Klangdelivery Photos on Instagram

See related and similar tags

Thank you for the orders today !! Here's our menu for tomorrow.. Kindly place your order by tonight 🙏😊 #stayhome #foodmalaysia #fooddelivery #klangfood #indianfoodinmalaysia #indianstreetfood #klfoodie #klangdelivery

0

Tomorrow's Menu for Lunch / Dinner. Kindly place your order latest by tonight ! #stayhome #staysafe #fooddelivery #klangdelivery #klangfood #indianstreetfood #indianfoodinmalaysia

0

Kenapa #wdta kena sapu di 3 point utama nadi . . Setiap calitan ada fungsinya. Jom kita ketahui fungsi fungsi setiap calitan di nadi nadi yang di sarankan. Let's check it out . . 👉Nadi pergelangan tangan : Untuk awet muda. Nadi lengan paling senang nak jumpa dan sapu . . 👉Nadi leher : Nadi yang paling dekat dengan muka kita. Tak payah sapu muka tapi zat WD cepat sampai ikut nadi leher ni. . . 👉Ari-ari : Kawasan paling dekat dengan organ paling penting bagi wanita. Iaitu RAHIM. Rahim yang kuat dan sihat jadikan wanita tampil sihat dan menarik juga. . . Jom terus kita calit calit ye. Pastinya WD buat kita jatuh hati bersamanya😉 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

🔍WDTA ni apa? Apa Kelebihannya? Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda #WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit. Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam. Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan. Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama. #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

#IKHTIAR TERAKHIR😲😲 . Woww...inilah transformasi sis Emy selepas konsisten gunakan WD. . Dulu sedih tengok muka sendiri. Dah la masa tu keje kat Sasa. Rasa down bila ada kastemer mintak pendapat pasal skincare. Rasa macam tak layak nak bagi pendapat sebab muka sendiri pun problem. . . Tah macam mana, tergerak hati ni nak cuba WD. Alhamdulillah, syukur sangat. Berkat kesabaran yang tinggi. Inilah hasilnya. Rasa bangga dengan diri sendiri. . Betullah, takde istilah "instant beauty". Kena bersabar dan konsisten kalau nak hasil yang terbaik. . . Korang yang mana ada masalah yang sama macam Emy, tak yah pikir banyak. Rawatlah dengan wdta ni. WD ni tak sama macam skincare, hanya rawat luaran. WDTA ni rawat dari dalaman kita dulu. Bila dalaman bersih, baru luaran ikut cantik. . Dah la mudah nak guna. Calit kat 3 point nadi je. Takde pantang larang. Jimat tak perlu pakai banyak produk untuk lengkapkan penjagaan dalaman dan luaran. . Emy dah guna 6 botol WD. Memang recomended sangat. Tak bole move on la kalau takde WD ni. 😍 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Ape itu WDTA???? #WDTA ADALAH SEJENIS KRIM KECANTIKAN BERTEKNOLOGI NANO yang hanya di proses dengan menggunakan mesin khas yang mampu menghaluskan bahan material sehingga 12kali ganda. . ❌Bukan Krim biasa biasa. ❌Bukan Krim skincare . Bila di buat sapuan terus menyerap ke bawah lapisan kulit dengan pantas tanpa meninggalkan sebarang lapisan krim di permukaan kulit. . Ianya pantas menyerap dan membolehkan ianya masuk ke bawah lapisan kulit tidak seperti krim yang lain, kerana MOLEKUL KRIM adalah sangat halus. . 50 KALI GANDA HALUS DARI SEHELAI RAMBUT. . Jadi tak mustahil MANFAAT 3 KALI GANDA INSTANT FIRMING mampu menganjal dan menegangkan pipi anda umpama di botox, kurang dari 2 minit. SubhanAllah. ❤ #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Kenapa #wdta kena sapu di 3 point utama nadi . . Setiap calitan ada fungsinya. Jom kita ketahui fungsi fungsi setiap calitan di nadi nadi yang di sarankan. Let's check it out . . 👉Nadi pergelangan tangan : Untuk awet muda. Nadi lengan paling senang nak jumpa dan sapu . . 👉Nadi leher : Nadi yang paling dekat dengan muka kita. Tak payah sapu muka tapi zat WD cepat sampai ikut nadi leher ni. . . 👉Ari-ari : Kawasan paling dekat dengan organ paling penting bagi wanita. Iaitu RAHIM. Rahim yang kuat dan sihat jadikan wanita tampil sihat dan menarik juga. . . Jom terus kita calit calit ye. Pastinya WD buat kita jatuh hati bersamanya😉 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Istimewa sangat untuk warga shah alam dan klang sahaja...🥰🥰🥰 Wasap kami untuk tempahan www.wasap.my/60183783340/creampuff #muazzinbakery #creampuff #shahalamdelivery #klangdelivery #dessert

0

Alhamdulillah rezeki.. ni this week punya order jugak... 8” vanilla cream cheese rm55 , 8” brownies rm35. 8” brownies with almonds nibs rm45.. #stayathome #kamihantar #fooddelivery #dessertdelivery #klangdelivery #shahalamdelivery

2

Butter chicken lauk jer.. this week punya order xingat dah hari ape.. since jiran2 semua kene work from home internet “ laju “sgt ni😂 xpe dulu kan jiran2 yg nak guna utk buat kerja.... ahad internet kita yg punya 🤣 #fooddelivery #stayathome #kamihantar #klangdelivery #shahalamdelivery

0

Bukan sekadar dapat kulitt jer memancorr .Tapi part sehat dalaman paling utama geng makk makk 🥰 Siapa yang dah pakai akan rasa, antibodi badan pun jadi semakin baik. Jarang demam, selsema. Boleh boost energy buat mak mak yang memang bizi seharian di rumah. Sambil tu boleh juga mencantikkan ibu-ibu supaya tak berkedut keduttt muka asyik berkerut dengan ragam anak anak sementara cuti ni kan. 😆 Jadi WD ni sangat membantu bagi mak mak sekarang yang nak kekal cantik, sihat dan awetmuda. Walau pon duduk di rumah tetap mentenn syantek jelita ❤️ #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Calories don't count on the weekend... Let's have some sweets from Delhi Bites !! #staysafe #stayhome #staysweet #delhibitesmalaysia #indianstreetfood #klangfood #klangdelivery #gulabjamun #minijalebi

5

Masyaallah apa sudah jadi jiran mokda makin lawa kulit dia ? 🤔 Umur 37 tahun anak 3 orang .Guna WD masukk botol kedua Ramai pelik calit-calit di nadi, sampai ke kulit muka jadi glowing. Fungsi WD untuk kulit muka kita 👇🏻 . . Fungsi Utama (women Desiree essential cream) 1) Anti Penuaan / Anti Aging 2) Pencerahan / Whitening 3) Menegangkan / Lifting 4) Menganjalkan / Firming . . Fungsi-fungsi lain : 🔸 Menaikkan seri wajah 🔸 Mencerahkan kulit(Glowing) 🔸 Menegang dan memantapkan tisu kendur 🔸 Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat 🔸 Masalah eyebag 🔸 Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 🔸 Mengurangkan kesan Parut 🔸 Megurangkan Blackhead 🔸 Mengurangkan kulit berminyak 🔸 Menjaga kelembapan kulit . 🔸 Antipenuaan(awet muda) #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Masyaallah apa sudah jadi jiran mokda makin lawa kulit dia ? 🤔 Umur 37 tahun anak 3 orang .Guna WD masukk botol kedua Ramai pelik calit-calit di nadi, sampai ke kulit muka jadi glowing. Fungsi WD untuk kulit muka kita 👇🏻 . . Fungsi Utama (women Desiree essential cream) 1) Anti Penuaan / Anti Aging 2) Pencerahan / Whitening 3) Menegangkan / Lifting 4) Menganjalkan / Firming . . Fungsi-fungsi lain : 🔸 Menaikkan seri wajah 🔸 Mencerahkan kulit(Glowing) 🔸 Menegang dan memantapkan tisu kendur 🔸 Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat 🔸 Masalah eyebag 🔸 Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 🔸 Mengurangkan kesan Parut 🔸 Megurangkan Blackhead 🔸 Mengurangkan kulit berminyak 🔸 Menjaga kelembapan kulit . 🔸 Antipenuaan(awet muda) #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Here's our tomorrow's menu !! Delivery available for lunch or dinner. Kindly place your order latest by tonight. Stay home and stay safe ! #stayhome #klangfood #klangdelivery #indianfoodinmalaysia #klangfoodie

0

Tomorrow's menu for Lunch / Dinner. Stay at home and let us cater your meal ! Kindly place your order latest by tonight for tomorrow's delivery. #klangfood #stayhome #klangdelivery #fooddelivery #staysafe

0

Available Daily to be delivered only around Klang area !! Delivery charges RM 3.00 Pm us a day before to place your order !! #stayhome #dudukrumah #klangfood #klangdelivery #fooddelivery

4

Check out our tomorrow's menu and kindly place your order today latest by 10pm !! Stay at home and let us deliver your meal !! #stayhome #staysafe #foodmalaysia #fooddelivery #klangdelivery #klangfood

0

❤ PELIK ... TAPI POWERRR ❤ Women Desiree ni supplement bukan, skincare pun bukan. Uols mesti pelik kan? Dah tu apa dia WD ni? WD ni Krim Kecantikan Teknologi Nano. Tak perlu sapu muka pun. Calit pada nadi utama. Tapi bekerja dari dalam superrbbb macam supplement Tak sama macam skincare yang bekerja atas permukaan kulit sahaja Sebab tu uols tengok testimoni WD power-power. Awet muda, pinkish, glowing, anjal, cerah berseri wajah & seluruh badan. Jerawat, jeragat payah nak hinggap Akak boleh cakap amik WD best. Nak pakai pun mudah, calit dari luar je macam skincare. Tapi lagi jimat dari skincare coz sapu nadi utama je. Tak perlu lumur banyak-banyak Tak perlu susah-susah nak telan macam supplement. Tapi calit WD sahaja dah boleh dapat kesan superb macam supplement. Natural Beauty uols Selamat ke? Opkos. 5 tahun dalam pasaran dah. Sudah ada KKM dan sijil HALAL. So boleh calit dengan tenang dan gunakan tanpa was-was. #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

瑱瑱好火锅✅外卖✅ http://wasap.my/60126893239 ♂️♂️♂️消费RM 30,折扣10%♂️♂️♂️ [不是好料不介绍,手工料理这里找]❤ [招牌海鲜味道好,好料上门没烦恼]❤ ⚠⚠⚠请转发,您的朋友需要它⚠⚠⚠ 👌走过路过你就别错过👌 🌟精简火锅配套才RM 38+(2人份) 🌟实惠火锅配套才RM 78+(4-5人份量) 🌟炒海鲜才RM 20+(大大包) 💁还享有🧧10%⚠优惠 🍲吃火锅就是要喝上好汤🍲 ⚠还🈶配上独特美味😋辣椒酱🌶 清汤♨(免费) 东炎汤♨猪骨汤♨ 药材汤♨麻辣汤♨养生汤♨ 下单下单✅✅✅ 今天下单,今天拿/配送也可以 今天下单,明天拿/配送也可以 ⏰点餐/下单时间: 11am-11pm (Order) ⏰取餐/配送时间: 4pm-9:30pm (Pickup/Delivery) 马上联系询问详情或下单 ☎call/✅whatsapp 👉BUKIT TINGGI 1 www.facebook.com/chenchenhosteamboathttp://wasap.my/60126893239 🚩50, LORONG BATU NILAM 1D, BANDAR BUKIT TINGGI , 41200 KLANG , SELANGOR . ✅BUKIT TINGGI ✅BAYU ✅KLANG JAYA ✅SENTOSA ✅PANDAMARAN ✅SOUTHERNPARK ✅TAMANGEMBIRA ✅CHILIUNG ✅TELUK PULAI ✅PORT KLANG 👉BUKIT TINGGI 2 www.facebook.com/chenchenhosteamboatbbt1http://wasap.my/60183231618 🚩2, LORONG BATU NILAM 21B, BANDAR BUKIT TINGGI , 41200 KLANG, SELANGOR ✅BUKIT TINGGI 2 ✅BANDAR BOTANIC ✅AMBANG BOTANIC ✅JALAN PENDAMAR ✅BANDAR PUTERI ✅BANDAR PARKLAND ✅KOTA KEMUNING 👉BUKIT RAJA www.facebook.com/chenchenhosteamboatbukitrajahttp://wasap.my/60127913239 🚩2, JALAN RODAT 2/KU5, BANDAR BUKIT RAJA ,41050 KLANG , SELANGOR. ✅BUKIT RAJA🚗 ✅SETIA ALAM🚗 ✅BATU BELAH🚗 ✅KLANG UTAMA🚗 ✅MERU🚗 ✅KAPAR 🚗 ✅BANDAR BARU KLANG🚗 #KLANGDELIVERY #STEAMBOATDELIVERY #火锅外卖 #炒海鲜外卖 #巴生外卖 #美食外卖 #steamboatgrab #foodpanda #grabfood #fooddelivery

0

Dulu berkedutt sekarang dah tegangg 😱 . . Haaaa nampak tak? . . Ni antara testimoni WDTA yang berjaya mengembalikan keanjalan kulit wajah serta tubuh. . . #pueraria_mirifica yang ada dalam WDTA ni memang bermanfaat dan berfungsi untuk mengembalikan ketegangan kulit dan seterus nya menampakka wajah makin AWET MUDA. . . Jangan stress sangat kakk, Nanti keduts keduts makin bercambah. Jom sesamabil dok rumah ni kita konsisten calit WDTA yerkk. . . Sedor sedorr kedutan makin lesapp. Awet muda makin terserlah. . . Nak H A R G A jimat Rm20 per unit. Ajom wasap mokda sekarang. #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

瑱瑱好火锅✅外卖✅012-689 3239 ♂️♂️♂️消费RM 30,折扣10%♂️♂️♂️ [不是好料不介绍,手工料理这里找]❤ [招牌海鲜味道好,好料上门没烦恼]❤ ✅打电话/WHATSAPP点餐order 🖋.. ✅取餐/配送 pickup /order delivery* 🚙🚕🚗🚙🚕🚗🚙*🏍🏍🏍🏍🏍 点餐/下单时间:11am-9:30pm (order) 取餐/配送时间:4pm-10pm (pickup/delivery) ☎打包/外卖热线♂️012.689.3239 🚗BUKIT TINGGI 1🚗 🚩50, LORONG BATU NILAM 1D, BANDAR BUKIT TINGGI , 41200 KLANG , SELANGOR . ✅BUKIT TINGGI ✅BAYU ✅KLANG JAYA ✅SENTOSA ✅PANDAMARAN ✅SOUTHERNPARK ✅TAMANGEMBIRA ✅CHILIUNG ✅TELUK PULAI ✅PORT KLANG ✅BUKIT TINGGI 2 ✅BANDAR BOTANIC ✅AMBANG BOTANIC ✅JALAN PENDAMAR ✅BANDAR PUTERI ✅BANDAR PARKLAND ✅KOTA KEMUNING ☎打包/外卖热线♂️012.791.3239 🚗BUKIT RAJA🚗 🚩2, JALAN RODAT 2/KU5, BANDAR BUKIT RAJA ,41050 KLANG , SELANGOR ✅BUKIT RAJA🚗 ✅SETIA ALAM🚗 ✅BATU BELAH🚗 ✅KLANG UTAMA🚗 ✅MERU🚗 ✅KAPAR 🚗 ✅BANDAR BARU KLANG🚗 PICK UP ✅ DELIVERY✅ DRIVE TRU ✅ 取餐 ✅ 点车配送 ✅开车点餐 ✅ #KLANGDELIVERY #STEAMBOATDELIVERY #火锅外卖 #炒海鲜外卖 #巴生外卖 #美食外卖 #steamboatgrab

2

Ohemgiiii apa kess nie ? 😱 Ibu dan anak macam adik beradik je kan. WDTA dah buat si ibu jadi nampak lebih muda dari usia sebenar. Awak tau tak? WD ni krim kecantikan berteknologi nano yang mana kuasa serapan sehingga 12kali ganda lebih pantas meresap hingga ke bawah kulit. Molekulnya sangatlah halus. Umpama 50 kali ganda halus dari sehelai rambut. Haaa cer bayangkan. Penggunaan yang sangat mudah menjadi pilihan ramai wanita dan lelaki. Hanya calit di 3 nadi utama je u alls. Kita main calit calit je. Yang penting minum air kenalah banyak dan konsisten calit. Bahan hebat WD akan meresap dan bekerja dari dalam. Sebab tu rata rata pengguna kami semua nampak AWET MUDA. Malah umur dah 30,40,50 dan 60an tapi kulit masih TEGANG DAN ANJAL. Aishhh korang tak kan nak tengok je kan. Ha meh ler sesama kita AWET MUDA. Harga PROMOSI 6 hari jer lagikkk 😁 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Ohemgiiii apa kess nie ? 😱 Ibu dan anak macam adik beradik je kan. WDTA dah buat si ibu jadi nampak lebih muda dari usia sebenar. Awak tau tak? WD ni krim kecantikan berteknologi nano yang mana kuasa serapan sehingga 12kali ganda lebih pantas meresap hingga ke bawah kulit. Molekulnya sangatlah halus. Umpama 50 kali ganda halus dari sehelai rambut. Haaa cer bayangkan. Penggunaan yang sangat mudah menjadi pilihan ramai wanita dan lelaki. Hanya calit di 3 nadi utama je u alls. Kita main calit calit je. Yang penting minum air kenalah banyak dan konsisten calit. Bahan hebat WD akan meresap dan bekerja dari dalam. Sebab tu rata rata pengguna kami semua nampak AWET MUDA. Malah umur dah 30,40,50 dan 60an tapi kulit masih TEGANG DAN ANJAL. Aishhh korang tak kan nak tengok je kan. Ha meh ler sesama kita AWET MUDA. Harga PROMOSI 6 hari jer lagikkk 😁 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Alhamdulillah order semalam untuk yg kene bekerja .. TQ selalu order sgt dah dgn ku .. ❤️❤️ #lunchdelivery #shahalamfooddelivery #klangdelivery #subangdelivery

0

Kembali muda remaja wajah Puteri 😍 _ Puteri salah seorang pengguna yang konsisten dengan WD . Berumur 33 tahun dan mempunyai 3 orang cahaya mata . Isteri orang uiii . hehehe ! _ Guna WD sejak bulan ogos 2019 sampai laa sekarang , hampir 14 BOTOL daa guna . Wow . Makin mencalit makin Awetmuda , bestt kann . _ Wd ni krim teknologi nano . krim nya halus 12 kali ganda dari krim biasa . Hanya sapu di nadi sepantas 3 saat terus meresap ke dalam pembuluh darah . Bersih kan dalaman , singkirkan segala toksin . _ Patut la makin konsisten kulit makin elok , makin cerah , makin gebuu . Kandungan bahan nye pun memang TERBAIK untuk kulit . _ Ada #pueraria_Mirifica, #arbutin untuk mencerah kan. #Gluthatione untuk Awet muda #TreePeony membuang toksin dan estrak #Lavender yang sangat bagus untuk bagi effect tenang . #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Kembali muda remaja wajah Puteri 😍 _ Puteri salah seorang pengguna yang konsisten dengan WD . Berumur 33 tahun dan mempunyai 3 orang cahaya mata . Isteri orang uiii . hehehe ! _ Guna WD sejak bulan ogos 2019 sampai laa sekarang , hampir 14 BOTOL daa guna . Wow . Makin mencalit makin Awetmuda , bestt kann . _ Wd ni krim teknologi nano . krim nya halus 12 kali ganda dari krim biasa . Hanya sapu di nadi sepantas 3 saat terus meresap ke dalam pembuluh darah . Bersih kan dalaman , singkirkan segala toksin . _ Patut la makin konsisten kulit makin elok , makin cerah , makin gebuu . Kandungan bahan nye pun memang TERBAIK untuk kulit . _ Ada #pueraria_Mirifica, #arbutin untuk mencerah kan. #Gluthatione untuk Awet muda #TreePeony membuang toksin dan estrak #Lavender yang sangat bagus untuk bagi effect tenang . #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

hai semua, selamat ber #rmo dirumah masing2, korang semua mesti laparkan.. nak keluar tak boleh, takpa kak ratu akan buat penghantaran ke rumah anda untuk sepanjang tempoh #lockdown ni kak ratu akan buat penghantaran sekitar kampung jawa dengan hanya rm5.00 sahaja delivery.. keria gula melaka 50 pcs (sekotak) = rm35 *boleh campur FRESH (siap goreng dan gula) atau FROZEN (didatangkan siap dengan air gula) KENTANG KOMANDO (sambal kentang) satu bekas RM15.00 sedapnnyaaa makan dengan nasi panas2, tak pon boleh buat makanan kudap2an bersama insan tersayang.. so korang apa tunggu lagi, cepat order dengan kak ratu.. www.wasap.my/60168721706 order dibuka setiap hari sehingga jam 10 pagi je.. lepas pada tuh kena tunggu next day.. sebab runner akan mula buat penghantaran dah.. #ratukeria #hapuscovid19 #covid19 #stayhome #wedeliver #klangdelivery #alamimpian #sgkandis #sungaijati #klang #sriandalas #sentosaklang #bukitraja #bukittinggiklang #fooddeliveryservice #klangfooddelivery #klangfood

0

Kenapa jerawat cepat kecut & parut cepat pudar dengan #WDTA? Sebab ada 3 kandungan best dalam WDTA yang bergabung & memberi zat pada kulit dari dalam. ✅Akar tree peony bertindak membuang toksin. ✅Akar Scutellaria Baicalensis bertindak mengurangkan pertumbuhan jerawat. ✅Glyserin Menghilangkan bertindak memudarkan parut. Sebab tu, calit WD je jerawat cepat kecut, bahkan jerawat yg baru pon segan nak tumbuh, hehe. Then parut memudar perlahan-lahan. Best kan. 🥰 CALIT PADA NADI, CANTIK SATU BODY. ❤ ====================== 💥PROMOSI GEGAR RM80seunit (Harga Asal RM100) #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Kenapa jerawat cepat kecut & parut cepat pudar dengan #WDTA? Sebab ada 3 kandungan best dalam WDTA yang bergabung & memberi zat pada kulit dari dalam. ✅Akar tree peony bertindak membuang toksin. ✅Akar Scutellaria Baicalensis bertindak mengurangkan pertumbuhan jerawat. ✅Glyserin Menghilangkan bertindak memudarkan parut. Sebab tu, calit WD je jerawat cepat kecut, bahkan jerawat yg baru pon segan nak tumbuh, hehe. Then parut memudar perlahan-lahan. Best kan. 🥰 CALIT PADA NADI, CANTIK SATU BODY. ❤ ====================== 💥PROMOSI GEGAR RM80seunit (Harga Asal RM100) #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Alhamdulillah ni order Jumaat lepas.. grill chicken with butter rice & grill chicken with spaghetti TQ semua . InsyaAllah masih beroperasi ye.. nak #lunchbox #lunchdelivery whatsapp je k +60132828751 since jamuan & events semua kene postpone macam free sgt pulak ni 😅 stay safe❤️❤️ #klangdelivery #shahalamdelivery #kldelivery

0

Let us take care of your Lunch‼ 😷👨‍🍳 送外卖噢✌ 📲 0123095573 🕰 12 - 3 pm 🚙 delivery to Jalan Istana, Jalan Besar Klang. #jjanklang #jjanvibes #foodvibes #delivery #klangdelivery #realfood #外卖 #bentobox #covid_19

0

Feedback positif dari cust MasyaAllah TabarakAllah Besttt calitt calitt #WD sebab ada 33 herba terpilih sangat bagus untukk dalaman kita ompempuan niee Sebab tu makin konsisten Banyakk kesan positif kita akan dapat Tenkiuu cust yang sharingg ❤️ #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Feedback positif dari cust MasyaAllah TabarakAllah Besttt calitt calitt #WD sebab ada 33 herba terpilih sangat bagus untukk dalaman kita ompempuan niee Sebab tu makin konsisten Banyakk kesan positif kita akan dapat Tenkiuu cust yang sharingg ❤️ #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

SATU JENIS KRIM TAPI BANYAK MANFAAT . _ WD ni kecik je tapi leya jamin susuk moden ni sangat BERBALOI untuk korang memiliki. 😊 _ Bukan setakat awet muda je taw. Just calit kat 3 point nadi wajib je korang dapat semua MANFAAT ni : _ ✅Menaikkan seri wajah. ✅Mencerahkan kulit (Glowing). ✅Menegang dan memantapkan tisu kendur. ✅Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat. ✅Masalah eyebag. ✅Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. ✅Mengurangkan kesan parut. ✅Mengurangkan blackhead. ✅Mengurangkan kulit berminyak. ✅Menjaga kelembapan kulit. ✅Antipenuaan (awet muda). _ Waaaaa Syiokkk kann _ Takde alasan lagi tak sempat nak bersiap & nak cantik wakkk . semudah ABC daa ni 😍 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

SATU JENIS KRIM TAPI BANYAK MANFAAT . _ WD ni kecik je tapi leya jamin susuk moden ni sangat BERBALOI untuk korang memiliki. 😊 _ Bukan setakat awet muda je taw. Just calit kat 3 point nadi wajib je korang dapat semua MANFAAT ni : _ ✅Menaikkan seri wajah. ✅Mencerahkan kulit (Glowing). ✅Menegang dan memantapkan tisu kendur. ✅Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat. ✅Masalah eyebag. ✅Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. ✅Mengurangkan kesan parut. ✅Mengurangkan blackhead. ✅Mengurangkan kulit berminyak. ✅Menjaga kelembapan kulit. ✅Antipenuaan (awet muda). _ Waaaaa Syiokkk kann _ Takde alasan lagi tak sempat nak bersiap & nak cantik wakkk . semudah ABC daa ni 😍 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

" Sejak pakai krim WDTA minum air macam biasa 3 liter sehari, tak sangka wajah nampak bercahaya, moist je rasa kulit wajah "🥰 . . Baru 6 hari tu dia calit #wdta. Ikut aturan, minum air masak sentiasa. Memang menjadi jadilah cantiknya kan. . . Sebab tulah WDTA dicipta "khas" untuk kita orang perempuan merawat kulit dari dalam tapi sekaligus dalaman pun turut cantik bersama 🤗. . . Insyaallah kejutan demi kejutan krim WDTA akan bagi sampai orang tengok kulit wajah kita pun teruja tau, sebab kulit wajah pink semulajadi itu memang wujud tapi ianya wujud bagi yang menjaga dalaman dengan baik . . . Ajomm grab sebelum orang lain bertambah cantik☺️ . #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

" Sejak pakai krim WDTA minum air macam biasa 3 liter sehari, tak sangka wajah nampak bercahaya, moist je rasa kulit wajah "🥰 . . Baru 6 hari tu dia calit #wdta. Ikut aturan, minum air masak sentiasa. Memang menjadi jadilah cantiknya kan. . . Sebab tulah WDTA dicipta "khas" untuk kita orang perempuan merawat kulit dari dalam tapi sekaligus dalaman pun turut cantik bersama 🤗. . . Insyaallah kejutan demi kejutan krim WDTA akan bagi sampai orang tengok kulit wajah kita pun teruja tau, sebab kulit wajah pink semulajadi itu memang wujud tapi ianya wujud bagi yang menjaga dalaman dengan baik . . . Ajomm grab sebelum orang lain bertambah cantik☺️ . #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Preggy preggy pun kulit LAWA 🥰 Biasa kan kalau tenggah ngandung nie HORMON kita nie jadi tunggang langgang Kadang muka sebelum tu ok jadi naikk memacam masalah , jerawat dan jeragat lah Stresssskan Tapi pelik adikk sorang ni umur 25 tahun .Dalam nak nunggu hari nak bersalin kemain lawa bersih kulit iyeww tuu . Mood pun nampak ok jer kan .Eyebag pun takk de Berapa lama guna tu ? Baru jer sebotol wakk .Syukur alhamdulilah Wanita preggy boleh guna eaa sayang .Selamat ada KKM dan HALAL Mengandung ke .Dalam pantang ke .Memang konsisten guna non stop Mana boleh STOP Kata nak AWET MUDA kens Rugilah kalau STOP calit hikss 🤭 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Preggy preggy pun kulit LAWA 🥰 Biasa kan kalau tenggah ngandung nie HORMON kita nie jadi tunggang langgang Kadang muka sebelum tu ok jadi naikk memacam masalah , jerawat dan jeragat lah Stresssskan Tapi pelik adikk sorang ni umur 25 tahun .Dalam nak nunggu hari nak bersalin kemain lawa bersih kulit iyeww tuu . Mood pun nampak ok jer kan .Eyebag pun takk de Berapa lama guna tu ? Baru jer sebotol wakk .Syukur alhamdulilah Wanita preggy boleh guna eaa sayang .Selamat ada KKM dan HALAL Mengandung ke .Dalam pantang ke .Memang konsisten guna non stop Mana boleh STOP Kata nak AWET MUDA kens Rugilah kalau STOP calit hikss 🤭 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Selamat pagi semua #rajasalaisuperfans. 😀 Slot free delivery terakhir untuk minggu ni. Esok kakten tak buka slot ye. 😀 Kalau sesiapa yang nak masuk slot,boleh whatsapp kakten ok. Terima kasih semua 😀 kakten doakan kita semua diberikan kesihatan yang baik dan dijauhi daripada musibah yang sedang melanda sekarang. Amin 😀 #shahalamfood #shahalamfooddelivery #shahalamdelivery #usj #usjdelivery #usjfood #usjfooddelivery #klang #klangfooddelivery #klangdelivery #pj #pjfooddelivery #pjfood #pjdelivery #klangvalley #klangvalleydelivery #puchong #puchongfooddelivery #puchongdelivery #rajasalaishahalam #rajasalaihey #rajasalaisuperfans

1

Ramai salah faham ingatkan krim wd ni skincare , kena sapu kat muka . _ Tu bukan isu pelik sebab ye lah , dah nama nya krim, mesti ingat sapu kat muka kan . _ Tapi yang sebenarnya krim wd ni krim kecantikan teknologi nano yang di sapu pada NADI . _ Sapu di 3 tempat : _ ☑️Nadi leher ☑️Nadi tangan ☑️Nadi ari-ari _ Kemudian khasiat krim WD ni akan meresap jauh ke dalam kulit , masuk ke dalam darah , lancarkan perjalanan darah , singkirkan toksin dan memperbaharui sel kulit baru . _ Apa akan terjadi lepas kulit korang dah terkena calitan wd ? _ Kulit makin ANJAL, TEGANG ,CERAH dan paling best BERTAMBAH MUDA 😍 _ WD ni krim unisex tau. Ada KKM dan dapat kelulusan dari JAKIM, jadi nak ragu-ragu apa lagi sesayang . konfem berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang . #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Ramai salah faham ingatkan krim wd ni skincare , kena sapu kat muka . _ Tu bukan isu pelik sebab ye lah , dah nama nya krim, mesti ingat sapu kat muka kan . _ Tapi yang sebenarnya krim wd ni krim kecantikan teknologi nano yang di sapu pada NADI . _ Sapu di 3 tempat : _ ☑️Nadi leher ☑️Nadi tangan ☑️Nadi ari-ari _ Kemudian khasiat krim WD ni akan meresap jauh ke dalam kulit , masuk ke dalam darah , lancarkan perjalanan darah , singkirkan toksin dan memperbaharui sel kulit baru . _ Apa akan terjadi lepas kulit korang dah terkena calitan wd ? _ Kulit makin ANJAL, TEGANG ,CERAH dan paling best BERTAMBAH MUDA 😍 _ WD ni krim unisex tau. Ada KKM dan dapat kelulusan dari JAKIM, jadi nak ragu-ragu apa lagi sesayang . konfem berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang . #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Selamat pagi semua #rajasalaisuperfans. Kakten buka slot free delivery awal untuk hari ni. Insya-Allah slot free delivery bermula selepas jam 3 petang. Kalau sesiapa nak masuk slot, boleh whatsapp kakten cepat cepat ok 😀 kakten buka macam macam slot. Boleh pilih mana mana slot yg berkenan 😀 #shahalamfood #shahalamfooddelivery #shahalamdelivery #usj #usjdelivery #usjfood #usjfooddelivery #klang #klangfooddelivery #klangdelivery #pj #pjfooddelivery #pjfood #pjdelivery #klangvalley #klangvalleydelivery #puchong #puchongfooddelivery #puchongdelivery #rajasalaishahalam #rajasalaihey #rajasalaisuperfans

0

Selamat pagi semua #rajasalaisuperfans. Kakten buka slot free delivery awal untuk hari ni. Insya-Allah slot free delivery bermula selepas jam 3 petang. Kalau sesiapa nak masuk slot, boleh whatsapp kakten cepat cepat ok 😀 kakten buka macam macam slot. Boleh pilih mana mana slot yg berkenan 😀 #shahalamfood #shahalamfooddelivery #shahalamdelivery #usj #usjdelivery #usjfood #usjfooddelivery #klang #klangfooddelivery #klangdelivery #pj #pjfooddelivery #pjfood #pjdelivery #klangvalley #klangvalleydelivery #puchong #puchongfooddelivery #puchongdelivery #rajasalaishahalam #rajasalaihey #rajasalaisuperfans

0

Tinggal 3 slot sahaja untuk delivery petang ni. Delivery bermula selepas jam 3 petang. Slot itik salai dan ayam salai dah habis kena grab. Tinggal slot daging salai sahaja. Whatsapp kakten segera untuk masuk slot ok 😀 #shahalamfood #shahalamfooddelivery #shahalamdelivery #usj #usjdelivery #usjfood #usjfooddelivery #klang #klangfooddelivery #klangdelivery #pj #pjfooddelivery #pjfood #pjdelivery #klangvalley #klangvalleydelivery #puchong #puchongfooddelivery #puchongdelivery #rajasalaishahalam #rajasalaihey #rajasalaisuperfans

0

Selamat pagi semua #rajasalaisuperfans. Kakten buka slot free delivery awal untuk hari ni. Insya-Allah slot free delivery bermula selepas jam 3 petang. Kalau sesiapa nak masuk slot, boleh whatsapp kakten cepat cepat ok 😀 kakten buka macam macam slot. Boleh pilih mana mana slot yg berkenan 😀 #shahalamfood #shahalamfooddelivery #shahalamdelivery #usj #usjdelivery #usjfood #usjfooddelivery #klang #klangfooddelivery #klangdelivery #pj #pjfooddelivery #pjfood #pjdelivery #klangvalley #klangvalleydelivery #puchong #puchongfooddelivery #puchongdelivery #rajasalaishahalam #rajasalaihey #rajasalaisuperfans

0

Kenapa #wdta kena sapu di 3 point utama nadi . . Setiap calitan ada fungsinya. Jom kita ketahui fungsi fungsi setiap calitan di nadi nadi yang di sarankan. Let's check it out . . 👉Nadi pergelangan tangan : Untuk awet muda. Nadi lengan paling senang nak jumpa dan sapu . . 👉Nadi leher : Nadi yang paling dekat dengan muka kita. Tak payah sapu muka tapi zat WD cepat sampai ikut nadi leher ni. . . 👉Ari-ari : Kawasan paling dekat dengan organ paling penting bagi wanita. Iaitu RAHIM. Rahim yang kuat dan sihat jadikan wanita tampil sihat dan menarik juga. . . Jom terus kita calit calit ye. Pastinya WD buat kita jatuh hati bersamanya😉 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0

Kenapa #wdta kena sapu di 3 point utama nadi . . Setiap calitan ada fungsinya. Jom kita ketahui fungsi fungsi setiap calitan di nadi nadi yang di sarankan. Let's check it out . . 👉Nadi pergelangan tangan : Untuk awet muda. Nadi lengan paling senang nak jumpa dan sapu . . 👉Nadi leher : Nadi yang paling dekat dengan muka kita. Tak payah sapu muka tapi zat WD cepat sampai ikut nadi leher ni. . . 👉Ari-ari : Kawasan paling dekat dengan organ paling penting bagi wanita. Iaitu RAHIM. Rahim yang kuat dan sihat jadikan wanita tampil sihat dan menarik juga. . . Jom terus kita calit calit ye. Pastinya WD buat kita jatuh hati bersamanya😉 #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #AuraInstaBatch30 #LikeforLike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal

0