Jepsari Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@wdec_terbaik2016

DAH TUA MEMANG LA TAK CANTIK ❤ "Akak dah puas cantik. Korang memuda je punya turn sekarang. Dah tua mana boleh nak cantik lagi dah" . . Eh ehhh .. Salah ni. Semakin berusia lagi kena jaga tau. Kena selalu ingat kita punya Shuben start muda bila umur 40 tahun. So kita pun kena muda sama masa ni . . . Alaaa bukan nak vogue macam neelopa pun. Cukup sekadar dari kejauhan dah nampak seri memancor-mancor. Gitewww Memang tak terjangkau dek akal yang dah berusia boleh cantik. Tak logik. Tapi bila kengkawan & sedara mara sendiri yang tegur apa rahsianya berubah lain macam, masa ni la nak senyum lebar sampai telinga. Ngeee . . . Ni hasil calitan Women Desiree 3 bekas. Sangat beza kan. Penampilan lebih berkeyakinan. Dari kejauhan dah nampak seri blink-blink gitew. Nampak jauh lebih muda dari sebelum ni. Masih boleh cantik di usia 44 tahun. . . . "Akak puas hati sangat. Tak sangka WD awesome" Tu kan ... So bila lagi nak test power WD Meh ler ngetes #WD sama cam hakak ni.. . . . #wd #aliffaziz #CalitCalitCantik #Diskaun_Fattah_Hati #PromoMei #wdec_terbaik2016 #calitcalitcantik #ikhtiarhamil #cantik #kurus #jerawat #uthm #uitm #utm #maharajalawakmega2017 #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #adleesyakongsirezeki #jepsari #jeppickupline #lofattahlovers #fattzura #viral #mencintaimumrphotographer #johor #putih #trending

0
@zatizaini__

Nk flawless tanpa mekap? Wajib try serum aloevera ni👇🏻 @miracleserumofficially @miracleserumofficially @miracleserumofficially . . 💎RM38 INC POS💎 . KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 . . 🍀membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare 🍀merawat kulit secara mendalam 🍀mengecutkan jerawat 🍀melembabkan kulit 🍀menyamakan tona kulit yg xsekata 🍀mengecilkan pori 🍀melembutkan & melicinkan kulit 🍀mencerahkan kulit . Place ur order, 0163711539 . #boosterwhitening #miracleserum #serummurah #miracleserumdanielin #serum #collagenmurah #collagen #collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima #dewyglow #emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Nyamuk Masuk Kampung || Part 7 Tak sempat bang Rohiimmm nk wat pickupline utk Bella 😂😂😂😂 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

0
@miracleserumofficially

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐 . . 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. . 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. . 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. . 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. . 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat . 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. . . 🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟 Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract) . . 0163711539 . . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #dianzvitamin #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #collagen #miracleserum #serumdanielin #miracleserumdanielin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco.

0
@miracleserumofficially

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐 . . 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. . 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. . 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. . 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. . 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat . 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. . . 🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟 Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract) . . 0163711539 . . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #dianzvitamin #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #collagen #miracleserum #serumdanielin #miracleserumdanielin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco.

0
@miracleserumofficially

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐 . . 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. . 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. . 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. . 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. . 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat . 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. . . 🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟 Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract) . . 0163711539 . . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #dianzvitamin #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #collagen #miracleserum #serumdanielin #miracleserumdanielin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco.

0
@miracleserumofficially

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐 . . 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. . 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. . 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. . 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. . 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat . 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. . . 🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟 Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract) . . 0163711539 . . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #dianzvitamin #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #collagen #miracleserum #serumdanielin #miracleserumdanielin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco.

0
@jepsariyanti_official

selamat tengahari semua😘 #sarijep #sariyanti #jepsariyanti #jepsari

1
@kaki_dramas

@boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz . NAK PUTIH SEPANTAS INJECTION? SHHAZ ADA KELUARKAN PRODUK BARU TAU!😍 . . 💖BOOSTER WHITENING PREMIUM💖 . 🌈Kulit putih 10x ganda . 🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 🌈Mehilangkan parut lama . 🌈Mengecilkan liang roma terbuka . 🌈Merawat kulit dari dalam . 🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn 🌈Kulit gebu, lembap & pink 🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata 🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda 🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 🌈Boleh mencegah penyakit cencer . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 💖20sachets for 1 month 🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm11ss . ✅ 0163711539. . . #boosterwhitening #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #kamaladli #emmamaembong #collagenterbaik #jemaimawhitening #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@lawakgiladowh

Kurus kering ?😱 Makan byk pun tak naik jgk ?😱 . @ubatgemukfarmasi @ubatgemukfarmasi @ubatgemukfarmasi . . selamat dimakan ada kelulusan kementerian kesihatan malaysia ✔ . . Ginseng sgt sesuai utk mereka yg ada masalah berat badan yg terlampau kurus kering . . Jom gemuk dgn cara sihat 💪🏻💪🏻💪🏻 perempuan lelaki boleh makan. Whatsapp 0163711539 🤗 . . #nakgemuk #vitaminweightgain #ginsenggemuk #vitamingemuk #ubatgemuk #ubatgemukmalaysia #ginseng # #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@miracleserumbysh

KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 . . 🍀membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare 🍀merawat kulit secara mendalam 🍀mengecutkan jerawat 🍀melembabkan kulit 🍀menyamakan tona kulit yg xsekata 🍀mengecilkan pori 🍀melembutkan & melicinkan kulit 🍀mencerahkan kulit . Place ur order, 0179325280 . #boosterwhitening #miracleserum #serummurah #miracleserumdanielin #serum #collagenmurah #collagen #collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima #dewyglow #emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@miracleserumbysh

Penangan Miracle Serum 😘😘 Alhamdulillah cust sporting! Glowing mowing muka dari jauh tau!🤗 SERUM ALOEVERA RM38 INC POS 👇🏻👇🏻 . . . 💕 KEBAIKAN MIRACLE SERUM BY DANIELIN BEAUTY💕 . . ✔Menghpuskan jerawat, parut jerawat dan juga jeragat ✔Merawat pelbagai masalah kulit seperti eczema, radang, ruam, bintik-bintik merah, kulit sensitif, allergic dan sunburn ✔Melembapkan kulit sambil memberikan effect glowing ✔Mengecilkan pori-pori supaya tdk berpeluh dan berminyak ✔Boleh dijadikan sebagai BASE MAKE UP ✔Menguranglan kedutan di wajah ✔Memberikan kesan brightening iaitu menaikkan seri muka dan merawat muka, bukan memutihkan serta merta sebab serum ni menggunakan bahan-bahan yg selamat . Tiada merkuri. . . SERUM 10ML RM38 sm/ RM46 ssFREE POS . 💯✔ neutral 💯✔safe for skin . No pendaftaran KKM: NOT170703499K . 0179325380. . #boosterwhitening #miracleserum #serummurah #miracleserumdanielin #serum #collagenmurah #collagen #collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima #dewyglow #emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco.

0
@miracleserumbysh

Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap😊😊😊barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu🤗🤗🤗 RM38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! Korang bila lagi nk try?💃🏻💃🏻💃🏻 . . Macam mana nk order? WhatsApp 0179325280. Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye 😘 . . KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 . . 🍀membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare 🍀merawat kulit secara mendalam 🍀mengecutkan jerawat 🍀melembabkan kulit 🍀menyamakan tona kulit yg xsekata 🍀mengecilkan pori 🍀melembutkan & melicinkan kulit 🍀mencerahkan kulit . Place ur order, 0163711539 . #boosterwhitening #miracleserum #serummurah #miracleserumdanielin #serum #collagenmurah #collagen #collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima #dewyglow #emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@miracleserumbysh

Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap😊😊😊barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu🤗🤗🤗 RM38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! Korang bila lagi nk try?💃🏻💃🏻💃🏻 . . Macam mana nk order? WhatsApp 0179325280. Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye 😘 . . KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 . . 🍀membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare 🍀merawat kulit secara mendalam 🍀mengecutkan jerawat 🍀melembabkan kulit 🍀menyamakan tona kulit yg xsekata 🍀mengecilkan pori 🍀melembutkan & melicinkan kulit 🍀mencerahkan kulit . Place ur order, 0163711539 . #boosterwhitening #miracleserum #serummurah #miracleserumdanielin #serum #collagenmurah #collagen #collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima #dewyglow #emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@boosterwhitening.ziha

. 💖BOOSTER WHITENING PREMIUM💖 . 🌈Kulit putih 10x ganda . 🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 🌈Mehilangkan parut lama . 🌈Mengecilkan liang roma terbuka . 🌈Merawat kulit dari dalam . 🌈Mengecutkan JERAWAT. 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn 🌈Kulit gebu, lembap & pink 🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata 🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda 🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 🌈Boleh mencegah penyakit cencer . . . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 💖20sachets for 1 month 🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm12ss . . WHATSAPP 📱019-9656008. WHATSAPP 📱019-9656008. WHATSAPP 📱019-9656008. . . #boosterwhitening #fattzura  #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita  #boosterfoundationserum  #foundationserum #kosmetikmurah  #collagenmurah #kamaladli #emmamaembong  #collagenterbaik  #jemaimawhitening  #lofattah  #hsc  #heroseorangcinderella #ramenchallenge  #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan  #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcocoarezriey

0
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Nyamuk Masuk Kampung || Part 6 Kite tgk plak Tok Moh.. berjaya ke idok buat pickupline 😂😂😂😂 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

0
@jepsariyanti_official

Ramai kata cam muka saya betul ke? #sarijep #sariyanti #jepsariyanti #jepsari #twins #pelandukduaserupa

4
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Nyamuk Masuk Kampung || Part 5 Abg Kadir try wat pickupline x jadi plak... Bella x prnh tgk sepahtu reunion gamaknya 😂😂😂😂 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

2
@9amshopper

Limited time ONLY! Taking orders until 5pm Sunday only _ 1 ✨ $12.80~13 = RM72 2 ✨ $14.40 = RM82 3 ✨ $16 = RM90 4 ✨ $24 = RM110 5✨ $25 = RM115 6✨$12 = RM70 _ Postage 📮 RM8 SM / RM12 SS _ Whatsapp 📲 (click on bio to order) or DM to order _ #colourpop #colourpopmurah #colourpopsolow #colourpopcosmetics #jualcolourpop #sayajual #sayajualcolourpopultramatte #sayajualcolourpop #sayajualcolourpopultramattelipstick #sayajualmurah #instaniagacolourpop #instaniaga #colourpopsale #lipstick #ultramatte #sayajual #murah #promosi #colourpopmalaysia #jepsari #colourpopmonday #sayajualmonday #mua #muakb #muakl #muamalaysia #colourpopreadystock #readystocksolow #readystockcolourpop #sayajualblusher

0
@jushinec_malaysia

PRODUK LAKU KERAS PUTIH GEBU SEPERTI INJECTION ‼️ #JUSHINEC BY NLEE BEAUTY 😍 . BAHAN YG SELAMAT DIGUNAKAN ➡️Water ➡Vitamin C ➡Orange emulsion ➡Xanthan gum ➡Glucose ➡Flavour orange ➡Acerolla cherry . ✅SESUAI UTK KANAK-KANAK (Seawal 7 tahun dan ke atas), REMAJA, WANITA DAN LELAKI DEWASA, ORANG TUA. ✅SESUAI UNTUK IBU HAMIL SEAWAL 2 BULAN, IBU MENYUSU, WANITA DALAM PANTANG. ✅SESUAI UTK MEREKA YANG ADA ALAHAN TERHADAP SEAFOOD. ✅SESUAI UNTUK PESAKIT CYST (JushineC adalah free collagen) . KEBAIKAN JUSHINE C 💟untuk merawat sembelit 💟memudarkan parut jerawat 💟mencerahkan kulit 💟memberi tenaga 💟merawat masalah jerawat 💟merawat kulit kering 💟merawat luka bersalin 💟merawat parut badan 💟merawat masalah eyebag / wajah kusam 💟mendapatkan berat ideal 💟membanyakan susu badan . NAK ORDER? Whatsapp 017 966 5308 #agentwanted #DROPSHIPWANTED #MasterAgentJushinec #luvitz #pemutihkulit #bazarmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #aimantino #amyramar #neenalee #neelofa #bumiputera #businessonline #usahawanonline #youcanduit #fattahamin #jepsari #fattzura #noradanish #fashasandha #lofattah #mencintaimu #dianzvitamin #ajimaura #terapiinstagram

8
@miracleserumofficially

Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap😊😊😊barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu🤗🤗🤗 RM38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! Korang bila lagi nk try?💃🏻💃🏻💃🏻 . . Macam mana nk order? WhatsApp 0163711539. Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye 😘 . . KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 . . 🍀membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare 🍀merawat kulit secara mendalam 🍀mengecutkan jerawat 🍀melembabkan kulit 🍀menyamakan tona kulit yg xsekata 🍀mengecilkan pori 🍀melembutkan & melicinkan kulit 🍀mencerahkan kulit . Place ur order, 0163711539 . #boosterwhitening #miracleserum #serummurah #miracleserumdanielin #serum #collagenmurah #collagen #collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima #dewyglow #emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@miracleserumofficially

Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap😊😊😊barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu🤗🤗🤗 RM38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! Korang bila lagi nk try?💃🏻💃🏻💃🏻 . . Macam mana nk order? WhatsApp 0163711539. Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye 😘 . . KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 . . 🍀membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare 🍀merawat kulit secara mendalam 🍀mengecutkan jerawat 🍀melembabkan kulit 🍀menyamakan tona kulit yg xsekata 🍀mengecilkan pori 🍀melembutkan & melicinkan kulit 🍀mencerahkan kulit . Place ur order, 0163711539 . #boosterwhitening #miracleserum #serummurah #miracleserumdanielin #serum #collagenmurah #collagen #collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima #dewyglow #emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@miracleserumofficially

Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap😊😊😊barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! Tipu🤗🤗🤗 RM38 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! Korang bila lagi nk try?💃🏻💃🏻💃🏻 . . Macam mana nk order? WhatsApp 0163711539. Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye 😘 . . KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 . . 🍀membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare 🍀merawat kulit secara mendalam 🍀mengecutkan jerawat 🍀melembabkan kulit 🍀menyamakan tona kulit yg xsekata 🍀mengecilkan pori 🍀melembutkan & melicinkan kulit 🍀mencerahkan kulit . Place ur order, 0163711539 . #boosterwhitening #miracleserum #serummurah #miracleserumdanielin #serum #collagenmurah #collagen #collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima #dewyglow #emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@miracleserumbysh

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐 . . 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. . 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. . 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. . 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. . 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat . 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. . . 🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟 Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract) . . 0179325280 . . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #dianzvitamin #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #collagen #miracleserum #serumdanielin #miracleserumdanielin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco.

0
@miracleserumbysh

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐 . . 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. . 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. . 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. . 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. . 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat . 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. . . 🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟 Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract) . . 0179325280 . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #dianzvitamin #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #collagen #miracleserum #serumdanielin #miracleserumdanielin #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco.

2
@mybcwbisness

#Repost @bizincomemasyuk (@get_repost) ・・・ Mana nak jumpa bisnes yg ada kelulusan kerajaan lagi, yg pernah buat perjumpaan. . . PERTIMBANGKAN YANG NI... Pernah dgr ke program online yg modal RM50 dan mendapat kelulusan kerajaan? Pernah dgr ke program yg dijamin 100% tiada risiko? CUBA TGK BALIK Kebanyakkan program yg ada *semua modal ratus2 dan ribu2* Pastu tiap2 bulan kena kuar duit utk beli produk utk cover keuntungan syarikat.. Agak2Nya bila kita nak senang mcm tu kan?😅😅 Program kami modal RM50 sekali je seumur hidup.. X payah nak kuar2 rumah X payah nak beli/jual produk Hanya perlu duduk buat kerja copy paste iklan je.. susah ke😂😂 Kalau anda rasa RM50 tu sgt berat.. Maknanya anda mmg sgt layak utk sertai kami.. Mana tau dgn RM50 anda tu akan menjadi RM50000? Mana kita taw rezki tuhan kan?😊 sebab terlalu ramai dah BERJAYA dgn #mybcworld ni 🤗 Renung2 kan....🙊 . . Pssst... nampak tak sambutan MYBCWORLD ni sangat hangat, mantap panas hot and spicy 🔥🔥 dah la modal rendah, serendah RM50 je! Income kami mencecah RM20K ++ tak rugi join!!! Jom jadi sebahagian daripada team kami sekarang!!! Kalau tak start sekarang bila lagi?😱😍 #mybctestimoni #mybcworldrm50 #myfeedback #shmpraya #shmp #lofattah #lofattahteam #jepsari #sarijep #satinskinzmurahoriginal #satinskinzmurah #skinnylegstea #blousemurah #skirtmurah #shakleemurah #casingmurah #iphone6s #olicandymurahmalaysia #iphoneSE #iphone7 #iphone6murah

2
@missvperfume_malaysia

Assalamualaikum, Selamat Petang . Utk wangi dalaman, saya pilih miss v perfume.. wanginya tu kalau kita duduk pon boleh bau sendiri.. means sampai ke luar lah harumannya tu.. Anda mesti wangi2 taw, kalau dh kawen lg lah wajib wangi2... Anak dara pon kena jaga dari awai... ☺️ . Miss V Perfume New Flavour Ready Stock🌷 RM 55.00 (sm) RM 60.00 (ss) FREE gift In Box *Femine wash. FREE paper bag exclusive. EXTRA GRIP, EXTRA INGREDIENTS. WANGI pluss plusss... . Rugi tak cuba..Jom grab sekarang. . . 📱Whatsapp 017 966 5308 . 📱Whatsapp 017 966 5308 .📱Whatsapp 017 966 5308 . . #missvperfume #cikabangsayang #agentsahmollys #MollysBeauty #trustedsellermalaysia #missvperfume_malaysia #MollysBeautyProduct #mollybeautymurah #mollybeautymissvperfumeoriginal #mollybeautymurah #missv #redvelvet #noradanish #fashasandha #nursajat #bukitgambangresortcity #kuantan #bussinessonline #yusufiskandar #youcanduit #kkm #newproduct #nursajat #aimantino #noradanish #sariyanti #jepsari #ajimaura #terapiinstagram #mollysbeauty

4
@bizincomemasyuk

Join taksampai SEBULAN dh dapat INCOME hampir RM1000 💵💸 dah cakap dah memang masyuk gilaaa kalau join business ni! Dah ramai yg try dan tengokla resultnya!! 😋 . . . Memang rugi gila siapa takut takut nk join 😛. Jom join buat income bersama kami sekarang! Jangan bertangguh lagi. Modal serendah RM20sahaja untuk mendaftar, potensi income RM50-500 seminggu! Bisnes lain pon tak macamni! Kalau kerja makan gaji pon tak dapat income macamni. Kerja hanya promote dan online je. 💯 guideliness akan diberikan! . . . Student, surirumah, dan penganggur serta bekerjaya dialu alu kan! Jom join team #bizincomemasyuk sekarang. Nak dpt income macam sis? SERIUS DIUTAMAKAN! DM dulu!!!! Whatsaap 0123371025 🌈 #shakleemurah #dianzvitamincmurah #ikeacheras #ikeacheras #mybcworldterbaik #teambizincomemasyukmybcworld #jomjoinkami #takrugijoin #trustedleader #paidreviewmalaysia #mentormilenia2017 #blousemurah2016 #teambizincomemasyukmybcworld #mybc #myincome #mybcworld #modalRM50 #duit #duitraya #dxxymurah #duckscarf #jutawan #jepsari #jomjoinsekarang #jomjoinbusiness

0
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Nyamuk Masuk Kampung || Part 4 Best giler cameo minggu ni... terbaeekkk 👍👍👍👍 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

3
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Nyamuk Masuk Kampung || Part 3 Suka part ni... lawak... bkn main nama nurse Bella 😂😂😂😂 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

0
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Nyamuk Masuk Kampung || Part 2 Tu diaaa nurse lawa dh masuk 😂😂😂😂 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

1
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Nyamuk Masuk Kampung || Part 1 Ayah awk suka bertapa ke ? Knp muka mcm penunggu 😂😂😂😂 sengal Jep #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

9
@melissamaruz

Akhirnya kakak masak jemput2... Xmo mkn maggie slalu taw2...🌹 p/s: nmpk sedap, hmm lapar la plak😅 Kredit : sariyanti #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #lovemnsy #jepsaripujaanhati

4
@mymal_808

#Repost @melissamaruz (@get_repost) ・・・ Alololo kakak nih, muka lapar pun still comellll..👄😍😍 Kredit: sariyanti #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #lovemnsy #jepsaripujaanhati

5
@bizincomemasyuk

Mana nak jumpa bisnes yg ada kelulusan kerajaan lagi, yg pernah buat perjumpaan. . . PERTIMBANGKAN YANG NI... Pernah dgr ke program online yg modal RM50 dan mendapat kelulusan kerajaan? Pernah dgr ke program yg dijamin 100% tiada risiko? CUBA TGK BALIK Kebanyakkan program yg ada *semua modal ratus2 dan ribu2* Pastu tiap2 bulan kena kuar duit utk beli produk utk cover keuntungan syarikat.. Agak2Nya bila kita nak senang mcm tu kan?😅😅 Program kami modal RM50 sekali je seumur hidup.. X payah nak kuar2 rumah X payah nak beli/jual produk Hanya perlu duduk buat kerja copy paste iklan je.. susah ke😂😂 Kalau anda rasa RM50 tu sgt berat.. Maknanya anda mmg sgt layak utk sertai kami.. Mana tau dgn RM50 anda tu akan menjadi RM50000? Mana kita taw rezki tuhan kan?😊 sebab terlalu ramai dah BERJAYA dgn #mybcworld ni 🤗 Renung2 kan....🙊 . . Pssst... nampak tak sambutan MYBCWORLD ni sangat hangat, mantap panas hot and spicy 🔥🔥 dah la modal rendah, serendah RM50 je! Income kami mencecah RM20K ++ tak rugi join!!! Jom jadi sebahagian daripada team kami sekarang!!! Kalau tak start sekarang bila lagi?😱 untung2 dapat duit poket sebulan 😍😍 #mybctestimoni #mybcworldrm50 #myfeedback #shmpraya #shmp #lofattah #lofattahteam #jepsari #sarijep #satinskinzmurahoriginal #satinskinzmurah #skinnylegstea #blousemurah #skirtmurah #shakleemurah #casingmurah #iphone6s #olicandymurahmalaysia #iphoneSE #iphone7 #iphone6murah

1
@melissamaruz

Alololo kakak nih, muka lapar pun still comellll..👄😍😍 Kredit: sariyanti #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #lovemnsy #jepsaripujaanhati

3
@mymal_808

Cantiknya my love @sariyanti ... makin berseri-seri ❤❤❤❤❤ #sariyanti #jepsepahtu #sarijep #jepsari

2
@mymal_808

Lawanya my kesayangan ❤❤❤❤❤ credit ig @ahmadamarsyah #sariyanti #jepsepahtu #sarijep #jepsari

0
@booster.whiteningofficial

Alhamdulillah yeayy feedback baru baru tau! Baru berapa sachet! Dah putih pink 💖 tq awk share! Semoga murah rezeki kita!😍 . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . . . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . . postage add Rm8sm Rm11ss . . ✅ 012-7845192 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

1
@booster.whiteningofficial

Alhamdulillah yeayy feedback baru baru tau! Baru berapa sachet! Dah putih pink 💖 tq awk share! Semoga murah rezeki kita!😍 . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . . . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . . postage add Rm8sm Rm11ss . . ✅ 012-7845192 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterfoundationserum #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@booster.whiteningofficial

👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 . Jom putih 10kali ganda dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌ . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . . postage add Rm8sm Rm11ss . . ✅ 012-7845192 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #emmamaembong #collagenterbaik #jemaimawhitening #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

0
@melissamaruz

Alololo cantiknya wife Jep and Shuib nih...👄👄👄 Kredit: sepahtureunionofficial #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #lovemnsy #jepsaripujaanhati #shuibsarah

5
@missvperfume_malaysia

MISS V PERFUME STRAWBERRY + VANILLA (60ML FREE FEMININE WASH 10ML) Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat untuk membantu masalah intim wanita. Gabungan dua wangian iaitu strawberry dan vanilla dapat memberi impak yang setanding wangian bertaraf dunia, wangian ini adalah semulajadi dan selamat digunakan. Kandungan Bahan: Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Vanila Tropika, Sireh, Yogurt, Lactoserum, Pengawit, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan. Fungsi: ✓ Extra wangi dan extra grip ✓ Menghilangkan kegatalan ✓ Membunuh bakteria dan kulat ✓ Merawat keputihan ✓ Mengetatkan faraj ✓ Memberikan efek soothing selepas mencukur ✓ Memulihkan luka selepas bersalin ✓ Memberi haruman sepanjang hari ✓ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan ✓ Mencegah bau yang kurang enak ✓ Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi ✓ Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang ✓ Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari ✓ 100% semulajadi dan selamat digunakan ✓ Mencerahkan celahan Cara Penggunaan: - Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V perfume pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu. - Boleh di spray terus ke pentis (seluar dalam) untuk menghalang bau. *free strawberry feminine wash 10ml, boleh cuci dgn fem wash dl sebelum spray utk tambah kesegaran.. . HARGA PASARAN: RM 55.00 (sm) RM 60.00 (ss) . . whattsap miza 017 966 5308 . #missvperfumenewflavour #keputihanhilang #spraywangimissvperfume #codkuantan #sayaanakpahang #sayaorangkuantan #missvperfumeoriginal #missvperfumemurah #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fattahamin #neelofa #yusufiskandar #sariyanti #jepsari #emmamembong #youcanduit #kkm #bazarpaknil #bazarkarat #jualan #fattzura #Ajimaura #igsokongan #terapiinstagram #kuantan #pahang #gambang

3
@missvperfume_malaysia

[ Kesan Keputihan Miss V ] Keputihan merupakan penyakit dimana Miss V mengeluarkan cairan yang berlebihan. Keputihan dapat digolongkan ke dalam dua bahagian iaitu keputihan normal atau fisiologis dan keputihan abnormal atau patologis. Keputihan normal atau fisiologis biasanya terjadi sebelum dan sesudah menstruas iaitu semasa kita sedang stress. Cairan yang dikeluarkan tidak berwarna, bening, tidak gatal dan tidak berbau. Keputihan jenis ini bukan merupakan sebuah penyakit dan akan hilang dengan sendirinya. Keputihan abnormal atau patologis merupakan keputihan yang terjadi dengan tanda-tanda gatal pada area Miss V iaitu cairan yang dikeluarkan tidak bening, berbau hanyir atau seperti telur busuk, berwarna putih kekuningan, keabuan sampai kehijauan, kental dan jumlahnya lebih banyak. Keputihan terjadi akibat jangkitan oleh bakteria, virus atau parasit. Biasanya terasa gatal pada area Miss V atau bibir Miss V bahagian luar. Boleh juga terjadi kerana jangkitan sabun pembersih Miss V, hubungan seks dan jugak pemakaian seluar dalam yang ketat. Keputihan merupakan penyakit yang harus segera dipulihkan kerana boleh menyebabkan gangguan pada organ paranakkan. Jangan ambil mudah keputihan ini boleh menyebabkan kemandulan dan kematian. Jika berlaku cepat2 la buat rawatan. Nak guna lama oiiiiiiii.. Jom cuba miss v perfume Whatsapp 017 966 5308

10
@missvperfume_malaysia

MISS V PERFUME STRAWBERRY + VANILLA (60ML FREE FEMININE WASH 10ML) Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat untuk membantu masalah intim wanita. Gabungan dua wangian iaitu strawberry dan vanilla dapat memberi impak yang setanding wangian bertaraf dunia, wangian ini adalah semulajadi dan selamat digunakan. Kandungan Bahan: Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Vanila Tropika, Sireh, Yogurt, Lactoserum, Pengawit, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan. Fungsi: ✓ Extra wangi dan extra grip ✓ Menghilangkan kegatalan ✓ Membunuh bakteria dan kulat ✓ Merawat keputihan ✓ Mengetatkan faraj ✓ Memberikan efek soothing selepas mencukur ✓ Memulihkan luka selepas bersalin ✓ Memberi haruman sepanjang hari ✓ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan ✓ Mencegah bau yang kurang enak ✓ Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi ✓ Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang ✓ Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari ✓ 100% semulajadi dan selamat digunakan ✓ Mencerahkan celahan Cara Penggunaan: - Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V perfume pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu. - Boleh di spray terus ke pentis (seluar dalam) untuk menghalang bau. *free strawberry feminine wash 10ml, boleh cuci dgn fem wash dl sebelum spray utk tambah kesegaran.. . HARGA PASARAN: RM 55.00 (sm) RM 60.00 (ss) . . whattsap miza 017 966 5308 . #missvperfumenewflavour #keputihanhilang #spraywangimissvperfume #codkuantan #sayaanakpahang #sayaorangkuantan #missvperfumeoriginal #missvperfumemurah #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fattahamin #neelofa #yusufiskandar #sariyanti #jepsari #emmamembong #youcanduit #kkm #bazarpaknil #bazarkarat #jualan #fattzura #Ajimaura #igsokongan #terapiinstagram #kuantan #pahang #gambang

8
@missvperfume_malaysia

SET ABANG SAYANG. Cer teka apa yg kak moly pegang tu? ofcoz la MISS V TRAVEL SETS 2 in 1.. kenapa travel set? utk travel ke..? yess sayang2. Senang di katakan MUDAH UTK DI BAWA!! masuk poket pon boleh. Hanya RM50 utk dapat kedua2nya.. MISS V SPRAY & MISS V FEMININE WASH. travel sets ni khas utk anda yg nak bwk pergi ke mana2.. 30ml/botol.. Whatsapp miza 017 966 5308 #missvperfumemollys #terapiinstagram #kuantan #gambang #bukitgambangresortcity #pahang #like4like #likeforfollow #likeforlike #likephoto #missvperfume #dekatkanjarakkita #mollysbeauty #lelakiitupemilikhatiku #missvperfumemalaysia #sariyanti #jepsari #emmamembong #youcanduit #businessonlinemalaysia #missvperfume #MollysBeauty #ajimaura #teammieza #kuantan #gambang #kualalumpur #selangor #johor

2
@boosterwhiteningshhaz

👩🏻‍🔬Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 . Jom putih 10kali ganda dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌ . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM65 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅ 0163711539 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterfoundationserum #foundationserum #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

2
@cik.janah

🍒🍑Magical C White Pure🍑🍒 Flawless Whitening Berries Stick 👍 pelbagai fungsi yang miracle✨ . . 💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan 💎mencegah penyakit kulit dan ruam 💎mencantikkan rambut dan kuku 💎merawat tumit pecah/kering 💎menjaga kesihatan dalaman 💎menurunkan berat badan 💎menstabilkan hormon 💎memudarkan jeragat 💎menutup liang pori 💎merawat dari dalam 💎mengecut jerawat 🌹Mengandungi Vitamin C Tulen damn Ekstrak Berries 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊 kalau nak maintain cantik dan gebu luar dan dalaman . . . 📲 http://Www.wasap.my/60172637385 . . . #magicalcwhite #edorabeautyhq #edorabeauty #boosterwhitening #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #kamaladli #emmamaembong #collagenterbaik #jemaimawhitening #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin

0
@missvperfume_malaysia

Assalamualaikum, Selamat Tengahari . Utk wangi dalaman, saya pilih miss v perfume.. wanginya tu kalau kita duduk pon boleh bau sendiri.. means sampai ke luar lah harumannya tu.. Anda mesti wangi2 taw, kalau dh kawen lg lah wajib wangi2... Anak dara pon kena jaga dari awai... ☺️ . Miss V Perfume New Flavour Ready Stock🌷 RM 55.00 (sm) RM 60.00 (ss) FREE gift In Box *Femine wash. FREE paper bag exclusive. EXTRA GRIP, EXTRA INGREDIENTS. WANGI pluss plusss... . Rugi tak cuba..Jom grab sekarang. . . 📱Whatsapp 017 966 5308 . 📱Whatsapp 017 966 5308 .📱Whatsapp 017 966 5308 . . #missvperfume #cikabangsayang #agentsahmollys #MollysBeauty #trustedsellermalaysia #missvperfume_malaysia #MollysBeautyProduct #mollybeautymurah #mollybeautymissvperfumeoriginal #mollybeautymurah #missv #redvelvet #noradanish #fashasandha #nursajat #bukitgambangresortcity #kuantan #bussinessonline #yusufiskandar #youcanduit #kkm #newproduct #nursajat #aimantino #noradanish #sariyanti #jepsari #ajimaura #terapiinstagram #mollysbeauty

5
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 28 Kite dh beso, boleh lh karaoke sekali... 😂😂😂😂 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

2
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 27 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

0
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 26 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

0
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 25 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

0
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 24 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

0
@shaasha_amourskincare

Cantik kan sis ni? 😍 apa rahsia dia sampai cantik gini???? Tentulah amourskincare 😊 Makin flawless la muka guna amourskincare ni. Anyone yang belum lagi grab amour meh pm sis cepat set trial cuma RM65 exclude postage je ni haa. Stock pun dah makin sikit 😩 Pm cepat tau takut tak sempat menyesal pulak 😅 or uols boleh dm sis share psal ur skin problem 😉 sis bantu uols no worries 🤗 . #amourteam #amourskincarefeedback #amourdolly #amourskincare #viral #motifviral #malaysia #sabah #sarawak #marudi #lofattah #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #alifsatar #jepsari #fatfaz #hargamampumilik #kosmetik #kecantikan #glowingskin #flawless #jeragat #jerawat #sunburn #kulitkusam #kulitbreakout #hargakasihsayang #bazarpaknil #bazaarpaknil #titiancinta

1
@cik.janah

🍒🍑Magical C White Pure🍑🍒 Flawless Whitening Berries Stick 👍 pelbagai fungsi yang miracle✨ . . 💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan 💎mencegah penyakit kulit dan ruam 💎mencantikkan rambut dan kuku 💎merawat tumit pecah/kering 💎menjaga kesihatan dalaman 💎menurunkan berat badan 💎menstabilkan hormon 💎memudarkan jeragat 💎menutup liang pori 💎merawat dari dalam 💎mengecut jerawat 🌹Mengandungi Vitamin C Tulen damn Ekstrak Berries 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊 kalau nak maintain cantik dan gebu luar dan dalaman . . . 📲 http://Www.wasap.my/60172637385 . . . #magicalcwhite #edorabeautyhq #edorabeauty #boosterwhitening #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #kamaladli #emmamaembong #collagenterbaik #jemaimawhitening #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin

1
@mymal_808

HELLO versi abam Jep n abam Mie ❤❤❤❤❤ Dua2 i suka 😍😍😍😍😍 #sariyanti #jepsepahtu #sarijep #jepsari credit yunkk @melissamaruz

5
@missvperfume_malaysia

Assalamualaikum, Selamat Petang . Utk wangi dalaman, saya pilih miss v perfume.. wanginya tu kalau kita duduk pon boleh bau sendiri.. means sampai ke luar lah harumannya tu.. Anda mesti wangi2 taw, kalau dh kawen lg lah wajib wangi2... Anak dara pon kena jaga dari awai... ☺️ . Miss V Perfume New Flavour Ready Stock🌷 RM 55.00 (sm) RM 60.00 (ss) FREE gift In Box *Femine wash. FREE paper bag exclusive. EXTRA GRIP, EXTRA INGREDIENTS. WANGI pluss plusss... . Rugi tak cuba..Jom grab sekarang. . . 📱Whatsapp 017 966 5308 . 📱Whatsapp 017 966 5308 .📱Whatsapp 017 966 5308 . . #missvperfume #cikabangsayang #agentsahmollys #MollysBeauty #trustedsellermalaysia #missvperfume_malaysia #MollysBeautyProduct #mollybeautymurah #mollybeautymissvperfumeoriginal #mollybeautymurah #missv #redvelvet #noradanish #fashasandha #nursajat #bukitgambangresortcity #kuantan #bussinessonline #yusufiskandar #youcanduit #kkm #newproduct #nursajat #aimantino #noradanish #sariyanti #jepsari #ajimaura #terapiinstagram #mollysbeauty

6
@melissamaruz

Aritu kat GV, Hazami bwk lagu nih sedap sgt.... Nahhhh version abg Jep.. Not bad kannn..🌹🌹 p/s: rindu plak nak tgk Sepahtu dlm MLM😙😄 @mymal_808 ok ke tak yunkk😅😅 #sepahtu #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #lovemnsy #jepsaripujaanhati #maharajalawakmega2014

12
@cik.janah

🍒🍑Magical C White Pure🍑🍒 Flawless Whitening Berries Stick 👍 pelbagai fungsi yang miracle✨ . . 💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan 💎mencegah penyakit kulit dan ruam 💎mencantikkan rambut dan kuku 💎merawat tumit pecah/kering 💎menjaga kesihatan dalaman 💎menurunkan berat badan 💎menstabilkan hormon 💎memudarkan jeragat 💎menutup liang pori 💎merawat dari dalam 💎mengecut jerawat 🌹Mengandungi Vitamin C Tulen damn Ekstrak Berries 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊 kalau nak maintain cantik dan gebu luar dan dalaman . . . 📲 http://Www.wasap.my/60172637385 . . . #magicalcwhite #edorabeautyhq #edorabeauty #boosterwhitening #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #kamaladli #emmamaembong #collagenterbaik #jemaimawhitening #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin

3
@melissamaruz

Disebabkan tgk cite nih malam td, share la ek bloopers nih.. Edisi tb... p/s: pertama kali berlakon bersama, so comel.. Kakak nih jenis mudah terhibur.. Tuh psl awet muda👄👄👄 #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #lovemnsy #jepsaripujaanhati #jepsaripalingsweet #ayahdenlopeh

16
@apaapajerr

@boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz . NAK PUTIH SEPANTAS INJECTION? SHHAZ ADA KELUARKAN PRODUK BARU TAU!😍 . . 💖BOOSTER WHITENING PREMIUM💖 . 🌈Kulit putih 10x ganda . 🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 🌈Mehilangkan parut lama . 🌈Mengecilkan liang roma terbuka . 🌈Merawat kulit dari dalam . 🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn 🌈Kulit gebu, lembap & pink 🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata 🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda 🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 🌈Boleh mencegah penyakit cencer . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 💖20sachets for 1 month 🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm11ss . ✅ 0163711539. . . #boosterwhitening #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterfoundationserum #foundationserum #kosmetikmurah #collagenmurah #kamaladli #emmamaembong #collagenterbaik #jemaimawhitening #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

2
@boosterwhitening_premium

Baru 3sachet minum air 4liter sehari😱 patut kesan cenggini 👍🏼👍🏼👍🏼 Awak rajin, konsisten! Memang dapat kesan ketara 🤗🤗 . . . Alhamdulillah yeayy feedback baru baru tau! Baru berapa sachet! Dah putih pink 💖 tq awk share! Semoga murah rezeki kita!😍 . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . . . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺🌹RM 70🌹 🔺 . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅ 01110399776 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

1
@boosterwhitening_premium

Baru 3sachet minum air 4liter sehari😱 patut kesan cenggini 👍🏼👍🏼👍🏼 Awak rajin, konsisten! Memang dapat kesan ketara 🤗🤗 . . . Alhamdulillah yeayy feedback baru baru tau! Baru berapa sachet! Dah putih pink 💖 tq awk share! Semoga murah rezeki kita!😍 . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . . . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺🌹RM 70🌹 🔺 . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅ 01110399776 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #fattzura #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita #lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcoco

2
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 23 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

0
@shaasha_amourskincare

Ada yang tanya, apa kelebihan amourskincare ni sis? Elok ke? So here you go girls 😘 Ni antara kelebihan2 amourskincare yang awak perlu tau 😊 highly recommended to those yg ada mcm jenis skin problem. Jerawat? Jeragat? Sunburn? Blackhead & whitehead? Takda masalah dah skrg 😉 Semua dapat diselesaikan. How?? Kenalah guna amourskincare 😍 Very safe produk. Semua bahan organik dalam produk amourskincare. Sis akan guide dari mula awak pakai sampai awak cantik lawa. Pm sis segera 0198179458 🌸 . #amourteam #amourskincarefeedback #amourdolly #amourskincare #viral #motifviral #malaysia #sabah #sarawak #marudi #lofattah #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #alifsatar #jepsari #fatfaz #hargamampumilik #kosmetik #kecantikan #glowingskin #flawless #jeragat #jerawat #sunburn #kulitkusam #kulitbreakout #hargakasihsayang #bazarpaknil #bazaarpaknil #titiancinta

0
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 22 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

5
@missvperfume_malaysia

Assalamualaikum, Selamat Petang . Utk wangi dalaman, saya pilih miss v perfume.. wanginya tu kalau kita duduk pon boleh bau sendiri.. means sampai ke luar lah harumannya tu.. Anda mesti wangi2 taw, kalau dh kawen lg lah wajib wangi2... Anak dara pon kena jaga dari awai... ☺️ . Miss V Perfume New Flavour Ready Stock🌷 RM 55.00 (sm) RM 60.00 (ss) FREE gift In Box *Femine wash. FREE paper bag exclusive. EXTRA GRIP, EXTRA INGREDIENTS. WANGI pluss plusss... . Rugi tak cuba..Jom grab sekarang. . . 📱Whatsapp 017 966 5308 . 📱Whatsapp 017 966 5308 .📱Whatsapp 017 966 5308 . . #missvperfume #cikabangsayang #agentsahmollys #MollysBeauty #trustedsellermalaysia #missvperfume_malaysia #MollysBeautyProduct #mollybeautymurah #mollybeautymissvperfumeoriginal #mollybeautymurah #missv #redvelvet #noradanish #fashasandha #nursajat #bukitgambangresortcity #kuantan #bussinessonline #yusufiskandar #youcanduit #kkm #newproduct #nursajat #aimantino #noradanish #sariyanti #jepsari #ajimaura #terapiinstagram #mollysbeauty

8
@mymal_808

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 21 #jepsepahtu #shuibsepahtu #rahimsepahtu #pakya #sepahtu #sepahtureunionlive #sariyanti #jepsari

6
@vivix_cegah.kanser

strok atau angin ahmar berpunca bila otak tak dapat berfungsi akibat kurang bekalan darah. macam2 punca otak tak dapat cukup darah ni samada tersumbat, atau pecah secara tiba2. bila dah kena strok ni kita akan dapat kesan tanda2 seperti lumpuh anggota badan, tak dapat bertutur dengan baik dan kemungkinan maut! bagaimana vivix dapat membantu dalam masalah strok? ramuan vivix terdiri dengan 4 bahan yang kaya dengan polyphenol iaitu anggur muscadine, karot ungu, polygonium cuspidatum dan europian elderberry. Ramuan ni mampu melambatkan penuaan, merendahkan paras kolesterol serta mengawal tekanan darah kerana fungsinya sebagai antioksidan yang unggul! at Hospital Pekan

2
@boosterwhitening.ziha

. 💖BOOSTER WHITENING PREMIUM💖 . 🌈Kulit putih 10x ganda . 🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 🌈Mehilangkan parut lama . 🌈Mengecilkan liang roma terbuka . 🌈Merawat kulit dari dalam . 🌈Mengecutkan JERAWAT. 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn 🌈Kulit gebu, lembap & pink 🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata 🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda 🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 🌈Boleh mencegah penyakit cencer . . . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 💖20sachets for 1 month 🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm12ss . . WHATSAPP 📱019-9656008. WHATSAPP 📱019-9656008. WHATSAPP 📱019-9656008. . . #boosterwhitening #fattzura  #abanglongfadil2 #redvelvet #whiteningbooster #pinklady #purevita  #boosterfoundationserum  #foundationserum #kosmetikmurah  #collagenmurah #kamaladli #emmamaembong  #collagenterbaik  #jemaimawhitening  #lofattah  #hsc  #heroseorangcinderella #ramenchallenge  #dianzvitamin #serummurah #ubatputihsebadan  #jepsari #amyramar #nenosaysido #fattahamin #kingcocoarezriey

3
@vivix_cegah.kanser

.BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MEMBANTU MENGAWAL PENYAKIT DIABETES? • 🍇Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh. Justeru, pengambilan secara konsisten membantu mencegah sindrom metabolik disebabkan oleh kerosakan gen sekaligus mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan kencing manis menjadi semakin parah. • 🍇Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Harus diingat, pengambilan karbohidrat yang tak terkawal akan menyebabkan peningkatan kandungan gula dalam darah sekaligus berisiko untuk diabetes. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. Semua ramuan yang disebutkan ini adalah bahan yang terkandung dalam Vivix Shaklee dan dapat menyumbang mencegah kandungan gula berlebihan dalam darah yang menyebabkan diabetes. • 🍇Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka. Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman. Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam menjaga dan memperbaik penglihatan mata dan membantu menyembuhkan luka dalam kadar segera. • 🍇Mengurangkan Risiko Pembentukan Protein AGE Apabila gula dalam tubuh berlebihan ia berisiko untuk membentuk Protein AGE (advanced glycation end products) dan mengakibatkan sel tubuh mati, atherosclerotic dan risiko diabetes. Salah satu objektif vivix adalah untuk bertindak sebagai tonik anti-penuaan dengan memperlahan pembentukan protein AGE. • Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp mak enunlaju2. Jom kita sebarkan kebaikan Vivix😊 • Noruhuda Shamsudin 0169220356 •

2