Kempisperut Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@mmgtcl_annagojes

MINYAK URUT MODEN MMG. . Marvelous Massage Gel (MMG) ialah revolusi terbaru minyak urut versi losyen sesuai untuk kegunaan harian. . 1 botol (100ml) sudah cukup untuk kegunaan seisi keluarga. . Cara guna MMG : 1- Sapu gel di bahagian yang lenguh atau yang berkenaan. 2- Ia PANTAS MERESAP dalam masa 20 saat tanpa berminyak tanpa berlengas. . . KENAPA MMG? . 📝Ada kelulusan KKM. Dijamin selamat sepenuhnya . 🌸Wangi AROMATERAPI. Dengan haruman bunga LAVENDER. . 👍Membantu MELEGAKAN kesakitan dengan CEPAT. . 💦WATER BASED, tak melekit. . 😃Rasa lebih segar selepas sapuan. . ❤BERSAIZ POKET mudah dibawa. . 🆗Terbukti BERKESAN dengan ribuan testimoni dari pengguna. . . Kegunaan MMG: . 🌱Sakit pinggang 🌱Lenguh kaki 🌱Sakit lutut dan sendi 🌱Pening/sakit kepala 🌱Resdung dan alahan 🌱Sakit tengkuk 🌱Asma dan batuk 🌱Senggugut 🌱Kembung perut 🌱Memecahkan lemak di pinggang . 👶Amat bersesuaian untuk urutan ibu selepas bersalin. . Harga PROMOSI RM39. 100 ml. . Cepat grab SEKARANG. Pembelian lebih dari satu ada FREE GIFT! . Kontek 016 448 5748. @mmgtcl_annatestimoni

1
@mmgtcl_annagojes

MINYAK URUT MODEN MMG. . Marvelous Massage Gel (MMG) ialah revolusi terbaru minyak urut versi losyen sesuai untuk kegunaan harian. . 1 botol (100ml) sudah cukup untuk kegunaan seisi keluarga. . Cara guna MMG : 1- Sapu gel di bahagian yang lenguh atau yang berkenaan. 2- Ia PANTAS MERESAP dalam masa 20 saat tanpa berminyak tanpa berlengas. . . KENAPA MMG? . 📝Ada kelulusan KKM. Dijamin selamat sepenuhnya . 🌸Wangi AROMATERAPI. Dengan haruman bunga LAVENDER. . 👍Membantu MELEGAKAN kesakitan dengan CEPAT. . 💦WATER BASED, tak melekit. . 😃Rasa lebih segar selepas sapuan. . ❤BERSAIZ POKET mudah dibawa. . 🆗Terbukti BERKESAN dengan ribuan testimoni dari pengguna. . . Kegunaan MMG: . 🌱Sakit pinggang 🌱Lenguh kaki 🌱Sakit lutut dan sendi 🌱Pening/sakit kepala 🌱Resdung dan alahan 🌱Sakit tengkuk 🌱Asma dan batuk 🌱Senggugut 🌱Kembung perut 🌱Memecahkan lemak di pinggang . 👶Amat bersesuaian untuk urutan ibu selepas bersalin. . Harga PROMOSI RM39. 100 ml. . Cepat grab SEKARANG. Pembelian lebih dari satu ada FREE GIFT! . Kontek 016 448 5748. @mmgtcl_annatestimoni

1
@slim_slimlife

Slim n Lift *Membentuk tubuh anda sehingga kelihatan ramping dan seksi . *Badan kelihatan kemas dr bawah payudara hingga ke peha . *Tiada lagi perut buncit . . * Bonjolan hodoh . * lemak berlebihan . Sangat selesa dipakai dengn Material nylon spndex . Saiz S M L XL XXL XXXL RM28.00 free postage whatsaap 010 9309253 Whatsaap 010 9309253 Whatsaap 010 9309253 #geniebra #bajuseksi #kuruscepat #korset #girdle #seluardalam #pakaiandalam #pushupbra #bajutidur #bajuwanita #nakgebu #nakcantik #kempisperut #ramping #kulitcantik #nakkurus #nakputih #kulitmulus #nakcantik #nakslim #kulitcantik #nakkurus #nakramping

0
@legstea_medinadesire

nak hilangkan buncit?? nak kurus?? ada masalah tak lawas bila membuang?? jom try produk terbaik " SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@monstaflush_johor

Apa MonstaFlush ni? . . 💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan . 💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS. . 💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. . 💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan . 💦Melawan penumbuhan tumor . 💦Memperbaiki sistem pencernaan . 💦Mengurangkan kolestrol . 💦Melawaskan sistem pencernaan . 💦Mencuci kerak usus . 💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik..

1
@monstaflush_johor

Ada Yang Tanya, Rasa Ape MonstaFlush Ni?? RASA OREN. NYUMMMM. 🍊🍊🍊 . . MONSTAFIT ADA! MONSTAFLUSH ADA! . . Cepat3x 💰Buat Pembelian Sekarang. . . NAK SLIM BOLE! NAK SADO BOLE! NAK BUANG BUNCIT BOLE! NAK "POTONG" GELEBEH BOLE! . . 📲 013-7095441 . RM160💰 Sebalang MonstaFit RM60💰 Sekotak MonstaFlush RM210💰 Set COMBO MonstaFitFlush . 🚚FREE Postage Seluruh Malaysia

1
@monstaflush_johor

DAH CUBA MONSTA FLUSH ? . . Apa MonstaFlush ni? . . 💦Monsta Flush merupakan minuman berserat 100% ekstrak sayuran dan buah-buahan . 💦Monsta Flush digunakan untuk mencuci usus dengan tambahan BIFIDO BACTERIUM LACTIS. . 💦BIFIDO BACTERIUM LACTIS ialah bakteria probiotik yang sangat berkesan. . 💦Kajian saintifik telah membuktikan BIFIDO BACTERIUM LACTIS dapat meningkatkan imuniti badan . 💦Melawan penumbuhan tumor . 💦Memperbaiki sistem pencernaan . 💦Mengurangkan kolestrol . 💦Melawaskan sistem pencernaan . 💦Mencuci kerak usus . 💦Membantu daya penyerapan vitamin dan mineral dengan lebih baik. . . NAK CUBA MONSTA 💣 . . PERCUMA 🎁🎃 ☼Shaker PERCUMA ☼SF Perfume PERCUMA ☼Tips Diet PERCUMA ☼Personal Guide PERCUMA . . 📲 0137095441 . RM160💰 Sebalang MonstaFit RM60💰 Sekotak MonstaFlush RM210💰 Set COMBO MonstaFitFlush . 🚚FREE Postage 🚀Seluruh Malaysia

1
@belvya.malaysia

Scrub pelik kegilaan wanita, . Selamat pagi belvyian sekalian 😆 , kepada yang masih samar tentang scrub magic tentang Belvya gold ni , belvya gold dapat membuang lemak sambil merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat dan strech marks sbb belvya gold mempunyai ingredients collagen,steamcell,vitamin and vitamin e which is bagus untuk kulit kita 😊 So cantik pun dapat, kurus n shape confirm la kan 😘😘😘 Harga RM120 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

1
@belvya.malaysia

Scrub pelik kegilaan wanita, . Selamat pagi belvyian sekalian 😆 , kepada yang masih samar tentang scrub magic tentang Belvya gold ni , belvya gold dapat membuang lemak sambil merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat dan strech marks sbb belvya gold mempunyai ingredients collagen,steamcell,vitamin and vitamin e which is bagus untuk kulit kita 😊 So cantik pun dapat, kurus n shape confirm la kan 😘😘😘 Harga RM120 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

1
@belvya.malaysia

Scrub pelik kegilaan wanita, . Selamat pagi belvyian sekalian 😆 , kepada yang masih samar tentang scrub magic tentang Belvya gold ni , belvya gold dapat membuang lemak sambil merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat dan strech marks sbb belvya gold mempunyai ingredients collagen,steamcell,vitamin and vitamin e which is bagus untuk kulit kita 😊 So cantik pun dapat, kurus n shape confirm la kan 😘😘😘 Harga RM120 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

2
@losyen_kurus_secretcorrea

"Sebenarnya saya suka wanita yg chubby eeheheheh.. Tapi selepas mereka guna produk secret correa, sy menukar fikiran.. " kata shahrol shiro dgn gembiranya 😁 . . Nak kurus ? Sapulah losyen sejuk secret correa. Terus dpt jd wanita idaman malaya 😍 . Cepat klik link wasap di BIO utk promosi nyah toksin harga terlajak murah . #bazaarpaknil #instadiary #kuruscepat #kurus #nakkurus #slim #ubatkurus #tipskurus #kempisperut #azamkurus #plussizefashionmalaysia #bajumuslimah #gulagulakurus #lemonex #qurose #fatburner #losyenkurus #secretcorrea #losyenkurussejuk #terapiinstagram #ajimaura #agentwanted #surirumah #student #nakkahwin #berpantang #confinement #cikgusekolah #cikgucikgi #jururawat at Losyen Kurus Secret Correa

3
@bengkung_ajaib

Feedback Dqueen Bengkung . ✔️Body terasa kemas ✔️makan tak banyak dah ✔️Breast terletak cantik . 📲0139659331

1
@bengkung_ajaib

Feedback Dqueen Bengkung . ✔️Best pakai ✔️Dah boleh pakai cangkuk 2 ✔️Selera makan da kurang . 📲0139659331

4
@bengkung_ajaib

Feedback Dqueen Bengkung . ✔️Selesa ✔️Lebih kemas dari sebelum ni . 📲0139659331

1
@medinadesire_mahdia

cepat-cepat dapatkan sekarang !!! AKHIRNYA..bg uolls yang mengalami masalah berat badan yang berlebihan,teringin nak kurus..tapi tak tahu cara yang betul? JANGAN RUNSING..dengan pembelian Set Combo..produk yang dihasilkan untuk MENYELESAIKAN masalah awak. SELAMAT DIGUNAKAN !! WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@premiumbeautifulkedahbynadra

Siapa kata bersalin cesar tak boleh pakai bengkung ? Boleh, tapi cari bengkung yg bersesuaian lah yer . Macam premium beautiful ni . Sangat mesra dengan semua . . Perut tak bergoyang tau, dan badan rasa sangat selesa . Ada yg sedang berpantang ? Jom pakai premium beautiful . . FREE FITTING & FREE GIFT www.wasap.my/60125561845 #bengkung #bengkungmoden #bengkungberpantang #korsetmoden #korsetberpantang #kuruslepasbersalin #bengkungczer #langsinglepasbersalin #buncit #bengkungmama #berpantang #bumil #confinement #nakkuruskanbadan #bengkungpantang #bengkungpantangterbaik #bersalinczer #berpantangdenganPB #berbengkungdenganPB #pantangbersalin #ramping #kuruscepat #kuruspantas #instantshaping #solusikurus #kempisperut #langsingcepat #bakarlemak #korsetbakarlemak #bengkungterbaik

0
@nadra_hanna

Siapa kata bersalin cesar tak boleh pakai bengkung ? Boleh, tapi cari bengkung yg bersesuaian lah yer . Macam premium beautiful ni . Sangat mesra dengan semua . . Perut tak bergoyang tau, dan badan rasa sangat selesa . Ada yg sedang berpantang ? Jom pakai premium beautiful . . FREE FITTING & FREE GIFT www.wasap.my/60125561845 #bengkung #bengkungmoden #bengkungberpantang #korsetmoden #korsetberpantang #kuruslepasbersalin #bengkungczer #langsinglepasbersalin #buncit #bengkungmama #berpantang #bumil #confinement #nakkuruskanbadan #bengkungpantang #bengkungpantangterbaik #bersalinczer #berpantangdenganPB #berbengkungdenganPB #pantangbersalin #ramping #kuruscepat #kuruspantas #instantshaping #solusikurus #kempisperut #langsingcepat #bakarlemak #korsetbakarlemak #bengkungterbaik

3
@qalish_medina_beautycare

Nak Kurus? Nak Sihat? Nak Slim? Nak Ramping? Nak Kempis? Nak Berat Badan Ideal? Jom follow @medinadetox.bangsar ! . See akak ni dah tak ade masalah sembelit dah selepas cosume 1 set combo. Yng penting masa kite consume detox tea kite kene amalkan pemakanan sihat, cut semua minuman manis, banyakkan minum air kosong dan buay sedikiy senaman. Sesiapa yng nak trun berat badan dan slim meh whatspp dila laju2 😉 . Slimming detox tea RM 15.00 Kaki cantiq tea RM 25.00 . Dah Cuba Produk Medina Desire? . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO, boleh order @ dila +6017 476 4816 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍 . #sayanakkurus #produkkurus #atasimasalahgemuk #nakkuruscepat #carakuruskanbadan #kurusbadan #kurusmurah #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik

0
@medinadetox.bangsar

Nak Kurus? Nak Sihat? Nak Slim? Nak Ramping? Nak Kempis? Nak Berat Badan Ideal? Jom follow @medinadetox.bangsar . See akak ni dah tak ade masalah sembelit dah selepas cosume 1 set combo. Yng penting masa kite consume detox tea kite kene amalkan pemakanan sihat, cut semua minuman manis, banyakkan minum air kosong dan buay sedikiy senaman. Sesiapa yng nak trun berat badan dan slim meh whatspp dila laju2 😉 . Slimming detox tea RM 15.00 Kaki cantiq tea RM 25.00 . Dah Cuba Produk Medina Desire? . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO, boleh order @ dila +6017 476 4816 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍 . #sayanakkurus #produkkurus #atasimasalahgemuk #nakkuruscepat #carakuruskanbadan #kurusbadan #kurusmurah #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik

0
@medinadetox.ampang

Nak Kurus? Nak Sihat? Nak Slim? Nak Ramping? Nak Kempis? Nak Berat Badan Ideal? Jom follow @medinadetox.ampang! . See akak ni dah tak ade masalah sembelit dah selepas cosume 1 set combo. Yng penting masa kite consume detox tea kite kene amalkan pemakanan sihat, cut semua minuman manis, banyakkan minum air kosong dan buay sedikiy senaman. Sesiapa yng nak trun berat badan dan slim meh whatspp wafi laju2 😉 . Slimming detox tea RM 15.00 Kaki cantiq tea RM 25.00 . Dah Cuba Produk Medina Desire? . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO, boleh order @ Wafie +6018 2327685 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍 . #sayanakkurus #produkkurus #atasimasalahgemuk #nakkuruscepat #carakuruskanbadan #kurusbadan #kurusmurah #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik

0
@homemixjuice.salad

MasyaAllah.. . Merah-merah Delima...mmg memikat hati.. sampai nak makan pun rasa macam cantiknyaaa... . process Jus Delima asli dengan anak dara. Alhamdulillah mudah kerja umi. . Yang order tunggu ok. dah siap kita roger. . wasap.my/60126242827 . #delima #pomegranate #coldpressedjuice #buah #sihatcantik #anemia #hbrendah #ibumengandung #darahtinggi #kurus #zumba #kempisperut #delimamurah #jusdelima at Selangor

3
@detox_ds

KAKI CANTIQ TEA . Harga RM 25 (17 Uncang) . . Teh Kurus Berkualiti Dan Paling Pasti Termurah 😁 Tea kurus No.1 Malaysia.. . Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Jomsss...kuruss... . Lost 3-5kg per week. Boleh dapat testimoni yg telah berjaya bersama kami. Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami. Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami. Tea kurus No.1 Malaysia... Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week. . . SET KURUS COMBO SLIM TEA [RM40.00 Sahaja] *POSTAGE : RM7sm / RM11ss . Apa yg ada dlm COMBO SET ni? Ada 2 pack. 1. SlimmingDetox Tea 2. KakiCantiq Tea *[Setiap Pack ada 17 Uncang] Function : SlimmingDetox Tea: Mengempiskan perut buncit dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya. LegsTea: Membuang lebihan air dalam badan. Mengecilkan bahagian paha dan lengan serta bahagian-bahagian tertentu pada badan. Membentuk badan slim dan kembali kepada bentuk asal idaman anda. . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp 0137681405 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekampungbaru #medinadesireklsentral #medinadesirejalantar #medinadesirebangsar #medinadesiredangwangi #detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia

0
@yaravita_nonie

Antara kebaikan Stea... **melawaskan pembuangan **banyak buang angin **kerap berpeluh **badan rasa ringan **boleh control selera makan **tak cirit birit Dan yang paling penting **PERUT DAH MULA KEMPIS Huhuhu.meh try lekas. Pm Cik Nonie laju2 dekat 0148227822. #stea #steamy #steapahang #ubatkurus #greentea #tehhijau #kempisperut #detox #detoxsemulajadi #nakkurus #nakslim #sembelit

0
@kurusrampingbergaya_3

- Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan.. - - #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

2
@kuruslangsingslim_2

- Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan.. - - #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@kurustampilhebat_1

- Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan.. - - #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@eidaarieda

#garlictablet produk drpd #shom kini berwajah baru. Bagi penggemar #bawangputih dah boleh amalkan pengambilan garlic tablet kerana ianya lebih mudah dimakan dan kelebihannya tetap sama . Antara kelebihannya :- . 📌 bantu penghadaman 📌 tingkatkan metabolisma 📌 galak peredaran darah 📌 legakan perut kembung & ulser peptik 📌 bantu menyelaras gula dlm darah 📌 kurangkan lemak dan kolesterol 📌 halang pembekuan darah 📌 basmi kuman, keradangan serta cegah jangkitan kuman . Terbaikkkk utk penjagaan kesihatan kita. WA/DM 019-7547454 #thediamondcircle #setkurusbajet #kempisperut #buangangin #sayajual #sayajualonline #johorbahru #johortopagent #garlic #singapore #indonesia #brunei #eidaarieda

0
@detox_ds

🍃khasiat dan fungsi tea by medinadesire SLIMMING & DETOX TEA:- ✔MELANGSINGKAN BADAN ✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI ✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ✔KENCING MANIS ✔DARAH TINGGI ✔GOUT/URIC ASID TINGGI ✔KOLESTROL TINGGI ✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp 0137681405 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekampungbaru #medinadesireklsentral #medinadesirejalantar #medinadesirebangsar #medinadesiredangwangi #detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia

0
@coachakmal

. NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit? . AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement. . LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal . . Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. . #coachakmal TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! 😂😂😂 . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan??? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 💪coach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab 💪Jika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide. 💪klien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan. . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 💪boleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN. 💪resepi RESEPI BEBAS 💪masak sendiri boleh, beli diluar boleh . 💪Sesuai dengan diet umum Rakyat Malaysia👍👍👍 💪Kurusihat dapat di amal seumur hidup👍👍👍 👏Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu. 👏Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. 👏tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) . . Untuk Info Lanjut Whatsapp kurusihat ke 0195415551 Whatsapp kurusihat ke 0195415551 Whatsapp kurusihat ke 0195415551

2
@medinadesire_mahdia

kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah. Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu.. dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742 set combo semurah Rm40 & hadiah percuma menjadi milik awak #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@peachymiracle_official

Ada yg tanya, lelaki boleh tak ambik Peachy Miracle?...boleh abam2 sekalian...tolong lah...tolong lah ambik Peachy Miracle ni utk kasi hakak2 tak dpt nak usap2 peyut2 bunchy itu...ngeeeee . 📲017-2388075 Wasep laju2 utk order !!!. . #peachymiracle #gcmax #gcmaxmurah #kurus #gemuk #ubatkurus #slimmalaysia #sureslim #detoxmalaysia #pengantin #pelamin #packagekahwin #bajumurah #bajubaby #onlineshop #bazaarpaknil #gorgeousleem #jalanjalancarimakan #restoransedap #kempisperut #ubatkempisperut #gctea #gcteamurah #jamukecur #ultrashape #utrim #juicyraspberry #peachy #peachymiraclemurah

0
@legstea_medinadesire

TEH KURUS & KECILKAN PEHA & LENGAN NO 1 MALAYSIA 😘 Terbukti telah berjaya mengatasi berat badan berlebihan & masalah lemah di bahagian peha dan lengan. teh yang MUDAH di bancuh..1 uncang dalam satu hari 😊 Set Combo SEMURAH RM 40 SAHAJA !!! BERTINDAK SEKARANG!!! WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@original_tea_detox

Awak tau tak ape yang kita makan tu jugak ada asid ? Sebab tu la macam mana sekali pun , badan kite ni kena detox jugak untuk bersihkan usus. Ye sekarang mungkin nampak remeh . Tapi akan datang ? Allahu. Jom la jaga dalaman kite😘. Mencegah lebih baik daripada mengubati😌 Whatsapp klik link di BIO #diet #ramping #cantik #dietatkins #medinadesireofficial #kurus #legtea #kempisperut #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #sabah #sarawak #semenanjung #love #night #exercise #kurusdenganmudah #teadetoxmurah #detox

1
@ubijaga_selangor

0
@vshape_face89

RUNCING | MUDA | MENAWAN , ready stock agent | deopship diperlukan. . Uolls nak try dulu vshape dah Keluar dalam bekas trial 30g hanya RM39 . #serumqueenta #vshapefacequeenta #buanglemakpantas #kempislemak #kempisperut #gelruncingdagu #runcing #runcingmuka #runcingdagu #vshape

0
@nurbeautyforever

"Makin Scrub, Makin Runcing" "Makin Scrub, Makin Kurus" . . Kelebihan Belvya Perfect Shaping Scrub ✔ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal) ✔ Menjadikan bentuk wajah yang runcing ✔ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu ✔ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung ✔ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan ✔ Mengatasi masalah kulit menggeleber ✔ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi ✔ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy ✔ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan ✔ Melawan dan merawat jerawat di badan ✔ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K ✔ Ribu ribu testimoni woww!!! . Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. Tonton iklan kami di TV3 . Harga Rm120 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

1
@nurbeautyforever

Belvya gold dapat merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat dan strech marks sbb belvya gold mempunyai ingredients collagen,steamcell,vitamin and vitamin e which is bagus untuk kulit kita 😊 So cantik pun dapat, kurus n shape confirm la kan 😘😘😘 HARGA : RM120 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

1
@nurbeautyforever

Siapa tak gila happy bila muka tembam, penuh lemak-lemak jaat dah terbang hanya dengan scrub sajoo! Nampak macam payah tapi senang sgt cume kena rajin okey? . Scrub ni awak nak pakai kat mana-mana pun boleh. Tempat2 khusus yang awak rasa ade lemak kat situ. . Tempat feveret kak sheila sekarang mesti la muka,perut,peha dan bawah dagu. Kalau dulu pipi bulat macam donut,dagu pun tak nampak,batang hidung pun tak nak je timbul. Padahal time gmbr ni berat kak sheila 44 jerr kot. pelik kan?? . Tapi dengan belvya Gold kesan yang lagi wow batang hidung pun lebih terserlah (chewah walaupun hidung tak mancung 😂) Kulit yang kusam lebih cerah berseri dan halus (sebab ada collagen,stemcell,vitE,vitC) . Scrub Magic ni jugak la buat kak sheila kena pakai seluar size 25/26 walaupun bersalin czer setahun sekali huhu (bukan ku pinta 😊) . Apa pun kita sebagai perempuan dan isteri kena jaga kecantikkan untuk suami. Jangan biar lemak-lemak jahat tu lama-lama kat badan. Nanti makin makin bertambah dan makin melekat susah nak buang. Diet tu memang dah selalu kelaut kan? huhu . Suami memang tak komplen tapi siapa tak suka kali bini slim, pandai jaga badan, bila dah takde lemak baru la tangan suami asek melekat je kat pinggang isteri . . WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

3
@legstea_medinadesire

KakiChantiq tea is BEST teatox untuk mengecilkan Lengan menggeleber & Paha besar / bergesel.Yang paling best sekali bila consume KC tea ni, perut memang kenyang & energy pun maintain je. Dalam 1 minggu pun dah boleh nampak perubahan  Harga semurah Rm 25 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire.klcc

"BADAN SEMAKIN RINGAN" . Ramai yang bila dah amalkan set combo medina desire bagitaw badan terasa ringan,senang nak buat kerja.kepala dah tak rasa berat.alhamdulillah sangat😊 . Anda ada masalah badan lesu,kepala rasa berat..teh dari medina desire ni boleh bantu menyelesaikan masalah anda.teh ni bukan untuk kurus je taw... . Berminat nak tambah pendapatan bulanan dengan menjadi drosphip @medinadesire.klcc? Boleh terus Whatsapp miza di 0195050845😉 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik mirza di 0195050845 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekampungbaru #medinadesireklsentral #medinadesirejalantar #medinadesirebangsar #medinadesiredangwangi #detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia at KL Sentral, Kuala Lumpur.

0
@fasteadetox.slim

. Hanya perlu amalkan setiap hari. 1 hari 2 kali 15 minit sebelum sarapan 15 minit sebelum tido . . Jangan terkejut tau bila perut anda mula kempis.inci2 badan anda semakin berkurangan , bahagian yg berlemak semakin hilang ...mudah penghadaman dengan hanya pengambilan set combo FASTEA DETOX . 3 hari lost 4kg! 7 hari lost 10kg! 1 bulan lost 18kg! . Whatsapp 019 9656008 #fasteadetoxKURUSIHAT  #kurus  #sihat  #jomsihat #ramping  #kempisperut  #sembelit

0
@fasteadetox.slim

. Hanya perlu amalkan setiap hari. 1 hari 2 kali 15 minit sebelum sarapan 15 minit sebelum tido . . Jangan terkejut tau bila perut anda mula kempis.inci2 badan anda semakin berkurangan , bahagian yg berlemak semakin hilang ...mudah penghadaman dengan hanya pengambilan set combo FASTEA DETOX . 3 hari lost 4kg! 7 hari lost 10kg! 1 bulan lost 18kg! . Whatsapp 019 9656008 #fasteadetoxKURUSIHAT  #kurus  #sihat  #jomsihat #ramping  #kempisperut  #sembelit

0
@mmgtcl_annagojes

Minyak Urut Moden MMG. WAJIB ada disetiap rumah. Sebabnya, satu botol tu sesuai untuk semua. Ianya boleh . . 👶🏻 Membantu baby yang kembung perut dan sembelit. . 🤰🏻Melegakan cramp kaki ibu mengandung dan lenguh ibu selepas menyusu. . 👨🏻‍💻 Meredakan sakit kepala dan lenguh bahu ayah yang stress akibat kerja. . 👵🏼 Melegakan kesakitan datuk dan nenek yang selalu sakit sendi dan lutut akibat faktor usia. . 🙇‍♀ Membantu kakak sewaktu senggugut dan mengurangkan gejala period (PMS). . 🤧 Melegakan batuk dan hidung tersumbat akibat selesema. . 👍 Melindungi kulit dari menggelembung bila terkena minyak panas atau terbakar. . 🚗 Boleh hilangkan mabuk kenderaan waktu travel . . Rugi kalau tak cuba sendiri. . . Harga : RM39 Isi kandungan : 100ml . Jomlah grab dua atau tiga botol sekali untuk dapatkan FREE POSTAGE. . @mmgtcl_testimoni

1
@zieyimran.co

“Nak Kurus? Nak Sihat? Nak Slim? Nak Ramping? Nak Kempis? Nak Berat Badan Ideal? . See akak ni dapat trunkan inci pada pinggang dan dapat turunkan berat badan selepas minum set kombo iaitu slimming detox tea dan Kaki Cantiq Tea. Sesiapa yng nak trun berat badan dan slim meh whatspp wafi laju2 😉 . Slimming detox tea RM 15.00 Kaki cantiq tea RM 25.00 . Dah Cuba Produk Medina Desire? . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/LOTION MARYAM/SET COMBO, boleh order @ Ziey +601139127330 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍 . #sayanakkurus #produkkurus #atasimasalahgemuk #nakkuruscepat #carakuruskanbadan #kurusbadan #kurusmurah #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik"

0
@zieyimran.co

"Nak Kurus? Nak Sihat? Nak Slim? Nak Ramping? Nak Kempis? Nak Berat Badan Ideal? . See akak ni dapat trunkan 3kg dalam seminggu dengan consume set kombo detox tea by medina desire. Yng penting masa kite consume detox tea kite kene amalkan pemakanan sihat, cut semua minuman manis, banyakkan minum air kosong dan buay sedikiy senaman. Sesiapa yng nak trun berat badan dan slim meh whatspp wafi laju2 😉 . Slimming detox tea RM 15.00 Kaki cantiq tea RM 25.00 . Dah Cuba Produk Medina Desire? . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO, boleh order @ Ziey di +601139127330 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍 . #sayanakkurus #produkkurus #atasimasalahgemuk #nakkuruscepat #carakuruskanbadan #kurusbadan #kurusmurah #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik"

0
@zieyimran.co

“Nak Kurus? Nak Sihat? Nak Slim? Nak Ramping? Nak Kempis? Nak Berat Badan Ideal? . See akak ni baru 2 hari consume set detox badan dah rasa ringan dan sihat. Yng penting masa kite consume detox tea kite kene amalkan pemakanan sihat, cut semua minuman manis, banyakkan minum air kosong dan buay sedikiy senaman. Sesiapa yng nak trun berat badan dan slim meh whatspp wafi laju2 😉 . Slimming detox tea RM 15.00 Kaki cantiq tea RM 25.00 . Dah Cuba Produk Medina Desire? . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO, boleh order @ Ziey di +601139127330 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! 😍😍 . #sayanakkurus #produkkurus #atasimasalahgemuk #nakkuruscepat #carakuruskanbadan #kurusbadan #kurusmurah #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik"

1
@rumahsulamsaraz

#outoftopic Jamukempisperut😲😲 👉halia 👉bawangputih 👉halba (direndam dahulu) 👉ladahitam Tumbuk semua dan buat bulat2 makan...Insyallah amalkan selalu boleh kempiskan perut dan buang segala angin dalam badan.. #petuasuzeyhoney #credittopuansuzeyhoney #kempisperut #ramping #jamuoriginal #jamuorangtuatua #belumcubabelumtahu #insyallahmujarab

0
@kurus_buanglemak

Shahrol Shiro #selebriti #pelawak #artis juga mengakui #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea nie memang sejuk sangat 😍😍 . Artis pun dah percaya & mengakuinya. Rugi betul kalau anda x cuba. 😃 . Whatsapp 013-6354632 untuk grab harga promosi #KempenNyahToksin 😉 . #SecretCorreaMalaysia #SecretCorreaKelantan #KempisPerut #kempisperutczer #PerutBuncit #TerapiInstagram #PerutMenggeleber #ajimaura #tijmkb #NakKurus #nakslim #langsing #ramping #diet #detox #pahabesar #lenganbesar #shahrolshiro #shiro #titiancinta #bazarpaknil at Secret Correa

0
@miss_chubbylala

#paidreviewbylala ... * KORANG NAK TAU BAGAIMANA DAPAT KURUS SECARA BERKESAN? Mai cepat FOLLOW IG kawan ni 👉🏼 @fakta_kurus . Ada Tips Kurus harian yg sangat membantu. Seperti info begini: 👇🏼 “Kalau nak kurus, bukan dengan cara tak makan. Tetapi perlu makan dgn betul. Jenis makanan perlu ada 1 portion karbo komplek. 1 portion protein. Dan kalau ada sedikit good fat, lagi bagus. Jangan buat kesilapan tak makan, tahan lapar. Nanti metabolisa badan jadi lemah, tak dapat bakar lemak badan tu. DAN jangan pulak makan makanan yg salah. Kalau salah jenis, nanti bukan saja tak turun tapi cepat gemuk pulak!”😅 . Saya pun nak slim,..Mari sama sama FOLLOW IG ni.. @fakta_kurus @fakta_kurus @fakta_kurus @fakta_kurus @fakta_kurus . Mereka juga ada mengadakan program yg bantu TURUN 3-10kg dlm sebulan!😍 . . #kurus #turunberatbadan #turunberat #carakurus #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #kurusmudah #caradiet #lazada #zalora #jakel #plussize #tudung #shawl #bajubesar #lazada #menudiet #taknakgemuk #kempisperut #buanglemak #kuruscantik #cantiksihat #dietseimbang #jomkurus

@slimmingwhitee

Alhamdulillah testimoni set combo🙂 . Rm40 (tahan sebulan) No side effects Lelaki perempuan blh minum Ready stock Tidak perlu diet Tidak perlu senaman . 0172238848(WhatsApp) . #kurusdalam2minggu #langsing #ramping #kempisperut #perutbuncit #teakurus #bengkung #brestfeeding #detoxwater #detoxtea #slimmingtea #putih #bazarpaknil #kurustanpadiet #menudiet #tighgap

1
@qalish_medina_beautycare

Ada masalah susah membuang? Detox dari medina desire lah jawapan untuk masalah anda😊 . Detox ni tak buatkan perut anda memulas atau cirit-birit.. semuanya seperti biasa sahaja.setiap pagi anda akan membuang macam biasa.barulah badan sentiasa segar kan😄😄 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik dila di 017 476 4816/ dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekampungbaru #medinadesireklsentral #medinadesirejalantar #medinadesirebangsar #medinadesiredangwangi #detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia

0
@medinadetox.bangsar

Ada masalah susah membuang? Detox dari medina desire lah jawapan untuk masalah anda😊 . Detox ni tak buatkan perut anda memulas atau cirit-birit.. semuanya seperti biasa sahaja.setiap pagi anda akan membuang macam biasa.barulah badan sentiasa segar kan😄😄 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik dila di 017 476 4816 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekampungbaru #medinadesireklsentral #medinadesirejalantar #medinadesirebangsar #medinadesiredangwangi #detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia

0
@nurul_detox_tea

Kegemukan dan lemak lelaki terletak pada perut. Bila nampak ‘boroi’, maka selalunya kita kata dia gemuk. Sebaliknya, lemak perempuan tidak terkumpul di perut tetapi di paha. Oleh kerana itu, ada orang perempuan yang nampak kurus di muka, tapi sebenar masih mengalami masalah berat badan berlebihan. Maka inilah yang paling mereka risaukan! Bukan sahaja peha yang besar, ada juga yang mempunyai punggung yang lebar. Dengan consume set combo ni,in shaa Allah akan dapat menyelesaikan masalah awak semua..ramai testimoni berjaya.. WA 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@fakta_kurus

Ni contoh makanan yang baik. Seimbang dengan 1 portion karbo kompleks dari sayur-sayuran & sedikit nasi. 1 portion protein dari tauhu. Takde berlimpah dgn kuah dan juga bukan jenis bergoreng sangat. Boleh ambil contoh ni sebagai makanan seimbang semasa kurus badan! 👌🏼 . Tapi make sure total kalori makanan sehari sesuai dgn kalori badan (yg dah cut calorie tu) . Kalau nak mendapatkan personal coaching, boleh beserta sama dengan Weight Loss Challenge next season. Ada • coahcing harian, • ada guide makanan, • ada 30-days meal plan, • ada nutrition food sebagai part of makanan gantian harian, dan lain-lain.. BONUS program WLC-Online, boleh menang Cash (up to RM1000) 💰😍 . Pendaftaran WLC-Online next season (Nov) sila whatsapp coach feyh +6012-3307055 . #kurus #turunberatbadan #turunberat #carakurus #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #kurusmudah #caradiet #lazada #zalora #jakel #plussize #tudung #shawl #bajubesar #lazada #menudiet #taknakgemuk #kempisperut #buanglemak #kuruscantik #cantiksihat #dietseimbang #coachfeyh #faktakurus #kurus123 #makanmakan #makanansihat

1
@perfectolingerie

Assalamu'alaikum uooolsss Tak nak ke...pakai kebaya @ dress @ bodyfit shirt... PERUT RATA,PINGGANG RAMPING...tiada BENJOLAN LEMAK. BAGAIMANA pakai KORSET bole membantu KEMPISKAN PERUT,RAMPINGKAN sekaligus BENTUK BADAN LANGSING & MENAWAN???? Hampir semua lelaki @ wanita mengalami masaalah PERUT BUNCIT tak kira badan kurus @ gemuk. Hal ini disebabkan oleh Otot2 perut yg KENDUR...memberikan ruang utk lemak2 menempel. Pakai KORSET merupakan satu2 cara mudah DAN selamat utk dapat BENTUK BADAN IDAMAN. 📌Pakai KORSET dpt sorok dan kemaskan bhg abdomen,rampingkan pinggang & kurangkan 1-2 inci size SERTA MERTA. 📌Pakai maksimum 5-8 jam akan menghasilkan haba yg membakar lemak di bhg perut & pinggul tampa menganggu keselesaan pemakai kerana KORSET SUPER MAGIC ni di buat dari material berkualiti dgn rekaan pengudaraan yg baik. 📌Cengkaman KORSET dpt menahan otot perut dari kendur. Meletakan tulang belakang sekaligus mencegah sakit2 pinggang.Postur menegak pd bhg abdomen akan memaksa pemakai duduk tegak dgn betul.Hal ini akan membantu cegah tulang bongkok. 📌Pemakaian KORSET terhadkan ruang dlm perut. Makan sikit aje pun dah kenyang. jadi pakaI KORSET penting kepada awak2 yg berdiet & jaga badan. 📌Tidak dilupakan...ibu2 YANG baru melahirkan anak & dalam pantang.Pakai bengkung mmg rutin sejak dr zaman dulu2...penting utk cegah rahim jatuh. Penting Utk bantu rahim cepat kecut,elak perut buncit dan selulit di bhg perut. Jom CEPAT CEPAT CEPAT WHATSAPP UNTUK MEMILIKI BENTUK TUBUH YANG ANDA INDAM-IDAMKAN!!! www.wasap.my/60173098712/perfectolingerie www.wasap.my/60173098712/perfectolingerie www.wasap.my/60173098712/perfectolingerie Jom Ubah Cara Pemakaian & Pakaian Dalaman Anda! "Mencegah lebih baik dari merawat" #perfectolingerie #pakai5minitdahnampakperubahan #bodyshapingmaker #korset #corset #bengkung #kempisperut #dietpro #dxlingeriecorset #kurusdansihat #kurus #diet #xpyhcontrolmakan

0
@dexandra_jempol

Tau tak jus ni hari2 ada orang order. Ini jus bukan sebarang jua tau. Haaaa ni jus kurus thorbaekkk di abad ini. Bukan untuk kurus jer, untuk putihkan kulit, cantikkan kulit, merawat haid yang tak teratur dan kecilkan peha dan perut. Nampak? Beskan. No wonderla customer asyik repeat order jer. 😍 Rasa? Rasa mangga. Sedappp sangat. Mama ni tunggu salin jer. Pas salin kompom mama minum. Maklumlah nak jadi Nora Danish. 😝 Halahhh nak cantik RM80 jer sebulan. Sehari spent RM2.60 jer. Murah kan? 😘 #JusKurusDeina #KempisPerut #lancarkanperiod #putihkankulit #hilangkankalestrol

0
@qalish_medina_beautycare

Wow wow wow. kaki cantiq tea ada ADD NEW INGREDIENTS DI FOMULASI KHAS UNTUK BODY SHAPER . ❤️❤️ BESTNYA SIAPA NK BODY MACAM KIM K. JOM TRY.HARGA SAMA RM25.00 ADA 17UNCANG. LELAKI DAN PEREMPUAN BOLE AMBIL😊😊 . Berminat nak tambah pendapatan bulanan dengan menjadi drosphip @medinadetox.bangsar? Boleh terus Whatsapp dila di 017 476 4816 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik dila di 017 476 4816 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekampungbaru #medinadesireklsentral #medinadesirejalantar #medinadesirebangsar #medinadesiredangwangi #detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia

0
@medinadetox.bangsar

MASIH RAGU RAGU? _ TEH KURUS BADAN, PAHA DAN LENGAN NO. 1 MALAYSIA ✔ HALAL ✔ 100% Natural herba ✔ Tiada bahan kimia ✔ Hanya rendam dan terus minum. . FUNGSI TEH KURUS BY MEDINA DESIRE ✔ Mengurangkan BERAT badan ✔ Tahan LAPAR lama ✔ Membantu menghilangkan toksin dalam badan ✔ Melancarkan PERIOD ✔ Mengeluarkan kotoran dalaman & makanan tidak hadam ✔ Mengatasi masalah sembelit & angin ✔Tiada kesan cirit birit / perut memulas KESAN JANGKA PANJANG ✔ Membantu mengurangkan berat badan ✔ Mengempiskan perut ✔ Badan menjadi segar dan bertenaga _ Berminat nak tambah pendapatan bulanan dengan menjadi drosphip @medinadetox.bangsar? Boleh terus Whatsapp dila di 017 476 4816 ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik dila di 017 476 4816 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekampungbaru #medinadesireklsentral #medinadesirejalantar #medinadesirebangsar #medinadesiredangwangi #detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia

0
@medinadetox.bangsar

Wow wow wow. kaki cantiq tea ada ADD NEW INGREDIENTS DI FOMULASI KHAS UNTUK BODY SHAPER . ❤️❤️ BESTNYA SIAPA NK BODY MACAM KIM K. JOM TRY.HARGA SAMA RM25.00 ADA 17UNCANG. LELAKI DAN PEREMPUAN BOLE AMBIL😊😊 . Berminat nak tambah pendapatan bulanan dengan menjadi drosphip @medinadetox.bangsar? Boleh terus Whatsapp dila di 017 476 4816 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik dila di 017 476 4816 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #kurusdalam7hari #kurusdenganselamat #jomkurus1malaysia #nakkurusselamat #kurussebelumkahwin #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #legstesmurah #detoxmurah #kempisperut #detoxteamurah #naklangsing #losyenkurus #kurusdansihat #kurussebelumkahwin #buanglemakperut #buanglemakpeha #produkkurusterbaik #medinadesireklcc #medinadesireampang #medinadesirekampungbaru #medinadesireklsentral #medinadesirejalantar #medinadesirebangsar #medinadesiredangwangi #detoxmurah #detoxselamat #detoxmurahmalaysia #detoxmalaysia

0
@sado_kurus_langsing

x perlu jaga mkn! x perlu senam teruk! asalkan amal gaya hidup sihat dan mnum Fat Burner Mega.. bakar lemak dgn aktiviti rutin harian anda shja! dapatkan segera! wassapp skrg! 011-11447742 011-11447742 011-11447742 #sado #kurus #langsing #tegap #sihat #tips #buncit #gemok #lemak #bakarlemak #segak #cantik #handsome #bergaya #kempisperut #fatburner #murah #promosi #jual #viral #cun #mantop #shahalam #klang #kl #fit #fitness #cod

2
@legstea_medinadesire

Hampir semua orang menilai kalau orang gemuk & berbadan Besar tu mesti banyak makan..Padahal tak semua individu berbadan Besar mcm tu.. Jom transform diri ke arah yg lebih positive.. Saya Bantu guide anda.. Dengan SET COMBO NI.. IN SHAA ALLAH..BERBALOI2.. SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 POSTAGE ISNIN - SABTU #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@belvya.malaysia

Belvya gold dapat merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat dan strech marks sbb belvya gold mempunyai ingredients collagen,steamcell,vitamin and vitamin e which is bagus untuk kulit kita 😊 So cantik pun dapat, kurus n shape confirm la kan 😘😘😘 HARGA : RM120 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

1
@belvya.malaysia

Siapa tak gila happy bila muka tembam, penuh lemak-lemak jaat dah terbang hanya dengan scrub sajoo! Nampak macam payah tapi senang sgt cume kena rajin okey? . Scrub ni awak nak pakai kat mana-mana pun boleh. Tempat2 khusus yang awak rasa ade lemak kat situ. . Tempat feveret kak sheila sekarang mesti la muka,perut,peha dan bawah dagu. Kalau dulu pipi bulat macam donut,dagu pun tak nampak,batang hidung pun tak nak je timbul. Padahal time gmbr ni berat kak sheila 44 jerr kot. pelik kan?? . Tapi dengan belvya Gold kesan yang lagi wow batang hidung pun lebih terserlah (chewah walaupun hidung tak mancung 😂) Kulit yang kusam lebih cerah berseri dan halus (sebab ada collagen,stemcell,vitE,vitC) . Scrub Magic ni jugak la buat kak sheila kena pakai seluar size 25/26 walaupun bersalin czer setahun sekali huhu (bukan ku pinta 😊) . Apa pun kita sebagai perempuan dan isteri kena jaga kecantikkan untuk suami. Jangan biar lemak-lemak jahat tu lama-lama kat badan. Nanti makin makin bertambah dan makin melekat susah nak buang. Diet tu memang dah selalu kelaut kan? huhu . Suami memang tak komplen tapi siapa tak suka kali bini slim, pandai jaga badan, bila dah takde lemak baru la tangan suami asek melekat je kat pinggang isteri . . WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

1
@nurbeautyforever

Antara orang-orang terawal yang mencuba scrub Belvya Gold edition. Ternyata memang lagi power, lagi cpt berkesan dan paling syok kulit makin cantik, kulit makin glowing, bersih, jeragat makin pudar!!!! . Body dah shape mcm umur 20an youuu. pendek kata rasa cam nak berendam terus je dengan Belvya Gold ni..😁😁😁 aunty gojes lost 7kg masa try belvya Gold hanya dengan 1 jar 😱😱😱😱 . Price RM 120 . WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

2
@nurbeautyforever

"Makin Scrub, Makin Runcing" "Makin Scrub, Makin Kurus" . . Kelebihan Belvya Perfect Shaping Scrub ✔ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal) ✔ Menjadikan bentuk wajah yang runcing ✔ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu ✔ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung ✔ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan ✔ Mengatasi masalah kulit menggeleber ✔ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi ✔ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy ✔ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan ✔ Melawan dan merawat jerawat di badan ✔ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K ✔ Ribu ribu testimoni woww!!! . Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. Tonton iklan kami di TV3 . Harga Rm120 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas

1
@fasteadetox.slim

. ✔Nak sihat? ✔Nak buang toksin dalam badan? ✔Nak atasi masalah badan berbau? ✔Nak atasi masalah peluh berlebihan? ✔Nak atasi masalah kegemukan air, daging, angin?. ✔Nak atasi sembelit kronik? ✔Nak atasi sakit tumit?? . . Atasi dengan  #fasteadetox #teatox sedap rase lemon tanpa kesan sampingan. Tak sakit perut tanpa perlu berulang ke toilet _  Promosi free sabun kurus putih. STOCK TERHAD . _ Whatsapp 019 9656008 . #teaherba  #tehherba  #tehdetox  #kempisperut #perutbuncit  #baupeluh  #baubadan  #ketiakbusuk #angin  #sembelit  #ususkotor  #sakittumit #teatoxmurah  #murah  #toksin

0
@fasteadetox.slim

. Hanya perlu amalkan setiap hari. 1 hari 2 kali 15 minit sebelum sarapan 15 minit sebelum tido . . Jangan terkejut tau bila perut anda mula kempis.inci2 badan anda semakin berkurangan , bahagian yg berlemak semakin hilang ...mudah penghadaman dengan hanya pengambilan set combo FASTEA DETOX . 3 hari lost 4kg! 7 hari lost 10kg! 1 bulan lost 18kg! . Whatsapp 019 9656008 #fasteadetoxKURUSIHAT  #kurus  #sihat  #jomsihat #ramping  #kempisperut  #sembelit

1
@fasteadetox.slim

. Pejam mata kejap!! Bayangkan 7hari je orang tegur dah nampak kurus ? Best tak? . 7hari loss 3-5kg olsss. . ✔takperlu senaman ✔tak perlu diet ✔takperlu pantang ✔tiada kesan sampingan . Dijamin ✔halal ✔selamat ✔berkesan . Whatsapp 019 9656008 . #detox  #fasteadetox  #detox  #viral  #teatox #tehkecilkankaki  #tehkecilkanpeha  #kempisperut #ramping  #perutbuncit  #boroi  #pehabesar  #kurus #misikurus  #sembelit #kurus #kuruscepat

0