Foodoftheday Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@umakemehungry

Love the fluffiness of minced meat egg . 📍Rong Cheng Delight Location:  Yuhua Village Market & Food Centre, Blk 254 Jurong East Street 24, Singapore 600254 . #sgeats #omyfoodie #foodblogger #singaporefood #igfoodie #sgfoodie #foodgasm #foodstamping #sgfood #foodoftheday #foodporn #burpple #foodspotting #stfood #igfood #instafood #openricesg #foodphotography #8dayseatout #instasg #umakemehungry #TSLMakan #foodblogs #nomnomnom #yelpsg #jurongeast #yuhua #hawkereats at Rong Cheng Delight

1
@nonnaandi

Check out the amazing space we have at our new restaurant at Kensington Park! Come visit us at 324 Magill Road, P: 8431 9127 to book. 🍝🍝⠀

1
@dietpoco

OPTRIMAX PLUM & JELLY DELITE Diet sehat by Optrimax Plum 🍃 Weight Loss 🍃 Balance Metabolism 🍃 Remove Toxins Probiotik, Antioksidan, Healthy Diet 🍑 🍑 🍑 UNTUK INFORMASI DAN KONSULTASI SILAHKAN KLIK INSTA KU ATAU HUBUNGI VIA WA / LINE : 081225643580 ✅ ✅ ✅ ✅ #saladsehat #saladdiet #diet #jualansis #jualanbro #yukmakan #jualsalad #foodoftheday #cemilansehat #makansalad #jajanansehat #vsco #vscocam #orektempe #java #indonesiamau #kulinertangerang #kulineryogya #kulinermalam #kulinerenak #kulinerbalikpapan #kulinerbekasi #workout #kulinersurabaya #makanankorea #kulinerbali #makanansehat #olahraga #kurus #pelangsing

0
@maple.oak

Maple & Oak's Coffee Butter Steak and Egg 🍳 Soft, tender, and gooey is three different keywords to describe this. Just crack that egg and it will make your mouth water. Who's up with @jessicacwowor? 🍗 _______________________________ 🌱 Open: 8AM-9PM 📞 Rsvp: +6221-3906757 mapleandoakjkt@gmail.com _______________________________ . . . #EEEEEATS #devourpower #buzzfeast #feedfeed #lovefood #eatguide #myfab5 #exploresingapore #brunchjakarta #igsg #wisatakuliner #eater #foodbeast #foodography #foodiegram #raisa @aaronhandajani #f52grams #foodnetwork #artisindonesia #beautifulcuisines #aaronhandajani #jktfoodbang #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #sgfoodblogger #indonesianfood #vscofood #forkyeah #cafejakarta at Maple & Oak

1
@nonnaandi

Don't feel like cooking? Check out our Pizza Art and I takeaway menu options. We’ve got all your favourite traditional pizzas and our own house specials. Check out our menu at http://buff.ly/2yykV4k ⠀ Norwood - P: 8331 1922⠀ Kensington Pk - P: 8431 9127

1
@teamkaladkarin

Overdoughs just opened their 2nd branch! Visit them at the fourth floor of Ayala Malls the 30th for a serving of some fresh, hot donuts 😋 #gastronomida 📸 @gastronomida . . #teamkaladkarin #foodstalkerph #thetravellingtongue #foodislifeph #gastronomida #soulfood1325 #ilovetoeatph #eatswanderfull #kainclub #WhatMakesPatFat #overdoughs #doughnuts #donuts #pastry #dessert #snack #merienda #ayala30th #pasig #hot #fried #yum #eat #fastfood at Ayala Malls The 30th

1
@sriracha_and_froot_loops

21 DAY DRY AGED RIBEYE BURGER, SEARED ANIMAL STYLE, DIJON, MILD CHEDDAR, CARAMELIZED ONIONS, POBLANOS & MUSHROOMS, SUNNY SIDE EGG, SHOESTRING POTATOES, KENNEBEC FRIES + FRESNO KETCHUP • • • • • • #srirachaandfrootloops #food #foodie #dallas #dtx #dallasfoodie #dallasfoodnerd #foodporn #foodslut #foodgasm #foodpics #instafood #foodstagram #foodism #foodoftheday #foodtime #nom #nomnom #eatingfortheinsta #forkyeah #hungry #yummy #yummie #yumyum #foodblog #foodblogforyomom at Stirr Dallas

0
@benedictte

My homemade Jelly ! 1. Buy nutrijell 2. Cooked nutrijell 3. Molding nutrijell liquid 4. If you want to fill it, wait until formed a little jell to fill the nutrijell. #homemade #randompost #delicious #nutrijell #jelly #pudding #food #dishes #easytrial #foodoftheday #foodporn #monday #dinosaur at Desa Wisata Kasongan Jogja Istimewa

0
@cecekuliner

[ SMILKY SHAKE SYEGARRR ] . Pagi hari di sodorin milkshake ginian, siapa takuuut😜 Apalagi banyak pilihan rasa gini ga jdi rebutan deh kalo mau minum, buat yg suka ngestock bisa ditaruh di kulkas lhoo krn @smilkyshake bisa sampai 4-5 hari atau Suhu kamar 2 hari😘 . Smilky Shake IDR 6k . Pilihan Rasa: • Choco Hazelnut • Matcha Greentea • Taro • Strawberry • Cappucinno • Vanilla • Bubble Gum . SMILKY SHAKE 📍 Jl. Tenggumung Baru Selatan III/9, Surabaya 📲 WA: 085730352921 📲 Line: mardiana2921 🕙 Senin-Jumat 07.00-12.00, 17.00-22.00 🕙 Sabtu 13.00 -22.00 ✔ Go-Food IG: @smilkyshake . Hayo siapa yg doyan mimik milkshake👆 Jangan lupa DoubleTap dan Share ke temen2 kamu yaa😉 . #eatandjourney #cecekulinersurabaya #kulinersby #kulinersurabaya

1
@courtrkettle

When you carve a pumpkin, dig it out, roast it AND the seeds then proceed to make a pumpkin carrot ginger soup from scratch, an hour and a half later here we are! • • • • • #fall #eats #yyj #foodie #foodporn #foodoftheday #pumpkin #pumpkincarving #soup #homemade #fromscratch #roasting #yum #delicious

0
@sweetness.plz

This imMACulate pizza exists. Seriously. 🍕😱🧀 (PS Did I travel over an hour in 95 degree heat in a car with no air conditioning for this? Yes.) at Elbows Mac N Cheese

1
@prilliiputri

Yg gk sempet beli mie Shirataki ini bisa dicoba,teksturnya kaya soun enak deh yg jelas #lowcarb (maapkan foto kedua blur) . . Soto Mie Nutrijel . . Bahan : - Ayam - Toge - Tomat - 1 batang sereh - 2 lembar daun salam - Nutrijel plain - gunawan / telur rebus - Daun bawang - Bawang goreng - Air . . Bumbu halus : - 4 baput - 2 sdm garam - 1 sdm royco ayam (optional) - Sedikit jahe - Sejempol kunyit - 2 lembar daun jeruk purut . . Cara buat : ..... - Bikin mie nya dl, panaskan hingga mendidih 2 gelas air/ kurlep 400 ml air dan masukan nutrijel aduk rata n matikan kompor tuang dimangkok/ apalah tunggu hingga dingin n mengeras. Stelah jd serut nutrijel pakai serut yg agak lebar bolongannya,kl serutan keju aku gk recommend krn terlalu lembut hasilnya. - rebus ayam dua kali,rebusan pertama airnya dibuang ya. - Haluskan bumbu halus, tumis, dan masukan geprekan serai n daun salam. Setelah harum n layu masukan ke panci godokan ayam. Tambahkan irisan tomat n daun bawang. Tunggu hingga matang ayamnya dan matikan - Tinggal platting taoge yg udh direbus,mie nutrijel, suwiran ayam,daun bawang/ seledri, bawang goreng dan ksh topping gunawan n sambel jadideh. Selamat mencoba semoga bermanfaat #resepdebm #resepinspirasidebm #miekw #debm #dietenakbahagiadanmenyenangkan #healthylife #healthfood #foodblogger #foodphothography #foodporn #foodoftheday #instafood #sotoayam

0
@radarbalifoodies

Foodies 🍔🍱🍧 . . Kali ini @sikalapmakan @foodcious dan @sashylittlekitchen mengunjungi @royaltulipspringhill .Resort baru di Jimbaran yang memiliki restoran dengan sejumlah konsep menarik. . Keseruan mereka, bakal tayang di Radar Bali edisi Sabtu, 28 Oktober nanti. . 📸 photo credit, Royal Tulip Springhill Resort Jimbaran. . #radarbalifoodies #radarbali #jimbaran #nusadua #ungasan #breakfast #brunch #lunch #dinner #appetizer #maincourse #desserts #signaturedish #revueculinaire #reviewmakanan #kulinerbali #food #foodie #foodreview #foodlover #foodblogger #foodpics #foodgram #foodporn #foodgasm #foodoftheday #foodphotography #instafood

0
@lynx_it

Guanciale on cure being Hanged and dried should be ready in 2-3 weeks #foodoftheday #foodforthought #chefroll #cheflife #chefsofinstagram #foodie #food #charcuterie #guanciale #meat #chefsroll #bolete

0
@chefkhalilrashwan

Oh wonderful Italy 🇮🇹⠀

2
@cafedudley

#cafedudley brunch with Kari & Manu: corn fritters with roast tomatoes, smashed avo and a lemon-dressed kale, fennel and peach salad. All topped with a slice of French Brie. Coffee from Cafeto. at Bernal Heights, San Francisco

2
@sunnslinger

Raspberry lemon cupcake with lemon gel filling. Tasted amazing! #sweettooth #dessert #raspberry #cupcakes #foodshare #foodgram #foodaddict #foodgasm #foodlife #foodstagram #foodoftheday #foodie #foodlover #foodporn #foodphoto #ilovefood #점심 #instafoodie #instafood #음식 #foodcoma #dailyfood #daily #food #먹스타그램 #맛스타그램 #potd #cheatmeal

0
@choaphayariver

Sour and Spicy Smoked Dry Fish Soup #choaphayafood #homemadefood #homemade #thaifoodphotography #thaistlye #foodpics #foodstyle #food #foods #foodporn #foodpost #foodies #foodie #foodstagram #foodshare #foodlover #lovefood #foodbloggers #foodblogger #ingredients #instagram #instafood #foodoftheday #foodshare #โสดเข้าครัว #ชวนแฟนเข้าครัว

0
@chefkhalilrashwan

"Cooking is love made visible" - unknown⠀

1
@menuanaksehat

#Repost @my_rahelta (@get_repost) ・・・ Assalaamualaikum... Semangat pagi 😘😘.. Kemaren nyoba bikin kue sarang semut/kue karamel ya.. Dari dulu beneran pingiiiiin banget nyobain bikin nih kue, tapi takut terlalu rempong,, dan akhirnya luluh juga untuk mencobanya 😂😂.. Saya pake resep cece @xanderskitchen yg bener super gampang, dan pasti berhasilnya 😍..maaf ya cee, ini sedikit saya modif ya resepnya,, karna menyesuaikan bahan saya, Ijin repost resep nya ya ce 😘.. Terimakasih 😘😘 . . CAKE CARAMEL / SARANG SEMUT source : xanderskitchen Bahan karamel : ✔500 gr gula pasir ✔500 ml air panas ( saya air biasa ) . ✔untuk karamel : panaskan gula pasir diwajan dengan api kecil atau sedang juga bisa,, kalau saya sambil sesekali diaduk pakai sutil kayu sampai semua meleleh biar gak gosong ntar pahit dan juga jangan ditinggal ya. Setelah semua meleleh tuang air perlahan sampai air habis dan besarkan api nya biar karamel cepat larut sambil diaduk² ya. Matikan kompor dan dinginkan . Bahan adonan : ✔5 btr telur ayam ( saya 6 butir karena ukuran kecil ) ✔150 gr terigu segitiga biru ✔150 gr tapioka / sagu ✔ 200 ml susu kental manis putih ( saya 6 sachet) ✔200 gr butter dilelehkan ( saya pake margarin) ✔½ sdt baking powder ✔½sdt soda kue Cara buat : ✔Panaskan oven 175°C ±10 menit. ✔ Ayak terigu, tapioka, b powder dan soda kue. Sisihkan ✔Dalam wadah Campur telur dan skm , aduk pakai whisker sampai rata, saya sambil diangkat dikit kocok nya 😁 ✔tuang dan aduk perlahan tepung dan karamel secara bergantian kedalam wadah adonan telur .. sampai habis, aduk rata perlahan saja . Tambahkan butter/mentega cair. Aduk rata kembali . Jika masih bergerindil. Saring ✔Tuang adonan kue ke dalam loyang ukuran 20x20x7 yg sudah dioles mentega dan ditaburi tepung. ✔Panggang sampai matang ±45 menit dengan api atas bawah, saya kemaren sekitar 65 menit, jd sambil test tusuk aja ya, karena kondisi panas oven beda² 😁. ✔keluarkan dari oven, dinginkan dan siap disajikan.. . . #kuekaramel #kuesarangsemut #baking #homebaking #homemade #foodstagram #homemade #yummy #delicious #nomnomnom #foodstagram #foodoftheday #onmytable #inmykitchen #frommykitchen #foodporn #hautecuisine #foodlover #foodies #

1
@ohmyporkjkt

Salted Egg Fries for the win 🍟💥 We've served this trending item for more than fifty times until now and look forward to reach a new digit soon. Would you taste it now? 🍯 - #EEEEEATS #devourpower #buzzfeast #feedfeed #lovefood #eatguide #myfab5 #exploresingapore #sgfoodie #igsg #kuliner #eater #foodbeast #zomato #foodiegram #tryitordiet @aaronhandajani #f52grams #foodnetwork #getinmybelly #beautifulcuisines #aaronhandajani #jktfoodbang #foodoftheday #foodie #huffposttaste #sgfoodblogger #indonesianfood #vscofood #forkyeah #catering at Oh My Pork

1
@luckyluck23

My favorite snack by @rajapisangklampis , Pisang Gulung Ovomaltine! 🤤

2
@eat.swell

Joo chiat: @oldbibik has got to be one of the lousiest places that i've ever eaten Peranakan food at. Don't understand why it's so crowded. There are way better options that's cheaper as well. But ok to go for the rice sets i guess. >Scroll left for more pics!< 🐷 Rating: 4/10 🐷 Will i return/recommend: No/No 🐷 Pros: Rendang beef rice was alright, no complaints for $8. 🐷 Cons: Dishes were so bland & tasteless. Look at the egg, what egg? Differs way too much from the menu pic. The shredded veg dish👎- tastes weird & not a good flavour. Soup mediocre. 🐷 Price: S$53 - 2pax . . @studiocanvassa.sg #singapore #sg #sgfoodies #sgfood #sgeats #sgfoodporn #igsg #sgig #restaurant #instafood #insta #instagram #ig #photoofday #food #foodie #dining #hungry #eat #yummy #yum #foodpic #foodporn #foodaddict #foodstagram #foodoftheday #foodpic #whati8today #stfoodtrending #oldbibiks #oldbibikrendang at Old Bibik's Peranakan Kitchen & Gallery

2
@fatblokethin_au

Now for those with a bit of a Sweet Tooth. A Mrs FBT special, her Cacao, Chia, Almond, Coconut, Prune & Apricot Balls. NO BAKE Recipe 😳😳 You just need a blender. Approx 90cal for a energy boosting 20g Ball. Click on the link in my bio and see my journey back to health and find heaps of tasty, quick, easy & affordable recipes & meal ideas. Go on don't be shy😉 or follow me on Facebook for blog updates & new recipes @ Fat Bloke Thin. No Gimmicks, No Signups, Just Free Ideas & hopefully some helpful advice. #guyswhocook #foodoftheday #weightlossgoals #weightlossjourney #weightlosssupport #weightlossstory #weightlossprogress #weightlossblog #weightlossfood #weightlossinspiration #weightlosstips #losingweight #healthydiet #healthyrecipes #healthymeals #eatinghealthy #myfoodontv #homefood #foodblogger #menshealth #weightlossinprogress #weightlossmission #tophomecooking #weightlosscommunity #weightlosshelp #weightlossideas #lowcalorie #healthytreat #chiaballs

1
@endo_ryu

これなんだっけな!?!? 朝から電子動かないし草臥れた👍!! 。 。笑 、、 。 。 #foods #foodoftheday #foodpics #instafood #delicious #hungry #yum #foodstagram #foodporn #美味しいを写真に #スターバックス #starbucks #スタバ #美味しい #がっつり #ごちそうさまでした

1
@lensakuliner

Gak kerasa bentar lagi sudah mau haloween, semua pada nyiapin konsep untuk haloween say. Salah satunya nih donat dari @momoko.idn. Kamu merasa lucu atau seram? Kalau min merasa ini cute banget. . . . #momoko #donat #haloween

1
@yanz.azzahra

Kerang kerang... ga tau deh apa nama masakan ini yg penting setor foto dgn tema kerang 😂😂 kerang rebus + air asam dan cabe rawit. #salkomsel #thegaring136 #salamkerang #kerang #pedesseger #yummy #foodpic #foodstagram #foodoftheday #homecooking #cookingwithlove #janganlupabersyukur #janganlupabahagia #alhamdulillah

2
@dmsgur9122

#빵집 초딩시절 옆반의 빵집 아들은 늘 선망의 대상이였죠. 지금도 마찬가지..

2
@kloopr.official

Monday is another day to be killing it 💪🏻

1
@dinnerswithraji

Summer 2016, my wife travelled to Sweden to dine at famed restaurant Faviken in Jarpen. We stayed up till 4am six months prior to reservation to get one. We were number 4 thousand something on the waiting list. Then two months later they called us with an opening, We planned an entire trip to Norway and Sweden around the reservation. The restaurant is in a refurbished 19th century farm estate pictured here. It was a crazy reason for a trip and we so love doing stuff like that. If you going to love something like travel or food, be crazy in love with it. #foodlover #foodporn #foodie #dinnerwithraji #foodoftheday #foodphotography #sharefood #instafood #instaeat #foodlike #lovefood #nycfoodie #foodtravel #foodperfection #ilovenyc #gourmet #foodisart #foodtraveler #yummy #delicious #deliciousness at Fäviken, Jämtlands Län, Sweden

0
@foodporteraus

Pick out any dessert you’d like! We offer them from many restaurants! Check them out on our website! (Link in bio) 😋

2
@marieregalbiscuits

Selamat hari senin Regallovers! Ada rencana bikin kreasi apa hari ini? Cobain resep dari @vaniasusanto21 yuk Ini cara asik makan Marie Regal, mudah banget bikinnya,tp rasanya hmmm.... yummy .... "DOUBLE DECKER CHOCHEES " Bahan : 4 keping Marie Regal biscuits 50 gr coklat batangan Selai strawberry (bisa diganti tergantung selera) Keju spreadable Sprinkles Cara membuat : Lekatkan 2 keping Marie Regal Biscuits dengan selai. strawberry (tipis2 saja).Ulangi dg 2 keping berikutnya. Serut coklat batangan dengan serutan keju lalu lelehkan . Lapisi 2 keping Marie Regal biscuits yg sudah direkatkan td dengan coklat.biarkan sampai mengeras coklatnya. Ambil kepingan Marie Regal yg sudah dilapisi coklat, beri keju spreadable diatasnya (tebal tipisnya keju tergantung selera) letakkan kepingan Marie Regal berlapis coklat satunya lagi diatas keju, untuk mempermanis penampilan taburkan sedikit sprinkes diatasnya. Mudah banget kan? #MarieRegal #Sejak1952 #BiskuitMarie #MarieBiscuits #MarieRegalCreations

2
@yoogane.id

/ Did You Remember This? 🇰🇷 \ First time we are open in Jakarta, No. 1️⃣ Food Blogger in Indonesia @anakjajan humbly visit us to taste this remarkable plate of Chicken Dakgalbi and yes they love it. We are looking forward to served you more ❤️ [•] Yoogane Indonesia 🇮🇩🇰🇷 📍 Lotte Mart Bintaro, Lotte Shopping Avenue 📱 +62 21 22213392 ⏰ 10.00am - 10.00pm 🔥 No. 1 Chicken Galbi in Korea & Jakarta [•] #EEEEEATS #devourpower #buzzfeast #feedfeed #lovefood #eatguide #myfab5 #exploresingapore #makansiang #tangerang #wisatakuliner #eater #foodbeast #foodography #foodiegram #makananenak @aaronhandajani #f52grams #foodnetwork #getinmybelly #beautifulcuisines #aaronhandajani #jktfoodbang #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #sgfoodblogger #indonesianfood #vscofood #forkyeah #cafejakarta at Yoogane Indonesia

1
@cathiecarpio

Nanay Perla cleans biya (goby fish) while giving me traditional Filipino cooking tips (and dealing with another customer who keeps following up every 2 mins). This stall is particularly busy as this is the only stall that regularly sells ayungin (silver perch) and biya. . . #feedfeed #thefeedfeed #huffposttaste #foodie_features #foodoftheday #foodpost #foodaddict   #foodlife  #foodinsta  #foodgram  #buzzfeast #gloobyfood #beautifulcuisines #f52grams #foodgawker  #foods4thought #foodblogfeed   #places_wow #instapassport  #instatraveling #igtravel  #instago #mytravelgram  #travelingram  #sharetravelpics #thekitchen #filipinofoodmovement #filipinofood #pinoyfood

2
@j2.ofus

His healthy home cooking: chickpea pasta, butternut squash sauce, spinach and chicken breast 👅 #homecooking #healthyfood #mealprep

2
@the_littlehungrylife

Pokebowl for lunch? I love the colours, ingredients and the taste of this #pokebowl @aokimelbourne. Perfect balance for my tastebuds! 😍😍😍 #japanesefood #salmon #tofu #japanese at Aoki Japanese Kitchen

2
@qaseyhoney

haaa kali ni rasa macam nk membaking pulekkk apakah ia kita nanti sama2 yer 😊😊 terkadang teringin la bermain ngn tepung bagai.. itupon terjadi bile tetiba rajin mai...heeee #staytuned . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #qaseyhoney #foodbogger #blogger #malaysiablogger #bloggermalaysia #potd #photooftheday #photo #photography #photographer #dslr #dslrphotography #fotd #food #foodie #foodporn #foodpics #foodphoto #foodphotorapher #foodphotography #foodhunter #foodoftheday #instagram #instafood #instafoodie #like4like #nuffnangmy #baking #siscuba

0
@burmalicious_by_suu

The saying goes as time and tide wait for no man. So does this crispy breaded shrimps. They never make it to the dinner table or any meal time as they disappear in lightning speed as soon as they are made. Lucky ones are only those who stay close to the fryer withstanding heat. Deveined, butterflied shrimps are marinated in salt, paprika and juices of garlic and lemongrass, then crusted with breadcrumbs and deep fried. Hope your Monday goes on as easy but awesome as this recipe. ❤ #burmaliciously made by Suu. #shrimp #friedshrimp #shrimptempura #appetizer #fingerfood #crispy #deepfriedshrimp #Burmesefood #Myanmarfood #Asianfood #Burma #Burmese #Myanmar #instagood #instafood #foodoftheday #foodpic #foodporn #foodlover #homecook  #homecooking #f52grams #buzzfeast #tastingtable #feedfeed #hautescuisines #eeeeeats #simplerecipes #burmalicious

7
@beckyology852

Monday blue; blue monday😳 my fav salted caramel eclaire keeps me moving☕ #bec_admiralty #bec_dessert at L'Éclair de Génie HK

1
@missnineteen_89

Selamat pagi smua...ni je tuk breakfast cepat tuk ank2...smua sedia ada...tak sempat nk goreng mee ke kueytiaw ke... . Hari ni start hari bru pas smnggu lebih kurang sihat mood kelaut...kita back on track.... . Pak incik bawak blik kopi in-comix smlm.. tringin plak nmpk trus amik bancuh...lama sngt x mnum...sedapp...☕️ . . #daridapurcikfie #breakfast #foodlover #foodie #foodoftheday #foodinsta #foodporn #gambarmakanansedap #gengfoodsaka #vitdaily #bizmom #momwith3boys #foodforkids #lovetoeat #breadwithpeanutbutter #freshmilk #whitecoffee

1
@finsselect

Located in the Comox Valley on Vancouver Island, Salish Sea Foods serves up the best the #WestCoast has to offer. Try their salmon skewers (4 packs): Maple BBQ, Tequila lime, or Herb & Wine⠀ ⠀ ⠀ ⠀ . . . . . . . . . ⠀ ⠀ #salishseafoods #finsselect #seafoodie #salmon #bcfisheries #bcsalmon #vancouverisland #sustainableseafood #bcsalmon #yumm #yegfood #yegfoodie #sherwoodpark #yeglife #yegliving #edmontonteats #780 #shpk #eeeeeats #instagood #food #foodpics #getinmybelly #foodlover #foodshare #instago #sogood #foodoftheday #edmonton at Fins Select Meats & Seafood

0
@dwishintami

Assalamualaikum, selamat hari senin, semangat menjemput rezeki, Ini adalah kreasi saya dalam memanfaatkan sisa bahan makanan. Kebetulan kemarin masih punya lauk Pampis ikan, akhirnya Pampis ini saya jadikan toping pizza, yang dipersiapkan adalah membuat pizza dough dan saus tomatnya, Keju yang saya pakai juga hanya keju leleh karena stok mozarela lagi kosong. Berikut resepnya semoga berkenan ☺️ ___________PAMPIS PIZZA_____________ Bahan : 200 gr terigu protein tinggi 5gr ragi instant 1 gr bread improver 2 gr garam 30 gr gula pasir 120 ml air es 15 ml minyak zaitun Steps : 1. Campur smw bahan kering dan aduk hingga rata 2. Tambahkan air uleni, tambahkan minyak zaitun uleni sampai kalis 3. Bulatkan adonan, tutup dengam serbet bersih, istirahatkan selama 15 menit Tomato Concasse : 30 ml olive oil 2 siung bawang putih 1/8 bawang bombay 3 bh tomat Air untuk merebus tomat 1 sdt pasta tomat 2 gr oregano garam secukupnya 1 sdt gula pasir penyedap secukupnya Steps : 1. Rebus air hingga mendidih, masukkan tomat yang sudah dicuci bersih dan dibuang ujungnya. Rebus hingga kulitnya terkelupas, Angkat dan tiriskan, buang kulit dan bijinya, lalu blender tomat sampai halus 2. Panaskan minyak zaitun, tumis bawang putih halus, tambahkan tomat dan pasta tomat tumis sampai harum 3. Masukkan sisa bumbu aduk hingga rata dan air menyusut. Angkat dan biarkan dingin Toping : Pampis Ikan (resep pada foto sebelumnya) Penyelesaian : 1. Pipihkan adonan dengan rolling pin, Hingga selebar loyang, istirahatkan kembali selama 1 menit 2. Setelah 10 menit tusuk adonan pizza dengan garpu, lalu beri saus tomat diatasnya, beri toping 3. Panggang dengan suhu 210' selama 20 menit atau hingga matang

4
@umakemehungry

Eat more Greens ,豆苗 . 📍Rong Cheng Delight Location:  Yuhua Village Market & Food Centre, Blk 254 Jurong East Street 24, Singapore 600254 . #sgeats #omyfoodie #foodblogger #singaporefood #igfoodie #sgfoodie #foodgasm #foodstamping #sgfood #foodoftheday #foodporn #burpple #foodspotting #stfood #igfood #instafood #openricesg #foodphotography #8dayseatout #instasg #umakemehungry #TSLMakan #foodblogs #nomnomnom #yelpsg #jurongeast #yuhua #hawkereats at Rong Cheng Delight

0
@diningwithd

Nothing like a little French toast to prepare for the Monday scaries #diningwithd at Dog Lane Café

3
@risofritto

/ NYC story 🍚 / It starts from a small dream and turned into reality. 7 years ago our founder @henderson.wong are dreaming about having their own kitchen; but now, it's all for real. After attending best culinary school in NYC, he got a working experience in numerous Michelin-Star restaurant before launching @risofritto. And yes, this is a clear representation of passion and skills 🇮🇩 - #EEEEEATS #devourpower #buzzfeast #feedfeed #lovefood #eatguide #myfab5 #exploresingapore #sgfoodie #igsg #kuliner #eater #foodbeast #zomato #foodiegram #tryitordiet @aaronhandajani #f52grams #foodnetwork #getinmybelly #beautifulcuisines #aaronhandajani #jktfoodbang #foodoftheday #foodie #huffposttaste #sgfoodblogger #indonesianfood #vscofood #forkyeah #catering at Riso Fritto

2
@bhukkad_navimumbai

Durum Kebap Fries 🍟 at Nazar, Gdansk (Poland). [ Taste Rating : 5/5 ] [ Price : 15zl ] #foodgasm #food #foodporn #foodie #foodblog #foodblogger #nomnom #zomato #delicious #photooftoday #foodoftheday #gdansk #poland #polishgirl #polandfood #freshfood #healthyfood #fries at Sopot, Poland

1
@the_wandering_piggies

This is definitely the best that #timhowan has on their menu. #sydneyeats #sydneyfood #sydneyfoodie 2 of 3 at Tim Ho Wan Sydney

1
@mi_foodie

【色鮮やか! バターナッツかぼちゃで作るなめらかプリン】 ピーナッツのような形と鮮やかなオレンジ色が特徴のバターナッツかぼちゃを使ってプリンを作りました!いつも食べているかぼちゃにはない、ナッツのようなバターのような深い香りが楽しめます。さらっとなめらかな口当たりと甘みのある上品な味わいです♪鮮やかな色のプリンに仕上がるので、ハロウィンスイーツにもぴったり。 * 色鮮やか! バターナッツかぼちゃで作るなめらかプリンのレシピ https://mi-journey.jp/foodie/44386/ * #レシピ #お菓子 #自家製 #おやつ #プリン #スイーツ #かぼちゃプリン #バターナッツかぼちゃ #手作りお菓子 #FOODIE #yummy #instafood #foodstagram #foodoftheday #food #foodies #eat #yum #recipe #sweets #pudding #今週もいただきます #クッキンググラム #pumpkin

1
@jmeihwa

yuk emam yuk... mo dibilang nyarap boleh mo dibilang buat maksi boleh... lauk poe ieu kombinasi pindang tongkol daun singkong sama tahu goreng tepung sama samel tarasi... . . . #brunch #greens #veggies #tofu #chili #sambel #spicy #hot #simple #cooking #hungry #healthyeating #happytummy #ilovefood #instafood #food #foodgasm #foodporn #foodpost #foodpics #foodlovers #foodoftheday #instafood #homemade #homecooking #homemadefood #bali #balilife

0
@gourmety1

和歌山ラーメン!濃厚豚骨醤油らーめん! 和歌山ラーメンらしく、ズッシリとくるが、後味が意外にすっきり。しかも、ワンコイン! . #和歌山ラーメン #豚骨醤油 #ラーメン #中華そば #和歌山 #チャーシュー #ランチ #美味しい #ごはん . #japanesefood #lunch #japan #wakayama #ramen #food #foodlovers #foodie #delicious #foodoftheday #foodgasm #yum #yummy #tasty #eating #foodpics #instafood #noodle #noodles #noodlelover at しま彰

0
@kungxl

0
@byhudausmanii

Food of course. Who doesn't like taking pictures of food & then digging in after? 😍🙋🏻

1