Foundationmalaysia Photos on Instagram

See related and similar tags

Siapa yang tak mahu kan, Modal RM172.80 hasil lepas dipinang RM216. Sudah balik modal. Untung lagi RM43.20. . . Itu pun untuk 12 set. Sejam dua paling lambat pun sehari dua habis dah stok. . . Pasal apa? Sis janji ini adalah produk kualiti international , Rapi pembuatan nya, Yang pernah tercipta. Tiada kompromi kualiti nya. Siap ada thank you card di dalam kotak pink syantik namatey ni lagi Bukan biashe-biashe guys . . Repeat lagi order. Repeat lagi untung. . . Hasil sebulan? Cuba kirakan sis. Dari saja-saja kita online Dapat sama-sama bantu tingkatkan ekonomi ummah In sya Allah bermanfaat . . Ada yang mahu ikut perang dengan sis ? Kita jihad sama-sama dalam dakwah lembut selembut hati sis nie Ada? Ada yang sanggup jadi SQUAD #siburungpink ? . . Sis tak janji kaya raya, Tapi sis janji siapa usaha, dia dapat hasil nya! 😘

1

Perhatian MAK2, PELAJAR2 YANG suka makeup atau pakai foundation tapi tak ada masa nak blend2 lama! Produk latest wawa boleh tolong korang! Dapp Dapp 2minit je siapp🎊 Apa lagi best eecushion ni daripada foundation? 💯 1. Senang nak bawa pergi mana2 2. Boleh tutup semua jenis jerawat dan parut 3. Mengandungi aloevera merawat kulit 4.Jimat masa 5.mesra wudhu 6. Senang tanggal, x perlu oil cleanser macam foundation 7. Sama fungsi dengan bbcushion Boleh pm je iesya atau click link dekat bio untuk order okayy . - 🔺 0127130401 - #wawacosmetic #wawacosmetichq #wawacosmeticviral #wawacosmetickl #sethaylaandsoffya #lipstickcantikmurah #babygirledition #makeupmurah #nakcantikmacamwawa #teamsera #wawacosmeticsteamsera #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral #foundation #foundationmalaysia #foundationmurah #mattefoundation #glowingfoundation #foundationlover #foundationviral #serumfoundation #wawacosmetics #wawacosmeticsfoundation #serumfoundationwawazainal #wawacosmeticshq #wawacosmeticskl #usahawanmuda #produksahkkm

0

✳ Berlian diperbuat daripada tekanan. ✳ Mutiara disorok sedalam lautan luas. ✳ Batu delima yang merah menyala. Semuanya hanya ada dalam satu penjagaan wajah sya yang sempuna ❤️ Inginkan mereka bertiga ni rawat skin uols? Mai tekan link 👇🏻 . . . Boleh DM / WHATSAPP ⤵️⤵️⤵️ FOR DETAIL or ORDER www.wasap.my/+60134481520/sayanakmeeracle . . . . . . #jeragat #jerawat #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #meeracle #meeracleperak #meeracletaiping #meeraclefoundation #meeraclegemstone #produkjeragat #meeraclecleansingmilk #produkkulitkusam #produkviral #igshop #igshopmalaysia #instafamous #instagood #visitmyig #visitmyigmalaysia #visitmyigmalaysia #foundation #foundationmalaysia #serum #cleanser #facecleanser #lipmattemalaysia #defender #luxurycleansingmilk

0

Aloe vera merupakan tumbuhan yang hebat untuk wanita yang hebat di luar sana. . Pencemaran dan penuaan kulit? Tak perlu risau! Kami jaganya untuk anda ❤️ Sya sudah rasai. Anda bila lagi? 😘 . . . Boleh DM / WHATSAPP ⤵️⤵️⤵️ FOR DETAIL or ORDER www.wasap.my/+60134481520/sayanakmeeracle . . . . . . #jeragat #jerawat #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #meeracle #meeracleperak #meeracletaiping #meeraclefoundation #meeraclegemstone #produkjeragat #meeraclecleansingmilk #produkkulitkusam #produkviral #igshop #igshopmalaysia #instafamous #instagood #visitmyig #visitmyigmalaysia #visitmyigmalaysia #foundation #foundationmalaysia #serum #cleanser #facecleanser #lipmattemalaysia #defender #luxurycleansingmilk

0

Ekstrak bunga mullein yang disemai masuk kedalam serum meeracle adalah rahsia yang membuatkan skin berseri2 dan kekal nampak muda 😘 Nak join jadi awet muda meh tuju link biru sha 😍 . . . Boleh DM / WHATSAPP ⤵️⤵️⤵️ FOR DETAIL or ORDER www.wasap.my/+60134481520/sayanakmeeracle . . . . . . #jeragat #jerawat #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #meeracle #meeracleperak #meeracletaiping #meeraclefoundation #meeraclegemstone #produkjeragat #meeraclecleansingmilk #produkkulitkusam #produkviral #igshop #igshopmalaysia #instafamous #instagood #visitmyig #visitmyigmalaysia #visitmyigmalaysia #foundation #foundationmalaysia #serum #cleanser #facecleanser #lipmattemalaysia #defender #luxurycleansingmilk

0

Selain kulit wajah, bibir jugak perlu dijaga ! Nak nampak cantik pakai lipmatte pum terletak helokk, kena jaga bibir. make sure air cukup untuk kekalkan lulit bibir yang lembap. dan jangan lupa guna lipmatte kekasih kerana ianya jugak merawat bibir dengan bahan yang semulajadi seprti sheabutter dan argan oil 👄 . . Whatsapp 0132253936 atau tekan jer link at bio @kekasih_kelantan_ . . #teamjariberlian #teamkekasihhebat #teamkekasihbonda #raararich #kekasihbythemelvins #kekasihhq #themelvinscircle #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattekekasih #lipmattethemelvins #lipmattetahanlama #kekasihlipmatte #wajahfoundation #foundationroutine #foundationmalaysia #foundationfullcoverage #foundationkekasih #foundationthemelvins #wajah #glowingskin #kekasihkelantan #kekasihguamusang #kekasihkotabharu #kekasihpasirputeh #stokiskekasihkelantan #agentkekasihwanted #kosmetikmurah #kosmetikborongmurah

0

PAKAI SIKIT JER DAH NAMPAK HALUS . Alhamdulillah, ramai teruja dengan Meeracle Face Foundation ni. Memang lain dari yang lain. . Meeracle sentiasa berusaha untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi seiring dengan namanya yang penuh kejutan dan semestinya memberikan impak 'miracle' pada pengguna setianya 😍 . Jom tampil cantik beseri dimata yang tersayang ! . . #assalammualaikum #alhamdulillah #surirumahbergaji #surirumah #syukuralhamdulillah #meeracle #TeamMEERACLEzz #meeraclecodjb #terapiinstagram #nakbebel #nakkurus #NakPickupline #meeracleoriginal #sayajualskincare #carahilangkanjerawat #carahilangkanparut #foundationmurah #foundationmeeracle #foundationmalaysia

0

PAKAI SIKIT JER DAH NAMPAK HALUS . Alhamdulillah, ramai teruja dengan Meeracle Face Foundation ni. Memang lain dari yang lain. . Meeracle sentiasa berusaha untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi seiring dengan namanya yang penuh kejutan dan semestinya memberikan impak 'miracle' pada pengguna setianya 😍 . Jom tampil cantik beseri dimata yang tersayang ! . . #assalammualaikum #alhamdulillah #surirumahbergaji #surirumah #syukuralhamdulillah #meeracle #TeamMEERACLEzz #meeraclecodjb #terapiinstagram #nakbebel #nakkurus #NakPickupline #meeracleoriginal #sayajualskincare #carahilangkanjerawat #carahilangkanparut #foundationmurah #foundationmeeracle #foundationmalaysia

0

PAKAI SIKIT JER DAH NAMPAK HALUS . Alhamdulillah, ramai teruja dengan Meeracle Face Foundation ni. Memang lain dari yang lain. . Meeracle sentiasa berusaha untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi seiring dengan namanya yang penuh kejutan dan semestinya memberikan impak 'miracle' pada pengguna setianya 😍 . Jom tampil cantik beseri dimata yang tersayang ! . . #assalammualaikum #alhamdulillah #surirumahbergaji #surirumah #syukuralhamdulillah #meeracle #TeamMEERACLEzz #meeraclecodjb #terapiinstagram #nakbebel #nakkurus #NakPickupline #meeracleoriginal #sayajualskincare #carahilangkanjerawat #carahilangkanparut #foundationmurah #foundationmeeracle #foundationmalaysia

0

Muka boleh jadi glowing, buat apa nak kusam kan? . Kalau ada yang cakap tak makeup pun cantik.. Dok sah berangan lerrr..padahal Eyebag sekilo Parut sana sini Pori besar talam Muka kusam . Bagi dia tengok lepas pakai DYXY. Kejap je masalah settle 😎 . .PROMO YEAR END SALE IS ONZ GAISS😱😱JOM BOOKING SEKARANG UNTUK LOCK HARGA PROMO SEMENTARA TUNGGU GAJI MASUK . . NAK KE?? . . nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.dmobile12 atau whatsapp ke no nie👇👇 . 💝8650133 💝8650133 💝8650133 💝8650133 . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #yearendsale #dyxybrunei #dyxysabah #cantik3minitdenganDYXY #dyxydungun #teamleenabn #foundationmalaysia #teamazfabn #dyxysarawak #myrajerfamily #neelofa #dyxycheras #dyxykl #UsahawanDYXY #berkilatmacambaby #elfiraloy #noradanish #cantik3minitdenganDYXY #alhaalfa #gegarvaganza2019

0

Model ni mmg cantik tapi dah makeup full set with #wawababygirledition bertambah lg menawan💟 . Set HAYLA💗 . Offer menarik! Beli set hayla + soffya hara bg LESS RM10!!!!!!! 😱 CEPATTT SERBU WS HARA . www.wasap.my/601110823843/newbaby . #wawababygirledition #wawaduolipmatte #foundationmalaysia #masjidtanah #kuim #alorgajah #kualasgbaru #teamhara #sgudang #tescomelaka #aeonmelaka #muamalaysia #wawazainal #wawafantasydream #wawaunicornkit #aerilzafrel #agentwanted #masjidtanah #agentmelaka #wawacosmetics

0