Flower3D Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@lbrsmy

[Customer satisfaction guaranteed] Kenapa ramai pecinta manik dan lace shopping di @lbrsmy 😘 💯 Fast response 💯 Reliable service 💯 Friendly staff/admin 💯 Affordable products 💯 Latest products Panjang lagi list tapi admin belanja 5 je sebab kenapa ramai shopping di @lbrsmy 😘 Takyah scroll2 dah buat penat je.. terus je follow @lbrsmy dan order sekarang Online order www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas Open 11am-8pm Tuesday-Sunday #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #chunkybeads #furtrimming #lacemurah #lacecantik #beadsmalaysia #trimming #manik #manikmurah at Desa Sri Hartamas

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@lacebytajida

Ada yg nak kahwin raya haji ni ?? Celat grab 3dflower nie sebelum stok habis ,, sesuai sangat letak pada baju akad nikah ,, . . Semua ni RM90 JE tau .. Dah siap jahit atas net ,, just letak je pada bahagian yg u nak .. Xyah pening2 nak petern kan .. . Jangan lupa tekan link pada bio untuk order 😉 . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #glitterlace #swaroski #chunkybeads #diamond #pukaltudung #tailor #tempahanpakaianwanita #pukalshawl #neelofa #ctdk #bazarpaknil #eusahawan #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #resepikek #tajidacollection #kainpasangmurah #tudunglabuh #bajukurungmoden #bajuraya

0
@lacebytajida

Set untuk tangan dan pinggang @ bawah banu pon boleh .. Sweet je nampak ,, letak pada baju akad nikah pon sesuai ni ,, . Harga berapa sis ?? RM80 je uoolllsss .. Berbaloi sangat ,, set ni dah siap patern atas net tau .. Uuoolls just letak je kat mana uoolls nk letak ,, senang sangat .. . . #3dflower #flower3d #diy #manik #jahitmanik #lacemurah #lace3d #lace #glitterlace #swaroski #chunkybeads #diamond #pukaltudung #tailor #tempahanpakaianwanita #pukalshawl #neelofa #ctdk #bazarpaknil #eusahawan #dropship #trustedseller #erezeki #surirumah #resepikek #tajidacollection #kainpasangmurah #tudunglabuh #bajukurungmoden #bajuraya

2
@lbrsmy

Merdeka contest on!! meh teka berapa biji Beads untuk design Bendera Malaysia ni gaiss💋👀❗️ siapa dapat teka/kira dengan betul kami akan berikan voucher shopping di LBRSMY sebanyak RM30! korang kira, nanti kami pilih (random) siapa yg jawab dengan betul. nak join sila tags 3 kawan korang! uolsssss cepat 💐🤣 . #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #chunkybeads #resinclaw #trustedseller #jahit #jahitmanik #jahitmanikbaju #shawlbeaded #beader #beading #trustedseller

82
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@lbrsmy

assalamualaikum hi semua!!🌹 ni size untuk diamond clear 01 , nak borong?? dm atau ws kami ya🤗😘‼️ kami bagi best price tauuu.. . Online order www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #chunkybeads #resinclaw #resinmatte #jahitmanik #jahitmanikbaju

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@lbrsmy

Klasik bertemu modern Dokoh bertemu Tassel, hasilnya sgt klasmod 😍😍😍 Letak kt shawl ni... letoppppsssss! Order online www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #tassel #tasselMalaysia #lacemurah #lacecantik #beadsmalaysia #trimming #manik #manikmurah #jahitmanik #jahitmanikbaju #shawlbeaded #beader #beadsmalaysia at Desa Sri Hartamas

0
@lbrsmy

Closeup lace terbaru! Sila rasa teruja dan save duit sbb kami dah nak bawak masuk lace terbaru yg bakal menggegarkan dunia fesyen. 💋 Online order www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #lacemurah #lacecantik #beadsmalaysia #trimming #ootd #bajukurung #jubah #uitmfashionstudent #fashiondesigner #softlace #fabrichunting #tokeikain #kainlacemurah #trustedseller at Lace, Beads, Rhinestones and Such

0
@lbrsmy

[Anda tailor dan ingin berikan customer kelainan?] Thank you sis @diba_tailor kerana sudi share hasil kerja sis. Lawa2 hasilnya, kemas jahitannya jugak 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #makeyourcustomerhappy #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #tailoring #tailor #beadsmalaysia #tukangmanik #kerjatangan #kerjakahwin #kedaimanik

1
@valentinobeautypure

@nailsbyrebecafuerte The perfect Combination 😍😍👌💅🏻💅🏻💅🏻💎💎💎🔥🔥🔥 All powders From @valentinobeautypure Using: 💎Victoria’s Collection VBP #6 💎Crystal Clear 💎Soft White 💎Súper White 💎Chrome flakes 😍😍😍👌👌🔥🔥🔥💅🏻💅🏻💅🏻 #teamvalentino #valentinobeautypure #allpowder💖👑💅💕😍✨‼️‼️ #flower3d #marble #clearnails #nudenails #stilletto

7
@fiorebeads

BAJU NAMPAK MAHAL ————————————————– Sis nak baju nampak mahal macam beli di butik? . . Dengan harga bawah RM20 baju atau tudung sis dah nampak cantik 🌟 . . Kalau sis tak pandai jahit jangan risau, boleh request on net. Add RM3 saja untuk setiap set . . . . Whatsapp 017-370 8006 . . 📮Postage : RM8 sm / RM12 ss . . 🌸 Terima tempahan jahit beading/ pembelian bunga secara borong . . . . #chunkybeads #chunkybeadsmurah #beadsmurah #manikmurah #manikmurahmalaysia #flower3d #bunga3d #bunga3dmurah #bunga3dmalaysia #jahitmanikperak #malaywedding #jahitmanik #bajukebaya #ipoh #bajukebayamoden #beadsmalaysia #sayajualmanik #shawlmurah #jahitmanik #bajubudak #bajutunang #bajunikah #ipoh #jahitmanikipoh #sabah #sarawak #manikborong #jahitmanikpukal #malaywedding #bajukurungmoden #jomkahwin #fiorebeads #shawlmurah

0
@ekin_dr

Panduan caj jahitan saya sendiri.. * Nota: Cara kira tukang jahit lain mungkin berbeza. Like & Follow FB Page: Shawls by Nazeck Zenal Follow IG: @ekin_dr Click link below for further inquiry👇 www.wasap.my/60176223530/shawl #shawlbynazeckzenal #shawl #shawlmuslimah #shawlmurah #bunga3d #flower3d #beads #sequinflower #sequinbeads #chunkybeads #exclusivebynazeckzenal #beadsdetailing #beadings #beadingworks #tempahanshawl #tempahantudung #tempahanmanik #seremban #preorder #diy

0
@ekin_dr

Kiri : RM2.50/pc Kanan atas : RM2.00/pc Kanan bawah : RM1.50/pc Bagi yang berminat untuk tempahan #beadings #beadingworks #exclusivebynazeckzenal , anda boleh membuat anggaran bajet #bunga3d #flower3d yang anda suka di sini 👇👇. Selamat menjamu mata....💗💞💞💗 Semua tempahan #tempahanshawl #tempahantudung #tempahanmanik yang ditawarkan di sini jauh lebih murah berbanding butik memandangkan tiada kos untuk pengurusan, premis & pekerja 😊 Please PM awal untuk tempahan & quotation 😊 #preorder #shawlbynazeckzenal #shawl #shawlmuslimah #shawlmurah #bunga3d #flower3d #beads #sequinflower #sequinbeads #chunkybeads #beadsdetailing #seremban #diy

1
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@ekin_dr

RM3.50/pc Bagi yang berminat untuk tempahan #beadings #beadingworks #exclusivebynazeckzenal , anda boleh membuat anggaran bajet #bunga3d #flower3d yang anda suka di sini 👇👇. Selamat menjamu mata....💗💞💞💗 Semua tempahan #tempahanshawl #tempahantudung #tempahanmanik yang ditawarkan di sini jauh lebih murah berbanding butik memandangkan tiada kos untuk pengurusan, premis & pekerja 😊 Please PM awal untuk tempahan & quotation 😊 #preorder #shawlbynazeckzenal #shawl #shawlmuslimah #shawlmurah #bunga3d #flower3d #beads #sequinflower #sequinbeads #chunkybeads #beadsdetailing #seremban #diy

0
@beadsbyfizahassan

Iron on beads Cara guna . 🌸buka plastik bahgian belakang. 🌸letak pada atas kain 🌸terbalikkan kain, dan terus iron sampai melekat. Tak perlu jahit. #manikpukal #diybeads #jahitmanikmurah #beadingworks #beadingwork #beadingservices #beading #beadingmurah #bajunikah #bajutunang #sayajahitmanik #shawl #bajubridesmaid #bazarpaknil #cheras #trustedseller #ootd #chunkybeadsmurah #flower3d at Kuala Lumpur, Malaysia

3
@lbrsmy

1st photo - No flower 2nd photo - With flower Mana satu lagi cuns? Komen sket dearies 😍 Online order www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #kerjamanik #rayahaji2018 #beading #beader at Kuala Lumpur

3
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@by_aleesazizhijab

🌹material . . ✔mudah dibentuk ✔kain lembut dan tidak panas ✔chiffon wide heavy ✔flower 3D . . Apa yang menarik dengan @by_aleesazizhijab @by_aleesazizhijab @by_aleesazizhijab adalah lebih 20 warna tudung yang #menarik gojes-gojes untuk wanita yang mahu kelihatan cantik dan tidak lagi pening-pening kepala pikir tudung yang sesuai, kami adalah yang awak cari‼‼‼. #tudungmurah #bawallover #bawalcantik #chiffonsejuk #tudungsenangdibntuk #flower3D #bawalborong #bawalraya #bawalmerdeka

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@runwaybutikbylbrs

Fashiontruck @runwaybutikbylbrs kemas je tau. Tak sangka kan kami ni lori bergerak. dalam mcm butik. Best tau shopping di @runwaybutikbylbrs Cepat la datang Shah Alam Seksyen 7 depan Gulatis setiap Jumaat-Ahad 11am-9pm #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #tukangmanik #kerjatangan #shahalam #shahalamcity at Shah Alam, Malaysia

0
@nails_shine.111

レース×フレンチ💅 美ネイル✨✨ ……………………… ……………………… ▶︎▶︎ @eri.tec_s ◀︎◀︎ _________________________________ 【ネイル💅・まつ毛👁・スクール🎓】 ネイルサロン&スクール-Shine-シャイン-💅 平日 10時〜21時 土祝 10時〜19時 ※最終受付はメニューにより変動 日曜定休+不定休 📞072-365-3699 📩[email protected] 南海高野線『大阪狭山市駅』目の前 駐車場完備🚗 ✅公式LINEより24時間ご予約・お問い合わせ可能✨《公式アカウント@nails-shine》 ✅DMからも予約受付しています🤗✨ ✅hotpepper & 楽天beauty からも24時間ネット予約🆗 *********************************** 『ネイルサロン シャイン』で検索💫 《ネイルスクール生徒様募集中💓》 入学金不要×認定講師が直接指導❗️ マンツーマン〜少人数制school 検定対策&1日レッスンからお気軽に🙆✨ アートやセルフネイルのコツなど、ここだけ知りたい!を解決☆ ▪️3Dattacker▪️ DOUBLE 180® from "3D NAIL ART" Training Program ◽︎3D Experience®コース1(2h/Â¥16,200) 人気の #double180 #double180DX の2デザインを基礎から学んで頂けます‼︎ ▪️ネイルパフェジェル▪️ ◽︎ベーシックコース(6h/Â¥32,400) ◽︎エクステンションコース(6h/Â¥32,400) ネイル基礎から人気の #マグネットジェル まで、幅広く学べます‼︎ 共に1day完結レッスン※完全予約制※ ☆随時開講中☆ 【ネイル未経験から始める、資格取得の本格ネイルコースも各種有💓】 ネイルを学んで手に職を💅! 詳しくはプロフ記載のHPより資料請求を♡ ---------------------------------- #大阪狭山市 #大阪 #金剛 #富田林 #河内長野 #認定講師在籍サロン #南大阪ネイル #ネイルスクール大阪 #ネイルサロンshine #大阪ネイルスクール #nailarts #naildesigns #資格取得 #japanesenailsalon #美爪 #nail #美甲 #美ネイル #racenails #French #flower3d #네일 #네일스타그램 #racefrenchie #お洒落ネイル #멋스럽다 #素敵女子 at ネイルサロン&スクールShine

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@colourfullace

Contoh #Flower3d. Boleh letak dekat bahu. Elok untuk naikkan seri baju. . . Kalau nk baju uols nampak lebih glam, uols boleh letak 3D flower ni. 3D flower ni sis dah siap lekat kat kain net. So uols tinggal jahit je kat baju. Boleh DIY sendiri jek. Sis akan bagi tutorial cara buat skali. . . ================= UOLS ADA 2 OPTION: ================= . 1. Ready made design . . - Utk readymade design (Dah ada kod pada gambar), uols tak boleh tukar color dan design. - Harga dari RM12 dan ke atas - Kalau nak tukar color bunga or jenis bunga, kena add on RM3 utk setiap set . . 2. Custom made design - Uols boleh pilih bunga dan color yg uols nak. - Harga dari RM15 dan ke atas - Atapun bagi contoh design yg uols nak, then quote price . . Nak tgk more designs or nak idea bunga yg sesuai utk baju uols, boleh direct whatsapp sis #01112460487 . . KOD SA RM 22 KOD SB RM 12 KOD SD RM 28 KOD SE RM 15 . . =============== . . #bajukurungflower3d #hiasbaju #flower3dcantik #flower3dmurah #bunga3dcantik #bunga3dmurah #bunga3dcantikmurah #bunga3dpilihanawak

0
@lbrsmy

[Hidup mudah dengan Beads in Net!] Jom beli beads and flowers 3D on net. You tinggal jahit je net tu ke baju. Takyah dah jahit satu2. Best gila! 😍 Order online www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas 11am-8pm @RunwayButikbyLBRS Seksyen 7 Shah Alam depan Gulatis 11am-9pm #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #embelishment #beading #manik3D #manikEid #oman #Qatar #maldives #bangladeshfashion #indofashion at Kuala Lumpur, Malaysia

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@lbrsmy

[Agent kami di Sabah buka booth harini] Siapa nak signup jadi agent atau stockist boleh contact kami. Nak beli borong untuk memulakan perniagaan sendiri pun boleh sbb kami jual borong dengan harga terendah di pasaran!!!! Signup: www.wasap.my/60123847435 ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur Waze LBRS Hartamas #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #tukangmanik #kerjatangan #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #manikmurah at Lace, Beads, Rhinestones and Such

3
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@colourfullace

Cara penggunaan; 1. Trim net disekeliling bunga 2. Jahit bunga dan manik pada baju 3. Trim lebihan net supaya bunga nampak kemas Penerangan: 1. Semua bunga dan manik telah digam pada net bagi memudahkan anda menjahit. 2. Sesuai dijahit pada tudung, baju, beg ataupun kasut. 3. Boleh disusun mengikut kreativiti sendiri #Bunga3d #Flower3d #bunga3d #Diy

0
@ekin_dr

RM3/pc Bagi yang berminat untuk tempahan #beadings #beadingworks #exclusivebynazeckzenal , anda boleh membuat anggaran bajet #bunga3d #flower3d yang anda suka di sini 👇👇. Selamat menjamu mata....💗💞💞💗 Semua tempahan #tempahanshawl #tempahantudung #tempahanmanik yang ditawarkan di sini jauh lebih murah berbanding butik memandangkan tiada kos untuk pengurusan, premis & pekerja 😊 Please PM awal untuk tempahan & quotation 😊 #preorder #shawlbynazeckzenal #shawl #shawlmuslimah #shawlmurah #bunga3d #flower3d #beads #sequinflower #sequinbeads #chunkybeads #beadsdetailing #seremban #diy

0
@ekin_dr

ARROW - Nak tunjuk yg warna bunga brown tu yg real lebih pekat. Like & Follow FB Page: Shawls by Nazeck Zenal Follow IG: @ekin_dr Click link below for further inquiry👇 www.wasap.my/60176223530/shawl #shawlbynazeckzenal #shawl #shawlmuslimah #shawlmurah #bunga3d #flower3d #beads #sequinflower #sequinbeads #chunkybeads #exclusivebynazeckzenal #beadsdetailing #beadings #beadingworks #tempahanshawl #tempahantudung #tempahanmanik #seremban #preorder #diy

0
@fiorebeads

• SERIKAN BAJU YANG LAMA NAMPAK BARU . . • Terima jemputan wedding setiap bulan takkan nak beli baju baru jerkan? Apa kata sis beli set bunga 3D tambahkan detailing dekat baju/tudung lama untuk nampak baru 😍 . . 🌟Set Loose RM25/set . . 🌟Set on Net RM28/set . . Whatsapp 017-370 8006 . . 📮Postage : RM8 sm / RM12 ss . . 🌸 Terima tempahan jahit beading . . #chunkybeads #chunkybeadsmurah #beadsmurah #manikmurah #manikmurahmalaysia #flower3d #bunga3d #bunga3dmurah #bunga3dmalaysia #jahitmanikperak #malaywedding #jahitmanik #bajukebaya #ipoh #bajukebayamoden #beadsmalaysia #sayajualmanik #belofabynh #jahitmanik #bajubudak #bajutunang #bajunikah #ipoh #jahitmanikipoh #sabah #sarawak #manikborong #jahitmanikpukal #malaywedding #bajukurungmoden #jomkahwin #fiorebeads #klfw

0
@runwaybutikbylbrs

Ada ni. Tengah tunggu u olsss Datang jengah kami di Seksyen 7 Shah Alam depan Gulatis 11an-9pm Jemput datang 😍😍😍 #ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #RunwayButikbyLBRS #shahalam #seksyen7shahalam #jahitmanik #jahitmanikbaju #beadsmalaysia at Shah Alam, Malaysia

0
Next »