Japanplatinum Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@beauteinjection

AQUA SKIN VENISCY BIO CELERGEN STEM CELL . . 👱🏻‍♀Mencerah dan membuatkan kulit tampak cerah pinkish . 👱🏻‍♀Merawat kulit yang bermasalah serta menghilangkan kedutan dan garis-garis halus, jerawat, parut-parut lama, bintik-bintik hitam dan juga memperbaiki kulit kusam dan gelap . 🏻‍ 👱 ♀very good for anti-aging and aged woman . #aquaskinstemcell NEW AND IMPROVED ‼️ 😱 . *AQUA SKIN + VENISCY* BIOSWISS BIO-CELERGEN STEMCELL . ▪Veniscy L-Gluthatione 90000mg ▪Veniscy Nano Peptide 1600mg ▪Veniscy (Dimethylaminoethanol) DMAE 400mg ▪Veniscy coenyme Q10 2600mg ▪ Veniscy Selenium 700mg ▪Aqua Skin Mulivitamin 7000mg ▪Aqua Skin Kojic Acid 500mg ▪Aqua Skin Copper Peptide 400mg ▪Aqua Skin Vegetal Placenta 650mg ▪Bioswiss Compositon 5ml ▪Aqua Skin L-Ascrobic Acid 13000mg ▪Aqua Skin Natural Collagen Extract 2500mg ▪Aqua Skin Hyaluronic Acid 2250mg ▪Aqua Skin (Epidermal Growth Factor) EGF 1500mg ▪Aqua Skin (Alpha Lipoic Acid) ALA 1200mg ▪Aqua Skin Matrixyl 3000 800mg ▪Bio Celergen Stemcell 500mg . CLINIC LIST PROVIDED🖍 FREE CONSULTATION FREE POSTAGE . #cindella1200mg #cindella #snowwhite #japanplatinum #nanguang #evgenis #miraclewhite #cindelle3000 #amcslimming #lipolab #rexslimming #mixingwhite #placentasheep #placentasheepstemcell #rocheeuf #rocheinjection #rocheplatinum #rocheupgraded #rochegold #aquaskinveniscy #veniscy #nanguang #glutax #veniscynexgen #aquaskinstemcell #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal

0
@beauteinjection

Aqua Skin Veniscy . * Lightening skin * Whitening effect * Skin radiance * Skin repairing * Anti-aging * Immune booster * Liver detoxification * Total body detoxification * Antioxidant . INGREDIENTS: 
High Strength Composition 10ML
Aqua Skin L-Ascorbic Acid 12,000mg
Aqua Skin Natural Collagen Extract 2,000mg
Aqua Skin Hyaluronic Acid  1,850mg
Aqua Skin (Epidermal Growth Factor) EGF  1,400mg
Aqua Skin (Alpha Lipoic Acid) ALA 950mg
Aqua Skin Matrixyl 3000  600mg 
High Strength Lyophilized Powder
Aqua Skin Multivitamin  6,000mg
Aqua Skin Kojic Acid 500mg
Aqua Skin Copper Peptide  300mg
Aqua Skin Vegetal Placenta  595mg 
High Strength Lyophilized Powder
Veniscy L-Glutathione 80,000mg
Veniscy Nenapeptide  1,500mg
Veniscy (Dimenthylaminoethanol) DMAE  300mg
Veniscy Coenyme Q10  2,500mg
Veniscy Selenium 600mg . CLINIC LIST PROVIDED🖍 FREE CONSULTATION FREE POSTAGE . DM/WHATSAPP 0169289847 DM/WHATSAPP 0169289847 DM/WHATSAPP 0169289847 . #esenseuwhitegold #nexentury #miraclewhite #tyreseblanc #tyreseblancii #complexion6 #complexion8 #cindella1200mg #cindella #snowwhite #japanplatinum #nanguang #evgenis #miraclewhite #cindelle3000 #amcslimming #lipolab #rexslimming #mixingwhite #placentasheep #placentasheepstemcell #rocheeuf #rocheinjection #rocheplatinum #rocheupgraded #rochegold #aquaskinveniscy #veniscy #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjection

0
@beauteinjection

#VeniscyNexgenProwhite . FREE POSTAGE FREE CLINIC LIST . UNTUK :- 1. Kulit berjerawat/jeragat 2. Kulit kusam 3. Parut,bintik2 hitam 4. Tona tidak sekata 5. Memutihkan kulit 6. Melindungi kulit badan, melindungi hati, buah pinggang, otak dan lemak darah (orang yang khas yang sesuai untuk tidur lewat dan masalah hati. . COMPOSITION :- 1. Multivitamin 3000mg 2. Collagen 2500mg 3. Alpha Lipoic Acid 1000mg 4. Hyaluronic acid 1500mg 5. Combine - Tech Glucenta 50,000mg 6. COQ10 1000mg 7. COA 600mg 8. FAD 750mg 9. NAD 400mg 10. Pro EGF 1800mg . PACKING :- Glucenta 20 bottles, multivitamin 10 ml x 10 ampoule . Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, yang ni helok.. DOSAGE 3 -5 days per times. 10 times finish period . #esenseuwhitegold #nexentury #miraclewhite #tyreseblanc #tyreseblancii #complexion6 #complexion8 #cindella1200mg #cindella #snowwhite #japanplatinum #nanguang #evgenis #miraclewhite #cindelle3000 #amcslimming #lipolab #rexslimming #mixingwhite #placentasheep #placentasheepstemcell #rocheeuf #rocheinjection #rocheplatinum #rocheupgraded #rochegold #aquaskinveniscy #veniscy #nanguang #glutax #VeniscyNexgenProwhite

0
@suntikgebus

Whitening dripping semakin terkenal worldwide dan di msia terutamanya dlm kalangan artis, vvip, dan ramai lagi. fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang. Huge different. __ Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami. Anda bila lagi? __ Drip​ seminggu sekali sahaja, dont go overdose. cost service drip range rm45-80 ikut tempat utk 1x service. ======================================= 💉 Injection tahan 2-3 bulan. 💉 List of clinic disediakan. 💉 Tips dan guide 💉 Lebih murah untuk repeat order ___________ ws 601116730432 atau klik link di bio . #nexentury29 #japanamc #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6 #cindella1200mg #cindella600mg #cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #treninjection #glutax600gs #glutaxgold #glutax100gs #glutax5gs #purevitamincserum #pilhormon #vitamincrosehipUSA #vitamincrosehip #placentalucchinisheep #vcinjection #whiteninginjection #cindella #yongbeu

0
@whitening_slimming_injection

✨HOT ITEM!!! . Miracle White Injection Original : Switzerland Makin ramai yg dah tau kesannya lepas mencuba MIRACLE WHITE ni.. Actually, makin baru sesuatu product tu, ingredient dia semakin improve sebenar nya..Nur Sajat pun dh try produk ni hokey.. Nak tau apa kelebihan dia, Meh baca jap benefit guna suntikan miracle white yg meletop ni . FUNGSI MIRACLE WHITE : 🍓mencerah & memutihkan kulit 🍓melembutkan kulit (firming) 🍓merawat jerawat & parut 🍓mengembalikan keanjalan kulit 🍓mengurangi bintik2 gelap pigmentasi 🍓memudarkan lingkaran gelap bawah mata 🍓kulit dan bibir jadi merah muda 🍓Mengurangkan berat badan . . Yg nak order, Whatsapp 0122587027 . COD Ampang / klcc area . #glutax #glutax5gs #glutaxdna #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhite #placentasheep #sheepplacenta #essensuewhite #essensuewhitegold #lipodistrofk #lipolab #biocell5000plus #stemcell #complexion6 #complexion6plus #complexion8 #cindella1200mg #cindelle3000 #evegenisregeneration #evegenisdumovit #evegenismurah #nanguang #nexentury29 #fattzura #mixingwhite #nanguang #japanplatinum

0
@whitening_slimming_injection

✨HOT ITEM!!! . Miracle White Injection Original : Switzerland Makin ramai yg dah tau kesannya lepas mencuba MIRACLE WHITE ni.. Actually, makin baru sesuatu product tu, ingredient dia semakin improve sebenar nya..Nur Sajat pun dh try produk ni hokey.. Nak tau apa kelebihan dia, Meh baca jap benefit guna suntikan miracle white yg meletop ni . FUNGSI MIRACLE WHITE : 🍓mencerah & memutihkan kulit 🍓melembutkan kulit (firming) 🍓merawat jerawat & parut 🍓mengembalikan keanjalan kulit 🍓mengurangi bintik2 gelap pigmentasi 🍓memudarkan lingkaran gelap bawah mata 🍓kulit dan bibir jadi merah muda 🍓Mengurangkan berat badan . . Yg nak order, Whatsapp 0122587027 . COD Ampang / klcc area . #glutax #glutax5gs #glutaxdna #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhite #placentasheep #sheepplacenta #essensuewhite #essensuewhitegold #lipodistrofk #lipolab #biocell5000plus #stemcell #complexion6 #complexion6plus #complexion8 #cindella1200mg #cindelle3000 #evegenisregeneration #evegenisdumovit #evegenismurah #nanguang #nexentury29 #fattzura #mixingwhite #nanguang #japanplatinum

0
@whitening_slimming_injection

✨HOT ITEM!!! . Miracle White Injection Original : Switzerland Makin ramai yg dah tau kesannya lepas mencuba MIRACLE WHITE ni.. Actually, makin baru sesuatu product tu, ingredient dia semakin improve sebenar nya..Nur Sajat pun dh try produk ni hokey.. Nak tau apa kelebihan dia, Meh baca jap benefit guna suntikan miracle white yg meletop ni . FUNGSI MIRACLE WHITE : 🍓mencerah & memutihkan kulit 🍓melembutkan kulit (firming) 🍓merawat jerawat & parut 🍓mengembalikan keanjalan kulit 🍓mengurangi bintik2 gelap pigmentasi 🍓memudarkan lingkaran gelap bawah mata 🍓kulit dan bibir jadi merah muda 🍓Mengurangkan berat badan . . Yg nak order, Whatsapp 0122587027 . COD Ampang / klcc area . #glutax #glutax5gs #glutaxdna #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhite #placentasheep #sheepplacenta #essensuewhite #essensuewhitegold #lipodistrofk #lipolab #biocell5000plus #stemcell #complexion6 #complexion6plus #complexion8 #cindella1200mg #cindelle3000 #evegenisregeneration #evegenisdumovit #evegenismurah #nanguang #nexentury29 #fattzura #mixingwhite #nanguang #japanplatinum

0
@whitening_slimming_injection

✨HOT ITEM!!! . Miracle White Injection Original : Switzerland Makin ramai yg dah tau kesannya lepas mencuba MIRACLE WHITE ni.. Actually, makin baru sesuatu product tu, ingredient dia semakin improve sebenar nya..Nur Sajat pun dh try produk ni hokey.. Nak tau apa kelebihan dia, Meh baca jap benefit guna suntikan miracle white yg meletop ni . FUNGSI MIRACLE WHITE : 🍓mencerah & memutihkan kulit 🍓melembutkan kulit (firming) 🍓merawat jerawat & parut 🍓mengembalikan keanjalan kulit 🍓mengurangi bintik2 gelap pigmentasi 🍓memudarkan lingkaran gelap bawah mata 🍓kulit dan bibir jadi merah muda 🍓Mengurangkan berat badan . . Yg nak order, Whatsapp 0122587027 . COD Ampang / klcc area . #glutax #glutax5gs #glutaxdna #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhite #placentasheep #sheepplacenta #essensuewhite #essensuewhitegold #lipodistrofk #lipolab #biocell5000plus #stemcell #complexion6 #complexion6plus #complexion8 #cindella1200mg #cindelle3000 #evegenisregeneration #evegenisdumovit #evegenismurah #nanguang #nexentury29 #fattzura #mixingwhite #nanguang #japanplatinum

0
@whitening_slimming_injection

✨HOT ITEM!!! . Miracle White Injection Original : Switzerland Makin ramai yg dah tau kesannya lepas mencuba MIRACLE WHITE ni.. Actually, makin baru sesuatu product tu, ingredient dia semakin improve sebenar nya..Nur Sajat pun dh try produk ni hokey.. Nak tau apa kelebihan dia, Meh baca jap benefit guna suntikan miracle white yg meletop ni . FUNGSI MIRACLE WHITE : 🍓mencerah & memutihkan kulit 🍓melembutkan kulit (firming) 🍓merawat jerawat & parut 🍓mengembalikan keanjalan kulit 🍓mengurangi bintik2 gelap pigmentasi 🍓memudarkan lingkaran gelap bawah mata 🍓kulit dan bibir jadi merah muda 🍓Mengurangkan berat badan . . Yg nak order, Whatsapp 0122587027 . COD Ampang / klcc area . #glutax #glutax5gs #glutaxdna #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhite #placentasheep #sheepplacenta #essensuewhite #essensuewhitegold #lipodistrofk #lipolab #biocell5000plus #stemcell #complexion6 #complexion6plus #complexion8 #cindella1200mg #cindelle3000 #evegenisregeneration #evegenisdumovit #evegenismurah #nanguang #nexentury29 #fattzura #mixingwhite #nanguang #japanplatinum

0
@suntikan_alyasofia.beautskin

Japan Platinum . Ready Stock!! Fresh Stock!! . Murah!! Murah!! Offer murah sampai hujung bulan sahaja!! . #japanplatinumgreenoriginal #japanplatinumoriginal #japanplatinum #japanolatinumgreen

0
@beautyinjection.malaysia

Lucchini Sheep Placenta Power Cell. 5 amps 10 amps 1 box . Kesan lebih advance . New upgrade formula. Ni yang upgrade lg dr placenta sheep biasa. Kesan lagi tip top. . PLACENTA SHEEP saya ORIGINAL banyak BUIH DAN 100% ORIGINAL! BUKAN THAILAND REPACK IF ADA BUIH BANYAK DAN RING DI TENGAH. . Fungsi Lucchini Sheep Placenta Power Cell. Untuk menghilangkan parut. Menghilangkan jerawat. Menjadikan kulit anjal. Melembapkan kulit. Menghilangkan kedutan. Menjadikan kulit lembut halus soft seperti baby. . 🖍CLINIC LIST PROVIDED 🖍FREE CONSULTATION 🖍FREE POSTAGE . WHATSAPP 01112755611 . #glutax #placentapowercell #placentasheep #placentasheeplucchini #placentamurah #sheepplacenta #sheepplacentamurah #placentalucchinisheep #placentalucchini #placentatotalpowercell #complexion6 #complexion8 #mixingwhite #placentapowercelllucchini #placentasheeppowercell #lucchiniplacentastemcell #esenseuwhitegold #miraclewhite #cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #nanguang #cindelle3000 #cindellebooster #rocheeuf #rochegold #evgenis

0
@beautyinjection.malaysia

Lucchini Sheep Placenta Power Cell. 5 amps 10 amps 1 box . Kesan lebih advance . New upgrade formula. Ni yang upgrade lg dr placenta sheep biasa. Kesan lagi tip top. . PLACENTA SHEEP saya ORIGINAL banyak BUIH DAN 100% ORIGINAL! BUKAN THAILAND REPACK IF ADA BUIH BANYAK DAN RING DI TENGAH. . Fungsi Lucchini Sheep Placenta Power Cell. Untuk menghilangkan parut. Menghilangkan jerawat. Menjadikan kulit anjal. Melembapkan kulit. Menghilangkan kedutan. Menjadikan kulit lembut halus soft seperti baby. . 🖍CLINIC LIST PROVIDED 🖍FREE CONSULTATION 🖍FREE POSTAGE . WHATSAPP 01112755611 . #glutax #placentapowercell #placentasheep #placentasheeplucchini #placentamurah #sheepplacenta #sheepplacentamurah #placentalucchinisheep #placentalucchini #placentatotalpowercell #complexion6 #complexion8 #mixingwhite #placentapowercelllucchini #placentasheeppowercell #lucchiniplacentastemcell #esenseuwhitegold #miraclewhite #cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #nanguang #cindelle3000 #cindellebooster #rocheeuf #rochegold #evgenis

0
@beautyinjection.malaysia

Lucchini Sheep Placenta Power Cell. 5 amps 10 amps 1 box . Kesan lebih advance . New upgrade formula. Ni yang upgrade lg dr placenta sheep biasa. Kesan lagi tip top. . PLACENTA SHEEP saya ORIGINAL banyak BUIH DAN 100% ORIGINAL! BUKAN THAILAND REPACK IF ADA BUIH BANYAK DAN RING DI TENGAH. . Fungsi Lucchini Sheep Placenta Power Cell. Untuk menghilangkan parut. Menghilangkan jerawat. Menjadikan kulit anjal. Melembapkan kulit. Menghilangkan kedutan. Menjadikan kulit lembut halus soft seperti baby. . 🖍CLINIC LIST PROVIDED 🖍FREE CONSULTATION 🖍FREE POSTAGE . WHATSAPP 01112755611 . #glutax #placentapowercell #placentasheep #placentasheeplucchini #placentamurah #sheepplacenta #sheepplacentamurah #placentalucchinisheep #placentalucchini #placentatotalpowercell #complexion6 #complexion8 #mixingwhite #placentapowercelllucchini #placentasheeppowercell #lucchiniplacentastemcell #esenseuwhitegold #miraclewhite #cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #nanguang #cindelle3000 #cindellebooster #rocheeuf #rochegold #evgenis

0
@beautyinjection.malaysia

Mixing White Dazzle Boost . . Merupakan Pemutih Terbaru keluaran SwisMed buatan switzerland, menggantikan produk terdahulunya Mixing White Energize yang berfungsi untuk memutihkan, membuat kulit lebih cerah, bercahaya dan lembap . . Switzerland sentiasa berinovasi dan melancarkan Produk Terbarunya di dunia kecantikan iaitu Mixing White peremajaan kulit dengan kandungan yang lengkap dengan formulasi terbaik . Mixing White mampu bersaing di pasaran dan menjadi pilihan kerana kesan yang memuaskan dalam memutihkan serta meremajakan kulit. . Manfaat Mixing White Dazzle Boost : -Meningkatkan daya tahan tubuh. -Membuat kulit lebih putih dan cerah. -Meningkatkan rona kulit lebih cerah -Membantu peremajaan kulit. -Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. -Mencerahkan kulit yg kusam. -Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan serta penuaan. -Menjaga kelembapan kulit. -Melindungi kulit dari sinar UV -Mencegah kerosakan kulit akibat daripada radiasi sinar matahari. -Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi tegang dan cerah. . Kandungan Dan Komposisi Mixing white Dazzle Boost : DNA Glutathione Transferase 23000mg DNA Glutathione Reductase 20000mg5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex) . 💯Original Guarantee CLINIC LIST PROVIDED🖍 FREE CONSULTATION FREE POSTAGE . WHATSAPP 01112755611 . #mixingwhitedazzleboost #mixingwhiteenergize #glutax #japanplatinumgreen #snowwhiteinjection #mixingwhite #orientalplatinummurah #slimmimginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjection #complexion6 #cindella1200mg #cindelle3000 #japanplatinum #nanguang #cindella #cindellebooster #whiteningproduct #whiteningdrip #beautyinjection #aquaskinveniscymalaysia #aquaskinveniscy #aquaskinveniscymalaysia #aquaskinveniscyoriginal #mixingwhiteinjection #mixingwhitemurah #mixingwhitemalaysia

0
@beautyinjection.malaysia

Mixing White Dazzle Boost . . Merupakan Pemutih Terbaru keluaran SwisMed buatan switzerland, menggantikan produk terdahulunya Mixing White Energize yang berfungsi untuk memutihkan, membuat kulit lebih cerah, bercahaya dan lembap . . Switzerland sentiasa berinovasi dan melancarkan Produk Terbarunya di dunia kecantikan iaitu Mixing White peremajaan kulit dengan kandungan yang lengkap dengan formulasi terbaik . Mixing White mampu bersaing di pasaran dan menjadi pilihan kerana kesan yang memuaskan dalam memutihkan serta meremajakan kulit. . Manfaat Mixing White Dazzle Boost : -Meningkatkan daya tahan tubuh. -Membuat kulit lebih putih dan cerah. -Meningkatkan rona kulit lebih cerah -Membantu peremajaan kulit. -Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. -Mencerahkan kulit yg kusam. -Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan serta penuaan. -Menjaga kelembapan kulit. -Melindungi kulit dari sinar UV -Mencegah kerosakan kulit akibat daripada radiasi sinar matahari. -Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi tegang dan cerah. . Kandungan Dan Komposisi Mixing white Dazzle Boost : DNA Glutathione Transferase 23000mg DNA Glutathione Reductase 20000mg5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex) . 💯Original Guarantee CLINIC LIST PROVIDED🖍 FREE CONSULTATION FREE POSTAGE . WHATSAPP 01112755611 . #mixingwhitedazzleboost #mixingwhiteenergize #glutax #japanplatinumgreen #snowwhiteinjection #mixingwhite #orientalplatinummurah #slimmimginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjection #complexion6 #cindella1200mg #cindelle3000 #japanplatinum #nanguang #cindella #cindellebooster #whiteningproduct #whiteningdrip #beautyinjection #aquaskinveniscymalaysia #aquaskinveniscy #aquaskinveniscymalaysia #aquaskinveniscyoriginal #mixingwhiteinjection #mixingwhitemurah #mixingwhitemalaysia

0
@beautyinjection.malaysia

Mixing White Dazzle Boost . . Merupakan Pemutih Terbaru keluaran SwisMed buatan switzerland, menggantikan produk terdahulunya Mixing White Energize yang berfungsi untuk memutihkan, membuat kulit lebih cerah, bercahaya dan lembap . . Switzerland sentiasa berinovasi dan melancarkan Produk Terbarunya di dunia kecantikan iaitu Mixing White peremajaan kulit dengan kandungan yang lengkap dengan formulasi terbaik . Mixing White mampu bersaing di pasaran dan menjadi pilihan kerana kesan yang memuaskan dalam memutihkan serta meremajakan kulit. . Manfaat Mixing White Dazzle Boost : -Meningkatkan daya tahan tubuh. -Membuat kulit lebih putih dan cerah. -Meningkatkan rona kulit lebih cerah -Membantu peremajaan kulit. -Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. -Mencerahkan kulit yg kusam. -Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan serta penuaan. -Menjaga kelembapan kulit. -Melindungi kulit dari sinar UV -Mencegah kerosakan kulit akibat daripada radiasi sinar matahari. -Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi tegang dan cerah. . Kandungan Dan Komposisi Mixing white Dazzle Boost : DNA Glutathione Transferase 23000mg DNA Glutathione Reductase 20000mg5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex) . 💯Original Guarantee CLINIC LIST PROVIDED🖍 FREE CONSULTATION FREE POSTAGE . WHATSAPP 01112755611 . #mixingwhitedazzleboost #mixingwhiteenergize #glutax #japanplatinumgreen #snowwhiteinjection #mixingwhite #orientalplatinummurah #slimmimginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjection #complexion6 #cindella1200mg #cindelle3000 #japanplatinum #nanguang #cindella #cindellebooster #whiteningproduct #whiteningdrip #beautyinjection #aquaskinveniscymalaysia #aquaskinveniscy #aquaskinveniscymalaysia #aquaskinveniscyoriginal #mixingwhiteinjection #mixingwhitemurah #mixingwhitemalaysia

0
@nsjbeautyempire

EVGENIS DUMOVIT 7000 mampu milik.. murah2 je u olls... . FUNGSI UTAMA ✔ Pemutih kulit ✔ Meregenerasi dan meremajakan kulit ✔ Anti penuaan ✔ Melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB yang berlebihan . Evgenis Dumovit diimport original dari Switzerland dikeluarkan oleh syarikat Therabeautic Laboratories Suisse yang disertifikasi oleh GMP (Good Manufacturing Practice) dan FDA (Food & drug administration) 🌸📩 PM OR 📲 WHATSAPP 🌸 +60163463227 . 💯 % Original 🌸TRUSTED SELLER ❤️FREE Consultation 📦 Ready Stock ✔ Open for Retail / Wholesale 🚚 FREE shipping to Semenanjung Add RM10 to Sabah /Sarawak 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 📲 Info/order : +60163463227 ❗Serious buyer only ❗ 🚫 No Backout Buyer 🚫 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 #slimmimginjection #whiteninginjectionfrance #whiteninginjectiondubai #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjection #complexion6murah #cindella1200mgmurah #cindelle3000murah #japanplatinum #neolofa #fattahamin #evegenismurah #glutax #lipolabmurah #leveine mask murah #amcslimingmurah #vitamincinjection

0
@beautylab_whitening

Posto posto posto🚚 cindella 1200mg ready to post out, for those yg nak putih gebus, and harga mampu milik, blh try cindella, this one dari dlu sampai skrg still ada dlm market, sbb ramai yg nonstop order cindella ya, if u nak kulit u nmpk cntik bila makeup, u kena first jaga skin u, jgn pakai sbrg skincare, if not pakai la makeup brand mahal mcm mana pun, your makeup takkan smooth😞 yg penting skin dlu tau, anything nak tanya blh whatsap i 01125510766, semua org blh jadi cantik putih darlings, effort tu kena ada okay😘 Product: cindella 1200mg Price: Halfset(5 set) rm350 Fullset(10 set) rm600 👑 PRODUCT IS 100% ORIGINAL 👑 LIST CLINIC DISEDIAKAN UNTUK SATU MALAYSIA TERMASUK SABAH&SARAWAK 👑 FREE CONSULTATION 👑 IM TRUSTED SELLER #placenta #placentasheep #koreaninjection #mixingwhite #evgenis #japanwhitening #glutax #cindellaoriginal #cindella1200mgoriginal #complexion6 #glutax200gs #vitamax2gs #muyuan #nanguang #snowwhiteinjection #goldenwhite #white203040 #dermanic #glutaxdna #veniscy #glutax1000gs #glutaxgoldvelocity #japanplatinum #nangkuang

0
@nsjbeautyempire

●○ Cindella I200mg ○● 🔥Cindella Injection ORIGINAL dari korea🔥 . Product yang laku kerassss di dalam abad ini ❗ Sambil memutihkan kulit dan merawat kulit kusam, boleh juga menjaga badan. Cairkan lemak lemak tepu 👍👍 . Cindella ni ada banyak kebaikan ♡ Contohnya ⤵ . 💐 MENGURANGKAN BERAT BADAN 💐 meningkatkan kadar pembakaran lemak, mengurangkan lemak badan; meningkatkan tenaga badan meningkatkan sistem metabolisma. . 💐 MEMULIH DAN MEMUTIHKAN KULIT 💐 Kesan pemutihan kulit ketara; meningkatkan keanjalan kulit; detox badan; mencegah penuaan. . 💐 MELAMBATKAN PENUAAN KULIT 💐 Menguatkan imuniti; Detox effect; mencegah diabetes; anti-aging effect dan rejuvenated . Antara manfaat product Cindella 1200mg : 🌷 Kulit kusam hilang. 🌷 Jerawat berkurangan. 🌷 Liang roma menjadi kecil. 🌷 Kulit jadi semakin gebu seluruh badan. 🌷 Kulit sentiasa lembut! . Main ingredient : Glutathione - 1200mg / vial (10Vials/Box) Thiotic acid - 25mg/5ml ampoule(10amps/Box) Ascorbic Acid - 10mg/ 20ml (10Vials/Box) . Kesan boleh dilihat dalam 1 hingga 2 kali penggunaan. Terpulang kepada penerimaan pengguna dan beberapa syarat kena patuh. (Untuk kesan maksima) After payment update You Full details; Name: Address: Contacts number: Item: 🌸📩 PM OR 📲 WHATSAPP 🌸 +60163463227 . 💯 % Original 🌸TRUSTED SELLER ❤️FREE Consultation 📦 Ready Stock ✔ Open for Retail / Wholesale 🚚 FREE shipping to Semenanjung Add RM10 to Sabah /Sarawak 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 📲 Info/order : +60163463227 ❗Serious buyer only ❗ 🚫 No Backout Buyer 🚫 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 #slimmimginjection #whiteninginjectionfrance #whiteninginjectiondubai #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjection #complexion6murah #cindella1200mgmurah #cindelle3000murah #japanplatinum #neolofa #fattahamin #evegenismurah #glutax #lipolabmurah #leveine mask murah #amcslimingmurah #vitamincinjection

0
@nsjbeautyempire

WHITENING SUPERJIMAT FOR 6 SESSION TREATMENT 😱😱 LATEST U OLLS.. SWISS MADE AQUA SKIN ➕ VENISCY Bioswiss Ultracell 💉 ⭐️ 12 ampoules | 12 vials ⭐️ 6 drip sessions ⭐️ bedt deal ⭐️ super whitening HIGH DOU STRENGTH WHITENING!!! 🌸📩 PM OR 📲 WHATSAPP 🌸 +60163463227 . 💯 % Original 🌸TRUSTED SELLER ❤️FREE Consultation 📦 Ready Stock ✔ Open for Retail / Wholesale 🚚 FREE shipping to Semenanjung Add RM10 to Sabah /Sarawak 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 📲 Info/order : +60163463227 ❗Serious buyer only ❗ 🚫 No Backout Buyer 🚫 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 #slimmimginjection #whiteninginjectionfrance #whiteninginjectiondubai #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjection #complexion6murah #cindella1200mgmurah #cindelle3000murah #japanplatinum #neolofa #fattahamin #evegenismurah #glutax #lipolabmurah #leveine mask murah #amcslimingmurah #vitamincinjection

0
@nsjbeautyempire

WOW WOW WOWWWWWW !!!! READY STOKKKK !!!!! nak putih kekal inject sebulan skli boleh try hat nihh.. 👇👇👇 Nan Guang Injection Set, original from Japan. Benefits: — Eliminate fine lines and wrinkles — Suppresses the formation of acne/ blemish/ pimple/ melanin — Minimizes facial pores and improves skin complexion — Helps to prevent scurvy, a vitamin C-deficiency disease — Increases human’s immune system and promotes antihistamine properties — Greatly enhance the effect of whitening — Lighten darkspot & scar and balance skin tone 🌸📩 PM OR 📲 WHATSAPP 🌸 +60163463227 . 💯 % Original 🌸TRUSTED SELLER ❤️FREE Consultation 📦 Ready Stock ✔ Open for Retail / Wholesale 🚚 FREE shipping to Semenanjung Add RM10 to Sabah /Sarawak 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 📲 Info/order : +60163463227 ❗Serious buyer only ❗ 🚫 No Backout Buyer 🚫 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 #slimmimginjection #whiteninginjectionfrance #whiteninginjectiondubai #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjection #complexion6murah #cindella1200mgmurah #cindelle3000murah #japanplatinum #neolofa #fattahamin #evegenismurah #glutax #lipolabmurah #leveine mask murah #amcslimingmurah #vitamincinjection

0
@nsjbeautyempire

Complexion 6 Ready stock 😍😍😍😍 Limited time offer only each box 🌸📩 PM OR 📲 WHATSAPP 🌸 +60163463227 . 💯 % Original 🌸TRUSTED SELLER ❤️FREE Consultation 📦 Ready Stock ✔ Open for Retail / Wholesale 🚚 FREE shipping to Semenanjung Add RM10 to Sabah /Sarawak 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 📲 Info/order : +60163463227 ❗Serious buyer only ❗ 🚫 No Backout Buyer 🚫 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 #slimmimginjection #whiteninginjectionfrance #whiteninginjectiondubai #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjection #complexion6murah #cindella1200mgmurah #cindelle3000murah #japanplatinum #neolofa #fattahamin #evegenismurah #glutax #lipolabmurah #leveine mask murah #amcslimingmurah #vitamincinjection

0
@pinklady.melaka

Kandungan yang terdapat dalam Snow White injection: Vitamin b & c 2ml Glutathione 200mg Thiotic acid 25mg Vitamin c 2000mg -----------..................------------ Snow White injection full Free postage Whatsapp +601139076558 Benefits: . Whitening and make skin look younger . Blood detox . Make skin smooth and Flawless ·Remove Acne and Scars · Make your skin whiter, smooth and radiant. ·Improve Skin elasticity ·Anti-aging · Removing free radicals that cause abnormal function of brain and organs · Increase the elasticity of the skin · moisturizing the skin · Prevents skin discoloration when UV radiation exposure · Reduce fine lines and wrinkles · Shrink pores ................ Japan Snow White Mencerahkan kulit Melembutkan kulit �menghalang pembentukan melanin�memperbaiki tona kulit�membaiki keanjalan kulit �Detoxfication;�membaiki fungsi hati�detox . �Antioxidant;�meneutralkan radikal bebas menghalang penuaan�membaiki stress kronik #placentalucchini #cindella1200mg #cindella1200mgoriginalcindella #cindellainjection #koreaninjectioncindellaoriginal #placentasheepglutax200gsorientalplatinum #veniscy #mixingwhiteglutaxgold #glutaxgoldvelocitysnowwhiteinjection #glutax300gsglutax600gs #japanwhitening #orientalgoldenwhite #evgenis #glutax #nanguang #nangkuang #skinwhiteninginjection #snowwhite #goldenwhite #japanplatinum #melaka #whiteningmelaka #injectionmelaka # at Melaka

0
@phperfectskin

whatsapp puteri cepat cepat ya. For easy way nak order , click the link dekat bio . We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of beauty skin , we also supply for slimming injection. We are first supplier , which is direct warehouse. 🍎 dripper list , clinic list turut disediakan 🍎 whatsapp for fast reply ya . 📞 Whatsapp : +6017 627 5099. 📞 Whatsapp : +6017 627 5099. . 💉Free clinic list 🍎Free dripper list (home service) . #whiteninginjection #injectionmurahoriginal #Glucentapremium15000 #vitcuk #vitamincrosehip #vitamincrosehipuk #cindella1200mg #glutax8000gz #placentalucchinisheep #vitcrosehipuk #vitamincrosehip #lucchiniplacenta #japanplatinum #glutax500gs #placentasheep #mixingwhitemurah #tyreseblancmurah #cindellamurah #cindella1200mgmurah #japanplatinummurah #japanplatinum #japanplatinumgreen

0
@japan_platinum_ori

Ni hah testimony kita dah share transformation dia ni dua kali drip dah nak jadi snow white!!! Anda bila lagi... cpt jgn lepaskan peluang Original Japan Platinum vit c injection, dapatkan sekarang ada promotion year end ye discount mmg bagi yg terbaik punya!!! Tunggu apa lagi ramai yg dah putih and bila lagi? Whatsapp skrg http://Wasap.my/60189747953 018-9747953 #japanplatinum #originalvitamincinjection #vitamincinjection #originalvitaminc #japanplatinumoriginal #beforeandafter #vitamincinjectiontrusted #originalvitamincinjectionjapanplatinum #jporiginal #vitc #terlajaklaris #letscantik

0
@mzrichbeauty

KAWAN2 PASTI TERKEJUT DENGAN PERUBAHAN KULIT ANDA - SUNTIK HANYA SEMINGGU SKALI JER! . . . anda pasti pernah cuba pelbagai product untuk hilangkan maslah kulit anda mcm jeragat ,jerawat kulit gelap dn lain2..TAPI TAK BERKESAN!. Rugi duit dan yang plg sedih rugi masa tp kulit TETAP SAMA.kami ada penyelesaian untuk maslah kulit anda. WHATSAPP +601126000464 hari ini.HARGA TERMURAH MENANTI ANDA!get your perfect skin today!

1
@mzrichbeauty_official

KAWAN2 PASTI TERKEJUT DENGAN PERUBAHAN KULIT ANDA - SUNTIK HANYA SEMINGGU SKALI JER! . . . anda pasti pernah cuba pelbagai product untuk hilangkan maslah kulit anda mcm jeragat ,jerawat kulit gelap dn lain2..TAPI TAK BERKESAN!. Rugi duit dan yang plg sedih rugi masa tp kulit TETAP SAMA.kami ada penyelesaian untuk maslah kulit anda. WHATSAPP +601126000464 hari ini.HARGA TERMURAH MENANTI ANDA!get your perfect skin today!

1
@mzrichbeauty

KAWAN2 PASTI TERKEJUT DENGAN PERUBAHAN KULIT ANDA - SUNTIK HANYA SEMINGGU SKALI JER! . . . anda pasti pernah cuba pelbagai product untuk hilangkan maslah kulit anda mcm jeragat ,jerawat kulit gelap dn lain2..TAPI TAK BERKESAN!. Rugi duit dan yang plg sedih rugi masa tp kulit TETAP SAMA.kami ada penyelesaian untuk maslah kulit anda. WHATSAPP +601126000464 hari ini.HARGA TERMURAH MENANTI ANDA!get your perfect skin today!

1
@suntikgebus

Byk pengguna injection berjaya dptkan kulit yg mereka mahukan, tapi mostly testimoni hntar gmbar tangan sahaja hehehe. So, jangan peliklah tengok artis yg dulunya mendung tapi sekarang cerah bak matahari. Kalau tny confirmlah tak mengaku kan. (Opss). . Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE. . Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp . WS +601116730432 (yong) WS +601116730432 (yong) WS +601116730432 (yong) . or click link on BIO . #nexentury29 #japanamc #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6 #cindella1200mg #cindella600mg #cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #treninjection #glutax600gs #glutaxgold #glutax100gs #glutax5gs #purevitamincserum #pilhormon #vitamincrosehipUSA #vitamincrosehip #placentalucchinisheep #vcinjection #whiteninginjection #cindella #yongbeu #jaw #soulcrystal #awd

0
@mzrichbeauty_official

KAWAN2 PASTI TERKEJUT DENGAN PERUBAHAN KULIT ANDA - SUNTIK HANYA SEMINGGU SKALI JER! . . . anda pasti pernah cuba pelbagai product untuk hilangkan maslah kulit anda mcm jeragat ,jerawat kulit gelap dn lain2..TAPI TAK BERKESAN!. Rugi duit dan yang plg sedih rugi masa tp kulit TETAP SAMA.kami ada penyelesaian untuk maslah kulit anda. WHATSAPP +601126000464 hari ini.HARGA TERMURAH MENANTI ANDA!get your perfect skin today!

1
@mzrichbeauty

KAWAN2 PASTI TERKEJUT DENGAN PERUBAHAN KULIT ANDA - SUNTIK HANYA SEMINGGU SKALI JER! . . . anda pasti pernah cuba pelbagai product untuk hilangkan maslah kulit anda mcm jeragat ,jerawat kulit gelap dn lain2..TAPI TAK BERKESAN!. Rugi duit dan yang plg sedih rugi masa tp kulit TETAP SAMA.kami ada penyelesaian untuk maslah kulit anda. WHATSAPP +601126000464 hari ini.HARGA TERMURAH MENANTI ANDA!get your perfect skin today!

1
@mzrichbeauty_official

KAWAN2 PASTI TERKEJUT DENGAN PERUBAHAN KULIT ANDA - SUNTIK HANYA SEMINGGU SKALI JER! . . . anda pasti pernah cuba pelbagai product untuk hilangkan maslah kulit anda mcm jeragat ,jerawat kulit gelap dn lain2..TAPI TAK BERKESAN!. Rugi duit dan yang plg sedih rugi masa tp kulit TETAP SAMA.kami ada penyelesaian untuk maslah kulit anda. WHATSAPP +601126000464 hari ini.HARGA TERMURAH MENANTI ANDA!get your perfect skin today!

1
@dermanic.coo

Nanguang THE best whitening Drip for whole body Ready stock tau! 😍💕 Mostly semua customer i sekali drip dah boleh nampak effect sebab nanguang ni dia paling high dose antara semua product whitening yang ada ya. Kalau you ada drip whitening lain, you boleh juga add loose nanguang ni buat sebulan sekali untuk boost up kan your whitening effect. The remain 3 weeks tu you consisten with your current product whitening. Just my suggestion 🙈 hihi Product : Nanguang Whitening drip injection Price 💸 Loose set : RM290 Half set : RM1250 Full set : RM2350 @dermanic.coo SPECIALITIES:- ✅ SPECIAL CUSTOMER SERVICE ✅ FREE CONSULTATION , DETAIL TIPS AND GUIDE ✅ SAFE AND SECURE PACKAGING ✅ MONEY BACK GUARANTEE IF NOT ORIGINAL ✅ LIST CLINIC UNTUK SATU MALAYSIA & QUALIFIED RUNNER DRIPPER 🎀 ALL FEEDBACK ORIGINAL NO REPEATED (NO GOOGLE) FROM MY OWN CUSTOMER 📦 FREE POSTAGE Sebarang pertanyaan:. whatsapp/Sms My New Number 😍 016-6981727 #placentalucchini #placenta #complexion6 #cindella1200mg #cindella1200mgoriginal #cindella #cindellainjection #koreaninjection #cindellaoriginal #placentasheep #white203040 #goldenwhite #evgenisdumovit #veniscy #mixingwhite #cindella600mg #glutaxgoldvelocity #dermanic #snowwhiteinjection #glutaxdna #dripservice #japanwhitening #oriental #japanplatinum #evgenis #glutax1000gs #glutax #nanguang #nangkuang #rex1500mg

0
@injectionmalaysia

Bagi yg tetap rasa nak detox jugak before taking any kind of beauty injections, mai try ni. Bukan setakat detox, sambil memutihkan. . Available in full box 4set RM980 *FREE GIFT 1 box Mixing White / 10 ampl Lucchini placenta sheep / 2 loose Cindella 1200mg . COMPLEXION-6 COMPLETE DERMA WHITE THERAPY . 1. Ascorbic Acid 5000mg @20ml - Vitamin C deficiency, improve immune system, anti-oxidance, regenerate of L-carnitine. . 2. Tranexamic  Acid @5ml - Suppress the regeneration of melanin, hemorrhage. . 3. Lipoic Thioctic Acid 5ml - Maintain normal liver functions and reduce the risk of hepatitis, regeneration of glutathione, universal anti-oxidant agent. . 4. Ginkgo Boloba Extract 5ml - Enhance blood circulation, improve metabolism, anti-ageing, as dietary supplement. . 5. Cyanocobalamine (vitamin B12) 1ml - Repair and maintain nerve system, vitamin B12 deficiency, regeneration of red blood cell, as dietary supplement. . 6. Vitakey (Vitamin B complex) 1ml - Use for most vitamin B deficiency, maintain glutathione level, maintain normal skin function. . DM/WHATSAPP 0142385752 DM/WHATSAPP 0142385752 DM/WHATSAPP 0142385752 . #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #esenseuwhitegold #miraclewhite #tyreseblanc #tyreseblancii #complexion6 #complexion8 #cindella1200mg #cindella #snowwhite #japanplatinum #nanguang #evgenis #miraclewhite #cindelle3000 #amcslimming #lipolab #rexslimming #mixingwhite #gerovital #gerovitalh3 #cindellebooster #rocheeuf #rochegold #placentasheep

0
@suntikgebus

Byk pengguna injection berjaya dptkan kulit yg mereka mahukan, tapi mostly testimoni hntar gmbar tangan sahaja hehehe. So, jangan peliklah tengok artis yg dulunya mendung tapi sekarang cerah bak matahari. Kalau tny confirmlah tak mengaku kan. (Opss). . Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE. . Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp . WS +601116730432 (yong) WS +601116730432 (yong) WS +601116730432 (yong) . or click link on BIO . #nexentury29 #japanamc #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6 #cindella1200mg #cindella600mg #cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #treninjection #glutax600gs #glutaxgold #glutax100gs #glutax5gs #purevitamincserum #pilhormon #vitamincrosehipUSA #vitamincrosehip #placentalucchinisheep #vcinjection #whiteninginjection #cindella #yongbeu #jaw #soulcrystal #awd

0
@injection2u.my

EVGENIS EMBRYONIC Stem Cell (Switzerland) . Mainly in order to enhance the vitality of cells, increases metabolism of body cells, let resistance enhanced. Embryonic stem cell aging can also make the curve to perfection. After injection of embryonic stem cells, the body's metabolism increases, garbage can the human body excreted more rapidly, the human body has become more perfect. Anti-aging can also change the appearance of embryonic stem cells. After cell vitality, becomes a person's skin firming, wrinkles and spots on his face will slowly fade, the people will become a more spiritual appearance of young. . Packing: 10ml x 6 ampoules. . Benefits :- 1. Effectively improve physical function, immune systems enhance the Elimination of fatigue, reduce drak spots from acne and active cells; 2. Effectively improve the black eye, dry skin, reducing wrinkles; 3. An effective skin whitening, anti Pigmentation/Freckles; 4. To improve skin strength and elasticity; 5. To improve memory ; 6. Patients, effective control of patient deterioration, improves the spirit; 7. Suitable for staying up late, drinking, smoking people the best. . Injection Method: Intravenous INFUSION only. . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #esenseuwhitegold #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhiteinjection #mixingwhite #complexion6 #complexion8 #nanguang #cindellebooster #placentalucchinisheep #miraclewhite #evgenisdumovitmalaysia #evgenisdumovit #evgenisregpack #evgenisregenerationpack #evgenis #evgenismalaysia #gerovitalh3 #cindella #evgenisembryonicstemcell

0
@injection2u.my

EVGENIS EMBRYONIC Stem Cell (Switzerland) . Mainly in order to enhance the vitality of cells, increases metabolism of body cells, let resistance enhanced. Embryonic stem cell aging can also make the curve to perfection. After injection of embryonic stem cells, the body's metabolism increases, garbage can the human body excreted more rapidly, the human body has become more perfect. Anti-aging can also change the appearance of embryonic stem cells. After cell vitality, becomes a person's skin firming, wrinkles and spots on his face will slowly fade, the people will become a more spiritual appearance of young. . Packing: 10ml x 6 ampoules. . Benefits :- 1. Effectively improve physical function, immune systems enhance the Elimination of fatigue, reduce drak spots from acne and active cells; 2. Effectively improve the black eye, dry skin, reducing wrinkles; 3. An effective skin whitening, anti Pigmentation/Freckles; 4. To improve skin strength and elasticity; 5. To improve memory ; 6. Patients, effective control of patient deterioration, improves the spirit; 7. Suitable for staying up late, drinking, smoking people the best. . Injection Method: Intravenous INFUSION only. . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #esenseuwhitegold #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhiteinjection #mixingwhite #complexion6 #complexion8 #nanguang #cindellebooster #placentalucchinisheep #miraclewhite #evgenisdumovitmalaysia #evgenisdumovit #evgenisregpack #evgenisregenerationpack #evgenis #evgenismalaysia #gerovitalh3 #cindella #evgenisembryonicstemcell

0
@injectionmalaysia

Bagi yg tetap rasa nak detox jugak before taking any kind of beauty injections, mai try ni. Bukan setakat detox, sambil memutihkan. . Available in full box 4set RM980 *FREE GIFT 1 box Mixing White / 10 ampl Lucchini placenta sheep / 2 loose Cindella 1200mg . COMPLEXION-6 COMPLETE DERMA WHITE THERAPY . 1. Ascorbic Acid 5000mg @20ml - Vitamin C deficiency, improve immune system, anti-oxidance, regenerate of L-carnitine. . 2. Tranexamic  Acid @5ml - Suppress the regeneration of melanin, hemorrhage. . 3. Lipoic Thioctic Acid 5ml - Maintain normal liver functions and reduce the risk of hepatitis, regeneration of glutathione, universal anti-oxidant agent. . 4. Ginkgo Boloba Extract 5ml - Enhance blood circulation, improve metabolism, anti-ageing, as dietary supplement. . 5. Cyanocobalamine (vitamin B12) 1ml - Repair and maintain nerve system, vitamin B12 deficiency, regeneration of red blood cell, as dietary supplement. . 6. Vitakey (Vitamin B complex) 1ml - Use for most vitamin B deficiency, maintain glutathione level, maintain normal skin function. . DM/WHATSAPP 0142385752 DM/WHATSAPP 0142385752 DM/WHATSAPP 0142385752 . #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #esenseuwhitegold #miraclewhite #tyreseblanc #tyreseblancii #complexion6 #complexion8 #cindella1200mg #cindella #snowwhite #japanplatinum #nanguang #evgenis #miraclewhite #cindelle3000 #amcslimming #lipolab #rexslimming #mixingwhite #gerovital #gerovitalh3 #cindellebooster #rocheeuf #rochegold #placentasheep

0
@injection2u.my

EVGENIS EMBRYONIC Stem Cell (Switzerland) . Mainly in order to enhance the vitality of cells, increases metabolism of body cells, let resistance enhanced. Embryonic stem cell aging can also make the curve to perfection. After injection of embryonic stem cells, the body's metabolism increases, garbage can the human body excreted more rapidly, the human body has become more perfect. Anti-aging can also change the appearance of embryonic stem cells. After cell vitality, becomes a person's skin firming, wrinkles and spots on his face will slowly fade, the people will become a more spiritual appearance of young. . Packing: 10ml x 6 ampoules. . Benefits :- 1. Effectively improve physical function, immune systems enhance the Elimination of fatigue, reduce drak spots from acne and active cells; 2. Effectively improve the black eye, dry skin, reducing wrinkles; 3. An effective skin whitening, anti Pigmentation/Freckles; 4. To improve skin strength and elasticity; 5. To improve memory ; 6. Patients, effective control of patient deterioration, improves the spirit; 7. Suitable for staying up late, drinking, smoking people the best. . Injection Method: Intravenous INFUSION only. . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #esenseuwhitegold #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhiteinjection #mixingwhite #complexion6 #complexion8 #nanguang #cindellebooster #placentalucchinisheep #miraclewhite #evgenisdumovitmalaysia #evgenisdumovit #evgenisregpack #evgenisregenerationpack #evgenis #evgenismalaysia #gerovitalh3 #cindella #evgenisembryonicstemcell

0
@injection2u.my

EVGENIS Regeneration Pack ( StemCell + Glutathione ) . INTRODUCING, THE FIRST INJECTABLE THAT USING MIF (Melanin Inhibit Factor) TECHNIC !!! . WHITENING FORMULA WITH STEM CELL — ALL IN 1 BOX !!! . Prevents Melanin Formation From Inside With MIF Attacks Underlying Pigmentation While Whitening Factor & Liposomal VitaminC Lightens Freckles & Scars. . WHITENING + REJUVENATION + BODY FIRMING + SKIN RADIANCE + CELL RENEWAL . Packaging Details . Composition 1: . 5 Ampoules x 10ml Solutions Liposomal Vitamin C x 2000mg Coenzymes Q10 x 500mg Active Tri-peptida x 100mg . 5 Vials x Lyophilized Powder Liposomal Glutathione x 5000mg Melanin Inhibit Factor (MIF) x 2000mcg Whitening & Repair Factor x 3000mcg . 1 Ampoules x 10ml Embryonic Stem Cell (EESC®) (100ml Infusion Set) . Composition 2 . 5 Ampoules x 10ml Solutions Liposomal Vitamin C x 2000mg Natural Collagen x 1000mg Hyaluronic Acid x 350mg . 5 Vials x Lyophilized Powder Liposomal Glutathione x 1500mg High Alpha Lipoic Acid x 600mg . 1 Ampoules x 10ml Embryonic Stem Cell (EESC®) (100ml Infusion Set) . What Is Melanin Inhibit Factor & How It Works? . ✅Melanin also called ‘pigment’ is a substance that gives the skin & hair its natural color. ✅In humans, those with darker skin have higher amounts of melanin. ✅By contrast, those with less pigment have lighter or fairer skin coloring. ✅Melanocytes are cells that produce melanin, a dark pigment responsible for the coloration of hair & skin. ✅Melanin serves a number of functions in the body & these cells a found in all people. ✅Colouration of hair & skin is determined not by how many melanocytes someone has, but how active these cells are. ✅They usually are buried below the surface. ✅The cells produce melanin in response to environmental cause, including exposure to ultraviolet radiation & certain chemicals . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #esenseuwhitegold #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhiteinjection #mixingwhite #complexion6 #complexion8 #nanguang #cindellebooster #placentalucchinisheep #miraclewhite #evgenisdumovitmalaysia #evgenisdumovit #evgenisregpack #evgenisregenerationpack #evgenis #evgenismalaysia #gerovitalh3 #cindella

0
@injection2u.my

EVGENIS Regeneration Pack ( StemCell + Glutathione ) . INTRODUCING, THE FIRST INJECTABLE THAT USING MIF (Melanin Inhibit Factor) TECHNIC !!! . WHITENING FORMULA WITH STEM CELL — ALL IN 1 BOX !!! . Prevents Melanin Formation From Inside With MIF Attacks Underlying Pigmentation While Whitening Factor & Liposomal VitaminC Lightens Freckles & Scars. . WHITENING + REJUVENATION + BODY FIRMING + SKIN RADIANCE + CELL RENEWAL . Packaging Details . Composition 1: . 5 Ampoules x 10ml Solutions Liposomal Vitamin C x 2000mg Coenzymes Q10 x 500mg Active Tri-peptida x 100mg . 5 Vials x Lyophilized Powder Liposomal Glutathione x 5000mg Melanin Inhibit Factor (MIF) x 2000mcg Whitening & Repair Factor x 3000mcg . 1 Ampoules x 10ml Embryonic Stem Cell (EESC®) (100ml Infusion Set) . Composition 2 . 5 Ampoules x 10ml Solutions Liposomal Vitamin C x 2000mg Natural Collagen x 1000mg Hyaluronic Acid x 350mg . 5 Vials x Lyophilized Powder Liposomal Glutathione x 1500mg High Alpha Lipoic Acid x 600mg . 1 Ampoules x 10ml Embryonic Stem Cell (EESC®) (100ml Infusion Set) . What Is Melanin Inhibit Factor & How It Works? . ✅Melanin also called ‘pigment’ is a substance that gives the skin & hair its natural color. ✅In humans, those with darker skin have higher amounts of melanin. ✅By contrast, those with less pigment have lighter or fairer skin coloring. ✅Melanocytes are cells that produce melanin, a dark pigment responsible for the coloration of hair & skin. ✅Melanin serves a number of functions in the body & these cells a found in all people. ✅Colouration of hair & skin is determined not by how many melanocytes someone has, but how active these cells are. ✅They usually are buried below the surface. ✅The cells produce melanin in response to environmental cause, including exposure to ultraviolet radiation & certain chemicals . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #esenseuwhitegold #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhiteinjection #mixingwhite #complexion6 #complexion8 #nanguang #cindellebooster #placentalucchinisheep #miraclewhite #evgenisdumovitmalaysia #evgenisdumovit #evgenisregpack #evgenisregenerationpack #evgenis #evgenismalaysia #gerovitalh3 #cindella

0
@injection2u.my

EVGENIS Regeneration Pack ( StemCell + Glutathione ) . INTRODUCING, THE FIRST INJECTABLE THAT USING MIF (Melanin Inhibit Factor) TECHNIC !!! . WHITENING FORMULA WITH STEM CELL — ALL IN 1 BOX !!! . Prevents Melanin Formation From Inside With MIF Attacks Underlying Pigmentation While Whitening Factor & Liposomal VitaminC Lightens Freckles & Scars. . WHITENING + REJUVENATION + BODY FIRMING + SKIN RADIANCE + CELL RENEWAL . Packaging Details . Composition 1: . 5 Ampoules x 10ml Solutions Liposomal Vitamin C x 2000mg Coenzymes Q10 x 500mg Active Tri-peptida x 100mg . 5 Vials x Lyophilized Powder Liposomal Glutathione x 5000mg Melanin Inhibit Factor (MIF) x 2000mcg Whitening & Repair Factor x 3000mcg . 1 Ampoules x 10ml Embryonic Stem Cell (EESC®) (100ml Infusion Set) . Composition 2 . 5 Ampoules x 10ml Solutions Liposomal Vitamin C x 2000mg Natural Collagen x 1000mg Hyaluronic Acid x 350mg . 5 Vials x Lyophilized Powder Liposomal Glutathione x 1500mg High Alpha Lipoic Acid x 600mg . 1 Ampoules x 10ml Embryonic Stem Cell (EESC®) (100ml Infusion Set) . What Is Melanin Inhibit Factor & How It Works? . ✅Melanin also called ‘pigment’ is a substance that gives the skin & hair its natural color. ✅In humans, those with darker skin have higher amounts of melanin. ✅By contrast, those with less pigment have lighter or fairer skin coloring. ✅Melanocytes are cells that produce melanin, a dark pigment responsible for the coloration of hair & skin. ✅Melanin serves a number of functions in the body & these cells a found in all people. ✅Colouration of hair & skin is determined not by how many melanocytes someone has, but how active these cells are. ✅They usually are buried below the surface. ✅The cells produce melanin in response to environmental cause, including exposure to ultraviolet radiation & certain chemicals . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #esenseuwhitegold #glutaxmurah #japanplatinum #snowwhiteinjection #mixingwhite #complexion6 #complexion8 #nanguang #cindellebooster #placentalucchinisheep #miraclewhite #evgenisdumovitmalaysia #evgenisdumovit #evgenisregpack #evgenisregenerationpack #evgenis #evgenismalaysia #gerovitalh3 #cindella

0
@whitening_injection.ielafairey

Wowww... 😍😍 sgt cantik putih and berpuas hati tau.. just consistent je drip or consume supplement.. tak semestinya yang mahal sahaja boleh jadi putih, yg murah pn boleh cantik putih mcm ni if kita CONSISTENT.. semua org boleh putih and cantik... MAMPU MILIK. . Whitening drip is the fastest track if u olls nak PUTIH,MENAWAN, GORGES, BEBAS SCAR, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAWAT, GLOWING, BERSERI SERI mcm artisz2. . . Pasti puas hati!! Pilihan artis-artis and VIP.. harga jauh lebih murah dari Klinik and yang pasti ORIGINAL. Money back guarantee. . . -------------------------------------------------------------------- WhatsApp 📲 +6019-9211901 (iela) 24 hours available Free consultation Postage monday-friday 💯 Original, money back guarantee -------------------------------------------------------------------- . #whiteninginjection #white203040 #cindellasale #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #complexion6 #complexion6original #complexion6+ #complexion6plus #japanplatinum #snowwhite #29nexentury #slc24a5nexentury #mixingwhite #placentalucchinisheep #tren #tren500mg #glutax #bioswissstemcell #placentastemcell #transamin #vitamax #goldenwhite #nanguang #luthioneade #awd #whitejadeaid #rexadvanced #amcjapanslimming #lipolab

0
@injection2u.my

💉MIRACLE WHITE CHRISTMAS EDITION (INJECTION)💉 . Made in : SWITZERLAND . FUNGSI : 🍓mencerah & memutihkan kulit . 🍓melembutkan kulit 🍓merawat jerawat & parut . 🍓mengembalikan keanjalan kulit 🍓mengurangi bintik2 gelap/pigmentasi 🍓memudarkan lingkaran gelap bawah mata 🍓kulit dan bibir jadi merah muda 🍓Mengurangkan berat badan . KEBAIKAN : 🍓menjaga mentabolisma tubuh,sel2 darah & saraf . 🍓menyembuhkan luka & menghilangkan bekas luka 🍓mengawal dan merawat sakit jantung . 🍓menguatkan sistem imuniti(melawan penyakit) . 🍓memudahkan pembuangan kulat candida albicans (sering menyebabkan keputihan di kalangan wanita) . 🍓mengawal kencing manis . 🍓menambah tenaga 🍓kemandulan lelaki (menambah sperm) . 🍓Anti oksidant 🍓anti kanser . 1BOX 6SET . DI LARANG AMBIL BAGI ↓ ✘wanita hamil ✘wanita menyusu ✘wanita period(lepas habis boleh cucuk) ✘berpenyakit bahaya (kena dapatkan nasihat doktor) Recommended dosage:- Once a week. . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #vitamininjection #vitamincinjection #29nexentury #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #miraclewhiteswitzerland #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #tyreseblanc #tyreseblancii #complexion6 #complexion8 #cindella1200mg #cindella #snowwhite #japanplatinum #nanguang #evgenis #miraclewhite #cindelle3000 #amcslimming #lipolab #rexslimming #mixingwhite

3
@mjbeauty_empire2.0

Naahh lagi latest feedback on whitening yang sis jual tauu..korang baca laa yaa😘💕... . Kenapa drip or injection?... segala vitamin atau nutrient direct sampai ke darah..tanpa perlu di proses diperut dan diserap ke darah...injection terus diserap ke salur darah😜 . Kali ni feedback MIRACLE WHITE sajat tu tauuu... plus combo dengan supplement SOUL CRYSTAL TRIPLE WHITENING EFFECT . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE . 📱whatsapp 0145577094 . #feedbackbymjbeautyempire

1
@mjbeauty_empire2.0

Nahh gaisss feedback COMPLEXION 6😘..sekarang tengah promotion RM800 ...bukan selalu manufacture C6 buat promotion ni🙈... . Feedback customer yang sis dapat untuk C6 ...kulit moist, bersih, putih pinkish, kulit badan semua soft..kali ni customer mangsa skincare mercury pun boleh sembuh tauu ...jerawat pasir pun kurang2 dahhh... . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE . 📱whatsapp 0145577094 . #feedbackbymjbeautyempire

1
@beautyinjectionoriginal__

Feedback cindelle 3000 Best for whitening , skin repair + anti aging Best placenta sheep inside ! 😍 📍 HOT SELLING 📍 . Open for wholesales / retail . We offer you our very best price for wholesales . Wholesales starts 5 boxes and above. . 📍 Certified Dripper Contact Number Provided After Purchase (Malaysia Only) 📍 Consultation After Purchase 📍 Tips & Guides After Purchase 📍 International Postage . We are your trusted seller ❤️❤️. Our products are all Authentic 100% and High Quality Products . All with GMP AND FDA Approved . . You can contact us by :- Whatsapp : +60196349901 Wechat : AuthenticWhitening Simply click the link on my bio to whatsapp me . #evgenisdumovit #evgenis #evgenisregeneration #mixingwhitebluedot #mixingwhite #mixingwhitedazzleboost #rochegold #miraclewhiteinjection #nc24gold #glutaxdna #glutax180000gr #glutax2000gs #glutax23000gk #japanplatinumoriginal #japanplatinummalaysia #japanplatinum #japanplatinumgreen #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #cindella1200mg #cindella1200mg #aquaskinveniscy #placentalucchinioriginal #placentastemcell

0
@beautyinjectionoriginal__

Feedback cindelle 3000 Best for whitening , skin repair + anti aging Best placenta sheep inside ! 😍 📍 HOT SELLING 📍 . Open for wholesales / retail . We offer you our very best price for wholesales . Wholesales starts 5 boxes and above. . 📍 Certified Dripper Contact Number Provided After Purchase (Malaysia Only) 📍 Consultation After Purchase 📍 Tips & Guides After Purchase 📍 International Postage . We are your trusted seller ❤️❤️. Our products are all Authentic 100% and High Quality Products . All with GMP AND FDA Approved . . You can contact us by :- Whatsapp : +60196349901 Wechat : AuthenticWhitening Simply click the link on my bio to whatsapp me . #evgenisdumovit #evgenis #evgenisregeneration #mixingwhitebluedot #mixingwhite #mixingwhitedazzleboost #rochegold #miraclewhiteinjection #nc24gold #glutaxdna #glutax180000gr #glutax2000gs #glutax23000gk #japanplatinumoriginal #japanplatinummalaysia #japanplatinum #japanplatinumgreen #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #cindella1200mg #cindella1200mg #aquaskinveniscy #placentalucchinioriginal #placentastemcell

0
@mjbeauty_empire2.0

Nak tengok feedback drip whitening and injection and supplement click hashtag #feedbackbymjbeautyempire . Kalau rajin nak scroll ..scroll la🤣

1
@beautyinjectionoriginal__

Feedback cindelle 3000 Best for whitening , skin repair + anti aging Best placenta sheep inside ! 😍 📍 HOT SELLING 📍 . Open for wholesales / retail . We offer you our very best price for wholesales . Wholesales starts 5 boxes and above. . 📍 Certified Dripper Contact Number Provided After Purchase (Malaysia Only) 📍 Consultation After Purchase 📍 Tips & Guides After Purchase 📍 International Postage . We are your trusted seller ❤️❤️. Our products are all Authentic 100% and High Quality Products . All with GMP AND FDA Approved . . You can contact us by :- Whatsapp : +60196349901 Wechat : AuthenticWhitening Simply click the link on my bio to whatsapp me . #evgenisdumovit #evgenis #evgenisregeneration #mixingwhitebluedot #mixingwhite #mixingwhitedazzleboost #rochegold #miraclewhiteinjection #nc24gold #glutaxdna #glutax180000gr #glutax2000gs #glutax23000gk #japanplatinumoriginal #japanplatinummalaysia #japanplatinum #japanplatinumgreen #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #cindella1200mg #cindella1200mg #aquaskinveniscy #placentalucchinioriginal #placentastemcell

0
@beautyinjectionoriginal__

Feedback cindelle 3000 Best for whitening , skin repair + anti aging Best placenta sheep inside ! 😍 📍 HOT SELLING 📍 . Open for wholesales / retail . We offer you our very best price for wholesales . Wholesales starts 5 boxes and above. . 📍 Certified Dripper Contact Number Provided After Purchase (Malaysia Only) 📍 Consultation After Purchase 📍 Tips & Guides After Purchase 📍 International Postage . We are your trusted seller ❤️❤️. Our products are all Authentic 100% and High Quality Products . All with GMP AND FDA Approved . . You can contact us by :- Whatsapp : +60196349901 Wechat : AuthenticWhitening Simply click the link on my bio to whatsapp me . #evgenisdumovit #evgenis #evgenisregeneration #mixingwhitebluedot #mixingwhite #mixingwhitedazzleboost #rochegold #miraclewhiteinjection #nc24gold #glutaxdna #glutax180000gr #glutax2000gs #glutax23000gk #japanplatinumoriginal #japanplatinummalaysia #japanplatinum #japanplatinumgreen #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #cindella1200mg #cindella1200mg #aquaskinveniscy #placentalucchinioriginal #placentastemcell

0
@beautyinjectionoriginal__

Feedback cindelle 3000 Best for whitening , skin repair + anti aging Best placenta sheep inside ! 😍 📍 HOT SELLING 📍 . Open for wholesales / retail . We offer you our very best price for wholesales . Wholesales starts 5 boxes and above. . 📍 Certified Dripper Contact Number Provided After Purchase (Malaysia Only) 📍 Consultation After Purchase 📍 Tips & Guides After Purchase 📍 International Postage . We are your trusted seller ❤️❤️. Our products are all Authentic 100% and High Quality Products . All with GMP AND FDA Approved . . You can contact us by :- Whatsapp : +60196349901 Wechat : AuthenticWhitening Simply click the link on my bio to whatsapp me . #evgenisdumovit #evgenis #evgenisregeneration #mixingwhitebluedot #mixingwhite #mixingwhitedazzleboost #rochegold #miraclewhiteinjection #nc24gold #glutaxdna #glutax180000gr #glutax2000gs #glutax23000gk #japanplatinumoriginal #japanplatinummalaysia #japanplatinum #japanplatinumgreen #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #cindella1200mg #cindella1200mg #aquaskinveniscy #placentalucchinioriginal #placentastemcell

0
@mjbeauty_empire2.0

Nahh gaisss feedback COMPLEXION 6😘..sekarang tengah promotion RM800 ...bukan selalu manufacture C6 buat promotion ni🙈... . Feedback customer yang sis dapat untuk C6 ...kulit moist, bersih, putih pinkish, kulit badan semua soft.. stay tune..ada lagi feedback🤣 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE . 📱whatsapp 0145577094 . #feedbackbymjbeautyempire

1
@homecarejakartaonlineku

Geser disini (Ini beda dengan japan show white ya, bedanya yg snow white ga lengkap yg japan platinum lengkap, 6 obat tersedia. Hasil lebih maksimal) Japan Platinum Whitening menjadi produk primadona untuk anda yang menginginkan kulit putih hanya dalam sekali infus, produk ini memiliki fungsi memutihkan, mengencangkan, anti aging dan menghaluskan kulit. Banyak artis jepang yang menggunakan produk ini untuk menjaga kecantikan kulitnya, jadi tunggu apalagi, buktikan sendiri hanya dalam sekali infus anda akan merasakan perubahannya. Komposisi Japan Platinum : 1) Amino Acid 400mg / 20ml / botol 2) Glutathione 200mg / botol 3) Biotin 1mg / vial 4) ascorbic acid /vit.c 1000mg / vial (Amino Acid L-ipolic) 80mg / vial 5) vitamin B2B6 1ml / botol 6) Tranexamic Acid 1000mg / 10mL Manfaat Japan Platinum: Efek pemutihan : • Memutihkan kulit dan menyamarkan bekas luka • Menekan pembentukan Melanin yang berkontribusi terhadap darkspot setelah terpapar UVA / UVB • Meringankan pigmentasi, warna kulit akibat terkena sinar matahari • Garis halus halus dan keriput akan hilang • Menekan pembentukan jerawat / cacat / jerawat Efek Pengencangan : • Merangsang pembentukan kolagen • Meningkatkan elastisitas kulit • Menjaga kelembaban kulit • Kuatkan, menghaluskan dan melembutkan kulit • Meminimalkan pori-pori dan memperbaiki tone kulit • Mencegah penuaan kulit • Anti keriput Manfaat kesehatan lainnya : • Hapus kelebihan radikal bebas yang akan menyebabkan fungsi abnormal otak dan organ tubuh • Peningkatan fungsi hati Metode dan dosis pemakaian Japan Platinum : Di infus seminggu sekali menggunakan 6 ampul di larutkan ke dalam cairan infus Nacl 100ml dalam sekali Infus. Harga obat 470.000 ( dapat 6 obat) #japanplatinum #infusjapanplatinum #infusjapancocktail #infuswhiteningjakarta #infuswhitening #infuswhiteningjabodetabek #infuswhiteningjakartatimur #infuswhiteningjaktim #infuswhiteningbekasi #infuswhiteningdepok #infuswhiteningjakartaselatan #injeksiwhitening #injeksiwhiteningjakarta #suntikputih #suntikpemutih #jasainfuswhiteningjakarta #jasainfuswhitening #jasasuntikwhitening

0
@injection.yb

YEAR END SALE 5-31 DEC 2017 STARTS NOW! . Complexion 6 RM1050 + 1 box Miracle White + Freegift 1 Box Mixing White + 2 Botol Soul Crystal Triple Whitening.. Wow!! Biasa normal price mmg fix RM1170 takde freegift2 ni syg. Jimat banyak and berbaloi dpt freegift worth RM450. Tanak ckp byk! Testimoni masuk bertubi2.. Ade yg contact sis sbb dpt no fon suggest dari kwn2 ofis & saudara yg teruja tgk skin bertukar jd cerah sihat pinkish2.. kulit glowing and lembut.. Sihat dalaman and luaran.. Fenomena terpaksa putih dengan kaedah suntikan.. . Ingredient Complexion 6 : ❤️Gingko Biloba Extract ❤️Hydroxocobalamin ❤️Ascorbic Acid ❤️Thioctic acid ❤️Tranexamic Acid ❤️Vitamin B Complex . . Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual sampai RM1k tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. . . Soul crystal tu plak bukan sebarang kapsul.. 1 Biji makan 3 hari sekali je you all.. sbb extract pekat dr tumbuhan2 khas utk whitening, acne, scar, pigmentation, skin kering,mcm2 masalah kulit lagi..dpt 2 botol utk 2 bulan.. berbaloi2.. . . . Lepas tu dpt lagi mixing white bagi skin2 korang jd putih kemerah2an. Kesihatan dtg dulu baru kecantikan..sis guide nak guna Complexion 6, Soul Crystal dan Mixing White ni..C6 ni bukan saje utk skin luaran, tapi juga sihatkan badan dari dalaman..Why ramai Chinese guna ni? Sebab dia improve blood circulation,bahan2 dia mampu remove toxin & radical2 bebas dlm badan yg menyebabkan skin jd gelap, kulit kering kusam sensitif, badan x sihat, x cergas, dll lagi.. Guna complexion 6 dulu then baru continue plak guna cindella, snow white, japan platinum dan nak produk2 murah yg lain pun ade.. Sis suggest ikut budget ya... 😘😘😘 sebab penyerapan lebih tinggi dan kesan produk lain lebih kesan bila body dah kurang toxin.. . . Whatsapp +60108637501 (Strictly no calls) or click link on bio . . #cindella #complexion6 #complexion6plus #mixingwhite #soulcrystal #slc24a5nexentury #japanplatinum #snowwhiteinjection #whitejadeaid #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #treninjection #placentalucchinisheep #tranexamicacid #glutax70000gm #miraclewhite #suntikanp

0
@injection.yb

YEAR END SALE 5-31 DEC 2017 STARTS NOW! . Complexion 6 RM1050 + 1 box Miracle White + Freegift 1 Box Mixing White + 2 Botol Soul Crystal Triple Whitening.. Wow!! Biasa normal price mmg fix RM1170 takde freegift2 ni syg. Jimat banyak and berbaloi dpt freegift worth RM450. Tanak ckp byk! Testimoni masuk bertubi2.. Ade yg contact sis sbb dpt no fon suggest dari kwn2 ofis & saudara yg teruja tgk skin bertukar jd cerah sihat pinkish2.. kulit glowing and lembut.. Sihat dalaman and luaran.. Fenomena terpaksa putih dengan kaedah suntikan.. . Ingredient Complexion 6 : ❤️Gingko Biloba Extract ❤️Hydroxocobalamin ❤️Ascorbic Acid ❤️Thioctic acid ❤️Tranexamic Acid ❤️Vitamin B Complex . . Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual sampai RM1k tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. . . Soul crystal tu plak bukan sebarang kapsul.. 1 Biji makan 3 hari sekali je you all.. sbb extract pekat dr tumbuhan2 khas utk whitening, acne, scar, pigmentation, skin kering,mcm2 masalah kulit lagi..dpt 2 botol utk 2 bulan.. berbaloi2.. . . . Lepas tu dpt lagi mixing white bagi skin2 korang jd putih kemerah2an. Kesihatan dtg dulu baru kecantikan..sis guide nak guna Complexion 6, Soul Crystal dan Mixing White ni..C6 ni bukan saje utk skin luaran, tapi juga sihatkan badan dari dalaman..Why ramai Chinese guna ni? Sebab dia improve blood circulation,bahan2 dia mampu remove toxin & radical2 bebas dlm badan yg menyebabkan skin jd gelap, kulit kering kusam sensitif, badan x sihat, x cergas, dll lagi.. Guna complexion 6 dulu then baru continue plak guna cindella, snow white, japan platinum dan nak produk2 murah yg lain pun ade.. Sis suggest ikut budget ya... 😘😘😘 sebab penyerapan lebih tinggi dan kesan produk lain lebih kesan bila body dah kurang toxin.. . . Whatsapp +60108637501 (Strictly no calls) or click link on bio . . #cindella #complexion6 #complexion6plus #mixingwhite #soulcrystal #slc24a5nexentury #japanplatinum #snowwhiteinjection #whitejadeaid #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #treninjection #placentalucchinisheep #tranexamicacid #glutax70000gm #miraclewhite #suntikanp

0
@injection.yb

YEAR END SALE 5-31 DEC 2017 STARTS NOW! . Complexion 6 RM1050 + 1 box Miracle White + Freegift 1 Box Mixing White + 2 Botol Soul Crystal Triple Whitening.. Wow!! Biasa normal price mmg fix RM1170 takde freegift2 ni syg. Jimat banyak and berbaloi dpt freegift worth RM450. Tanak ckp byk! Testimoni masuk bertubi2.. Ade yg contact sis sbb dpt no fon suggest dari kwn2 ofis & saudara yg teruja tgk skin bertukar jd cerah sihat pinkish2.. kulit glowing and lembut.. Sihat dalaman and luaran.. Fenomena terpaksa putih dengan kaedah suntikan.. . Ingredient Complexion 6 : ❤️Gingko Biloba Extract ❤️Hydroxocobalamin ❤️Ascorbic Acid ❤️Thioctic acid ❤️Tranexamic Acid ❤️Vitamin B Complex . . Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual sampai RM1k tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. . . Soul crystal tu plak bukan sebarang kapsul.. 1 Biji makan 3 hari sekali je you all.. sbb extract pekat dr tumbuhan2 khas utk whitening, acne, scar, pigmentation, skin kering,mcm2 masalah kulit lagi..dpt 2 botol utk 2 bulan.. berbaloi2.. . . . Lepas tu dpt lagi mixing white bagi skin2 korang jd putih kemerah2an. Kesihatan dtg dulu baru kecantikan..sis guide nak guna Complexion 6, Soul Crystal dan Mixing White ni..C6 ni bukan saje utk skin luaran, tapi juga sihatkan badan dari dalaman..Why ramai Chinese guna ni? Sebab dia improve blood circulation,bahan2 dia mampu remove toxin & radical2 bebas dlm badan yg menyebabkan skin jd gelap, kulit kering kusam sensitif, badan x sihat, x cergas, dll lagi.. Guna complexion 6 dulu then baru continue plak guna cindella, snow white, japan platinum dan nak produk2 murah yg lain pun ade.. Sis suggest ikut budget ya... 😘😘😘 sebab penyerapan lebih tinggi dan kesan produk lain lebih kesan bila body dah kurang toxin.. . . Whatsapp +60108637501 (Strictly no calls) or click link on bio . . #cindella #complexion6 #complexion6plus #mixingwhite #soulcrystal #slc24a5nexentury #japanplatinum #snowwhiteinjection #whitejadeaid #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #treninjection #placentalucchinisheep #tranexamicacid #glutax70000gm #miraclewhite #suntikanp

0
@whiteninginjection.aksk

Business Hours 🕐  9 AM - 1 AM [ Reply within 24 hours ] -------------------------------------------------------------- ❎ NO FUSSY BUYER ❎ NO REFUND ❎ NO CALL ❎ NO SPAM ✔ 100% ORIGINAL ✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE --------------------------------------------------------------- 📲Whatsapp : +60192379349 📧Email :  aqilahsakry@gmail.com 💝We are searching for dropshipper who want to make part time income or full time income . Any question just contact us . Thankyou . 💕 #mixingwhite #suntikputih #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #beautyinjection #glutax500gs  #aquaskinveniscy #glutaxdna #vitamincrosehip #whiteninginjection #injectionservice #dropshipdiperlukan #slimminginjection #whiteninginjection # #placentasheep #placentalucchini #nanguang #biocellforte #bazarpaknil #tyreseblanc #nc245000 #veniscyegf #japanplatinum #snowwhite #cindella1200mg #bazaaronline #suntikanvitaminc #percuma #dripperdamansara #japanplatinum #orientalplatinum

0
@whiteninginjection.aksk

Business Hours 🕐  9 AM - 1 AM [ Reply within 24 hours ] -------------------------------------------------------------- ❎ NO FUSSY BUYER ❎ NO REFUND ❎ NO CALL ❎ NO SPAM ✔ 100% ORIGINAL ✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE --------------------------------------------------------------- 📲Whatsapp : +60192379349 📧Email :  aqilahsakry@gmail.com 💝We are searching for dropshipper who want to make part time income or full time income . Any question just contact us . Thankyou . 💕 #mixingwhite #suntikputih #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #beautyinjection #glutax500gs  #aquaskinveniscy #glutaxdna #vitamincrosehip #whiteninginjection #injectionservice #dropshipdiperlukan #slimminginjection #whiteninginjection # #placentasheep #placentalucchini #nanguang #biocellforte #bazarpaknil #tyreseblanc #nc245000 #veniscyegf #japanplatinum #snowwhite #cindella1200mg #bazaaronline #suntikanvitaminc #percuma #dripperdamansara #japanplatinum #orientalplatinum

0
@whiteninginjection.aksk

Business Hours 🕐  9 AM - 1 AM [ Reply within 24 hours ] -------------------------------------------------------------- ❎ NO FUSSY BUYER ❎ NO REFUND ❎ NO CALL ❎ NO SPAM ✔ 100% ORIGINAL ✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE --------------------------------------------------------------- 📲Whatsapp : +60192379349 📧Email :  aqilahsakry@gmail.com 💝We are searching for dropshipper who want to make part time income or full time income . Any question just contact us . Thankyou . 💕 #mixingwhite #suntikputih #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #beautyinjection #glutax500gs  #aquaskinveniscy #glutaxdna #vitamincrosehip #whiteninginjection #injectionservice #dropshipdiperlukan #slimminginjection #whiteninginjection # #placentasheep #placentalucchini #nanguang #biocellforte #bazarpaknil #tyreseblanc #nc245000 #veniscyegf #japanplatinum #snowwhite #cindella1200mg #bazaaronline #suntikanvitaminc #percuma #dripperdamansara #japanplatinum #orientalplatinum

0
@mjbeauty_empire2.0

YES SALE❗️❗️ . COMBO: COMPLEXION 6 FULL SET ( 4 SET ) ➕ 1 BOX MIXING WHITE ➕ 2 SOUL CRYSTAL WHITENING SUPPLEMENT ➕ MIRACLE WHITE . Detox, lancarkan flow darah, sihatkan body , and buang radical bebas yang membuatkan kulit rosak...macam mana?...guna c6 dulu...lepas tu yang sis akan guide one by one..complete set setahun 😎 . Sis akan guide macamna nak guna all this combo set😘 . supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi osem..but with guide yaa..😎 . ✅FREE GUIDANCE ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE . 📱whatsapp 0145577094

1
@whiteninginjection.aksk

Business Hours 🕐  9 AM - 1 AM [ Reply within 24 hours ] -------------------------------------------------------------- ❎ NO FUSSY BUYER ❎ NO REFUND ❎ NO CALL ❎ NO SPAM ✔ 100% ORIGINAL ✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE --------------------------------------------------------------- 📲Whatsapp : +60192379349 📧Email :  aqilahsakry@gmail.com 💝We are searching for dropshipper who want to make part time income or full time income . Any question just contact us . Thankyou . 💕 #mixingwhite #suntikputih #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #beautyinjection #glutax500gs  #aquaskinveniscy #glutaxdna #vitamincrosehip #whiteninginjection #injectionservice #dropshipdiperlukan #slimminginjection #whiteninginjection # #placentasheep #placentalucchini #nanguang #biocellforte #bazarpaknil #tyreseblanc #nc245000 #veniscyegf #japanplatinum #snowwhite #cindella1200mg #bazaaronline #suntikanvitaminc #percuma #dripperdamansara #japanplatinum #orientalplatinum

0
@whiteninginjection.aksk

Business Hours 🕐  9 AM - 1 AM [ Reply within 24 hours ] -------------------------------------------------------------- ❎ NO FUSSY BUYER ❎ NO REFUND ❎ NO CALL ❎ NO SPAM ✔ 100% ORIGINAL ✔ NEGOTIABLE FOR 5 ITEMS ABOVE --------------------------------------------------------------- 📲Whatsapp : +60192379349 📧Email :  aqilahsakry@gmail.com 💝We are searching for dropshipper who want to make part time income or full time income . Any question just contact us . Thankyou . 💕 #mixingwhite #suntikputih #cindelle3000 #cindellebooster #cindella #beautyinjection #glutax500gs  #aquaskinveniscy #glutaxdna #vitamincrosehip #whiteninginjection #injectionservice #dropshipdiperlukan #slimminginjection #whiteninginjection # #placentasheep #placentalucchini #nanguang #biocellforte #bazarpaknil #tyreseblanc #nc245000 #veniscyegf #japanplatinum #snowwhite #cindella1200mg #bazaaronline #suntikanvitaminc #percuma #dripperdamansara #japanplatinum #orientalplatinum

0
@suntikgebus

Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE. . Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp . WS +601116730432(yong) WS +601116730432(yong) WS +601116730432 (yong) .   #nexentury29 #japanamc #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6 #cindella1200mg #cindella600mg #cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #treninjection #glutax600gs #glutaxgold #glutax100gs #glutax5gs #purevitamincserum #pilhormon #vitamincrosehipUSA #vitamincrosehip #placentalucchinisheep #vcinjection #whiteninginjection #cindella #yongbeu

0
@bque_eliysah_collection

SYG² kak Que Wow tak takut ke order dengan sis Sekali pymnt bukan rm10 rm20 ringgit 😂😂😂 Beratus2 masuk tiap hari.. Sampai ribu2 pon ado.. Uolsz akk nak habak mai... kita bukan harini ada esok hilang. Uolsz blh usah fb sis.,... 7 hari 7 malam tak habiss tgk uolsz.. Sebagaian order customer. Maii repeat order pon boleh Siapa lagi nak join pos esok NK ORDER? NK REPT ORDER? 👇 klik link wassap dibwh ni terus lg cpt..Jmpe wassap 👇 http://www.wasap.my/60182999302 . . 💯 ORIGINAL PRODUCT 🚙 POSTAGE MONDAY TO FRIDAY 📋 LIST FOR CLINIC WILL BE PROVED 📠 WA : +601182999302 ============================= #injectionmurahmurahoriginal #injectionmurahoriginal #singapore #vitcukori #vitamincrosehipori #vitamincrosehipukori #cindella1200mgori #glutax500gori #glutax8000gzori #placentalucchinisheeporiginal #sayajualoriginal #injectionbeautyoriginal #rosehipori #vitamincrosehipori #biocellforteori #glutax12gori #glutax5gsori #biocellforteori #lucchiniplacentaori #borongmurahori #MelveySlimmingAdvance #japanplatinumgreen #japanplatinum

0
@bque_eliysah_collection

SYG² kak Que Wow tak takut ke order dengan sis Sekali pymnt bukan rm10 rm20 ringgit 😂😂😂 Beratus2 masuk tiap hari.. Sampai ribu2 pon ado.. Uolsz akk nak habak mai... kita bukan harini ada esok hilang. Uolsz blh usah fb sis.,... 7 hari 7 malam tak habiss tgk uolsz.. Sebagaian order customer. Maii repeat order pon boleh Siapa lagi nak join pos esok NK ORDER? NK REPT ORDER? 👇 klik link wassap dibwh ni terus lg cpt..Jmpe wassap 👇 http://www.wasap.my/60182999302 . . 💯 ORIGINAL PRODUCT 🚙 POSTAGE MONDAY TO FRIDAY 📋 LIST FOR CLINIC WILL BE PROVED 📠 WA : +601182999302 ============================= #injectionmurahmurahoriginal #injectionmurahoriginal #singapore #vitcukori #vitamincrosehipori #vitamincrosehipukori #cindella1200mgori #glutax500gori #glutax8000gzori #placentalucchinisheeporiginal #sayajualoriginal #injectionbeautyoriginal #rosehipori #vitamincrosehipori #biocellforteori #glutax12gori #glutax5gsori #biocellforteori #lucchiniplacentaori #borongmurahori #MelveySlimmingAdvance #japanplatinumgreen #japanplatinum

0
@bque_sofiea_official

SYG² kak Que Wow tak takut ke order dengan sis Sekali pymnt bukan rm10 rm20 ringgit 😂😂😂 Beratus2 masuk tiap hari.. Sampai ribu2 pon ado.. Uolsz akk nak habak mai... kita bukan harini ada esok hilang. Uolsz blh usah fb sis.,... 7 hari 7 malam tak habiss tgk uolsz.. Sebagaian order customer. Maii repeat order pon boleh Siapa lagi nak join pos esok NK ORDER? NK REPT ORDER? 👇 klik link wassap dibwh ni terus lg cpt..Jmpe wassap 👇 http://www.wasap.my/60182999302 . . 💯 ORIGINAL PRODUCT 🚙 POSTAGE MONDAY TO FRIDAY 📋 LIST FOR CLINIC WILL BE PROVED 📠 WA : +601182999302 ============================= #injectionmurahmurahoriginal #injectionmurahoriginal #singapore #vitcukori #vitamincrosehipori #vitamincrosehipukori #cindella1200mgori #glutax500gori #glutax8000gzori #placentalucchinisheeporiginal #sayajualoriginal #injectionbeautyoriginal #rosehipori #vitamincrosehipori #biocellforteori #glutax12gori #glutax5gsori #biocellforteori #lucchiniplacentaori #borongmurahori #MelveySlimmingAdvance #japanplatinumgreen #japanplatinum

0
@bque_sofiea_official

SYG² kak Que Wow tak takut ke order dengan sis Sekali pymnt bukan rm10 rm20 ringgit 😂😂😂 Beratus2 masuk tiap hari.. Sampai ribu2 pon ado.. Uolsz akk nak habak mai... kita bukan harini ada esok hilang. Uolsz blh usah fb sis.,... 7 hari 7 malam tak habiss tgk uolsz.. Sebagaian order customer. Maii repeat order pon boleh Siapa lagi nak join pos esok NK ORDER? NK REPT ORDER? 👇 klik link wassap dibwh ni terus lg cpt..Jmpe wassap 👇 http://www.wasap.my/60182999302 . . 💯 ORIGINAL PRODUCT 🚙 POSTAGE MONDAY TO FRIDAY 📋 LIST FOR CLINIC WILL BE PROVED 📠 WA : +601182999302 ============================= #injectionmurahmurahoriginal #injectionmurahoriginal #singapore #vitcukori #vitamincrosehipori #vitamincrosehipukori #cindella1200mgori #glutax500gori #glutax8000gzori #placentalucchinisheeporiginal #sayajualoriginal #injectionbeautyoriginal #rosehipori #vitamincrosehipori #biocellforteori #glutax12gori #glutax5gsori #biocellforteori #lucchiniplacentaori #borongmurahori #MelveySlimmingAdvance #japanplatinumgreen #japanplatinum

0
@japan_advancewhitening

HARGA RUNTUH JAW RM180 UNTUK 300 BOX PERTAMA SAHAJA!! . Alhamdulillah stok dah sampai ber box box. Ni kalau tak cukup juga i tak tahulah nak cakap apa. Syukur stok JAW sentiasa licin dek kerana penangan uols yg terpaksa melepak dengan JAW ni. Ni pun sis nak settlekan orders yg booking JAW. . JAW White Egg Crystal Skin 🕸mencerahkan kulit 🕸menghilangkan parut jerawat 🕸menghilangkan kulit kusam 🕸mengecilkan liang pori muka 🕸memperbaiki sel kulit mati 🕸mencerahkan satu badan . 😎Apa tunggu lagi.. jom dapatkan sekarang ❗LIMITED STOCK❗ RM180 free postage JIMAT RM20. Ada 20 biji utk 40 hari. . Jangan lupa JAW ada contest tau !!! KALINI SIAPA NAK DUIT BERNILAI RM1K ?! YES RM1K YE ! bukan main main punya cerita. cara cara NAK MENANG ? - BELI JAW , bila jaw da sampai SELFIE DENGAN JAW dan guna JAW SAMPAI DAPAT HASIL YANG TERBAIK HANTAR FEEDBACK DEKAT KAMI ! 👏🏻👏🏻 THE BEST FEEDBACK AKAN BERPELUANG MENANG RM1K CASH ! JOM BELI DAN MENANG ! . . Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp . WS +60108637501 (yong) WS +60108637501 (yong) WS +60108637501 (yong) . #jaw   #nexentury29 #japanamc #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6 #cindella1200mg #cindella600mg #cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #treninjection #glutax600gs #glutaxgold #glutax100gs #glutax5gs #purevitamincserum #pilhormon #vitamincrosehipUSA #vitamincrosehip #placentalucchinisheep #vcinjection #whiteninginjection #cindella #pearlashine

0
@japan_advancewhitening

HARGA RUNTUH JAW RM180 UNTUK 300 BOX PERTAMA SAHAJA!! . Alhamdulillah stok dah sampai ber box box. Ni kalau tak cukup juga i tak tahulah nak cakap apa. Syukur stok JAW sentiasa licin dek kerana penangan uols yg terpaksa melepak dengan JAW ni. Ni pun sis nak settlekan orders yg booking JAW. . JAW White Egg Crystal Skin 🕸mencerahkan kulit 🕸menghilangkan parut jerawat 🕸menghilangkan kulit kusam 🕸mengecilkan liang pori muka 🕸memperbaiki sel kulit mati 🕸mencerahkan satu badan . 😎Apa tunggu lagi.. jom dapatkan sekarang ❗LIMITED STOCK❗ RM180 free postage JIMAT RM20. Ada 20 biji utk 40 hari. . Jangan lupa JAW ada contest tau !!! KALINI SIAPA NAK DUIT BERNILAI RM1K ?! YES RM1K YE ! bukan main main punya cerita. cara cara NAK MENANG ? - BELI JAW , bila jaw da sampai SELFIE DENGAN JAW dan guna JAW SAMPAI DAPAT HASIL YANG TERBAIK HANTAR FEEDBACK DEKAT KAMI ! 👏🏻👏🏻 THE BEST FEEDBACK AKAN BERPELUANG MENANG RM1K CASH ! JOM BELI DAN MENANG ! . . Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp . WS +60108637501 (yong) WS +60108637501 (yong) WS +60108637501 (yong) . #jaw   #nexentury29 #japanamc #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6 #cindella1200mg #cindella600mg #cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #treninjection #glutax600gs #glutaxgold #glutax100gs #glutax5gs #purevitamincserum #pilhormon #vitamincrosehipUSA #vitamincrosehip #placentalucchinisheep #vcinjection #whiteninginjection #cindella #pearlashine

0
@injection.yb

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE. . Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp . WS +601116730432(yong) WS +601116730432(yong) WS +601116730432 (yong) .   #nexentury29 #japanamc #japanplatinum #snowwhiteinjection #complexion6 #cindella1200mg #cindella600mg #cindellabione #cindellaluthione #dermaroller #transcapsule #transamin #treninjection #glutax600gs #glutaxgold #glutax100gs #glutax5gs #purevitamincserum #pilhormon #vitamincrosehipUSA #vitamincrosehip #placentalucchinisheep #vcinjection #whiteninginjection #cindella #yongbeup

0
@dripbykikin

UNTUK BOOKING SLOT ATAU ORDER WHATSAPP 01116366363 📲 KALAU MALAS DM JEEEE 💋 COVER AREA KLANG & SHAH ALAM SAHAJA😘 • 100% ORIGINAL • SELAMAT DAN BERKESAN • TRUSTED SELLER • FREE POSTAGE • FREE CONSULTATION #whiteninginjection #injection #dripping #beautyinjection #glutax #cindella #mixingwhite #complextion #nanguang #snowwhite #japanplatinum #tyreseblanc #aquaveniscy #veniscy #botox #filler #hormoneinjection #masklevein #miraclewhite #cindelle #neuramis #laroscorbine #evgenis #duoton #phenokinon

1