Kitajagakita Photos on Instagram

See related and similar tags

๐š‚๐™ด๐š…๐™ด๐™ฝ๐šƒ๐™ด๐™ด๐™ฝ(๐™ผ๐™ด๐™ฝ๐™ด๐™ผ๐š„๐™บ๐™ฐ๐™ฝ๐™ผ๐š„) *๐™บ๐™ธ๐™ฝ๐™ธ ๐™บ๐š„ ๐™ผ๐™ด๐™ฝ๐™ด๐™ผ๐š„๐™บ๐™ฐ๐™ฝ๐™ผ๐š„,๐™ณ๐™ธ ๐™ท๐š„๐™น๐š„๐™ฝ๐™ถ ๐š†๐™ฐ๐™บ๐šƒ๐š„ ๐™บ๐š„ ๐™ฟ๐™ฐ๐šƒ๐™ฐ๐™ท ๐™ท๐™ฐ๐šƒ๐™ธ,๐™ป๐™ด๐™ป๐™ฐ๐™ท ๐™ท๐™ฐ๐šƒ๐™ธ ๐™ผ๐™ด๐™ฝ๐š„๐™ฝ๐™ถ๐™ถ๐š„ ๐™ฒ๐™ธ๐™ฝ๐šƒ๐™ฐ ๐šˆ๐™ฐ๐™ฝ๐™ถ ๐š‚๐™ด๐™ป๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ๐šƒ๐™บ๐™ฐ๐™ฝ ๐™ท๐™ธ๐™ณ๐š„๐™ฟ๐™บ๐š„.... ๐™ฑ๐šข @๐™ฝ๐šˆ๐™ด๐™ป๐š‰๐™ฐ๐™ผ๐š‚ @wanzbarons @baronbrosentertainment @malaysiancover @sembang.voice @indo.musiccover @sembang.voicee @sembang_cover @budak.cover @coversong_id . . ๐šƒ๐™ฐ๐™ถ ๐šˆ๐™พ๐š„๐š ๐™ฑ๐™พ๐šˆ๐™ต/๐™ถ๐™ธ๐š๐™ป๐™ต ๐š‚๐™ท๐™ฐ๐š๐™ด & ๐™ป๐™ธ๐™บ๐™ด ๐Ÿ‘ปโค๏ธ . . . #laguviral #malaycover #malaysong #coversong #coverlaguindonesia #malaysiancover #indocover #malaycover #malaysia #kitajagakita #bebascorona #cover #explorepage #explore #exploremore #exploring #lagusedih #videosedih #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ #lagujiwangโค #lagujiwangofficial๐Ÿ’• #girlfriend #friends #family #iloveyou3000

0

Keselamatan anda adalah hak anda dan juga tanggungjawab kami. #kitajagakita #bersamamemerangicovid19 #petronmalaysia #petronfuelhappy #bandarsaujanaputra #petronbandarsaujanaputra #bsp21

0

BERGAYA SAMBIL MELINDUNGI MATA ANDA DARI SINARAN UV ๐Ÿ•ถ๏ธ rayban 100% original ๐Ÿ•ถ๏ธ 1 year warranty ๐Ÿ“ฆ free postage ๐Ÿ“ฆ postage everyday ๐Ÿš— free cod KL & Sel (selected area) ๐Ÿ’ต RM330 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 011 51602474 #christiandiororiginal #guccioriginal #fendioriginal #authenticsunglasses #raybanoriginal #raybanmalaysia #raybanaviator #raybanwayfarer #instamalaysia #igmalaysia #raybanonline #raybanmurah #bazaarpaknil #raybanoriginal #raybanmalaysia #raybanaviator #raybanwayfarer #instamalaysia #igmalaysia #raybanonline #raybanmurah #bazaarpaknil #freegift #lenscleaner #Screwdriver #limitededition #raybanlimitededition #kitajagakita #PKP #tqfrontliners #covid-19 #pleasestayathome

0

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ NEW ARRIVAL ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. . Twobuddy Plastic Restorer, Pengilat Plastik Kusam Gerenti Cantik๐Ÿ‘๐Ÿ‘. . Order online ja๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ...Klik ja link kat bio @myfinzol ,jumpa ler tu.. selamat membeli๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . #finzol #myfinzol #finzolcare #mannol #mannolmalaysia #mannolbanting #retromania2020 #retromaniamorib #retromaniagrandgathering #retromania #brocuba #siscuba #stayhome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita

0

Tips Mudah Cara Buang Lemak Peha . . 1)MINUM AIR KOSONG Air putih bukan sahaja untuk elakkan dari dehidrasi tetapi membantu tubuh membuang racun dan memproses pembakaran. . 2)MAKAN MAKANAN RENDAH KALORI Berhenti makan makanan berkalori tinggi dan berlemak. Ganti dengan sayur-sayuran, buah-buahan, yogurt dan makanan kaya serat. Makanan tak sihat tu lah punca peha anda besar. . 3)PENGAMBILAN NUTRISI Pengambilan nutrisi seperti vitamin D, protein, dan asid omega-3 sangat penting. Pada mulanya memang susah nak biasakan diri makan makanan sihat, tetapi anda akan rasai perbezaannya nanti. . 4)TETAPKAN MASA TIDUR Tidur membantu membakar lemak badan. Tubuh anda akan membakar 45-115 kalori sejam sewaktu tidur, bergantung pada berat badan. Tapi jangan makan sebelum tidur, itu punca utama peha anda besar. . 5)JANGAN TERTEKAN ATAU STRES Lemak yang terkumpul di peha akan sukar dibakar walaupun bersukan jika anda sentiasa dalam keadaan tertekan. . 6)JANGAN KERJA BERLEBIHAN Kerja berlebihan hingga biasa berjaga lewat malam tak baik untuk kesihatan. Ia buatkan berat badan naik dan sukar untuk mengecilkan peha. . 7)LAKUKAN GERAKAN PEHA Latihan seperti skipping, berlari, naik tangga, squats dan berbasikal sangat membantu membakar lemak pada peha. Lakukan aktiviti tersebut paling kurang pun 30 minit sehari. . 8)TELAN 2BIJI PINKLADY SETIAP HARI Bukan saja boleh kecikkan peha korang malahan boleh repair korang punya hormon2 dalam badan tu , lepas tu dia akan fit kn semula yg mana xfit yg mana bnyk prblm , bila hormon bdan kita cantik automatik kita punya body cantik,rambut lebat,kuku kilat,mood swing xada, breast anjal montot, yg kurus berisi, yg gemuk jadi kurus & bnyk lagi MANFAAT pinklady niee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601124109053/NakOderPinklady ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601124109053/NakOderPinklady . . #pinklady #kitajagakita #stayathome #pinkladymurah #pinkladypartofme #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #rumahtangga #pilpayudara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #

0

AKU MAHU PULANG ๐Ÿ“š๐Ÿ“š๐Ÿ“š Sinopsis : . Masa semakin suntuk. Padahal sudah berjanji berjumpa Allah dengan baik-baik saja. Namun apabila direnung semula langkah ini masih tersasar kasar. Jalan menuju-Nya masih atas jalan mungkar! Aduh. Bagaimana ini? Wahai Rabbi. Wahai Ilahi. Wahai ar-Rahman. Suluhkan lorong ini kembali ke jalan yang jelas menuju-Mu. Aku benar-benar mahu pulang ke pangkuan-Mu dengan cerita indah dan baik-baik saja. Pandu aku ke arah jalan pulang yang baik dan mulia. . Tuhan, aku mahu pulang! . . ๐Ÿ“AUTHORS : DEANNA CHEE ๐Ÿ“PRICE : RM23 . Untuk sebarang order atau pertanyaan boleh klik link di bio ig @bukubybena atau terus ๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0175134365 #bukuilmiah #imandropship #dropshipperiman #dropshipiman #Bukuiman #temeabdullah #bukumurah #bestseller #ilovebooks #ilovereading #jombaca #pkp #mco #pkpb #budaktomato #qurantaggirl #ejenbuku #bestbook #kitajagakita #kurasaiman #dakwahcarakita #pulang #akumahupulang #obsesibukuIMAN

0

BERGAYA SAMBIL MELINDUNGI MATA ANDA DARI SINARAN UV ๐Ÿ•ถ๏ธ rayban 100% original ๐Ÿ•ถ๏ธ 1 year warranty ๐Ÿ“ฆ free postage ๐Ÿ“ฆ postage everyday ๐Ÿš— free cod KL & Sel (selected area) ๐Ÿ’ต RM330 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 011 51602474 #christiandiororiginal #guccioriginal #fendioriginal #authenticsunglasses #raybanoriginal #raybanmalaysia #raybanaviator #raybanwayfarer #instamalaysia #igmalaysia #raybanonline #raybanmurah #bazaarpaknil #raybanoriginal #raybanmalaysia #raybanaviator #raybanwayfarer #instamalaysia #igmalaysia #raybanonline #raybanmurah #bazaarpaknil #freegift #lenscleaner #Screwdriver #limitededition #raybanlimitededition #kitajagakita #PKP #tqfrontliners #covid-19 #pleasestayathome

0

Hey all you beautiful souls, missing salon sessions and hours of pampering your skin at the parlour? Me too! But don't stop taking care of your skin during CMCO period and walk out of quarantine with flawless skin. Now, head to mybeauty_hkshop or @Myskinnature on Instagram for a wide variety of skin care products and facial mask. Order now and ship your order and collect it at PopBox for FREE! #PopBoxxMyskinature #ShiptoPopBox #FreeCollectionPoint #ParcelLocker #ContactlessCollection #SelfPickUp #SocialDistancing #KitaJagaKita

0

๐Ÿ˜ฑPesakit strok boleh gerakkan tangan โœ‹, Syukur๐Ÿคฒ Consistent consume, peredaran darah semakin lancar.. ๐Ÿ˜‰ Alhamdulillah.. The power of dua & usaha. Tq @collabeyoutiful #perfect10 #collabeyoutiful #imperfectionmakesperfection #stayathome #covid19 #wecareyourhealth #staysafe #stayhome #vitaminc #vitamine #lemon #immunesystem #antiaging #antibody #ramadhan #kitasapotkita #kitajagakita #pkpb #sihat #kurus #detox #energybooster #cantik #glowing #putih #nilaidirikita #emas

0

Ucapan penghargaan kepada urus setia UPNM dan Kementerian Pengajian Tinggi serta semua yang terlibat. Di kesempatan ini juga, pelajar mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Daripada: Pelajar UPNM yang pulang ke Kota Kinabalu @mppupnm @ukka_upnm @bhepaupnm @pendaftarupnm @mohe.official @datodrnorainiahmad #UPNMPrihatin #KitaJagaKita #SayangiUPNMKita

0

FISHTAIL KURUNG FOR ELEGANT LOOK ๐Ÿคฉ . Lagi exclusive bila dipadankan dengan skirt pun cutting 8 panel. Confirm akan buat korang nampak lebih kurus dan tinggi. Barulah look on point bila ber-OOTD ๐Ÿฅฐ . . ๐ŸŽŠ SALE RAYA UNTIL 23 MAY ๐ŸŽŠ . ALDORA KURUNG Buy 1 RM139 Buy 2 RM139 each (FREE POS) Normal RM189 (JIMAT : RM50) . . โŒ STOK LIMITED โŒ . . Whatsapp 0164712526 (Ain) atau klik link di bawah untuk order ๐ŸŽ€ http://www.wasap.my/60164712526 . . #wardatulbaydhahijab #wardaraya2020 #wardatulbaydhadropship #bajuraya2020 #wardatulbaydhaagent #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #shawl #blouse #blouselabuh #blousecantik #peplum #fesyenmuslimah #muslimahstyle #muslimahfashion #outfitoftheday #ootd #dailylook #instalook #fashion #dailyfashion #instashop #onlineshop #covid19 #kitajagakita

0

๐Ÿ˜ฑPesakit strok boleh gerakkan tangan โœ‹, Syukur๐Ÿคฒ Consistent consume, peredaran darah semakin lancar.. ๐Ÿ˜‰ Alhamdulillah.. The power of dua & usaha. Tq @collabeyoutiful #perfect10 #collabeyoutiful #imperfectionmakesperfection #stayathome #covid19 #wecareyourhealth #staysafe #stayhome #vitaminc #vitamine #lemon #immunesystem #antiaging #antibody #ramadhan #kitasapotkita #kitajagakita #pkpb #sihat #kurus #detox #energybooster #cantik #glowing #putih #nilaidirikita #emas

0

Ni ke empunya suara operator tu..hahaa ========================================= Follow @himpunanvideokelakar ========================================= #lawak_hambar #lawakhangit #syukurselalu #brocuba #positifsentiasa #zonlawak #kitajagakita #pkpb #lawakbodoh #lawakmalaysia #videolawak

0

Last day hari ni gaisssโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ last day sebelum kami start cuti ghayeee... So tunggu apa lagi tuuu... Moh orderr ngn jengka & co. Esok2 nak order dah tak ada tauuu๐Ÿ˜… . Free Delivery sekitar Bandar Pusat Jengkaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . Kami menyediakan pelbagai juadah berbuka puasa.. ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Delivery akan bermula dari jam 5ptg. Untuk take away, boleh datang seawal 3ptg hingga 7mlm melalui pintu belakang kafe. . Untuk COD boleh hubungi kami atau Klik link dibawah utk membuat tempahan atau sebarang pertanyaan. . www.wasap.my/601161130577 www.wasap.my/60122702783 . Sila kekal dirumah. Kita hampir berjaya memutuskan rantaian COVID-19.. KEKAL DIRUMAH. #KITAMESTIMENANG ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Order je, nanti kami hantar depan pintu rumah anda ๐Ÿ˜ . #StayAtHome #KitaJagaKita #StaySafe ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’•

0

Pada sesiapa yang berminat nak dapatkan produk Norell GUZEL di kawasan Senai atau Kulai boleh direct contact @spanartc ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . Pada mereka yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang nak join dan jadi sebahagian dari Norell Family boleh klik https://t.me/bakalusahawannorellguzel atau boleh klik link di bio IG @norellguzelofficial . . Jom berjaya dan kaya-raya bersama Norell Familyโค๏ธ Bagi dropship yang aktif dalam 90 hari selepas pendaftaran Madam Norell nak bagi reward Wang Tunai Cash RM1,500 ATAU seutas gelang tangan emas!! Wau๐Ÿ˜ฑ. . Cepat klik link https://t.me/bakalusahawannorellguzel . Hargai Kecantikanmu, Nikmati Kejelitaanmu #norellguzel #norellfamily #droship #abicream #lipmatte #flamingodiva #kitajagakita

0

JOIN BISNES ONLINE #PINKLADY SECARA PERCUMA โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #projectrayapinkladyโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #projectrayaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Terutama utk kawan2/surirumah/student atau sahabat diluar sana yg nk cuba buat bisnes secara percumaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โŒperlu modalโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โŒperlu keluar rumah utk pos barangโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Di jamin 100% tiada risiko rugi. Tak perlu keluar duit langsung. .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Apa perlu anda buat : .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 1. PM sy sekarang. Komen di bawah atau tinggalkan no phone utk sy contactโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 2. Register di system orderproduk.com tanpa perlu bayaran apa-apa.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € https://orderproduk.com/signup/8396โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € https://orderproduk.com/signup/8396โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 3. Boleh terus menjual secara online. dapat guide dari leader2. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 4. Income akan dapat dari segi komisyen dan plus reward di hujung bulan. .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Nak tau lebih lanjut, nk smbang tanya-tanya dulu.. boleh komen atau pm sy. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € im more that happy to share it with uโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601124109053/NakJoinTeamโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601124109053/NakJoinTeamโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #pinklady #beauty #happycream #leadermalaysia #leader #stokis #teamemma #zeromodal #dropshipwanted #nakbuatduit #beautysupplement #dropship #rezeki #income #kitajagakita #stayhome #staysave

0

PROJEK ANTHENA ๐Ÿ“š๐Ÿ“š๐Ÿ“š . โ€œAdakah sayaโ€ฆ masih lagi manusia?โ€ โ€œYang membuatkan kita manusia atau tidak, bukanlah keupayaan fizikal kita, Athena.โ€ โ€œHabis tu apa?โ€ โ€œKemanusiaanโ€ Projek Athena adalah satu projek penyelidikan khas negara Erudayn bertujuan untuk mengkaji kualiti daya hidup dan keabadian manusia. Namun bila Athena perlu diserahkan kepada pihak tentera untuk dilatih sebagai senjata ketenteraan, dia lari dan menyembunyikan diri. Bagi memburu Athena, satu โ€œsenjataโ€ khas dikeluarkan dari simpanan negara untuk menjejakinya. Sepanjang pelarian, Athena menyaksikan realiti dunia dan sisi kemanusiaan yang tak pernah dilihatnya sebelum ini. Apabila keselamatan Erudayn terancam, Athena menyedari dia perlu membuat keputusan yang amat berat baginya. Bolehkah penciptaan manusia mendatangkan kebaikan berbanding kemudaratan? . . ๐Ÿ“AUTHOR(s): SYERAHO ๐Ÿ“PRICE : RM28 . Untuk sebarang order atau pertanyaan boleh klik link di bio ig @bukubybena atau terus ๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0175134365 #bukuilmiah #imandropship #dropshipperiman #dropshipiman #Bukuiman #temeabdullah #bukumurah #bestseller #ilovebooks #ilovereading #jombaca #pkp #mco #pkpb #budaktomato #qurantaggirl #ejenbuku #bestbook #kitajagakita #kurasaiman #dakwahcarakita #syeraho #muharikah #obsesibukuIMAN #bibliophile

0

If youโ€™re looking for all in one foundation, the MEERACLE Amethyst foundation + concealer is the one for you! . Full coverage and most importantly feels light weight on your skin. Contains SPF 30 , it protects and gives you a matte finish. . Pair it off with MEERACLE Under the sea toner and moisturiser + jade roller and you get even better result! . When your skin is hydrated and prep, your makeup stays on longer! . #menjadidenganMeeracle #MEERACLE #wowMEERACLEnya . . . . . . . . . . . . . . #meeracle #teamMeeracleZZ #ubatjeragat #ubatjerawat #parutjerawat #tipskecantikan #bajuraya2020 #terapiinstagram #like4likes #sayajualskincare #serumhalal #serummalaysia #kulitberminyak #kulitsensitif #nakbebel #likeforlikes #buymuslimfirst #sokongprodukmuslim #skincaremalaysia #pkp #kitajagakita #dudukrumah #kitamestimenang #mco #lokalbrand #raya2020 #kurungmoden

0

๐š๐šŠ๐šข๐šŠ ๐š๐š’ ๐š›๐šž๐š–๐šŠ๐š‘ ๐šœ๐šŠ๐š‘๐šŠ๐š“๐šŠ ๐Ÿ˜ด @zharfan26_ @zharfan26_ @zharfan26_ . . . . . #stayhome #staysafe #eidmubarak #ramadan2020 #kitajagakita #kitabaikramaisayang #worldwide

0

๐‹๐„๐‹๐€๐Š๐ˆ ๐๐„๐‘๐„๐Œ๐๐”๐€๐ ๐๐Ž๐‹๐„๐‡ ๐†๐”๐๐€ ๐”๐๐“๐”๐Š ๐Œ๐„๐Œ๐€๐๐“๐€๐๐Š๐€๐ ๐€๐’๐„๐“??? Dah lama mencari produk untuk selesaikan masalah aset kecik kendur?? No worries, dengan adanya #HAPPYCREAM PinkLady korang tak perlu bazirkan masa, sbb happy cream ni merupakan lotion serbaguna! Nak tahu kenapa serbaguna?? sbb happy cream ni boleh merawat ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ”Masalah aset perempuan leper, kecik & Kendur โœ”Masalah selulit & strechmark โœ”Masalah warna puting gelap โœ”Masalah aset lelaki โœ”Masalah kulit kering Perempuan & Lelaki boleh guna tau, so sesiapa yg dah khawin lg jimat share je suami isteri ๐Ÿ˜ Nak rasa perubahan dalam masa 7 hari?? ๐™น๐š˜๐š– ๐šŠ๐š๐šŠ๐šœ๐š’ ๐š–๐šŠ๐šœ๐šŠ๐š•๐šŠ๐š‘ ๐š”๐š˜๐š›๐šŠ๐š—๐š ๐š‘๐šŠ๐š—๐šข๐šŠ ๐š๐šŽ๐š—๐š๐šŠ๐š— ๐š๐šŽ๐š”๐šŠ๐š— ๐š•๐š’๐š—๐š” ๐š๐š’ ๐š‹๐šŠ๐š ๐šŠ๐š‘ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 010-4113101 #PinkladyOriginal #happycreamoriginal #Covid19 #KitaJagaKita #pkp

0

Sebagai rakyat Malaysia yang bertanggungjawab, ikut saranan Kementarian Kesihatan Malaysia. Mari kita sama-sama putuskan rangkaian COVID-19. Kita pasti menang!!! #kitajagakita #gocoronago

0

There are only a few more days left until we usher in the first day of Shawwal. In Malaysia, the Eid celebration is traditionally spent by having family members gather at their elder's house and having a feast comprising local delicacies such as ketupat, rendang, lontong, satay and others. The celebrations would then continue by paying visits to friends' and relatives' houses for more meals and catching up sessions. This year however would see a difference in celebrating the Eid due to the Movement Control Order. While there may be families separated by distance in different states, modern technology has made it possible to communicate with each other via voice or video calls. The spirit of celebration, community and unity are still intact. Celebrating together, separately! #itc_my #malaysiatrulyasia #muslimfriendlymalaysia #muslimfriendlytourism #malaysiamesramuslim #pelanconganmesramuslim #travellater #malaysia #stayathome #kitajagakita

0

Pecutan minggu terakhir SALES JOM SHOPPING RAYA 2020๐Ÿ’ sempat lagi kakak2 abang2 nak beli hadiah utk isteri ya.. jom2 grab harga super duper murah ni.. #hargaemasmurahupahberpatutan * Jom #cucimatasempenacovid ni... sambil simpan cita2 murni utk simpan dan kumpul emas ya #mekarlagoldlovers siapa nak #preorder boleh DM kami ya sis.. atau DIRECT WhatsApp nombor di BIO ๐Ÿฅฐ * โฌ‡๏ธJom * #mekarlagoldlovers*โฌ‡๏ธ *FOLLOW IG MEKARLA GOLD HQ* โœ…https://instagram.com/mekarla_gold_hq?igshid=pmb635vr9i3i & *LIKE FB PAGE Mekarla Gold HQ* โœ…https://m.facebook.com/mekarlagold/ Utk anda *BERPELUANG* : *MENANGI HADIAH ISTIMEWA BERUPA 1G JONGKONG EMAS @ WANG TUNAI RM100 @ CENDERAHATI* yang akan kami pilih dari *FOLLOWER @ PELANGGAN Mekarla Gold* yg *BERTUAH* *setiap bulan* bergantung kepada *PROMOSI* * #staysafeathome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita #mekarlagoldhelpsfightcovid19 #kedaiemastermurahdilembahklang #kedaiemas #emasmurah #emasonline

0

Dia datang dan pergi begitu saja ๐Ÿ˜ฃ . Apa benda yang datang dan pergi tu? Apa lagi gais miss J lah dok main pegi balik kan best kalau pergi tak balik2 ๐Ÿคช . Aishh boleh je kalau guna #numiskincare nih mesti boleh halau depa p jauh2.. mahu ke idok?๐Ÿ˜š . . #numiskincare #numiserum #numisoap #numigang #numikitapunya #fienabeauty #produkfienabeauty #testimoninumiskincare #feedbacknumiskincare #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #nakcantik #nakflawless #raya2020 #coronavirus #covid19 #stopcovid19 #ienavengerssquad #stayhome #stayathome #staysafe #dudukrumah #dudukdirumah #kitajagakita #thankyouhour #thankyoufrontline #ramadan #hilangjerawat #hilangparut #perintahkawalanpergerakan

0

Pecutan minggu terakhir SALES JOM SHOPPING RAYA 2020๐Ÿ’ sempat lagi kakak2 abang2 nak beli hadiah utk isteri ya.. jom2 grab harga super duper murah ni.. #hargaemasmurahupahberpatutan * Jom #cucimatasempenacovid ni... sambil simpan cita2 murni utk simpan dan kumpul emas ya #mekarlagoldlovers siapa nak #preorder boleh DM kami ya sis.. atau DIRECT WhatsApp nombor di BIO ๐Ÿฅฐ * โฌ‡๏ธJom * #mekarlagoldlovers*โฌ‡๏ธ *FOLLOW IG MEKARLA GOLD HQ* โœ…https://instagram.com/mekarla_gold_hq?igshid=pmb635vr9i3i & *LIKE FB PAGE Mekarla Gold HQ* โœ…https://m.facebook.com/mekarlagold/ Utk anda *BERPELUANG* : *MENANGI HADIAH ISTIMEWA BERUPA 1G JONGKONG EMAS @ WANG TUNAI RM100 @ CENDERAHATI* yang akan kami pilih dari *FOLLOWER @ PELANGGAN Mekarla Gold* yg *BERTUAH* *setiap bulan* bergantung kepada *PROMOSI* * #staysafeathome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita #mekarlagoldhelpsfightcovid19 #kedaiemastermurahdilembahklang #kedaiemas #emasmurah #emasonline

0

. Solat bole caj semula energy badan . Solat bukan saja sebagai tuntutan agama, tapi juga bagus untuk kesihatan badan.. Kajian buktikan solat mampu jaga fleksibiliti badan, tingkatkan metabolisma dan berikan peace of mind inshaaAllah . Nak kurus sihat jangan tinggalkan solat.. Sihat badan, akal, hati dan roh inshaaAllah . . . TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di ig coach @lilywahab75 . ONLINE COACHING INTAKE BULAN JUN โ—โ— . โœ”๏ธ WhatsApp group Mentoring & Coaching โœ”๏ธ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari โœ”๏ธ Combo workout step by step dari rumah โœ”๏ธ Groceries checklist . ๐Ÿ”Š PENDAFTARAN "TURUN BERAT SELEPAS RAYA" DI BUKA DRNGAN RASMINYA โ— . ๐Ÿ“ฒ Click link Whatsapp di bio . Coach @lilywahab_ +60195444555 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #ebitliew #bukangadisbiasa #dramasangat #neelofa #ikutsunnah #kurusdarirumah #awani #rotigardenia #dudukrumah #bajuraya2020 #kitajagakita #perintahkawalanpergerakkan #beritaterkini #turunberat #biskutraya #kekaltenang #ramadhan2020 #kampungpeople #stayhome #workoutdarirumah #badandahnaik #makansaje #balikkampung

0

๐ŸŽถPAGI LAH LAGI PAGI...PAGI PAGI๐ŸŽผ Mulakan ngan Bismillah๐Ÿ˜ Almond Choc Chips pembuka rezeki arini...๐Ÿ˜˜Raya jer ke ader kukis nyer? Noooo... 24/7 a.k.a 365 days๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Tempahan untuk raya semua dah tutup๐Ÿ˜Œ Lepas raya, Inn Shaa Allah, kami buka lagi order, #syawal kan sebulan๐Ÿ˜‰ Promo Syawal lak๐Ÿ˜ Kami juga mohon kastemer baca dulu SOP kami di posting seblom ini untuk tatacara tempahan, bayaran dan penghantaran untuk sepanjang tempoh #pkp ya. Walau kini # pkpb katanyer tapi keselamatan mesti diutamakan. Gitewww๐Ÿ˜˜ #kitajagakita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Untuk sebarang pertanyaan, tempahan dan penghantaran, WA ya, 016.338.1326 010.255.5494 โคโคโค #GeeHomeBakery #rayacookies #redvelvetcookies #almondchocolchipcookies #tartnenas #tartnenasbobot #tartnenassedap #pineappletart #jamtart #homebaker #freshlybaked #bandartasikputeri #passion #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #ilovefood #foodie #food #cafe #foodporn #dessert #delicious #covid_19 #stayathome #pkp #staysafe #besafe

0

Feel boring during the MCO? Letโ€™s do some exercise! Exercise is very important especially during this current situation. Exercise can help to boost our immune system and reduces the risk of getting serious health diseases such as diabetes, stroke and heart disease. Said by Dr Hazli Sufian Sulaiman from Columbia Asia Hospital Tebrau. Wow! Exercising got many benefits! LETโ€™S TRY THIS OUT! Source: Youtube #malaysiacovid19 #wecareweserve #kitajagakita #fightforthevirus #malaysiacovidnews #socialdistancing #keepsafe #westandtogether

0

Bulan puasa pun nk habis n raya pun nak dekat. Ank dr kecil mmg nak kna didik. Walaupun dia x rimas pki mask, at the end dia x nk mask tu msuk mata dia. Pki blh. Apa2 pun jaga kshtan, jarak dan kebershan. Salam ramadan dan selamat hari raya. #kitajagakita

0

[PROMO 21 MEI] ๐Ÿ”ฅLIMITED OFFER๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ฑ . . ๐Ÿ’ฅ Set your order on link bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ’ฅ . โœ… Original Iphone/Android(MySet) โœ… Come With Full Set/Sealbox โœ… PreOrder-3Months (Working Day) โœ… Random Colour โœ… 1 Year Warranty โœ… 1st Come 1st Serve . . #Promoiphone #iphonemurah #teamhector #Agentsah #Originaliphone #dropship #preorder #jgnlepasknpeluang #seturorder #ushajgnxusha #belijgnxbeli #randomcolour #1yearwarrantyapple #1stcome1stserve #Salamsyg #covid19 #stayhealthy #stayhome #kitajagakita

0

Pecutan minggu terakhir SALES JOM SHOPPING RAYA 2020๐Ÿ’ sempat lagi kakak2 abang2 nak beli hadiah utk isteri ya.. jom2 grab harga super duper murah ni.. #hargaemasmurahupahberpatutan * Jom #cucimatasempenacovid ni... sambil simpan cita2 murni utk simpan dan kumpul emas ya #mekarlagoldlovers siapa nak #preorder boleh DM kami ya sis.. atau DIRECT WhatsApp nombor di BIO ๐Ÿฅฐ * โฌ‡๏ธJom * #mekarlagoldlovers*โฌ‡๏ธ *FOLLOW IG MEKARLA GOLD HQ* โœ…https://instagram.com/mekarla_gold_hq?igshid=pmb635vr9i3i & *LIKE FB PAGE Mekarla Gold HQ* โœ…https://m.facebook.com/mekarlagold/ Utk anda *BERPELUANG* : *MENANGI HADIAH ISTIMEWA BERUPA 1G JONGKONG EMAS @ WANG TUNAI RM100 @ CENDERAHATI* yang akan kami pilih dari *FOLLOWER @ PELANGGAN Mekarla Gold* yg *BERTUAH* *setiap bulan* bergantung kepada *PROMOSI* * #staysafeathome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita #mekarlagoldhelpsfightcovid19 #kedaiemastermurahdilembahklang #kedaiemas #emasmurah #emasonline

0

Pecutan minggu terakhir SALES JOM SHOPPING RAYA 2020๐Ÿ’ sempat lagi kakak2 abang2 nak beli hadiah utk isteri ya.. jom2 grab harga super duper murah ni.. #hargaemasmurahupahberpatutan * Jom #cucimatasempenacovid ni... sambil simpan cita2 murni utk simpan dan kumpul emas ya #mekarlagoldlovers siapa nak #preorder boleh DM kami ya sis.. atau DIRECT WhatsApp nombor di BIO ๐Ÿฅฐ * โฌ‡๏ธJom * #mekarlagoldlovers*โฌ‡๏ธ *FOLLOW IG MEKARLA GOLD HQ* โœ…https://instagram.com/mekarla_gold_hq?igshid=pmb635vr9i3i & *LIKE FB PAGE Mekarla Gold HQ* โœ…https://m.facebook.com/mekarlagold/ Utk anda *BERPELUANG* : *MENANGI HADIAH ISTIMEWA BERUPA 1G JONGKONG EMAS @ WANG TUNAI RM100 @ CENDERAHATI* yang akan kami pilih dari *FOLLOWER @ PELANGGAN Mekarla Gold* yg *BERTUAH* *setiap bulan* bergantung kepada *PROMOSI* * #staysafeathome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita #mekarlagoldhelpsfightcovid19 #kedaiemastermurahdilembahklang #kedaiemas #emasmurah #emasonline

0

๐—›๐—œ๐—ก๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐——๐—œ๐—ฅ๐—œ ๐——๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—”๐—ฅ๐—š๐—” ๐—”๐—ก๐——๐—” ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—–๐—ข๐—ฉ๐—œ๐——-๐Ÿญ๐Ÿต Raya dah tak lama dah.. Walau pun tak boleh nak balik kampung tapi anda boleh pegi beraya dengan keluarga yang behampiran dengan rumah.. Sebagai langkah berjaga jaga.. Pastikan setiap rumah memiliki PLSANITIZER..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Yup PLSANITIZER ni tak berbau busuk pun. Wangi dan tidak melekat ๐Ÿฅฐ Setiap satu botol 500ml degan harga hanya rm49 sahaja.. Pm cepat sebelum out of stock ๐Ÿ˜ WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 010-4113101 #PinkladyOriginal #covid19 #happycreamoriginal #teamsucantik #KitaJagaKita

0

Sian Khai xdpt mkn puding mak๐Ÿคญ #Repost @khaibahar94 โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข salam akhir ramadan semua ๐Ÿ˜. teringin nak puding mak di bulan ramadan โ˜บ๏ธ . #ToyotaGazooRacingMalaysia #PushingTheLimits #Driveโ— #AllAboutTheDrive #ToyotaMY #khaibahar #kitajagakita #stayathome #malaysia @toyotamy @khaibaharempire1

0

Pecutan minggu terakhir SALES JOM SHOPPING RAYA 2020๐Ÿ’ sempat lagi kakak2 abang2 nak beli hadiah utk isteri ya.. jom2 grab harga super duper murah ni.. #hargaemasmurahupahberpatutan * Jom #cucimatasempenacovid ni... sambil simpan cita2 murni utk simpan dan kumpul emas ya #mekarlagoldlovers siapa nak #preorder boleh DM kami ya sis.. atau DIRECT WhatsApp nombor di BIO ๐Ÿฅฐ * โฌ‡๏ธJom * #mekarlagoldlovers*โฌ‡๏ธ *FOLLOW IG MEKARLA GOLD HQ* โœ…https://instagram.com/mekarla_gold_hq?igshid=pmb635vr9i3i & *LIKE FB PAGE Mekarla Gold HQ* โœ…https://m.facebook.com/mekarlagold/ Utk anda *BERPELUANG* : *MENANGI HADIAH ISTIMEWA BERUPA 1G JONGKONG EMAS @ WANG TUNAI RM100 @ CENDERAHATI* yang akan kami pilih dari *FOLLOWER @ PELANGGAN Mekarla Gold* yg *BERTUAH* *setiap bulan* bergantung kepada *PROMOSI* * #staysafeathome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita #mekarlagoldhelpsfightcovid19 #kedaiemastermurahdilembahklang #kedaiemas #emasmurah #emasonline

0

Pecutan minggu terakhir SALES JOM SHOPPING RAYA 2020๐Ÿ’ sempat lagi kakak2 abang2 nak beli hadiah utk isteri ya.. jom2 grab harga super duper murah ni.. #hargaemasmurahupahberpatutan * Jom #cucimatasempenacovid ni... sambil simpan cita2 murni utk simpan dan kumpul emas ya #mekarlagoldlovers siapa nak #preorder boleh DM kami ya sis.. atau DIRECT WhatsApp nombor di BIO ๐Ÿฅฐ * โฌ‡๏ธJom * #mekarlagoldlovers*โฌ‡๏ธ *FOLLOW IG MEKARLA GOLD HQ* โœ…https://instagram.com/mekarla_gold_hq?igshid=pmb635vr9i3i & *LIKE FB PAGE Mekarla Gold HQ* โœ…https://m.facebook.com/mekarlagold/ Utk anda *BERPELUANG* : *MENANGI HADIAH ISTIMEWA BERUPA 1G JONGKONG EMAS @ WANG TUNAI RM100 @ CENDERAHATI* yang akan kami pilih dari *FOLLOWER @ PELANGGAN Mekarla Gold* yg *BERTUAH* *setiap bulan* bergantung kepada *PROMOSI* * #staysafeathome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita #mekarlagoldhelpsfightcovid19 #kedaiemastermurahdilembahklang #kedaiemas #emasmurah #emasonline

0

[PROMOSIย KOLEKSI E-BOOK TERBITAN PENERBIT UTHM] . Anda boleh dapatkan koleksi-koleksi buku ini melalui platform e-book dengan harga diskaun sebanyak 40% . 1. ENBORA : Teknik Penilaian Risiko Ergonomik di Tempat Kerja e-ISBN : 978-983-2389-48-4 . 2. PEMANTAUAN DAN PENGURUSAN RISIKO KEBISINGAN DI TEMPAT KERJA e-ISBN : 978-967-2183-83-9 . JANGAN LEPASKAN PELUANG rebut promosi e-book terbitan Penerbit UTHM semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini. . Koleksi tersebut boleh dilayari di platform E-Sentral atau di laman web seperti di URL berikut: . https://www.e-sentral.com/search_sphinx/q/uthm http://e-bookstore.uthm.edu.my/ https://s.lazada.com.my/s.0hJYe https://mall.shopee.com.my/tintaputih18 . #staysafe #dudukdirumah #stayathome #kitajagakita #workfromhome #jombacaebook #onlineebook #Promosiebook #membacaamalanmulia #notjustbooksales #pasarbuku #penerbitUTHM #UTHM #IPT #MapimRangers #One4All

0

KOMPAS 114 ๐Ÿ“š๐Ÿ“š๐Ÿ“š . Halaman : 223 Buku Kompas 114 ini banyak membantu memberi gambaran atau peta minda mengenai satu-satu surah yang dibaca sama ada secara sendiri atau bersama dengan pelajar. Perlu digandingkan dengan poin sejarah Islam semasa ayat-ayat al-Quran diturunkan untuk memberikan kesan yang mendalam semasa memahami situasi sebenar ayat yang dibaca. . . ๐Ÿ“AUTHORS : SYAARI AB RAHMAN ๐Ÿ“PRICE : RM40 . Untuk sebarang order atau pertanyaan boleh klik link di bio ig @bukubybena atau terus ๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 0175134365 #bukuilmiah #imandropship #dropshipperiman #dropshipiman #Bukuiman #temeabdullah #bukumurah #bestseller #ilovebooks #ilovereading #jombaca #pkp #mco #pkpb #budaktomato #qurantaggirl #ejenbuku #bestbook #kitajagakita #kurasaiman #dakwahcarakita #kompas114 #obsesibukuIMAN #imanshoppedropship #imanshoppe

0

Duhaiii bundaaaa.. Duhaiii ayahandaaa.. Dengarlah rayuan anakanda.. Yang jauh dimata...๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Bapak,Mak dari jauh kami memohon seribu kemaafan krn tak dpt beraya bersama.. Mmg perancangan thun nie beraya di Sabah.. tiket flight pn dh book.. Tp apakan daya kita hny mampu merancang.. tp perancangan Allah lebih baik utk semua.. Insha Allah ada rezeki dan kesempatan kami pasti akn balik.. #salamkerinduandaripulaupinang #takbolehbalikraya #salamaidilfitribuatorangsabah #staysave #kitajagakita #kitamestimenang @mamaiwa

0

โ€œKalau lah boleh undur masa, tak nak kenal kau dan tak nak tahu siapa kau.โ€๐Ÿ‚ #stayhome #kitajagakita #covid19 #2020 #malaysia

0

Your ๐’•๐’๐’๐’†๐’“ can do much more ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ than just ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด, try ๐Ÿ’ช๐Ÿผ these tips to get ๐๐ž๐ฐ๐ฒ ๐ฌ๐ค๐ข๐ง. . [BEAUTY DAYS ALL ๐Ÿ”ฅ SKINCARE BRANDS* 40% OFF] Perfect skin โค๏ธ comes with a good ๐Ÿ‘ skincare routine! Get your share of SKINCARE now at 40% OFF during our โœจBeauty Daysโœจ Shop at your nearest Guardian stores or log on to Guardian Online: https://bit.ly/3dK3IIr . T&Cs apply. . #GuardianMY #GuardianOnline #JomGuardian #GuardianSquad #GuardianPromo #BeautyDays #Skincare #GuardianCares #StayAtHome #KekalTenang #DudukRumah #KitaJagaKita #GuardianBeautyTips #GuardianSkinTips #BeautyTips #SkinTips #Toner Guardian is located at lot G-123 and G-123B at the ground floor. JJ

0

pg2 nk pi kja ke nk blik kg...? Hati2 memandu ye semua, sblum R&R NilLAi dr Bangi / KL ๐Ÿ‘‰ klu rasa xada surat jgn mgada2๐Ÿคฃ ๐Ÿ‘‰ jam 6.40 pg 2 km jem ๐Ÿ‘‰ tk lepas sila msuk ke susur kluar MahKota Foto kredit: Durian Musang Follow IG www.instagram.com/seremban_page #serembanpage #seremban #serembangroup #stayathome #cmco #pkpb #stayathome #dudukrumah #ๅ‘†ๅœจๅฎถ #Covid19 #socialdistancing #jaraksosial #negerisembilan #kitajagakita #kitamestimenang #normalbaharu #newnormal

0

Ramai wanita idamkan payudara dan punggung mantap dan berisi ๐Ÿ˜— ๐Ÿ’Ÿ Tiada suntikan ๐Ÿ’Ÿ Jimat kos ๐Ÿ’Ÿ Tahan lebih lama Happy Cream nie lotion sapuan sahaja, dh tak perlu nk suntik bagai . Lotion moden yg boleh buatkan payudara dan punggung anda bulat ๐Ÿ˜ Dh tak risau lagi kalau bentuk badan rata, payudara leper dan kendur. Happy Cream merupakan lotion yg tepat dan cepat kesan nye utk wanita moden ๐Ÿ˜‹ Jom dapatkan segera, WhatsApp ๐Ÿ“ฑ 010-4113101 #happycream #happycreampinklady #payudaramantap #payudarabesar #punggungup #bodylentik #Covid19 #KitaJagaKita #pkp

0

๐Ÿ’ฅ ๐™ˆ๐˜ผ๐™๐˜ผ ๐™Ž๐™€๐™‡๐˜ผ๐™‹๐™๐™ & ๐˜ฟ๐™„๐˜ผ๐˜ฝ๐™€๐™๐™€๐™Ž.. Alhamdulillah semakin baik! . Dah boleh baca khutbah raya dgn jelas tau..Cuma amalkan ๐„๐˜๐„๐…๐Ž๐Ž๐ƒ & ๐„๐˜๐„ ๐๐„๐€๐”๐“๐˜ ๐๐‘๐„๐Œ๐ˆ๐”๐Œ jerr.. . ๐™†๐™‡๐™„๐™† ๐™‡๐™„๐™‰๐™† ๐˜ฟ๐™„ ๐˜ฝ๐™„๐™Š ๐™๐™‰๐™๐™๐™† ๐™Ž๐˜ผ๐™”๐˜ผ ๐˜ฝ๐˜ผ๐™‰๐™๐™ . . #ainunbeautyjb #dropshipwanted #eyefood #eyebeautypremium #cerahmata #hilangrabun #matasilau #silaumalam #matapedih #matamerah #matakering #sarafmata #selaputmata #matakabur #jagamata #diabetes #promosimurah #ayahibu #ustazebitlew #instamalaysia #ramadhan2020 #videoviral #puasa #nasihat #katakatanasihat #senangterhibur #lelakivsperempuan #kitajagakita

2

Cincin batik merelittsss..๐Ÿ˜ * Pecutan minggu terakhir SALES JOM SHOPPING RAYA 2020๐Ÿ’ sempat lagi kakak2 abang2 nak beli hadiah utk isteri ya.. jom2 grab harga super duper murah ni.. #hargaemasmurahupahberpatutan * Jom #cucimatasempenacovid ni... sambil simpan cita2 murni utk simpan dan kumpul emas ya #mekarlagoldlovers siapa nak #preorder boleh DM kami ya sis.. atau DIRECT WhatsApp nombor di BIO ๐Ÿฅฐ * โฌ‡๏ธJom * #mekarlagoldlovers*โฌ‡๏ธ *FOLLOW IG MEKARLA GOLD HQ* โœ…https://instagram.com/mekarla_gold_hq?igshid=pmb635vr9i3i & *LIKE FB PAGE Mekarla Gold HQ* โœ…https://m.facebook.com/mekarlagold/ Utk anda *BERPELUANG* : *MENANGI HADIAH ISTIMEWA BERUPA 1G JONGKONG EMAS @ WANG TUNAI RM100 @ CENDERAHATI* yang akan kami pilih dari *FOLLOWER @ PELANGGAN Mekarla Gold* yg *BERTUAH* *setiap bulan* bergantung kepada *PROMOSI* * #staysafeathome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita #mekarlagoldhelpsfightcovid19 #kedaiemastermurahdilembahklang #kedaiemas #emasmurah #emasonline

0

Berapa hari je lagi Ramadhan akan pergi. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโ € .โ € .โ € Saja nak remind sekarang ni. Time pkp ni tak perlu kalut cari amil. Bayar online je. Macam mana? Buka google, search zakat fitrah. Cari pusat zakat negeri masingยฒ. Contoh PPZ utk Wilayah. PZS utk Selangor. Dlm website ada guideline.โ € .โ € .โ € Jom settle hari ni. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชโ € .โ € .โ € Jemput follow IG @angah_fittrainer untuk dapatkan tips diet yg berkesan, selamat dan sihat.โ € .โ € .โ € ๐™ฒ๐™พ๐™ฐ๐™ฒ๐™ท ๐™ฐ๐™ฝ๐™ถ๐™ฐ๐™ทโค๏ธโคโค | 0123452444โ € ๐™ฒ๐™พ๐™ฐ๐™ฒ๐™ท ๐™ฐ๐™ณ๐™ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› | 0123971433โ € โ € #coachangahkfoc โ € #kurusfitonlinecoachingโ € #teamfittrainerโ € #teamnextlevelโ € .โ € .โ € .โ € #kuruscepat #dramasangat #pkp #marykaymalaysia #misclaire #kitajagakita #majalahnona #mingguanwanita #majalahpama #dudukrumah #ondiet #bajuplussize #seluarplussize #icsyvmy #chubbypunbolehcantik #rmo #kitabaikramaisayang #bezza #kurussihat #sepahtureunionlive #tipsdiet #tipsdietsihat #stayathome #bigsizemalaysia #kurussebelumraya #rayacollection โ € .โ € .

0

Pecutan minggu terakhir SALES JOM SHOPPING RAYA 2020๐Ÿ’ sempat lagi kakak2 abang2 nak beli hadiah utk isteri ya.. jom2 grab harga super duper murah ni.. #hargaemasmurahupahberpatutan * Jom #cucimatasempenacovid ni... sambil simpan cita2 murni utk simpan dan kumpul emas ya #mekarlagoldlovers siapa nak #preorder boleh DM kami ya sis.. atau DIRECT WhatsApp nombor di BIO ๐Ÿฅฐ * โฌ‡๏ธJom * #mekarlagoldlovers*โฌ‡๏ธ *FOLLOW IG MEKARLA GOLD HQ* โœ…https://instagram.com/mekarla_gold_hq?igshid=pmb635vr9i3i & *LIKE FB PAGE Mekarla Gold HQ* โœ…https://m.facebook.com/mekarlagold/ Utk anda *BERPELUANG* : *MENANGI HADIAH ISTIMEWA BERUPA 1G JONGKONG EMAS @ WANG TUNAI RM100 @ CENDERAHATI* yang akan kami pilih dari *FOLLOWER @ PELANGGAN Mekarla Gold* yg *BERTUAH* *setiap bulan* bergantung kepada *PROMOSI* * #staysafeathome #covid19 #covid19malaysia #kitajagakita #mekarlagoldhelpsfightcovid19 #kedaiemastermurahdilembahklang #kedaiemas #emasmurah #emasonline

0

Rasa MILA COKLAT ni sedap sgt, sampai ketagih. Rasa sama mcm minum HOT CHOCOLATE tapi tak manis sgt dan boleh kunyah2 rolled oat. : Cuaca panas2 ni, dapat pulak mila ais sambil minum sambil gigit2 rolled oat. Ya allah sedapnyaaaa! Minum mila takda rasa dahaga ye. Rasa kenyang je. : #dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #eatcleanmalaysia #resepidiet #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #healthyfoodie #kurussihat #dietkalori #eatcleanmalaysia #kurustanpaberlapar #dietrendahkalori #kitajagakita #stayathome #sahur #puasa2020 #misikurusraya

2

DEMICA LOTION JD PILIHAN NOMBOR 1 Sai suka sgt sapu #DemicaWhiteningLotion ni setiap hari. Berbotol-botol dah Sai pakai sejak dari first Demica Lotion dikeluarkan iaitu dari tahun 2019. Bila dah setia dgn Demica Lotion ni, kulit Sai jadi makin gebu, putih & lembap je walaupun cuaca kejap panas kejap hujan. Raya ni korang jgn lupa apply #DemicaWhiteningLotion sblm nak bersalam-salaman dgn family ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ . Bole DM sis for order..or click kt bio sis๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/60143781548/demica ๐Ÿ›ตCOD KL|GOMBAK|SELAYANG|TAMAN MELATI|BATU CAVE| TAMAN MELAWATI|WANGSA MELAWATI #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #coviฬ‡d19 #kitajagakita #StayAtHome

0

Surprise someone in KL/Selangor or donate to those in needs. We deliver for you! Share happiness together #raya2020 #fooddelivery #kitajagakita #klfoodie #rayafood #mco #stayhome

0

| SENANG NAIK BERAT JIKA SELALU SKIP MEALS | - - Pernah tak ada kawan yang skip breakfast, tak makan lunch, tak ambil dinner untuk kurus? - Sebenarnya lagi kita tak makan, lagi tak kurus sebab sistem dalam badan carca merba huru hara jadinya. - Kita tahan @ lawan sistem badan yang dah craving nakkan makanan @ nutrisi masuk dalam badan, kacau bilau otak dibuatnya. - Jangan jangan jangan tak makan waktu berat. Wajib breakfast, lunch and dinner. (kecuali yang berpuasa la ya) - Jika tak makan, nanti jadilah episod binge eatin atau makan dalam kuantiti banyak sekaligus. - Bila jadi camni kita bukan saja jadi HULK sebab lapar sangat sampai nak makan orang tapi CONFIRM akan makan berganda ganda dari biasa dan akan mengidam benda yang manis-manis. - Just pastikan setiap meal kita ada: โœ…Karbohidrat tak berkanji atau Karbo berkanji โœ…Protein โœ…Lemak baik โœ…Fiber - No skipping meals! Lagi kita skip, lagi lambat berat anda turun, silap2 naik jeng jeng jeng! - - - - PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI :: Meal Plan Makan Harian Khas for Ramadhan :: Nutrition untuk Sarapan Sihat dan Dinner Sihat disediakan :: Group Coaching & One-On-One Coaching :: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari :: COACH PERIBADI - CABARAN KURUS ONLINE Coach Shafiq Kassim 4 Tahun Coach Turun Berat Badan ๐Ÿ“ฑ019-6647099 atau klik link di bio untuk daftar Projek Kurus di Pagi Raya. - #herbachampionteam #cabarankurusonline #tvalhijrah #tv3 #nurses #heromalaysia #covid19malaysia #kitajagakita #kementeriankesihatanmalaysia #kkm #stayathome #cucitangan #sukusukuseparuh #ramadan2020 #tipsdiet #herbalifenutrition #herbalifenutritioncoaches #jubahbesar #bajubesar #kurussebelumkahwin #kurusbadan #kurussebelumraya #resepisihat #makansihat #kitabaikramaisayang #kitamestimenang #Covid19 #workfromhome #kerjadirumah #dudukrumah

0

you deserve what u want๐ŸŒฟ #kitajagakita #stayathome #selamathariraya

0

Kang kalau kito nak cakap ado yang kocik ati pulak.Shared sahajo post ni biar di baco eh.kok tak yo paham laei kau Copy ayat bawah tu tukar an kek gogle translet bahaso Italy pulak. - - Kami sekeluarga mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN Mohon maaf raya tahun ini kami sekeluarga tidak terima kunjungan - #stayathome #pkp #pkpb #covid19 #kitemestimenanghapuscovid19 #kitajagakita #raya2020

0

Beraya bersama set diva ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Hot item. . . ๐ŸญPostage seluruh malaysia rm8sm/rm12ss ๐ŸญCod 1 - bangi, kajang, cyberjaya, semenyeh, nilai, putrajaya, dengkil, klia, sepang (caj dikenakan) ๐ŸญCod 2- ukay perdana, bukit antarabangsa, keramat Au, keramat wangsa, setiawangsa, dato keramat, kemensah, tmn melati, melewati, wangsa maju, seri rampai, danau kota, gombak, ampang, petaling jaya, damansara, TTDi . . #lipstick๐Ÿ’„ #lipstickneelofa #lipstickneelofaxyoungandglow #lipstickneelofacyberjaya #lipstickneelofa #lipstickneelofabangi #lipstickneelofakajang #lipstickneelofasemenyeh #lipstickneelofanilai #lipstickneelofaputrajaya #lipstickneelofaklia #lipstickneelofasepang #lipstickneelofaperak #kitajagakita #pkp #kesanakesini #neelofalipmatte #neelofalipstickraya #tiktokraya #youngandglow #youngandglowhq #youngandglowlipstick

0

[ JANA PENDAPATAN BERSAMA MAGICAL C PURE ] Pendaftaran DropShip tanpa modal Klik link disini๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://wasap.my/601136683772/NakjoinDSMCP http://wasap.my/601136683772/NakjoinDSMCP -sorry guys mesti pening kan nk tengok gambar ni kan๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #Teamcikmanje #AgentSahMCP #MCP #MagicalCpure #DudukRumah #KitaJagaKita

0

. SAPA YANG TERASA? Siapa macam ini bila tengok gambar gambar lama? ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜† . TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di ig coach @lilywahab75 . DAFTAR ONLINE COACHING INTAKE BULAN JUN . ๐Ÿ”Š PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA ๐Ÿšซ SLOT TERHAD . . JOM saya ajar cara yg betul dlm berdiet 80% pemakanan sihat 20% exercise Saya sedia membantu, saya guide sampai jadi๐Ÿ’ช๐Ÿฝ . Mari kita support diri kita agar journey penurunan berat badan berlaku dgn mudah dan jadikan inspirasi pada yg lain.โ—โ— . Siapa yg terlepas join bulan lepas Boleh join NOW โ— TURUN BERAT SELEPAS RAYA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . ๐Ÿ”ŠINTAKE "JUN EDISI TURUN BERAT SELEPAS RAYA ", JOM DAFTAR SEKARANG โœ” SLOT TERHAD PADA 20 TERAWAL โ›”๏ธ . PAKEJ PROGRAM โคต๏ธโคต๏ธ โœ…Pelan pemakanan mengikut kalori individu โœ…Nutrition food PAGI & MALAM selama 30 hari โœ…Personal dan group coaching 100% online โœ…Pemantauan portion meal LUNCH setiap hari โœ…Topik harian ilmu pemakanan & turun berat โœ…Boleh makan nasi โœ…Combo Workout dr rumah โœ…Groceries checklist . KLIK DI BIO IG @lilywahab75 Atau whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ+60195444555 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #senamankempisperut #kekaltenang #dudukrumah #ikeamalaysia #decorumah #ebitliew #instafamousmalaysia #ramadhan2020 #mirafilzah #kecutkanlemak #lemakjahat #kampungpeople #lazada #dudukrumah #perintahkawalanpergerakkan #beritaterkini #bulanpuasa #rotigardenia #kitajagakita #dramasanga #raya2020 #pkpb #bukangadisbiasa #korbankasih

0

Jom amalkan selawat tafrijiyyah dalam kehidupan kita setiap hari โ™ฅ . Coach zurina+017-6555781 #CabaranKurusOnline

1