Hotsellingitem Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@happyalmari

(SOLD OUT) Last tassel set available in red for RM20. Large hoop tassel earring and necklace (Swipe left to see size) in this value for money set! DM us now! Code: LC001 . . . . . . . . . . . . #earringmalaysia #earring #malaysiaonlineshop #fashionstatement #hotsellingitem #statementearrings #accessoriesaddict #fashion #fashiongram #earringmurah #onlinemalaysia #earringlove #fashionstore #tasselearring #tasselearrings #tasseljewelry #trending #trend #instalike #like4likes #likeforlikes #likelike #l4like

2
@zaidahanhar_87

Customer feedback Hot colour ni dah tak restock lepas ni. Kalau nak buat koleksi, kena grab laju2 sebelum salam sold out πŸ‘‹ #hotsellingitem #hotcolourmalve #malve

0
@sweet_lime_collection

Price:-β‚Ή270 2 for β‚Ή470 FREE DELIVERY 😍 350+ models available Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @sweet_lime_collection To place order whatapp on 8369197698. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend #aquaman Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@sweet_lime_collection

Price:-β‚Ή270 2 for β‚Ή470 FREE DELIVERY 😍 350+ models available Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @sweet_lime_collection To place order whatapp on 8369197698. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@sweet_lime_collection

Price:-β‚Ή270 2 for β‚Ή470 FREE DELIVERY 😍 350+ models available Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @sweet_lime_collection To place order whatapp on 8369197698. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@sweet_lime_collection

Price:-β‚Ή270 2 for β‚Ή470 FREE DELIVERY 😍 350+ models available Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @sweet_lime_collection To place order whatapp on 8369197698. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@sweet_lime_collection

Price:-β‚Ή270 2 for β‚Ή470 FREE DELIVERY 😍 350+ models available Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @sweet_lime_collection To place order whatapp on 8369197698. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend Tag someone who need this πŸ˜‰

1
@sweet_lime_collection

Price:-β‚Ή270 2 for β‚Ή470 FREE DELIVERY 😍 350+ models available Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @sweet_lime_collection To place order whatapp on 8369197698. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@sweet_lime_collection

Price:-β‚Ή270 2 for β‚Ή470 FREE DELIVERY 😍 350+ models available Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @sweet_lime_collection To place order whatapp on 8369197698. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@coverizm

Happy International Tea Day to all Tag your chai partner. 350+ models available Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @coverizm To place order whatsapp on 8169527744. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend Tag someone who need this πŸ˜‰ at Mumbai, Maharashtra

0
@coverizm

Customized Tshirts Only At Rs. 499 Paytm accepted ✌🏻 #premiumquality #customisedcases Only @coverizm To place order whatsapp on 8169527744. #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #design #trend Tag someone who need this πŸ˜‰ at India

0
@works_engineering

WORKS ENGINEERING < NITROUS OXIDE SYSTEM> #worksengineering #worksengineeringcanada #passionofmovement #motorsport #professional #motorsport #automotive #hotsellingitem #worksengineering #levelup #nitrousoxidesystem Please check the link in our bio for more details.

1
@happyalmari

Handmade beaded tassel earring for RM25. Available in two colours- blue and green. DM us to place orders. Hurry, limited pieces available. Code: NN060 . . . . . . . . . . . . #earringmalaysia #earring #malaysiaonlineshop #fashionstatement #hotsellingitem #statementearrings #accessoriesaddict #fashion #fashiongram #earringmurah #onlinemalaysia #earringlove #fashionstore #tasselearring #tasselearrings #tasseljewelry #trending #trend #instalike #like4likes #likeforlikes #likelike #l4like

1
@minggardenhotelkk

:: Have you got your hands on our Early Bird Christmas Eve Buffet Dinner vouchers? Better be quiiick because it's selling off like HOT CAKES! 20% off normal rates valid until tomorrow only! . Call us at +088 528 888 to reserve yours today! . #HotSellingItem #ChristmasAtMing #EarlyBirdVouchers #ChristmasEveBuffetDinner #FamilyGathering #KotaKinabalu #KKCity #KKHotels at Ming Garden Hotel & Residences

0
@happyalmari

(SOLD OUT) This trending high fashion earring can be yours for only RM18. We have limited pieces available. DM us to place your order. Code: NN059 . . . . . . . . . . . . . . #earringmalaysia #earring #malaysiaonlineshop #fashionstatement #hotsellingitem #statementearrings #accessoriesaddict #fashion #fashiongram #earringmurah #onlinemalaysia #earringlove #fashionstore #tasselearring #tasselearrings #tasseljewelry #trending #trend #instalike #like4likes #likeforlikes #likelike #l4like

2
@happyalmari

Classy. Fabulous. High fashion. This can be yours for only RM15. DM us to place your order. Hurry, limited pieces available. Code: NN055 . . . . . . . . . . . . . . . . #earringmalaysia #earring #malaysiaonlineshop #fashionstatement #hotsellingitem #statementearrings #accessoriesaddict #fashion #fashiongram #earringmurah #onlinemalaysia #earringlove #fashionstore #tasselearring #tasselearrings #tasseljewelry #trending #trend #instalike #like4likes #likeforlikes #likelike #l4like

0
@urbanakriti

Our Tassel collection These black beauties look amazing with whatever you wear it with. Black shining dark and long, perfect for parties and any casual occasion. Makes these black beauties yours by simply giving us a call or Whatsapp us at : 82085 65285 Or visit us at: https://goo.gl/82AR4y #tasselearrings #tassel #earring #danglingearrings #dangling #jewellery #blackbeauty #fashion #urbanakriti #fashionstatement #tasseljewelry #hotsellingitem #earringsoftheday #earringlover #tuesday at DehuRoad Pune

0
@happyalmari

For only RM10 this this high fashion circle dangling earring could be yours. Available in silver and gold. DM us to place your order. Code: NN053 . . . . . . . . . . . . . . . . . #earringmalaysia #earring #malaysiaonlineshop #fashionstatement #hotsellingitem #statementearrings #accessoriesaddict #fashion #fashiongram #earringmurah #onlinemalaysia #earringlove #fashionstore #tasselearring #tasselearrings #tasseljewelry #trending #trend #instalike #like4likes #likeforlikes #likelike #l4like

1
@dianzoriginal.kl

#Hotsellingitem Dianz Mask & Moist Hurry...Grab yours now! Whatsapp:60124060351 (azi) P/s: limited time for the free gift #mask #facemask #facemassage #facemasktime

0
@afiqahsecrets

cantiknya sis @aishah_nasrome pakai skirt premium mustard 😍 senangkan nak bergaya dengan skirt ni πŸ˜‹ tq sis πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ #muslimahfashion #hotsellingitem #skirtextendermurah #ananyootd #miniskirtmuslimah

0
@happyalmari

Tribal Ethic earring for only RM10. Available in two colours (Swipe left) . As true fashionista’s we gotta have a unique piece in our collection! DM us to place order. Code: NN050 . . . . . . . . . . #earringmalaysia #earring #malaysiaonlineshop #fashionstatement #hotsellingitem #statementearrings #accessoriesaddict #fashion #fashiongram #earringmurah #onlinemalaysia #earringlove #fashionstore #tasselearring #tasselearrings #tasseljewelry #trending #trend #instalike #like4likes #likeforlikes #likelike #l4like

0
@happyalmari

(SOLD OUT) Yours for only RM38! Trust this piece to sizzle’ your outfit. DM us to place your order. Limited pieces available. Code: CC021 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #earringmalaysia #necklace #malaysiaonlineshop #fashionstatement #hotsellingitem #statementearrings #accessoriesaddict #fashion #fashiongram #earringmurah #onlinemalaysia #earringlove #fashionstore #tasselearring #tasselearrings #tasseljewelry #trending #trend #instalike #like4likes #likeforlikes #likelike #l4like

3
@yourcover_

#premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @yourcover_ To place order call or whatapp on 9029266156 #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #available Paytm accepted ✌🏻 Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@yourcover_

#premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @yourcover_ To place order call or whatapp on 9029266156 #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #available Paytm accepted ✌🏻 Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@yourcover_

#premiumquality #hardmattecase #customisedcases Only @yourcover_ To place order call or whatapp on 9029266156 #bestgift #brand #hotsellingitem #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #happy #cute #fashion #me #picoftheday #selfie #instadaily #fun #repost #art #available Paytm accepted ✌🏻 Tag someone who need this πŸ˜‰

0
@ctbakesathome

βœ”DOUBLE CHOC BROWNIES with NUTELLA Topping... . Every pcs with chocolate chunk! mmmπŸ˜‹ . . #brownies #assortedbrownies #nutella #choc #homemade #homebaked #hotsellingitem #hotfromoven #customersfavourite #jamuan #familygathering #familyfavourite #celebration #ctbakesathome #ctbakesathomeFoto

0
@afiqahsecrets

Pikakiyot is donning feloles skirt code white 😍 wow nampak bergaya sangat lah 😍 kepada sesiapa yang masih buntu mcm mana nak gayakan skirt dengan baju uols, boleh search #ananyootd mmg byk ootd dari customer πŸ€— jom dptkan skrg ! #muslimahfashion #hotsellingitem #miniskirtmuslimah #ananyootd

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU XXL (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz XXL 25-26 inci πŸ’— Harga runcit saiz XXL RM70 sehelai tidak termasuk pos . ============================= . πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU XL (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz XL 21.5-23.5 inci πŸ’— Harga runcit saiz XL RM65 sehelai tidak termasuk pos . ============================= .πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU L (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz L 19.5-21.5 inci πŸ’— Harga runcit saiz L RM60 sehelai tidak termasuk pos . ============================= . πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU XXL (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz XXL 25-26 inci πŸ’— Harga runcit saiz XXL RM70 sehelai tidak termasuk pos . ============================= . πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU XL (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz XL 21.5-23.5 inci πŸ’— Harga runcit saiz XL RM65 sehelai tidak termasuk pos . ============================= .πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU L (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz L 19.5-21.5 inci πŸ’— Harga runcit saiz L RM60 sehelai tidak termasuk pos . ============================= . πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU XXL (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz XXL 25-26 inci πŸ’— Harga runcit saiz XXL RM70 sehelai tidak termasuk pos . ============================= . πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU XL (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz XL 21.5-23.5 inci πŸ’— Harga runcit saiz XL RM65 sehelai tidak termasuk pos . ============================= .πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
@imanicollections

TUDUNG AINA RATU L (SPECIAL EDITION) ============================== πŸ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :) πŸ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung πŸ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif πŸ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :) πŸ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis πŸ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk πŸ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali! πŸ’— Labuh depan saiz L 19.5-21.5 inci πŸ’— Harga runcit saiz L RM60 sehelai tidak termasuk pos . ============================= . πŸ‘‰πŸ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. . Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. . Tertakluk kepada terma & syarat ============================== CARA-CARA ORDER . Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA πŸ”Š . #tudunglayerbestseller #ainaratuspecialedition #imanicollections #tudungsaizL #tudungsaizXL #tudungsaizXXL #tudungchiffon2layer #muslimahfashion #bestselleritem #hotsellingitem #hadiahbuatputeri #hadiahbuatisteri

0
Next Β»