Kualalumpur Photos on Instagram

See related and similar tags

@anasidou

#trip #malaysia #kualalumpur ❤️ at THE FACE Suites

0
@syaman_official

🙏😜♥️🤗👨‍💻 🇲🇾 "Asia Pacific Association for International Education Conference " 2019 #apaie2019 #klccconventioncentre #kualalumpur #blackandwhitetheme #apaie #instapic #eventoftheyear #behappyandsmile #picoftheday #kualalumpur @klccconventioncentre @klcc_conventions at KLCC Conventional Hall

0
@mausidoesfilm

Batu caves Colorful stair with almost 300 steps bring you to hindu temple built inside the limestone cave. Easy to reach by KTM train direct from heart of Kuala Lumpur. Watch out for the monkeys, they are always hungry and ready to catch your food. #malaysia #kualalumpur #batucaves #filmphotography #film #35mm #kodakcolorplus200 #kodakfilm #travel #explore #temple

1
@prometheya

0
@eugenie_tllt

De jour comme de nuit, elles sont magnifiques 😍🌃 Love KL ❤️ @wkualalumpur ————————————————————————- 📍Kuala Lumpur - Malaysia 🇲🇾 #petronas #petronastowers #twinstowers #452m #kualalumpur #malaysia #malaisie #lovekl #asia #asiedusudest #loveasia #couplegoals #life #traveller #travellover #travellife #travelcouple #lifestyle #couplesgoals #instalove #instalike #youshouldbehere at W Hotel Kuala Lumpur

0
@ozonedtan_malaysia

Here’s some infos about paraben, just in case for you to be aware about it. Ozone d Tan is paraben free & it simply removes tan from your face & body without making your face pinkish like other products. #tanremoval #skinlightening #noparabens #naturalingredients #malaysia #kualalumpur #pencerahwajah #pencerahkulit #murah #pencerahmuka #pemutihbadandanbody #pemutihwajah #igkl #pemutihcepat at Kuala Lumpur, Malaysia

0
@spirulinamalaysia_co02

SIAPA NAK MUKA CERAH AND LEMBAP?! 😍 . Mesti semua nak kan? Tak kira lah perempuan ke laki ke. Tua ke muda ke. Kalau nak, jom follow ig ni. Kalau dah follow, takkan menyesal punya. ❤️ . Kalau nak, follow tau jangan tak follow 😘 . #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

1
@spirulinamalaysia_co02

Dulu sis sedih tau tiap kali hadap cermin, muka kusam je. Tapi skrg Alhamdulillah muka dah okay sejak pakai spirulina 😍😍 Korang bila nak cuba? 🙈 . Kalau korang pernah mengalami masalah:- ✔️Jerawat ✔️Jeragat ✔️Blackhead ✔️Muka kusam ✔️Sunburn .. Haaa ni la produk yang sesuai utk SINGKIRKAN masalah muka semua tu. . . Whatsapp or dm sis tau! #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

0
@spirulinamalaysia_co02

JERAWAT TAK BERANI DATANG LAGI Korang tau tak Spirulina mengandungi Gamma Linnoleic Acid yang berperanan untuk menjaga sel kulit. . . Kandungan vitamin C, fosforus yang ada dalam spirulina akan menghilangkan jerawat dan parut jerawat. . . Nak info lebih lanjut ttg spirulina? Jum dm/ws sis! #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

1
@spirulinamalaysia_co02

Dulu sis sedih tau tiap kali hadap cermin, muka kusam je. Tapi skrg Alhamdulillah muka dah okay sejak pakai spirulina 😍😍 Korang bila nak cuba? 🙈 . Kalau korang pernah mengalami masalah:- ✔️Jerawat ✔️Jeragat ✔️Blackhead ✔️Muka kusam ✔️Sunburn .. Haaa ni la produk yang sesuai utk SINGKIRKAN masalah muka semua tu. . . Whatsapp or dm sis tau! #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

0
@lukyvijaknato

V poslední době, mě dost dostala myšlenka, STAY OPEN...a snažím se to přenášet do všeho,tohle je například super kluk,kterého jsem potkal v buse do kuala lumpur, jinak tak za tehle 14dni, co se stalo... Masakr :D uletelo mi letadlo kvůli tomu, že po mě aerolinky chtěli letenku z bali, že prý jí po mě budou chtít balijci... Vůbec, měli úplně na párku, měl jsem asi 13kg batoh a v austrálii to kontrolovali, samozřejmě na bali, zase nikdo, typek se se mnou u check inu, začal bavit o tom, že mám dobrý notebook :DDD já si bohužel přikoupil zavazadla, protože jsem se bál, že to bude stejné na bali... Tam jsem si půjčil skútr, na kterém mě dostali benga, já jsem jim zdrhnul, protože jsem neměl řidičák (jako většina) druhý den, už jsem měl pujceny nový...jedl jsem u místních takže jsem zjistil jak to tam chodí, mám dost selfie a místní si mě fotili s jídlem, byly rádi, že jím zrovna u nich...takze mám pár Facebooku,instagramu apod :D... Poslední 2dny jsem tam jezdil s teplotama... #selfie #kualalumpur #travel #local at Kuala Lumpur, Malaysia

0
@spirulinamalaysia_co02

✨DETOKS KULIT Spirulina akan membuat pergantian sel lebih cepat untuk membantu kulit lebih cepat sembuh. 🙈 . Ini sangat sesuai untuk kakak kakak abang abang yang sedang muka dia SUNBURN 🙋🏻🙋🏻‍♂️ . Ini wards off radikal bebas dan menghilangkan racun dari kulit untuk meningkatkan metabolisme kulit. Hal ini juga dapat kurangkan jerawat. . #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

0
@spirulinamalaysia_co02

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 10-8843 429 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

0
@helengorkava

I’m just happy to be here 🇲🇾 And let the beauty of what I love be what I do 🌺🕌❤️💃🏻. Happy New week guys ☺️. ... Thanks for the pics beautiful @jullkostina 📸😘. ... ... .. #kualalumpur #kl #travel #travelmalaysia #malaysia #malaysiamodel #klmodel #modelkualalumpur #freelancemodelkl #photographerkl #modelmalaysia #modelingkl #fashionbloggermalaysia #fashionstyle #kualalumpurstyle #freelancemodelmalaysia #penang at Kuala Lumpur, Malaysia

6
@spirulinamalaysia_co02

TESTIMONI OWNER Dulu muka sis kusam and kering sebab dulu buka stall kan, kena panas sepanjang masa. Sunburn lak tu 😭 . Balik je rumah, sis terus pakai spirulina mask. Haa dalam 3 kali pakai, alhamdulillah dah cakap bye kat sunburn. Muka pun takde belang belang dah ✌🏻✌🏻✌🏻 📱whatsapp: +60 10-8843 429 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

0
@pelangsing.id22

🎋[Pesen yuu]🎋 Terima Kasih yg sudah order di @pelangsing.id22 . paket siap dikirim ! 🙋🙋 Haiii kak , ingin memiliki TUBUH IDEAL CANTIK PUTIH TINGGI dan LANGSING ?? 😍😘 ready stock Produk Herbal : ➡ Peninggi Badan (best seller) ➡ Pelangsing (best seller) ➡ Penggemuk (best seller) ➡ Pemutih (best seller) ➡ Masker Wajah (best seller) ➡ Obat Mata minus ➡ Obat Kolesterol ➡ Penghilang jerawat/Bekas Luka ➡ Penambah Daya Ingat ➡ Solusi Kemandulan ➡ Asam Urat ➡ Obat Penyakit Jantung ➡ PEMBESAR PAYUDARA (best seller) ➡ PEMUTIH GIGI Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? ~> Dijamin dalam Pemakaian rutin seminggu-sebulan sudah terlihat hasilnya dan dijamin memuaskan tanpa efek samping😘😘 . Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI .TERBUKTI TERJAMIN AKAN HASILNYA dan kualitasnya !! Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA: 0859113492198 #physician.payudara #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool #medan #murah

0
@spirulinamalaysia_co02

Hai sayang sayang!  Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa 👌🏻 — Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. — Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak 🙈🐱 JOM FOLLOW: @spirulinamalaysia_co @spirulinamalaysia_co @spirulinamalaysia_co 📱whatsapp: +60 10-8843 429 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

0
@krugosvetka_online

"Ты знаешь, ты одна из немногих, кто "по-настоящему" путешествует. Для меня путешествие - это не просто сделать сэлфи на фоне пирамид. Изучить культуру страны, традиции, познакомиться с местными - вот что важно" На самом деле я уже давно поняла, что "туризм" и "путешествие" - это два совершенно разных понятия🤷🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Туристы едут отдыхать🏖 Поваляться на пляже, покайфовать в отеле у бассейна, объездить с экскурсиями основные достопримечательности и послушать сказки от гидов. Путешественник же изучает страну как потенциальный житель🕵 Изучает не туристические места, знакомится с местными и старается взглянуть на локацию их глазами🧕🏼 Живёт не в отеле, а самостоятельно снимает хатку (опять же у местных) И знаете, оба варианта классные👍 Я очень люблю именно путешествовать - узнавать историю и культуру из уст аборигенов) куда увлекательней, чем прочесть об этом статью или послушать тщательно подобранный "вылизанный" рассказ от гида. Ну кто еще расскажет о войнах, политике, культуре с такими неподдельными эмоциями, гордостью или болью?🤓 ⠀⠀⠀⠀ И ни на каком туристическом мастер-классе тебя не научат так по домашнему готовить местное блюдо, как это сделает какая-нибудь турецкая или итальянская бабушка на своей кухоньке👵🍲🍜🍝 И приготовьтесь, что это будет не так красиво как в ресторане и белого колпака на поваре не будет, зато это вот по-настоящему. Без показухи, пафоса и театральности. И поэтому аутентично, вкусно😋 и уютно😊 Зато когда ты устанешь от назойливого внимания, необходимости самой себе готовить пищу или от жизни в какой-нибудь пещере🐒 (об этом еще будет рассказано отдельно), то милости просим в отель. На мягкие белые простыни, шведский стол на завтрак, мягкие халатики и "вылизывание пяток" администрацией💆 И да, иногда такой "отдых от отдыха" тоже нужен и приятен. Вкуса страны вы, конечно, не почувствуете, зато на недельку (или кто на сколько уезжает) почувствуете себя розовой зефиркой в чашке кофе🍭😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ А какой отдых больше поивкусу вам - путешествие или туризм? at Kuala Lumpur, Malaysia

1
@spirulinamalaysia_co02

Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! 📱whatsapp: +60 10-8843 429 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia

0
@lovelyemeralds_shop

😍 PUTERI SYAHIERA 😘 ORDER 📝 : SEKARANG PENGHANTARAN POS 📦 : AFTER FULL PAYMENT Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran 1.Name: 2.Full Address: 3.Contact No: 4.Order: . . : First paid, first serve . . 📬Jom order WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524 _ ❤ #jubahmurah #bajurayabudak #kurungmodern #bajutunang #terapiinstagram #LOVELYEMERALDS_SHOP #KURTALElaki #AJIMAURA #bajukurung #raya2019 #dulanggirls #BAjumelayulelaki #tudungbawal #minikurung #aurainsta #bajukurung #melaka #miri #putrajaya #bangi #shahalam #kendurikahwin #bajuraya2019 #M.karya #kualalumpur #like4like #bajukebaya #putrajaya #melaka #ctdk #kualaterengganu #mirafilzah #ajimaura #les_kurung at BJ BiSTRO

0
@malayansoccer.my

Korang boleh start hafal lirik chant ni dalam bahasa cina mulai sekarang 😘 Kasi goyang itu cina 😎 -------------------------------------------- Berita Bolasepak Terkini Hanya Di: @malayansoccer.my -------------------------------------------- #malaysia #malaysiafa #fam #malaysiaboleh #harimaumalaya #ultrasmalaya #perak #kedah #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #selangor #pahang #sabah #sarawak #kualalumpur #perlis #localfutbol #bolesepak #tempatan #demimalaysia #ekor #selamanyaharimaumalaya #inikalilah!

7
@lienchux

Time to go home... 🖤🇱🇻 More than 3 month in total freedom... To clear mind and feed soul... To spend time in way I love to spend it most... To restart my hard drive and charge battery... It's definitely the best decision I have ever made and was worth it... Awesome adventures and indescribable experiences... Big thanks to my husband for taking part in this adventure 🖤 🇦🇷🇨🇱🇲🇲🇹🇭🇲🇾🇸🇬 . . . #26thday #asiatrip #asia #petronas #petronastowers #petronastwintowers #malaysia🇲🇾 #malaysia #kualalumpur #travelisourpassion #travel #trip #mind #soul #beauty #women #latvia #latvian #life #love #lovetotravel #travelphotography #travelphoto #photography #photo #olympuscameras #olympuspen #olympus #lithuaniangirl at PETRONAS Twin Towers

2
@ct.asnita_

Femone 👉100% Ramuan Semulajadi 👉Tumbuhan Herba Baik untuk Hormone Wanita 👉 Rumusan paling Komprehensif untuk Wanita #1MG #sne #snemarketing #supplement #supplemen #cheras #kualalumpur #women #like4like #capsule #bestseller #product #femone #natral

1
@bundlestyle

• Tommy Hilfiger Big Logo Sweatshirt :::::::::::::::: •Size M •Pit 22 Labuh 25 •Color grey •Condition 9/10 minor crack kat print •Made in Korea :::::::::::::::: RM100 including poslaju Whatsapp 011-17923201 #outdoorjacket #thenorthface #tnf #preloved #bundle #kakibundlr #bundlemalaysia #bundleonline #kl #kualalumpur #pahang #malaysia #streetwearb #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #ukm #agnesbb

1
@xromy_b

Thanks for being my travel buddy for the last 7 days! I had an amazing time and i will do it all over again😍💖✈️ at Thean Hou Temple

1
@abigailkye618

At last My Kor Kor @aaronkongco carry me in the carrier!!! Yey!!!💪👏♥️ at VE Hotel & Residence

2
@nicola.1104

at Kuala Lumpur, Malaysia

0
@bundlestyle

• Star Wars by Uniqlo Sweatshirt :::::::::::::::: •Size S •Pit 20 Labuh 24 •Color grey •Condition 9/10 •Made in China :::::::::::::::: RM40 including poslaju Whatsapp 011-17923201 #outdoorjacket #thenorthface #tnf #preloved #bundle #kakibundlr #bundlemalaysia #bundleonline #kl #kualalumpur #pahang #malaysia #streetwearb #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #ukm #agnesbb

0
@bundlestyle

• Mickey Mouse by Uniqlo Sweatshirt :::::::::::::::: •Size M •Pit 21 Labuh 26 •Color black •Condition 9/10 ada satu pinhole kecik je •Made in China :::::::::::::::: RM30 including poslaju Whatsapp 011-17923201 #outdoorjacket #thenorthface #tnf #preloved #bundle #kakibundlr #bundlemalaysia #bundleonline #kl #kualalumpur #pahang #malaysia #streetwearb #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #ukm #agnesbb

1
@ognevav

Попытка номер 3. Attempt 3 #kualalumpur #petronastowers #malaysia #ourtravelnotes at Kuala Lumpur, Malaysia

1
@denisse_cb

✖️Falta poco y nos vamos de nuevo 🌿 at Vilca Huancaya Nor Yauyos Cochas Lima

1
@croatoa

PLEASE MY FRIEND IS SINGLE AF AND IS VERY LONELY IF YOU LIKE TO BE HER FRIENDLY PLEASE DO NOT INVOLVE ME IN YOUR CRIME ACTIVITY #MALAYSIA #KL #KUALALUMPUR #PAHIT #CHIOBU #NEON #DRINK #BAR at Pahit

1
@uma_sikorskaya

Про правомочность, гениев и аутсайдеров и Тиму✍🏾 ⠀ В чем различие в воспитании детей в богатых и бедных семьях? Результаты исследований есть в книге Гладуэлла «Гении и аутсайдеры», которую я обожаю и вам в очередной раз советую. Думаете в количестве образования? Или в числе игрушек/гаджетов? Или в одежде/качестве питания? А вот и нет. Если коротко, то в развитой правомочности. ⠀ Правомочностью автор называет умение и готовность ребёнка на равных правах общаться со взрослыми людьми в целом, и с экспертами, авторитетами в частности. Общаться не боясь, отстаивать и продвигать свои интересы. Например, ребёнок из обеспеченной семьи легко задаст вопрос врачу, почему он ставит ему именно такой диагноз, а из необеспеченной скорее всего постесняется/не захочет/не подумает. ⠀ Была в шоке от корреляции с доходом семьи. После того, как первый раз прочитала об этом, стала часто ловить себя и окружение на проявлениях низкой правомочности. Как всякие «ну, она наверное лучше знает», «наверное, здесь так нельзя» или «не буду спрашивать, столько людей смотрит» просто обнуляют шансы получить ценный для себя результат, оставшись просто пассивным объектом деятельности (или бездействия) других людей. Наверное, у многих есть воспоминание из детства, когда проезжали остановку и боялись сказать, стеснялись пойти в магазин и вернуть просрочку и многое другое. У меня точно есть. ⠀ Правомочность - это правда ТАКОЕ важное качество, обратите внимание. Не знаю, что не так было в нашем воспитании, но там точно были проблемы с умением отстаивать свои права :) мой муж не любит СССР и считает, что там человек был блохой перед масштабом системы. Какая уж в таком случае правомочность?! Часто об этом говорим, недавно обсуждали, что это в целом присуще азиатскому иерархичному стилю управления. ⠀ Поэтому я так счастлива от того, что Тима, когда захотел помыть руки, сам подошёл к официанту и узнал у него на английском, где туалет (благо, это Hard Rock cafe и здесь дети - гости с максимальными правами, нет лучшего места для прокачки правомочности, честно🥰). Абсолютно не теряясь пошёл и спросил! Горжусь! Всегда стимулирую это в Тиме и поддерживаю. И даже стараюсь не хвалить - ➡️➡️➡️дальше в карусели at PETRONAS Twin Towers

18
@kotonyhoho_x_iwan_komet_fanny

Chinese New Year is a Chinese festival that celebrates the beginning of a new year on the traditional Chinese calendar. The festival is usually referred to as the Spring Festival in modern China,[b] and is one of several Lunar New Years in Asia. Observances traditionally take place from the evening preceding the first day of the year to the Lantern Festival, held on the 15th day of the year. The first day of Chinese New Year begins on the new moon that appears between 21 January and 20 February. In 2019, the first day of the Lunar New Year will be on Tuesday, 5 February, initiating the Year of the pig. . . #happy #unesco #happychinesenewyear #chinesefood #chinese #chinesenewyear #hny #cny #singapore #beijing #china #chinatown #taiwan #hongkong #shanghai #malaysia #penang #kualalumpur #mommy #papa #batam #medan #jakarta #newyear #festival #festivalseason #spring #springday #springbreak #happiness . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .b. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . at China beijing salon, cosmetic and boutique

46
@andy.the.time.traveller

The iconic densely packed bright adverts in the sky 😎 (P.S. I feel sorry for the birds 🐥🦉) 🇭🇰🇲🇾 · · · #KualaLumpur #Malaysia #HK #HongKong #China #Chinese #Asia #Light #Lights #Art #Arts #Bright #Dark #Advertising #Marketing #Culture #Decoration #Decorations #Design #Designs #InstaMoment #RePost #Precious #Night #Beautiful at Kuala Lumpur, Malaysia

8
@andy.the.time.traveller

(Surprises in KL) Did I see the most beautiful woman when I opened my eyes 👀 in the morning? No, sorry, it was just that ugly green shit 💩 next to my pillow 😱🇲🇾 · · · #KL #KualaLumpur #Malaysia #Asia #Asian #Bug #Insect #Scary #Scared #Park #Garden #Daily #Pic #Peace #HaHa #Atlantis #Happiness #Sunday #Love #NoFilter #InstaHappy #Outfit #Authentic #Back #Gardens at Kuala Lumpur, Malaysia

10
@andy.the.time.traveller

(Surprises in KL) Does size actually matter? 🙈🙊 Yes, it does... when the moth 🦋 is the the same size as my face 😱🇲🇾 · · · #KL #KualaLumpur #Malaysia #Asia #Asian #Bug #Insect #Scary #PicStitch #InstaGood #And #Funny #Admin #Blurry #PicOfTheDay #Smile #InstaLife #BestOfTheDay #Bag #April #Butterfly #Wings #Morning #Park #Memory at Kuala Lumpur, Malaysia

22
@andy.the.time.traveller

(Surprises in KL) When my private relaxing bath 🛀 moments were ruined by that little perv outside my bathroom window 🦎👊🏻🇲🇾 · · · #KL #KualaLumpur #Malaysia #Asia #Asian #Bug #Insect #Lizard #Scary #Lucky #Beautiful #Beloved #Fine #TagForLikes #World #Evening #Border #Bath #Relax #Adventurer #Love #Accurate #Morning #Sweet #Motivation at Kuala Lumpur, Malaysia

7
Next »