Inairambuthalal Photos on Instagram

See related and similar tags

Perempuan dan kecantikan berpisah tiada. Ibarat inai dengan kuku, sama yantekkk sama padan. Khensss? . #inairepublicpenang #inairepublicutara #inaikukumerah #inaikukulawa #inaikukumurah #inairambut #inaimerahmurah #inaimerahmalaysia #inaimalaysia #inairambuthalal #inaipengantinmalaysia #inaimerah #inaipenang

0

Kenapa perlu mencuba INAI REPUBLIC bagi peminat inai? . ✅Diyakini halal & boleh bawa solat ✅Adunan inai asli berserta essential oil ✅Warna yang pekat memikat dan tahan lama ✅Murah dan packaging berkualiti ✅Boleh peel off & senang apply ✅Tidak merosakkan kuku, memedihkan atau mengecutkan ✅Bukan dari sabun atau bahan berbahaya . . #inairepublicpenang #inairepublicutara #inaikukumerah #inaikukulawa #inaikukumurah #inairambutmalaysia #inaimerahmurah #inaimerahmalaysia #inaimalaysia #inairambuthalal #inaipengantinmalaysia #inaimerah #inaipenang

0

SURPRISE!!!! EYE-BROW HENNA REPACKAGED!! _ Remember we promised to repackage duo eyebrow henna once its sold out?? _ Tadaaa! We've finally repackaged it, and its now in individual colour instead of 2-in-1!!! _ RM29.90 ONLYYYY! GRAB NOWWWWW! Whatsapp 0129897198 nowww 💖💖 _ _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inai kening #serbukinai

0

#InaiRambutByZuhaira . SOALAN PALING FEMESSS, TELUS WUDHU'? SAH SOLAT? . Haruslah halal dan sah solat sayang, kami penjual Muslim 🤭🤭🤭 . Plus, inai sifatnya meresap rambut, tak sama macam hair dye. So no worries, boleh solat dengan tenang! . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

#InaiRambutByZuhaira . ACIKKKKKKK KENAPA TAK BEKUKANNN! 🤯🤯🤯 . Tudia mak marah dahhh! Haaa macam mana mak marah tak simpan sayur baru beli dalam peti aih... . Macam tu la jugak sis nak marah nii!! 🧐🧐🧐 . Inai tu asalnya dari daun sayang, NO PENGAWET, NO PEWARNA TIRUAN....So, kalau tak bekukan rugilah. Ibarat beli sayur tak simpan ti aih laaah, warna hilang, khasiat pun hilang maaa! . Ada pahemm sayang semua! 😁😁😁 . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

Salam & hi 🙆 your trusted #usahawanhennaline here 💋jom beli dengan anis 😀 Henna paste is back but in a very limited amount tauu 😍😭 Jom grab dengan harga promo dengan bleach 😍 _ Ws anis SEKARANG untuk place order. Click link in bio @hennaline_anis 💋 #usahawanhennaline #hennalinegirl #hennalinehairpaste #hennalinehennapaste #inairambutorganik #inairambuthalal #inairambut #hennalinebleach

0

‼️HI-BROWS RM29.90‼️ . Ramai yang suka dengan formula eyebrow henna ni tau 😍 sebab kita boleh pakai sama mcm inai, and paling penting! Halal and wudhu friendly 🧡 . #usahawanhennaline Our new version of eyebrow henna or we called it ‘Hi-brows’ is something that you should have in your makeup collection! . Macam mana nak purchase item ni? Tekan link di bio IG @hennalinedamia untuk order dengan saya atau awak DM sahaja saya di IG okay! 😘😘 _ Di FB pula, Tekan button ‘Whatsapp’ di atas untuk order dengan saya 😘😘 // 📲 +6014-7930017 _ #FpttUtem #Btmw4012 #DigitalEntrepreneurship #eUsahawan #GoeCommerce #utem #inairambutorganik #inairambuthalal #rambutgugur #inaihalal #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inai #bleach #organichennahair #inairambutmurah #sayajual #syjual #inaicelup #inaikuku #serbukinai #bazarpaknil #teamdatininaz #hennalinedamia #sayajual #sayajualinairambut #readystock #hennaline_hq #hennalinegirl

0

Ada yang still fikir fikir ke tuuu 👀 Korang lambat nanti orang lain yang cantik 🤪 Untuk postage 8/4, kita open order sampai 12 malam ini sahaja untuk inai celup, bleach, inai uban & inai kening. Nak cantik? Whatsapp 📲 Tak nak cantik? Duduk diam diam 🙊 #jualinai #inairambut #inairambutmerah #inairambuthalal #pewarnarambuthalal #inaiuban #inaihitam #inaikening #inaikuku #inaijari #inaicelup #inaikon

0

Hi, korang nak henna apa? ____ Now yang available👇🏻 BLEACH : RM36 HENNA UBAN : RM22 INAI DAUN CELUP: RM20 EYEBROW HENNA : RM29.90 ____ Nak order boleh terus klik LINK BIO kakfy untuk dapatkan caj post yang lebih murahh😉 ____ #hennaline #hennalinegombak #hennaline_hq #inairambutorganic #inairambuthalal #hennalinekl #hennalinegirl #hairhenna #inairambuthalal #inairambutorganik #inairambut #inaihalal #inaiorganikhalal #inaiorganic #inaiorganik #usahawanhennaline #usahawanhennaline2020 #inaiceluporganic #inaiceluphalal #inaidaun #henna #organichenna #eyebrowhenna #inaiserbuk #inaidauncelup #inaicelupdaunasli #hennapowder #hennapaste

0

PLOOPPP and WRAP!! Easy as 123 🤩 You just have to put your finger in it, wrap it out and get ready to sleep 😚 If you wanna know the secret, wrapped overnight henna does magic to the stain! RM20 excluding postage 🚚 To purchase, kindly click link in bio 💕

1

‼️SUPRISE‼️ ❗️EYE-BROW HENNA NEW LOOK❗️ _ Ingat tak kita pernah cakap dekat korang kalau duo eyebrow henna dah sold out, kami janji nak tukar packaging yang baru? _ AND WE DID IT! _ Sekarang dah tak panggil duo eyebrow henna, sekarang only one eyebrow henna 🤣 nak tahu sebab apa? Sebab kami dah buat satu satu untuk each colour 😘 #usahawanhennaline _ Macam mana nak purchase item ni? Tekan link di bio IG @hennalinedamia untuk order dengan saya atau awak DM sahaja saya di IG okay! 😘😘 _ Di FB pula, Tekan button ‘Whatsapp’ di atas untuk order dengan saya 😘😘 // 📲 +6014-7930017 _ #FpttUtem #Btmw4012 #DigitalEntrepreneurship #eUsahawan #GoeCommerce #utem #inairambutorganik #inairambuthalal #rambutgugur #inaihalal #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inai #bleach #organichennahair #inairambutmurah #sayajual #syjual #inaicelup #inaikuku #serbukinai #bazarpaknil #teamdatininaz #hennalinedamia #sayajual #sayajualinairambut #readystock #hennaline_hq #hennalinegirl

0

RESTOCK Inai Kening!! _ So korang boleh dah nak order sekarang. limited stok! _ Inai Kening: RM29.90/1pcs 🔥 Postage SM RM8/ SS RM12 🔥 Postage out pada 8/4/2020 (rabu) . 👉Disclaimer : Kelewatan postage tidak akan ditanggung oleh pihak HQ‼️ _ #usahawanhennaline2020 # #inairambut  #inairambutreadymade #inairambutcantik  #inairambuthalal #inairambutmurah  #inairambutKL  #inairambutJB #inairambutwangsamaju  #bleach  #hairbleach #inaiorganic  #agiteww #kaklinapompom #organichennahair  #organichenna #organicinaicelup  #organicinairambut  #inaicelup #bleachorganic  #organicbleach  #organic #organichennauban  #rawatanrambut  #rambutcantik #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

SWIPE LEFT kalau nak tengok perbezaan code Black & Brown 💋 Kalau Duo Eyebrow Henna kita ada both code ye, tapi untuk Hi brows uolls boleh pilih nak code black or brown gitteww 😘 Kalau suka warna manja manja natural boleh pilih code brown, kalau suka dark dark for eyebrow boleh pilih code black ye 😍 Tapi both finishing memang natural look tau! Takde nampak pelik ke apa ke, NO! Sangat cantikkk 🥰 Nak order? Meh order dengan iqa, tekan je link di bio ye 💋 #usahawanhennaline

1

HiBrow Henna??? WHO IS SHE??? 🙊 ===================================== _ Do you remember our Duo Eyebrow Henna? She is now going SOLO LO LO LO LO LO 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 _ She's veryyyyyy limited so make sure you grab it now! Click link in my bio 🦋✨ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

Korang ingat tak, iqa pernah cakap once Duo Eyebrow Henna sold out, kita nak repackaged kan kan? Ingat takk? . Haaaaaaaa ni laaaaa newborn untuk Duo Eyebrow Henna uolls! Kalau sebelum ni Duo, sekarang Hi Brows is going to be solooooooooo uolls! Wow gittew 💃🏻 Harga RM29.90 dan iqa bagi tahu sekali lagi yaa, Hi Brows ni tersangatlah limited 🥺 Go grab yours now! Tekan je link dekat bio okiess 💋

1

HiBrow Henna??? WHO IS SHE??? 🙊 ===================================== _ Do you remember our Duo Eyebrow Henna? She is now going SOLO LO LO LO LO LO 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 _ She's veryyyyyy limited so make sure you grab it now! Click link in my bio 🦋✨ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

INAI KENING BERWAJAH BARU❗❗ . . ⚠️NO RESTOCK ONCE SOLD OUT⚠️ . . EYEBROW HENNA 🌿 . . RM 29.90/pcs.. Boleh pilih warna 🤎 ATAU 🖤 ATAU Grab dua² warna..😜😜 . . Grab sekarang sebelum SOLD OUT!! Klik je link kat bio untuk order atau pertanyaan.. 💙 . . Follow and like 💕 @_emmadotco @_emmadotco @_emmadotco . . #inai #inaicelup #inaihalal #inairambut #inairambutorganic #inairambuthalal #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaicantik #inaikahwin #inaimalaysia #inaitunang #inaijari

0

INAI KENING BERWAJAH BARU❗❗ . . ⚠️NO RESTOCK ONCE SOLD OUT⚠️ . . EYEBROW HENNA 🌿 . . RM 29.90/pcs.. Boleh pilih warna 🤎 ATAU 🖤 ATAU Grab dua² warna..😜😜 . . Grab sekarang sebelum SOLD OUT!! Klik je link kat bio untuk order atau pertanyaan.. 💙 . . Follow and like 💕 @_emmadotco @_emmadotco @_emmadotco . . #inai #inaicelup #inaihalal #inairambut #inairambutorganic #inairambuthalal #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaicantik #inaikahwin #inaimalaysia #inaitunang #inaijari

0

Yang mana satuu.. idaman kalbuu 🥰 Stock Hi Brows sangat limited tau! Kalau lambat memang sold out terus 😭 Memang syiokkk kalau korang pakai Hi Brows ni, pastu korang jimat masa pulak tuu, adududu asikkkkk 🥰 RM29.90 sahaja, nak order? Tekan je link dekat bio iqa okiess 💋 #Usahawanhennaline

1

Hennaline Eyebrow Henna (Black & Brown colour separately) ☺️ RM29.90 exc postage Hurry up!! It's limited edition! 😉 Once sold out, no more restock. We'll restock with duo colour 🙏 #hennaline #ORGANICinairambut #inairambututara #inairambutkl #inairambutjb #inairambutviral #inairambutmurah #inairambuthalal #bleachrambuthalal #rambutcantik #henna #hairhenna #inai #inairambut #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelup #inaimerah #hennalinepowder #duoeyebrowhenna #eyebrowhenna #inaikening

0

Details hibrows semua sama mcm duo Eyebrow henna. Kaler pon sama just different packaging aja okiesss. . Hibrows ( black & brown color separated) Rm29.90 / pc 10ml each approximately Limited edition . Ccceeeppaattt u ollssss place your order nowwwwwww!!! . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #hennalinegirl # #bleachrambuthalal #eyebrowhenna #keningviral #keningonfleek #inaikening

0

HI- BROW INAI KENING LIMITED EDITION RM29.90 ____ Mana yang haritu dok tanya tanya kakak nak inai kening inai kening meh la order harga RM29.90 ada dua colour hitam and coklat 😍 Tahan lama okayyy cepat click link kt bio #dudukrumahsale #hennaline2020 #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

1

RESTOCKED Inai Celup!!! _ Now korang dah boleh dapatkan Inai Celup dengan amrina🤗 _ Inai Celup: RM20/pcs 🔥 Postage SM RM8/ SS RM12 🔥 Postage out pada 8/4/2020 (rabu) _ 👉Disclaimer : Kelewatan postage tidak akan ditanggung oleh pihak HQ‼️ _ #usahawanhennaline2020 # #inairambut  #inairambutreadymade #inairambutcantik  #inairambuthalal #inairambutmurah  #inairambutKL  #inairambutJB #inairambutwangsamaju  #bleach  #hairbleach #inaiorganic  #agiteww #kaklinapompom #organichennahair  #organichenna #organicinaicelup  #organicinairambut  #inaicelup #bleachorganic  #organicbleach  #organic #organichennauban  #rawatanrambut  #rambutcantik #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

Koranggg nak cantik bukan time keluar je tau. Kat rumah pun ‼️ Tapi, takkan dekat rumah nak lukis kening? Haaaaa apa kata guna hi brow ni 😍 24 jam kening korang on point. Makeup pun sekejap je! Variations: BLACK & BROWN Price: RM 29.90 exc postage #jualinai #inairambut #inairambutmerah #inairambuthalal #pewarnarambuthalal #inaiuban #inaihitam #inaikening #inaikuku #inaijari #inaicelup #inaikon

0

LIMITED PIECES TAU! Lambat tinggal 🥺 RM29.90 sahaja. Kalau uolls suka lukis kening tu, apa kata cuba Hi Brows pulak, sebab apa tau, Hi Brows ni kalau korang pakai memang nampak natural, cantik je kening tu. Lepastu, sangat jimat masa okay. Memang memudahkan urusan kening weolls lah senang cerita. Kalau nak order, meh ws iqa okay 💋

1

Details hibrows semua sama mcm duo Eyebrow henna. Kaler pon sama just different packaging aja okiesss. . Hibrows ( black & brown color separated) Rm29.90 / pc 10ml each approximately Limited edition . Ccceeeppaattt u ollssss place your order nowwwwwww!!! . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #hennalinegirl # #bleachrambuthalal #eyebrowhenna #keningviral #keningonfleek #inaikening

4

HI- BROW INAI KENING LIMITED EDITION ____ Mana yang haritu dok tanya tanya kakak nak inai kening inai kening meh la order harga RM29.90 ada dua colour hitam and coklat 😍 Tahan lama okayyy cepat click link kt bio #dudukrumahsale #hennaline2020 #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

INAI KENING BERWAJAH BARU❗❗ . . ⚠️NO RESTOCK ONCE SOLD OUT⚠️ . . EYEBROW HENNA 🌿 Ada warna BROWN & BLACK.. Dengan 3 langkah sahaja SAPU-CUCI-SIAP 😍 ... Dah tak perlu risau untuk remove bila nak mandi/ solat atau nak kena pakai semula lepas dah cuci muka..😚 . . RM 29.90/pcs.. Boleh pilih warna 🤎 ATAU 🖤 ATAU Grab dua² warna..😜😜 . . Grab sekarang sebelum SOLD OUT!! Klik je link kat bio untuk order atau pertanyaan.. 💙 . . Follow and like 💕 @_emmadotco @_emmadotco @_emmadotco . . #inai #inaicelup #inaihalal #inairambut #inairambutorganic #inairambuthalal #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaicantik #inaikahwin #inaimalaysia #inaitunang #inaijari

0

Stock dah makin susut ni Ya Allah korang lajunyaaaa 😂😍❤️ Limited edition tau this one 💓 Ada sakura scent lagi haaa! Boleh pilih nak black or brown. Of course sah solat, keluaran muslim 🥰 RM29.90 only per pcs 💓 #Usahawanhennaline here! Whatsapp 0129897198 sekarang untuk order ❤️❤️❤️ . . . . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inai kening #serbukinai

0

Nak bleach? Nak hi brow? Nak hair henna? Meh ws Nad 😘📲 #usahawanhennaline is here to serve you 💋 #jualinai #inairambut #inairambutmerah #inairambuthalal #pewarnarambuthalal #inaiuban #inaihitam #inaikening #inaikuku #inaijari #inaicelup #inaikon

0

Hi semuaaaaa!! Surpriseeee!!! Limited edition hibrows is here 🙈🙈 _ Ada colour brown & black, RM29.90 only 🥰 _ Limited edition! Each colour ada lagi 100unit je. Jom la korang dapatkan sekarang kang nanti habis 😭 _ Whatsapp 0129897198 untuk order 😘 _ #usahawanhennaline here ☝🏻 _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inai kening #serbukinai

0

Oookkkkk guys!!! Eyebrow Henna is backkkk!!! . Eyebrow Henna ni limited tau korg @hennaline_hq bgtau stok sgt2 lah terhad. . Rm29.90 sebatang ada dua color BLACK & BROWN color. . Eyebrow Henna Black RM29.90 Eyebrow Henna Brown RM29.90 **postage rm8 sm . Berminat nak order click link whatsApp in bio okehhhh. . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #eyebrowhenna #hennakening #keningonfleek #wanitacegahcovid19 #stayathome #prayformalaysia

0

Siapa suka kening on point memang sesuai sangat la guna hi brow ni. Hi brow ni sama je macam duo eyebrow henna. Nak ke nak? RM 29.90 korang boleh cun dah. Memang menangis ex korangg 🤪 #jualinai #inairambut #inairambutmerah #inairambuthalal #pewarnarambuthalal #inaiuban #inaihitam #inaikening #inaikuku #inaijari #inaicelup #inaikon

0

Hi brow! Nak eyebrow yang on point? Penat nak lukis lama lama 😞 Nah! Hi brow untuk koranggg🤩 Jimat masa, tenaga. Yang penting kening ON POINT ‼️ Siapa suka black boleh go for BLACK, siapa suka natural boleh amik BROWN. RM 29.90 exc postage. #jualinai #inairambut #inairambutmerah #inairambuthalal #pewarnarambuthalal #inaiuban #inaihitam #inaikening #inaikuku #inaijari #inaicelup #inaikon

0

"Inai Daun Celup" is one of our customers favourite‼️‼️‼️ BEST SELLER ITEM‼️ 100% organic and halal. _ Fresh stain ➡️ Slightly matured stain ➡️ Matured stain ➡️ Fully matured stain. _ RM20 only 😱😱😱 it's extremely affordable guys‼️ (price exludes postage) _ ORDER NOW ‼️‼️‼️ Whatsapp 011-11496296 or click the link in bio. _ #hennalinedatininaz #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #hennamalaysia #hennahalal #hairhenna #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganik #inairambutdatininaz #inairambuthennaline #inairambutmalaysia #inairambutmelaka #inairambutshahalam #inairambutselangor #teamdatininaz #inaidatininaz #inaicelupmurah #inaiceluphalal #inaiceluppengantin #inaipengantin #inaipengantinmurah #inaicelupdaun #inaiceluphennaline

0

New item is heree 🤩🤩🤩 Henna brow tint Variations: BLACK, BROWN RM 29.90 exc postage #jualinai #inairambut #inairambutmerah #inairambuthalal #pewarnarambuthalal #inaiuban #inaihitam #inaikening #inaikuku #inaijari #inaicelup #inaikon

0

Sesape yang pernah beli Duo Eyebrow Henna, haaa sama lah macam Hi Brows ni, cuma dah tak duo lah 😉 Memang sesuai ye kalau yang kening manja manja tu, uolss pakai je Hi Brows ni, lepas siap! Tayah topup topup dah kat kening. Jimat masa uolss tau 💋 Ada dua code korang boleh pilih, nak code Black ataupun Brown yaa 😍 Rabu ni ada postage tau! Meh ws iqa kalau nak order, tekan je link dekat bio 💋

1

No more MONDAY BLUES! 🥳 because we have GOOD NEWS for you guys, our beloved customers! 🎉🎉🎉 _ Our Inai Daun Celup is now available for purchase! 🙌🏻 Order now while stock lasts! RM20 ONLY‼️ RM20 ONLY‼️ RM20 ONLY‼️ _ Whatsapp 011-11496296 or click the link in bio. _ #UsahawanHennaline #hennalinedatininaz #hennalineorganics #hennalinemalaysia #hennalineorganic #hennaline #hennamalaysia #hennahalal #hairhenna #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganik #inairambutdatininaz #inairambuthennaline #inairambutmalaysia #inairambutmelaka #inairambutshahalam #inairambutselangor #teamdatininaz #inaidatininaz #inaicelupmurah #inaiceluphalal #inaiceluppengantin #inaipengantin #inaipengantinmurah #inaicelupdaun #inaiceluphennaline

0

😍 Surprise 😍 Say Hello to this little baby 😍 Hello, Hi Brows 💋 Apa Hi Brows ni? Sama macam Duo Eyebrow Henna, tapi packaging baru okiess uolls, Tapi tidak lagi Duo 😉 Ada dua code 1) HiBrows Black 2) HiBrows Brown Harga: RM29.90 sahaja okiess darlings Nak order? Tekan link dekat bio 💕 Postage ada baru rabu ni, jom order sekarang 😍

1

RMO buat anda BOSAN di rumah💤💤💤 _ Kami ada IDEA Apa kata anda menCANTIKkan diri anda yang sedia CANTIK😘😘😘 INAI rambut HENNALINE ni sesuai untuk anda TAHAN LAMA, SELAMAT dan CANTIK So, lepas RMO, anda confirm jadi lagi CANTIK dari sebelum ni😍😍😍 ABANG2 kat luar sana pun mari la cuba Boleh jadi WOMEN MAGNET gitu _ Macam mana nak purchase item ni? Tekan link di bio IG @hennalinedamia untuk order dengan saya atau awak DM sahaja saya di IG okay! 😘😘 _ Di FB pula, Tekan button ‘Use App’ di atas untuk order dengan saya via Whatsapp! 😘😘 // 📲 +6014-7930017 _ #FpttUtem #Btmw4012 #DigitalEntrepreneurship #eUsahawan #GoeCommerce #utem #inairambutorganik #inairambuthalal #rambutgugur #inaihalal #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambutKL #bleach #organichennahair #inairambutmurah #sayajual #syjual #inaicelup #inaikuku #serbukinai #bazarpaknil #teamdatininaz #hennalinedamia #sayajual #sayajualinairambut #readystock #hennaline_hq #hennalinegirl

0

SWIPE LEFT for more info about Henna Uban 💋 Cara pakai dan tips tips yang sangat membantu uolss bila nak apply Henna Uban 😘 Nak order or tanya apa apa? Meh ws je iqa okay 😍 Tekan je link dekat bio 💕 #usahawanhennaline

1

HENNA UBAN EXCLUSIVELY FOR GRAY HAIR 👩🏻‍🦳 - SWIPE LEFT for more info 💋 - “Some people do not hate aging, they just love the color black” Nak order? Meh ws iqa, tekan je link dekat bio 😘 #usahawanhennaline

1

Henna Uban masih banyak okiesss korangg 😍 Harga RM22 sahaja. Suitable for gray hair 👩🏻‍🦳 Ni pon stock baru sampai, so memang banyak lah, macam Hair bleach jugak. 8.4 ni ada postage, kalau nak join meh order sekarang 💋 #usahawanhennaline

1

Meh tengok tutorial macamana nak apply Hair Bleach. SWIPE LEFT 💋Tak susah pon, dalam packaging pon ada cara cara nak bancuh Hair Bleach. Ikot je step by step. Lepastuu.. dah siappp 😍 Nak tanya apa apa? Meh ws iqa, tekan je link dekat bio okay ❤️ #usahawanhennaline 💕🌿

1