracht #spelen #plezier #groei #play #fun #cool #smile #creative #energy #life #freedom #france #verbinding #tweekracht #empowerment #coach #coaching #twinstrength #energie #fit #quote #design #share #quote #personal #verbinding #team #today #experiment

0
@nhyta_rakamochy

dari kemarin penasaran banget pengen nyoba buat sendiri.. sekarangkan harga makanan yg atu ini dah mahal yah (*bagi saya yaaahhh mahal bingit). jadi ta pikir kalau bisa buat sendiri WHY NOT!!!! Dan ternyata hasilnya,,,, taraaaaaaaaa TERANG BULAN SEDANG *bukan terang bulan mini 😁😁😁😁😁😁 niat bikin untuk makan sendiri saja, ternyata jadi segini... ya udah buat bagi2 tetangga aja... 😍😍😍 #experiment #success #happy at Desa Cenggu

0
@minalstudio

Mind Tourists. 41 Moves

1
@fableworld_

"Houston, we have a....child" • I had the privilege of attending a presentation by the incredible Solange Cunin last week. 👇 🔸️At 25 she has built and sold her space company Cuberider, not to mention helped hundreds of kids send their experiments🔬🔭 into space! However... 🔸️Aside from her amazing work with primary and high school students to get them into STEM and help them send experiments to space that have real value i.e. astronauts need face too! 🔸️Aside from her being the first person to get Aus government approval to fly a mission to space 🔸️Aside from her being an awesome role model for #girlsintech 🔶️ She said something which we should all take note of: "Our kids in Primary school now will be the MARTIANS of the future. They will need to have a different kind of mentality and be psychologically prepared to sustain life there." • 🆗️Got me thinking what can and should we be doing at home and in our schools to prepare our future little martians? ● ● ● ○ #astronaut #astronautkids #space #kidsinspace #spacetravel #kidsonthemoon #martians #mars #wildchild #lostinspace #matteroftime #science #sciencekids #rockets #rocketlaunch #lifeonmars #rocketscience #rocketeer #engineers #engineering #childengineer #experiment #spaceexperiment #childhooddream #womenintech #womanintech #womenengineers #womeninstem #majoringmommys

0
@carolinawatch

NEW ARRIVAL G-SHOCK SPECIAL EDITION GMW-B5000-1 RESIN BAND 200 WATER RESISTANCE G-SHOCK CONNECTED APP MOBILE LINK TOUGHT SOLAR RADIO CONTROLLED WATCH,MULTI BAND 6 OFFICIAL WARRANTY 2 YEARS Rp.8.999.000 Langsung datang ke outlet CAROLINA WATCH yang ada di kota anda. Untuk info dan pemesanan Online kunjungi web kami www.carolina.watch dan shopee.co.id/carolina watch atau melalui whatsapp : 0852-3643-7157 #guess #guesswatch #guessindonesia #jualjamtanganori #jamtanganindonesia #jualjamasli #pastioriginal #jamcoupleoriginal #watch #watches #watchoriginal #expeditionwatch #expedition #expeditionoriginal #jamtanganindo #jamtanganindonesia #jamtanganoriginal #jamtanganfossiloriginal #watchsunto #watchoriginal #watchesforsale #watchwomens #onlineshopindonesia #expeditionwatch #expedition #expeditionoriginal #experiment #expeditionoriginal #jualjamtangan #jamcoupleoriginal #fossils #fossil #albawatch #alba #gshockoriginal #gshock #jamtangangshock

0
@infinitehappinesshacks

A special post today about a brilliant nutritional reset programme esteemed diet guru @veevitalhealth is hosting online from 1st October. It’s a brilliant way to organise yourself and commit to optimal wellbeing through a nutrient dense diet and enlightening mental principles. I shall be signing up myself for sure. Official description below. ✨✨✨ 7 Day Vital Reset - Registration is Now Open! ✨✨✨ “This is a lovely, gentle but super effective 7 Day Reset. For those who have done it before, there are lots of new recipes, and one or two favourites! It's not just about the food either, I've also included other ways for you to detox mind too, and I've brought in some principles from Ayurveda, the amazing ancient mind-body health system. But if you only want to follow the nutrition part of the programme, that's also fine too. It's all about finding what you are comfortable with, so that you can do it. I'm really looking forward to this one myself, as I do feel in need of a bit of cleanse! And as it coincides with Go Sober in October, it's a great week to start it. The Reset is supported with a Private Facebook Group, but anyone who can't make the first week of October can still do the reset in their own time. All the info can be found on this link: www.veevital.com/OctoberReset. You'll also find an FAQ page, but if you have any other questions, please do post below, or message me. Vx @veevitalhealth “ ✨✨✨ . . . . . #nutrition #diet #wellbeing #guthealth #microbiome #health #vitality #cooking #food #bestself #reset #detox #experiment #ayurveda #superfood #vitamins #minerals #balance #veevital at Holborn

1
@carolinawatch

NEW ARRIVAL GR-B100-1A2 RESIN BAND 200 WATER RESISTANCE G-SHOCK CONNECTED APP MOBILE LINK TOUGH SOLAR OFFICIAL WARRANTY 2 YEARS Rp.4.124.250 Langsung datang ke outlet CAROLINA WATCH yang ada di kota anda. Untuk info dan pemesanan Online kunjungi web kami www.carolina.watch dan shopee.co.id/carolina watch atau melalui whatsapp : 0852-3643-7157 #guess #guesswatch #guessindonesia #jualjamtanganori #jamtanganindonesia #jualjamasli #pastioriginal #jamcoupleoriginal #watch #watches #watchoriginal #expeditionwatch #expedition #expeditionoriginal #jamtanganindo #jamtanganindonesia #jamtanganoriginal #jamtanganfossiloriginal #watchsunto #watchoriginal #watchesforsale #watchwomens #onlineshopindonesia #expeditionwatch #expedition #expeditionoriginal #experiment #expeditionoriginal #jualjamtangan #jamcoupleoriginal #fossils #fossil #albawatch #alba #gshockoriginal #gshock #jamtangangshock

0
@thepeppyscientist

Meet Jordan, my partner in crime (and in life), and the person who actually motivated me to start thepeppyscientist a year ago ❤️ . Jordan is also a researcher, but a very different kind of researcher to me! He performs research for Australia’s Department of Defence... that is why he is currently on a Navy ship!

2
@marinapearson

Are you evaluating yourself, your life, others the majority of the time? If so, has it ever occurred to you to just live your life and enjoy it? Its actually possible as Michael shares in this episode. Grab a cuppa and join us. And if you enjoyed it, please leave a review or leave your comments below! Join us here > http://bit.ly/JOBP2018 Join us by 1. Clicking on my bio link  And if you like what you hear, please leave us a review to spread the joy! #muminbusiness #joy #happiness #womeninbusiness #entrepreneur #followyourjoy #freedom #wisdom #truth #quote #love #joyofbeing #magic #inthemoment #findyourjoy #stresslesslivemore #wellbeing #hope #truenature #selfcare #health #ownit #createtheimpossible #experiment #remember #podcast #mentalhealth #insight #listen #trust

0
@carolinawatch

NEW ARRIVAL G-SHOCK GR-B100-1A4 RESIN BAND 200 WATER RESISTANCE G-SHOCK CONNECTED APP MOBILE LINK TOUGH SOLAR OFFICIAL WARRANTY 2 YEARS Rp.4.124.250 Langsung datang ke outlet CAROLINA WATCH yang ada di kota anda. Untuk info dan pemesanan Online kunjungi web kami www.carolina.watch dan shopee.co.id/carolina watch atau melalui whatsapp : 0852-3643-7157 #guess #guesswatch #guessindonesia #jualjamtanganori #jamtanganindonesia #jualjamasli #pastioriginal #jamcoupleoriginal #watch #watches #watchoriginal #expeditionwatch #expedition #expeditionoriginal #jamtanganindo #jamtanganindonesia #jamtanganoriginal #jamtanganfossiloriginal #watchsunto #watchoriginal #watchesforsale #watchwomens #onlineshopindonesia #expeditionwatch #expedition #expeditionoriginal #experiment #expeditionoriginal #jualjamtangan #jamcoupleoriginal #fossils #fossil #albawatch #alba #gshockoriginal #gshock #jamtangangshock

0
@ainsley_jademary

Throwback to 6 years ago! I'm so happy with my decision to finally go back to college and 're take my science course! Yes it's very stressfull and it's alot of work to be doing in such a short space of time but I finally feel like my life is going somewhere and I'm so excited to be starting this new chapter in my life. This is the happiest I've felt in a little while and it feels good 😊 #throwback #throwbackthursday #6yearsago #geek #sciencegeek #experiment #collegetimes #science #maturestudent #imgettingthere #feelinghappy #feelinggood #bigdecisions

2
@janelovesjesus

아이에게 베이킹 소다를 손수 옮겨서 물감을 섞은 약병에 식초를 넣고 색깔 놀이를 즐겨보아요 색깔에 대해서 그리고 간단한 과학에 대해서 알아가고 있어요~ 막판에는 아예 식초 반통을 건네 줬더니 신나게 만들면서 은비는 연신 콜라야 콜라야 ㅋㅋㅋㅋ 귀요미 과학자 #👩🏻‍🔬 #은비과학 #베이킹소다 #식초수업 #간단놀이 #식초냄새 #물감놀이 #엄마표과학놀이 #엄마표놀이 #4세과학 #엄마표미술놀이 #홈스쿨 #은비야학교안가 #babyhomeschooling #scienceandart #colors #bakingsoda #venigar #experiment #homeschool #rainnyday

3
@ilbit

0
@julia_binfield

Here again printing last bits for my exhibition. Save the date! 6 October Camogli!! . . . #camogli # p46photogallery #adayatthesea #experiment #monoprint #monotipia #madeinmilan #blue #printing #mightkeepthiseditions at Milan, Italy

0
@technolozic

The coanda effect😍 Follow @technolozic for more #physics #technews #tech #techno #fun #funnyengineering #science at FollowNow

1
@like_show_rostov_on_don

0
@ale.pacor

A caso. (Quando ti parte la macchina fotografica😂) at Italy

1
@tipsytale

Getting rid of mid week crisis... #workmode #notes #cocktailsession #flavors #experiment #drinkoftheday

0
@somethingforcatering

Adapting | Evolving | Changing. . . Seasonal produce have a big impact on how we change, alter and grow our menu. . . #somethingforeveryone #somethingforcatering #supportlocal #change #seasonal #experiment #flavour #farmtoplate #local www.somethingforcatering.com

0
@stacyhsuhsu

我家的白色皮沙發原本是個高檔名牌貨,養了貓以後,面。目。全。非。😱😱😱 本來想汰換,但難保新沙發不會又遭毒爪,上網找現成的布套,不是尺寸形狀不合,就是款式花樣老舊,而且皮沙發材質滑溜,一般的套子根本無法固定。 傷神了許久,決定自己車縫試試,向鄰居借了縫紉機,永樂市場菜鳥挑布,家裡沒有布剪就用勞作小剪刀裁剪,沒有布尺就用鐵捲尺仗量,沒有粉土就用簽字筆做記號… 工欲利其事但卻沒有善其器,再加上我的三腳貓裁縫技術,一。切。從。簡。😁😁😁 將將將將 ,完。工。👏🏻👏🏻👏🏻 雖然不完美,可是完美地解決了我的困擾,材質耐抓耐髒,非常容易穿上拆下,可以丟進洗衣機清洗,而且內層還專業地車縫了防水裡布喔喔喔 我。好。棒。棒。😁👍🏻👍🏻 #diy #sprit #experiment 隨性路缐 #實驗精神 #純手工 #全球限量 #環保

43
Next »