Kempisperutczer Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@kurusdenganmudah_munira

RAHSIA 2 MINGGU HILANG 11KG . Orang cakap kalau jogging saja pun boleh kurus, Tapi Kak Zah dah obesiti, Jadi kena lebih sikit caranya kan? . Setiap pagi dan sebelum tidur Kak Zahra sapu SC, SC ada satu bahan penting yang boleh cairkan lemak. . Memula macam tak percaya, Tapi kalau 2 minggu saja dah turun 11kg, Hati mana tak gembira. . Nak tahu macam mana boleh berjaya? Apa tips tambahan saya guna? Whatsapp no ni segera 01121973066 Dengar2 ada promosi musim gaji. . Salam kesihatan dan kejelitaan #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KempisPerutCzer

0
@secretcorreasabah19

MASALAH PELAWASAN OK, PERUT TERUS KEMPIS . Betul kan selalunya orang yang sembelit ni perutnya buncit. . Dengan sapuan Losyen Secret Correa ni membantu masalah sembelit, ini lah salah satu manfaat Losyen SC. Penggunaan yang konsisten selama 7 HARI Masalah sembelit jadi lawas, berat turun 2 KILO Perut BUNCIT tiada lagi sukanyee kita, Rupanya usus kotor, Simpan banyak toksid dan kerak2 najis,Patutlah #Buncit ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Korang selalu sembelit? Perut Buncit? Losyen Kurus Sejuk SC kan ADA. Awak tengok gambar saya dah hilang perut buncit kat komen pertama tau :-) . #JemaahLove #KempisPerutCzer http://www.wasap.my/601131940448/Promosisc

0
@zetyanuar88

MASALAH PELAWASAN OK, PERUT TERUS KEMPIS . Betul kan selalunya orang yang sembelit ni perutnya buncit. . Dengan sapuan Losyen Secret Correa ni membantu masalah sembelit, ini lah salah satu manfaat Losyen SC. Penggunaan yang konsisten selama 7 HARI Masalah sembelit jadi lawas, berat turun 2 KILO Perut BUNCIT tiada lagi sukanyee kita, Rupanya usus kotor, Simpan banyak toksid dan kerak2 najis,Patutlah #Buncit ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Korang selalu sembelit? Perut Buncit? Losyen Kurus Sejuk SC kan ADA. Awak tengok gambar saya dah hilang perut buncit kat komen pertama tau :-) . #JemaahLove #KempisPerutCzer http://www.wasap.my/601110770524/Promosisc

0
@losyenkurussejuk_sc_wana

Ni bukan testimoni mandi dengan Losyen atau bancuh LosyenSC buat minum.๐Ÿ˜ . Jenis yang macam ni buat team kami terkezut + hati berbunga bunga ๐Ÿ˜ . Losyen ni alternatif bagi orang ๐Ÿ‘‰ yang tak boleh gune losyen panas ๐Ÿ‘‰ yang xboleh kawal selera ๐Ÿ‘‰ yang tak sempat bersenam . Eh korang tau tak ? Year End Sales Secret Correa masih berjalan tau. . Slim Tanpa Berlapar . Wasap 012-2920776 โœ”๏ธFree Postage . #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk #SecretCoffee #ajimaura #KopiViral #SecretCorrea #terapiinstagram #ootd #plussizemalaysia #cantik #kuruskanbadan #KempisPerutCzer #buncit #tipskurus #bazaarpaknil #goodnews #bisnesonlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #mesrasolat #instashopmalaysia # #LosyenSerbaguna #setberpantang #setkecantikan #setbersalin

3
@secretcorreasabah19

Jangan Beli Kalau tak bersedia nak kurus๐Ÿ˜Š . Khas buat wanita yang macam aku, Berat 149++ . Yang dulu orang macam aku ni semput nak naik tangga, Walau tingkat dua je pun๐Ÿ˜Š . Memang amik masa sikit lah, Dalam 5 ke 6 bulan gitew, Baru aku nampak perubahan. . Berapa tiub boleh dapat kesan macam gini? Jap2, korang jawab soalan aku dulu. . Sebenarnya korang nak tahu jumlah tiub yang korang patut guna untuk slim, Atau berapa banyak perubahan boleh dapat dengan Lotion SC? . Adoiii, Boleh tak korang sapu dulu, Usaha dulu, Bertindak, baru tanya soalan2 yang pak Google pun susah nak trace jawapan๐Ÿ˜ . Oklah aku jujur ya, Aku tak kira berapa tiub aku dah lumur #KempisPerutCzer ni, Yang aku target, Berat aku mesti capai 2 angka saja bila aku konsisten ๐Ÿ˜Š . First untuk kesihatan, Cantik pun aku nak juga, Giler apa, Korang bitau aku, Perempuan mana tak suka cantik๐Ÿ˜„ . Diet? Off course lah, Dah Berat 100++ beb, Lainlah berat korang bawah 50-60 kg je, Tak perlu diet ketat sangat. . Aku memang stop garam, Gula dan santan, Sesekali hujung minggu aku bedal juga, Tapi lepas tu bergelen2 air masak aku telan๐Ÿ˜‚ . Sehari berapa kali Sapu? Aku memang langgar aturan, Nak cepatkan, Sehari tak pernah lupa Sapu, Kadang2 4 Atau 5 kali๐Ÿ˜ฑ . Kalau tak takkan berat aku yang 149.90 kg boleh sikit lagi nak 2 angka tuh๐Ÿ˜ . Malas nak cerita Banyak, Ni gambar aku masa sebelum guna tu. . Gambar sekarang makin comel kan? Malu arrr๐Ÿ˜œ Tengoklah kat komen pertama, Kita gambar dengan Kak Zai, Monster Stokis kita tu tau tau. . Silalah mimpikan kita malam ni, Eh salah plak,๐Ÿ˜ Mimpilah diri sendiri dengan perubahan yang korang nak. . Tapi tapi kan, Kalau tak Sapu #LotionKurusSejuk Secret Correa, Mimpi tinggal mimpi sajalah๐Ÿ˜ƒ #JemaahLove #SlimTanpaUbat #LosyenKurusSejuk

0
@zetyanuar88

Jangan Beli Kalau tak bersedia nak kurus๐Ÿ˜Š . Khas buat wanita yang macam aku, Berat 149++ . Yang dulu orang macam aku ni semput nak naik tangga, Walau tingkat dua je pun๐Ÿ˜Š . Memang amik masa sikit lah, Dalam 5 ke 6 bulan gitew, Baru aku nampak perubahan. . Berapa tiub boleh dapat kesan macam gini? Jap2, korang jawab soalan aku dulu. . Sebenarnya korang nak tahu jumlah tiub yang korang patut guna untuk slim, Atau berapa banyak perubahan boleh dapat dengan Lotion SC? . Adoiii, Boleh tak korang sapu dulu, Usaha dulu, Bertindak, baru tanya soalan2 yang pak Google pun susah nak trace jawapan๐Ÿ˜ . Oklah aku jujur ya, Aku tak kira berapa tiub aku dah lumur #KempisPerutCzer ni, Yang aku target, Berat aku mesti capai 2 angka saja bila aku konsisten ๐Ÿ˜Š . First untuk kesihatan, Cantik pun aku nak juga, Giler apa, Korang bitau aku, Perempuan mana tak suka cantik๐Ÿ˜„ . Diet? Off course lah, Dah Berat 100++ beb, Lainlah berat korang bawah 50-60 kg je, Tak perlu diet ketat sangat. . Aku memang stop garam, Gula dan santan, Sesekali hujung minggu aku bedal juga, Tapi lepas tu bergelen2 air masak aku telan๐Ÿ˜‚ . Sehari berapa kali Sapu? Aku memang langgar aturan, Nak cepatkan, Sehari tak pernah lupa Sapu, Kadang2 4 Atau 5 kali๐Ÿ˜ฑ . Kalau tak takkan berat aku yang 149.90 kg boleh sikit lagi nak 2 angka tuh๐Ÿ˜ . Malas nak cerita Banyak, Ni gambar aku masa sebelum guna tu. . Gambar sekarang makin comel kan? Malu arrr๐Ÿ˜œ Tengoklah kat komen pertama, Kita gambar dengan Kak Zai, Monster Stokis kita tu tau tau. . Silalah mimpikan kita malam ni, Eh salah plak,๐Ÿ˜ Mimpilah diri sendiri dengan perubahan yang korang nak. . Tapi tapi kan, Kalau tak Sapu #LotionKurusSejuk Secret Correa, Mimpi tinggal mimpi sajalah๐Ÿ˜ƒ #JemaahLove #SlimTampaUbat #LosyenKurusSejuk

0
@zetyanuar88

Jangan Beli Kalau tak bersedia nak kurus๐Ÿ˜Š . Khas buat wanita yang macam aku, Berat 149++ . Yang dulu orang macam aku ni semput nak naik tangga, Walau tingkat dua je pun๐Ÿ˜Š . Memang amik masa sikit lah, Dalam 5 ke 6 bulan gitew, Baru aku nampak perubahan. . Berapa tiub boleh dapat kesan macam gini? Jap2, korang jawab soalan aku dulu. . Sebenarnya korang nak tahu jumlah tiub yang korang patut guna untuk slim, Atau berapa banyak perubahan boleh dapat dengan Lotion SC? . Adoiii, Boleh tak korang sapu dulu, Usaha dulu, Bertindak, baru tanya soalan2 yang pak Google pun susah nak trace jawapan๐Ÿ˜ . Oklah aku jujur ya, Aku tak kira berapa tiub aku dah lumur #KempisPerutCzer ni, Yang aku target, Berat aku mesti capai 2 angka saja bila aku konsisten ๐Ÿ˜Š . First untuk kesihatan, Cantik pun aku nak juga, Giler apa, Korang bitau aku, Perempuan mana tak suka cantik๐Ÿ˜„ . Diet? Off course lah, Dah Berat 100++ beb, Lainlah berat korang bawah 50-60 kg je, Tak perlu diet ketat sangat. . Aku memang stop garam, Gula dan santan, Sesekali hujung minggu aku bedal juga, Tapi lepas tu bergelen2 air masak aku telan๐Ÿ˜‚ . Sehari berapa kali Sapu? Aku memang langgar aturan, Nak cepatkan, Sehari tak pernah lupa Sapu, Kadang2 4 Atau 5 kali๐Ÿ˜ฑ . Kalau tak takkan berat aku yang 149.90 kg boleh sikit lagi nak 2 angka tuh๐Ÿ˜ . Malas nak cerita Banyak, Ni gambar aku masa sebelum guna tu. . Gambar sekarang makin comel kan? Malu arrr๐Ÿ˜œ Tengoklah kat komen pertama, Kita gambar dengan Kak Zai, Monster Stokis kita tu tau tau. . Silalah mimpikan kita malam ni, Eh salah plak,๐Ÿ˜ Mimpilah diri sendiri dengan perubahan yang korang nak. . Tapi tapi kan, Kalau tak Sapu #LotionKurusSejuk Secret Correa, Mimpi tinggal mimpi sajalah๐Ÿ˜ƒ #JemaahLove #SlimTampaUbat #LosyenKurusSejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

Awak dalam pantang bersalin? Risau perut Masih belum rata? Anak menyusu tak boleh diet? Boleh lah jadi Macam customer kak Zai ni, happy guling2 atas katil sambil dodoikan baby๐Ÿ˜Š Dia dah dapat berat badan sebelum pregy, baru sebotol je guna #KempisPerutCzer ni wokay. Masa order dulu, sekali 4 botol dia borong, sebab nak dapat pakej super #Jimat dan tak mahu stok terputus. Korang pun boleh juga nak guling 99 kali lepas ni, Tak roboh lah katil tu, Awak kan dah slim masa tuh๐Ÿ˜„ Whatsapp Kat sini untuk perut kembali rata selepas bersalin +6011-21973066 #JemaahLove #SayNoToObesiti

0
@kurusdenganmudah_munira

SENGGUGUT SETIAP BULAN Setiap kali itu juga kita akan ambil ubat tahan sakit di mana ia akan memberikan kesan jangka panjang kepada tubuh tanpa kita sedar . Sampai bila kita perlu ambil ubat tahan sakit? . Jika tak ambil bagaimana pula kita lakukan rutin seharian terutama bagi wanita berkerjaya, para ibu yang sentiasa sibuk melayan anak-anak dan menguruskan hal rumahtangga, serta pelajar-pelajar yang padat dengan aktiviti harian. . Alhamdulillah. Degan adanya lotion #KempisPerutCzer ramai dikalangan wanita kini bebas dari memakan ubat. . SC bukan saja mampu mengurangkan berat badan, ia juga boleh menyelesaikan masalah wanita. Wasap 011-21973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

[SC VIRAL ] STRECHMARK TOLONG "PERGI" !!!! ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฏ Strechmark dan wanita berpisah tiada !!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Strechmark sngt terkesan pada paha dan lengan.๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€. Pasti keyakinan KURANG bila terdapat kesan pada anggota badan. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kali ini pasti TERUJA HABIS bila sis menggunakan Losyen Sc untuk hilangkan Strechmark โ€ผโ€ผ . Whatsapp 01121973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #Strechmark #KempisPerutCzer

0
@qira_anuar

LOSYEN KURUS SEJUK BERKOLAGEN & MULTIFUNGSI #1 DI MALAYSIA - KO ADO ?? 11 bulan "menternak" lemak lepas tu berazam gigih nak kurus di bulan puasa bila dah surut tiba pulak hari raya lepas je raya berat naik bagai dipam2 takkan nak tunggu bulan puasa tahun depan untuk kurus semula? sekarang pun boleh kurus ler dengan cara yang mudah dan selamat tak panas.. tak perlu telan pil dapatkan sebotol losyen kurus SEJUK SECRET CORREA diperkaya dengan kolagen asli kurus dapat.. kulit cantik pun dapat whatsapp 0188720203 Year end sale rm 91+RM8 postage N/P RM 130 #jemaahlove #kempisperutczer #losyenkurussejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

Dulu saya agak berisi Nak beli seluarpun susah Baju semua saiz XXL Setelah cuba produk ajaib ni Terus berubah ke Saiz M Bestnya seluar lama dah muat semula Syukur..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom cuba WhatApps:+601121973066 WhatApps:+601121973066 WhatApps:+601121973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #kempisperutczer #PahaKecil

0
@losyen_kurus_syamayasenin

==================================== SAPUAN AJAIB HILANGKAN 4 INCI !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ==================================== โ˜บ๐Ÿ˜Š bukan sekadar menghilang 4 inci LEMS, sapuan ajaib losyen SC mampu menyurutkan bengkak kena sengat lebah..haaaaa...multifunction tauuu... TAK RUGIII, UNTUNG BERGANDA... 1 rumah, 1 LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA โ˜บ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ SEKARANG TENGAH DISKAUN ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ Whatsapp whatsapp whasapp : Kak Syam Www.wasap.my/601112536903 LIKE KOMEN & SHARE sekiranya anda merasakan ianya bermanfaat utk anda dan org lain juga. Semoga info ini dptlah serba sedikit membantu mereka diluarsana, semoga dgn niat kita Nak membantu org diluarsana Allah utuskan rezeki bantuanNya kepada kita.. #JemaahLove #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KempisPerutCzer

0
@losyen_kurus_syamayasenin

Zai: MASALAH PELAWASAN OK, PERUT TERUS KEMPIS . Betul kan selalunya orang yang sembelit ni perutnya buncit. . Dengan sapuan Losyen Secret Correa ni membantu masalah sembelit, ini lah salah satu manfaat Losyen SC. Penggunaan yang konsisten selama 7 HARI Masalah sembelit jadi lawas, berat turun 2 KILO Perut BUNCIT tiada lagi sukanyee kita, Rupanya usus kotor, Simpan banyak toksid dan kerak2 najis,Patutlah #Buncit ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Korang selalu sembelit? Perut Buncit? Losyen Kurus Sejuk kan ada. . #JemaahLove #KempisPerutCzer #SecretCorreaKulai

0
@losyensejuk_secretcorrea

MASALAH PELAWASAN OK, PERUT TERUS KEMPIS . Betul kan selalunya orang yang sembelit ni perutnya buncit. . Dengan sapuan Losyen Secret Correa ni membantu masalah sembelit, ini lah salah satu manfaat Losyen SC. Penggunaan yang konsisten selama 7 HARI Masalah sembelit jadi lawas, berat turun 2 KILO Perut BUNCIT tiada lagi sukanyee kita, Rupanya usus kotor, Simpan banyak toksid dan kerak2 najis,Patutlah #Buncit ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Korang selalu sembelit? Perut Buncit? Losyen Kurus Sejuk SC kan ADA. www.wasap.my/60174006295 . #JemaahLove #KempisPerutCzer #SecretCorreaLotion

0
@kurusdenganmudah_munira

AKIBAT ASYIK SAPU LOSYEN SC๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡. . . Macam tak percaya tengok bila customer setia #losyensc share gambar ini. . . Dah mau nye tak percaya, bila tengok gambar lepas ada anak lagi slim & cun compare masa belum ada anak. Yg best bole dpt badan kurus persis anak dara pulak tu even dah anak 2๐Ÿ˜€. . . Slim bukan saja utk nampak lebih cantik, tapi juga utk lebih sehat & pergerakan lebih cargas๐Ÿ˜. . . Sapu2 Dah Kurus Best ke best kan๐Ÿ˜˜. . . Wassap Sis sekarang ke 011-21973066 utk harga promosi & teknik sapuan ajaib kami๐Ÿ˜˜. . . #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KempisPerutCzer

0
@secretcorrea_kuantan

MASALAH PELAWASAN OK, PERUT TERUS KEMPIS . Betul kan selalunya orang yang sembelit ni perutnya buncit. . Dengan sapuan Losyen Secret Correa ni membantu masalah sembelit, ini lah salah satu manfaat Losyen SC. Penggunaan yang konsisten selama 7 HARI Masalah sembelit jadi lawas, berat turun 2 KILO Perut BUNCIT tiada lagi sukanyee kita, Rupanya usus kotor, Simpan banyak toksid dan kerak2 najis,Patutlah #Buncit ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Korang selalu sembelit? Perut Buncit? Losyen Kurus Sejuk SC kan ADA. Awak tengok gambar saya dah hilang perut buncit kat komen pertama tau :-) . #JemaahLove #KempisPerutCzer #Secretcorreakuantan

0
@zetyanuar88

#sharingiscaring Momokan buat mereka yang mengatakan GEMUK DAGING susah nak kurus. Siapa sangka dengan SC ni si gemuk daging berkurang 5kg sebulan. Asalkan namanya lemak, SC is the best sebab SC ni alergic lemak. Sapulah..sapulah..sapulah.. In shaa Allah tahun baru nanti awaklah yang paling gojes. Tak percaya? Wajib percaya taw ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ Salam kesihatan dan kejelitaan #JemaahLove #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KempisPerutCzer

0
@losyenkurussejuk_sc_wana

. InsyaaAllah.. Losyen Sejuk SC dapat bantu masalah2 berkaitan lemak berlebihan.. malah dpt menganjalkan dan mencantikkan kulit, khasiat dari kolagen bunga matahari.. . Alhamdulillah๐Ÿ‘FREE POSTAGE . Order: ๐Ÿ“ฒ012-2920776 . #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk #SecretCoffee #ajimaura #KopiViral #SecretCorrea #terapiinstagram #ootd #mesrasolat #plussizemalaysia #cantik #kuruskanbadan #KempisPerutCzer #buncit #tipskurus #bazaarpaknil #bisnesonlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #mesrasolat #instashopmalaysia #LosyenSerbaguna #setberpantang #setkecantikan #setbersalin

9
@secretcorreasabah19

MASALAH PELAWASAN OK, PERUT TERUS KEMPIS . Betul kan selalunya orang yang sembelit ni perutnya buncit. . Dengan sapuan Losyen Secret Correa ni membantu masalah sembelit, ini lah salah satu manfaat Losyen SC. Penggunaan yang konsisten selama 7 HARI Masalah sembelit jadi lawas, berat turun 2 KILO Perut BUNCIT tiada lagi sukanyee kita, Rupanya usus kotor, Simpan banyak toksid dan kerak2 najis,Patutlah #Buncit ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Korang selalu sembelit? Perut Buncit? Losyen Kurus Sejuk SC kan ADA. Awak tengok gambar saya dah hilang perut buncit kat komen pertama tau :-) . #JemaahLove #KempisPerutCzer #SecretCorreaKlang

0
@zetyanuar88

MASALAH PELAWASAN OK, PERUT TERUS KEMPIS . Betul kan selalunya orang yang sembelit ni perutnya buncit. . Dengan sapuan Losyen Secret Correa ni membantu masalah sembelit, ini lah salah satu manfaat Losyen SC. Penggunaan yang konsisten selama 7 HARI Masalah sembelit jadi lawas, berat turun 2 KILO Perut BUNCIT tiada lagi sukanyee kita, Rupanya usus kotor, Simpan banyak toksid dan kerak2 najis,Patutlah #Buncit ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Korang selalu sembelit? Perut Buncit? Losyen Kurus Sejuk SC kan ADA. Awak tengok gambar saya dah hilang perut buncit kat komen pertama tau :-) . #JemaahLove #KempisPerutCzer #SecretCorreaKlang

0
@mudah_nak_kurus

LOSYEN KURUS SEJUK BERKOLAGEN & MULTIFUNGSI #1 DI MALAYSIA - KO ADO ?? 11 bulan "menternak" lemak lepas tu berazam gigih nak kurus di bulan puasa bila dah surut tiba pulak hari raya lepas je raya berat naik bagai dipam2 takkan nak tunggu bulan puasa tahun depan untuk kurus semula? sekarang pun boleh kurus ler dengan cara yang mudah dan selamat tak panas.. tak perlu telan pil dapatkan sebotol losyen kurus SEJUK SECRET CORREA diperkaya dengan kolagen asli kurus dapat.. kulit cantik pun dapat whatsapp 018.2634546 whatsapp 018.2634546 #jemaahlove #kempisperutczer #losyenkurussejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

#sharingiscaring Momokan buat mereka yang mengatakan GEMUK DAGING susah nak kurus. Siapa sangka dengan SC ni si gemuk daging berkurang 5kg sebulan. Asalkan namanya lemak, SC is the best sebab SC ni alergic lemak. Sapulah..sapulah..sapulah.. In shaa Allah tahun baru nanti awaklah yang paling gojes. Tak percaya? Wajib percaya taw ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ Salam kesihatan dan kejelitaan #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #kempisperutczer

0
@kurusdenganmudah_munira

RAHSIA BERAT 100++ KILO TURUN DENGAN MUDAH Nak tahu apa rahsia mereka Tukar saiz xxl ke L dengan mudah? Mereka konsisten sapu #LosyenKurusSejukSC Selain diet yang seimbang dan exersice Mereka tidak sapu sebotol losyen sc saja ya, tapi berterusan sampai dapat berat ideal yang diinginkan. Saya yakin anda pun boleh seperti mereka Yang penting anda ada kesungguhan dan konsisten guna produk. Tak perlu telan pil Hanya sapu saja kurus dengan cara yang paling SELAMAT. Promosi masih berlangsung Dapatkan 2 -3tiub hari ini harga super JIMAT & UNTUNG. Whatsapp Nira 011-21973066 ๐Ÿ˜ #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KelvinZahri #DietSihat #KempisPerutCzer

0
@kurus.cepat

3
@losyenkurussejuk_sc_wana

3 TAHUN KEKAL SEBAGAI LOSYEN KURUS YANG BERTAKHTA NO #1 DIPASARAN Anda mempunyai masalah Berat badan melampau? Anda mempunyai masalah gemuk geleber? Anda mempunyai masalah selera makan xkurang2? Anda mempunyai masalah nak TURUN berat badan? . Inilah jawapannya๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š 012-2920776 . #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk #SecretCoffee #ajimaura #KopiViral #SecretCorrea #terapiinstagram #ootd #plussizemalaysia #cantik #kuruskanbadan #KempisPerutCzer #buncit #tipskurus #bazaarpaknil #goodnews #bisnesonlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #mesrasolat #instashopmalaysia #like4like #LosyenSerbaguna #setberpantang #setkecantikan #setbersalin

0
@yamies_trusted_seller

BENGKUNG MODEN 3 IN 1 โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” . . . ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ . Sesuai untuk : 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang 7) Mengurangkan sakit pinggang 8) Mengurangkan slipdisc #kkm #zumba #jururawatmalaysia #munafieslimmingpant #ibuberpantang #pantang #breasfeeding #menyusu #hospital #gurumalaysia #bengkungmodern #ibubekerja #ibumengandung #ibumenyusu #bersalinczer #kempisperutczer #bengkungbersalin #korset #wanitamalaysia #wanitamelayu #malaysiaonlineshope #bazarpaknilprodukkecantikan #setberpantang #poskeindonesia #slipdisc #sakitpingganghilang

0
@yamies_trusted_seller

BENGKUNG MODEN 3 IN 1 โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” . . . ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ . Sesuai untuk : 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang 7) Mengurangkan sakit pinggang 8) Mengurangkan slipdisc #kkm #zumba #jururawatmalaysia #munafieslimmingpant #ibuberpantang #pantang #breasfeeding #menyusu #hospital #gurumalaysia #bengkungmodern #ibubekerja #ibumengandung #ibumenyusu #bersalinczer #kempisperutczer #bengkungbersalin #korset #wanitamalaysia #wanitamelayu #malaysiaonlineshope #bazarpaknilprodukkecantikan #setberpantang #poskeindonesia #slipdisc #sakitpingganghilang

0
@yamies_trusted_seller

BENGKUNG MODEN 3 IN 1 โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” . . . ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ . Sesuai untuk : 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang 7) Mengurangkan sakit pinggang 8) Mengurangkan slipdisc #kkm #zumba #jururawatmalaysia #munafieslimmingpant #ibuberpantang #pantang #breasfeeding #menyusu #hospital #gurumalaysia #bengkungmodern #ibubekerja #ibumengandung #ibumenyusu #bersalinczer #kempisperutczer #bengkungbersalin #korset #wanitamalaysia #wanitamelayu #malaysiaonlineshope #bazarpaknilprodukkecantikan #setberpantang #poskeindonesia #slipdisc #sakitpingganghilang

0
@yamies_trusted_seller

BENGKUNG MODEN 3 IN 1 โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” โ†”Rm45sm / Rm50ssโ†” . . . ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰wasap +60105184254๐Ÿ‘ˆ . Sesuai untuk : 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang 7) Mengurangkan sakit pinggang 8) Mengurangkan slipdisc #kkm #zumba #jururawatmalaysia #munafieslimmingpant #ibuberpantang #pantang #breasfeeding #menyusu #hospital #gurumalaysia #bengkungmodern #ibubekerja #ibumengandung #ibumenyusu #bersalinczer #kempisperutczer #bengkungbersalin #korset #wanitamalaysia #wanitamelayu #malaysiaonlineshope #bazarpaknilprodukkecantikan #setberpantang #poskeindonesia #slipdisc #sakitpingganghilang

1
@kurusdenganmudah_munira

============ DULU GENDUT KINI SADO! KAU HADO? :p ============ Ni salah seorang pengguna SETIA ๏ฟฝ #๏ฟฝSecretCorrea๏ฟฝ @ Losyen Kurus Sejuk No1 Asia . Selalunya orang lelaki ni malas nak sapu2 losyen betul? . Tapi disebabkan dia dah letakkan TARGET nak kurus.. abam chubby dah jadi abam SADO dengan penggunaan 10 tiub SC dlm tempoh 4 bulan je tau..lihat lah hasilnya. . ๐Ÿ‘‰๐ŸปSebelum 107 kg ๐Ÿ‘‰๐ŸปSelepas 78 kg ๐Ÿ‘‰๐ŸปLoss 29 kg Wooww๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tau detail? ๐Ÿ“ฒWhatsapp +6011-21973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #KempisPerutCzer #SecretCorrea

0
@secretcorreasabah19

JGN CUBA LOSYEN NIHHHHHH!!! sebab Losyen nih akan membuatkan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒปDAGU MAKIN RUNCING ๐ŸŒปPERUT MAKIN KEMPIS ๐ŸŒปPAHA MAKIN SELIM ๐ŸŒปLENGAN MAKIN MENGECIL ๐ŸŒปPARUT & SELULIT MAKIN PUDAR Ok! Sape nak cepat say SC ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ˜‰ www.wasap.my/+601131940448/sc #JemaahLove #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KempisPerutCzer

0
@secretcorrea_kluang

Lepas bersalin anak pertama Badan naik mcm pregnant semula Puas dah cuba mcm2 produk xmo turun๐Ÿ˜ข Saya suka mkn mcm2 Nak2 lg desert Saya juga peminat cheese cake๐Ÿ™ˆ Bila badan naik puas fikir cara turunkan berat Dari mkn sampai sapu2 Dah diet xjuga kurang๐Ÿ˜– Akhirnya berjumpa produk losyen kurus sejuk Mula2 macam xpercaya Mana mungkin sejuk mampu kurangkan lemak Setelah disapu Seminggu saya hilang BERAT Masalah sukar membuang akhirnya membantu saya Rupanya Secret Correa Agent Detoks terbaik Bila gastrik saya sapu Sakit perutpun saya sapu๐Ÿ‘๐Ÿป Buka itu shj selsemapun saya sapu Akhirnya dagu teruncing lah pulak Inilah penangan Secret Correa๐Ÿ™ˆ Tak cuba tak tahukan Dah cuba baru tahu๐Ÿ˜Š Whatsapp sini 01110605642 #Zuedealersahsc #TeamZueKluang #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KempisPerutCzer #Berpantang at Kluang

0
@zetyanuar88

[SC VIRAL ] STRECHMARK TOLONG "PERGI" !!!! ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฏ Strechmark dan wanita berpisah tiada !!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Strechmark sngt terkesan pada paha dan lengan.๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€. Pasti keyakinan KURANG bila terdapat kesan pada anggota badan. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kali ini pasti TERUJA HABIS bila sis menggunakan Losyen Sc untuk hilangkan Strechmark โ€ผโ€ผ . .Klik Link.โฌ‡โฌ‡ www.wasap.my/601110770524/Sc www.wasap.my/601110770524/sc #JemaahLove #LosyenKurusSejuk #KempisPerutCzer #trustseller #viral

0
@mudah_nak_kurus

[SC VIRAL ] STRECHMARK TOLONG "PERGI" !!!! ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฏ Strechmark dan wanita berpisah tiada !!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Strechmark sngt terkesan pada paha dan lengan.๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€. Pasti keyakinan KURANG bila terdapat kesan pada anggota badan. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kali ini pasti TERUJA HABIS bila sis menggunakan Losyen Sc untuk hilangkan Strechmark โ€ผโ€ผ . .Klik Link.โฌ‡โฌ‡ www.wasap.my/60182634546/Sc #JemaahLove #LosyenKurusSejuk #KempisPerutCzer #viral

0
@kurusdenganmudah_munira

[SC VIRAL ] STRECHMARK TOLONG "PERGI" !!!! ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฏ Strechmark dan wanita berpisah tiada !!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Strechmark sngt terkesan pada paha dan lengan.๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€. Pasti keyakinan KURANG bila terdapat kesan pada anggota badan. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kali ini pasti TERUJA HABIS bila sis menggunakan Losyen Sc untuk hilangkan Strechmark โ€ผโ€ผ . .Klik Link.โฌ‡โฌ‡ www.wasap.my/601121973066/Sc www.wasap.my/601121973066/sc #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #KempisPerutCzer #trustseller #viral

0
@kurusdenganmudah_munira

BARU LEPAS BERSALIN ? NAK SLIM SEBELUM NAIK KERJA? NAK PRODUK YANG TAK MENGGANGU PENYUSUAN BABY? Ini lah masa paling sesuai untuk anda guna losyen kurus yang boleh menghilangkan strech mark serta mencantikan dan firm kan perut anda. Tempoh berpantang adalah masa terbaik dan paling mudah untuk kita pulihkan dan kembalikan berat badan ke berat ideal. Tak percaya? Bacalah sendiri feedback dari customer SC.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ WAJIB CUBA JIKA NAK KEKAL LANGSING SELEPAS BERSALIN๐Ÿ˜„ Anda baru lepas bersalin? berpantang pula 44 hari, Masa dalam pantang mesti nak berurut, bertungku, berbengkung, Betul? Tujuan nya? โœ… Nak firmkan semula b0dy yang dah mengelebeh, โœ… Nak hilangkan lemak di peha dan lengan โœ… Nak kempiskan perut โœ… Menghilangkan strech mark. โœ… Nak kembalikan berat badan yang ideal Orang yang dah lama bersalin boleh guna juga Kak Zai? Boleh sangat, Asalkan anda ada banyak sangat lemak yang bertepek Kat badan tu๐Ÿ™Š Sebab Kak Zai sendiri pun guna, ia amat lah berkesan. Kami ada ramai testimoni dari pengguna selepas bersalin. Lain2 testimoni boleh click > http://buff.ly/2gbx7h6 kami cuba dapatkan feedback dari pengguna dan mereka sangat teruja dengan secret correa. Mereka kata sungguh tak sangka secret correa bukan sahaja menghilangkan strech mark malahan ia juga mampu mencantik dan melicinkan kulit. Anda cuba sendiri , anda akan tahu kesan nya. Whatsapp nira atau tinggalkan no whatsapp di ruang komen,.TQ๐Ÿ˜ โ˜Ž 011-21973066 Salam kesihatan dan kejelitaan. #JemaahLove #TeamNiraAwesome #KempisPerutCzer #BisnesDihujungJari

0
@kurusdenganmudah_munira

Pakai bekung sapu losyen SC esok buka tengok2 perut flat terus ๐Ÿ˜ Sejuk tak rasa apa pun..๐Ÿ˜‚ Banyak tanya tak mo... meh tekan no wasap akak>> 01121973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #secretcorrea #kempisperutczer

0
@secretcorrea_temerlohpahang

Pakai bekung sapu losyen SC esok buka tengok2 perut flat terus ๐Ÿ˜ Sejuk tak rasa apa pun..๐Ÿ˜‚ Banyak tanya tak mo... meh tekan no wasap akak>> 012-9978311 #TEAMIZZASC #LosyenKurusSejuk #secretcorrea #kempisperutczer

0
@secretcorreasabah19

Pakai bekung sapu losyen SC esok buka tengok2 perut flat terus ๐Ÿ˜ Sejuk tak rasa apa pun..๐Ÿ˜‚ Banyak tanya tak mo... meh tekan no wasap akak>> 01131940448 #JemaahLove #LosyenKurusSejuk #secretcorrea #kempisperutczer

0
@secretcorrea_emma

CZER PUN BOLEH KEMPIS Mereka kata bersalin czer susah nak #Kempiskan kembali perut yang mengeleber dan berlipat2. Finally #KempisPerutCzer secret Correa membuktikan. Hanya yang konsisten akan berjaya, Yang gagal pula tidak pernah mencuba. Whatsapp "nak kempis" ke +601114109381 untuk grab harga licin gudang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ #Secretcorrea #losyenkurussejuk

2
@losyenkurussejuk_sc_wana

*LOSYEN KURUS SEJUK SC* . . *KERJA UTAMANYA:*๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ”Menjadikan orang gemuk kepada kurus โœ”Menjadikan dagu nampak rucing โœ”Menghilangkan stretchmarks โœ”Melawaskan proses 'pembuangan'๐Ÿšฝ โœ”Menghilangkan sengal2 badan โœ”Membuang angin dalam badan๐Ÿ’จ โœ”Mengurangkan rasa stress โœ”Melegakan sakit kepala๐Ÿ’† โœ”Menghalus dan melembutkan kulit โœ”Melegakan batuk n sesak dada โœ”Melegakan gatal hidung akibat resdung โœ”Melegakan kegatalan ekzema kulit๐Ÿ‘ถ โœ”Melancarkan peredaran darah โœ”Melegakan senggugut โœ”Sesuai utk warga tua yg mempunyai masalah sakit lutut dan sendi๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ต . . Nasihat kita. Jangan berani cuba2 kalau anda tidak percaya !! Takut nanti anda terr 'kuruss' tanpa sengaja๐Ÿ˜‰ . .Year End Sale tinggal 26 hari jer lagi๐Ÿ˜ฑ . Admin: 0122920776 . #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk #SecretCoffee #ajimaura #KopiViral #SecretCorrea #terapiinstagram #ootd #plussizemalaysia #cantik #kuruskanbadan #KempisPerutCzer #buncit #tipskurus #bazaarpaknil #goodnews #bisnesonlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #mesrasolat #instashopmalaysia #like4like #LosyenSerbaguna #setberpantang #setkecantikan #setbersalin

0
@taanishas_organic

๐Ÿ’žSEJUK NYAMAN JE! TAPI HANDAL CAIRKAN LEMAK DI BAHAGIAN BADAN. TERLALU RAMAI SUDAH BUKTIKAN . ๐Ÿ’žPALING BEST, MAKIN SAPU MAKIN ANJAL KULIT KITA (KHASIAT KOLAGEN MINYAK BUNGA MATAHARI) ... HALUS, LICIN BAK SUTERA CHINA.. . ๐Ÿ’žDARI BABY - DEWASA BOLEH GUNA UTK MERAWAT PELBAGAI MASALAH DI ANGGOTA BADAN. . ๐Ÿ’žTAK PERLU MAKAN UBAT UNTUK SLIM SIHAT. SAPU LUARAN KULIT DGN TEKNIK KEJUT LEMAK(KHAS UTK PEMBELI LOSYEN SAHAJA) . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0176294737 . #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk #SecretCoffee #SecretCorrea #ootd #plussizemalaysia #cantik #kuruskanbadan #KempisPerutCzer #buncit #tipskurus #goodnews #bisnesonlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #mesrasolat #instashopmalaysia #like4like #LosyenSerbaguna #setberpantang #setkecantikan #setbersalin

1
@zetyanuar88

Amalkan SC Masa peknen. Takda Strechmark lepas bersalin. Wowww! ๐Ÿ˜ฑ "anak keluaq besaq n montel gak. Tak kurus pon diaaa ๐Ÿ˜‚" -sis shima- Asyukk la mama. Dapat pakej anak montel lagii tau. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Alhamdulillah . Jom mommy2. Nak bersecret correa terus rojer ceq naaaa. Alang2 ada tips ni, why not apply awal2 ๐Ÿ™Š "Bukan Janji Tapi Pasti" whatsaap 011-10770524 #JemaahLove #LosyenKurusSejuk #KempisPerutCzer #dropshipdiperlukan

0
@kurusdenganmudah_munira

Mereka kata bersalin czer susah nak #Kempiskan kembali perut yang mengeleber dan berlipat2. Finally #KempisPerutCzer secret Correa membuktikan. Hanya yang konsisten akan berjaya, Yang gagal pula tidak pernah mencuba. Whatsapp "nak kempis" ke +6011-21973066 untuk grab harga licin gudang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ #JemaahLove #TeamNiraAwesome #losyenkurussejukserbaguna

0
@secret_correa_nurul

[ VIRAL]TRUSTSELLER LOSYEN KURUS SINCE 2015 . KORANG PERNAH NAMPAK LOSYEN #SIBIRU ATAUPUN DIGELAR LOSYEN SEJUTA RAHMAT. . SAPU2 BUANG LEMAK SAPU2 SINGKIR TOKSIN SAPU2 HILANG SEMBELIT SAPU2 KULIT CANTIK . INILAH DIA LOSYEN #SECRETCORREA " BUKAN JANJI TAPI SGT PASTI" . #berlariterus #usahawanlosyenkurus #kuruskanbadan #kurustanpaubat #losyenkurussejuk #bukanjanjitapipasti #slimming #viral #diet #dietatkin #kevinzahari #secretcoffee #slimmimgcoffee #SCSurvivorsTrillionsEmpire #sclovers #kempisperutczer #Lotionviral #losyensejuk #kopiviral #syukurselalu #kopiputihbadan #Anugerahhijabimestika #hijabfesyen #utusankarya #selebriti #artis #diva

11
@as_secretcorrea.gombak

Mohon maaf diatas kesilapan TESTIMONI ini . . Kami tak sangka selepas lumur #KempisPerutCzer beliau terpaksa menanggung segala kesan tindakbalas tu. . ๐Ÿ˜ณ . . . . . . . . . . . . . . BEZA KAN? . Tenang dan mudah nak bernafas, Tak perlu tahan nafas untuk ambik gambar. . BUkan setakat lengan, Perut dagu semua dah hilang LEMAK. . Amacam? Teruja? korang seronok sampai bayang ni badan korang kan? . Meh ler wassap As Nak bagi promo hari ni ๐Ÿ“ž0173932318 ๐Ÿ˜‰ #JemaahLove Together we grow and success #magnetrezeki #teamsupport

0
@kurusdenganmudah_munira

Amalkan SC Masa peknen. Takda Strechmark lepas bersalin. Wowww! ๐Ÿ˜ฑ "anak keluaq besaq n montel gak. Tak kurus pon diaaa ๐Ÿ˜‚" -sis shima- Asyukk la mama. Dapat pakej anak montel lagii tau. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Alhamdulillah . Jom mommy2. Nak bersecret correa terus rojer ceq naaaa. Alang2 ada tips ni, why not apply awal2 ๐Ÿ™Š "Bukan Janji Tapi Pasti" whatsaap 011-21973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #KempisPerutCzer #dropshipdiperlukan

0
@kurusdenganmudah_munira

AKAK KATEGORI LEMAK DAGING. . Jangan risau, Gemuk daging ke, Gemuk air ke, Semua ada perubahan bila sapu SC. . Kak Zaza happy betul, Hobi sekarang asyik tengok cermin saja, Sebab ada saja perubahan pada tubuh badan. . Walau perubahan nya sedikit, Tapi akak teruja, Kerana sebelum ni walau ambil produk apa pun tiada perubahan. . Sebab tu akak berani order sekali 2 botol, Nak grab harga promosi yang jimat berganda2 ni. . Semoga semua customers SC sentiasa sabar dan konsisten menyapu SC, Insya-allah perubahan demi perubahan akan anda miliki. Nak slim sebelum tahun baru, Jom Whatsapp 01121973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KempisPerutCzer #DietSihat

2
@kurusdenganmudah_munira

Ni cust kita yang Berat dia 100++, zmira nama dia๐Ÿ˜Š โˆš Dia tumpukan perut saja sapu SC, rupanya bahagian lain pun cair sekali โˆš tapi Zmira memang positif, peduli org nak cakap apa, Dia teruskan saja, sebab Dia pakai sebotol dah nampak kesan, Dia teruskan sampai 10 botol, memang betul2 kurus, sampai adik2 ckp jgn sapu lagi๐Ÿ˜ƒ kurus sangat x cantik๐Ÿ˜ฌ โˆš Dia x exercises, diet pun xde โˆš Dia positif sangat, jadi tidak ada yang mustahil untuk anda kurus juga jika berat 100++ ya. Semoga berjaya #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #KempisPerutCzer Whatsapp +01121973066

0
@kurusdenganmudah_munira

Fuhhh pengsan sekejap tengok la ni apa dah jadi๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Akak bukan Sedih, Tapi terharu๐Ÿ˜‰ 3 bulan dia CABAR diri konsisten lumur #KempisPerutCzer Ku yang dulu bukanlah yang Sekarang, Dulu comel saja, Sekarang comel gila๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ Whatsapp kita wokay www.wasap.my/601121973066 #JemaahLove #TeamNiraAwwesome #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #DaguRuncing

0
@kurusdenganmudah_munira

9/10 wanita yang konsisten lumur SC telah dapat sarung kembali baju di awal2 berkahwin. . Ubah saiz BADAN anda, Bukan menambah saiz BAJU anda, nak ubah dengan mudah. dan selamat gunalah Lotion kurus Sejuk secret correa ๐Ÿ˜. . Mereka yang konsisten Sapu SC berkata produk ini telah bantu mereka turunkan berat badan sebanyak 5kg hingga ke 30kg. . In Shaa Allah anda pulak akan menjadi testimoni seterusnya. . Jom. Cantik, Slim di tahun 2018๐Ÿ˜ . Jom whatsapp Nira di http://www.wasap.my/+601121973066/TukarSaizBaju . #JemaahLove #SecretCorreaKlang #LosyenKurusSejuk #KopiViral #KempisPerutCzer

0
@linda_kosmetik_murah

Wanita comel yang #Berat berlebihan, Kebiasaannya menghadapi masalah tumit kaki sakit bila berdiri lama atau berjalan kan? . Rasai semula nikmat berdiri dan berjalan dengan selesa dan penuh keyakinan bila semua #Lemak telah dicairkan. . Sekarang tiup angin pun dah macam nak terbang badan, Ringan sangat, Hahaha. . Bila #Perut dah kempis dan pinggang dah susut, Begitulah kesannya. #SecretcorreaKlang #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk

0
@losyenkurus_secret_correa

๐Ÿ’žSEJUK NYAMAN JE! TAPI HANDAL CAIRKAN LEMAK DI BAHAGIAN BADAN. TERLALU RAMAI SUDAH BUKTIKAN . ๐Ÿ’žPALING BEST, MAKIN SAPU MAKIN ANJAL KULIT KITA (KHASIAT KOLAGEN MINYAK BUNGA MATAHARI) ... HALUS, LICIN BAK SUTERA CHINA.. . ๐Ÿ’žDARI BABY - DEWASA BOLEH GUNA UTK MERAWAT PELBAGAI MASALAH DI ANGGOTA BADAN. . ๐Ÿ’žTAK PERLU MAKAN UBAT UNTUK SLIM SIHAT. SAPU LUARAN KULIT DGN TEKNIK KEJUT LEMAK(KHAS UTK PEMBELI LOSYEN SAHAJA) . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 013-5303761 . #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk #SecretCoffee #ajimaura #KopiViral #SecretCorrea #terapiinstagram #ootd #plussizemalaysia #cantik #kuruskanbadan #KempisPerutCzer #buncit #tipskurus #bazaarpaknil #goodnews #bisnesonlinemalaysia #malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #mesrasolat #instashopmalaysia #like4like #LosyenSerbaguna #setberpantang #setkecantikan #setbersalin

3
@mudah_nak_kurus

RASA BERBALOI BELI LOTION KURUS SC. . Happy hanya Allah yang Tahu, Baju yang ketat di #Perut dah longgar bila disarung. . Kan dah bagitahu, Kadang-kadang badan u olls dah ideal beratnya, Cuma Perut saja yang #Buncit . Itulah yang nampakkan kita ni #Gemuk dan lebih tua dari usia, Sekarang lebih yakin kan? Anda boleh tampil slim dan bebas dari lemak yang dah lama bertepek tu? . Barulah bila dukong Anak, Orang sangkakan "Adik", Ahakss :-) #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

[VIRAL ]BILA SET PRODUK "BERGABUNG"..!!!.๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚ . Tu diaa... !! sis dah hilang bnyak KILO sejak guna set dari Secret Correa nihhh..!!! ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป Ingatkan sama seperti produk di pasaran. Ternyata Set Secret Correa nie bukan biasa-biasa punya!! WOW!!!๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ #KempenNyahToksin . ๐ŸŒธNAK ORDER #KEMPENNYAHTOKSIN MCM SIS KITA NIE...?โ€ผ . ๐Ÿ‘‰๐ŸผWhatsapp 011-21973066 . . ๐ŸŽ‰NIKMATI HARGA PROMOSI YEAR END SALE !!! Penjimatan bukan biasa-biasa ๐ŸŽ‰ . Wasap 011-21973066 . #secretcorreamalaysia #agentwanted #sclovers #trustseller #kempenNyahToksin #viral #kempisperutczer #losyenkurussejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

[SC OH SC ] 'SAKA LEMAK' DEGIL HILANG PERGI MANA...?๐Ÿค”๐Ÿค” . Pasti sis kita teruja bila HILANG 10KG dalam 10 HARI ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Biar gambar berbicara.๐Ÿ‘‡๐Ÿป.Losyen Secret Correa memang gila-gila BAKAR LEMAK !!! . Kau rasa......๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿค“ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐ŸปTakkan nak tengok jer..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Teruja tak bila tgk sis berjaya BAKAR LEMAK DENGAN JAYANYA??? โ€ผโ€ผ . .Klik Link.โฌ‡โฌ‡ www.wasap.my/601121973066/Sc www.wasap.my/601121973066/sc #JemaahLove #TeamNiraAwesome #secretcorreamalaysia #agentwanted #sclovers #trustseller #viral #kempisperutczer #losyenkurussejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

Siapa cakap tak diet ketat tak boleh Kurus?๐Ÿ˜„ . Cuma kena logic sikit lah, Awak Rajin makan, Kena double triple rajin Sapu #LotionKurusSejuk Secret Correa :-) Itu saja #Rahsia nya๐Ÿ˜‰ Bukan saya buat cerita tau, Testimoni ni yg bercerita ๐Ÿ˜ Whatsapp saya di 01121973066 untuk dapat kan cara urutan exclusive untuk mempercepatkan perut kempis. #JemaahLove #TeamNiraAwesome #KempisPerutCzer

0
@kurusdenganmudah_munira

Wanita comel yang #Berat berlebihan, Kebiasaannya menghadapi masalah tumit kaki sakit bila berdiri lama atau berjalan kan? . Rasai semula nikmat berdiri dan berjalan dengan selesa dan penuh keyakinan bila semua #Lemak telah dicairkan. . Sekarang tiup angin pun dah macam nak terbang badan, Ringan sangat, Hahaha. . Bila #Perut dah kempis dan pinggang dah susut, Begitulah kesannya. #JemaahLove #TeamNiraAwesome #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk

0
@zetyanuar88

Wanita comel yang #Berat berlebihan, Kebiasaannya menghadapi masalah tumit kaki sakit bila berdiri lama atau berjalan kan? . Rasai semula nikmat berdiri dan berjalan dengan selesa dan penuh keyakinan bila semua #Lemak telah dicairkan. . Sekarang tiup angin pun dah macam nak terbang badan, Ringan sangat, Hahaha. . Bila #Perut dah kempis dan pinggang dah susut, Begitulah kesannya. #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk

0
@ayushah_shaklee

Set kurus shaklee boleh membantu anda untuk menurunkan berat badan secara sihat . . Dah hujung tahun ni ramai kan yang nak kuruskan badan? . . Nak kawen la..nak gi kenduri la..nak bertunang..semua tu lagi best dan awesome kalau boleh fit dalam baju yang kita idamkan? . . Jom kurus bersama saya dan shaklee . . Dm saya atau whatsapp ke 0162256183 untuk order . #roadtolosingweight #bridetobe #pengedarshakleeshahalam #pengedarshakleesungaibuloh #pengedarshakleeklang

2
@kurusdenganmudah_munira

============ DULU GENDUT KINI SADO! KAU HADO? :p ============ Ni salah seorang pengguna SETIA ๏ฟฝ #๏ฟฝSecretCorrea๏ฟฝ @ Losyen Kurus Sejuk No1 Asia . Selalunya orang lelaki ni malas nak sapu2 losyen betul? . Tapi disebabkan dia dah letakkan TARGET nak kurus.. abam chubby dah jadi abam SADO dengan penggunaan 10 tiub SC dlm tempoh 4 bulan je tau..lihat lah hasilnya. . ๐Ÿ‘‰๐ŸปSebelum 107 kg ๐Ÿ‘‰๐ŸปSelepas 78 kg ๐Ÿ‘‰๐ŸปLoss 29 kg Wooww๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tau detail? ๐Ÿ“ฒWhatsapp +6011-21973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #KempisPerutCzer #SecretCorrea

0
@secretcorrea_normadziah

RASA BERBALOI BELI LOTION KURUS SC. . Happy hanya Allah yang Tahu, Baju yang ketat di #Perut dah longgar bila disarung. . Kan dah bagitahu, Kadang-kadang badan u olls dah ideal beratnya, Cuma Perut saja yang #Buncit . Itulah yang nampakkan kita ni #Gemuk dan lebih tua dari usia, Sekarang lebih yakin kan? Anda boleh tampil slim dan bebas dari lemak yang dah lama bertepek tu? . Barulah bila dukong Anak, Orang sangkakan "Adik", Ahakss :-) #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk

0
@kurusdenganmudah_munira

DOUBLE CHIN TU SOROK SIKIT OI โ€œ Selalu kena tegur dengan kawan2 macam ni bila lepak sama sama ? ๐Ÿ˜” Erghh bengang betul tau tak ? Tapi jangan risau dengan bantuan losyen secret correa kami ni confirm lah lepas ni takda dah kena ejek macam tu ๐Ÿ’• Dengan hanya sapu saja dekat bahagian double chin tu in shaa Allah berkesan dengan izin-Nya. ๐Ÿ˜Œ Produk kami ni specialist GILA GILA untuk MENCAIRKAN LEMAK-LEMAK DEGIL yang ada dalam badan tu. Ish ish ish dah lah sejukโ„ jeee, nyamannn gitu bila pakai waktu nak keluar rumah bagai haa.๐Ÿ‘  Kawan kawan pun Nampak perubahan kat akak dan Adik kita sorang ni maka dengan sesungguhnya berkesan right ? ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป meh whatapps kita laju laju yer ๐Ÿ“ฒ01121973066 #JemaahLove #KempisPerutCzer #BisnesDihujungJari #LotionDagu

0
@zetyanuar88

RASA BERBALOI BELI LOTION KURUS SC. . Happy hanya Allah yang Tahu, Baju yang ketat di #Perut dah longgar bila disarung. . Kan dah bagitahu, Kadang-kadang badan u olls dah ideal beratnya, Cuma Perut saja yang #Buncit . Itulah yang nampakkan kita ni #Gemuk dan lebih tua dari usia, Sekarang lebih yakin kan? Anda boleh tampil slim dan bebas dari lemak yang dah lama bertepek tu? . Barulah bila dukong Anak, Orang sangkakan "Adik", Ahakss :-) #JemaahLove #KempisPerutCzer #LosyenKurusSejuk

0
@fatinsaat

MAAF YA, EFFENZEE BUKAN UBAT SEDUT LEMAK . . Jadi Kalau anda yang nak sapu hari ni, Esok terus dah turun 10kg memang tidak boleh. . Produk ini adalah produk alternatif bagi mereka yang alahan pada lotion #Panas Kerana dia diformulasi dengan teknik Sejuk. . . EML juga sesuai untuk mereka yang dah lama diet, Berat badan mereka dah turun, Namun bahagian #Perut #Peha dan #Lengan tetap berlemak. . . Proses pencairan ini juga berperingkat, Mengikut umur, Jantina, Gaya hidup seharian, Dan paling utama kerajinan dan konsisten anda yang lebih utama untuk mendapat result yang bagus. . . Yang penting berapa pun umur mereka, 20an, 30an mahupun 40an, Mereka tetap kelihatan lebih muda dari sebelum nya, Apabila badan dah slim kan? . Ada guna 1 botol dah berubah, Ada yang konsisten 8 botol baru dapat Berat yang diidamkam. . . Yang penting Allah tidak akan mensia-siakan usaha hambaNya. . Adakah anda testimoni #Berjaya yang seterusnya? Berangan saja tiada gunanya, Dapatkan segera dan sapu pada badan sendiri, Baru boleh bertukar wajah pada tahun baru. . #Effenzee #emllovers #effenzeemyraclelotion #effenzeefeedback #losyensejukwangi #KempisPerutCzer

0
@kurusdenganmudah_munira

. Nak kurus Nak cantik Tak susahpun Hanya sapu2 je Spt penggunani Nak transformpun masih sempat Kesan seawal 3 hari di rasai Whatsapp 011-21973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #LosyenKurusSejuk #SecretCorrea #KempisPerutCzer

0
@kurusdenganmudah_munira

Teknologi terbaru untuk KURUS. . Guna lotion pun boleh Kurus, Dan paling syok, Lotion ni sejukkk dan tiada bau menyegit orang sebelah. . Best ke best ?๐Ÿ˜„ . Jom Kurus bersama, Whatsapp +601121973066 #JemaahLove #TeamNiraAwesome #KempisPerutCzer #SayNoToObesiti

0