Jomdiet Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@im_nsrr

Kenduri time.. Makna dia melantak time la. p/s:ingat sajat ingat ramping 😁 #moveon #jomdiet #healthydiet #healthylife #eatclean #loveyourself #yourchoice #dicipline at Idaman Lavender

0
@djamuchentahabibi

MANFAAT INFINITY MULUS GREEN 40 COFFEE ♡♡♡ . Berikut ialah beberapa manfaat yang boleh anda dapat. . ● 1. Meningkatkan dan #melancarkan metabolisme tubuh. . ● 2. Meningkatkan #metabolisme lemak di dalam tubuh sehingga lemak akan dibakar dan diubah menjadi energi. . ● 3. Membantu program #penurunan #berat badan menjadi ideal. . ● 4. Membantu menekan dan mengendalikan rasa lapar. . ● 5. Mengandungi antioksidan. . ● 6. Membantu #menurunkan kadar #kolesterol jahat (LDL) dalam tubuh. . ● 7. Membantu menormalkan tekanan darah. . ● 8. Membantu proses detoksifikasi dengan membuang racun dan zat berbahaya dari dalam tubuh. . ● 9. Membantu menjaga kelembaban kulit. . Sesuai untuk seIsi #keluarga 1 Sachet = 40 gram 1 Kotak = 15 sachets . #harga: SM: RM60 SS: RM65 #harga belum termasuk postage. . www.wasap.my/60167778783 . #sayajualkopi #infinitymulus #greencoffee #kopihijau #kurus #diet #jomdiet #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #kopi #langsing #badansihat #badancantik #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #kopihijaumalaysia #kopihijaumurah #kopisihat

0
@djamuchentahabibi

MANFAAT INFINITY MULUS GREEN 40 COFFEE ♡♡♡ . Berikut ialah beberapa manfaat yang boleh anda dapat. . ● 1. Meningkatkan dan #melancarkan metabolisme tubuh. . ● 2. Meningkatkan #metabolisme lemak di dalam tubuh sehingga lemak akan dibakar dan diubah menjadi energi. . ● 3. Membantu program #penurunan #berat badan menjadi ideal. . ● 4. Membantu menekan dan mengendalikan rasa lapar. . ● 5. Mengandungi antioksidan. . ● 6. Membantu #menurunkan kadar #kolesterol jahat (LDL) dalam tubuh. . ● 7. Membantu menormalkan tekanan darah. . ● 8. Membantu proses detoksifikasi dengan membuang racun dan zat berbahaya dari dalam tubuh. . ● 9. Membantu menjaga kelembaban kulit. . Sesuai untuk seIsi #keluarga 1 Sachet = 40 gram 1 Kotak = 15 sachets . #harga: SM: RM60 SS: RM65 #harga belum termasuk postage. . www.wasap.my/60167778783 . #sayajualkopi #infinitymulus #greencoffee #kopihijau #kurus #diet #jomdiet #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #kopi #langsing #badansihat #badancantik #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #kopihijaumalaysia #kopihijaumurah #kopisihat

0
@djamuchentahabibi

MANFAAT INFINITY MULUS GREEN 40 COFFEE ♡♡♡ . Berikut ialah beberapa manfaat yang boleh anda dapat. . ● 1. Meningkatkan dan #melancarkan metabolisme tubuh. . ● 2. Meningkatkan #metabolisme lemak di dalam tubuh sehingga lemak akan dibakar dan diubah menjadi energi. . ● 3. Membantu program #penurunan #berat badan menjadi ideal. . ● 4. Membantu menekan dan mengendalikan rasa lapar. . ● 5. Mengandungi antioksidan. . ● 6. Membantu #menurunkan kadar #kolesterol jahat (LDL) dalam tubuh. . ● 7. Membantu menormalkan tekanan darah. . ● 8. Membantu proses detoksifikasi dengan membuang racun dan zat berbahaya dari dalam tubuh. . ● 9. Membantu menjaga kelembaban kulit. . Sesuai untuk seIsi #keluarga 1 Sachet = 40 gram 1 Kotak = 15 sachets . #harga: SM: RM60 SS: RM65 #harga belum termasuk postage. . www.wasap.my/60167778783 . #sayajualkopi #infinitymulus #greencoffee #kopihijau #kurus #diet #jomdiet #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #kopi #langsing #badansihat #badancantik #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #kopihijaumalaysia #kopihijaumurah #kopisihat

0
@djamuchentahabibi

MANFAAT INFINITY MULUS GREEN 40 COFFEE ♡♡♡ . Berikut ialah beberapa manfaat yang boleh anda dapat. . ● 1. Meningkatkan dan melancarkan metabolisme tubuh. . ● 2. Meningkatkan metabolisme lemak di dalam tubuh sehingga lemak akan dibakar dan diubah menjadi energi. . ● 3. Membantu program penurunan berat badan menjadi ideal. . ● 4. Membantu menekan dan mengendalikan rasa lapar. . ● 5. Mengandungi antioksidan. . ● 6. Membantu menurunkan kadar kolesterol jahat (LDL) dalam tubuh. . ● 7. Membantu menormalkan tekanan darah. . ● 8. Membantu proses detoksifikasi dengan membuang racun dan zat berbahaya dari dalam tubuh. . ● 9. Membantu menjaga kelembaban kulit. . Sesuai untuk seIsi #keluarga 1 Sachet = 40 gram 1 Kotak = 15 sachets . #harga: SM: RM60 SS: RM65 Tak termasuk postage. . . #sayajualkopi #infinitymulus #greencoffee #kopihijau #kurus #diet #jomdiet #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #kopi #langsing #badansihat #badancantik #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #kopihijaumalaysia #kopihijaumurah #kopisihat

0
@djamuchentahabibi

MANFAAT INFINITY MULUS GREEN 40 COFFEE ♡♡♡ . Berikut ialah beberapa manfaat yang boleh anda dapat. . ● 1. Meningkatkan dan melancarkan metabolisme tubuh. . ● 2. Meningkatkan metabolisme lemak di dalam tubuh sehingga lemak akan dibakar dan diubah menjadi energi. . ● 3. Membantu program penurunan berat badan menjadi ideal. . ● 4. Membantu menekan dan mengendalikan rasa lapar. . ● 5. Mengandungi antioksidan. . ● 6. Membantu menurunkan kadar kolesterol jahat (LDL) dalam tubuh. . ● 7. Membantu menormalkan tekanan darah. . ● 8. Membantu proses detoksifikasi dengan membuang racun dan zat berbahaya dari dalam tubuh. . ● 9. Membantu menjaga kelembaban kulit. . Sesuai untuk seIsi keluarga 1 Sachet = 40 gram 1 Kotak = 15 sachets . harga: SM: RM60 SS: RM65 Tak termasuk postage. . #infinitymulus #kurus #diet #jomdiet #jomkurus #bakarlemak #kopi #langsing #badansihat #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #kopihijaumalaysia #kopihijaumurah #kopisihat #greencoffee #coffeeviral #green40coffee #green40 #jvempire #kopihijau #kopikhasiat #wangsamaju #hargapromosi #promosikopihijau #aroma #cleansing #burning #detoxcoffee #slimming #kopiherba

0
@amalinapeter_coach

BERKESAN KE 100% ONLINE? Check out all Testimonies dalam IG saya ni, semuanya 100% Online Coaching SuriKurus ya. Nama je Online, tapi community & coach dalam SuriKurus akan lebih dekat dari yg anda sangkakan. 😉 ============================ 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 🔵ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN 📱Coach InaAb 0136280514. 🔵BLOG: amalina-peter.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia

3
@g.i.jee

Makan ikut rule suku- suku separuh, tak rasa berdiet pun.. yang penting badan akan slim dan sihat. ' You are what you eat ' .. . Lebih mudah dengan mamam 😊 .. Untuk info lanjut , http://www.wasap.my/601135206249 . #mamam #mamamdietplate #jomdiet #jomsihat

0
@beautybyilya.co

TESTIMONI ESP - - Untuk mereka yang mempunyai masalah sunburn, Ilya akan suggest mereka untuk consume ESP. Satu botol tahan sehingga hampir 3 bulan. Rasa Soya + Vanilla yang sedap dan paling best kita boleh campur dengan air kegemaran kita seperti milo, susu atau air strawberry. ESP juga boleh dicampur dengan OAT ketika sarapan dan ia memberi rasa kenyang yang lebih lama. Jadi ESP sangat sesuai untuk mereka yang ingin kurus dan dalam proses diet. - - Whatsapp Ilya untuk order sekarang sebab bulan Oktober ni adalah bulan ESP SALE! 🌹 Ilya || 01128726641 - - #ShakleeMurah #ESP #ShakleeESP #Testimoni #ShakleeStudent #MurahMurah #JomSihat #JomDiet

0
@aurora_beauty.care

DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK KURUS, CANTIK & PUTIH ??? Ada FREE GIFT menanti anda yang bertuah ❤. . Whatsapp 📲01151812177 NOW! #jomdiet #jomkurus #jomkurus1malaysia #qurose #dietsihat #kuruscantik #kuruscarasihat #slim #slim #slimmelim #like4like #likeforlike #likeforfollow #like4follow

1
@azila_suhaimi

Comey tak? Geram pulak pipi dia hehe😁. Comey2 jugak tapi jangan sampai tahap kena obesiti..apa tu? Nak cerita sikit pasal OBESITI👇 ✖pengumpulan lemak berlebihan yang menimbun dalam badan ✖terjadi apabila tisu2 lemak berlebihan ✖Boleh mengganggu & mencederakan organ2 badan ✖Kegiatan fizikal& sosial pun jadi terhad ✖Jangka hayat pendek😁 kalau tak dijaga ✖Tidak kira bangsa, jantina,atau umur ✖Berat badan 2kali lebih berat berbanding berat ideal ✖Boleh mengalami pelbagai penyakit seperti tekanan darah tinggi atau diabetes( kencing manis) hmmm manis ke..??? ✖Gagal kekalkan berat badan yang sihat serta diet yang disarankan oleh pakar2 pemakanan Korang pernah cek BMI tak? Kalau tak meh saya share cara kira👇 BERAT (KG) BMI= ______________ TINGGI( M) × TINGGI (M) #jomdiet #dietsecarasihat #shakleebyzila #shakleepenang #shakleemalaysia

0
@coach_fahmi

USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪🔥.. Ni adalah peserta WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE yg dah berjaya loss 12kg semusim.. . Alhamdulillah dengan berkat usaha, displin, group support, dengar cakap coach akhirnya berbaloi kan.. Semua nye bermula dengan keputusan untuk berubah.. Tahniah Junaidi. . Jomm... fokus KURUS sebelum januari 2018.😍 👍 . Share dan tag kawan Anda. . . 🔊 CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA. . COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 . #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #tipsdiet #jomkurus #tipskurus #nakkurus #tipssihat #kurusdaripejabat #seluarbesar #viralpost #gemuk #dietseimbang #bazaarpaknil #shawl #jamu #cabaranturunberatbadan #rapi #kurus #makansihat #lazada #jubahcantikbesar #jubahmurah #kurusdarirumah #herbalife #shaklee #zalora #dietatkins #turun5kgsebulan

0
@rosline_jati.my

#apa_kata_mereka . - Selepas consume #aijuicedossier badan jadi lebih bertenaga. Badan jadi ringan. Tak cepat lapar. Lagi best takda lagi mengelebeh.😍 . - AIJUICE DOSSIER SESUAI UNTUK : ✔ Masalah sembelit ✔ Kerap pening/migran ✔ Kembung perut/byk angin ✔ Period tak lawas ✔ Masalah berat badan ✔ Keletihan/kulit kusam ✔ Lelaki & wanita yang berumur 18thn & keatas ✔ Nafas berbau ✔ Mudah berasa lapar . - AIJUICE DOSSIER TIDAK SESUAI DIAMBIL OLEH: ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu berpantang ❌ Pesakit kronik spt pesakit buah pinggang, kanser, pesakit G6PD, Hepatitis, Parkinson atau mereka yang baru menjalankan pembedahan. ❌ Pesakit yang mengambil ubat-ubatan ❌ Kanak-kanak ❌ Allergik kekacang . - PANTANG LARANG - Kurangkan kaffein - Minuman beralkohol - Makanan manis - Makanan Berminyak CIRI-CIRI DETOX AD 🌿Sejenis minuman 🌿Perisa prune sunsweet berlemon 🌿Sbg detoksfikasi,agen penyahtoksin,singkir kerak usus,cuci darah kotor 🌿Perkilangan Bertaraf GMP 🌿Keluaran BUMIPUTERA *SYARAT UTAMA* 🍸 Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 2L++ sehari utk proses menyahtoksin dr badan secara lebih lancar. ❤ Perubahan dapat dirasai dari segi dalaman terlebih dahulu sbb JuS AD berfungsi membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 2L ++ sehari..bye bye TOXIN . . RM75 FREE POSTAGE . . Berminat whatsapp Lynn 013-6253504 sekarang. . . #jomkurus1malaysia #bazarpaknil #jomkurus #juskurus #jomshopping #jusdiet #jusdetok #sayajualmurah #sayapakaisayajual #jomdiet #kuruscepat #langsingcepat #yummy #cantik #kurus #aijuicedossier #airdetok #shoppingonline

0
@taani23

Anda nak #kurus?? Nak nampak #cantik??? Boleh pakai baju seluar yang dah lama tak padan tu.... Jom kami bantu anda.. 1. KEMPISKAN #PERUT #BUNCIT/ #BOROII 2. KECILKAN #LENGAN & #PEHA 🍗TAK PERLU BERLAPAR 💊TAK PERLU PIL2 YANG PELIK 📣TAK PERLU SENAMAN BERAT-BERAT . Saya akan bantu/guide anda.. . Untuk fast respon WHATSAPP / TELEGRAM www.wasap.my/601119366504 . Detoxmalaysia #kuching #sarawak #produkmuslim #produkmalaysia #produkhalal #agentsarawak #moodrepubliktour #bazaaronline #Bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #Detoxteamurah #teamcantik #Detoxtasarawak #Moodrepublik #Bazaarpaknil #agentsarawak #Jomsihat #Jomdiet #dendamaurora #sayajualteamurah #sayapakaisayajual

1
@rosline_jati.my

#apa_kata_mereka . - Akak ada masalah sembelit. Tapi sejak consune #aijuicedossier jadi lawas. Pagi-pagi dah membuang dah.👍 (Feedback pengguna Aijuice Dossier) . - AIJUICE DOSSIER SESUAI UNTUK : ✔ Masalah sembelit ✔ Kerap pening/migran ✔ Kembung perut/byk angin ✔ Period tak lawas ✔ Masalah berat badan ✔ Keletihan/kulit kusam ✔ Lelaki & wanita yang berumur 18thn & keatas ✔ Nafas berbau ✔ Mudah berasa lapar . - AIJUICE DOSSIER TIDAK SESUAI DIAMBIL OLEH: ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu berpantang ❌ Pesakit kronik spt pesakit buah pinggang, kanser, pesakit G6PD, Hepatitis, Parkinson atau mereka yang baru menjalankan pembedahan. . ❌ Pesakit yang mengambil ubat-ubatan ❌ Kanak-kanak ❌ Allergik kekacang . - PANTANG LARANG - Kurangkan kaffein - Minuman beralkohol - Makanan manis - Makanan Berminyak CIRI-CIRI DETOX AD 🌿Sejenis minuman 🌿Perisa prune sunsweet berlemon 🌿Sbg detoksfikasi,agen penyahtoksin,singkir kerak usus,cuci darah kotor 🌿Perkilangan Bertaraf GMP 🌿Keluaran BUMIPUTERA . SYARAT UTAMA 🍸 Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 2L++ sehari utk proses menyahtoksin dr badan secara lebih lancar. . . ❤ Perubahan dapat dirasai dari segi dalaman terlebih dahulu sbb JuS AD berfungsi membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 2L ++ sehari..bye bye TOXIN . . RM75 FREE POSTAGE . . Berminat whatsapp Lynn 013-6253504 sekarang. . . #jomkurus1malaysia #bazarpaknil #jomkurus #juskurus #jomshopping #jusdiet #jusdetok #sayajualmurah #sayapakaisayajual #jomdiet #kuruscepat #langsingcepat #yummy #cantik #kurus #aijuicedossier #airdetok #shoppingonline #aijuicedossiermurah

0
@coach_fahmi

Sape yg pernah alami situasi ni 🙋.. aduiiii jangan la teruk sangat DIET sampai STRESS macam ni.. nak kurus kena Enjoy yer.😅 . Jamah sedikit apa yang mak masak tidak akan ganggu pun progress DIET anda.. janji jangan la sapu sampai licin udah la.. 😂 . Share dan tag kawan Anda. . . 🔊 CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA. . COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 . #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #tipsdiet #jomkurus #tipskurus #nakkurus #tipssihat #kurusdaripejabat #seluarbesar #viralpost #gemuk #dietseimbang #bazaarpaknil #shawl #jamu #cabaranturunberatbadan #rapi #kurus #makansihat #lazada #jubahcantikbesar #jubahmurah #kurusdarirumah #herbalife #shaklee #zalora #dietatkins #turun5kgsebulan

3
@rosline_jati.my

#apa_kata_mereka . - Rasa #aijuicedossier sangat sedap. Selalu membuang. Timbang berat turun 2kg. 😍 . - AIJUICE DOSSIER SESUAI UNTUK : ✔ Masalah sembelit ✔ Kerap pening/migran ✔ Kembung perut/byk angin ✔ Period tak lawas ✔ Masalah berat badan ✔ Keletihan/kulit kusam ✔ Lelaki & wanita yang berumur 18thn & keatas ✔ Nafas berbau ✔ Mudah berasa lapar . - AIJUICE DOSSIER TIDAK SESUAI DIAMBIL OLEH: ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu berpantang ❌ Pesakit kronik spt pesakit buah pinggang, kanser, pesakit G6PD, Hepatitis, Parkinson atau mereka yang baru menjalankan pembedahan. ❌ Pesakit yang mengambil ubat-ubatan ❌ Kanak-kanak ❌ Allergik kekacang . - PANTANG LARANG - Kurangkan kaffein - Minuman beralkohol - Makanan manis - Makanan Berminyak CIRI-CIRI DETOX AD 🌿Sejenis minuman 🌿Perisa prune sunsweet berlemon 🌿Sbg detoksfikasi,agen penyahtoksin,singkir kerak usus,cuci darah kotor 🌿Perkilangan Bertaraf GMP 🌿Keluaran BUMIPUTERA *SYARAT UTAMA* 🍸 Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 2L++ sehari utk proses menyahtoksin dr badan secara lebih lancar. ❤ Perubahan dapat dirasai dari segi dalaman terlebih dahulu sbb JuS AD berfungsi membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 2L ++ sehari..bye bye TOXIN . . RM75 FREE POSTAGE . . Berminat whatsapp Lynn 013-6253504 sekarang. . . #jomkurus1malaysia #bazarpaknil #jomkurus #juskurus #jomshopping #jusdiet #jusdetok #sayajualmurah #sayapakaisayajual #jomdiet #kuruscepat #langsingcepat #yummy #cantik #kurus #aijuicedossier #airdetok #shoppingonline

0
@coach_naz

Hari ni coach makan Kerabu Sayang Manyayang . Bahan bahan : . *KERABU SAYANG MENYAYANG* . Baham Bahan : Telur Rebus tanpa kuning (4 biji) Kacang botol Bawang Besar Cili padi Serai Limau kasturi Sedikit Garam . Cara Cara : . . Cincang halus telur rebus. Racik halus, kacang botol, bawang besar, serai dan cili padi. Campurkan kesemua bahan bahan tadi dan perah sedikit limau kasturi. Tabur sedikit garam sbg penambah rasa . *SIAP* . Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA . Wasap terus Coach Naz untuk join 0176745538 . #cabaranturunberatbadan . . #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl

1
@coach_aidafahmi

Walau makan sayur , tetap 1 genggam . . Any karbo yg kita makan, tak kiralah spegeti, atau mee, atau nasi or even sayur lun, portion tetap sama, 1 genggam... . Selebihnya adalah protein.. jangan risau tentang fiber sbb dalam karbo itu sendiri ada fiber... simple but mengenyangkan.... Bak kata orang " sedap-sedap je perut " tak over kenyang dan tak terlalu lapar . . #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus #naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurus  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

0
@k_mey88

U Olls Nak Slim Tak ?? JOM SHAKE ME !! Kita Buang Segala Toksin Yang Bersarang Dalam Badan !! Bila Toksin Hilang Baru La Korang Makan Banyak Pun Badan Tetap Maintain... Sebab Apa ?? Sebab #ShakeMe Dah NyahKan Segala Lelemak Degil Korang Tu... 😀 Order skrg!!! www.wasap.my/60132381102 #ProteinGaramBuluh #projekSTG #jomdiet

0
@simpl9_me

PAKEJ SEWA SERENDAH RM75 SEBULAN . Siapa2 yg masih lg mencari penapis air 3 suhu (panas, suam, sejuk) utk pasang kt rumah or rumah parents. . 👍Senang nak minum air 4L 👍X perlu masak air utk air panas 👍X perlu simpan air utk air sejuk 👍Senang nak guna utk masak 👍Senang basuh beras 👍Senang basuh sayur & buah! 👍Sesuai utk org tua 👍Sesuai utk budak2 . Korang boleh dm lin personally k! . Pasang & Hantar PERCUMA!

1
@taani23

*KAKI CANTIQ TEA* RM25 + RM7sm/Rm12ss (postage) -17 uncang . 🌹KCT adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada bahan kimia. 🌹KCT fokus untuk mengecilkan peha,pinggul&lengan/tigh gap 🌹KCT juga utk membuang air berlebihan dalam badan 🌹KCT melawaskan pembuangan air kecil. 🌹KCT mengurangkan selera makan 🌹KCT di ambil sebelum sarapan pagi 👫 Lelaki&Perempuan boleh minum. . *TAK BOLEH*diambil oleh :- ❎ ibu hamil ❎ ibu menyusu/breastfeeding (risau susu akan kering) ❎ tekanan darah rendah/kurang darah@HB low . PANDUAN MINUM KCT 1-rendam uncang bersama 250ml air panas.Wajib guna air Panas. 2-setelah suam bole terus minum. 3-minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi. 4-Jika nak jimat untuk tahan sebulan,uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali.selepas guna simpan dlm peti ais,esoknya nk guna masukkan semula air panas. ☝Tapi, penggunaan kali kedua tak disarankan.kerana nutrisi tea dh kurang. . KESAN MINUM KCT 🌂akan merasa dahaga disarankan minum air lebih 🌂kerap membuang air kecil 🌂akan merasa kurang selera makan 🌂cepat kenyang 🌂di sarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat . 🌹rasa KCT MCM lite rebina campur dengan serai 🌹KCT boleh ambil time period . INGREDIENTS KCT: ☘Dry herbs 100% no chemical. 4 ingridient verbena lemon grass etc 🍄KCT juga boleh buat scrub. selpas guna, hampas tea boleh buat scrub muka 🍄jangan gosok muka mcm pakai toner. ampas tea tu kasar sikit. gosok slow slow ja kat muka. kalau kuat takut terguris muka sbb serai kan. 🍄lps srub2 terus basuh.. jngn biar mcm mask yer . 🌹sesiapa yg x suka minum kosong, boleh letak lemon@ madu asli.stevia pon boleh. ❎TAK BOLEH,letak GULA. *RAJIN RAJIN KAN LAH MEMBACA* 🤗🤗 . whatsapp/telegram 01119366504(Tania) . #Detoxmalaysia #kuching #sarawak #produkmuslim #produkmalaysia #produkhalal #agentsarawak #moodrepubliktour #bazaaronline #Bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #Detoxteamurah #teamcantik #Detoxtasarawak #Moodrepublik #Bazaarpaknil #agentsarawak #Jomsihat #Jomdiet #dendamaurora #sayajualteamurah #sayapakaisayajual

3
@coach_fahmi

Tak tahu nak ckp mcm mana lagi.. dulu berat 100kg zumba hari2 lepas zumba makan tak henti 😂 . Alhamdulillah dengan Premium Coaching WEIGHT LOSE CHALLENGE sgt membantu @roslizar_84 dptkan berat ideal , malah berat sekarang lebih ringan drpd berat anak dara ! Amazingkan.. 😊💪🔥🔥 . Share dan tag kawan Anda. . . 🔊 CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA. . COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 . #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #tipsdiet #jomkurus #tipskurus #nakkurus #tipssihat #kurusdaripejabat #seluarbesar #viralpost #gemuk #dietseimbang #bazaarpaknil #shawl #jamu #cabaranturunberatbadan #rapi #kurus #makansihat #lazada #jubahcantikbesar #jubahmurah #kurusdarirumah #herbalife #shaklee #zalora #dietatkins #turun5kgsebulan

1
@sallkhalid

Tetibe 'terselak' album plak 😅 Bile laa bleh dpt balik body gituww 😜 penat dah usung #pipipau 🙈 #hanyamampubermimpi #tolongbagisemangat #gengpipipau #nakkurus #jomdiet #tepiskirikanan #throwback

7
@rosline_jati.my

#apa_kata_mereka . - #aijuicedossier okay sangat. Banyak angin keluar selepas consume aijuice dossier. Sebelum ini 2 hari sekali membuang. Tapi kini setiap hari membuang. 😍 . - AIJUICE DOSSIER SESUAI UNTUK : . ✔ Masalah sembelit ✔ Kerap pening/migran ✔ Kembung perut/byk angin ✔ Period tak lawas ✔ Masalah berat badan ✔ Keletihan/kulit kusam ✔ Lelaki & wanita yang berumur 18thn & keatas ✔ Nafas berbau ✔ Mudah berasa lapar . - AIJUICE DOSSIER TIDAK SESUAI DIAMBIL OLEH: ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu berpantang . ❌ Pesakit kronik spt pesakit buah pinggang, kanser, pesakit G6PD, Hepatitis, Parkinson atau mereka yang baru menjalankan pembedahan. ❌ Pesakit yang mengambil ubat-ubatan . ❌ Kanak-kanak ❌ Allergik kekacang . - PANTANG LARANG - Kurangkan kaffein - Minuman beralkohol - Makanan manis - Makanan Berminyak CIRI-CIRI DETOX AD 🌿Sejenis minuman 🌿Perisa prune sunsweet berlemon 🌿Sbg detoksfikasi,agen penyahtoksin,singkir kerak usus,cuci darah kotor 🌿Perkilangan Bertaraf GMP 🌿Keluaran BUMIPUTERA . SYARAT UTAMA . 🍸 Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 2L++ sehari utk proses menyahtoksin dr badan secara lebih lancar. . . ❤ Perubahan dapat dirasai dari segi dalaman terlebih dahulu sbb JuS AD berfungsi membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 2L ++ sehari..bye bye TOXIN . . RM75 FREE POSTAGE . . Berminat whatsapp Lynn 013-6253504 sekarang. . . #jomkurus1malaysia #bazarpaknil #jomkurus #juskurus #jomshopping #jusdiet #jusdetok #sayajualmurah #sayapakaisayajual #jomdiet #kuruscepat #langsingcepat #yummy #cantik #kurus #aijuicedossier #airdetok #shoppingonline

0
@rosline_jati.my

#apa_kata_mereka . - #aijuicedossier buat kulit muka saya cantik. Badan jadi ringan. Paling best dah ada shape dah sekarang. 😍 . - AIJUICE DOSSIER SESUAI UNTUK : ✔ Masalah sembelit ✔ Kerap pening/migran ✔ Kembung perut/byk angin ✔ Period tak lawas ✔ Masalah berat badan ✔ Keletihan/kulit kusam ✔ Lelaki & wanita yang berumur 18thn & keatas ✔ Nafas berbau ✔ Mudah berasa lapar . - AIJUICE DOSSIER TIDAK SESUAI DIAMBIL OLEH: ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu berpantang ❌ Pesakit kronik spt pesakit buah pinggang, kanser, pesakit G6PD, Hepatitis, Parkinson atau mereka yang baru menjalankan pembedahan. ❌ Pesakit yang mengambil ubat-ubatan ❌ Kanak-kanak ❌ Allergik kekacang . - PANTANG LARANG - Kurangkan kaffein - Minuman beralkohol - Makanan manis - Makanan Berminyak CIRI-CIRI DETOX AD 🌿Sejenis minuman 🌿Perisa prune sunsweet berlemon 🌿Sbg detoksfikasi,agen penyahtoksin,singkir kerak usus,cuci darah kotor 🌿Perkilangan Bertaraf GMP 🌿Keluaran BUMIPUTERA *SYARAT UTAMA* 🍸 Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 2L++ sehari utk proses menyahtoksin dr badan secara lebih lancar. ❤ Perubahan dapat dirasai dari segi dalaman terlebih dahulu sbb JuS AD berfungsi membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 2L ++ sehari..bye bye TOXIN . . RM75 FREE POSTAGE . . Berminat whatsapp Lynn 013-6253504 sekarang. . . #jomkurus1malaysia #bazarpaknil #jomkurus #juskurus #jomshopping #jusdiet #jusdetok #sayajualmurah #sayapakaisayajual #jomdiet #kuruscepat #langsingcepat #yummy #cantik #kurus #aijuicedossier #airdetok #shoppingonline

0
@rosline_jati.my

#apa_kata_mereka . - Selepas 2 botol consume #aijuicedossier berat makin kurang. Dari 65kg ke 61kg. Turun 4kg. (Feedback pengguna Aijuice Dossier) . - AIJUICE DOSSIER SESUAI UNTUK : ✔ Masalah sembelit ✔ Kerap pening/migran ✔ Kembung perut/byk angin ✔ Period tak lawas ✔ Masalah berat badan ✔ Keletihan/kulit kusam ✔ Lelaki & wanita yang berumur 18thn & keatas ✔ Nafas berbau ✔ Mudah berasa lapar . - AIJUICE DOSSIER TIDAK SESUAI DIAMBIL OLEH: ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu berpantang ❌ Pesakit kronik spt pesakit buah pinggang, kanser, pesakit G6PD, Hepatitis, Parkinson atau mereka yang baru menjalankan pembedahan. ❌ Pesakit yang mengambil ubat-ubatan ❌ Kanak-kanak ❌ Allergik kekacang . - PANTANG LARANG - Kurangkan kaffein - Minuman beralkohol - Makanan manis - Makanan Berminyak CIRI-CIRI DETOX AD 🌿Sejenis minuman 🌿Perisa prune sunsweet berlemon 🌿Sbg detoksfikasi,agen penyahtoksin,singkir kerak usus,cuci darah kotor 🌿Perkilangan Bertaraf GMP 🌿Keluaran BUMIPUTERA . . SYARAT UTAMA 🍸 Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 2L++ sehari utk proses menyahtoksin dr badan secara lebih lancar. . . ❤ Perubahan dapat dirasai dari segi dalaman terlebih dahulu sbb JuS AD berfungsi membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 2L ++ sehari..bye bye TOXIN . . #jomkurus1malaysia #bazarpaknil #jomkurus #juskurus #jomshopping #jusdiet #jusdetok #sayajualmurah #sayapakaisayajual #jomdiet #kuruscepat #langsingcepat #yummy #cantik #kurus #aijuicedossier #airdetok #shoppingonline

1
@coach_naz

BUAH YANG SAMA, KALORI BETBEZA . . JOM kita tengok apa beza mangga segar dengan mangga yg sudah dikeringkan? . Mangga segar 100g 60 calories 14g carbs 13g sugar 0.3 fat 1g protein . Mangga kering 100g 320 calories 80g carbs 74g sugar 1g fat 2g protein . Wowww nampak tak bezanya disitu? Kenapa boleh jadi banyak perbezaan? . Ini kerana mangga yg dah diproses telah ditambah dgn gula untuk mengekalkan struktur dan rasa buah mengga tersebut dan juga untuk mengelakkan daripada mangga tersebut rosak . Abam tau followers abam ni bijak bijak orangnya sooo makan lah dgn bijak . Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA . Wasap terus Coach Naz untuk join 0176745538 . #cabaranturunberatbadan . . Credit to @caloriefixes . . #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl

2
@sweet_halwa

kami Akan hantar pada setiap hari SABTU sahaja buat masa ini.. untuk mengurangkan kos delivery customer.. almaklumla kan.. sekarang semua nak kene buat kira2 kan.. So untuk jimatkan duit poket awak boleh la order utk slot Sabtu ni area BANGI - KAJANG - SEMENYIH - BALAKONG - KUALALUMPUR - SHAHALAM . . Tarikh : 21 Oct 2017 . . Contact no 011 - 32514805 . . #sayajual #susubadamkurma #susubadam #purealmond #almondmilk #almondmylk #minumansunnah #milkbooster #ibumengandung #susubadammalaysia #delivery #bangi #kajang #putrajaya #semenyih #balakong #btho #kualalumpur #setiaecohill #rinching #homemademilk #homemade #mengidam #shahalam #sweet_halwa #badamsihat #eatclean #jomkurus #jomdiet #almondmilkmalaysia

4
@faizmethods

Thanks for your support 👍🏽@deidaraida #jomkurus #jomdiet #dietfood #diet #jk1m #coach #fatloss

0
@noorshafawatimufid

Tak semua ada masa untuk memasak. Tapi semua ada peluang untuk memilih. . Tak sempat nak masak makanan yang sihat bukanlah alasan utama untuk memilih makanan yang sihat. Yang penting tahu makanan mana yang sesuai dipilih dan portion diikuti. . Mealplan coach dah beri. So easy, don't worry. . COACH SHAFA 0192112157 #teamsurikurus

1
@melorbeauty

🔥 JOM KURUS DENGAN AIR DETOX LEMON 🔥 . 2 hari minum pun dah ada kesan penurunan yang banyak. . Enot hanya minum 1 sachet LEMONEX sebelum sarapan. . 1 hari hanya 1 kali sahaja enot makan nasi. Selainnya dia makan sup, biskut & buah. Dia kurangkan makan benda manis & berminyak. Itu saja tips enot. . 1 botol ada 30 paket tahan sebulan. Sehari minum 1 paket sahaja sebelum sarapan. . Jom kami bantu akak berjaya macam enot. . ► Komen "PM" Sekarang . Nak lagi cepat? Whatsap kami terus klik je kat bio 😘 . #jomkurus #kurustanpasengaja #kurustanpasenaman #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #jomsihat #lemonex #lemon #sihatselalu #kurusdansihat #kurusdanlangsing #detox #tipskurus #infokurus #stayfit #stayhealthy #jomdiet #jomdetox

0
@melorbeauty

🔥 JOM KURUS DENGAN AIR DETOX LEMON 🔥 . 2 hari minum pun dah ada kesan penurunan yang banyak. . Enot hanya minum 1 sachet LEMONEX sebelum sarapan. . 1 hari hanya 1 kali sahaja enot makan nasi. Selainnya dia makan sup, biskut & buah. Dia kurangkan makan benda manis & berminyak. Itu saja tips enot. . 1 botol ada 30 paket tahan sebulan. Sehari minum 1 paket sahaja sebelum sarapan. . Jom kami bantu akak berjaya macam enot. . ► Komen "PM" Sekarang . Nak lagi cepat? Whatsap kami terus klik je kat bio 😘Whatsap kami terus klik je kat bio 😘 . #jomkurus #kurustanpasengaja #kurustanpasenaman #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #jomsihat #lemonex #lemon #sihatselalu #kurusdansihat #kurusdanlangsing #detox #tipskurus #infokurus #stayfit #stayhealthy #jomdiet #jomdetox

0
@maf.baby.shop

Nak diet susah kan ?? Apa kata anda cuba dengan mengambil makanan ikut portion yang betul 😊 . Satu set rm15 exc pos. Postage rm7 sm, rm11 ss . Jadi tunggu apa lagi,meh ws akak lekaih 😊 #perfectportion #jomdiet #gayahidupsihat #diet #makansecarasihat

0
@bonda_shoppee

Kenapa rasa #KhayrSosej ni tak sama yg kat kedai tu? . Sebab Sosej kami jenis #Bratwurth German Sausage, kata Chef yang buatkan R & D produk kami. , Sosej gini biasanya dihidangkan kat Hotel & Restoran dan harganya memang tak murah. #PremiumQuality kan... . . #KhayrBrand #PremiumSausage #HealthyTastesGood #HealthySausages #TastyHealthy #HalalanToyyiban #MuslimProduct #DietFood #NoPreservatives #NoMSG #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomdiet #jomsihat #bandarbarubangi #bangi #komunitibangi #bangigateway #bangisentral #cherasbaru #cheras

0
@coach_nisa

Kickin thursday morning like a boss. What an amazing day to look upon. My baby has been moving since early morning. Ajak main ye sayang. Omma kerja harini. Kita main kat office je ye . Mid week of october 🙉🙉 cepat nya masa. 2 bulan stgh je lagi nak kejar goal turun berat. Check balik effort kita tiap2 hari selari x dgn target. Do find a coach yg boleh pantau n bimbing u okay. This journey is so lonely kalau sorg2 tp sgt seronok bila ada support. Boleh je nak join coach nisa utk yg belum ada coach . END YEAR CHALLENGE COACH NISA HERBALIFE COACH SURIKURUS WA 0193459897

1
@amalinapeter_coach

BURN YOUR FAT 🔥 Challenge begins tomorrow. May your fat never find their way back to you. 🔥🔥🔥 ============================ PROGRAM KURUS 30 HARI |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach InaAb 0136280514. 🔵BLOG: amalina-peter.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia

2
@hottest_green_vendor2

Kau ghaseee?? Masa badan bambam nak bergambar pon malu malu.. tp bila dah makin selim, hambek kaw posing kalah miss universe baq anggg.. haha! Uols mampo ke idokk?? #LentikDara TERBAIKKKK!!! 😍😍 💰RM75 www.wasap.my/60174222812 #SemingguLesap5KiloTanpaDiet #TanpaPerluBersenam #jomkurus #lentikdara #lentikdaraoriginal #majulahsukanuntuknegara #hsn2017 #jomdiet #kualalumpur #deepavali2017 at Negeri Sembilan

0
@coach_nadiahmahamood

Ready nak masak ayam dalam air fryer 😍 agak agak jadi ke tak ek ? 🤔 #MenuNoOil #TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysiaCoach

2
@fitgether

Our journey will never end. Yg nak join,mai la.bole contact sy.monthly basis bole,walk in pun bole.sy jugak akan bg 1st free trial utk anda yg nak mencuba.see yaaa!! #jomsihat #jomkurus #jomdiet #jomsenam #jomworkout #jommalaysia #jomcergas #sihatselalu #sihatcergas #grouptrainingmalaysia #gayahidupsihat #fitgether #fitampang #fitmalaysia #teamampang

4
@taani23

Jika anda tidak pernah detox... . Bayangkan usus kita yang tak berenti buat kerja sebab habit kita yang suka makan... . Ingat balik ??? Selama kita hidup bertahun-tahun ni tak pernah pun kita cuci usus kita. Bayangkan kerak dalam usus kita. . Astaghfirullah'alazim...byk toksin berkumpul . So kita WAJIB cuci usus kita. Cuba SLIMMING DETOX TEA Insha Allah. . Minum 1x sehari sebelum tido, loss 4kg, loss 10kg, loss 20kg. . Nak lg booster ambik KAKICANTIQ TEA pun sekali sehari pagi sblm sarapan konfirm kuruss dgn lbh cepat.. Set combo . . WHATSAPP/TELEGRAM 01119366504 . #Detoxmalaysia #kuching #sarawak #produkmuslim #produkmalaysia #produkhalal #agentsarawak #moodrepubliktour #bazaaronline #Bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #Detoxteamurah #teamcantik #Detoxtasarawak #Moodrepublik #Bazaarpaknil #agentsarawak #Jomsihat #Jomdiet #dendamaurora #sayajualteamurah #sayapakaisayajual

1
@sweet_halwa

kami Akan hantar pada setiap hari SABTU sahaja buat masa ini.. untuk mengurangkan kos delivery customer.. almaklumla kan.. sekarang semua nak kene buat kira2 kan.. So untuk jimatkan duit poket awak boleh la order utk slot Sabtu ni area BANGI - KAJANG - SEMENYIH - BALAKONG - KUALALUMPUR - SHAHALAM . . Tarikh : 21 Oct 2017 . . Contact no 011 - 32514805 . . #sayajual #susubadamkurma #susubadam #purealmond #almondmilk #almondmylk #minumansunnah #milkbooster #ibumengandung #susubadammalaysia #delivery #bangi #kajang #putrajaya #semenyih #balakong #btho #kualalumpur #setiaecohill #rinching #homemademilk #homemade #mengidam #shahalam #sweet_halwa #badamsihat #eatclean #jomkurus #jomdiet #almondmilkmalaysia

5
@coachfaizah

Herbalife Nutrition : 😇 Turun berat badan 😇 Kurus selepas bersalin 😇 Sarapan sihat 😇 Sihat bertenaga 😇 Post workout meal 😇 Nutrisi harian. . 🤗 Herbalife Coach: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Faizah +60127462341 🤗 #teamsurikurus. . #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia

3
@bonda_shoppee

Hari mls..so kite makan oat saje for breakfast #jomkurus #jomdiet #jomsihat #lovemyself #eathealthy

0
@ayuniaznah

#throwback 2008-2011. Picture2 zaman study kat upm. Zaman muda mudi ni 😂. #Jomdiet 😁. #peacemanjang #20kggone #dietkalori #dietkevinzahri

18
@coach_naz

Barang groceries sebahagian peserta premium coaching beli untuk memulakan journey nak turun berat badan dan fit. Good job well done coachees semua. Semua bersemangat nak turun berat badan secara berjemah dan turun berat dgn ilmu dan dapat bimbingan daripada coaches. Jom berusaha untuk SIHAT DAN FIT. . . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA . Wasap terus Coach Naz untuk join 0176745538 . #cabaranturunberatbadan . . #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl

0
@coach_fahmi

Inilah yang coach gunakan utk gantikan nasi putih. Boleh je jenama lain... ada 2 jenis..1 beras yang ada q color je iaitu warna cokelet cerah ni..tp coach slalu guna lg 1, ada 2 warna, cokelet slcerah and cair..takde beza pun, just warnanye je.. . Brown rice ni lebih rendah GI berbanding dgn beras putih..iaitu kadar gulanya lbh rendah dan sihat..lbh sedikit fiber dan extra nutrition yg xde dlm beras putih.. bukan utk org berpenyakit je makan ni tp org biasa pun bole.. sebagai pilihan lebih sihat... portion sama spt beras putih, 1 genggam.. . Share dan tag kawan Anda. . . 🔊 CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA. . COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 . #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #tipsdiet #jomkurus #tipskurus #nakkurus #tipssihat #kurusdaripejabat #seluarbesar #viralpost #gemuk #dietseimbang #bazaarpaknil #shawl #jamu #cabaranturunberatbadan #rapi #kurus #makansihat #lazada #jubahcantikbesar #jubahmurah #kurusdarirumah #herbalife #shaklee #zalora #dietatkins #turun5kgsebulan

3
@coach_aida

Makan tak perlu nasi pun takpe... tak mati lagi aih tak makan nasi....yang penting ada karbo di situ... . Sayur tu karbo dan ada fiber...yg bulat bulat tu telur..atas telur tu avocado - lemak baik.. complete dah ! . Credit to coach tasha's lunch 😊 . #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus #naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurus  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

0
@taani23

Tips yg sebenar2 nk kurus ialah PEMAKANAN. kedua, SENAMAN. Tak perlu pergi gym bagai. Buat kerja rumah pun dah ok, . Detox tea kami hanya membantu mempercepatkan proses pembuangan toksin. Kalau body kita clear dari kerak2 usus yg lama tersimpan, InshaAllah turun jugak berat badan. Betul x? Yg penting MINDSET. Ramai yg salah faham tentang apa itu detox dan turun berat badan. . . #Detoxmalaysia #kuching #sarawak #produkmuslim #produkmalaysia #produkhalal #agentsarawak #moodrepubliktour #bazaaronline #Bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #Detoxteamurah #teamcantik #Detoxtasarawak #Moodrepublik #Bazaarpaknil #agentsarawak #Jomsihat #Jomdiet #dendamaurora #sayajualteamurah #sayapakaisayajual #titiancinta

1
@princessllykualalumpur

Restocked !!! Pengguna setia BERRYFIT from MITI. Drink berryfit everday to curb appetite.cuma setiap pagi semasa perut kosong. Dan jgn lupa minum 2-3litres air setiap hari k . #princesslly #princessllykualalumpur #berryfitslimmingdrink #berryfit #nakkuruskanbadan

2
@diet_store

Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah! Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian. http://www.wasap.my/60176529591 http://www.wasap.my/60176529591 #mamamdietplate #dietplatemurah #diet #sukusukuseparuh #pinggantakretaknasitakdingin #pingganviral #pingganmangkuk #pinggandiet #jk1m #jomkurus1malaysia #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins #atkinsdiet #aurainsta #igmashup #bpafree #bazaarpaknil #foodlover #food #foodhunter #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins

1
@coach_aida

We use this type of brown rice.. kadang2 amek yg mix color beras coekelet pekat n cair tu.. beras ni 1 color je.. depends... . Beras perang lebih rendah GI berbanding beras putih , dan beras ni lebih tinggi sedikit fibernya..sebab tu lebih kenyang. Walaubagaimana pun kalori tetap sama mcm beras putih.. ambil 1 genggam cukup..tak perlu lebih2..kenyang dan sihat. Bak kata nabi " makan sebelum lapar, berhenti sebelum kenyang " bermaksud makan secara sederhana, portion yg betul dan tak terlalu berat perut selepas makan. . #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus #naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurus  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

1
@coach_aida

Rahsia orang yang sentiasa berat ideal ialah sentiasa bersyukur dengan apa yang ada.. apa erti bersyukur ? - menjaga dan memulihkan setiap inci anggota badan dengan mengamalkan pemakanan dan gaya hidup sihat. . Badan kita hanya ada 1 saja..takde gantian..once da rosak akan rosak terus..kita akan merana..Kita boleh buat pilihan nak macam mana..sihat atau sakit. Gemuk atau kurus.. And am choose to be healthy, fit and ideal weight. #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus #naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurus  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

2
@coachalyaazulkaffli

.. . Was tired yesterday just arrived from Johor, tapi keluar jugak pegi hantar budak tu balik kampus jap and pegi pasa sena sorang lagi tu banyak list nak shopping, one transaction happened nak join Program 30 Hari amek premium pakej terus 😱 . Alhamdulillah. Ada lagi nak join? Hehe . -----------------------------------------------------PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️Turun berat 3-7 KG ✔️Mealplan mudah untuk kurus ✔️Awesome Coaching Group 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ❗️ DAFTAR SEKARANG ❗️ ⚪️ Coach Alyaa 📲 0193658403 #herbalifemalaysia #herbalifemalaysiacoach . Check our testimoni at #teamsurikurus ❤️❤️ #coachkurusonline #programkurus30hari

1
@bella_idura

Macammana dengan hari korang hari ni??? Ok? 👍🏻 happy?? 😊 sedih? 😞 Sepatutnya Happylah!! Esokkan cuti!!! 💃🏼 . . . . Bella mulakan dengan @lyfe_tea yang menghalang perut Bella daripada masuk angin masa diet ni. Pagi - pagi dan sebelum tidur, memang teruja nak mendetoxkan diri dengan @lyfe_tea . . . . #diet #tipskurus #kurus #cantik #lyfetea #makanandiet #minumandiet #makanansihat #diet #kelabbloggerbenashaari #foodblogger #foodporn #jomdiet #tipsdiet #like4like #likeforlike #bellaidura

3
@bonda_shoppee

Produk kami pilihan geng diet, fitness & choosy parents yang nak kids makan makanan healthy je sebab... . ✅ 90% ayam & daging sebenar (lean meat) ✅ Tanpa MSG, Pewarna & Pengawet ✅ Produk Muslim Halalan Toyyiban ✅ Casing Sosej dari Selulos Tumbuhan (bukan haiwan) ✅ Tidak menggunakan Mechanically Deboned Meat (MDM) . . 6 Pilihan untuk uols :- 1. Sosej Asli ✔ 2. Sosej Lada Hitam ✔ 3. Sosej Cili ❌ 4. Patty Burger Ayam ✔ 5. Patty Burger Daging ✔ 6. Meatball berserta Sos Lada Hitam❌ . Harga 1 pek : RM15.00 . Mahal? Harga setanding kualiti le dik. Bak kata Omputeh :- "Don't ask why HEALTHY FOOD is so EXPENSIVE, ask why JUNK FOOD food is so CHEAP" °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• . Pesanan / Pertanyaan, Jom whatsapp! . #ORDER? Jom klik :- 🍀 www.wasap.my/+60146694461/OrderSosej 🍀 Coverage area: cheras baru & bangi (cod) #khayrbrand #khayrproduct #jomkurus #jomsihat #bandarbarubangi #komunitibangi #bangi #bangigateway #bangisentral #fitmalaysia #premiumquality #dietfood #bazadpaknil #sayajual #nomsg #jk1m9 #jomdiet #produkmuslim #produksihat #premiumsausage #premiumburger

4
@coach_fahmi

Time kita semangat nak KURUS kawan asyik kutuk je.. 😰 sampai bila2 la tak kurus2 kalau macam ni. . Nak kurus tetapi sibuk dengar cakap orang lain . Nak kurus macam mana lagi? . Buat apa diet, makan sahaja la sementara ada selera. . Kurus sangat tidak cantik nanti nampak cengkung. . Cuba tanya orang itu dah turun berapa kg? . Share dan tag kawan Anda. . . 🔊 CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA. . COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 . #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #tipsdiet #jomkurus #tipskurus #nakkurus #tipssihat #kurusdaripejabat #seluarbesar #viralpost #gemuk #dietseimbang #bazaarpaknil #shawl #jamu #cabaranturunberatbadan #rapi #kurus #makansihat #lazada #jubahcantikbesar #jubahmurah #kurusdarirumah #herbalife #shaklee #zalora #dietatkins #turun5kgsebulan

0
@lemonex_perlis

PROMOSI LEMONEX! HARGA MURAH!! 😱 LEMONEX MURAH!! 😱 SAH SEHINGGA 20/10/2017 Hanya RM130 sahaja!! FREE POSTAGE + FREE SHAKER Jimat sebanyak Rm17 😱😱 Apa kelebihan yang anda akan dapat selepas mencuba Lemonex ni? ✅ Rasa sendiri perubahan metabolisma pada badan. ✅ Rasa proses Detox yang dapat bantu turunkan berat badan. ✅ Anda pasti berpuashati dengan keberkesanan Lemonex dalam tempoh 10hari. SET Trial Pack 10 sachets RM50 + FREE SHAKER 5 sachets RM30 + FREE SHAKER Kehebatan Lemonex telah membantu ramai pengguna turunkan berat badan. Http//www.wasap.my/+60183214760 #lemonexperlis #lemonex #lemonexhot #jomberlemonex #lemonexhq #nakcantik #nakkurus #jomdiet #lemonexori #ptss #unimap #perlis #uum #kka #terkurustanpasengaja

2
@slimmingbymau

promotion deepavali !!! Set 1 bulan!!! Sebulan dapat turun 5-10 KG uolls!!!! Sape xnakkk kannnn ! Let’s grab satu!!!cepat2 hari ni ade postage!!! Minatt???? Meh whAtsapp 0108935833 !!! #superjimat #jomkurus #jomdiet #jomdetox #malaysia #like4like #likeforlike #share #jomkurusdenganlemonex #slimmingsisters #doublesaiz #armymalaysiaunion #armymalaysia #promotionprice #share4share #shoutout4shoutout

0