Herokillerstain Photos on Instagram

See related and similar tags

[ʙɴʜᴀ.re] • Seperti yg kita ketahui, bahwa Bakugou sangat tidak suka jika ada orang yang ikut campur dalam urusannya. Bahkan saat nyawanya terancam sekalipun, Bakugou sangat tidak suka jika ia diselamatkan orang lain. Menurutnya itu bagaikan penghinaan (U know Bakugo lah :v). ⠀ Namun pengecualian buat Kirishima, menurut Midoriya Kirishima adl satu²nya murid kelas A yang dapat menyelamatkan Bakugo tanpa rasa sakit. Kirishima sekaligus menjadi murid pertama yang berani mendekati Bakugou dan menganggapnya sebagai teman sejati. ⠀ 🔴 Anime: Boku no Hero Academia ⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖🌐➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @myheroacademia.re for more! 💠➖➖➖➖➖➖➖💠➖➖➖➖➖➖➖💠 • ⠀ •Hastags ⤵ ⠀ #fateseries #ahirunosora #miriotogata #attackontitan #overhaul #allmight #bokunoheroacademia #myheroacademia #midoriyaizuku #nanatsunotaizai #ahirunosora #bakugoukatsuki #shototodoroki #quotes #kyokajiro #chisakikai #tomurashigaraki #herokillerstain #drstone #senkuishigami #kimetsunoyaiba #eraserhead #kirishima #blackclover #uraraka #narutoshippuden #oresuki #classroomoftheelite #dabi

15

and the next profile on our list: cosplay: hero killer stain Quirk: bloodcurdle IG: kuya1236 age:41 mini bio: I cosplay, I golf, I love music, play keyboard, and I stick needles in people purposely for a living..started cosplaying 2015, and found an amazing, diverse community.. catch phrase: you are who you are by the choices you make, so make your choices wisely...📸: @pwphotography.nj #cosplay #cosplayerofinstagram #myheroacademia #bokunoheroacademia #anime #vizmedia #crunchyroll #herokillerstain #villain #leagueofvillains #cosplayer #filipinocosplayer #cosplayislife #cosplayislife #cosplaycommunity #cosplayisforeveryone #anyonecancosplay #nevertooold #nyccosplayer

0

Okay so the next part will be better and more interesting I promise 😅, it’s just getting to the interesting stuff! #mha #mhaau #myheroacademia #myheroacademiaau #todoroki #shoto #iida #tenya #midoriya #deku #izuku #herokillerstain #killerstain #villain #heros

5

Hero Killer Stain!This one used too much ink😅I can't draw as good as manga tho😥 . . . . . Tags: #bnha #bnhaart #herokillerstain #art #anime #manga #animeart

1

"I am the judgement of men!" I decided to doodle a quick sketch of stain adorned with a Anubis head. #herokillerstain #chizomeakaguro #stain #anubis #judgement #digitalart #myheroacademia #bnha #momoyaoyorozu #miriotogata #blood #izukumidoriya

3

[ɪᴅɴ.otaku] • Lemillion!!! ⠀ 🔴 Anime: Boku no Hero Academia 🔴 Credit: @myheroacademia.re ⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖🌐➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @idn.otaku for more about anime 💠➖➖➖➖➖➖➖💠➖➖➖➖➖➖➖💠 • ⠀ •Hastags ⤵ ⠀ #animeindonesia #animeindo #miriotogata #attackontitan #overhaul #allmight #bokunoheroacademia #myheroacademia #midoriyaizuku #bakugou #haikyuu #bakugoukatsuki #shototodoroki #oneforall #kyokajiro #chisakikai #tomurashigaraki #herokillerstain #lidatenya #kaminaridenki #tetsutetsutetsutetsu #eraserhead #kirishima #blackclover #uraraka #momoyaoyorozu #nanatsunotaizai #myheroacademiamovie #dabi

32

Hero killer/Stein is overhyped and I get that his way of thinking is supposed to be flawed but some of the choices he makes are just flat out stupid and confusing and I don’t understand why so many people say he was so unique and changed the course of villains or whatever since before Stein there were still villains who did bad things with good intentions in mind. There I said it After this I’m going back to my usual posts I just wanted to complete the row because I’d drive me crazy if my more organized posts were uneven. For now just enjoy them #herokillerstain #bnha #muichiroutokitou #shinobukochou

3

[ʙɴʜᴀ.re] • Budayakan baca caption :) ⠀ 👥: Min katanya hanya dpt mengendalikan benda seukuran kulkas? Kenapa ia bisa mengendalikan sebuah ruangan yang ukurannya 7x lebih besar dari kulkas? ⠀ 🗣: QUIRK MIMIC sebenarnya hanya bisa masuk dan mengendalikan benda² yang ukurannya sebesar kulkas. Namun karena ia menyuntikan obat yang bisa meningkatan kemampuan Quirk, mengakibaktan dia bisa mengendalikan benda² dengan sekala besar bahkan dapat menjadikan ruangan sebagai labirin hidup. ⠀ 🔴 Anime: Boku no Hero Academia ⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖🌐➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @myheroacademia.re for more! 💠➖➖➖➖➖➖➖💠➖➖➖➖➖➖➖💠 • ⠀ •Hastags ⤵ ⠀ #fateseries #ahirunosora #miriotogata #attackontitan #overhaul #allmight #bokunoheroacademia #myheroacademia #midoriyaizuku #nanatsunotaizai #ahirunosora #bakugoukatsuki #shototodoroki #quotes #kyokajiro #chisakikai #tomurashigaraki #herokillerstain #drstone #senkuishigami #kimetsunoyaiba #eraserhead #kirishima #blackclover #uraraka #narutoshippuden #oresuki #classroomoftheelite #dabi

20

I had to have these. The end. No, really, I had to buy these stickers. I don’t even use stickers, I have commitment issues or something and can’t stick them to anything without anxiety but I still needed to own them bc BNHA villains. Thanks @lisa_baggy ! • Real talk but do you use stickers or just hoard them, like me? 😂 • #saturdayshelfie #shelfiesaturday #shelfie #mangashelfie #mangagram #mangastagram #himikotoga #shigarakitomura #tomurashigaraki #herokillerstain #manganime #mangaotaku #enjitodoroki #dabiisatodoroki #dabi #leagueofvillains #bnha #bokunohero #bokunoheroacademia #myheroacademia #bokunoheroacademiamanga #myheroacademiamanga #otaku #overhaul #animemerch #otakugirl #otakulife #otakus #anime #otakugirls

0

setuju? . Gimana keren keren kan case dari @caster.online, itu baru sedikit...mau liat lagi ? visit dong IG kita @caster.online, Oh iya mimin lagi adain promo nih gratis ongkir 100 ribu, buat seluruh indonesia ! Hah gitu doang ? 🤨Tenang geng mimin masih punya banyak promo menarik lainnya yang sengaja ga mimin kasih tau disini biar pada kepo ! Contact mimin aja kalo mau tau promo apa lagi yang bakal mimin kasih cuma cuma 😉 ⠀ •Hastags ⤵ ⠀ #fateseries #ahirunosora #miriotogata #attackontitan #overhaul #allmight #bokunoheroacademia #myheroacademia #midoriyaizuku #nanatsunotaizai #ahirunosora #bakugoukatsuki #shototodoroki #quotes #kyokajiro #chisakikai #tomurashigaraki #herokillerstain #drstone #senkuishigami #kimetsunoyaiba #eraserhead #kirishima #blackclover #uraraka #narutoshippuden #oresuki #classroomoftheelite #dabi

8