Kualalumpur Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@mas.z.irwan

ONLY @Zakaria&SONS Jewels Ampang. • #Repost @emas_zakariasons2 ・・・ "I really need new jewellery. - Me, every morning." 💋 • ⭕️FB page: http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels • ⭕️IG: emas_zakariasons2 • ⭕️ Our Location using Google Map, search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels' • ⭕️ For Waze, just search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS' • ⭕️ Our Hotline: 03 4270 0791. • #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

0
@nia_miracleskin

Bestnya bila dpt feedback mcm ni positif je rasa! Tersenyum kambing tau kami sorg2 baca psl miracle serum ni rm38 sahaja 😱😎 dgr cte nanti nak buat sale so R u guys ready dah keee 🤡🤡 . . . #flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #malaysia #sayajualserum #cantik #terbaik #kulit #glowingskin #glowing #serum

0
@nia_miracleskin

Bestnya bila dpt feedback mcm ni positif je rasa! Tersenyum kambing tau kami sorg2 baca psl miracle serum ni rm38 sahaja 😱😎 dgr cte nanti nak buat sale so R u guys ready dah keee 🤡🤡 . . . #flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #malaysia #sayajualserum #cantik #terbaik #kulit #glowingskin #glowing #serum

0
@nia_miracleskin

Bestnya bila dpt feedback mcm ni positif je rasa! Tersenyum kambing tau kami sorg2 baca psl miracle serum ni rm38 sahaja 😱😎 dgr cte nanti nak buat sale so R u guys ready dah keee 🤡🤡 . . . #flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #malaysia #sayajualserum #cantik #terbaik #kulit #glowingskin #glowing #serum

0
@zinmaxkk

It’s a good day to turn your life around . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #chinatown #kualalumpur #malaysia #2017 #go #withlove #aroundtheworld #asia #relationshipgoals #gowithLinh #travel #together #tbt #nikon #d7200 #allmine

0
@aimanattar

Off season. 3kg over my fight weight and my body is riddled with minor injuries. Swimming is a good alternative for my usual exercise & boxing routine. Getting wet is a therapeutic break. Try it! 💦🌊💦 #fitnessmalaysia #speedo #swimming #igersmalaysia #klfoodies #cleaneatingkl #healthyfood #fitmalaysia #eatcleankl #igkl #igmy #damansara #startup #fitness #fitfam #fit #aphroditemovement #mmamalaysia #boxingmalaysia #bootcampmalaysia #weightlossmalaysia #runningmalaysia #kualalumpur #petalingjaya #personaltrainingkl #personaltrainerkl at Kuala Lumpur, Malaysia

0
@simpli_dry

yes... It's #SimpliNails at #SimpliDry!!! for the full experience, call 03-20116161 #manicure #pedicure #WashandBlow #blowoutsalon #KualaLumpur #Bangsar #DamansaraHeights at Simpli Dry

0
@thetravelphotographer

I’m not superstitious not paranoid but the chances of Taoist Gods being featured in the Cathay Dragon magazine on my flight Hong Kong - Kuala Lumpur is weird since I’ll be photographing the Taoist Nine Emperor Gods festival. #kualalumpur #malaysia #taoism #culture #photography #travel #travelphotos #cathaypacific #cathaydragon #travelphotography #travelphotographer #cathaypacificdiscovery

0
@anniakerudung

#bergosyari #kerudungsyari #jilbabsyari #hijaber #bajumuslim #batik #mukena #hijaber #hijab #jilbab #kerudung #khimar #klewer #tas #sepatu #syari #kaos #moment #papua #lombok #rajaampat #samarinda #palangkaraya #bandung #jakarta #tanahabang #kualalumpur Blouse alma sogan. Kode  brng: Blouse alma sogan. IDR 95000. 081231441677. Format order :nama_alamat_kode brng_jumlah pcs

0
@kedai_tinggi

*BERGAYUT* sangat membant merenggankan tulang,bergayut di bar, dan melakukan "Pull up exercise" #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang #klcc #kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei #sarawak #alorsetar #kedah 📱 Wechat id : kedai_tinggi 📱 Whatsapp : +601136721699

0
@tortebylinda

0
@hannancakes

No matter how you feel, get up, dress up, show up & never give up' ❤️❤️❤️❤️❤️ Good morning everyone ! . . Olaf birthday cake for sweety yaya..Tq for ur order..yummy!! 😋😋😋 . . WA 012 655 9240. . . #sayajualkek #kek #cake #birthday #olafcake #birthdaycake #kekharijadi #cakedecorating #bazaarpaknil #fondant #subang #shahalam #kualalumpur

0
@faahaanii.co

KENAPA SERISOAP BERKESAN? . . . Sebab serisoap ade bahan utama dari tomato la... Jeng jeng jeng.....jom baca lagi.. Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C.. . . . Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. . . . Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan.. . . Nak tau tak harga dia berapa❓ . Harga: RM29 Berat: 50g Whatspp 014 2628739 STOCK TERHAD ❗❗ . #sabuntomato #kualalumpur #perak #seribella #titiancinta #zulariffin #sabunflawless #kulitflawless #uitm #politeknik #hastag #bazaarpaknil #villagepeople #instashopmalaysia #malaysiaonlineshopping #reviewigshop #bazar #original #igmalaysia #igshopmy #review #bbdollstickfoundationborong #bawalsatin #sayajual #testimoni #kamijual #bbdollcream #hotselling #nakkulitcantik

0
@zulhandyblack

> salah satu perkara yang merisaukan Nabi saw untuk umatnya di akhir zaman... APABILA BERTAMBAHNYA SATU DEMI SATU MAKANAN BARU, SEDANGKAN MAKANAN YANG SEDIA ADA BELUM HABIS DIJAMAH LAGI... : #deep #dakwah #malaysia #kualalumpur #putrajaya #indonesia #jakarta #bandung #bali #brunei #singapura at Makan Culture

0
@916gold_bijoux

T-shirt print high quality material. Mesti gempakkan satu group pakai t-shirt same 😉 Sampai terteleng leher orang menoleh nak tengok. Wow. Jadi ape lagi jom tempah t-shirt dengan @abang_baju94 Pemalu orangnya. Suke tersenyum. Semua dia uruskan. Nak lengan panjang? Lengan pendek? Warne ape? Sampai pos pun die yang buat. . . *Please make your appointment before walk-in ♥ Worldwide shipping ♥ Arigato gozaimasu 😄 . . . . . . . . . . . . . . . . . #cosplay #cosplaymalaysia #printbaju #printbajumurah #printbajuonline #cosplayhijab #animefest #onepiece #naruto #designlawa #kedaibaju #supportanakmuda #supreme #shahalam #selangor #kualalumpur #malaysia #kelantan #pahang #johor #perlis #gengmotor #dropship #sayajual #komik #lawak #kelakar #tutupaurat #bajulabuh #trending at Shah Alam, Malaysia

1
@nau_ka

RAISA INSTANT HIJAB - LOLA TOP - LANETA SKIRT from Nau_Ka JZIARAH BOUTIQUE No. 2 Lorong Bukit Keramat 4, jalan Bukit Keramat 54000 Kuala Lumpur ORDER : MALAYSIA WA : +60108989160 LINE : nau_ka FB : Naukabylieta #fashion #hijabi #hijabstyle #brands #fashion #designer #madeindonesia #modest #stylist #style #hijaboutfit #outfit #hijabiqueen #hijabfashion #modest #hijabstreet #muslimah #fashionista #fashionable #lookbook #fashionaddict #dailyhijab #modestfashion #fashionmuslim #fashionstyle #kualalumpur #malaysia #sayajual

0
@being_chepajurah

Cerita pagi tadi... morning walk. 😍😙😭 My santai Tuesday... . . #alhamdulilah #behappy #behuman #behealthy #becalm #begrateful #belove #benaked #ehhhhh #klcc #kualalumpur

0
@paan.extractor

Adakah kereta/sofa/karpet kesayangan anda mempunyai masalah berikut: ✅ Kusyen kereta berpeta-peta akibat tumpahan air, susu dan muntah ✅ Kusyen kereta berbau kepam sbb terkena hujan ✅ Kusyen kereta berdaki hitam dan berhabuk debu ✅Bumbung kereta hitam sbb kena asap rokok atau kotor terkena percikan air ✅ Pintu kereta berdaki ✅Karpet kereta kepam dan kotor Jika anda mempunyai masalah di atas segera hubungi kami, kami akan selesaikan masalah kereta anda! WhatsApp/Call Paan 019-927 4000 #cucikarpet #cucikusyen #cucitilam #cucikereta #cucisofa #cuci #carseat #cuci #kuantan #kualalumpur #kemaman #paka #kereta #johor #pahang #terengganu #keluarga #jb #clean #bangi #pahang #johor #kuantan #kereta #malaysia #24hours

0
@program_sehat_cepat_hamil03

Ayah seneng banget aku dpt 2 garis merah... 😚😚😚 Tidak ada yang paling bahagia selain membuat suami ku menanangis karna 2 garis merah yang ku dapatkan Terimah kasih ya allah... Semua ini atas kehendakMu 😇 Tekan ♥ dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Follow:♥ @program_sehat_cepat_hamil01 Follow:♥ @program_sehat_cepat_hamil01 - @program_sehat_cepat_hamil01 Feminineaffair to be feat 📝 - @program_sehat_cepat_hamil01 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏

1
@oven_valet

Customized Cake for special occasion by Rita Mokhtar . We made it so personalized to your request and provide u our professional advise to create a masterpiece . Tropical theme ordered by our customer. Let’s discuss with us now! . #customizedcake #chocolatebrownies #pandangulamelakacupcake #saltedcaramelbrownies #redvelvetbrownies #nutellacheesebrownies #redvelvet #cakes #delicious #tasty #sedap #halal #Malaysia #kualalumpur #foodporn #foodgasm #bakery #homebaked #instahub #love #likeforlikes #cute #tbt #picoftheday #igers #beautiful at BSC

4
@manislymanis

We’ve been teasing on our instastories 😉 details soon. Turn on notification if you don’t want to miss out on us 🌸 #manislymanis #womenfestmalaysia #fashion #modesty #abaya #cardigan #lokalah #kualalumpur

0
@mommyg_homemade

Kebanyakan ibu bapa tak menyedari ada 4 lagi masalah kesihatan yang sebenarnya berpunca daripada pengambilan gula berlebihan pada kanak-kanak selain drpd obesiti & kerosakan gigi. 1. Batuk Dan Alergi Kesan pengambilan gula berlebihan termasuklah selsema, mukus berlebihan, batuk, & simptom jangkitan sinus. Bukan itu saja, sesetengah kanak-kanak turut didiagnos dgn alergi tanpa melalui sebarang pemeriksaan formal. Mereka ini dipreskripsikan ubat-ubatan, naming sebenarnya ia boleh berpunca daripada kandungan gula yg berlebihan dlm tubuh. 2. Sakit Tekak & Asid Refluks Segelintir kanak-kanak juga mungkin mengalami sakit tekak yg berulang kali. Mereka ini kebiasaannya terjaga pd tengah malam dgn ketidakselesaan pada tekak, batuk, & masalah pernafasan. Setelah ditanya tentang tabiat pemakanan mereka, didapati kebanyakan kanak-kanak ini sering mengambil minuman manis spt susu coklat sepanjang hari. Kombinasi produk tenusu & gula memerlukan masa yg lama utk dicerna & ia boleh menjadi punca asid refluks / pedih ulu hati. 3. Imuniti Tubuh Yang Lemah Kalau anak anda selalu sakit, periksa semula sama ada mereka kerap mengambil makanan & minuman manis setiap hari. Tubuh manusia sebenarnya terbina drpd bertrillion bakteria baik yg mencernakan makanan, memproduksikan vitamin, & melindungi tubuh drpd kuman & penyakit. Tetapi apabila kanak-kanak mengambil terlalu banyak gula, ia akan menjejaskan keseimbangan antara bakteria baik & bakteria jahat. Secara tidak langsung, keadaan ini akan melemahkan sistem imuniti mereka. Walaupun normal bagi kanak-kanak utk mengalami sakit dan demam, namun pakar percaya bahawa simptom yg dihadapinya boleh dikurangkan dgn mengawal kuantiti gula yg diambil setiap hari. 4. Kurang Berselera Terhadap Makanan Berkhasiat Jika anak anda asyik mengasingkan sayuran & tidak suka memakan buah-buahan mungkin dia bukannya picky eater, sebaliknya ia mungkin berpunca drpd minuman manis & gula. Selain menyebabkan ketagihan utk makanan manis, berlemak & tidak berkhasiat, ia juga boleh memberi kesan yg sebaliknya. Ini kerana, apabila mengambil gula berlebihan, perut mereka akan berasa tak selesa dan selera makan akan turut berkurangan. Credit to Siraplimau.com

1
@trustedpersonalshoppermy

Assalamualaikum. You can do it!!!

6
@goodyfoodycaterers

#eggplant #brinjal #sambal in progress... Thank you to all our loyal customers for your support. #kualalumpur #cheras #diwali #indianfood #klcatering #cateringkl at Cheras, Kuala Lumpur

0
@hongleongsavingplan

💷FIX INCOME -less than or more than RM12,000.00 or RM120,000.00 or RM1,200,000.00 or MORE++ EVERY year DURING 25 years 😇DEATH COMPENSATION -less than or more than worth RM1 MILLION++ or RM10 MILLION or RM100 MILLION or MORE ++ 👉Faz 📱0192588536 🏢Hong Leong Assurance #1malaysia #malaysia #bank #hongleong #savingplan #family #business #son #daugther #father #mother #sister #brother #grandfather #grandmother #kualalumpur #selangor #education at Kuala Lumpur, Malaysia

2
@hazimibakeri

Exploring the fast, free-hand art of rangoli, created using powdered colour to create dazzling designs.... #HappyDiwali #depavali #KualaLumpur #pavilion #Malaysia #rangoliart at Pavilion KL

0
@mitchhamid

Cute Deepavali giveaway.. got this from Corporate Affairs in conjunction with Socso Deepavali celebration last week. #deepavali #diwali #gift #giveaway #cute #igphoto #instagift #iggift #instacolour #igcelebration #festivaloflights #kualalumpur #mitchsdiary

0
@dada_kimura

Very Kool City. No trash, not crowded, excellent mass transportation, and great shopping mall. Very liveable city. This is what a city should look like. #sabratrip #asia #malaysia #kualalumpur #city #view #building #travel #travelgram #instagood #instacool #picoftheday #iphonesia #iphoneonly #iphone6 #vscocam #live #architecture at Kuala Lumpur, Malaysia

0
@care.clinic_id

Mahal ya alatnya 😥 Banyak dari Anda yg mungkin baru melihat harga alat ini dan sepertinya Mahal . Betul ? Tapi sebelumnya Mahal dibanding apa ya ? Apa Anda pernah membandingkan Harga Alat ini dengan Suntik Silikon atau Operasi Pembesaran Payudara yg memakan biaya Ratusan Juta ? Pernah Anda bandingkan juga dengan Terapi Pembesaran Payudara yg Nihil hasilnya dan menghabiskan banyak biaya dan waktu Anda ? 😊 Pernah Anda bayangkan sebuah Alat Multifungsi yg Bermanfaat untuk Seluruh Tubuh Anda tidak hanya Untuk Payudara , Wajah, Pantat, Kepala, Perut, dll ? Hanya dengan Investasi murah untuk 1x bisa dipake hampir Seumur Hidup ? Coba Anda bayangkan dan Perhatikan . Harga Alat kita Mahal atau Murah ? Saya tahu Anda peduli dengan Penampilan Anda dan Siap mengubah Penampilan Anda menjadi lebih baik ke depannya 😊 Konsultasikan segera yuk dgn kami. Fast respon -> DM / inbox Wa 085603056991 follow @care.clinic_id #payudara  #alatpembesarpayudara #krimpayudara  #breastup  #bra  #dada  #penis  #sex #alami  #sexy  #pembesarpayudara #pengencangpayudara  #obatkuat  #obatpayudara #wanitaindo  #bandung  #wanitasexy  #modelindo #lampung  #semarang  #malaysia  #kualalumpur #brunei  #singapore  #winnyputri  #cantik  #syahrini #princessyahrini  #belanda  #london

0
@bighugburger

Welcome back to school, #TARUC students! Here’s something special just for all of our fans at #bighugpv128 🎉🎉 Cat O Fish Burger + Fries + Free Flow Soft Drinks for RM 15++ only!😍 - There’s a little story behind this burger 😆 - My mother has been telling me all the time to EAT more fish, but I never did. ( always accidentally ter-swallow bone 😅, still phobia a bit till today ) - I’ve never enjoyed fish since then, till We created this fish burger! 🌈 come have a taste of the ocean 🐳 at Big Hug Burger

1
@nmfonseca

🎥 Asia & Portugal - Part I Wow...The last couple of months were incredible! Big thanks for all the ones I met along the way. Having you guys in this trip made it even more especial. Hope meeting you again somewhere in this massive world. Cheers for the good memories created and double cheers for the ones to come. Myanmar, Thailand, Bali, Kuala Lumpur, Singapore n' Portugal rocked my world! #myanmar #singapore #kualalumpur #bali #indonesia #thailand #portugal at Federal District

0
@classy.women.fashion

Haute-couturier Dato' Seri Bernard Chandran telling his wife Datin Seri Mary Lourdes about the first time we met: at a lady boys beauty contest in London. No, it's not as seedy as it sounds. . . . #fashionista #lookinggood #ootd #fashionshow #gq #dapperlydone #bespoke #suitedup #lifestyleblogger #lifestyle #bespokedudes #elite #exclusive #tailoredsuit #sophistication #instagood #womenwithclass #womenwithstyle #menwithclass #meninsuits #dapper #pictureoftheday  #hautecouture #eyecatching #party #mensfashionpost #gqmagazine #menwithstyle #bernardchandran #kualalumpur Via: @women_fashion_w0rld

0
@sykrh_25

#kualalumpur #klccconventioncentre #😁

0
@fytnessstudio

. Hello Selamat Pagi semua.... jom kita eja nama skit.... PASTU WORKOUT naaaa.... . Malam ni jgn lupa tau.. bersama ZIN EMMY.. mereciks hawau kaedahnya... . - love love love jom #meROKETnaik ke #studiopalingohsem di HULU LANGAT . See u there ladies 💪👍😙👭💃 . If u need any further details, just whatsapp us at 0195534499/0133549964 or just drop by to our studio @fytnessstudio or contact us via IG & FB /Fy Zainal Fitness Studio . . #FyZainal #FyZainalFitnessStudio #fytnessstudio #FytsQueen #FytsAngel #fytnessstudioclass #zumbamalaysia #zumba #zumbafitness #zumbalove #zumbaclass #zumbahululangat #fitness #aerobic #fitnessstudio #fitnesscenter #lovetodance #fitmalaysia #kbsmalaysia #hululangat #cheras #balakong #serikembangan #kualalumpur #malaysian at Fy Zainal Fitness Studio

0
@as_flipshop

Asslamualaikum. Selamat pagi Skin Stories lovers❤ . . Stay tuned okay, kita buat PROMO JIMAT sempena Deepavali. Yang paling best PROMO JIMAT ni untill hujung bulan tau. 😚 . . #SkinStories #cfsw #celebrityfeminescrubwash #fairykisses #sayajualbarangmurah #kelantan #kualalumpur #kotabharu #pengkalanchepa #missvgrip #pembersihwanita #manjakani

0
@dojo.seiken

We at Dojo Seiken wishes our Hindu instructors, members and supporters a very happy Deepavali. May you be blessed always. தீபாவளி வாழ்த்துக்கள் We will be having a free training session tomorrow at Panggung Anniversaries (KL Botanical Gardens) from 8am-10pm. Please join us if you want to try out our training. Just wear comfortable sports a attire and don't I forget to bring a a bottle of water.The training will be lead by Coach Ron. #deepavali #diwali #goSEIKEN #dojoseiken #karate #malaysia #shotokan #kualalumpur #panggunganniversari #karatedo at Dojo Seiken 道場正拳

0
@amni.skinstories_kelantan

Asslamualaikum. Selamat pagi Skin Stories lovers❤ . . Stay tuned okay, kita buat PROMO JIMAT sempena Deepavali. Yang paling best PROMO JIMAT ni untill hujung bulan tau. 😚 . . #SkinStories #cfsw #celebrityfeminescrubwash #fairykisses #sayajualbarangmurah #kelantan #kualalumpur #kotabharu #pengkalanchepa #missvgrip #pembersihwanita #manjakani

0
@rassnrosh

Extra Virgin Coconut Oil ditukar kepada keton apabila dimakan, sumber makanan untuk otak yang membantu menyelamatkan penyakit neurodegenerative! •••••••• ☎️ +60123738467☎️ 🌍 www.rassrosh.com🌍 Fb: facebook.com/rassnrosh 👇Visit the link below to shop online👇 shop.rassrosh.com #rassnrosh #evco #extravirgincoconutoil #virgincoconutoil #coconutoil #healthyfood #healthyeating #healing #healingatthecellularlevel #kualalumpur #malaysia #fitness #skincare #coconutoilbenefits #coconutoilheals #healingfood #preventheartdisease #oralcare #healthygums #beautytips #weightloss #moisturizer #skincare #teethwhitening #dementia #oilpulling #alzheimer #digestion #constipation

1
@storeljco

Coach Preorder 2 weeks Premium quality RM480 inc postage How to order? 1. Printscreen picture 2. Whatssapp #sayajual #sayajualbag #handbag #bazarpaknil #bazar #onlineshopping #igshopmalaysia #trending #malaysia #kualalumpur #ootd #working #ladies #titiancinta #preorder #premiumquality #patch #patches #slingbag

0
@storeljco

Coach Preorder 2 weeks Premium quality RM480 inc postage How to order? 1. Printscreen picture 2. Whatssapp #sayajual #sayajualbag #handbag #bazarpaknil #bazar #onlineshopping #igshopmalaysia #trending #malaysia #kualalumpur #ootd #working #ladies #titiancinta #preorder #premiumquality

0
@mc_lefty

Ich bin ein(e) Berliner(in) 😜✌🏻 #kualalumpur #nightout

1
@nmfonseca

🎥Asia n' Portugal - Part II #myanmar #thailand #bali #indonesia #kualalumpur #singapore #portugal at Federal District

0
@care.clinic_id

Payudara Kecil menyebabkan Perceraian ? Survey membuktikan 47% Pria ingin Cerai/Putus dengan Pasangannya akibat Pasangannya tidak bisa memberikan hal terbaik untuk Dia ? Seperti dalam urusan ranjang . Pasangan yg bosan dan tidak puas Akhirnya memilih Selingkuh dengan Wanita lain dan melupakan Pasangannya hanya karna Payudara kecil Pernahkah Anda merasakan hal yg sama ? Saya harap Anda tidak akan merasakan nya dan untuk Mencegah hal tersebut Pernahkah Anda merasakan hal yg sama ? Saya harap Anda tidak akan merasakan nya dan untuk Mencegah hal tersebut Sudahkah Anda terpikir untuk mencari solusi? Solusi Terbaik untuk Anda dan Pasangan Anda ? Agar tetap Harmonis dan Selalu Mesra ? Mau payudara lebih BESAR, KENCANG & PADAT dlm 1-2 minggu? Yuk konsultasi dgn kami skrg, ada solusinya 😊😚 langsung DM ya. Wa 085603056991 #payudara  #alatpembesarpayudara #krimpayudara  #breastup  #bra  #dada  #penis  #sex #alami  #sexy  #pembesarpayudara #pengencangpayudara  #obatkuat  #obatpayudara #wanitaindo  #bandung  #wanitasexy  #modelindo #lampung  #semarang  #malaysia  #kualalumpur #brunei  #singapore  #winnyputri  #cantik  #syahrini #princessyahrini  #belanda

0
@elanish.beauty.serum.official3

MARI MARI MARI !!! Sapa belum dptkan Elanish White Glow serum ni??? Stock dah makin susut ni!!! RUGI la tak GRAB skrg!!! Lagi pun SEKARANG ADA HARGA PROMOSI!!!! Jomla grab satu! Whatsapp +011 16952941 Whatsapp +011 16952941 Whatsapp +011 16952941 #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

0
@premiostationery

Think of #premiostationery if you don't know where or can't find a solution to your home, office, or school supplies. You may just find it here in our shop. Call or PM us! . 📍Premio SS3 PJ 📍Premio SS6 Kelana Jaya 📍Premio Sri Petaling KL at Premio Stationery SS3

1
@taku3960

Sightseeing in Malaysia. #osaka#kualalumpur

0
@by_azita.aziz

Customer ni whatsapp ibu Naura tanya pasal sample size sabun before ibu Naura release produk ni lagi. So, ibu Naura bagi kelonggoran beli 2pcs.hehe. Dah selamat pos ke #KualaLumpur semalam. Customer ni tengah tunggu masa nak bersalin. Semoga dipermudahkan urusan beliau. Aamiin.. Net weight: 6-7gm RM5 each(introduction price/moq 3pcs)exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials #BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #NaturalSkincare #HomemadeSkincare #HomemadeSoap #OrganicSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #TurmericSoap #HoneySoap #SabunKunyitMadu #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia

0
@nickshoong

LIBERTY arc @ Ampang Ukay Brand New Studio Unit Nestled in the lush greenery of Ampang Ukay. LIBERTY exists within the calming realm of the arc @ Ampang Ukay enclave. Here, you can feel the pulse of Kuala Lumpur's city centre from the world-class ambience of LIBERTY. Property Detail : - Studio Unit 450sqft - FREEHOLD - Price from RM 320,000 - Free 1 parking lot - Free SPA legal fees - Booking RM5,000 - Bumi rebate 7% - Non Bumi rebate 5% - Fully Furnished (move in condition) - Maintenance Fee RM0.253psf + Sinking Fund - Lowest PSF price in surrounding development - 1st phase (6 acres) out of 7 phases (88 acres total development) - Award Winning Architect (million-dollar landscaping) - 5 star Condo Facilities * 50m Olympic length swimming pool * 5,000 sq.ft. Gymnasium Room * Tennis Court * Squash Court * Sauna Room * Steam Room - Accessbility * DUKE * AKLEH * MRR2 * Jalan Ampang * 5 km (5.8km) to KLCC in 10 min * Proposed 3rd line MRT Station - Expected completion 2019 (36 + 3 months) #property #studio #sale #brandnew #freehold #furnished #showroom #ampang #kualalumpur #malaysia #nickshoong

0
@storeljco

Coach Preorder 2 weeks Premium quality RM480 inc postage How to order? 1. Printscreen picture 2. Whatssapp #sayajual #sayajualbag #handbag #bazarpaknil #bazar #onlineshopping #igshopmalaysia #trending #malaysia #kualalumpur #ootd #working #ladies #titiancinta #preorder #premiumquality

0