Impiansuri Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@losyen_kurus_syamayasenin

Aduh! sakitnya dalam pantang bila bengkak susu. Teruja testimoni ni, Bengkak susunya dah kurang, 2 Kali saja Sapu di breast, Hilang sudah😍 Lepas tu hanya sekali sehari Sapu pada Bahagian yang berlemak degil, Berat turun 3kg, Tak habis lagi sebotol😍 Best ke best? Ruginya dalam PANTANG tak amalkan SC kanπŸ˜‰ Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #ScTeamZai #LotionPencairLemak

0
@zetyanuar88

Aduh! sakitnya dalam pantang bila bengkak susu. Teruja testimoni ni, Bengkak susunya dah kurang, 2 Kali saja Sapu di breast, Hilang sudah😍 Lepas tu hanya sekali sehari Sapu pada Bahagian yang berlemak degil, Berat turun 3kg, Tak habis lagi sebotol😍 Best ke best? Ruginya dalam PANTANG tak amalkan SC kanπŸ˜‰ Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #ScTeamZai #PengedarAgenDiperlukan #LotionPencairLemak

0
@losyen_kurus_syamayasenin

#SharingIsCaring Semakin muda dan Lebih sihat bila kita dapat berat ideal. . Sc membentuk badan agar solid dan anjal😍😍 . Ceritera testimoni : Fiza dari cheras, kuala Lumpur Sebelum 55kg. Selepas 48kg. 3 bulan guna 3 botol. Sebulan 1 botol. . Selagi belum dapat Berat idaman tetap di teruskan, πŸ’ͺπŸ»πŸ˜„ semangat dia ,tak give up, kerana yakin SC dapat membantu walau sampai 3 botol baru dapat kesan terbaik😍😍 Dah sapu SC hari ni? Belum dapat kan lagi? Rugiiinya, Jom Whatsapp 01112536903 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #KurusLepasBersalin #KurusDanSihat #perfectbody

1
@losyen_sejukcorrea

HATI MANA TAK SEDIH BILA ANAK BONGSU DIKATAKAN CUCU ====================== Hati bagai ditusuk sembilu.. Ya betul..inilah yang saya rasa.. Rata rata yang pandang saya hanya nampak saya insan gemuk, tak cantik & berusia Saya nekad untuk buktikan..GEMUK bukan untuk SELAMA-LAMANYA!! Akhirnya saya ketemui lotion 'ajaib' ni.. Mudah saja..hanya perlu konsisten sapu 2 x sehari..& ikut tips sapuan yang disarankan..pasti nampak hasilnya nanti.. Sekarang hati berbunga kembali Mau tak nya..hasil yang berganda saya dapat Baju 15 tahun dulu boleh sarung kembali!! Ingin kembali langsing seperti saya? Whatsapp no ni sekarang +6011 27606695 ====================== βœ” Tak panas pijar pada kulit βœ” Tak berbau..sesuai dipakai ke pajabat βœ” Tak perlu bancuh βœ” Tanpa pantang larang & diet yang ketat βœ” Sesuai untuk ibu2 berpantang & menyusu bayi βœ” Status Halal & KKM Whatsapp sekarang untuk harga jimat berganda Whatsapp ' slim' ke +601127606695 Salam kesihatan dan kejelitaan #JemaahLove #TeamNiraAwesome #ImpianSuri #SuriSlimSihat #PencairLemakSejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

HATI MANA TAK SEDIH BILA ANAK BONGSU DIKATAKAN CUCU ====================== Hati bagai ditusuk sembilu.. Ya betul..inilah yang saya rasa.. Rata rata yang pandang saya hanya nampak saya insan gemuk, tak cantik & berusia Saya nekad untuk buktikan..GEMUK bukan untuk SELAMA-LAMANYA!! Akhirnya saya ketemui lotion 'ajaib' ni.. Mudah saja..hanya perlu konsisten sapu 2 x sehari..& ikut tips sapuan yang disarankan..pasti nampak hasilnya nanti.. Sekarang hati berbunga kembali Mau tak nya..hasil yang berganda saya dapat Baju 15 tahun dulu boleh sarung kembali!! Ingin kembali langsing seperti saya? Whatsapp no ni sekarang +6011 21973066 ====================== βœ” Tak panas pijar pada kulit βœ” Tak berbau..sesuai dipakai ke pajabat βœ” Tak perlu bancuh βœ” Tanpa pantang larang & diet yang ketat βœ” Sesuai untuk ibu2 berpantang & menyusu bayi βœ” Status Halal & KKM Whatsapp sekarang untuk harga jimat berganda Whatsapp ' slim' ke +601121973066 Salam kesihatan dan kejelitaan #JemaahLove #TeamNiraAwesome #ImpianSuri #SuriSlimSihat #PencairLemakSejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

#SharingIsCaring Semakin muda dan Lebih sihat bila kita dapat berat ideal. . Sc membentuk badan agar solid dan anjal😍😍 . Ceritera testimoni : Fiza dari cheras, kuala Lumpur Sebelum 55kg. Selepas 48kg. 3 bulan guna 3 botol. Sebulan 1 botol. . Selagi belum dapat Berat idaman tetap di teruskan, πŸ’ͺπŸ»πŸ˜„ semangat dia ,tak give up, kerana yakin SC dapat membantu walau sampai 3 botol baru dapat kesan terbaik😍😍 Dah sapu SC hari ni? Belum dapat kan lagi? Rugiiinya, Jom Whatsapp 01121973066 Salam kesihatan dan kejelitaan #JemaahLove #TeamNiraAwesome #ImpianSuri #KurusLepasBersalin #KurusDanSihat #perfectbody

0
@kurusdenganmudah_munira

TIPS ELAK PERUT BUNCIT. . Anda disyorkan menambah pengambilan makanan seperti oat yang mana ia rendah lemak, rendah karbohidrat yang tidak baik, dan rendah kalori tetapi tinggi nilai nutrisinya. . Oat lebih elok dimakan kosong tanpa gula atau garam sekiranya anda ingin membuang lemak di perut dengan cepat. . Walaubagaimanapun, jika anda tidak suka rasa yang kosong dan tawar, anda bolehlah menambah madu atau buah-buahan ke dalam hidangan oat anda. . Selamat mencuba dan mengempiskan perut Nak lagi mudah? Sapu2 saja perut kempis, Whatsapp 01121973066 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #MisiKempiskanPerut

0
@secretcorrea_kluang

BADAN KURUS TAPI PIPI MACAM PAU DAN DAGU BERLAPIS? Double Chin atau dagu berlapis merujuk kepada lebihan lemak bawah kulit yang wujud dan terkumpul di antara dagu dan leher. Dagu akan mula berlapis apabila badan mula naik dan faktor kekerapan tidur yang meningkat. . Dagu berlapis antara perkara yang sangat β€˜annoying’ untuk di lihat. Bukan orang berbadan besar sahaja yang mempunyai masalah ini, kadang-kadang yang bebadan kurus juga punya masalah dagu berlapis. . BAGAIMANA DAGU BOLEH BERLAPIS MACAM KUIH LAPIS? . Punca dagu berlapis ialah makan yang berlebihan, posisi duduk, cara tidur dan cara berjalan yang tidak betul. Sebaiknya jangan biasakan posisi badan membongkok dan menekan kepala ke bawah dengan kerap kerana ia akan membentuk dagu yang berlapis. . Ingin Miliki Dagu Cantik Tanpa Double Chin? 1) Duduk tegah, Pastikan tulang belakang rata 2) Muka pandang ke depan, Serius macam nak berkawad gitew, huhuhu...janganlah serius sangat 3) Picitkan sekali je SC pada jari, sapu di dagu dan urut . Boleh juga sapu di PIPI yang TEMBAM tau. (Dapatkan Cara urutan dagu runcing setelah SC sampai di tangan anda ya) Wassap +6011 10605642 untuk maklumat lanjut Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #DaguRuncingPipiComel

0
@secretcorrea_nilai_negeri9

YANG PIPI PAU DAN DAGU BERLAPIS SILA BACA !!! Double Chin atau dagu berlapis merujuk kepada lebihan lemak bawah kulit yang wujud dan terkumpul di antara dagu dan leher. Dagu akan mula berlapis apabila badan mula naik dan faktor kekerapan tidur yang meningkat. . Dagu berlapis antara perkara yang sangat β€˜annoying’ untuk di lihat. Bukan orang berbadan besar sahaja yang mempunyai masalah ini, kadang-kadang yang bebadan kurus juga punya masalah dagu berlapis. . BAGAIMANA DAGU BOLEH BERLAPIS MACAM KUIH LAPIS? . Punca dagu berlapis ialah makan yang berlebihan, posisi duduk, cara tidur dan cara berjalan yang tidak betul. Sebaiknya jangan biasakan posisi badan membongkok dan menekan kepala ke bawah dengan kerap kerana ia akan membentuk dagu yang berlapis. . Ingin Miliki Dagu Cantik Tanpa Double Chin? 1) Duduk tegah, Pastikan tulang belakang rata 2) Muka pandang ke depan, Serius macam nak berkawad gitew, huhuhu...janganlah serius sangat 3) Picitkan sekali je SC pada jari, sapu di dagu dan urut . Boleh juga sapu di PIPI yang TEMBAM tau. (Dapatkan Cara urutan dagu runcing setelah SC sampai di tangan anda ya) Wassap +60126718814untuk maklumat lanjut Salam kesihatan dan kejelitaan #teamizzasc #ImpianSuri #DaguRuncingPipiComel #dropshipwanted

0
@losyen_kurus_syamayasenin

YANG PIPI PAU DAN DAGU BERLAPIS SILA BACA !!! Double Chin atau dagu berlapis merujuk kepada lebihan lemak bawah kulit yang wujud dan terkumpul di antara dagu dan leher. Dagu akan mula berlapis apabila badan mula naik dan faktor kekerapan tidur yang meningkat. . Dagu berlapis antara perkara yang sangat β€˜annoying’ untuk di lihat. Bukan orang berbadan besar sahaja yang mempunyai masalah ini, kadang-kadang yang bebadan kurus juga punya masalah dagu berlapis. . BAGAIMANA DAGU BOLEH BERLAPIS MACAM KUIH LAPIS? . Punca dagu berlapis ialah makan yang berlebihan, posisi duduk, cara tidur dan cara berjalan yang tidak betul. Sebaiknya jangan biasakan posisi badan membongkok dan menekan kepala ke bawah dengan kerap kerana ia akan membentuk dagu yang berlapis. . Ingin Miliki Dagu Cantik Tanpa Double Chin? 1) Duduk tegah, Pastikan tulang belakang rata 2) Muka pandang ke depan, Serius macam nak berkawad gitew, huhuhu...janganlah serius sangat 3) Picitkan sekali je SC pada jari, sapu di dagu dan urut . Boleh juga sapu di PIPI yang TEMBAM tau. (Dapatkan Cara urutan dagu runcing setelah SC sampai di tangan anda ya) Wassap +6011 12536903 untuk maklumat lanjut Salam kesihatan dan kejelitaan #JemaahLove #ImpianSuri #DaguRuncingPipiComel

0
@kurusdenganmudah_munira

HANYA 8 HARI PERUT BUNCIT JADI KEMPIS . "Dah lama saya ada masalah perut buncit ni. Setiap kali jumpa kawan-kawan atau sanak saudara, perut ni jadi guraun mereka. Sakit jugak la hati ni. . Suatu hari terjumpa dengan losyen SC. Saya tidak teragak-agak nak cuba dan terus beli. Tak sangka hanya 8 hari impian saya nak kempiskan perut jadi nyata. . Perut kempis habis, hanya dengan sapuan SC dan banyak minum air. Siapa tak seronok bila orang cakap 'eh, makin slim dan smart ko sekarang ye'. Terima kasih SECRET CORREA. -Ijam, Sarawak" . Ada yang nak hadiahkan buat suami tersayang? Jom whatsapp nira 01121973066 Salam kesihatan dan kejelitaan #JemaahLove #TeamNiraAwesome #ImpianSuri #LotionkurusSejuk

0
@losyen_sejukcorrea

Semakin hari semakin banyak testimoni SC, Alhamdulillah dapat membantu ramai wanita yang bukan saja nak slim, Tapi yang utama SIHAT. . Banyak duit pun kalau tak Sihat, Tetap tak ada maknanya. . Anda mampu kurus sebenarnya, Nak dengan tak nak sahaja, Rajin dan betul2 usaha, In shaa Allah berjaya smile emoticon . Yang nak Whatsapp lah segera 01127606695 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #SlimTanpaDiet

0
@kurusdenganmudah_munira

Seorang suami sangat kesian melihat isterinya. . Sudah berjam-jam di pasaraya, Namun baju Dan seluar yang dijahati tidak dapat lagi. . Dah masuk kedai yang ketiga, Masih tak dapat beli, Bukan tak cukup budget, Masalah saiz yang menghantui. . Seluar dah cantik, Peha tak boleh masuk. Baju dah sedap disarung, Bahagian lenggan pula ketat giler. . Akibat dah kepenatan, Mereka pulang tanpa sehelai pun baju, Namun sebelum tu ada yang prihatin akan masalah mereka, Adik penjaga baju bahagian wanita, Disyorkan SC pengubat masalah. . Selang beberapa minggu, Cik akak ni datang semula, Dengan confident mintak baju saiz M, Dan seluar Size 30, Adik tu pun bersyukur, Seorang lagi telah dibantunya. . Suami yang menemani pun senyum melebar, Melihat isteri kembali solid seperti muda-muda, Jimat masa, Jimat belanja, Bukan kah saiz XXL tu lebih mahal harganya? Salam kesihatan Dan kejelitaan. #ImpianSuri #LotionPencairLemak #KurusLepasBersalin #LotionKurusSejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

Semakin hari semakin banyak testimoni SC, Alhamdulillah dapat membantu ramai wanita yang bukan saja nak slim, Tapi yang utama SIHAT. . Banyak duit pun kalau tak Sihat, Tetap tak ada maknanya. . Anda mampu kurus sebenarnya, Nak dengan tak nak sahaja, Rajin dan betul2 usaha, In shaa Allah berjaya smile emoticon . Yang nak Whatsapp lah segera 01121973066 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #SlimTanpaDiet

0
@kurusdenganmudah_munira

Kalau awak golongan XXXL Awak WAJIB baca ni . Saya faham Sangat sukar untuk awak Kembali ke saiz L / M Sebab awak dah lama XXXL . Tapi awak Saya nak bantu awak Capai impian tu Tak mustahil tau Dapat kecil 1 saiz Dalam seminggu . Tak perlu telan pil Tak perlu ke gym Tak perlu diet ketat Tak perlu krim panas . Awak WAJIB whatsapp saya 01121973066 www.wasap.my/601121973066 Kalau awak betul2 nak tukar saiz. Salam kesihatan Dan kejelitaan #JemaahLove #TeamNiraAwesome #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #dropshipwanted

0
@kurusdenganmudah_munira

LEMAK HILANG PUN KENA MARAH. . Selamat Tengahari #SharingIsCaring Pagi2 customer dah marah, Baru seminggu lebih sapu, Lemak dia dah hilang. Paling best SUAMI tegur, Dia makin kurus, Itu kadang2 je sapu, Kalau hari2? Mahu berkilo2 turun #JemaahLove #TeamNira #ImpianSuri #SuriRumahBerincome

1
@dapur.gojes

πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡ FOOD WARMER. . 1SET 2 BIJI BERKEMBAR. SAIZ 2L-8LTR . 🍁2 MANGKUK KACA. 🍁2 TUTUP STEEL. 🍁1 RAK BESI BERKAKI YG SGT EXLUSIVE.πŸ˜‰ . HARGA : RM240SM/RM280SS . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

1
@dapur.gojes

πŸ‘‰πŸ»Set tray kaki putih dan kaki selit.(tutup separuh kaca) . πŸ‘‰πŸ» -brand buaya. πŸ‘‰πŸ»Rm175sm/rm190ss.(4 PCs) πŸ‘‰πŸ»Rm205sm/rm215ss.(5pcs) . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

🌹🌹🌹🌹🌹🌹 SET BUFFET WARNA. NEW DESIGN. . SAIZ βœ”39(panjg)Γ—29(lebar)Γ—6CM(dlm)@8ltr. βœ”Brand buaya. βœ”ada 6 wrna. Maroon, hijau,putih,biru,putih nila dan pink muda . HARGA: βœ”RM195SM/RM210SS(4PCS). βœ”RM225sm/rm245ss(5pcs) βœ”Rm255sm/rm275ss(6PCS). . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸŽ€PARTY SETπŸŽ€ . -SAIZ 21". -4 MANGKUK. - MATERIAL KACA -ADA RODA(BOLEH PUSING). . RM210sm/rm270ss INC POS(CITYLINK). . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ Party set 7 pcs. (Soup set) . (Rose daun hijau) βœ”5 mangkuk kecil--16" βœ”1 mangkuk besar ditgh--20" βœ”1 rak besi bwrna emas βœ”1 roda.( blh pusing). βœ”Material kaca. βœ”made in cina . Rm350/rm470ss inc pos(citylink) . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ Party set 7 pcs. (Soup set) . (Country rose) . βœ”5 mangkuk kecil--16" βœ”1 mangkuk besar ditgh--20" βœ”1 rak besi bewrna emas βœ”1 roda.( blh pusing). βœ”Material kaca. βœ”made in cina . Rm350/rm470ss inc pos(citylink) . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ Party set 7 pcs. (Soup set) . (TANGKAI EMAS) βœ”5 mangkuk kecil--16" βœ”1 mangkuk besar ditgh--20" βœ”1 rak besi bwrna emas βœ”1 roda.( blh pusing). βœ”Material kaca. βœ”made in cina . Rm350/rm470ss inc pos(citylink) . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

. πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ set buffet lilin. . (TANGKAI EMAS) πŸ‘‰πŸ»saiz 16.5". πŸ‘‰πŸ»brand kk collection. πŸ‘‰πŸ»1set 3 biji berkembar. . 1 set rm240sm/300ss inc pos. . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ set buffet lilin. . πŸ‘‰πŸ»saiz 11.5". πŸ‘‰πŸ»brand kk collection. πŸ‘‰πŸ»1set 3 biji berkembar. . HARGA: . 1 set rm240sm/280ss inc pos. . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

1
@dapur.gojes

πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ† set buffet lilin. πŸ‘‰πŸ»saiz 11.5". πŸ‘‰πŸ»brand kk collection. πŸ‘‰πŸ»1set 3 biji berkembar. . HARGA : 1 set rm240sm/rm300ss incpos . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ DINNER SET MELAMIN A,B,C,D. 42 PCS. . 6PCS PINGGAN MKN 6PCS PINGGAN LAUK 6PCS PINGGAN KUIH 6PCS MANGKUK 12PCS CAWAN + PIRING 1PC PINGGAN BUJUR 1+1PSC MANGKUK TAMBAH N PENUTUP 1 MANGKUK BESAR. 2 SUDIP . HARGA . Rm230sm/rm260ss . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ DINNER SET MELAMIN A,B,C,D. 42 PCS. . 6PCS PINGGAN MKN 6PCS PINGGAN LAUK 6PCS PINGGAN KUIH 6PCS MANGKUK 12PCS CAWAN + PIRING 1PC PINGGAN BUJUR 1+1PSC MANGKUK TAMBAH N PENUTUP 1 MANGKUK BESAR. 2 SUDIP . HARGA . Rm230sm/rm260ss . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+601324811568 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

1
@dapur.gojes

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ DINNER SET MELAMIN A,B,C,D. 42 PCS. . 6PCS PINGGAN MKN 6PCS PINGGAN LAUK 6PCS PINGGAN KUIH 6PCS MANGKUK 12PCS CAWAN + PIRING 1PC PINGGAN BUJUR 1+1PSC MANGKUK TAMBAH N PENUTUP 1 MANGKUK BESAR. 2 SUDIP . HARGA . Rm230sm/rm260ss . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ DINNER SET MELAMIN A,B,C,D. 42 PCS. . 6PCS PINGGAN MKN 6PCS PINGGAN LAUK 6PCS PINGGAN KUIH 6PCS MANGKUK 12PCS CAWAN + PIRING 1PC PINGGAN BUJUR 1+1PSC MANGKUK TAMBAH N PENUTUP 1 MANGKUK BESAR. 2 SUDIP . HARGA . Rm230sm/rm260ss . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ πŸ‘‰πŸ»BALANG AIR 3 LAYER πŸ‘‰BUKAN KACA N BUKAN PLASTIK TP ARCYLIC. πŸ‘‰LEBAR 23CM/ STIAP BEKAS 2.5LTR . . RM150 SM/RM160 SS . . . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ πŸ‘‰πŸ»BALANG AIR 3 LAYER πŸ‘‰BUKAN KACA N BUKAN PLASTIK TP ARCYLIC. πŸ‘‰LEBAR 23CM/ STIAP BEKAS 2.5LTR . RM150 SM/RM160 SS . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ πŸ‘‰πŸ»BALANG AIR 3 LAYER πŸ‘‰BUKAN KACA N BUKAN PLASTIK TP ARCYLIC. πŸ‘‰LEBAR 23CM/ STIAP BEKAS 2.5LTR . . RM150 SM/RM160 SS . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡ BALANG BISKUT ( floral flower) πŸ‘‰πŸ»saiz 700ml. πŸ‘‰πŸ»kedap udara. πŸ‘‰πŸ»with rak berwrna πŸ‘‰πŸ»brand sun beam HARGA. Rm155sm... . πŸ‘‰πŸ»brand sun beam. http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡ BALANG BISKUT ( floral flower) πŸ‘‰πŸ»saiz 700ml. πŸ‘‰πŸ»kedap udara. πŸ‘‰πŸ»with rak berwrna πŸ‘‰πŸ»brand sun beam HARGA. Rm155sm... . πŸ‘‰πŸ»brand sun beam. http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ BALANG AIR 2 LAYER πŸ‘‰BUKAN KACA N BUKAN PLASTIK TP ARCYLIC. πŸ‘‰SAIZ SETIAP BALANG 5.3 LTR . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

1
@dapur.gojes

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ BALANG AIR 2 LAYER πŸ‘‰BUKAN KACA N BUKAN PLASTIK TP ARCYLIC. πŸ‘‰SAIZ SETIAP BALANG 5.3 LTR . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@dapur.gojes

πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€ BALANG AIR 2 LAYER πŸ‘‰BUKAN KACA N BUKAN PLASTIK TP ARCYLIC. πŸ‘‰SAIZ SETIAP BALANG 5.3 LTR . Sila terus whatsapp 0132481156 atau tekan sahaja link di bawah:- http://www.wasap.my/+60132481156 . #impiansuri #barangandapur #dapursuri #kitchenware #dapurcun #dapurcomel #barangandapurmurah #periukcomel #wanitadankaca #corelle #luminarc #vintage #pingganmangkuk #kenduri #majlis #bekwah #melamine #kualipanas #dapurmama #dapurummi #dapursaji #perkakasdapur

0
@mawarni_wanie

DULU BAJU DAN KAIN SEMUA KETAT Ramai pengguna SC tak perasan pun dia dah kurus, Hinggalah baju@kain yang lama2 dicuba, Longgar semua. Turun hanya 5kg sahaja, Tapi perubahan amat ketara, Sebenar nya lemak tepu Kat bahagian masalah dah cair semua, Sebab itulah badan kembali terbentuk dan anjal semula. Jaga2 ya, Bahagian yang selalu simpan lemak tepu : √ Peha √ Lengan √ Perut √ Punggung Salam kesihatan Dan kejelitaan #ImpianSuri #KurusLepasBersalin #Sapu2JeKurus #LotionPencairLemak

0
@mama_azzalea

DULU BAJU DAN KAIN SEMUA KETAT Ramai pengguna SC tak perasan pun dia dah kurus, Hinggalah baju@kain yang lama2 dicuba, Longgar semua. Turun hanya 5kg sahaja, Tapi perubahan amat ketara, Sebenar nya lemak tepu Kat bahagian masalah dah cair semua, Sebab itulah badan kembali terbentuk dan anjal semula. Jaga2 ya, Bahagian yang selalu simpan lemak tepu : √ Peha √ Lengan √ Perut √ Punggung Salam kesihatan Dan kejelitaan #ImpianSuri #KurusLepasBersalin #Sapu2JeKurus #LotionPencairLemak

0
@kurusdenganmudah_munira

DULU BAJU DAN KAIN SEMUA KETAT Ramai pengguna SC tak perasan pun dia dah kurus, Hinggalah baju@kain yang lama2 dicuba, Longgar semua. Turun hanya 5kg sahaja, Tapi perubahan amat ketara, Sebenar nya lemak tepu Kat bahagian masalah dah cair semua, Sebab itulah badan kembali terbentuk dan anjal semula. Jaga2 ya, Bahagian yang selalu simpan lemak tepu : √ Peha √ Lengan √ Perut √ Punggung Salam kesihatan Dan kejelitaan #ImpianSuri #KurusLepasBersalin #Sapu2JeKurus #LotionPencairLemak

0
@mama_azzalea

DULU BAJU DAN KAIN SEMUA KETATβ € β € Ramai pengguna SC tak perasan pun dia dah kurus,β € Hinggalah baju@kain yang lama2 dicuba,β € Longgar semua.β € β € Turun hanya 5kg sahaja,β € Tapi perubahan amat ketara,β € Sebenar nya lemak tepu Kat bahagian masalah dah cair semua,β € Sebab itulah badan kembali terbentuk dan anjal semula.β € β € Jaga2 ya, Bahagian yang selalu simpan lemak tepu :β € β € √ Pehaβ € √ Lenganβ € √ Perutβ € √ Punggungβ € β € Salam kesihatan Dan kejelitaanβ € Pm Masniza 01140660883β € β € #ImpianSuriβ € #KurusLepasBersalinβ € #Sapu2JeKurusβ € #LotionPencairLemak

0
@kurusdenganmudah_munira

DULU BAJU DAN KAIN SEMUA KETAT Ramai pengguna SC tak perasan pun dia dah kurus, Hinggalah baju@kain yang lama2 dicuba, Longgar semua. Turun hanya 5kg sahaja, Tapi perubahan amat ketara, Sebenar nya lemak tepu Kat bahagian masalah dah cair semua, Sebab itulah badan kembali terbentuk dan anjal semula. Jaga2 ya, Bahagian yang selalu simpan lemak tepu : √ Peha √ Lengan √ Perut √ Punggung Salam kesihatan Dan kejelitaan #ImpianSuri #KurusLepasBersalin #Sapu2JeKurus #LotionPencairLemak

0
@krim_langsing

Semakin hari semakin banyak testimoni SC, Alhamdulillah dapat membantu ramai wanita yang bukan saja nak slim, Tapi yang utama SIHAT. . Banyak duit pun kalau tak Sihat, Tetap tak ada maknanya. . Anda mampu kurus sebenarnya, Nak dengan tak nak sahaja, Rajin dan betul2 usaha, In shaa Allah berjaya smile emoticon . Yang nak Whatsapp lah segera 0197665013 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #SlimTanpaDiet

2
@krim_langsing

Semakin hari semakin banyak testimoni SC, Alhamdulillah dapat membantu ramai wanita yang bukan saja nak slim, Tapi yang utama SIHAT. . Banyak duit pun kalau tak Sihat, Tetap tak ada maknanya. . Anda mampu kurus sebenarnya, Nak dengan tak nak sahaja, Rajin dan betul2 usaha, In shaa Allah berjaya smile emoticon . Yang nak Whatsapp lah segera 0197665013 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #SlimTanpaDiet

0
@krim_langsing

Semakin hari semakin banyak testimoni SC, Alhamdulillah dapat membantu ramai wanita yang bukan saja nak slim, Tapi yang utama SIHAT. . Banyak duit pun kalau tak Sihat, Tetap tak ada maknanya. . Anda mampu kurus sebenarnya, Nak dengan tak nak sahaja, Rajin dan betul2 usaha, In shaa Allah berjaya smile emoticon . Yang nak Whatsapp lah segera 0197665013 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #SlimTanpaDiet

0
@cantikkurus.losyen_kurus

Semakin hari semakin banyak testimoni SC, Alhamdulillah dapat membantu ramai wanita yang bukan saja nak slim, Tapi yang utama SIHAT. . Banyak duit pun kalau tak Sihat, Tetap tak ada maknanya. . Anda mampu kurus sebenarnya, Nak dengan tak nak sahaja, Rajin dan betul2 usaha, In shaa Allah berjaya smile emoticon . Yang nak Whatsapp lah segera 0127975826 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #SlimTanpaDiet

0
@krim_langsing

BUAT DUIT RAYA!!! . Macam mane??? . Mudah jer... ⏩pastikan ade Fb dan IG ⏩Guide dari Team yg owesome dari leader Secret Correa ⏩Rewads setiap minggu dan setiap ⏩bulan dari Team Leader Rewards tahunan dari Hq Secret Correa. . Nak tak??? Pm www.wasp.my/60197665013 . Share pada yg nak tambah income. . #sharingIsCaring #incomemasyuk #SlimTanpaUbat #surirumahberincome #masyuk #ImpianSuri

1
@losyen_kurus.sc

BUAT DUIT RAYA!!! . Macam mane??? . Mudah jer... ⏩pastikan ade Fb dan IG ⏩Guide dari Team yg owesome dari leader Secret Correa ⏩Rewads setiap minggu dan setiap ⏩bulan dari Team Leader Rewards tahunan dari Hq Secret Correa. . Nak tak??? Pm kak Ina www.wasp.my/60126154196 . Share pada yg nak tambah income. . #sharingIsCaring #incomemasyuk #SlimTanpaUbat #surirumahberincome #masyuk #ImpianSuri @TopRankRepost #TopRankReport #LiveUpdate

1
@kurusdenganmudah_munira

Bismillah. . Ada ke Kat sini yang berat dia 100kg ++ In Shaa Allah boleh tukar saiz baju L raya tahun ni, Tapi kena tiru apa yang Cik Kak kita sorang ni amalkan lah, Itu saja #ImpianSuri #SuriRumahBerincome #LotionKurusSejuk

1
@zuliza_abd_talib

BADAN KURUS TAPI PIPI MACAM PAU DAN DAGU BERLAPIS? Double Chin atau dagu berlapis merujuk kepada lebihan lemak bawah kulit yang wujud dan terkumpul di antara dagu dan leher. Dagu akan mula berlapis apabila badan mula naik dan faktor kekerapan tidur yang meningkat. . Dagu berlapis antara perkara yang sangat β€˜annoying’ untuk di lihat. Bukan orang berbadan besar sahaja yang mempunyai masalah ini, kadang-kadang yang bebadan kurus juga punya masalah dagu berlapis. . BAGAIMANA DAGU BOLEH BERLAPIS MACAM KUIH LAPIS? . Punca dagu berlapis ialah makan yang berlebihan, posisi duduk, cara tidur dan cara berjalan yang tidak betul. Sebaiknya jangan biasakan posisi badan membongkok dan menekan kepala ke bawah dengan kerap kerana ia akan membentuk dagu yang berlapis. . Ingin Miliki Dagu Cantik Tanpa Double Chin? 1) Duduk tegah, Pastikan tulang belakang rata 2) Muka pandang ke depan, Serius macam nak berkawad gitew, huhuhu...janganlah serius sangat 3) Picitkan sekali je SC pada jari, sapu di dagu dan urut . Boleh juga sapu di PIPI yang TEMBAM tau. (Dapatkan Cara urutan dagu runcing setelah SC sampai di tangan anda ya) PM/Wassap +60122079157 untuk maklumat lanjut Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #DaguRuncingPipiComel

0
@kurusdenganmudah_munira

HATI MANA TAK SEDIH BILA ANAK BONGSU DIKATAKAN CUCU ====================== Hati bagai ditusuk sembilu.. Ya betul..inilah yang saya rasa.. Rata rata yang pandang saya hanya nampak saya insan gemuk, tak cantik & berusia Saya nekad untuk buktikan..GEMUK bukan untuk SELAMA-LAMANYA!! Akhirnya saya ketemui lotion 'ajaib' ni.. Mudah saja..hanya perlu konsisten sapu 2 x sehari..& ikut tips sapuan yang disarankan..pasti nampak hasilnya nanti.. Sekarang hati berbunga kembali Mau tak nya..hasil yang berganda saya dapat Baju 15 tahun dulu boleh sarung kembali!! Ingin kembali langsing seperti saya? Whatsapp no ni sekarang +6011 21973066 ====================== βœ” Tak panas pijar pada kulit βœ” Tak berbau..sesuai dipakai ke pajabat βœ” Tak perlu bancuh βœ” Tanpa pantang larang & diet yang ketat βœ” Sesuai untuk ibu2 berpantang & menyusu bayi βœ” Status Halal & KKM Whatsapp sekarang untuk harga jimat berganda Whatsapp ' slim' ke +6011 21973066 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #SuriSlimSihat #PencairLemakSejuk

0
@cantikkurus.losyen_kurus

ADA MASALAH PERUT BERLIPAT BILA DUDUK? Ermmm, Itu masalah normal bagi mereka yang lemak lebih sangat di perut. Mulakan malam ini sebelum tidur, Sapu lotion SC ikut teknik yang kami beri. In shaa Allah esok pagi dah rasa kesan awal nya. Jom cuci mata tengok testimoni berjaya meratakan perut sebelum tidur. Selamat malam semua, Tidur jangan termimpi2 sapu SC sudah, Ahaks :-) #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #PencairLemakDiperut

0
@slimmingbeuty_asz

Tak sangka SUAMI perasan. . Mula2 dah give up cuba-cuba produk kurus ni, Makan sampai berbulan-bulan tak ada kesan juga, Mungkin lemak ni degil sangat. . Satu hari suami bagitahu, "Semalam Abang tanya Jiran kita Si Jamil tu, kenapa isteri dia kurus sekarang? Dia cakap doktor nasihatkan isteri nya turunkan berat badan, sebab dia selalu sakit2 kaki dan pinggang. Kakinya dah tak dapat tampung berat badannya yang semakin berat tu. Alhamdulillah lepas sebotol je pakai lotion SC, berubah secara perlahan-lahan dan sekarang bukan saja kurus, Malah dah semakin bertenaga badan nya. Cuba sayang tanya si Aishah Isteri Jamil tu. -----++ Selepas 5 hari beli dan amalkan SC senyap-senyap, Tiba-tiba suami Tanya " Sayang pakai juga ke lotion SC tu?, Abang tengok sayang dah susut sikit badan. Macam semakin muda pula abang tengok, Betul ke?" . Saya tak tahu nak jawab apa, Syukur tak terkata, Memang betul2 berkesan SC ni, Suami siap bitau nak sponsor setiap bulan. . Senyum sampai telingga lah saya, Suami mana yang tak nak tengok isteri nya comeyy dan slim. Kalau nak suami puji dan gembirakan diri sendiri, Jom Whatsapp no ni 019 3478530 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #KurusDanSihat #LotionKurusSejuk #secretcorrea #LosyenKurusSejuk #nakkuruskanbadan #nakkurus #aziesc7669 #bazarpaknil #bazaronline

0
@losyen_sejukcorrea

Kalau awak golongan XXXL Awak WAJIB baca ni . Saya faham Sangat sukar untuk awak Kembali ke saiz L / M Sebab awak dah lama XXXL . Tapi awak Saya nak bantu awak Capai impian tu Tak mustahil tau Dapat kecil 1 saiz Dalam seminggu . Tak perlu telan pil Tak perlu ke gym Tak perlu diet ketat Tak perlu krim panas . Awak WAJIB whatsapp saya 019 Kalau awak betul2 nak tukar saiz. Salam kesihatan Dan kejelitaan #SCTeamZai #ImpianSuri #LotionKurusSejuk #01127606695

0
@kurusdenganmudah_munira

TIPS ELAK PERUT BUNCIT. . Anda disyorkan menambah pengambilan makanan seperti oat yang mana ia rendah lemak, rendah karbohidrat yang tidak baik, dan rendah kalori tetapi tinggi nilai nutrisinya. . Oat lebih elok dimakan kosong tanpa gula atau garam sekiranya anda ingin membuang lemak di perut dengan cepat. . Walaubagaimanapun, jika anda tidak suka rasa yang kosong dan tawar, anda bolehlah menambah madu atau buah-buahan ke dalam hidangan oat anda. . Selamat mencuba dan mengempiskan perut Nak lagi mudah? Sapu2 saja perut kempis, Whatsapp 01121973066 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri

0
@secret_correa_ampangkl

TIPS ELAK PERUT BUNCIT. . Anda disyorkan menambah pengambilan makanan seperti oat yang mana ia rendah lemak, rendah karbohidrat yang tidak baik, dan rendah kalori tetapi tinggi nilai nutrisinya. . Oat lebih elok dimakan kosong tanpa gula atau garam sekiranya anda ingin membuang lemak di perut dengan cepat. . Walaubagaimanapun, jika anda tidak suka rasa yang kosong dan tawar, anda bolehlah menambah madu atau buah-buahan ke dalam hidangan oat anda. . Selamat mencuba dan mengempiskan perut Nak lagi mudah? Sapu2 saja perut kempis, Whatsapp 0176525691 Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri

0
@zuratunnaim

Assalamualaikum dan selamat pagi yang bahagia dan ceria semua :-) Jom check Ada ke 7 sebab ni pada diri adik2 & akak2 semua :-) #BisnesDihujungJari #KempisPerutCzer #SecretCorrea 7 SEBAB WANITA BERPERUT BUNCIT 1) Rahim tak kecut betul/kembang lepas bersalin 2) Kerap bersalin 3) Bersalin pembedahan atau tidak berbengkung dalam pantang 4) Makan tak berjaga - perut banyak lemak 5) Keputihan dan kurang hormon perut jadi besar 6) Banyak duduk dan suka makan goreng2 dan minum ais 7) Tak makan herba yg sesuai nak kecutkan rahim atau perut dan yang paling UTAMA sebab awak tak sapu Lotion SC setiap kali selepas mandi :-) salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri http://buff.ly/1jYbKBp Whsap:0134570990

0
@secretcorreatemerloh

Assalamualaikum dan selamat pagi yang bahagia dan ceria semua :-) Jom check Ada ke 7 sebab ni pada diri adik2 & akak2 semua :-) #BisnesDihujungJari #KempisPerutCzer #SecretCorrea 7 SEBAB WANITA BERPERUT BUNCIT 1) Rahim tak kecut betul/kembang lepas bersalin 2) Kerap bersalin 3) Bersalin pembedahan atau tidak berbengkung dalam pantang 4) Makan tak berjaga - perut banyak lemak 5) Keputihan dan kurang hormon perut jadi besar 6) Banyak duduk dan suka makan goreng2 dan minum ais 7) Tak makan herba yg sesuai nak kecutkan rahim atau perut dan yang paling UTAMA sebab awak tak sapu Lotion SC setiap kali selepas mandi :-) salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri http://buff.ly/1jYbKBp

0
@secretcorreatemerloh

4 CARA MUDAH AIR KOSONG BOLEH BANTU ANDA KURUS! 1- Jadikan air kosong sebagai MINUMAN UTAMA. Air manis segelas je sehari. Air karbonat, tinggalkan terus. 2- Biasakan minum 2 gelas air kosong sebaik sahaja bangun dari tidur. 3- Bawa botol air ke mana saja & tandakan waktu anda perlu minum. 4- Minum menggunakan straw. Terima kasih 😊 Simple jer. Tapi yang simple ni la jarang orang ambil berat. Betul kan? hehe πŸ‘ŒπŸ‘Œ #ImpianSuri #TeamIedaMizan #SecretCorrea #LosyenKurusSejuk

0
@slimmingbeuty_asz

HATI MANA TAK SEDIH BILA ANAK BONGSU DIKATAKAN CUCU ====================== Hati bagai ditusuk sembilu.. Ya betul..inilah yang saya rasa.. Rata rata yang pandang saya hanya nampak saya insan gemuk, tak cantik & berusia Saya nekad untuk buktikan..GEMUK bukan untuk SELAMA-LAMANYA!! Akhirnya saya ketemui lotion 'ajaib' ni.. Mudah saja..hanya perlu konsisten sapu 2 x sehari..& ikut tips sapuan yang disarankan..pasti nampak hasilnya nanti.. Sekarang hati berbunga kembali Mau tak nya..hasil yang berganda saya dapat Baju 15 tahun dulu boleh sarung kembali!! Ingin kembali langsing seperti saya? Whatsapp no ni sekarang +60193478530 ====================== βœ” Tak panas pijar pada kulit βœ” Tak berbau..sesuai dipakai ke pajabat βœ” Tak perlu bancuh βœ” Tanpa pantang larang & diet yang ketat βœ” Sesuai untuk ibu2 berpantang & menyusu bayi βœ” Status Halal & KKM Whatsapp sekarang untuk harga jimat berganda Whatsapp ke +60193478530 Salam kesihatan dan kejelitaan #SCTeamZai #ImpianSuri #SuriSlimSihat #PencairLemakSejuk #aziesc7669

0
@awiensc

DULU RAGU-RAGU SEKARANG SC DIHATIKU ==================== Dulu Puan Iedamizan juga berasa ragu2 iya lah.. mana mungkin losyen yang sejuk dapat bakar lemak Katanya ini percubaan terakhir kalau tak jadi jugak biarlah gemuk sampai bila2 Puan Iedamizan betul2 tak sangka losyen yang dia ragu2 boleh kecutkan mukanya yang tembam sampai runcing dagu. losyen yang dia ragu2 kembalikan badan macam anak dara dulu. Itu la.. tak percaya lagi Ini losyen bukan sebarang losyen tau Ini losyen sejuk multifungsi tau Baik anda cuba sekarang kalau nak jadi macam Puan Iedamizan whatsapp 0196931406 Whatsapp tau 0196931406 salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri

0
@nzbeautysignature

#setret cornea jb sgpore (Cod jb&sg( - SIAPA MENGALAMI MASALAH SELULIT, STRECHMARK, PERUT BUNCIT, LENGEN GELEBER, DAGU BERLAPIS SELEPAS BERSALIN?? ==================================== . Kita tengok cerita testimoni ini, siap bergurau senda u nak bitau kesan balik SC pada dia. . Mula pakai SC hari ke 10 habis lepas bersalin sebab Anak kena kuning, hari ke 32 sapu SC dah banyak dapat kebaikannya. Lepas 22 hari sapu SC : √ Lemak bahagian kiri Kanan dah kurang √ Selulit yang banyak dulu pun dah mula tak nampak √ Lemak kat bahagian pinggang 3 hari dah nampak beza lepas sapu sc Agak2 uols lepas bersalin tapi selulit banyak lagi tak? Jom dapatkan harga promosi wsp +60169366117 #ImpianSuri #SlimLepasBersalin - #regrann

0
@nomiabdulrahman

Weekend #impiansuri

2
@norshahida19

HATI MANA TAK SEDIH BILA ANAK BONGSU DIKATAKAN CUCU ====================== Hati bagai ditusuk sembilu.. Ya betul..inilah yang saya rasa.. Rata rata yang pandang saya hanya nampak saya insan gemuk, tak cantik & berusia Saya nekad untuk buktikan..GEMUK bukan untuk SELAMA-LAMANYA!! Akhirnya saya ketemui lotion 'ajaib' ni.. Mudah saja..hanya perlu konsisten sapu 2 x sehari..& ikut tips sapuan yang disarankan..pasti nampak hasilnya nanti.. Sekarang hati berbunga kembali Mau tak nya..hasil yang berganda saya dapat Baju 15 tahun dulu boleh sarung kembali!! Ingin kembali langsing seperti saya? Whatsapp no ni sekarang +6017-9015998 ====================== βœ” Tak panas pijar pada kulit βœ” Tak berbau..sesuai dipakai ke pajabat βœ” Tak perlu bancuh βœ” Tanpa pantang larang & diet yang ketat βœ” Sesuai untuk ibu2 berpantang & menyusu bayi βœ” Status Halal & KKM Whatsapp sekarang untuk harga jimat berganda Whatsapp ' slim' ke +6017-9015998 Salam kesihatan dan kejelitaan #SCTeamZai #ImpianSuri #SuriSlimSihat #PencairLemakSejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

Bismillah. . Ada ke Kat sini yang berat dia 100kg ++ In Shaa Allah boleh tukar saiz baju L Tapi kena tiru apa yang Cik Kak kita sorang ni amalkan lah, Itu saja #SCTeamZai #ImpianSuri #LotionKurusSejuk

0
@losyen_sejukcorrea

NAMPAK LEBIH MUDA DAN TEGANG Baru perasan, Bila lemak Kat bahagian pipi, Bawah dagu dan di bahagian leher dan hilang, Kita nampak lebih muda dan runcing dagunya. Nasib baik SC Sejuk, Boleh sapu di mana saja lemak bertepek kan? Patutlah ramai whatsapp shima Kat no ni > 01127606695 Takut HQ naik kan harga promosi ke harga asal. Jangan whatsapp Sekarang, Kalau tak nak Muda :-) Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #ScTeamZai #LotionKurusSejuk

0
@losyen_sejukcorrea

#sakit dalam berpantang #whatsapp sekarang #@tinggalkan num fon awak kt ruang komen 01127606695 Aduh! sakitnya dalam pantang bila bengkak susu. Teruja testimoni ni, Bengkak susunya dah kurang, 2 Kali saja Sapu di breast, Hilang sudah😍 Lepas tu hanya sekali sehari Sapu pada Bahagian yang berlemak degil, Berat turun 3kg, Tak habis lagi sebotol😍 Best ke best? Ruginya dalam PANTANG tak amalkan SC kanπŸ˜‰ Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #ScTeamZai #PengedarAgenDiperlukan #LotionPencairLemak

0
@losyen_sejukcorrea

#TestimoniPelik Berat tak turun, Tapi perubahan ketara pada PERUT, 50% perubahannya, Perut yang BUNCIT kembali rata. Best ke best. Salam kesihatan dan kejelitaan #ImpianSuri #LotionPencairLemak #PengedarAgenDiperlukan

0
@losyen_sejukcorrea

REZEKI SETIAP ORANG BERBEZA Ada yang 4 hari sapu turun 2 KG, Ada yang berat tak turun, Tapi baju dan seluar semua dah longgar. . Yang utama yakin diri tu penting, Kalau kita positif, Kita akan nampak semua benda baik, kita akan dapat tindak balas yang baik juga. Semakin kita bersyukur semakin Allah tambah nikmatnya. Bersyukur lah walau hanya permulaan anda rasa pelawasan lancar, Sebab ramai lagi yang di luar sana menderita sembelit :-) Salam kesihatan dan kejelitaan . #ImpianSuri #LotionPencairLemak #KurusLepasBersalin #PenawarStrechmark #plussize #jomkurus #01127606695

0
@losyen_sejukcorrea

Losyenkurussecretcorrea - . Siapa kata lelaki tak boleh guna. Kan lebih nampak muda Dan segak bila dagu dah runcing, Leher pun ada shape semula. Siapa lagi yang leher dia dah tak nampak? Dah bercantum dagu Dan leher? Meh Sapu SC yang sejuk ni :-) Lagipun SC boleh lancarkan darah, Bila kita sapu di tengkuk dan kepala pada mereka yang Migraine dan darah tinggi. Salam kesihatan dan kejelitaan Whapps 01127606695 #ImpianSuri #SuriRumahBerincome #LotionPencairLemak #KurusLepasBersalin

0
@losyen_sejukcorrea

losyenkurussecretcorrea - . Dah terkurus pulak . Raya haji nanti boleh lah beli baju kurung moden saiz S :-) . Paling syok Lotion ni sejuk, Sapu di musim panas ni, Berangin je rasa :-) . Salam kesihatan Dan kejelitaan . #ImpianSuri #SuriRumahBerincome #LotionPencairLemak #kurus #plussize

0
@losyen_sejukcorrea

Losyenkurussecretcorrea - . Bismillah . Selamat malam semua . Ada ke Kat sini yang berat dia 100kg ++ In Shaa Allah boleh tukar saiz baju L raya tahun ni . Tapi kena tiru apa yang Cik Kak kita sorang ni amalkan lah, Itu saja :-) . #ImpianSuri #SuriRumahBerincome #LotionKurusSejuk #teamzai

0
@kempis_perut_czer

Orang yang berusaha in shaa Allah akan berjaya, Tetapi tak semestinya orang yang berusaha akan berjaya. Rezeki itu Rahmat Allah 😍 Apa yang kita suka, belum tentu akan datang pada kita. Apa yang datang pada kita, belum tentu terbaik buat kita. Apa yang terbaik buat kita, belum tentu apa yang kita suka. Jadi tenang-tenang saja😍 Salam Asar sahabat positif! #ImpianSuri #ScTeamZai #StokisScKlang #lotionKurusSejuk #21PengedarTerlatih

0