Flower3D Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@patiiiha

Szalenstwo dnia dzisiejszego 😊😉 #bake #kwiaty3d #flower3d #flowers #ciacho #galaretka #cooking #kitchen

2
@tullebeads

TERGODA JIWA TENGOK MANIK . rasa macam nak jahit cepat2 kat baju kosong dan terus melaram pi kenduri . Syoknyaaa tengah makan kakak sebelah jeling2 , "lawanya manik. Beli kat mana ? " Kita orang perempuan ni memamg suka kena puji 🙊 Hehehe . Tunggu apa lagi , tekan je link kat bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

1
@tullebeads

TERGODA JIWA TENGOK MANIK . rasa macam nak jahit cepat2 kat baju kosong dan terus melaram pi kenduri . Syoknyaaa tengah makan kakak sebelah jeling2 , "lawanya manik. Beli kat mana ? " Kita orang perempuan ni memamg suka kena puji 🙊 Hehehe . Tunggu apa lagi , tekan je link kat bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

1
@jennymio

0
@lbrsmy

Testimoni customer yang dah menggunakan service dan produk LBRS mmg ramai. Syukur kami dapat bantu customer2 kami mencantikkan baju/shawl mereka. Paling Best di @lbrsmy ialah 💯 Service bagus 💯 layanan tip top 💯 produk yang cantik merelit 💯 Design2 kami boleh custom made 💯 Voucher dan Member price untuk customer2 kesayangan Online order www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 #madeperfectwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjatangan #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #manikmurah #flower3d #flowerLBRS #flowerpatch #patch

1
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

1
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

0
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

3
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

2
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

2
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

0
@cristianasantosestilismounhas

Os nudes estão na moda e esta combinação fica linda não acham? 😍 #acrylic #revenge #18 #flower3d #paintgel #nailartist #hannavasko #cristianasantosestilismodeunhas

0
@cristianasantosnails

Os nudes estão na moda e esta combinação fica linda não acham? 😍 #acrylic #revenge #18 #flower3d #paintgel #nailartist #hannavasko #cristianasantosestilismodeunhas

0
@itsfashionhijab

Hi Lovelies #ShawlFeather #ShawlFeatherRock #Batu #Manik #flower3d #MauHargaBorong ? Dm akak ya..017-6594348💞

0
@studiosonianails

1
@lbrsmy

Anda founder shawl? Jadikan shawl anda unik seperti yg di kongsi oleh customer LBRS 👆 Nak dekat raya ni so cepat2 buat design shawl yg laku keras berdesup pelanggan beli okayyy 😍 Online order www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas #madeperfectwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjatangan #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #manikmurah #flower3d #shawlbeaded #beader #beading #shahalam

0
@tullebeads

Banyak dia borong dengan kami tau ,, terima kasih .. Sapa yg nk join postage tekan je link pada bio . FEDBACK CUSTUMER . alhamdulillah custumer semua berpuas hati dengan koleksi2 dari kami .. . Anda yg nak order silakn tekan link pada bio . #flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

0
@tullebeads

"RUPA-RUPANYA.. INILAH CARA PALING CEPAT, PALING JIMAT DAN PALING SELAMAT UNTUK PASANG MANIK PADA TUDUNG ATAU PAKAIAN" . Berita baik buat wanita semua! Tahu tak, sekarang sis dah tak perlu bazir duit dan bazir masa hantar tudung atau pakaian untuk tampal manik dekat kedai. Sebab, dengan Hotfix Applicator, sambil tengok drama pun boleh tampal manik cantik-cantik tau. . "WOW! MENARIKNYA HOTFIX APPLICATOR NI, BOLEH CITER LAGI LANJUT TAK?" . Boleh sis, lagipun kami nak bagi harga paling istimewa dekat sis semua 😉 . TAHU TAK, KENAPA SIS PERLU MILIKI HOTFIX APPLICATOR NI? [+] - KOS YANG SANGAT MURAH! - Buat apa bazir duit sampai beratus ringgit semata-mata nak tampal manik dekat tudung/pakaian? . [+] - SENANG DIGUNAKAN! - Alahai... Anak saya yang darjah 3 pun pandai tampal manik pakai Hotfix ni tau, tak perlu pergi kursus pun. Tampal-tampal, siap! . [+] - SELAMAT - InshaAllah, sangat selamat kalau sis guna Hotfix ni sebab bentuknya kecil macam pen je.. Ringan dan tak memerlukan tenaga elektrik yang banyak. . [+] - FLEKSIBEL - Boleh guna untuk tampal pelbagai jenis saiz manik. Dari kecil, hinggalah yang besar. Lagipun, kami bagi FREE 7 kepala screw pelbagai saiz yang boleh ditukar ganti. . [+] - JIMAT ELEKTRIK - Yang ni paling best tau, nak dapat tudung/pakaian cantik tapi, tak perlu bazirkan elektrik. Bentuk Hotfix yang kecil seperti pen ni, hanya menggunakan tenaga elektrik yang minimum saja tau. . Jangan risau.. Walaupun memerlukan tenaga elektrik yang rendah saja, ia tetap mampu menampal manik dengan begitu utuh. . . So, jangan risau ya. Semua ditanggung beres. Hehe.. . "EH! SAYA NAK LAH HOTFIX NI, MEMANG WAJIB ADA SATU DEKAT RUMAH" . Hotfix Application ni stok tak banyak tau, dengan harga murah macam ni.. Saya jangka, dalam masa singkat barang akan sold out Kalau serius nak boleh terus whatsapp saya ya . 0179597191 0179597191 0179597191 . #flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

0
@tullebeads

"RUPA-RUPANYA.. INILAH CARA PALING CEPAT, PALING JIMAT DAN PALING SELAMAT UNTUK PASANG MANIK PADA TUDUNG ATAU PAKAIAN" . Berita baik buat wanita semua! Tahu tak, sekarang sis dah tak perlu bazir duit dan bazir masa hantar tudung atau pakaian untuk tampal manik dekat kedai. Sebab, dengan Hotfix Applicator, sambil tengok drama pun boleh tampal manik cantik-cantik tau. . "WOW! MENARIKNYA HOTFIX APPLICATOR NI, BOLEH CITER LAGI LANJUT TAK?" . Boleh sis, lagipun kami nak bagi harga paling istimewa dekat sis semua 😉 . TAHU TAK, KENAPA SIS PERLU MILIKI HOTFIX APPLICATOR NI? [+] - KOS YANG SANGAT MURAH! - Buat apa bazir duit sampai beratus ringgit semata-mata nak tampal manik dekat tudung/pakaian? . [+] - SENANG DIGUNAKAN! - Alahai... Anak saya yang darjah 3 pun pandai tampal manik pakai Hotfix ni tau, tak perlu pergi kursus pun. Tampal-tampal, siap! . [+] - SELAMAT - InshaAllah, sangat selamat kalau sis guna Hotfix ni sebab bentuknya kecil macam pen je.. Ringan dan tak memerlukan tenaga elektrik yang banyak. . [+] - FLEKSIBEL - Boleh guna untuk tampal pelbagai jenis saiz manik. Dari kecil, hinggalah yang besar. Lagipun, kami bagi FREE 7 kepala screw pelbagai saiz yang boleh ditukar ganti. . [+] - JIMAT ELEKTRIK - Yang ni paling best tau, nak dapat tudung/pakaian cantik tapi, tak perlu bazirkan elektrik. Bentuk Hotfix yang kecil seperti pen ni, hanya menggunakan tenaga elektrik yang minimum saja tau. . Jangan risau.. Walaupun memerlukan tenaga elektrik yang rendah saja, ia tetap mampu menampal manik dengan begitu utuh. . . So, jangan risau ya. Semua ditanggung beres. Hehe.. . "EH! SAYA NAK LAH HOTFIX NI, MEMANG WAJIB ADA SATU DEKAT RUMAH" . Hotfix Application ni stok tak banyak tau, dengan harga murah macam ni.. Saya jangka, dalam masa singkat barang akan sold out Kalau serius nak boleh terus whatsapp saya ya . 0179597191 0179597191 0179597191 . #flower3d #3dflower #jahitmanik #diy #beads #floweronnet #ironpatch #penekapmanik #hotfix #rhinestones #tulle #netlembut #montees #gamfabrik #hitfixaplicator #lbrsmy #lbrs #cantik #bajutunang #bajunikah #lacemurah #ingatfesyeningatLBRS #bajuraya

0
@lbrsmy

#throwback Customer beli flower dan beads dari kami pastu dia cantikkan sendiri baju nyer 😍 Lawa kan? Online order www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas #madeperfectwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjatangan #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #manikmurah #flower3d

0
@akira.nails

0
@belezarepublic

Satu lagi warna Beleza Veget Series. Warna grey dengan Spiral Gold stalk. Cantik dia kemain . Semua Veget series ni latest flower tau uols. Uols tak akan jumpa design yg sama mcm @belezarepublic kat tempat lain (riak nau!) Hehe . So uols dah boleh order kat whatsapp; +60137436003 . Harga : 1pcs RM3 . TAPI . 20pcs ke atas :10% less 50pcs ke atas : 30% less 100pcs ke atas : 50% less . #flower3d #bungasequin #beads #manik #belezarepublic #belezarepublicsales

0
@lbrsmy

2019 New Product 😍 Ada yang suka? Ni semua iron on je. More new products with many color options coming 🔜 Online order www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas #madeperfectwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjatangan #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #manikmurah #flower3d

3
@belezarepublic

Lace @Belezarepublic wajib cantik ye uols. Kalau tengok depan2 lagi lah syahdu jadinya . Jangan lupa serbu Pop Up Booth @Belezarepublic di Ground Floor KB Mall mulai 31 Januari 2019 hingga 9 Februari 2019 ni . Hmm..uols dah plan belum baju raya tahun ni warna apa? . #lace #fulllace #lace3d #patchlace #flower3d #irononfloral #ironpatch #beads #belezarepublic #belezarepublicsales #belezarepublicevent at KB Mall, Kotabaru, Malaysia

0
@belezarepublic

Another color from Beleza Veget Series. . Warna wajib dalam koleksi @belezarepublic. PURPLE uols! . Purple is hot to go! . Kali ni dengan stalk silver & also purple beads. . Comel kan? . #beads #flower3d #bungasequin #irononfloral #belezarepublic #belezarepublicsales #belezarepublicevent

0
@christriocz

🧚‍♀️ MOLDING GEL - Dòng gel nổi không cần lau rượu khi hơ đèn, làm nền 4D, 5D hay 6D, những bông hoa hồng handmade này tưởng chừng khó làm đòi hỏi khéo tay nhưng dễ làm lắm ạ, nặn cùng nước lạnh không có gì khó đâu nhaaa, khách nhà bé con trai còn nặn được nói gì khách nữ ạ 🧚‍♀️ 🖋 Làm cùng nước lạnh không phải tiếp xúc với lưu huỳnh 🧚‍♀️ 🖋 Chỉ khô và cứng khi hơ đèn thôiii nên khách vô tư chỉnh sửa thoải mái lunnn 🧚‍♀️ 🖋 Bảng màu gồm 24 màu chọn lọc vô cùng đẹp hơn nữa có thể mix màu tuỳ ý nữa nhaaa 🧚‍♀️ 🖋 Dễ làm, k độc hại sức khoẻ nên khách cứ yên tâm đi ạ, bảo vệ sk cho khách về cả đường dài luôn 🧚‍♀️ 🖋 350.-/ 7gram 24 màu siêu xig 🧚‍♀️ 🖋 Inbox để biết thêm thông tin chi tiết ạ 🧚‍♀️ #moldinggel #flower3D #christriocz

0
@belezarepublic

BELEZA VEGET FLOWER . Black with silver stalk . Another new flower by @belezarepublic . Insha Allah semua flower ni Am akan bawa ke booth @belezarepublic di Kb Mall pada 31 Januari hingga 9 Februari ni . Ada ke yang nak shopping online bunga ni? . #flower3d #bungasequin #bungakain #bunga3d #irononfloral #belezarepublicsales #belezarepublic #belezarepublicevent at KB Mall, Kotabaru, Malaysia

0
@kursuspayetjakarta

Kelas chuncky bead di rancang khusus buat kamu yang ingin berwirausaha. ° ° ° Informasi pendaftaran silahkan WA di 083874622277 ° ° #payetkebaya #jualpayetonline #payetkristal #gamissyari #Kebaya #kebayaakadnikah #flower3d #dkijakarta #bsdcity #kemang #kelapagading #bunga3d #jualpayetonline # #pouchmakeup #gaun

0
@kursuspayetjakarta

Kelas chuncky bead di rancang khusus buat kamu yang ingin berwirausaha. ° ° ° Informasi pendaftaran silahkan WA di 083874622277 ° ° #payetkebaya #jualpayetonline #payetkristal #gamissyari #Kebaya #kebayaakadnikah #flower3d #dkijakarta #bsdcity #kemang #kelapagading #bunga3d #jualpayetonline # #pouchmakeup #gaun

0
@belezarepublic

"YEAH..LAMA DOH TUNGGU DEMO MARI KB" . Haaa..lamo doh kawe dok mari KB ni. Setahun doh . Get ready uols. 31 Januari hingga 9 Februari, @belezarepublic akan berada di Ground Floor KB Mall. Betul-betul area chicken rice shop tu nanti. Kira dekat main entrance la tu . Apa lagi nak bawak eh utk uols di Kota Bharu ni? . #lace #eyelashlace #borderlace #fulllace #lacepenuh #flower3d #bungasequin #bungakain #patchlace #belezarepublicsales #belezarepublic at KB Mall, Kotabaru, Malaysia

0
@belezarepublic

BELEZA VEGET FLOWER . Peach flower with Gold stalk . Isn't it pretty? . #flower3d #bungasequin #bunga3d #belezarepublicsales #belezarepublicevent

0
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

0
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

0
@beadsbytajida

BAJU CANTIK TAK SEMESTINYA MAHAL , KALAU PANDAI JAHIT BUNGA 3D SENDIRI KAN JIMAT . . alaaa sis , saya xpandai jahit .. Boleh ke ni ? . In shaa Allah boleh , sis dah siap susunkan semua bunga atas net , uolls tak yah pening2 nak designkan , tak payah risaj bunga lari2 atau senget .. . Ada banyak pilihan bunga , hanya pilih dan mix n match kan dengan baju anda , nak tukar colour pin boleh tau ,, FREE je , xde extra charge . jadi , apa tunggu lagi .. Tekan link pada bio untuk order . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #maniktabur #chunkybeads #tulle #kainnet #bazarpaknil #beadsironon #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #tajidacollection #kainpasangmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajuakadnikah #beadsmurah #borong #hotfixaplicator #rhinestone #penekapmanik

0
@lbrsmy

[ Baju lebih cantik dengan manik dan flower3D 😍 ] Jangan biarkan baju anda kosong kusam. Beli di @lbrsmy guaranteed baju anda akan lebih cantik berseri! 👍👍👍 😍😍😍😍😍😍 Nak baju cantik berseri? Whatsapp Min sekarang www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas #madeperfectwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjatangan #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #manikmurah #flower3d #jahitmanik #jahitmanikbaju #shawlbeaded #beader #beading

0
@belezarepublic

Alhamdulillah..seorang lagi #belezean yang berpuas hati dengan quality & layanan dari @belezarepublic . Insha Allah this coming 31st January sampai 9th Februari, kami akan berada di Ground Floor KB Mall lagi 😊 . Uols nak Am bawak apa kali ni? . #lace #eyelashlace #borderlace #flower3d #diamondstrip #diamondpatch #irononfloral #dokoh #fulllace #belezarepublicevent #kotabharu #kelantan

5
@tullebeads

TERGODA JIWA TENGOK MANIK . rasa macam nak jahit cepat2 kat baju kosong dan terus melaram pi kenduri . Syoknyaaa tengah makan kakak sebelah jeling2 , "lawanya manik. Beli kat mana ? " Kita orang perempuan ni memamg suka kena puji 🙊 Hehehe . Tunggu apa lagi , tekan je link kat bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@tullebeads

TERGODA JIWA TENGOK MANIK . rasa macam nak jahit cepat2 kat baju kosong dan terus melaram pi kenduri . Syoknyaaa tengah makan kakak sebelah jeling2 , "lawanya manik. Beli kat mana ? " Kita orang perempuan ni memamg suka kena puji 🙊 Hehehe . Tunggu apa lagi , tekan je link kat bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@tullebeads

TERGODA JIWA TENGOK MANIK . rasa macam nak jahit cepat2 kat baju kosong dan terus melaram pi kenduri . Syoknyaaa tengah makan kakak sebelah jeling2 , "lawanya manik. Beli kat mana ? " Kita orang perempuan ni memamg suka kena puji 🙊 Hehehe . Tunggu apa lagi , tekan je link kat bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@beadsbymiza

Warna ni sahaja yang ada stok buat masa ni 😍😍 Berminat terus whatsupp Dm tak nampak stok dan Warna hanya pada pic sahaja 📳01121266676 📳01121266676 Patch lace grey dan black Rm10/pcs Postage Semenanjung Rm8 Postage sabah & sarawak Rm12 #patchlace #patchlacemurah #patchlacebajupengantin #patchlaceshawl #patchlaceputih #patchlacesequin #patchlacemalaysia #patchlacehitam #patchlaces #patchlaceveil #patchlacebeading #3dflower #patchlace3d #patchlacemanik #patchlacesveil #patchlaceutkbaju #patchlacebajukurung #patchlacedress #patches #patchesmurah #irononpatches #chunkybeads #jahitmanik #beads #flower3d #tempahanraya #manik #vcsom #kelasjahitmanik #borderlace

0
@lbrsmy

#wanyhasrita in Kree.My Nice dan simple kan? T shirt pun ada embellishments nampak berseri can cantik 👍 Baju bermanik, barulah cantik Online order www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 #madeperfectwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjatangan #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #manikmurah #flower3d

0
@tullebeads

Bunga daisy ,, hot item laku keras ... Baju yg kosong tu letak je bunga ni terus naik seri tau .... Lepas tu tambah manik atau beads sikit bagi relip2 baju tu ... Haah ,, kebaboom . . Rugi kalau x beli ,, simpan dah boleh planning design baju raya tahun depan .. Hehehe . Tekan link pada bio untuk order .. 0179597191 0179597191 0179597191 . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@tullebeads

TERGODA JIWA TENGOK MANIK . rasa macam nak jahit cepat2 kat baju kosong dan terus melaram pi kenduri . Syoknyaaa tengah makan kakak sebelah jeling2 , "lawanya manik. Beli kat mana ? " Kita orang perempuan ni memamg suka kena puji 🙊 ,, jalan pon rasa xpijak tanah .. Hehehe . Tunggu apa lagi , tekan je link kat bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@tullebeads

TERGODA JIWA TENGOK MANIK . rasa macam nak jahit cepat2 kat baju kosong dan terus melaram pi kenduri . Syoknyaaa tengah makan kakak sebelah jeling2 , "lawanya manik. Beli kat mana ? " Kita orang perempuan ni memamg suka kena puji 🙊 ,, jalan pon rasa xpijak tanah .. Hehehe . Tunggu apa lagi , tekan je link kat bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@lbrsmy

Design2 requested by customer Lawa2 ni sbb cantik di hiaskan di baju anda. Jangan biarkan baju anda kosong ye! 😍 Online order www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas Waze LBRS Hartamas #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #kerjamanik

2
@tullebeads

Beads bukan sebarang beads , beads material glass , 10kali lebih shining berbanding beads biasa .. . Beads ni fast seller sebab 💯nampak exclusive 💯glass material 💯extra shining 💯colour matching semua colour baju . Dari jauh orang duk pandang2 , relip2 baju , jauh pin dah nampak .. Cuba imagine kalau letak dekat baju raya , baju kenduri , baju kahwin , baju tunang dan semua bju 😁 .. Letoppss habis !!! . . Cepat order sebelum habis stok Tekan link pada bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@tullebeads

Beads bukan sebarang beads , beads material glass , 10kali lebih shining berbanding beads biasa .. . Beads ni fast seller sebab 💯nampak exclusive 💯glass material 💯extra shining 💯colour matching semua colour baju . Dari jauh orang duk pandang2 , relip2 baju , jauh pin dah nampak .. Cuba imagine kalau letak dekat baju raya , baju kenduri , baju kahwin , baju tunang dan semua bju 😁 .. Letoppss habis !!! . . Cepat order sebelum habis stok Tekan link pada bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@tullebeads

Beads bukan sebarang beads , beads material glass , 10kali lebih shining berbanding beads biasa .. . Beads ni fast seller sebab 💯nampak exclusive 💯glass material 💯extra shining 💯colour matching semua colour baju . Dari jauh orang duk pandang2 , relip2 baju , jauh pin dah nampak .. Cuba imagine kalau letak dekat baju raya , baju kenduri , baju kahwin , baju tunang dan semua bju 😁 .. Letoppss habis !!! . . Cepat order sebelum habis stok Tekan link pada bio untuk order . 0179597191 0179597191 0179597191 . . #flower3d #manikmurah #kerjatangan #madeperfactwithLBRS #trustedseller #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #hotfixcrytals #haflpearl #pearl #irononmanik #trimming

0
@forevers_nails

1
Next »